A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Sziasztok!

Jajj, tegnap nagyon furcsán éreztem magam. Mintha meg szeretne jönni a mensim; lábfájás, enyhe has- és derékfájás, hányinger. Ez már lehet hogy josló? Tapasztalat hiányában nem értek hozzá, s hát zavart, hogy valami nem normális. Ezen kívül a pici fiam erőteljes hullámzó mozgást végzett lefele. Már gyakorolna a nagy napra? Nem tudom, de komolyan megijedtem. Megbeszéltem vele, hogy még bírja ki azt a 2-3 hetet. Remélem szótfogad.

Kocska! Postázol is sütit? Na jó, csak vicceltem, de mostanság sütit sütivel tudnék enni!

Tisa! Örülök, hogy hazajött a párod!
Amióta itthon vagyok, én is nagyon nehezen jutok el ám tornára, pedig nem ártana. Pedig még jóga bérletet is vettem, de ehhez ma 8-kor kellett volna elindulnom itthonról... nem jött össze... remélem holnap... akkor majd úgy is egy órával később kezdődik.

Tünemény! Nem jöttek be végül is az alternatív vasszerek?

Lili! Tündéri a babád!

Kikocska! Az ecetet úgyanúgy teszed bele a mosógép adagolójába a mosás előtt, a mosószer mellé, mint a sima öblítőt? Hány százalékosat használsz, s mennyit teszel bele? színeshez és fehérhez is?
A Misi aranyos név.

Tali: Nekem a jövő hétfő du. megfelel!

KépKép
annaszuszi

Bocsi, de szórakozott velem a rendszer. Először úgy tett, mintha eltüntette volna amit írtam... aztán mégsem :oops:

KépKép
annaszuszi

annaszuszi:nekem is pont tegnap olyan érzésem volt mintha megakarna jönni fájt a derekam meg minden.Lehet a front csak a hibás?! :roll:

Csajok milyen a jósló fájás?

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!
megjöttem... a kollégáim nagyon aranyosak voltak!
Kaptam tőlük egy játszószőnyeget! :)

Mindjárt olvasgatok vissza!
Cat! Én is pont pénteken megyek a kineziológushoz, és rákérdezek a szüléses homeós dolgokra!
Kiváncsi vagyok ugyanazt mondják-e majd!?

Tali! Nekem pont hétfő du kell mennem a dokimhoz! Ami miatt nem tudom mikorra hova tudnék érni! De ezt leszámítva igyekszem mindenkihez alkalmazkodni! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Én is kérek szépen sütit!!!!!!!!!!!! :lol:

Kikocska,nekem is nagyon tetszik a Misis névverzió!
27-én meg szülhetnénk együtt,bár külön kórházban,de pont ma délelött próbáltuk Borókával megbeszélni,hogy az egy ideális nap lenne mindenkinek,mindenféle szempontból...aztán majd kiderül,hogy mennyire hallgat ránk a kiscsaj! :wink: Remélem men nagyon tanul mostanság a nagytesótól,mert vele pár napja megint elég komoly harcokat vivunk :roll: Valószinüleg érzi a drágám a változás szelét,és ez párosul a daccal,meg a kökemény fafejével,de minden ilyen harc vége félórás anyázva(szó szerint értendö)hüppögés belémbújva...

Ecetröl szerettem volna még kérdezni,de Annaszuszi megelözött,kb ezek voltak az én kérdéseim is!

Cat,örülök,hogy már jobban vagytok!

Kisvirágról tud esetleg valaki valami újat?Nagyon szoritok neki!!!!!!

Hú,de kiváncsi leszek,vajon ki lesz nálunk az elsö?Bele szoktam én is kukkantani a márciusi babavárókhoz,hát ott már bizony elkezdödtek a dolgok!Izgalmas!Egy hónap és mi is gyözzük majd kapkodni a fejünket...! :shock:

Na,megyek tovább,megpróbálom kideriteni,mik azok az extra dolgok,amit még be kell vinni a kórházba a babának.
Mindenkinek további szép napot!!!!!

