A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Lányok, én a barátnőmtől tudom, h 10 hónapos korig nem kell bántani a kiskakasokat. :D

Kép

Kép
gjéti

Zümis!
Köszi a gátmasszírol a felvilágositást....kicsit tartok töle de kiprobálom...veszteni valom nincs.Remélem tényleg seggít ha már ennyire macerás a dolog.
Én úgy sajnálom a picit mikor csuklik...föleg mikor sokáig...szegénykém :cry:

Ma elfáradtam nagyon..apával nagytakaritást tartottunk..de igy se volt egyszerü...konyha teljes átrendezése :?
Igy már csak a csöppség szobája maradt hátra....de az izgisebb lesz :D
Holnap szilveszter...iszok is pezsgöt....Epreset :P (alkohol mentes) :P
Búék mindenkinek!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Zümis, ZetiVera: Köszi Nektek a hasznos infókat. :)

Abencze: Sajnáljuk, hogy nem tudsz jönni, de ez teljesen érthető. Reméljük, Öcsike születéséig megoldódik a helyzet. Növekszik Nálatok is a pici! :shock:

ZetiVera: Jól beindítod mindig ezt a fórumot. Örülünk, hogy visszatértél! :D

Szilveszter nálunk is nyugis lesz. Megyünk Tesómékhoz, nézünk kis tévét, beszélgetünk. Ülni valahol folyamatosan, no, az nekem sem menne most, ott pedig bármikor leheveredhetek... :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Rengeteget írtatok, látom mindenki beindult :D ! Én ezt a gátmasszázst biztos nem merném csinálni, meg lusti is vagyok :roll: .

Biztos nagyon szupi lesz a találkozó, majd itthonról gondolok rátok!

Gjéti: le a kalappal, nagyon bátrak vagytok, hogy bevállaltátok a babát. Remélem, még van remény a petefészked megmentésére. Nagyon szorítok.

Képzeljétek én is újabb nyavalyával gyarapodtam: tegnap kiütések jöttek elő rajtam. Biztos ez az a bizonyos terhességi kiütés. Pandus ugye neked volt ilyen? Te mit csináltál vele, és mikor múlt el? Érdekes, mert a kézfejemen és a lábfejemen őrűlten viszket, a hasamon meg egyáltalán nem. Remélem nem fog elkísérni a szülésig :? .
yve

zetibebi: vágom ám! :D Gratula a vizsgádhoz!

Gátvédelemmel egyenlőre nem foglalkozok, majd talán ha lement ez a 2 hét még, és minden rendben akkor megpróbálkozok én is a gátmasszázzsal.

Akartam írni, hogy mindenki nagyon csinos és szépségesek a kiságyak is! :)

Kép
Kép
elif

Yve szerintem mutasd meg :roll: nekem a hasam pöttyös de máshol sehol, neked a kezed is?

Andi ugye neked császárod volt Fruzsival? Neked nem fáj a metszés? :( Nekem ma hajnalban annyira szúrt meg feszült hogy már fel akartam ébreszteni apát...de végül el tudtam aludni, azóta kicsit szurkál de tűrhető.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zétivera, igen, császár volt, szerencsére nekem még nem húzódik a seb. Bár néha egy-egy konkrét pont mintha szúrna, belül a hasamban, erre mondta azt a dokinéni, hogy lehet, hogy a belső varratok helye érzékenyebb. Remélem, Neked is elmúlik ez a feszülés! Pár hétig még maradhatna Oli a pocakodban :)
Szülésbeindulás-gyerkőcelhelyezés: nekünk ebben is mázlink van, mert Nagymamáék itt laknak 500m-re és bármikor mozgósíthatóak. Úgy néz ki, anyósom vesz majd ki szabit, amíg majd a kórházban leszek, de Peti is sokat van itthon eleve, szóval nálunk sorállás lesz e tekintetben, mert mindenki kényeztetné szeretné a kisasszonyt addig is...Én mondjuk nem tudok 5 napot elképzelni nélküle; remélem, én nem fogok túlzottan hiányozni neki :wink: Még mindig nem tudom, hogy a kórházba majd bejöjjön-e, de nekünk nég van 7 hetünk ezt eldönteni. Olyan jó, pár hét és itt a topicban is elindul majd a babaözön :) Én szívesen vállalom, hogy amig nem szülök, fogadom az sms-eket és teszem fel ide a jóhíreket.

Kép
Kép
abencze

Sziasztok!

