julcsi a műtét sajnos eddig is biztos volt, de ahogy nő a tágulat, úgy kerül az ő műtétje egyre közelebb a szülés időpontjához.
persze minden csak akkor fog kiderülni, mikor odajutunk. igazából már szeretnék is ott tartani, jó lenne már végre a problémák megoldásával foglalkozni, nem csak várni, várni.
jól látod, nálunk az én családom a fő problémaforrás. vagyik igazából csak anyukám, apám megtette azt a szivességet, hogy néhány éve meghalt. anyu azért kezelhető, és sokat segít is, ezt nem tagadhatom, de néha piszok nehéz elviselni. az érzelmi zsarolásról én már régen leszoktattam.
tesómékkal egyszerűen csak nem tudunk mit kezdeni egymással. totálisan más értékrendszer szerint élünk, nincs közös témánk.
férjem anyukája már meghalt, az apukájával nem tartja a kapcsolatot. az ő részéről a csatolt részek egy exnej, és két kamasz gyerek. de velük az utóbbi időben semmi, de semmi gond nincs.
stelly marad a 37. heti indítás, tovább nem nagyon érdemes bent tartani a lurkót.
nagyon sajnálom, hogy ilyen bunkó rokonság jutott neked

én nem biztos, hogy hagynám, hogy így beszéljenek velem, de persze ehhez kell a párod támogatása is.
kezdd el már most védeni magad, mert később a gyerekkel kapcsolatban is mindenbe bele akarnak majd szólni...
látom a karácsony elég sok rokonból kihozza a barmot... fel a fejjel, elmúltak a "kötelező szeretés" napjai, eztán lehet továbbra is csak azt szeretni, aki valóban szeretetre méltó
gerendai zsuzsi egy dolog segített nekem, mégpedig az, hogy elfogadtam, hogy ennyit dolgozik. jó darabig én is házsártos, követelőző, zaklató voltam, aztán rájöttem, hogy elviselhetetlen vagyok, így nem is lesz kedve hazajönni hozzám.
nyeltem egy nagyot, és átrendeztem úgy az életünket, hogy elfogadtam, későn jön haza, értünk dolgozik (mondjuk ő azonnal rohan haza munka után, nem kóborol el, le is törném a derekát, ha úgy lenne

).
én a harmadik gyereket is úgy vállaltam be, hogy tudom, hétközben egyáltalán nem tud segíteni, ő nem az a férj, aki haza tud érni fürdetésre.
ettől a döntéstől én nagyon megbékéltem, és 1-2 nyűgösebb napot leszámítva nem piszkálom ezzel.
azt mondhatom, hogy rengeteget javult ettől az itthoni hangulat...