Kép
Kép
gizu

Na itt vagyok, tök jó lett ez a megbeszélés, mert a végén feltettem az összes kérdésemet, és nagyon segitőkészek voltak a német személyügyis pasik! Csodálkoztam! szóval a japánoknál ugye nem egy 'normál' dolog, ha valaki 4vagy 6órás munkaidőben dolgozik, főleg nők, a baba után...és mondták, hogy ez Dusseldorfban már 'természetes', sőt a papák is kivehetnek pár hónapot, hogy a családdal lehessenek, és utána visszamehetnek dolgozni. Szóval mondta, mikor vissza akarnék jönni, akkor irjak neki egy mailt, a főnököt is irjam bele, és akkor ha kérek röviditett munkaidőt, ha gond lenne, ő elintézi. És eggyel feljebb bérkategóriába kerülök, ami tök jó lesz (mivel a feladataim szerint már abba tartozok)! Szóval leadták az ő unalmas kis előadásukat, és utána végre kérdezhettem, és kiveséztük a problémákat. :D :D

Zsu, a körzeti orvos néni volt, és tényleg tök aranyos volt hozzám. Találkozónak nekem is jó akár a Liszt Ferenc is! Hát igen, jövö héten megyek a dokihoz (tegnap azért nem mentem hozzá, mert ő ugye 10ezret kér, és most az húzós) és kérek tőle papirt, amit viszek a körzeti dokinak, hogy irjon ki táppénzre. Ugyhogy marad a jövö hét, mig dolgozom, vagy akár max az azutáni. (az is baj, hogy félek az otthonléttől, olyan lelkiismeretfurdalásom lenne, hogy 'nem csinálok semmit' egész nap...)

Cat jó orvosod van, hogy homeos dolgokat ajánl. igy legalább mi is (akiknek a 'hitetlenkedő' dokijaik vannak) be tudjuk őket szerezni. Beni gyógyulgasson!

Ettike ez a körzeti nődoki jó bunkó volt, úgy voltam vele, nem erőszakolom rá magam az ágyra, hogy kikényszeritsek egy vizsgálatot, ha már igy fogadott. Szerintem ha mondtam volna, hogy ŐT szeretném választani szülésznek, egyből más hangot vett volna fel...és hivott volna ő is a magánpraxisába :roll: nekem a múltkor a fogorvos nem csinált semmit, de én is úgy tudom, hogy lehet ilyenkor is érzéstelenitőt kapni.

Zsu tündér vagy!!! Tök jó, hogy kiszúrtad a kocsi leárazást!!! Én a kuponokat néztem, hogy abban persze nincs, de már ez is tök jó! Úgyhogy jövö héten már megvesszük! (és a pirosat :D )

ECET: a sima bolti ecetet kell venni?? azt, amit az uborkasalátához használunk?? vagy van ebből más fajta is?

nagypapim most ment a debreceni szemklinikára, remélem nem újult ki neki a daganat a szemén. Annyira nem akarom, hogy történjen velük valami. Rendben lesz minden!!!

megyek enni valamit :D most valahogy fel vagyok dobódva

Kép
tünemény

Sziasztok!
Én tegnap délután voltam dokinál!Azt mondta hogy a baba picit kisebb mint az átlag de ez nem baj!
Amúgy nekem a magasság 168cm a súly 66kg a pocim pedig 90 cm!csütörtökön már kell mennem NST-re!
Én ma érzem magam elég rosszul... valahogy sehogy sem jó...
Lehet csak az időjárás...

Szép napot mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

gabka, bocs :D mondom, hogy mindent elfelejtek. De akkor te voltál, akinek a párja rá is szólt, hogy már ne egyen annyi renniet :)

én is nyomorék vagyok ma, de melyik nap nem... réka is, meg is mérték a lázát az oviban, annyira kis nyűgi volt. persze most meg enm alszik... tuti megint betegek lesznek,én tuti elkapom,aztán majd köhögve műtenek megint, szupi lesz.

ecet:
a 20%ost szoktam venni, az öblítő helyére teszem, és kb annyit, mint ha öblítőt tennék. Asszem ecetsav esszenciának hívják. de ha nincs, akkor a gyengébbet, sima ételecet, 10-12 vagy 15%-os, de többet nem szoktam tenni akkor sem. Én nem szoktam ecet szagúnak érezni a ruhákat, hát, nem is jó illatú, mint az öblítő után. Kivéve, ha megborul az üveg, mert akkor viszont gáz :D
és az összes gyerekruhához ezt használom. Nekünk muszáj is. és én duplán is öblítek egyébként, még ez után egy sima tiszta vizeset. lehet, túlzásnak tűnik, de szegény nándi bőre is :(
egyébként mikor nagyon picik voltak, az én ruháimat is kénytelen voltam ecettel öblíteni, mert attól, hogy ugye a vállamon pihentette a kis fejét, attól kiütéses lett a pofijuk, pedig többnyire tettem oda pelust, de azért mindig nem.

