A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Julcsi: apa végre itthon van, bár holnap egész nap kimarad mert maszekol, de kedden együtt megyünk vérvételre meg vizsgázni az egyetemre, olyan jó lesz együtt csinálni valamit :) azt hiszem kezdni érzeni a dolog súlyát, hogy rezeg a léc meg ilyesmi. Már most emlegeti hogy ha vissza kell mennie január5-én dolgozni csak egy hétre megy vissza(hogy azért fizetése is legyen februárban...), aztán megint eljön szabira egy hétre, és aztán már valószínűleg aktuális lesz az az öt nap szülési szabadság, úgyhogy tök sokat lesz itthon :D

Nicko fel a fejjel, ilyenkor sok a súrlódás a hormonok meg az ünnepek miatt, meg fog enyhülni ha megszületik a baba, én is sokat civakodtam anyával mielőtt Z született mert ő máshogy képzelte az életem, tudod ő azt akarta, hogy egyetem, diplomás férj, jó munkahely és majd valamikor baba, nos ebből a fele nem teljesült, és a másik fele sem akkor amikorra ő képzelte :? de mióta Z megvan szerelmes belé és az én családtervezésemet is elfogadta.

Kangu mostanában Z is nagyon szeszélyes, szerintem érzi a változást, plusz egyre többet fekszek, kevesebbet mozgok körülötte, ettől idegesebb, olyankor kiöntöm a nagyágyra a legót és építeni kezdek úgy mintha rá se hederítenék és magától csatlakozik :) vagy megyünk a kádba, vagy ha annyi az idő akkor fogom és lefektetem aludni, bár ilyenkor kb 3/4 órás cirkusz előzi meg az elalvást, de legalább vízszintben lehetek.

Budabo egyetértek, lazulás, bár nehéz mostmár, de tényleg meg kell próbálni örülni minden apróságnak :) a kocsi szuper, tudom ajánlani, mi az utolsó darabot vittük el, gyorsan vettem egy anyák lapját amiben volt kupon, úgyhogy olyan mintha a hálózsákot ajándékba adták volna mert összesen volt annyi mint a kocsi eredeti ára. Jaj alig várom hogy lehessen tilitolizni a kicsit :) Zétit nem merem beleültetni nehogy a sajátjának érezze, aztán majd ha a kicsi fogja használni azt érezze hogy elvette tőle.

Hú Zsu, asszem én is kikövetelek egy hátsimit, ma egész nap annyira feszültem lent mintha ki akart volna bújni a bébi...jó lenne lazulni.

Tudjátok ki írt még régen? Elif! Kicsit aggódok érte, gyakrabban szokott jönni. Elif ha olvasol légyszi helyzetjelentést! Meg Andus is gyakrabban szokott írni! Szintén helyzetjelentést kérünk, apáról is hogy jól van-e azóta!

Tyű de hosszú voltam :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

ZSU83:
Eltudnád nekem küldeni a túróskuglof receptjét...fontos lenne...barinöm rákattant nagyon...és ö is kismami...csak márciusba szül :P :P
Elöre is köszike!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

na jól van akkor alakulnak a helyzetek, tényleg super hírek Vera!

Zsu, annyira el kezdtem irigykedni, szóval most amúgy is abba akartam hagyni a melót mára, vertem a gépemet ezerrel, gyorsan elköszönök Tőletek, aztán kibulizok magamnak én is vmit!:)))))

További kellemes beszélgetést és estét!
UI. Kihasználom, hogy kettesben vagyunk itthon, Erikem az apjánál van. Nyugi van!:)))
puszi
andi

Kép
kaandi

Zsancy ha a közös e-mail postafiókba be tudsz lépni ott megvan a recept a dokumentumok között.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Budabo, ne haragudj, én csak most látom, h nálatok Füge lesz a kicsi neve??? :o :D

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!

Látom, a hangulatingadozások és az érzékenység másokat sem kerül el. :D Fel a fejjel, lassan izgalmasabb időszak jön, és könnyebb lesz tojni a kedves megjegyzésekre.

Tettem fel képet a kiságyról. Panna, megnyugtató, hogy nem csak mi látjuk rózsaszínben a világot (és a gyerekszobát). :lol:

Már én is várom az 5-i talit, majd előtte pontosítsuk a részleteket!

Kép
mist

Sziasztok lányok!

Nagyon sokat írtatok,olvasni is nehéz,nemhogy mindenre reagálni!
A drága hormonok nálam is tiszteletüket tették és egyfolytában sírásra ingereltek és sikerült is nekik.........nagyon sokat sírtam a napokban,hatalmas krokodilkönnyek és rázkódás,minden ami kell egy rendes síráshoz,már tanítani tudnám!
Kezdődött a szenteste,amikor anyukámék összekaptak vmin és apukám-aki beteg -telefon nélkül elindult a nagyvilágba,nem lakunk egy városban ezért semmit sem tudtam tenni,tesóm találta meg 2óra múlva,onnantól szinte akármiért elsírom magam-és meg sem tudom mondani az okát....elég szörnyű,már a párom is nehezen tolerálja.
Köszönöm kérdésetek,tényleg fájt a hasam karácsony előtt,de hála istennek a takarítást átvette a párom,mert hamarabb végzett a melóban és tudtam pihizni.viszont én is kezdek vizesedni,de annyira nem vészes.Tudja valaki,hogy lehet-e mezei zsurló teát inni?Az jó vízhajtó.Ma a nővéreméknél voltunk vendégségeben sokat babaáztam-9hónapos a kisfia,hihetetlen de jövőre nekünk is lesz egy ekkora kisfiunk!
Ne haragudjatok,hogy nem tudok mindenkire reagálni,de azthiszem elrontottam a hasam,mert a hsz. írása közben már 3xvoltam wc-n és most lehet,hogy hányok is egyet...bocsi csajok4
Mindenki vigyázzon magára nagyon,sziasztok!

Kép
nilabali

Sziasztok!

Óóó, de jó már végre bejelentkezni 23-a óta tegnap tudtalak titeket először olvasni és csak most írni. 25-e óta most jöttünk haza, és nagyon kényelmetlen volt már ennyi ideig nem itthon lenni. Tiszta bolondokházán vagyunk túl mi, ami mára odáig csúcsosodott, hogy már egymáson vezetjük le a feszültséget a párommal :cry:

Lányok nem tudok mindenkinek név szerint reagálni, de a gonosz megjegyzésekkel, anyósokkal és apósokkal ne foglalkozzatok!!!!

Képzeljétek nekem az elmúlt 1 hét alatt annyi új tünetem lett. ég a nyelőcsövem de nagyon és naponta legalább 2x vannak mensiszerű görcseim. Tapasztalt babások: EZ UGYE MÉG NEM JELENT SEMMIT?? Wz még nem azt jelenti, hogy sokkal előbb akar kibújni Petra?
Használ erre,ha beülök egy kád vízbe? Eddig nem fürödtem (csak zuhanyoztam :D ) de már hiányzik és örömmel olvastam, hogy többen is hódoltok ennek az élvezetnek most is.