Iricc: nagyon sajnálom Milos veséit, reméljük azért mégis jobb lesz a helyzet, mire kibújik!!!

Gjéti: szerintem még simán van ideje Olinak, hogy beforduljon, és akkor hátha el lehet halasztani a műtétet!!! Mindenesetre ezért fogok nagyon szorítani!

Gátmasszás: én tegnap elkezdtem, nem egyszerű hozzáférni a pocaktól, de nehogy már ezen múljon, még ha vágni is kell, hátha nem annyit.... A szülésznőm azt mondta, hogy egyébként is 1-2 centin szokott múlni... Jó lenne, ha összejönne... Persze inkább vágjanak, mint repedjek, de azért ennyit megpróbálok....

Mi este barátokhoz megyünk, visszük a 3 kutyát is, mert biztos megint lesz egy csomó tűzijáték meg petárda, amit utálok, és nem akarom, hogy nagyon felzaklassa szegényeket....

Én még nem raktam össze semmi kórházi cuccot, de sztem nem is fogok, már csak babonából sem... Ha összeraknám tuti, hogy legalább 2 hétig túlhordanám a Picurit... :lol:

Egyébként számomra teljesen hihetetlen, hogy már csak 33 nap van a kiírt időpontig....
Ez szinte semmi.............. Olyan hamar itt lesz, hogy el sem hiszem.....

Mindenkinek kívánok egészséges babákban és tejcsiben gazdag boldog új évet!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!

Kaandi! Az én lányom is 2001 novemberi, most meg egy napra vagyunk kiírva! :lol: Jópofa...

Gyerekelhelyezés: az utolsó 1-2 hétre ideköltözik az anyukám, hogy ne legyen gond, ha éjszaka be kell menni a kórházba. Ha viszont hamarabb kezdődne, akkor két lehetőség van: megvárjuk, míg ideérnek (120 km), vagy, ha nagyon gyosnak tűnne a dolog, akkor én taxival előremegyek a kórházba, a férjem pedig jön utánam, ha megérkezett az erősítés. Tudom, hogy nem ideális a helyzet, de ennél jobbat nem tudtam kitalálni.

Elif! Örülök, hogy minden rendben veletek, jó lenne, ha tudnál jönni a talira.

Nálunk még semmi sincs összepakolva, ez kezd is frusztrálni, de még egy csomó mindent meg sem vettem, most max. pizsamát megy bugyit tudnék tenni a csomagba :lol: . A jövő héten tervezem, hogy megveszek minden szükségeset (popsitörlő, pelus, melltartóbetét, ilyesmi), utána jól összepakolok. Végül is az már a 36. hét lesz!

Előtej: nálam eg csepp sincs, kezdek is aggódni, az elsőnél ilyenkor már folyt a tej...

BenczeAndi! Csak azt nem értem, hol hordod azt a nagy gyereket :lol: .

ZétiVera, gratulálok a vizsgához!

Kép
mist

Sziasztok!

Zümis: Köszi a gátmasszázs infót! :)

Abencze: Sajnálom a nagymamát! :cry: Hány éves volt?

Kangu: Nekem is eszembe jutott, hogy mi lesz, ha influenza járvány lesz!? :roll: Ma hallottam a rádióba hogy január közepén várható! :x

Zsancy: Én is epres pezsgőt fogok inni! :wink: :lol:

Yve: Ha nem javul, akkor menj el inkább bőrgyógyászhoz! :roll:

Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: 8)
zsu83

Mindenkinek Boldog, babázással töltött Új Évet kívánok!
yve

Sziasztok!
De nagy a csend, csak nem mindenki aluszkál, h meg bírja nézni este a jobbnál jobb szilveszerti műsorokat, csak amúgy öregesen? :lol:

Julcsi, köszi a számodat!

Magdi: Köszi a privit, írtam választ :wink:

Zvera : Gratu a görbülő vizsgához!

Előtej: Mist, még nekem sincs egy csepp se, de úgy tudom, nem törvényszerű, ezért én nem aggódom emiatt.
Viszont a melleteket ti már edzitek? Mármint olyan finom dörzsikére gondolok, nem vad edzésre, azt tudom, h az utolsó időben már méhösszehúzódásokat válthat ki a bimbó ingerlése.

