Sziasztok!
Sclara!
Hatalmas gratula Johannához! Sok tejcsit, és minden jót kívánok nektek!
Eszter!
Sajnálom a parát, de örülök, h végülis minden rendben és szurkolok nagyon, h sikerüljön a természetes szülés!
Kumpibogar!
Nagyon aranyos lehet Márk a tesóval! Azt mondják, hogy a tej egyfolytában változik, egy napon belül is...
Kata!
Ha nem jön be az infacol, próbáljátok ki az espumisan cseppeket...nálunk úgy tűnik az hatásosabb, már nem nagyon van hasfájás.
Nagyon édes Kevin!
Katinka!
Örülök, hogy Nati ilyen szépen fejlődik, és nincs baj az evőkéjével!

Köldökcsonkkal miújság azóta?
Naysa!
Hajrá, hajrá, nemsokára te jössz!
Gabi!
Tetszett a szüléstörid, és örülök, h végül kaphattál epiduralt, asszem én is meghaltam volna nélküle. Igaz én maratont nyomtam.

Gratula a köldökcsonkhoz! Nem próbáltad a horror fejést esetleg, h legyen több tejcsi? Úgy kell, h először 7-7, majd 3-3 és 1-1 percig kell fejni a ciciket felváltva. Állítólag 1-2napon belül csodákra képes...
Nagyon édes Lacika!
Reni!
Gratula a szép méretekhez! Nemsokára veletek lesz már a baby!
Ske!
Drukkolok!
Dalma!
Elolvastam a szüléstöridet, sajnálom, h ilyen tömeg volt, és nem lehetett veled Panna és apa egy darabig! Sajnálom, h a 3. gyerkőcöt sem támogatja a doki!
Sonny!
Örülök, hogy ilyen szép szülésed volt, és ilyen jól sikerült megélni! Le a kalappal, amiért fájdalomcsillapítás nélkül csináltad végig! Gratula a köldökcsonkhoz, és igen, normális az anyatejes híg kaki!
Köszi az érdeklődést, lejjebb írom a helyzetjelentést.
Eagleszem!
Nagyon szépek vagytok, a nyuszi jelmez haláli!
Akíra!
Bevallom, h engem nem nagyon hatnak meg a szüléstörik, nem vagyok nagyon érzelgős tipus, de a tied végén egy kicsit megszeppentem, nagyon sajnálom! De örülök, h boldog vagy a 2 kiscsajjal, biztos bearanyozzák az életed!
Gratula a köldökcsonkhoz!
Dreika!
Nagy-nagy gratula a kisfiadhoz! GYorsa felépülést és minden jót kívánok!
Écike!
Nagyon-nagyon sajnálom!!!
Pipal!
Gratula a költözéshez és hajrá, hajrá mostmár!
Nati!
Gratula nektek is a köldökcsonkhoz, amíg nem gennyes, addig normális!
Mi 20-22fokban vagyunk itthon. Sztem a 23-24 sok. Állítólag a babák szobájában 18-20foknak kéne lenni, ami sztem túlzás azért, de nagyon fontos, h ne melegedjenek be, mert az bölcsőhalált okozhat, miközben alszanak, nem működik még a hőszabályzásuk. Mi kb 4-5 naposan voltunk először sétálni, kb egy órát, közben a boltot is útba ejtettük. A midwife már 3 naposan konkrétan mondta, h vigyük a sárgaság miatt, annyi időre, amíg nekem jól esik. Sztem otthon túlaggódják a témát, nyugodtan vidd sétálni a leányzót! Jól be kell bugyolálni, nem fog megfázni.
Igaz mi egy héttel előttetek járunk, de én most tartok ott, h van még egy nagyon enyhe, rózsaszínes vérzésem.
Nálunk sajnos nem javul a helyzet, sőt. Tegnap kaptunk egy jó kis beetetést, anyukám elvitte Lillát sétálni 3kor, 5kor hazajöttek, akkor még aludt fél órát a nappaliban (közben én is aludtam mialatt ők kint voltak), evett 5.45-kor, utána egyből bealudt, ébresztenem kellett 11kor, hogy egyen megint, azután ismét egyből alvás. Aztán 1.20kor ébredt, és innen következett a hisztéria. Evett, ráaludt a cicire, letettem, felébredt,sírt, megint adtam neki egy kis cicit, h bealudjon, megint letettem, megint sírás, ugyanez harmadszorra is, ekkor daddy felkelt, és ő vette ki, elaludt a kezében, letette, megint sírt. Ezután még mindig úgy láttuk, h éhes, 10perc cici, én ekkor már annyira kivoltam, hogy ráaludtam Lillára, majdnem lebukott a fejem, daddy ébresztett fel, ezután átadtam neki, és a kezében aludt fél órát, mindhárban aludtunk az ágyban. Majd tök óvatosan letette, és végre 4.10kor bealudt. Kemény menet volt ez a 3óra, ma alig bírtam ébredni, h etessem. Volt, h nyöszörgött, én meg képtelen voltam felkelni, amikor csönd volt, egyből el is aludtam, úh volt, h ő is 2x már visszaaludt, mire enni kapott. Persze nem telt el 3,5óránál több így sem két kaja között. De nagyon lestrapált, az tuti...és egyre nehezebben bírom ezt, görcsbe ugrik a gyomrom, amint meghallom, h nyöszörög vagy sír.

Lassan 3 hetes, és már nagyon fáradt vagyok. Eddig éjszaka nagyon jó baba volt (na meg napközben is, és azóta délelőttönként is nyűglődik), nem tudom mi jöhet még, ma megpróbáljuk este ébren tartani, h éjjel aludjon. Tegnap a fürcsi is kimaradt, annyira aludt. Persze én előre paráztam, h mi lesz akkor éjjel, és be is jött.
Tegnap itt volt a midwife, és végre elértük a születési súlyunkat, majdnem 3,5kg (3448g-al született). El is vitte a papíromat a csaj, mondván, h lezárta a gondozást, nem jönnek többet. Erre ma beállított a másik nő, kérte a papírt,mondom már elvitték, és erre meg ja, hogy neki akkor nem is kellett volna jönnie, és elment. Mi meg mindketten aludtunk végre, szerencsére nem verte fel Lillust nagyon, visszaaludt, meg én is. Azért vicces, h egy hete várom őket, erre meg ide rohangálnak két nap is egymás után, ma még tévedésből is.