Üdv az újaknak!!

Én már nagyon várom az 5-ét!!!!!

És már megint sokat írtam :oops:

Orsi

Kép
bjuti

Sziasztok.

Gjéti: nem Füge lesz a baba neve, csak Balatoni nyaralás során ráragadt becenévnek és azóta állandóan variálok a lány nevek között, ezért Fügézem, az biztos. Apának tök mindegy, rám bízza, illetve amiket én találok neveket azokra véleményt mond. Amúgy 70 %, hogy Iringó lesz. :D Ez tetszik apának is. Bár magamat ismerve majd a szülőágyon eldöntöm hogy mi lesz. :)

Na kicsit jobb a kedvem is.

pusz mindenkinek
Bogi

Kép
budabo

Jah Budabo, akkor bocsi. :D Meglepődtem egy kicsit... :oops:

Nyugi Mist, ha nekem kislány lenne a pocóban, tuti rózsaszín lenne a kiságy! A tiétek nagyon szép!!! :D

Látom Pannánál is szép rózsaszín a kiságy, nagyon csini! :D
és a pocid is!

Látom Zsu már te is tologatod a babakocsit! Csini vagy, szép pocó, és
édi a kocsi is! :D

Elif, remélem te is túlélted a karácsonyi vendégsereget, és még egyben vagy! :lol:

Bjuti, én is megerősítem, h néha egy kád melegvíz csodákat tesz!
Legalábbis nálam mindig bejön! :wink:

Kép

Kép
gjéti

Szomoruan olvasom,hogy a napokban többeket megbántottak sajna én sem maradtam ki belőlle...de hála visszafogtam magam és nemcsináltam belőlle családi drámát...párommal megbeszéltük jót nevettünk a dolgon utólag...Szerintem ebben a családban már észre sem veszik ki mikor tapos át a másikon!!
Unom én is az ide-oda ingázást a család között de azt nem értem ,hogy miért nemtudnak ök jönni hozzánk??????De erre senkisem tudja a válasz....Na ezt a fejtegetést most itt abba is hagyom!!

A lábfájdalomtól én is szenvedek...vizesedik...de amikor csak tehetem felpocolom a lábam...sőt tegnap éjjel már igy is aludtam...hát ezek a jelek igen csak a véget jelzik....de remélem most nemkell egy halom gyogyszert szednem...vérnyomáscsökkentő...görcsoldó...pulzus szabályzó stb..

megrendeltem a szopipárnát...még folytatódik a 10%os akció de már ajándék nincs hozzá.Ez is több mint a semmi.

A böröm kezdett el nagyon kiszáradni....nemgyőzöm napközben is kenegetni magam.....de csak bizonyos helyeken.

Nyugodalmas Jó éjt mindenkinek.

Kép
zümis

Csajok, bocs, h ilyet írok, de nekem kicsit megnyugtató, h írjátok, h ti is ennyit sírdogáltok :oops: . Mivel nekem teljesen tünet nélkül telt az eddigi 7 hónap, furcsa volt, de ezek szerint ez így természetes. Mondtam is Édesapának, h ti is írtátok a sírást.

Meg még azt mondta, azt kérdezzem meg tőletek, h ti hogy vészelitek át azt a problémát, h egész nap otthon vagytok( mármint amikor nincs ünnep), és ezért estére türelmetlenebbül várjátok őt haza, mint egyébként? Mert nálunk szerinte ez így van, mert persze hívogatom őt már este felé, de nem olyan sűrűn, és csak akkor leszek ideges, h hol van, ha az igért időre nem ér haza. De szerinte ez azért van, mert egyedül vagyok itthon sokáig, és kérdése, h ti mit tesztek ez ellen? Azt mondta, ilyet is meg lehetne tőletek kérdezni, nem csak a babák méreteiről lehetne veletek beszélgetni. Szegénykém, ha tudná, h mikről szoktunk még a méreteken kívül... :oops: :wink: Remélem, érthetően tolmácsoltam a kérdését!

Vera: A járgányotok kék, mint a képen? Nagyon kis pofás. :D De sajnos rettenetes nagy hátránya, h nem használhatod korcsolyázáshoz (a leírásában volt). Nem is értem, így hogy eshetett erre a választásotok?! :wink: :D

Zsancy: Csinos mami vagy, az tény...És szép a fátok. Jól látom, h a bordó dominál a szobában? Nagyon szeretm ezt a színt!

Nicko: Remélem azóta már sikerült tisztázni a helyzetet apukáddal, és megnyugodtál...

Kaandi: Kettesben Apával??? Húzzatok bele, hajrá, minden jót kívánok nektek... :oops:

Nilabali: Gyomorrontásod van? Szegény, de sz.r lehet! jobbulást!!!

Orsi: Persze, h fürödhetsz, sőt, sokszor segít is a meleg pancsi enyhíteni a tüneteket! Rajta!

Bogi! Iringó? Én is azt hittem, Füge lesz a neve, csak Gjéti bátrabb volt, mint én :oops: Nálunk Édesapa nagy favoritja az Iringó név még mindig, engem a csajok meggyőztek, h Iringó mindenképpen a Südi I.-re emlékeztet, és ez nem éppen hízelgő. (Nem kellett annyira győzködni, a Léna 100x jobban tetszett nekem)

Na eldugulok, itt van nálunk Édesapa nagylánya, és filmet néznek, biztos nem kellemes, h kopácsolok már mióta a betűkön (mondjuk letojom...)
Megyek, megnézem az új képeket!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Azta tényleg mennyien kiborulunk!!! Ezek a hormonok!!! :evil: Meg az ünnep, meg a front...
Nekem viszonylag sikerült megúsznom a nagy kiborulást a családtól, kaptam én is hideget-meleget, elsősorban az említett anyósomtól, pl a lakás megjelenésére, hogy nem 24-én kellene takarítanunk (tudjátok hogy apa sokáig dolgozott, a 23-át átaludta olyan fáradt volt, hát mikor takarítottunk volna...) stb. Úgy vészeltük át, hogy apával kölcsönösen bevédtük egymást, és mikor levonultak a vendégek megállapítottuk hogy úgy osztjuk be az időnket ahogy nekünk jó és ahogy kényelmes, és nyugtáztuk hogy nem kell senkinek megfelelnünk csak egymásnak.

Orsi a jóslók egész sokáig elhúzódthatnak, úgy értem nem jelenti azt, hogy csak napjaid vannal :) viszont a fürcsivel óvatosan, csak akkor ha nem vagy nyitva és max testmelegben mert ha melegebb a víz görcsöt csinálhat. De egyébként én is a kádba menekültem eddig ha valami volt :) csak nekem pl már nem szabad. :(

Ha lányunk lenne az fix hogy kiűzném apát a világból a habos rózsaszín cuccokkal :D frászt kap tőle, én meg amíg nem tudtam biztosra hogy fiú lesz szinte csak a rózsaszíín cuccokat nézegettem :)

Zümis érdekes én is száradok, pedig inkább zsírosabb típusú az arcbőröm, meg még ami fura hogy akármit csinálok a hajammal, sütöm, csavarom, tupírozom, mindent kirúg, mire a kapuig eljutok olyan mint a madárfészek és ki kell fésülni mert egyszerűen röhejes :?

