A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo, varázslatos hely ez a Hajdúböszörmény!
Rugó cukorfalat.

A fiúk azzal szórakoznak, hogy webkameráznak, aztán visszanézik magukat és rámorfolnak magukra mindenféle ökörséget, amikre a program képes, pl. rendőrsapkát meg tüzet. 8)

Atyám, most meg Ádi avatarkánt jelenik meg, egy kínai agyakatonaként beszél. :shock:
Nem folytatom, ennél csak betegebb dolgok vannak rajta. :lol:
irina

Irina: ez szerintem debreceni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, akkor mellélőttem. Azt hittem a böszörményi karon vannak. Hogy Debrecen gyönyörű, azt azért tudtam... :lol:
irina

Móni, utánanéztem, júl. 11-től mindhárman itthon leszünk (mégsem 18-tól), jöhettek azon a héten bármikor hozzánk!
irina

Jó reggelt!
Hősiesen felkeltem hajnalban dolgozni 8)
Irina, igen, ez Debrecen. A botanikus kert az egyetemen belül van.
Agyagkatonás nincs elmentve? :wink:
A böszörményi kar kicsi, olyan 6-7 épületből áll összesen.

Kaqk, biztos jó volt az állatkert :D

Kép
vindolanda

Halihó!

Kicsit elúsztam itthon, így nem nagyon van időm jönni. Bercó mostanában ismét átvándorol, rugdos, így az alvás nem pihentet, kezdek zombi lenni. Kedden meg Bercót kiütötte vmilyen vírus. Hőemelkedése lett, meg hányt is. Szerda óta itthon is van, kiköltöztettem az oviból is. Azóta még kevésbé haladok. Alig egy órát alszik délben, azt is kb uennyi altatás előzi meg, közben én is beszunnyadok, aztán meg nem tudom összekaparni magam.
Dávidnak sikerült a KRESZ-vizsgája, ma már el is ment az első gyakorlati órájára. :lol:

Képek csodásak.

Péterkének boldogságosat!
dmaggie

Közben meg kezdek izgulni a felvételi miatt, pedig nem kellene, nem nagyon van tétje a dolognak. Bár jobban szeretném, ha felvennének.
dmaggie

Vindo, én is fel akartam kelni, de velem együtt Bercó is ébredt... Tehát nem tudtam semmit sem csinálni.
dmaggie

Szia Maggie :D
Épp hiányoltalak, de akkor megvan az oka a távollétnek.
Jobbulást Bercónak :D
Nyáron jók a vezetési órák, nincs nagy forgalom. Arra azonban figyeljetek, hogy a vizsga ne tanévkezdésre essen, mert az katasztrófa (nekem így volt :wink: ).

Felvételi menni fog!

Rugó még alszik, így elég jól haladtam. Amit éjjel akartam megcsinálni, azt szinte mindet végrehajtottam :P
Webes dolgok lennének még, de ahhoz G. is kellene. Nélküle bizonyos weblapok frissítése nem megy :oops:

Ma este felé hazautazunk, hétfőig nem leszek, ha minden igaz.

Kirakom az ételhordó edényeket, pakolgatni kezdek :arrow:

Kép
vindolanda

Azt akartam még írni, hogy tegnap este lángost vettünk hazafelé. Esszük Rugóval itthon, beszélgetünk. Mondom neki, hogy ha megyünk majd a tengerhez, ott biztos nem lesz lángos, mert arrafelé nem esznek. Erre bemegy a szobájába, kihozza A világ gyermekei c. könyvet, ami kb. 30 ország-régió gyerekeit mutatja be, és keresett egy olyan oldalt benne, amin kaja is van, és hasonlít a lángoshoz. Majd rábökött, hogy lángos. Az eszkimó gyerekeknél talált egy szelet kerek húst, az lett a lángos 8)

Most azzal jött ki a szobájából elégedetten, hogy "Rugó nagy alszik", Hiába, a ragozás még nem az erőssége :roll:

Kép
vindolanda

Ja, és a legfontosabb, tegnap a botanikus kert erdejében láttunk mókust is :P
Rugó szerint: Anya, nézd, kicsi cica :lol:

Na, befejezem az örömködést Rugó fejlődésén.