Na tegnap voltunk kirándulni, ami végül is egy természetfotós összejövetel lett, Dömörkapuhoz mentünk. Hát, én nagyon élveztem szerencsére, mert ez így nagyon egyedi kirándulási technika. Szóval ott voltunk kerek 6 órát, és ezt mind egy 200 méteres patakszakaszon töltöttük el. Ott fotózták a fiúk a befagyott víz és vízesés részleteket, én közben ott toporogtam, segítettem, amikor lehetett (pl: add oda azt a közgyűrűt, kérem a derítőlapot, ilyesmi), de annyira szép volt a majdnem teljesen befagyott patak, hogy nem győztem benne gyönyörködni. Többször is lefagytak a lábujjaim, de mindig sikerült újraéleszteni őket :D . Itthon viszont jött az egyész napos álldigálás, és sziklamászás bosszúja, :cry: rettenetes keresztcsont fáldalom, rossz alvás éjszaka. De szerencsére reggelre rendbe jött, most jól vagyok, csak álmos.

Kívánok mindenkinek nagyon boldog új évet!
...és van egy üzenetem is: Kisbabám is kíván minden kedves magzat-társának időbeni, könnyű születést és sok örömet anyában apában, tesókban, és egészséget idekintre!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

BUÉK mindenkinek innen is!!!
Hamarosan megyünk megint anyuhoz, úgyhogy legközelebb majd csak jövőre jövök. Mindenki legyen jó és csak óvatosan a fogadalmakkal! :)

Kép
Kép
elif

Boldog új évet mindenkinek!!!
Vigyázzatok magatokra! :)

Kép

Kép
gjéti

Köszi a vizsgagratulációkat, hatalmas szikla volt de legördült :D

Zsuzsi nagyon jól hangzik a kirándulásotok, a levegőnek biztos nagyon örült a bébi :D

Nálunk változott a szilveszteri program, úgy volt hogy itthon leszünk hárman, de a sors úgy hozta hogy tegnap elfelejtettünk bevásárolni úgyhogy be kellett menni a városba, és ha már ott vagyunk muszáj volt otthagyni a nagyinál Zétit különben öri hari lett volna, úgyhogy most kitört rajtam is a szeparációs szorongás mint Fruzsin meg Zétin :cry: nagyon hiányzik, itt a kis papucs, kis takaró :( nem baj, holnap visszakapom a kis vacakot, de mi lesz így a kórházban ha egy napot ilyen nehezen bírok???

Mindenkinek boldog új évet kívánok én is, egészséget, tejet, boldogságot, mesés babákat !!! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

sziasztok lányok!
annyit irtatok! néztem a fotokat, gyönyörüek vagytok, babok szépen nönek!!
azt hiszem csuklást érzek napok ota, gondolom az, érdekes érzés, egész alul érzek egy ritmusos vmit és abbamarad egy idö után.

ladmon: én nem szedem soha szét, viszont mosás után mindig leszedem a fejét és jol átöblitem. mi is olyan márkájut vettünk, szerencsére a 2. megvette unokaöcsém tölünk, ugyh megszabadiltunk töle. ami megmaradt pénz abbol elmegyünk pocakfotot csináltatni.

julcsi: fogalmam sincs h mi a problémája, nem egy érzelgös aki beszél a problémáiró csak azt tudom h soha nem mondanék ilyet a gyerekemnek. csak ez nekem szégyen ez.

edina: szép nagy pocid van!!!

zsu: nagyon szép a babakocsi! izlett a férjednek a pizzás csiga?

lányok ne féljetek az egyedülléttöl!!annál rosszabb lesz, én már csak tudom. már nem sokat kell kibirni és akkor azt hiszem nem fogunk unatkozni. már alig várom, de nagyon félek is.
én attol félek h jutok el a korházig innen a pampárol. de remélem itt lesz anyukám akkor már és abböl nem lesz baj.
ez a gátmasszázsos téma, huuuuu nem is tudom. elolvastam ami fennt van a közösbe, fogalmam sincs hogyan álljak/állnék neki.
a korházi dolgok nekem sincsenek még összepakolva, bár lassan megcsinálom mrt nem szeretek az utolos pillanatra hagyni ilyet.

mi itthon szilveszterezünk kettecskén, már be is hütöttük a jo kis zöldalmás gyerekpezsgöt.

bocsi ha vkire nem reagáltam, egyszreüen képtelenség.

el is felejtettem h fel vannak állitva a butorok, lefotozom majd.

jo szorakozást ma este mindenkinek és nagyon boldog uj évet!!!!

Kép
Kép
nicko

Mindenkinek egészéges, boldogságos kicsi babákban gazdag boldog Új Évet kívánok én is!!!! Mindenkinek sikerüljön a szülés és a további gyermekvárás is úgy, ahogyan elképzelte!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Zeti: Gratulálok én is a vizsgához!