Nilabali:jobbulást!

Zsuzsi egyedüllét: ebben is legalább akkora expert vagyok mint a keményedésben :( sőt ki merem állítani hogy a kettő összefügg, mármint hogy a sok magánytól és szeretethiánytól (is) kezdtem keményedni. Én úgy vészeltem át azokat a heteket, hogy nem számítottam semmire és akkor nem ért csalódás. Nem számítottam arra, hogy egyszer nem nekem kell elmosogatni, vagy hogy valaki más fürdeti meg Z-t, elég szomorúan hangzik. Ráadásul akkor még net sem volt, még veletek sem tudtam kommunikálni, itt ahol lakunk semmi ismerős mert most költöztünk, úgyhogy nagyon szar volt. Én is sokat hívogattam apát. Hát, azt hiszem az életetett, hogy tudtam egyszer végre bezárják a műhelyt karácsonyra és az vártam, tudtam hogy addig nem találkozunk többet mint egy óra este. Meg persze nekem itt van Zéti, ő lefoglalt annyira nap közben hogy mindig legyen mit csinálnom, de ő meg reggeltől estig azt hajtogatta hogy "appa", olyan szívszorító volt. Úgyhogy végülis semmi okosat nem tudok tanácsolni, ha van valamikor szabadnapja akkor állapodjatok meg hogy veled fog foglalkozni, és tojtok minden másra, mi mostmár ezt csináljuk, mindent passzolunk ami nem fontos.
Minden fickó másképp működik, az enyém pl úgy, hogy amit halkan mondok azt jobban a fejébe vési, amit határozottan kijelentek azt szinte hárítja mert kényszernek érzi. Tegnap üldögéltünk anyósomnál, ott voltak a sógoraim, és kérdezgettek hogy milyen a terhesség, apa háttal ült a szgépnél úgyhogy ott volt de nem vett részt a beszélgetésben, csak "kagylózott" :) és én meg elhintettem egy ilyet, hogy "hát elég sokat keményedek meg fájdogál, stb, de ő (rámutattam apára) nagyon sokat tehet azért hogy minél tovább bent maradjon a baba, ekkor megkérdezték miért, és mondtam hogy azért mert sok függ attól mennyit vesz le a vállamról :wink: szóval csak dörzsölten kell megközelíteni a fiúkat :wink: Affranc, szóval korizni nem lehet, hát ezt nem mondták!!! Nem lettem felvilágosítva, megyek reklamálni! :D :D :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok.

Gerendai Zsuzsi: Aranyos hogy azt hittétek Füge lesz a neve :D
Mindenki adja a tippeket, hogy mit adjunk a kiscsajnak. Ő lesz a szűkebb családban a 7. lányunoka, így elég sok név le van már foglalva. Mindenképpen ősi magyar nevet szerettünk volna és nem olyat ami nagyon felkapott. Az Iringó nekem is a Südi I-ről ütötte meg a fülem, és tetszett is, csak nem gondoltam volna hogy magyar név, de amikor már mindent kilőttem akkor utána néztem és kiderült hogy ősi magyar név. Több név tetszett, de azok névnapja dec.jan.febr. és nem szerettem volna szegény picurral kitolnai, hogy minden szinte egy időben legyen neki. Ez is Iringó javára dönt. Az hogy Südire fog emlékeztetni, hát igen, van akinek szimpi van akinek nem, de ez nekem is eszembe jutott. Apum és anyum azt mondják, hogy a Boglárka milyen szép és legyen az, de én a saját nevemet sem szeretném adni neki. És apukám megbántott annyira, hogy egyenlőre szóba sem állok vele, így nem az ő véleménye lesz a mérvadó. Na szóval kicsit hosszúra sikerült az eszme futtatásom.
Ha én egyedül vagyok itthon beindulok és sütés, főzés - meglátszik a kilókon - takarítás, gépezés, pakolás, mosás, aztán estére mire apa megjön hulla vagyok és neki morgok hogy egész nap nem volt itthon és én hogy elfáradtam :D :oops: . Kicsit ilyenkor hülyének néz.
Bogi

Kép
budabo

Sziasztok Lányok!

Látom ha nem is teljesen problémamentesen, de lezajlottak a karácsonyi napok. Nálunk szerencsére egész jól sikerült minden, sokat tudtunk pihenni, és csak egymással lenni a férjemmel, ami nagyon jó volt. Voltunk moziban, sétálni, meg beszereztünk most már a babakocsin kívül mindent, amit akartunk a törpincsnek.

Teszek fel én is képet a kiságyról, meg a pocakról. Mostanában nő, mint a bolondgomba, és rúg is elég sokat :lol:

Az alvás szerencsére nálam még mindig jól megy, ne verjetek meg, de én végigalszom az éjszakát :)

23-án voltunk dokinál, és már 92 mm-nek mérte a törpincs fejecskéjét, úgyhogy most már ma összepakolom a kórházi csomagot, nehogy aztán kelljen, és még nincs kész!

Persze azért még maradjon a picúrka, mert jan. 10-én lesz az utolsó vizsgám :lol:

Ugye a házassági anyakönyvi kivonat vagy az apasági már mindenkinek megvan? :wink:

Zsufi

KépKép
zsufi74

A sírós kiborulásokból én szerencsére kimaradtam, velem mindenki nagyon tapintatos a családban. Apát viszont én is úgy várom haza, mint a messiást, mire hazaér én teljesen idegroncs vagyok a bosszancsoktól. Erre azt találta ki, hogy fél órára "megőrzőbe" adjuk a gyerekeket, és elmegyünk kettesben a környékre sétálni. Csodákat tesz.
A telefonálásnak megvan az időpontja, mindig pontban ugyanakkor hívom fel a dolgozójában, előtte 5 percenként nézegetem az órám, mikor hívhatom már végre :oops:

Kép
kangu

Halihó!

zsufi: én biza nem mertem leírni, hogy két napja úgy alszom le a 10 órát, mint a huzat. Van ugyan pisiszünet, de utána nem maradok ébren... Szóval boldogság van!

Néha olvasás közben nézegetem, hogy nekem se keményedés, se sírás.... Lehet terhes sem vagyok?? :shock:
Na, jó, asszem Esztibabától kapok mindjárt ezért a mondatért!!
De a gyomorégéses buliba beszálltam, az egyre rosszabb. Viszont a kilóimat rendben tartja, mert egyáltalán nem merek már enni úgy délután 3 után. :)
A vizesedés elkerüléséhez meg tilos keveset inni, sőt, sokat kell, viszont a sófogyasztást nagyon minimumra kell venni. Így kevesebb az esély, hogy visszatartja a szervezet.

nicko: képzeld, én is elektromos fogkefét kaptam karácsonyra férjuramtól (mert fogmosásmániás vagyok). Én azt a fajtát, ami O-val kezdődik és rálB-vel végződik! Rögtön le is csapok rád: ti szétszedve tároljátok? Mert az volt ráírva, hogy úgy javasolt, de ez nekem macerásnak tűnik.....