Takarítani :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Maggie, gratulálok Dávid kreszvizsgájához!!! Hajrá, rutinpálya! ;-)
Sajnálom Bercót, jobbulást neki, és sajnálom a rossz alvásokat is...
Szerintem fel fognak Téged venni :D (Nagyon izgulok, hogy a Károlira bejutok-e, mondjuk esélytelennek tartom az eddigi pontszámstatisztikák alapján, viszont ott olcsóbb a képzés és egy nap van, az ELTE-n csak nappalira tudnék menni... Sebaj, ha nem jutok be, legközelebb gyesesen próbálkozom, akkor a pluszpontokkal tuti bent leszek, ha el nem törlik ezt a rendelkezést :-D)

Vindo, Rugó nagyon kis agyas :-)

Tegnap megtudtam, hogy egy régi (és rég nem látott) bnőm terhes, úgy örültem neki. :-)

Reggel viszont a tv-ben találgattak, hogy a görög helyzet miatt a CHF meddig mehet fel, és röpködtek a 260-270 forintos tippek -- még jó, hogy feküdtünk az ágyban, mert eldőltem volna. :?
irina

Köszi, lányok! :lol: Valamelyik nap találtam egy videot, ami a szegedi "rendhagyó" felvételit mutatja be. Mindjárt megkeresem a linket. Ez alapján nem kellene paráznom, de... emberből vagyok na. Egyébként meg tényleg az is jó, ha felvesznek, ha meg nem, az is jó. Befejeztem.

Ha Dávidon múlna a dolog, akkor majd később kezdett volna így is, de szerencsére az oktató (aki engem is oktatott) kellőképpen határozott, szereti ütni a vasat. Dávid még pihengetett volna, de szerintem így van ez jól. Ráadásul ugye a jövő hét végén indulunk nyaralni, ha hazajöttünk, akkor meg Dávidnak kezdődnek az edzések is.

Rugó remekül halad. A ragozás és egyéb finomságok még sokáig elhúzódnak. Bercó is mond olyanokat, hogy na. De én ezeket szeretem nagyon. A kedvencem, hogy a -val, -vel ragokkal nem hasonít. "Buszval menjünk!" De milyen kis okos ezzel a lángossal.

Irina, gratulálok én is a b.nődned. :lol: Ha az érettségi pontokkal kellene operálnom, engem sehova nem vennének fel. :oops:
Július huszadika után okosabbak leszünk. :wink: :lol:
Hitelek: :?
dmaggie

Hajrá Irina :D
Hátha sikerül. Sosem lehet tudni, hogy alakulnak a pontok :roll:

Hitel :x

Dávid ügyes 8)

Felöltözök.

Délután, még indulás előtt jönnek felmérni a térkövezést az udvaron. Anyagköltségen sikerül megoldanunk ingyen munkaerővel, de hogy hogyan, azt ide inkább nem írom le :oops: :lol:

Kép
vindolanda

dmaggie

Hát, Maggie, bizony sokáig elhúzódik, a Gábor falujában a felnőttek is azt mondják, hogy buszval :lol:
Meg olyanokat, hogy a "tyúkokot".

Jobb azt a vezetést letudni lendületből.

Tényleg felöltözök

:arrow:

Kép
vindolanda

Halihó

Mi is megvagyunk!

Maggie, Irina! Hajrá felvételi!!!!

Na lassan indulok Emmáért..annyira örült hogy délben hazajön..:-)

épp mosok..:-) most még süt a nap..jó lenne megszáradnának a ruhák...bár I mondta hogy reggel már Pesten esett az eső...lehet estére ide is ide ér! éjjel jó nagy zuhé volt, akkora hangja volt, féltem h Emma felébred...

KépKép
kaqk
Debrecen

Én úgy kidőltem este, hogy nem is hallottam a vihart :roll:
Tízkor Rugóval. De hatkor felkeltem 8)

Kép
vindolanda

Na mikor elindultam kék volt az ég, mire oda értem csupa szürke....szerencsére Emma gyors volt az ebédel, de még így is elkapott az eső az utcában..pár méteren múlt. bőrig áztunk...biciklin persze..:-) most meg csak csepereg. :-(

mindegy kipihenem a sprintet...emma is alszik már is...meglepte az esőben bicózás, bőrig ázás..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Gáborék is Db-ben vannak, de ők kocsival.
Itt viszont megint leszakadt az ég, volt nagy dörgés meg villámlás és zuhogott vagy 15 percig megint.

Közben pakolom a bőröndöket,
szép hétvégét mindenkinek.