Abencze: Én lehet ám, hogy élnék ezzel a lehetőséggel és elküldeném Neked a számomat és Te lehetnél az, aki megírja a híreinket első menetben.

Gerendai Zsuzsi: Huhh, nem csodálom, ha ettől kikészült a keresztcsontod! :shock: Ez elég merész vállalkozásnak látszik ilyen idős terhesen... Megfázni nem fáztál meg, ugye?

Én is rakok majd fel pocó és babaszobaképeket hamarosan. Viszont az ágyra még nem raktam fel a baldachint, azt még korainak érezném valahogy. :roll: Az majd január közepén következik, addig még csomagot én is készítek össze.

Gátmasszázsról pedig beszéljünk majd, ha találkozunk, ma kaptam infót tapasztaltaktól.

Mindenkinek nagyon jó szórakozást mára, akárhol is ünnepel!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

zetibebi ilyen hirtelen rámtörő fáradtság nekem is szokott lenni, olyankor alig vonszolom magam. lehet, hogy tényleg turbóra kapcsolnak olyankor a lurkók.

kaandi örülök, hogy végre jó hírt kaptál! :)

kaandi ha jól emlékszem a házasságkötéskor nyilatkozni kell, hogy a születendő gyerekeknek mi lesz a vezetékneve. azt viszont nem tudom, hogy erre a papírra, amit vinni kell, rá van-e írva. mert végülis ez egy lehetséges ok, amiért kellhet...
én javarészt inkább csak felesleges papírszaporításnak tekintem az egészet, de ez nem meglepő ebben az országban :)

hugic garantáltan semmi baja sem lehet a gyereknek abból, hogy nyomkodod a hasad. maximum feldühödik, hogy minek piszkálod :D
az én gyerekeim simán bedörömbölnek a kistesónak, és én is szoktam nyomkodni, főleg a dudorodásokat. olyankor sértődötten elhúzódik onnan :D
jól be vannak ám oda ágyazva, még egy komolyabb esés sem árthat nekik.
én azt hittem, hogy az ember a többedik terhességnél nem lesz olyan parázós. egy csomó dologban tényleg könnyebb, de ha az ember be akarja tojatni magát, akkor szerintem akárhanyadik terhességnél is van rá alkalma :D
Milos veséjével az van, hogy van egy szűkület a vese és vesevezeték határán, amitől nem tud a hólyagba vezetődni a vizelet rendesen, ezért pang a vesében, és tágulatot okoz.
ez most 1,5 és 3 cm, ami nagyon súlyosnak minősül. ha megszületett műteni kell majd.
hát dióhéjban... :)
16 hetesen derült ki egy babamozizás alkalmával véletlenül...

LÁnyok! Kívánok mindenkinek babás-boldog új esztendőt!!! :D

Kép
Kép
Kép
iricc

gerendai zsuzsi: Szép menet volt! És mindezt pisi nélkül?? :D

zetibebi:
kösz az infókat! Én annyira boldog vagyok, hogy jóslóim vannak! Végre valami!! :) Nem hiszem, hogy ezektől a görcsöktől mindig nyílnék egy kicsit, mert akkor mostanra már kipottyant volna reggelre egy Esztike az ágyra! :lol:
Viszont ne szomorkodj, hanem használd ki, hogy végre kettesben lehetsz a férjeddel! Úgysem sokszor van ez így és rátok is fér egy mai fajta Saskabarés esti romantikázás!

nicko:
köszi, akkor megnyugtattál fogkefe ügyben...

zsu: hol a csudában lehet salvus vizet venni? Ma akartam és két boltban sem találtam (ugyebár ebből is látszik, hogy túlzásba nem vittem a keresgélést...) :)

Viszont ma igazi terhes party lesz nálunk: vettem egy rakat chipset meg Rennie-t!
Szépen megmostam a hajamat, amire a férjem megjegyezte, hogy a TV előtt fetrengéshez szépnek is kell ám lenni!! Hát igaza is van, de legalább a szilveszter feeling meglegyen...

Mindenkinek BÚÉK én is!! És annyira izgulok, hiszen holnap már január vagy mifene!!

ladmon

Boldog Újévet Kiíánok Minden Kismaminak ésCsöpségeknek!!! :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Mindenkinek blgog új évet kívánunk mi is:Nóri,Balázs és Kisbalázs

Kép
nilabali

Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet kívánok!!!!