Amúgy meg tojjatok a sok kellemetlenkedőre, szerintem szégyen, hogyha valaki nem kíméli a lelkivilágunkat! (Bennem mindig is túltengett a kismama-öntudat :lol:

Szerintetek a gyerkőc melyik része érezhető, amikor csuklik?

ladmon

gerendai zsuzsi: Jaj, neked elfelejtettem írni, hogy apucinak ki kell bírnia! Az enyém is tisztában van vele, hogy marhára ráérek, ezért zaklatom telefonon, meg utálom, ha nélkülem van programja, de elég apatikussá vált a témában (vagyis beletörődött a helyzet menthetetlenségébe!!! Hehehe, ennyit ők is szenvedhetnek...) :lol:

ladmon

Szerintem a gyerek "felső harmadánál" lehet érezni a csuklást, hiszen a rekeszizom rándul össze. Nekem fejvégű a baba, tehát a hasam alján lehet érezni teljesen szabályos és fájdalmatlan csuklásos összerándulásokat :)

Kép
kangu

Hello Lányok!

Sajnálom mindenkinél a sírós témát, kivételesen nincs ilyen problémám- egyelőre... Viszont lévén hogy eddig semmi jóból nem maradtam ki (talán a vizesedést kivéve), várom, mikor érkezik. :) Tesóm azt mondta, hogy az utolsó hetek voltak a legrosszabbak ilyen szempontból nála...
Nicko, Zümis, Budabo, Nilabali: sajnálom a családi konfliktusokat, remélem megoldódnak... A Karácsony érzékeny időszak ebből a szempontból amúgy is, csak ha visszaemlékszem néhányra, mielőtt a szüleim elváltak. De lehet, hogy jobb, ha nem teszem. :cry:
Nicko: Apukádnak az a baja, hogy nem Magyarorsszágon élsz? Ez igazából nem ilyen elengedési probléma..?

Ladmon: Ez a csuklástéma érdekes, ezt már én is akartam kérdezni. :) Elég vicces, hogy néha középen, néha baloldalon, néha jobb oldalon érzem... Gondolom az egész kis teste rázkódik. :) Szegénykém. Bogyesz jó ideges tud tőle lenni. Volt mondjuk egyszer olyan, hogy jobb oldalt éreztem, az apja középre tette a kezét, odajött és csuklott tovább. Hiába, Apaisten már most Apaisten. :)

Zsufi: Ne csak ígérd azokat a képeket. :wink: Nagyon rég láttalak, kiváncsi vagyok. :lol:

Gerendai Zsu: nem az a baj, hogy ezt Édesapa korlátozásként és ellenőrzésként éli meg? Mert akkor csak arra van szükség, hogy megértse, hogy csak egyszerűen hiányzik... Bocs, lehet, hogy rosszul látom. :oops:
A kórházasdi óta Isti úgy félt engem (és persze a Bogyeszt), hogy Ő hív többször és rámparancsol, ha szerinte nem pihenek eleget. :oops:

Zetivera: Jó, hogy Nálatok ilyen szépen alakul a helyzet... Biztos Apa lassan átérzi, hogy már közeledik az időpont. :)

Jasmin
: Írj, ha ma valami kiderül. Ma lesznek leleteid, nem?

Találka: Jelezné mindenki, akinek előreláthatólag jó? Mert akkor összeírlak Benneteket. Valakinek küldjem még el a számom? Délelőtt 11 vagy dél?
Kb lista: Zsufi, Bjuti, Andus (talán), Dina (talán), Gerendai Zsuzsi, Abencze (talán), Kreiszi, Zsu, Pandus, Elif, Háfi, Mist, Kaandi, Én... Bocs, ez fejből ment most, jelezzétek, ha bárkit is kihagytam... Tényleg, Erika, Crocus nem gondolkodtatok rajta?

Hajni, Elif: Nem meséltek nekünk a Karácsonyról?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Na, máris raktam fel képet 8) (Fejet nem nézünk, csak pocakot!!!) Meg a kiságyról is, én még nem tettem bele az ágyneműt.

Ja, és persze elfelejtettem köszönteni az újakat, üdv!!!

Julcsi: nekem mindegy, hogy 11 vagy dél.

Zsufi

KépKép
zsufi74

Házassági a.kivonattal sehogy sem állok, totál elfelejtettem :oops: nem is tudom mikor tudok elmenni érte, talán jövő héten mikor dokihoz megyek, úgyis akkor jár le a dokim által jósolt két hét szülésig úgyhogy még visítva belefér :D

Jaj úgy mennék én is veletek talira, csináljatok majd sok-sok fotót az itthon maradtaknak! :D

Nektek nem lassult még be a bébi? Én mintha kevesebbet érezném... :roll: mindig mikor kezdenék beparázni hogy baj van és rohannék dokihoz akkor megmozdul. Biztos csak kevés a helye. :? El fogok kezdeni kapuccsínózni, úgyis jön az nst-s időszak.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Ti is sírtok! Az jó! Megnyugtató! EZ szerintem a vég miatt van. Hülye hormonok! :lol:

A talira én bizti nem megyek. Annyit keményedik a pocakom és marha kellemetlen, hogy még menni is alig tudok olyankor. Örülök, ha a dokihoz felutazom 9-én. Sajna ez van.

Megmutizom a mai pocakomat.
Kép

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Zéti! NEkem aktívabb, mint valaha.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Hú, megyek iszok egy kapuccsínót :?
Szép nagy a pocid :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Én is ideértem végre!

Látom, mindenki túl van a karácsonyon, több-kevesebb sikerrel.
Nálunk is megvolt, rohangászós, mint mindig... Minden nap minimum 3 helyen voltunk, és nálunk is volt nagy vendégsereg legutóbb tegnap este voltak nálunk barátok... Szóval sokat nem pihentem, meg is volt az eredménye, egész karácsony alatt tiszta kemény volt a pocakom... szerencsére azóta ez nem jelentkezik, de azért megijesztett rendesen.
Csatlakozom az előttem szólókhoz, miszerint nem szabad a rosszindulatú megjegyzésekkel foglalkozni, persze tudom, hogy sokszor ez nem könnyű, főleg, ha olyanoktól kapunk megbántó megjegyzéseket, akiknek elvileg mellettünk kellene állniuk...
Nekem is folyton beszólongat anyós, hogy az ő idejében ez meg az nem volt, mégis felnőttek a gyerekek, minek ennyi minden felesleges cucc.... Most erre mit tudok mondani??? Inkább semmit... elengedem a fülem mellett...