Aztán írjatok, hogy legyen mit olvasnom hétfő este :mrgreen:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Most lesz csak igazán bonyolult az életünk. Július 11-től újra munkában. A közbe eső mindenféle sz@vatást nem írom le, mert nincs energiám. Majd szóban elmesélem, ha találkozok veletek.

Jövő hét az utolsó hét együtt. Nem is tudom mit csináljak. Vegyem ki őket több napra, hogy együtt legyünk. Vagy Danit is több nap vigyem, hogy a jövő hét ne legyen olyan rossz???
Egyelőre még örülni nem sikerült -talán amiatt ahogy zajlott az egész-de remélem jó lesz és a lakáshoz illetve gyerekekhez viszonylag közel lesz.

Móni húzzatok bele :D jöttök jövő héten akkor?

KépKép
KépKép
fleur

azaz a jövőhét utáni hét ne legyen olyan rossz...

KépKép
KépKép
fleur

Tegnap elfelejtettem
Péterkének mi is boldog névnapot kívánunk!

KépKép
KépKép
fleur

Pötinek nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Panndi, köszönöm a nevében :)

Vindo jó pihenést nektek :)
jók a képek nagyon :)

Irina akkor 11.-e után megyünk, resszkess 8)

Fleur jaj de jó :)
Előbb a bölcsi oldódott meg aztán a munka is :D
Én nem vinném jövőhéten Lillust oviba :roll: , élvezzétek ki az utolsó szabad hetet. A két nap meg legyen meg Daninak a csanába, és akkor csak csajok programotok lenne :wink: Szerintem :D
A jövőhetet nem mondom még biztosra, majd hívlak.

Vera merre vagy?

Tündi, Juba ti is eltüntetek :roll:

Kakq egy pocakfotót tehetnél :D

Meggie remélem most jót tudtál aludni.
Én szoktam olyat csinálni, ha cicus átjön és nekem nem kényelmes úgy feküdni, hogy bizony átmegyek a szobájába az ágyába. És ott alszok reggelig. Te is kipróbálhatnád. Mondjuk cicusnak rendes méretű ágya van.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Én is itt végre. :lol:

Fleur, ezek remek hírek. Gratulálok! Egyet kell értenem Mónival, valószínűleg én is így csinálnám.

Pötit Isten éltesse!

Mónikám, jól gondolom, hogy valami tortacsodát alkottál e jeles napon? :wink: :lol: Mit készítettél?
Sajnos most sem aludtam túl jól és sokat meg főleg nem. Reggel hat körül Bercó felébred és közli: korán van, fel kell kelni.
Most nagyon örül, itt van a szomszédból az egyik kisfiú, nagyon szeretik egymást.
Én meg lassan befejezem a sütögetést. Találtam a hútőben egy kis krumplipürét, abból készítettem pogácsát. Fini lett. Igaz az első tepsivel eléggé lapos guta lett, utána már nem nyújtottam olyan vékonyra.

Ma megnéztem a felvin a statisztikát. Mit gondoltok, mennyien jelentkeztek az általam választott szakra?
dmaggie

Panndi, hogy vagytok? Összerázódtatok már valamennyire?
dmaggie

Köszi, össze :)

Éjszakák alakulnak, nappal nagyon ügyes, 3,5 óránként eszik.

És nagyon imádom!

Azt vettem észre, hogy sokkal türelmesebb vagyok, mint anno voltam, mikor éjjel sír, mindig az jut eszembe, hogy milyen jó, hogy itt van velünk, nem az, hogy miért sír már megint. Gondolom az előzményeink miatt... de állandóan puszilgatnám :)))

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Natasának boldog 2. szülinapot :)

Gergőnek boldog1. szülinapot :)

Juba neked is boldogságosat :)

vok,csak hittantáborba segítettem pár anyukával,ma gyöngyöztem levezetésképp :)

Fleur,csajos programok ezerrel :)

KépKép
viranka

Sziasztok, Csajok!
Elveszett bárány jelentkezik :oops: ...

Először is minden ünnepeltnek nagy puszit küldünk: Pötinek, Jubának, Natinak.

Panndi, Neked itt is szeretnék gratulálni a csodaszép szőke hercegedhez :) .

Dóri, Ti is gyönyörűek vagytok, gratulálunk, sok puszi!