Gerendai Zsuzsi: tök aranyos volt a babád üzenete!!

Mi sem megyünk ma sehova, szinte minden nap volt itt valaki, vagy mi mentünk valahova, sőt január 3-ig totál be vagyunk táblázva...

A talira sajnos nem tudok menni, 11-re vagyok beidézve CTG-re, laborra meg vizsgálatra :(

Én a magam részéről már egyre jobban izgulok, bár semmi előjele nincsen, hogy jönni akarna a baba, a magnéziumot is csak imitt-amott szedem, mert nem keményedik a pocakom. Azért biztos ami biztos, én az újévben összepakolok.

Holnap-holnapután már majd kiköltözünk a "babaszobából", majd felteszem az ígért képet, csak még nincs felragasztva a tapéta bordűrje.

Kép
cserkészkolbász

Nagyon boldog békés új évet kívánok mindenkinek!
Bogi

Kép
budabo

Mifelénk már beindult a petárdázás! :?

Nicko: Köszi! Nagyon ízlett a pizzás csiga a férjemnek, megígértem hogy hétvégén sütök Neki megint! :wink:
Megnéztem az új pocakfotódat, nagyon csinos vagy! :D
Várjuk a bútorokról a képeket! :)

Ladmon: Gyógyszertárba vettem legutóbb, de anyukám múltkor az Auchanba vette, azt mondta! :roll:
zsu83

Sziasztok!

Nagyon boldog új évet kívánunk mi is mindenkinek!
kreiszi

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET, SOK TEJCSIT KÍVÁNOK MINDEN KISMAMÁNAK ÉS POCAKLAKÓNAK!

Orsi

Kép
bjuti

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet és gyönyörű egészséges kisbabát kívánok !!!!!!!!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

B.Ú.É.K

Kép
zümis

Köszi Julcsi! :D

Ladmon nem saskabarézunk, 24-et néztünk tudjátok a sorozat, nagyon szeretjü) de a végére értünk úgyhogy most apa szétnéz még a gépen és hoz fel másik filmet :D Csinált egy akkora adag gyümsalit hogy ketten alig bírunk vele, pedig neki a mennyiség nem szokott gondot okozni :D Zéti meg remekül szórakoztatja a nagyszüleit, anyósom msn-en tájékoztat. Kiöntött direkt egy pohár teát, anyósom ránézett, Zéti beszaladt a szobába a nagyapja ölébe. Aztán kiöntötte nagyapa kutyájának a vizét, nagyapa leszidta és kiszaladt nagyi ölébe :D És anyósom azt mondja közben úgy nevet az egészen Zéti hogy a szája elé teszi a kezét :D csúcs lehet a kölyök :D De csak azért vigyorgok rajta mert nem itthon csinálja :D :D :D
Azon is jót vigyorogtam amit írtál, hogy a terhes menü: chips+ rennie :D
Egyébként én vagy négy évig Kméten voltam, a tanítóképzőbe jártam fősulira (azt nem fejeztem be :oops: ). Lehet hogy van közös ismerősünk?

Ma mikor bevásárolni voltunk belémnyilalt, hogy nincs téli sapija a kicsinek :shock: vékony az van egy pár darab, de abban nem hozhatom haza. Apa azt mondta ha addig nem oldódik meg akkor majd ő vesz valahol egyet gyorsan, de most ilyen apró hülyeségek már annyira frusztrálnak, hogy pl nincs sapija, meg hogy oké hogy van kezes-lábas téli kabátja, de a kis lábára csak kéne valami, meg ilyen apróságok...tisztára úgy csinálok mintha holnap kéne :D A táskámból még papucs hiányzik, más aszem megvan, kivéve persze az anyakönyvet...meg nincs meg a záróm a tavalyi szülésről ami azért nem ártana :?
Ti vettetek egyáltalán téli sapit a bébinek, vagy más megoldást választottatok, pl bugyolálás, kapucni, ilyesmi? És a kis lábára? Jó sok vastag zokni, pléd, vagy vettetek kis téli cipőt? Megint egy dilemma...azért vacakolok csak ezekkel, mert csak párszor tudja majd felvenni ezeket mert mire jön a sétás időszak szinte tavasz lesz.
Úgy várom a hétfőt mint a messiást, nagyon be van lassulva a kicsi, apa szerint pihinap, de túl sok pihinapja van mostanában. Jó volna egy flowmetria de ahhoz beutaló kell :? Na jó, semmi para, pozitív gondolatok, ha apa visszajött "szünetről" kikövetelek egy hátsimit, hátha a bébinek kedve támad egy kis edzéshez :wink:

Mindenkinek kellemes estét! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

ÉN VAGYOK AZ ELSŐ, LÁNYOK!!! 2009!!!!