Mi is rengeteg dolgot megvettünk a babának. Még van egy pár apróság, ami hiányzik, de azért olyan jó látni, hogy alakul a szoba... :). Apa minden nap elmondja, hogy ő már mennyire várja, és mennyire kíváncsi a picire. Szerintem egyenlőre jobban várja, mint én... :lol:

Tegnap voltunk NST-n. Minden ok volt, a végére szépen beindult Vendi baba, bár az elején elég álomszuszéknak tűnt. Aztán csak elkezdett mocorogni, és dícséretet is kapott a doki bácsitól... :D. Január 6án megyek megint... Mostmár ez is elég sűrű lesz ez így....

Ja, a legfontosabbat majdnem elfelejtem üdv az újaknak, nagyon jó, hogy még most is csatlakoztok!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!

Látom mindenki többé-kevésbé szerencsésen túlélte a Karácsony fáradalmait. Engem eléggé megkíméltek a rokonok, csak éppen sokat kellett utazni hozzájuk, de szerencsére jól bírtam a gyűrődést. Apukámnál különösen jó volt, mert összejött az egész család, a bátyám a három nagyobb gyerek (kamaszok) és a 8 hónapos legkisebb. Nagyon jó volt a hangulat, és apukám se fáradt el nagyon.
Na be kell fejeznem, mert újabb vendégek érkeznek...

Csak még Julcsinak annyit, hogy én is mennék a jan. 5-ei találkozóra. Nekem is jó a 11 és a 12 óra is. 15.45-re kell a nőgyógyászomnál lenni az Istvánba. Telszámot tudsz küldeni, Julcsi?

Crocus
Kép

Kép
crocus

Sziasztok!
Nekem is nagyon aktív a babó, nem igen lassult még be. Én csak jövő héten megyek dokihoz és akkor beszélünk először a szülésről is. Jobb későn mint soha :D

Kép
budabo

Zsuzsi: nem sajátotok a jelenség az egyedül léttel... Én nagyon társasági lény voltam, pörgés a munkahelyen, találka a barátokkal. Nagyon megkínlódtam az egyedül létet, főleg az elején, amikor az egészségügyi problémáimmal voltam itthon a 4 fal között egyedül. Ne tudd meg mekkora telefonszámlám volt, mert nekünk itt PEsten se kutyánk, se macskánk. :oops:
Szóval én ezzel próbáltam apát tehermentesíteni. De persze nem sikerült.
Mostmár viszont nagyon jó itthon, sokat olvasok, szépítgetem Petra helyét, ruhatárát. Szóval eltelik a nap. Beszélgetni pedig veletek beszélgetek :D

Zeti:nekem is sokat változott a mozgása mostanában, lassabban mozog, de sokkal látványosabb. Kidomborítja a kis fenekét, vagy fejét (nem tudom), vagy a sarkát. Nagyon mókás és olyan megnyugtató.

Julcsi: akkor 11-kor jó. De ott, ahova megyünk lehet enni és WC-re menni ugye :D

Orsi

Kép
bjuti

Olivér két napja pihinapot tart :roll: mondjuk nem is feküdtem ma sem meg tegnap sem :? hát remélem este tart egy kis edzést különben holnap doki...biztos csak pihinapja van, a múlt héten 3 napig alig mozgott,inkább csak a csuklásból tudtam hogy okés.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Edina látom írtál a januári topkiba, no comment... más csapat.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok Kismamák!

Tali: Én elvileg mennék, ha nem jön közbe semmi. Váci uti Brendon, és 11 óra???? Mível suli kezdődik már,a fiam biztos nem jön, de lányzókámat lehet elviszem :)

Sajnos képtelen vagyok most visszaolvasni, annyit írtatok, és én meg olyan régen jöttem....az ünneplés nagyon jól sikerült, csak sajnos összeszdtünk valamit a családtól.Apa nagyon kifeküdt, Andris továbbra is köhög, Ági jól van, nekem egész nap éjszaka óta iszonyat fáj a fogsorom, a fejem, az összes fogam feszíti szét a szám, és már nem bírom sokáig!!!!!De most már algopyrint se lehet bevenni elvileg, bár lehet egyet muszáj lesz :( majd háziorvossal értekezek. Olyan nagyon influenzás valaminek tűnik.....homeobogyózok egyenlőre :)

Pocaklakó továbbra is mozog egész nap, meg egész éjszaka...megin felkelek hajnalban mindig, és tök fáradt vagyok...:(
Ez már biztos a szoptatás előkészítése...

Megyek, muszály valamit kezdenem a fogaimmal.....nagyon fájnak minden, inkább a csontom körbe...:(:(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Sziasztok!

Hát sajnos úgy néz ki, hogy megint lemaradok a találkozóról! :cry: Szülésznőm már hétfőn akar velünk találkozni, természetesen délelőtt 11-kor a kórházban! :x Aztán szerdán pedig megyünk szülésfelkészítőre hozzá! Kedden is lehetett volna menni a kórházba, de akkor meg a férjem dolgozik! :?

Látom lányok tegnap meghoztam a kedvet a masszázshoz! :lol:
Nagyon jól esett nekem is, éjszaka úgy aludtam mint a bunda! 8)

Zsancy: Elküldöm neked a közös postafiókunk elérhetőségét, ahol megtalálod a kuglóf recepjét! :)

Zétivera: Szuper, hogy ennyit otthon lesz most Apa, nagyon örülök! :lol:

Mist: Gyönyörű az ágy Nektek is! :lol:

Nilabali: Ugye már elmúlt a tegnapi rosszullét?
Sajnálom, hogy a Szentestétek, nem úgy alakult, ahogy szeretted volna! :(

Orsi: Én úgy tudom, hogy ameddig a méhszáj zárt nyugodtan lehet meleg fürdőt venni! Nálam általába szokott használni keményedés ellen is! :roll:

Gjéti: Köszönöm! Már szoktam itthon ralizni a babakocsival! :D :wink:

Zümis: Nekem is iszonyatosan száraz lett a bőröm az utóbbi egy hétben! :?

Zsufi: Nagyon csini vagy, és a kiságy is nagyon tetszik! :)
Pont akkor lesz az utolsó vizsgád, amikor az én szülinapom! :D
Nálunk kipipálva a házassági anyakönyvi! 8)

Ladmon: Én is ugyanúgy érzem a csuklást, ahogy Kangu, a hasam alján, mint például most is! :lol:

Dina: Nagyon szép a pocid! :)

Amy: Örülök, hogy minden rendben volt az NST-n! :)

Nálunk is nagyon mozgékony Bencus, nem is értem hogy van benne ennyi energia! :D És a sarkát rendszeresen kidugja, hát ez nem olyan kellemes érzés! :?
zsu83

jaj nekem lányok! nagyon pörögtök, képtelen vagyok mindenre reagálni

először is beszólós rokonok, barátok: én biztos mindegyiket helyretenném, ahogy a kézrátétellel (a hasamra) is óvatos vagyok.

