SZiasztok!!!
Kicsit megkésve, de ezúton szeretnék MINDENKINEK BOldog, Boldog és még Boldogabb Új Évet kívánni!!
Hát, én megint nem nagyon bírok aludni, kidob az ágyam, sajnos ez már a 3. rossz éjszakám. Nem tom mi a fene van, eddig sem volt leányálom az éjszakám, de 1-2 napja, nagyon fáj, ahogy fordulnom kell, mert ugye egész éjjelre nem elég az egyik oldal. EZ a fordulgatás meg elég sűrű szokott lenni......nagyon fáradt vagyok. Arról meg nem is beszélve, hogy kb szintén 1-2 napja, a kicsi Boti nagyon agresszívre vette a figurát, komolyan mondom (írom) amit lezavar a "bőr" alatt, nem semmi. Hát bizony az is fáj sokszor..::( Nálatok is ez a helyzet? Tegnapelőtt képzeljétek a köldökömtől beindult egy nagyjából félöklömnyi popsirész a gyomrom irányába, félelmetes volt, ahogy az a kis dudorka kúszott...))))) nem semmi! És ez már csak így lesz....meg még jobban.
Mist, tényleg jópofa!! Amikor csatlakoztam akkor Andussal véltünk felfedezni néhány hasonlóságot, aztán Stellyvel is van .....na meg persze Elif (uott lakunk).....tök jó!:)
Andi, szerintem ez nagyon jó ötlet! , mármint az sms fogadásos ötleted!
Iricc, reméljük a kicsi Milos veseproblémája minél hamarabb megoldódik, szorítunk érte!
A papírral kapcsolatban meg igazad van, tényleg kellett nyilatkozni, meg rá is vésték " a születendő gyermekek neve: Kovács"..... na akkor majd bepakolom azt is. bár babonából én sem tom még mit tegyek, soha soha nem szültem korábban.... NA majd MOST! Csak figyeljétek meg.
Zsuzsi, tényleg nem tom elképzelni ekkora túrákat ilyen állapotban. Le a kalappal, hozzáteszem nálam a bálna méret miatt is lehetetlen lenni kivitelezni, Te pedig csini vékonyka vagy! Tényleg a pisi....????
A szilveszter. hát mi elvoltunk egy kedves barátunknál, ahol a kis csapatunk összegyűlt, gyerekestől. Már 11 kor elindultunk hazafelé, mert 10-től piszkosul el kezdtem szenvedni, nem volt jó már sehogy, már nem tetszett a pókerkocka sem, a műsor amúgy sem, se ülve (pláne) se feküdve, csak az ágyikómat akartam. De eltelt és már 2009 van, napokban mérem a végét.
Képzeljétek az egyik tesómék Németo.ban élnek, na tegnap felhívott, a sógornőm is terhes, ő is a 3.babával. SZóval jan.közepére van elvileg kiírva, de a dokija berendelte hétfőre, amikor is beindítják a szülést, mert nincs megelégedve a véráramlással, röviden ennyit mesélt.Na mindegy a lényeg, hogy nemsokára túl lesznek rajta! Jó nekik.
Hú de piszok hosszúra sikeredtem, bocsi:)
puszi
andi