Helló csajok!
Nem igaz, hogy ilyen lusták a babáink

Persze van még idejük, de akkor is
Nekem most estére úgy látom bevizesedett a bokám

Lassan minden utólér....nátha,candida, vizesedés...pici kincsem, merülnek anya tartalékai, úgyhogy most már tessék lassan kibújni
Én nem tettem törlülközőt az ágyra, de minden egyes átfordulásnál felébredek és félálomban végigtapogatom a lepedőt, combomat
Párom ma annyira édes volt...napok óta nem bír aludni, látni rajta az aggódást és ma odajött, megcsókolt és vörös szemekkel közölte, hogy ő nem is tudja mi lenne vele nélkülem, hogy nagyon félt, nehogy vmi bajom legyen. Persze elbőgtem magam
Marcsi: a te párod meg lehet, hogy vmi kispapa depresszióban szenved..lehet, hogy nem tudja feldolgozni a dolgokat....bízzunk abban, hogy ha meszületik a pici akkor elmúlik nála ez a nemtörődömség.
Szegény pocok...nem lehet neki könnyű
konkri: nekünk sem sikerült még apás szettet beszerezni, de nem hiszem el, hogy ha beindulna a szülés akkor ne adnának vmi műtős cuccot neki, hogy be tudjon menni veled.
Mi most abban reménykedünk, hogy jövő héten szerdán a kórházban meg tudjuk venni...most a héten leltár miatt zárva volt a kellékes...
Én nem is tudom kire voksolnék.....Vörösbegy? zsu? Pandus? Lego? Jajj már mindenkinél bármikor jöhet
áááááááááááááá, folyik a tejem....nektek hogy ez a dolog?