karácsony: én biza kijelentettem, h isten ments a készülgetéstől. uccsó kari - végig megyek miden rokonon. Így uzsonnára anyósoméknál voltunk, vacsorára anyuéknél. 25-én jöttek sógornőmék - csak beugrottak egy kávéra, és 26-án mi elmentünk hozzájuk. mivel nincs nagy pocim, nekem nem okoz gondot az utazás, sőt a tesóm kölcsönverdáját annyira jó vezetni, hogy még fájós bokával is kikaptam a kulcsot a kispapám kezéből :) de azért annyival készültem, hogy 23-án este előkészítettem a másnapi ebédünket otthonra (na az a nap keresztbe húzott, mert egész nap pocsékul voltam és este 7kor álltam neki előkészíteni a töltött káposztát meg a pulykasültet és 23:00-ra végeztem, de eközben a jó fej kispapám feldíszítette a fát :))
Teljes békében nyugalomban sok finomsággal bendőmet megtömve - bízva, hogy a kislegény kapja a nagyját és nem én :) - telt a karácsony. Kaptam babás cuccot is, nővéremék nagyon szép ágyneműt és huzatot vettek a leendő keresztfiúnak.

edina - neked biztosan nem két kis lurkó mocorog odabent? :)

budabo - te írtad h 17 kilot szedtél fel? nyugi én is 15öt, de nekem ebből a gyerecském még csak 1,5 kg-ot nyomott legutóbb. eddig azon aggódtam hogy sokat hízok, most azon hogy semmit - mert akkor a baba sem gyarapodik.... de most már tényleg no para tovább, elég volt! Meg kell nőnie a kisbabámnak és nem érdekel milyen áron. majd idővel lekerülnek a kilóim, nehéz lesz mert soha életemben fogyóznom nem kellett! de majd bizonyára megoldom :)

kispapahiánnyal kapcsolatban - meg tudok őrülni az egyedülléttől, pedig én igazából csak most kezdtem, hiszen eddig jóformán minden nap dolgoztam (kivéve az ünnepek előtti pár napot). nagyon nehéz egyedül, pedig nekem a tesóm is itt van a szomszédba (iker szomszédom :)) így nem lehet egy szavam sem! erre tanácsot adni sajnos képtelen vagyok, mert én is nagyon nehezen birkózom meg vele. - bár épp ma most hívott 18.17-kor hogy indul haza, ez most rekord és nem is értem, hogy lehet, hogy hazaér 19.00-ra, de nem bízom el magam h ez így lesz a jövőben is.

babakocsi - mindenki naon cééép. én még mindig döntésképtelen vagyok! pedig most már meg kell vennem év elején - és persze még rendes járgányt is kell vennünk :( na az a gázosabb :(

Budabo / Iringó - beszéltem vele 1x-2x (mármint a Südi I-val) és nagyon kedves volt (repülőjegyet vett tőlem) és emileztünk is. Szal ha unszimpátia alapján döntenél: egy kedves nőről van ám szó! Én pl kifejezetten nem szeretem a nagyképű embereket, ezért is gondoltam, h hozzászólok ehhez a témához, hátha sikerül erősíteni az egyik felvetésedet :)

csuklás: nagyon-nagyon sokat csuklik a kislegényem! és hosszan! olyan fura! felkelek éjszaka és járkálok, meg lélegzem mélyeket, simogatom és vizet kortyolok, mert azt hiszem attól jobb lesz neki, de vhol azt hallottam, hogy ők evvel úgymond szórakoztatják magukat. Na ha ez így van.... az én kislegényem nagyon szeret mókázni és főleg a hajnali órákban :) mondtam neki h nem leszünk jóban, de nem érdekli :)

ujjaim elkezdtek dagadni, alig bírom verni a billentyűt, mert nagyon kellemetlen! bokám továbbra is fáj, most befásliztam, jegelem és kenegetem vmi rozmaringos kenőccsel, salvus víz nagyon sokat segít nekem a gyomorégésen, szal aki még nem próbálta annak hajrá (nekem a rennie olyan volt mint egy vmilyen mentolos szopogatós cukorka, nem segített). keményedésekkel jól állok, a magnéziumot csak hírből ismerem, eddig, és remélhetőleg a jövőben is.

találka - asszem nekem sajna nem megy, mert nagyon kiesik a brendon :( pedig milyen jó lett volna élőben is fórumozni :) jó sokan lesztek + gyerekek is. ennyien elfogtok férni a kávézóban? :)

házassági - na az nekem még nincs, mert még mindig nem tudom, hogy akkor most 30 nap vagy 300 nap.... előbb kérdezek, utána megyek intézni (állítólag kórháza válogatja)
sőt, semmit nem vásároltam mostanában a kistigrisemnek! épp most néztem a listát, hogy tyű de elúsztam... még mindig vacakolok a légzésfigyelőn is, mert eléggé drágának tartom és egyetlen ismerősömnek sincs akitől olcsóbban át tudnám venni.

azannyát de sokat írtam... bocs

KépKép
hugic

Ikverus: Jobbulást Nektek!

Hugic: Örülök, hogy jól telt a karácsonyotok! :lol:

Na megyek gyorsan fürdeni, apa az előbb ideszólt, hogy esetleg egy masszázs :wink: ?, hát ezt nem hagyhatom ki! :D 8)

Jó éjt lányok!
zsu83

Megjöttem én is. :) Egész nap babázni voltam a barátnőmnél,
nagyon aranyos a kicsi, de jól kifárasztott ma... Megyek is pihizni,
jó éjszakát mindenkinek! :)

Kép

Kép
gjéti

Légzésfigyelő: na az az a dolog amit tuti nem veszek, nem hallottam róla semmi meggyőzőt azoktól akiknek van. Sokszor bejelez ha nincs is semmi, és ha meg azért jelez mert van valami baj akkor mi van? Nem tudok elmenni tanfolyamra, úgyhogy nem biztos hogy tudnék segíteni a babán. Magánvélemény, de engem azt hiszem frusztálna, mindig azon járna az eszem hogy nehogy jelezzen. Tényleg csak magánvélemény, aki úgy gondolja az természetesen vegye meg, mert ki tudja, lehet hogy segíthet.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Verus jobbulást nektek!!!

Jaj Zsu neked álomapukád van! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsu!
1-2 infót áttolhatnál nekem a kórházról mert én nemjártam felkészitőre.Esetleg majd azt is ,hogy a szülésznőd téged milyen tanácsokkal látott el.
Köszi.
A börszárazságra mindenki a kamillás dolgokat javasolta de sajna én rosszul vagyok az illatától estetleg nemtudtok valami mást ajánlani???
A vizesedés ellen valami természetes enyhe vizhajtót?Jó most az epret nee mondjátok!DE valami más...

Egy jó kis masszázsra én is befizetnék de.....olyan jól esne....nálunk apa nemmindig lelkes és azt nemszeretem mikot elkapkodja.

gjéti:Nemvoltál dokinál??

hugic!Tényleg jó volt olvasni,hogy neked szépen telt a kari....

Jajj pár nap és vége ennek az évnek is!!

