Sziasztok !
Vicsok : Jót nevettem ezen a patikás sztorin

! Én gyógynövény boltban vettem , mert a legtöbb gyógyszertárban nem tartanak. Amúgy van filteres és szálas is ,amit szűrögetni kell.
Én szálasat vettem ,: Teaszűrőbe teszek 1 adagot , 2,5 dlforralt vízzel leöntöm , 5 percig áll, és langyosan iszom.
Klári : Olyan "sokáig "kell bent lennetek ? Bár lehet,hogy még egy -két nap pihenés nem árt, de én nagyon nem bírom a bezártságot.
A Jánosban felszívódó varratokat használnak , szerencsére egy kínnal kevesebb !
Missi : Örülök a jó hírnek , és vigyázz magadra továbbra is ! A takarítást "zard le , ha nem muszáj, inkább pihizz helyette !
Nem tudom mi van ma a levegőben , de nagyon nyomott vagyok . Éjjel emberevő marslakókról álmodtam , meg őrült lövöldözőkről, és 7-kor csörgött a vekker.
2 és fél órát ültem az OEP-nél, mire kicserélték a TAJ kártyámat, és kiderült ,hogy a hülye munkáltató végre rendezte a biztosítási jogviszonyunkat.
Mire haza értem ,olyan lettem , mint akit kimostak .
Holnap kéne menni az anyakönyvvezetőhöz házassági másolatért, de lehet,hogy kihagyom .
Masi : Jó ,hogy előre megkapod a recepteket, még akkoris ,ha nem lehet még kiváltani. Én az orvost sem választhatom ki - azért még rákérdezek, mert lehet,hogy nem is lesz szimpi, de állítólag a védőnő automatikusan a lakhely szerinti dokit küldi ki szülés után a gyerekhez aztán ennyi.
Pénteken érdekel a védőnős felkészítő ?
Bár így ,hogy kórházat váltasz és esetleg oda is mennél, lassan már sok is lesz a jóból

!
Csim: Tényleg jól megnőtt a kisfiad !
A császár szempontjából van jelentősége a baba méretének ?
Remélem azért minden simán fog menni.
Erika : A fő ,hogy jó kezekben leszel, bár tényleg szép házavatás lenne egy otthonszülés !
A holnapi költözés után már tényleg pihizz , és akkor a babád is simán kivárhatja az idejét .
Adri , Többiek ?????
Na mentem aludni, mert itt rogyok össze....