Köszönöm, hogy tagja lehetek ennek a szupi kis csapatnak!

Mindenkinek azt kívánom, hogy egészéges és gyönyörűséges kisbabája szülessen ebben az évben, akiben az egész családnak nagy öröme telik!!!

Nálunk eddig tartott a nagy buli... :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

A babanet hazudik, eg órával korábbra írt.... Pedig már 2009 van, higyjetek nekem!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

ÉN A MÁSODIK, AZ IS SZÉP... :lol:

Szeretnék megemlékezni arról a kismamáról, aki elindította ezt a topikot.... :roll: de sajnos, nem tudom, ki volt az, mindenesetre köszönöm neki és persze minden tagnak és Julcsi, én köszönöm, hogy hozzátok tartozhatok. Szerintem ritka jó kis csapatunk van, de biztos mindenkinek a saját topikja a legjobb, a legszebb, a legokosabb... :lol: :lol: :lol:

Én sajnálom ezt a 2008-as évet, annyi minden újdonság történt az életemben, annyi csoda, megfogant egy édes kis élet, meg ez a 7 és fél hónap, gyönyörűség volt, és tényleg sajnálom, h elmúlt. Sírdogáltam is kicsit a hímnuszon. Lánykám meg egész este bulizik.

Na megyek, Édesapa már húzza a lóbőrt, mellébújok, idén még nem is ölelkeztünk. ...és még mennyi mindent nem csináltunk még az idén. Például még szülnünk is kell. Hajrá lányok, töltsük meg ezt az évet is csodákkal! Kívánok mindenkinek nagyon boldog babavárást-szülést és anyaságot.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Igazolom Julcsi, tényleg rosszul jár a vekker! :shock:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 07:42-kor.
Vendég

Zsuzsi, mindig olyan gyönyörűeket írsz! :oops: :oops: :oops:
Menj, öleld meg Édesapát! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

SZiasztok!!!

Kicsit megkésve, de ezúton szeretnék MINDENKINEK BOldog, Boldog és még Boldogabb Új Évet kívánni!!

Hát, én megint nem nagyon bírok aludni, kidob az ágyam, sajnos ez már a 3. rossz éjszakám. Nem tom mi a fene van, eddig sem volt leányálom az éjszakám, de 1-2 napja, nagyon fáj, ahogy fordulnom kell, mert ugye egész éjjelre nem elég az egyik oldal. EZ a fordulgatás meg elég sűrű szokott lenni......nagyon fáradt vagyok. Arról meg nem is beszélve, hogy kb szintén 1-2 napja, a kicsi Boti nagyon agresszívre vette a figurát, komolyan mondom (írom) amit lezavar a "bőr" alatt, nem semmi. Hát bizony az is fáj sokszor..::( Nálatok is ez a helyzet? Tegnapelőtt képzeljétek a köldökömtől beindult egy nagyjából félöklömnyi popsirész a gyomrom irányába, félelmetes volt, ahogy az a kis dudorka kúszott...))))) nem semmi! És ez már csak így lesz....meg még jobban.

Mist, tényleg jópofa!! Amikor csatlakoztam akkor Andussal véltünk felfedezni néhány hasonlóságot, aztán Stellyvel is van .....na meg persze Elif (uott lakunk).....tök jó!:)

Andi, szerintem ez nagyon jó ötlet! , mármint az sms fogadásos ötleted!

Iricc, reméljük a kicsi Milos veseproblémája minél hamarabb megoldódik, szorítunk érte!
A papírral kapcsolatban meg igazad van, tényleg kellett nyilatkozni, meg rá is vésték " a születendő gyermekek neve: Kovács"..... na akkor majd bepakolom azt is. bár babonából én sem tom még mit tegyek, soha soha nem szültem korábban.... NA majd MOST! Csak figyeljétek meg. :lol: :lol:

Zsuzsi, tényleg nem tom elképzelni ekkora túrákat ilyen állapotban. Le a kalappal, hozzáteszem nálam a bálna méret miatt is lehetetlen lenni kivitelezni, Te pedig csini vékonyka vagy! Tényleg a pisi....????