Kép
zümis

Zéti. Baj, hogy írtam a januáriakhoz? :roll: Mostanában olvasom őket, mert már szülnek rendesen!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Jajj Edina dehogy!!! Isten ments!
Én azt úgy értettem, hogy végigolvastam minden hozzászólást amit te utánad írtak, és senki de senki sem reagált, arra értettem hogy no comment, és hogy más csapat mint mi, mert mi azért válaszolunk ha idegen téved ide akkor is ha csak egyszer jön, ha meg marad akkor örülünk neki. Lehet hogy azóta reagáltak rád, de akkor mikor én néztem már másfél oldalt írtak és nem volt rád reakció. Bocsi hogy félreérthető voltam! :oops: :oops: :oops:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Én is észre vettem. Ezért is írtam az ÁEK-s topikba is. :lol: Oda is szoktam nagy ritkán.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Jajjj Zümis, látod milyen hülye vagyok? A legfontosabbat el is felejtettem... :oops: :?
reggel az volt az első, h dokihoz mentem, utána voltam csak a barátnőmnél. :)
Van jó és rossz hír is. A jó, h Olinak semmi baja szerencsére,
még mindig nem fordult be mondjuk... :roll:
A fájdalom csak a szokásos volt, vagyis a ciszták nagyon nyomják a petefészkem. Azért nem ismertem fel az érzést, mert Oli is rajta ül most, így másképp fáj, mint eddig. Sajnos tele van cisztával,
a doki azt mondta, h ha Oli esetleg császáros lesz, ami valószínű,
mert faros, akkor ő szíve szerint egyből kiszedné a petefészkem...
Ami annyit jelent, h "rendes" úton már nem lehet több babám... :cry:

Szóval ez a hír, nem tudom h ment ki a fejemből, szomorkodtam miatta elég sokat, ezért is mentem el a barátnőmhöz, jobb kedvem is lett. Sajnos ez van, nem tudok mit tenni, de Oli legalább lesz nekem. :)

Kép

Kép
gjéti

Sziasztok!
Hugic: te egy tündér vagy, egész nap pocsék napom volt, most tök jó volt olvasni amit írtál. A kilóktól néha kiakadok aztán lehiggadok. Mindennap tornázok de imádok enni és főzni, bár nem viszem túlzásba a férjem szerint, de ilyen alkat vagyok.
Nekem szimpi a Südi I. és ráadásul apa és én is barna haj, barna szem, tehát Füge is remélem ilyen lesz. Tőle tetszett meg az Iringó és nekem szimpi és örülök, hogy van vele más is így.
Szóval így estére hulla fáradt vagyok de most megmosolyogtattál.
Köszönöm.
Kérdésem lenne: ha málnalevél teát isszátok már, milyen mennyiségben?
Másik kérdés, hogy a gátmasszást hanyadik héttől kezditek?
Bogi

Kép
budabo

lányok lányok... Azért mert elsiklottunk egy kérdés felett, még nem kell messze menő konzekvenciákat levonni rólunk.. Tudjátok sokszor a saját topictársainkra is elfeljtünk reagálni, annyira be vagyunk már sózva...
Ettől még nem vagyunk sem jobbak, sem rosszabbak.. :wink:

további szép babavárást kívánok! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Dina! Szép pocak, nem mintha az enyém kicsi lenne.... :oops: Azért jó lenne, ha nem sietnél túlságosan a szüléssel, számítok rá, hogy együtt leszünk benn! :lol:

Anyakönyvi kivonattal kapcsolatban még mi sem intéztünk semmit, január elején mindenképpen le kell rendeznünk, mert ráadásul vidékről kell kikérni. Annak idején úgy emlékszem, elpostázták, nem tudom, mennyire rugalmasak mostanában.

Amy, azt hiszem, te írtad az NST-t. Én jövő hten megyek dokihoz, de szerintem még nem fog NST-zni, nem is tudom, mikor kezdi majd el.

Egyébként ez a dolog nálunk kicsit izgalmas, mert a doki jan. közepétől síelni megy. Ezt próbálom a manóban is tudatosítani, a 38. hét előtt nem kellene kibújnia. Másoknál nincs ilyen síeléses történet?

Találka: ha lehet választani, én is a 11 órára szavaznék, akkor bőven van időm odaérni a suliba. És telefonszámot is kérnék, ha lehet.

Az egyedüllét problémáiról egyelőre nem tudok mit mondani, ez nálam a jövő héten kezdődik, és őszintén szólva már lelkesen készülök rá. :wink: Napközben kényelmesen elmehetek vásárolgatni, mindig lesz itthon kaja, sőt, még alhatok is, ha akarok! Persze minden együttérzésem azoké, akik kisgyerekkel vannak otthon, úgy nyilván nem ennyire rózsás a helyzet. Én most, bevallom, úgy érzem, megérdemlem ezt az utolsó hónapot...

Gjéti, sajnálom, hogy rossz hírt kaptál, most tényleg csak a kisfiadra koncentrálj!

Kép
mist

Sziasztok lányok!
Húú, jó rég nem voltam, már hiányoztatok!
Gyorsan átfutottam a több oldalt, amit írtatok, előre bocsi, hogy nem mindenre reagálok....
Sajnálom, hogy sokaknál egy-egy rossz megjegyzés elrontotta a karácsonyt. A sírás biztosan a hormonok miatt van, emlékszem mikor Szávával voltam terhes én is rengeteget bőgtem. Szerencsére mostanában nem. A rokonok nem cseszegetnek szerencsére, ha van egy-egy megjegyzés, azon is inkább dühös leszek és mérgelődök, de nem sírok.
Egy-egy érzelgősebb filmnél szokott időnként eltörni a mécses.

Hugic, merre laksz? Mert ha esetleg Kistarcsa környékén össze tudunk futni, akkor én szívesen elviszlek a találkozóra, ha mégis úgy gondolod, hogy jönnél.
Én nagyon szeretnék menni, és remélem nem jön közbe semmi, és így sikerül elmenni. Nekem a 11 megfelel, de 12 is jó még.

Néztem a vonalzókat, nagyon sokan vagytok, akik már a 34-35 hetet tapossák. Húúú, ez már tényleg nagyon a finis. Rám néha rámtör a pánik, hogy sehol nem tartunk, a gyerekszoba sincs még kész, sőt semmit nem is vettünk meg. Ma beszereztem egy papucsot, meg pár hálóinget, a jövő héten igyekszem kipakolni a szobát, hogy meg tudjuk csinálni, mert már tényleg ideje lenne, főleg, hogy már nagyon nehezen mozgok, nem lesz egyszerű pakolni.

Nálunk nagyon jól telt a karácsony, vendégeskedtünk, így nem kellett főznöm, rengeteget pihiztünk. Egész nap együtt vagyunk apával és Szávával, társasozunk, tévézünk, pihizünk, rokonokhoz megyünk, nagyon jól elvagyunk, annyira jó hármasban lenni (illetve 3 és felesben :D ). Hiányzott már ez a lazítás, és ez abból is látszik, hogy sokkal kevesebbet keményedik a pocakom így, hogy sokat pihizek.
Apával szerencsére minden rendben azóta, jókedvű, kipihent, nagyon ráfért már a pihenés. Lehet, hogy tényleg a sok stressztől volt az a görcsös ájulás, nagyon remélem, hogy nem fordul elő többet, mert azért időnként rámtör a félelem miatta. Főleg, ha arra gondolok, hogy amikor én kórházban leszek, akkor ő lesz egyedül itthon Szávával.

