Sziasztok lányok!
Húú, jó rég nem voltam, már hiányoztatok!
Gyorsan átfutottam a több oldalt, amit írtatok, előre bocsi, hogy nem mindenre reagálok....
Sajnálom, hogy sokaknál egy-egy rossz megjegyzés elrontotta a karácsonyt. A sírás biztosan a hormonok miatt van, emlékszem mikor Szávával voltam terhes én is rengeteget bőgtem. Szerencsére mostanában nem. A rokonok nem cseszegetnek szerencsére, ha van egy-egy megjegyzés, azon is inkább dühös leszek és mérgelődök, de nem sírok.
Egy-egy érzelgősebb filmnél szokott időnként eltörni a mécses.
Hugic, merre laksz? Mert ha esetleg Kistarcsa környékén össze tudunk futni, akkor én szívesen elviszlek a találkozóra, ha mégis úgy gondolod, hogy jönnél.
Én nagyon szeretnék menni, és remélem nem jön közbe semmi, és így sikerül elmenni. Nekem a 11 megfelel, de 12 is jó még.
Néztem a vonalzókat, nagyon sokan vagytok, akik már a 34-35 hetet tapossák. Húúú, ez már tényleg nagyon a finis. Rám néha rámtör a pánik, hogy sehol nem tartunk, a gyerekszoba sincs még kész, sőt semmit nem is vettünk meg. Ma beszereztem egy papucsot, meg pár hálóinget, a jövő héten igyekszem kipakolni a szobát, hogy meg tudjuk csinálni, mert már tényleg ideje lenne, főleg, hogy már nagyon nehezen mozgok, nem lesz egyszerű pakolni.
Nálunk nagyon jól telt a karácsony, vendégeskedtünk, így nem kellett főznöm, rengeteget pihiztünk. Egész nap együtt vagyunk apával és Szávával, társasozunk, tévézünk, pihizünk, rokonokhoz megyünk, nagyon jól elvagyunk, annyira jó hármasban lenni (illetve 3 és felesben

). Hiányzott már ez a lazítás, és ez abból is látszik, hogy sokkal kevesebbet keményedik a pocakom így, hogy sokat pihizek.
Apával szerencsére minden rendben azóta, jókedvű, kipihent, nagyon ráfért már a pihenés. Lehet, hogy tényleg a sok stressztől volt az a görcsös ájulás, nagyon remélem, hogy nem fordul elő többet, mert azért időnként rámtör a félelem miatta. Főleg, ha arra gondolok, hogy amikor én kórházban leszek, akkor ő lesz egyedül itthon Szávával.
Szóval velünk minden rendben, csak ritkán kapcsolom be a gépet, azért nem jöttem. Vera, Mist, külön köszi nektek, hogy hiányoltatok.
Babuci néha olyan szambát levág, hogy a könnyeim potyognak, néha meg csak kis rezdüléseket érzek, olyan csendben van egész nap.
19.-én voltunk 4D UH-on, tiszta apukája a bébi

Akkor volt 2060 gramm, azóta gondolom már nőtt, őt is 2 héttel idősebbnek írta a gép a koránál. Minden rendben vele, aminek különösen örültünk.
Nekem is fájdogál időnként a pocim, olyan mensi szerűen, eddig fogalmam nem volt róla, hogy ezek jóslók lennének. Az 500 gramm magnéziumra szükségem van naponta, félek, ha abbahagyom majd a 35. hét környékén, akkor nagyon rossz lesz a helyzet.
Vera, miért nem lehet már ilyenkor algopyrint szedni? Én a múlt héten vettem be egyet, mert a megfázástól piszok rosszul éreztem magam, és sokat segített, utána jobban éreztem magam. Jajj, és képzeljétek, valami gégegyulladás szerűt kaphattam ,mert elment a hangom, és úgy befulladtam, ahogy a kruppos gyerekek szoktak. Rendesen meg is íjedtem tőle. Aztán egész éjjel másfél -2 óránként elszopogattam 2-2 Homeovox tablettát, és reggelre sokkal jobban lettem, szépen levitte rólam a fulladást.
Húú, írtam egy regényt, bocsánat. Most óvatosan jegyzettömbbe írtam a mondanivalómat, és innen fogom bemásolni, mert a legutóbbi jelentkezésemkor négyszer szállt el az irományom elküldéskor.
Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok, ha addig már nem sikerülne gép elé kerülnöm, és sok pohizést, jó hangulatot, boldog családi légkört!