A szilveszter. hát mi elvoltunk egy kedves barátunknál, ahol a kis csapatunk összegyűlt, gyerekestől. Már 11 kor elindultunk hazafelé, mert 10-től piszkosul el kezdtem szenvedni, nem volt jó már sehogy, már nem tetszett a pókerkocka sem, a műsor amúgy sem, se ülve (pláne) se feküdve, csak az ágyikómat akartam. De eltelt és már 2009 van, napokban mérem a végét.
Képzeljétek az egyik tesómék Németo.ban élnek, na tegnap felhívott, a sógornőm is terhes, ő is a 3.babával. SZóval jan.közepére van elvileg kiírva, de a dokija berendelte hétfőre, amikor is beindítják a szülést, mert nincs megelégedve a véráramlással, röviden ennyit mesélt.Na mindegy a lényeg, hogy nemsokára túl lesznek rajta! Jó nekik.

Hú de piszok hosszúra sikeredtem, bocsi:)
puszi
andi

Kép
kaandi

Jó reggelt mindenkinek és Boldog Új évet!

Tegnap Füge szó szerint átrugdosta magát az új évbe, nagyon virgonckodott. Nem tudom nektek szokott-e olyan lenni, de annyira mozog, rugdos, hogy reccsen egyet a pocim, olyan érzém, hogy most fog szétnyílni, nem fáj, csak fura és kellemetlen.
Jól zárult az évvége 1.30 körül jöttünk haza, ma reggel tök happyn keltem. Lementem a tetőtéri lakásunkból anya azzal fogadott, hogy hiába az apum bántott meg legyek okosabb és én vagyok a gyerek menjek oda - megjegyzem mindig ez van - egy darabig dacoltam de oda mentem. Mondtam neki hogy azért életemben nem bántott meg annyira mint most, és jól esne ha elismerné. Még neki állt feljebb, hogy ő nem, én vagyok túl érzékeny, és rosszul gondolom. Amikor anyu is mondta neki, hogy túl keményen fogalmazott akkor talán egy kis megbánás jelét mutatta, de nem túlzottan. Úgyhogy mondtam anyumnak hogy örülhetsz, oda mentem apuhoz de nekem szereztél egy pocsék napot. Most megint itt pityergek.
Na bocsánat a reggel panaszkodásért, de ki kívánkozott, férjem meg alszik még. Majd lenyugszom idővel.
Mégegyszer békés boldog új évet, gyors szülést, sok tejet és egészséges babókat kívánok.
pusz Bogi

Kép
budabo

Mist, még valami, hogy fokozzuk az izgalmakat!:))) ::: ha Boti mégis kislánynak készült volna, tudod mi lenne a neve?: TAMARA!:))) na ezt add össze!

Feldobtam a nemrég készült esküvőnkről 2 képet, ( szintén gyenge idegzetűek, óvatosan) hát nem semmi, már aug. 30-án is úgy néztem ki, mint egy viziló!:( ez jutott. :roll:

Kép
kaandi

nemrég készült esküvő, ezt jól megfogalmaztam :D :D

Kép
kaandi

BÚÉK!!! :D

Zsuzsi tényleg szép volt amit írtál :)

Kaandi akkor küldünk energiát a tesódnak!

Bogi ne hagyd hogy elrontsa a kedved, te megtetted amit kellett, odamentél. Nehogy rossz kedvvel keződjön ez az év! Kösd le magad amíg apa alszik, aztán jól panaszkodd ki magad és meg is nyugszol, én így szoktam :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vera, gratula a vizsgádhoz!

Kép
kaandi

Köszi! :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Akkor mindenki kibulzta magát és kezdhetjük a 2009-es évet :lol:

A legizgalmasabb januárral és februárral, ami eddig kijutott :wink:

Én is a himnuszig jutottam.. és meglepődve tapasztaltuk a párommal, hogy milyen meghitt így hallgatni a himnuszt, hogy egymásra figyelünk, Petra közben pörög-forog..

szóval érzelgős, romantikus évkezdet volt, rokonok nélkül;)

Julcsi téged nem lehet überelni :D

Én most újra szeretném megköszönni nektek, hogy szeptemberben befogadtatok és azóta sokszor támogattatok!

Még egyszer hepi nyú jíír :D :D

Orsi

Kép
bjuti

Sziasztok!

Zétivera: gratu a vizsgához! Látom, sokkal jobb a hangulatod már: wink: . Én kötött sapit adok majd rá a vékony sapira, és még a bundazsák kapucnija is ott van.

Kaandi: szép nagy pocid volt már akkor is :D . Ne butáskodj, nem néztél ki úgy, mint egy víziló! Gratu a negatív eredményhez!