Szóval velünk minden rendben, csak ritkán kapcsolom be a gépet, azért nem jöttem. Vera, Mist, külön köszi nektek, hogy hiányoltatok. :)
Babuci néha olyan szambát levág, hogy a könnyeim potyognak, néha meg csak kis rezdüléseket érzek, olyan csendben van egész nap.
19.-én voltunk 4D UH-on, tiszta apukája a bébi :) Akkor volt 2060 gramm, azóta gondolom már nőtt, őt is 2 héttel idősebbnek írta a gép a koránál. Minden rendben vele, aminek különösen örültünk.
Nekem is fájdogál időnként a pocim, olyan mensi szerűen, eddig fogalmam nem volt róla, hogy ezek jóslók lennének. Az 500 gramm magnéziumra szükségem van naponta, félek, ha abbahagyom majd a 35. hét környékén, akkor nagyon rossz lesz a helyzet.
Vera, miért nem lehet már ilyenkor algopyrint szedni? Én a múlt héten vettem be egyet, mert a megfázástól piszok rosszul éreztem magam, és sokat segített, utána jobban éreztem magam. Jajj, és képzeljétek, valami gégegyulladás szerűt kaphattam ,mert elment a hangom, és úgy befulladtam, ahogy a kruppos gyerekek szoktak. Rendesen meg is íjedtem tőle. Aztán egész éjjel másfél -2 óránként elszopogattam 2-2 Homeovox tablettát, és reggelre sokkal jobban lettem, szépen levitte rólam a fulladást.

Húú, írtam egy regényt, bocsánat. Most óvatosan jegyzettömbbe írtam a mondanivalómat, és innen fogom bemásolni, mert a legutóbbi jelentkezésemkor négyszer szállt el az irományom elküldéskor.

Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok, ha addig már nem sikerülne gép elé kerülnöm, és sok pohizést, jó hangulatot, boldog családi légkört!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Zsufi, Ladmon: Én is gond nélül alszom, mint ti, nincs pisijárat, tudok megfordulni, háton aludni, nem mocorog éjszaka a lánykám. Sajnálom a többieket, de az az eddigi tapasztalatom, h én kb 2-3 héttel követem a többieket ilyen tünetekben, úgyhogy még jöhet akármi... :?

Csukás: Szerintem is a felső teste rázkódik inkább, én pl mindig ugyanott érzem, a hasam alján, a jobb oldalon.
És még ő sem vett vissza a mocorgás intenzitásából, ha lehet, még rá is tett egy lapáttal.
Apasági még nekünk sincs meg... :roll: Sőt, és most legyetek erősek, még semmi bababútorunk nincs meg! Várjuk az asztalos bácsi ajánlatát, de meddig? Úgyhogy már eléggé türelmetlen vagyok, a pocakomon kívül a lakásban még semmi sem emlékeztet arra, hogy ide hamarosan baba jön (a meglévő többi cucc, kocsi, hordozó a padláson).

Tali: Nekem jó a 11 is, mindegy. Julcsi én is kérném a számodat, köszi.

Dina, mekkora pocika, de nagyon kis formás, tágas kuckó lehet...

Verus: Jobbulást nektek, kúráld magad!

Gjéti: Szülés utám rögtön petefészekműtét? Szegény! De a műtét elkerülhetetlen? Ha most nem csinálják meg, akkor később biztosan?

Hugic: Te repjegyekkel foglalkozol? Éppen egy hete próbálok interneten jegyet venni a Malévtól, és ez ügyben levelezek valami ügyfélszolgálattal, de holnap már fel kell hívni őket, mert sajna még meg nem született gyereknek nehézkes jegyet venni, és mivel egyre drágább a jegy, nem szeretném tovább húzni a dolgot. Így is sokkal drágább, mint novemberben, amikor elkezdtem szervezni az egészet. És az is felháborít, h plusz tizen valahányezer, hogyha személyesen veszem át, irodában, mert nincs dombornyomott bankkártyám, amivel kifizethetném. Tudsz esetleg segíteni?

Holnap kirándulni megyünk a Börzsönybe, tök jó lesz, nem tudom, mi van velem, folyton mennék! Jó éjt mindenkinek...

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Találka: Természetesen néhány biztos tagot kifelejtettem... Stelly (bocs!), Verus (bocs!) és Iricc is jelezte, hogy jönne. :) Ki még?
Tök jó sokan leszünk, úgy néz ki. :D A 11 óra tűnik jónak többnyire. Azt hiszem, ha tényleg ilyen sokan leszünk, akkor foglalok helyet.

Gjéti: Ez nagyon rossz hír! :cry: :cry: :cry: A cisztás fájdalmat sajnos ismerem, az rémes, de ha kikapják a petefészked, az még sokkal inkább. Nagyon sajnálom! :(

Zümis: Próbáld ki a babaolajat bőrszárazságra, van, akinek bejön. Ja, és tudok jó masszőrt. Szólj, ha küldjek elérhetőséget.

Zsu, hajrá masszőr férjek!!! :D Reméljük, egy nap majd megismerünk Téged is... Később nem tudsz esetleg csatlakozni? Vagy hosszú lesz a képzés?

Képzeljétek, voltunk szülőszobalátogatáson ma délután! A szülésznő egy édespofa, rögtön puszi-puszi, a szobák picik, intimek és jó hangulatúak. Én komolyan magabiztosabb lettem tőlük, de az Emberemet látnotok kellett volna... :) Elsápadt a látogatás felénél és menekülőre akarta fogni a dolgot... :lol: Közölte, hogy most már élesedik a helyzet és jaj. Mondtam, hogy ha úgy fogja gondolni, akkor bármikor kimehet. Bízom benne, hogy nem fog így dönteni (szerintem akkor már ura lesz a helyzetnek), de meg tudom bocsátani Neki azt is, ha végül másképp alakul a dolog. Nem hinném, hogy ezen múlik a családi boldogság vagy a kötődése a Kisfiához.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Andus!
Örülök, hogy minden rendben veletek, és különösen annak, ha jössz a találkozóra!

Vera! Én is akartam kérdezni, hogy mi a baj az algopyrinnel, csak kiment a fejemből írás közben. Mert hogy én is vettem be egy felet egy hete, amikor a hányásos bulim után estére felment a lázam...

Ja, és Homeovoxot, meg Homeogene9-et is eszegetek néha, mert mostanában vacakol kicsit a torkom.

Hát igen, elég rendesen a finisbe értünk, még csak most számolgattuk a csíkokat a teszteken... Már egyébként is készülök rá, hogy valamikor átolvasom az első néhány oldalt, csak úgy nosztalgiából. :lol:

Kép
mist

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?