Én jó hírekkel nem nagyon tudok szolgálni, a munkahelyünknek annyi, én augusztus 14-ig a felmondási időmet töltöm, és gőzerővel állást keresek. P megy maszekolni, talán nyáron lesz munka végig. A jó a rosszban, hogy így az oviszünetben itthon tudok maradni a gyerekekkel, és nagyon aktívra terveztük ezt az időszakot :) . Szeretném bepótolni a tavalyi nyarat is...
Megyünk majd a Vidámparkba, az Állatkertbe, remélem, Tiszakécskére és Soltvadkertre is eljutunk legalább horgászni vagy pancsolni. A nagy project egy balatoni nyaralás, amit úgy tervezek, hogy vonattal visszük a bicajokat, és a balaton 2/3 részét úgy járjuk be, kempingekben sátorozva, Siófoktól indulva nyugatra, és oda visszaérkezve. Remélem, összejön, mert mindannyian nagyon várjuk, csak az időjárásnak kell kegyesnek lennie.

Panka hihetetlenül cserfes, (túl) önálló nőszemély :) . Az óvódában szinte "kis óvónéninek" számít, dirigálja a gyerekeket...És általában itthon is azt hiszi, ő a főnök :roll: .

Bence kezd kiskamaszosodni, néha kicsit szemtelenebb, mint tőle megszoktuk, de alapjában véve nagyon jó gyerek, és a kor- és nemkülönbség ellenére is nagyon jól elvannak együtt. Hiába van külön szobájuk, Pankáét szinte csak tárolásra használjuk, mert állandóan Bence szobájában van, ott is alszik a kihúzható vendégágyon. Már arra is gondoltam, hogy összeköltöztetem őket, bár akkor 2-3, max. 4 év múlva újabb költöztetésre lenne szükség, hiszen Bence már nagyon nagy fiú lesz, és igényelni fogja a saját életteret. Egyébként Bence most is kitűnő lett, ha jövőre is így marad, akkor megy a 6 osztályos gimibe 6. után.

Hozok néhány képet, amit FB-on már láthattatok, de most nincs frissebb. Tiszakécskén készültek május végén, pózolós Manciról, aki amint kamerát lát, vigyorog és beáll 8) .

Puszi Nektek, próbálok gyakrabban jönni :oops: .
Kép Kép Kép
És egy anyák napi:
Kép
dettyk

Sziasztok!

Dettyk de jó, hogy jöttél :D
munkahelyet sajnálom, drukkolok, hogy hamar találj másikat++++
Panka nagyon tündér :lol:
jó mozgalmas nyaratok lesz. Biciklitúrával meg bátrak vagytok, Panka is teker vagy gyerekülésben lesz?

Panndi ugye mennyivel másabb egy kisfiú? :lol:

Meggie hát szerettem volna egy tortacsodát de elszúrtam :(
autó torta volt amúgy :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gergőke nagyon boldog születésnapot!

Dettyk :( szorítok, hogy hamar találj másik munkahelyet.

KépKép
KépKép
fleur

Halihó!

Olyan nyomott vagyok, nagyon hideg van, hol esik, hol meg nem. Jó kis kómás vagyok, tornázni kellene, de nem visz rá a lélek. :oops:

Panndi, örülök, hogy jól alakulnak a dolgok. Azt nem tudom, hogy milyen egy lánnyal, de a fiúkba én is szerelmes vagyok. Ez a türelem dolog meg tényleg nagyon furcsa. Én is Bercóval voltam a legtürelmesebb.

Mónikám, nem nagyon hiszem ám, hogy elszúrtad. Bizonyítékot kérek! :wink: :lol: Nagy buli volt?

Dettyk, nagyon jó, hogy előkerültél. Nagyon sajnálom a munkádat. :cry: Azt kívánom, hogy minél előbb sikerüljön valamilyen szuper állást találnod! Hú, a gyerekek nagyot nőttek ám. Nagyon-nagyon szépek!!!! Pankától padlót fogtam, igazi modell ez a lány. :lol:
dmaggie

Köszönöm lányok, igyekszem, minden lehetőséget megragadok, és nem bánom azt sem, ha váltanom kell munkakört. Vannak hosszú távú terveim, ehhez most egy rövid(ebb) távú munka is elég lenne...Remélem, nem fogalmaztam túl zavarosan, de majd egyszer részletezem :) .
A baj csak az, hogy nagyon kicsi az esélye annak, hogy helyben találjak bármit is, legközelebb Kecskemétre kellene átjárnom. Csak lenne valami :roll: .
Köszönjük a dícséreteket, igen, Panka nagyon kameraérzékeny :wink: . Azt el is felejtettem leírni, hogy az óvónéni ragaszkodott hozzá, hogy vihesse középsőbe. Ott már több a "kötelező" foglalkozás, amit ő bírni fog. Ha belegondolok, igaza van, újra a kiscsoportban unatkozna. Így a középsőt fogja 2x járni.

