Sziasztok!
Kocska irtó jó a naplód, és a tortákon látszik hogy valami irtó finomak lehettek!!!

(pont ilyenkor nincs a közelemben semmi csoki, vagy édes vagy süti vagy akármi...

) A rucik is jók nagyon, meg a KOMÓD az nagyon tetszik! Hol vettétek 14ezerért? Nagyon jó árban volt! Nekem is ilyen szinű kellene, ugyanigy fiókosban.
Gabka te aztán nem tudsz egy helyben ülni! Vigyázz nagyon!!! Bár én is ilyen vagyok, mehetnékem van, de közben meg fáj mindenhol, legjobb lenne feküdni, de akkor is ÚÚÚGY mennék! De akkor is, neked jobban kell vigyázni!!! irgumburgum!!!
Eda köszi a homeos meg a babakocsis irást! Tegnap bementünk még egy bababoltba, és megint megerősitettem magam, hogy bármelyik ottlevő kocsinál jobb az Uno!

De jó, ti már tologathatjátok (akár macival is

)
szerintem kipróbálom magunknak is a babaféle mosást, mert tegnap majd megőrültem, úgy viszkettem mindenütt, pedig apa is bekent mindenhol. Ti is viszkettek, és ez a terhességtől lehet??
voltam PEDIKŰRÖSNÉL!

olyan isteni jó érzés volt, hogy hihetetlen! úgyhogy most már nekem is szebb a lábam! és kértem a rózsaszin lakkra virágos mintát is, hátha majd a szülőszobán felvidit, és még a doki is látni fogja

meg találtam egy fodrászt is, aki 4ezer valamennyiért vállalja a festést-vágást-száritást, a lehel piacon. Jó lesz az nekem, nem luxusszalon, de olcsó, és frizurának se kérek extrát.
Majdnem összeestem tegnap a zebrán, megint éreztem, elgyengülök, folytak a könnyeim, és bementem egy pont ott levő gyógyszertárba, ki volt téve a viz, vettem egy pohárral, és leültem, még beszélni se tudtam rendesen, csak olyan artikulátlanul, mikor kérdezgetett a gyógyszerész, hogy mi a bajom. De kis pihi és a viz után jobb lett. De a szivem is irtó gyorsan dobogott ez alatt. szóval nem tudom hogy ez mi a franc, de valahogy ez csak úgy JÖN.
Ettike ne foglalkozz a szomszéddal, főleg ha ilyen bunkók! És mi is akarunk majd hintát, szerintem tök jó ötlet, és a gyerkőcök is szeretik. Vigyázz magadra te is.
Lehet hogy tényleg a frontok okozzák ezeket a nyavalyákat...döntené már el az idő, hogy milyen akar lenni végre.
ma beszélek a főnökkel a munkám befejezéséről. most szigoritani akar, elvenni a céges szabadnapokat (dec29-30, jan2-3) meg kérdezgeti, hogy kinek miért jár ennyi szabi, mert náluk ez persze sokkal kevesebb, és azt se használják ki...hát japánok...de ez már rám nem vonatkozik, mikor visszajövök akkor meg örülök, hogy dolgozhatok, igy én nem pampogok miatta
no most megyek, pedig akartam még irni, de most furán látszik az irásom ezen a kijelzőn, sőt van hogy eltűnik, igy lehet hogy a gép szerint sokat irtam