Zsuzsi: nagyon szépet írtál!

Bogi: ne bánkódj, Füge baba megérzi, ha szomorú vagy! Itt mindig szívesen meghallgatunk, panaszkodd ki magad azután nyugi! (nekem a nagymamám volt hasonló gondolkodású, szerinte egy gyereknek soha nem lehet igaza, meg nem kell tőle elnézést kérni..., nem is volt bensőséges a kapcsolatunk)
Mozgalmas volt a hetünk, hétfőn nődoki, kedden házidoki, tegnap a KH-ban voltunk NST, vizelet vizsg, szülőszoba megtekintés, UH. Minden rendben van, Alex 2800 g, jan. 28-ra írta a gép a "nagy napot" :D .
Nálunk is keményebbek lettek a mozgások. Egyik este annyira kellemetlen volt az egyik megmozdulása, h ugrottam egyet a félig ülő helyzetemből: D .
Alex is átbulizott az újévbe :D
kreiszi

Jó reggelt mindenkinek!!!! Milyen az Új Év reggele?

Yve: Nagyon viszket abőröd? Szegénykém... És erre lehet kenni valamit?

Abencze: Elfelejtettem, hogy őszinte részvétem a párod nagymamája miatt!!! Nagyon idős volt már?

Kaandi: Eszem rövid, tényleg jegyzetelek... Neked jó a találka időpontja?

Kreiszi: Meglestem az iwiwes képeidet. :) Jó kis kipróbált hosszú házasság áll mögöttetek már... Férjecskéd is nagyon szimpi. :)

Bogi: Sajnálom, az én Apukám is igen hasonló volt, de ahogy öregszik, annyit változik... :) Főleg, hogy most a második unokája is megérkezik majd. iA papád iazán lehetne egy kicsit arra is tekintettel, hogy pocakos vagy és lehetne elnézőbb... Egy házban laktok a szüleiddel?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

mégegyszer nagyon-nagyon boldog ÚJ évet nektek!
Egyszerüen szuperek vagytok!!!!

iricc: remélem minden nagyon jol fog sikerülni milosnál!!

zetibebi: nekünk egy overál van amiben hazahozzuk, igazi téli vastag, de az még nincs meg mit huzunk alá. kissapit biztos, jo meleget, nehogy megfázzon. bár nálunk itt hidegebb van azt hiszem.

budabo: hát engem is felhivott anyukám h felhivom e apukám. mondtam h én megtettem az elsö lépést, nem fogadta el a bocsánatot igy most ö jön. de én is itt ülök és tényleg nem tudom mit csináljak. ne pityeregj, annyit nem ér meg az egész h elrontsa ezt a szép napot!! te megtettél mindent, ez nyugtasson meg.

zsuzsi: olyan szépet irtál.

tegnap este sushit csináltam, jol belaktunk. már fél 1kor mentünk aludni, nagyon álmi vtam.
lányok ti mit pakoltatok a böröndbe?
szép napot nektek

Kép
Kép
nicko

Abencze: fogadd részvétem!

Julcsi: köszi :D ! Az a 8 év semmi :D , márciusban lesz 20 éve, h együtt vagyunk, 15 éve együtt élünk :shock: .
Alex lesz az ajándékunk erre a kerek évfordulóra! Ennél szebbet, senki nem kaphat :D .
kreiszi

Sziasztok!

Zétivera: Akkor jól elszórakoztatta Zéti a nagyszülőket! :wink: :lol:
Mi vettünk egy meleg újszülött sapit Bencusnak, az alá még lesz egy vékony sapi, és mivel bundazsákja lesz, így a lába se fog megfázni,remélem! :roll:

Zsuzsi: Tényleg olyan szépet írtál!

Kaandi: Bencus a lábát szokta teljesen kinyomni a jobb felső bordámnál! Hú, milyen kellemetlen tud lenni! :shock: :?
Nagyon csini menyasszony voltál :lol: , és nem is vagy viziló!

Bogi: Sajnálom, hogy ilyen rosszul kezdődött az új év reggele, csak megenyhül apukád, és nem makacskodik! :?

Nicko: Én rengeteg mindent bepakoltam :oops: , de majd szerdán a szülésznőm is ad egy listát, azt hiszem, na kíváncsi leszek, hogy mit hagytam ki! :roll:

Mi áprilisba lesz 9 éve, hogy együtt vagyunk! :D
zsu83

Zsu: akkor te is egész fiatalon rátaláltál a párodra :D
kreiszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?