Móni, megkukkoltam a tortádat, hát ha ezt elrontottad, mi lett volna, ha nem?! Nagyon ügyes vagy, és Pöti nagyon hasonlít Rád szerintem. Gréti pedig milyen nagy lány már 8) .

Panka csak mögöttünk fog kényelmesen terpeszkedni, majd ha már ő is biztoságosan teker, és bejön nekünk ez a nyaralási forma, akkor vállalom be (mondjuk 4-5 év múlva :wink: ).

Maggie, én is nagyon lusti vagyok ma, pedig itt nem esett, csak hol beborult, hol kiderült :? . Ha beborult, fáztunk, ha kisütött a nap, megsültünk :evil: . Úgyhogy filmeztünk idebent, majd holnap bepótolom :oops: ...
dettyk

Dettyk köszi, de az én fejembe nem ilyen lett volna :)

Maggie a kedvedért pár kép itt is :)

Kép Kép Kép

Kép na és itt az elrontott majd kissé feljavított szülinapi torta

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszönöm, köszönöm, köszönöm... :lol: :lol: Annyira édesek. Ahogyan Pöti mosolyogni tud... Később majd csak úgy csúszik le a lányok bugyija. :lol:

Egyet kell értenem Dettykkel, szerintem tökéletes a torta. Csoda ügyes vagy!!!!
dmaggie

Dettyk, akkor nálatok is ez van. Már letettem a tornámról, pedig annyira rendes voltam az utóbbi két hétben. Mindennap tornáztam, pontosabban ötször egy héten. Nagyon jól esett.
Jól értem, hogy akkor Te is mozogsz még?
dmaggie

Maggie, nagyon ügyes vagy, kitartás. Nekem most nincs bérletem, kb. 1 hónapja nem voltam tornázni, de itthon elő szoktam venni a DVD-ket, ha van erőm. Szívesebben pattanok bicajra, ha jó az idő, és eltekerek Kecskemétig és vissza) kiépített bicikliúton). Kb. 26 km. De ez semmi ahhoz képest, amit az utóbbi időben nyomtam, amikor bérletem volt, és eljártam tornázni, akkor hetente legalább 7 edzésem volt (egyes napokon naponta 3-4). Nagyon jó volt, de most, hogy jó az idő, szívesebben kertészkedek itthon, vagy bicajozok.
dettyk

Sziasztok!

Életjel: középfül-, és hallójáratgyulladásom van, lázzal... Nem tudok jönni, mert nagyon nem vagyok jól... de majd,ha meggyógyulok, jelentkezem.

Mint Dani születése után... Akkor is begyulladt a fülem...

Na, nem szenvedek itt, megyek, majd jövök. :)

Remélem, minden rendben!

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri, jobbulást Neked gyorsan!
dettyk

Sziasztok,

nagyon jó volt a lagzi:-) fényképet én egyet sem csináltam, de majd lesznek képek, én is várom, hogy töltse fel a menyasszony:-)

Gyerekek jól viselkedtek, nagyon teccett nekik, táncoltak, szaladgáltak, jáccottak , ettek ittak:-)

Szóval nagyon jól sikerült:-)

Heni
KépKép
heni81

Dóri: jobbulást!!!

Móni: torta tuti lett..és ahogy látom az ünnepeltnek is tetszett!!!:-)

Dettyk: sajnálom...de szorítok hogy a terveid sikerüljenek!!

Panka nem semmi kiscsaj!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Iszonyat éjszakánk volt, Bercó állandóan kinlódott, átjött, rugdosott, alig aludtam valamit. Reggel óta meg rettenetesen fáj a fejem. Pedig már vettem be gyógyszert is.
A Kedves ma Bp-re utazott, Gergő talán du-n érkezik Wagdikával, Dávid mindjárt indul vezetni. Du-n átjönnek Johannáék is. Tök jó lesz.
Most meg mindjárt összeütök valamit ebédre.

Dettyk, köszönöm a biztatást. Most nagyon elszánt vagyok. Nem kifejezetten csak az esztétika miatt csinálnám, hanem a ronda visszereim miatt is. Bár szebbek már nem lesznek, de talán lassabban romlik majd az állapotuk. A terhességi cukorbetegségnek köszönhetően meg rendesen tartok az időskori cukrosságtól, az idő múlásával pedig én sem fiatalodom. Megelőzés van ezerrel.

Zdori, nagyon sajnálom. Jó kis faramuci helyzet, az egyiknek a meleg a jó, a másiknak meg a hideg. Hogy tudtad ezt így összehozni? :roll: Van gyógyszeres terápia is? Jobbulást, Drága!

Heni, nagyon jó. 23-án mi is esküvőre megyünk, már előre kíváncsi vagyok, hogy Bercó mit fog művelni. :lol: Biztosan gyönyörűek voltatok Ti is.
dmaggie

Pötinek itt is boldog szülinapot kívánok! FB-on már megtettem. :)

Maggie! Nagyon sajnálom ezt a fejfájást. Én márciusban gondoltam rád sokat, mikor majd' megőrültem a frontoktól.

Heni! De jó, hogy jól éreztétek magatokat! :) Mi is megyünk lagziba (asszem már írtam) augusztus végén.

Dettyk! A legjobbakat kívánom!!!!

Dóri! Jobbulást! +++

Töltöttem fel képet :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Drága vagy Emese. Most egy kicsit jobb. Igyekszem sokat is inni.
Bercó ma úgy aludt el, hogy azt kérte, ne feküdjek mellé. Addig itt játszadoztam a gépen. De most irány olvasgatni.
dmaggie

Jaj, néha én is elfelejtek inni, és fáj a fejem.

A gyerekekkel otthon lévő "unatkozó" anyuka reggel elment a mamához a mei tai-okért, hazajött, megvárta a futárt, majd reggelit készített, lenyírta a füvet (amit talicskával eltolt az erdőbe a gyerekekkel), berakott egy mosást, megebédeltette a gyerekeket, letette őket aludni. Közben dolgozott, elmosogatott, teregetett, betett még egy mosást, e-mail-ekre válaszolt. Felment a gyerekekért, és most itt tart.

Csak ha valamelyik apuka azt hinné, hogy mi mennyire ráérünk. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ejnye-bejnye Mesi, mindig csak a munka :D

Bezzeg én kettőkor értem haza a gyerekekkel, a Tropicariumba voltunk 8)

Maggie fejfájás :(
Múltkor én is rosszul voltam anyuméknál. Csak szédelegtem és a fejem alig bírtam mozdítani a fájdalomtól, megmértük a vérnyomásom és 83/67 volt, kávé után :roll:
Bevettem 2 fájdalomcsillapítót és ittam méregerős kávét, még aznap haza kellett jönnünk így valahogy jobban kellett lennem.
Neked pont ma nem igazán hiányozna a vendégeskedés.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni jó lehetett :lol:
majd várjuk a képeket

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi vicces:-) hát unatkozni gyerekek mellett , pláne kertes házban kizárt :roll:

Szombaton reggel elmenetem 7re fodrászhoz, 9re értem haza, Lali 7 kor kelt és 9kor ahogy haza értem, közölte velem, hogy még csak le sem ült:-) Mondom neki na látod! és most következne az , hogy beteszek egy mosást, felteszem az ebédet főzni és 10-10.30 ra hogy kész legyek, mert akkor meg kell indulni ki:-) és ha füvágás van,
vagy füves a kert, akkor bizony gyerekestől menni kell csinálni. :-) legalább megbizonyosodott, hogy nem felrakott lábakkal netezek egész nap :wink:

Heni
KépKép
heni81

Heni! Ja! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És nekem a fűnyírás 1,5-2 óra.
Apa soha nem kért semmit számon, mivel együtt dolgozunk itthon, látja, hogy mit gürizek. Néha szabadkozom, ha ez-az úszik, de Ő csak belevág a szavamba, hogy: Anya! Nem kell mondanod, tudom! :wink:

Móni! Tropicariumot majd pótoljuk, csak carul jöttek ki a dolgok. :?
De az a sárgabarack csábító! :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?