én a jövő hét végét nagyon szívesen bevállalnám. eddig tök türelmes voltam, meg kevésnek tartottam a hátralevő időt, most már inkább túl lennék a kórházon, meg ezeken a nyűgökön. Addigra végzek szerintem a dolgok összeszedésével, és meglesz a vérkép eredménye is, ami mondjuk a műtéthez nem árt :)

tali nekem bármiko rkétesélyes, próbálok igazodni, egyébként kicsi esélyét látom.

megyek, mesenézés lesz újfent :oops:

kikocska

Annaszuszi!

Ezek már valószínűleg jósló fájások éehettek. Legalábbis élénken emlékeztetett arra, ami akkor éreztem amikor megindították nálam a szülést.
De nyugi, ezzel még hetekis lehet húzni, sőt, túl is hordhatod.

Tünemény!

Örülök, hogy élmény volt számodra a németek látogatása. :)
Vendég

Tünemény: nagyon jó , hogy ilyenek a német főnökök.És ha tényleg bunkó a körzeti doki akkor én sem feküdnék fel neki.

Ma megvettem a pelenkát a tescoban.Nyugi hamar lerendeztük a dolgot de muszáj volt mennem mert apa nem igazán tud egyedül bevásárolni.Szép lassan battyogtam a kocsi után olyan kismamásan.

Na szóval Én Pampers new born-t vettem azt hiszem a 43 db-sat.Szerintetek ez jó lesz?A kórházba meg viszek be valamilyen olcsóbbat.Mondák ott bent is , hogy a közös pelusokba kerül mindenkié és úgysem az kerül a gyerekre amit csak mi viszünk.

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!
A szülésznő nagyon rendes, aranyos volt!! Letegeződtünk, Ő kérte, ha nekem nem gond, sokkal könnyebb így nekünk.
Kaptam tőle listát, hogy mit kell bepakolni a táskába, és homeos listát. (majd én is megírom ezt nektek)
Ctg-t emlegettek ott nekem, nem Nst-t. Azt nézték, hogy a baba mennyit mozog, amit a gép jelzett is, és közben a szivecskéjét is figyelte. Pepe végig rugdosódott, így minden rendben volt. A CTG-s nővérke annyira aranyos volt, hogy ilyet még nem láttam. Tiszta szív, és mindenkit nevén szólít. Ez a Sote II. van, így Lili és Sziszi is fog vele találkozni, Annának hívják. Egy angyal.

A szülészetet nem tudtam megnézni, mert tele volt, front van, ezért voltatok többen rosszul. (na, én is kicsit több magnéziumhoz nyúltam...)
A szülésznő megnyugtatott, hogy mivel már a 35. hetet betöltöttem, és a 36. hetet kezdem, már a baba tüdeje is érett, már erősítőt sem kellene kapnia!!!!!! Ez nagyon megnyugtató!!!
Cat! A tüdőgyógyásztól ezeket kaptam: Venter granulátum (ez a gyomorsavra, vény nélkül kapható, étkezés előtt kell meginni) ezt azért írta, mert a reflux okozhat felsőlégúti gyulladásokat. (fül, arc, torok, tüdő), így lehet, hogy nekem ettől volt a sok köhögés!!!
Az asztma szerű köhögésre pedig: Pulmicort turbohaler (ebben gyógyszer van, be kell szívni), és Ventolin Evohaler ez pedig befújó. És jobban vagyok!

Kikocska! Köszi a nyugtatást a bordám miatt! Te akkor hasonlókat élsz át! Nagyon szörnyű, nekem legjobb ülni, feküdni és mozogni nem, mert akkor fáj. Szerencsére éjjel találtam olyan pózt, amivel sikerült aludni. (fiam sok pluss állataival vettem magam körbe, a nagy puhákkal, és így sikerült!!!) Köhögni ma már picit könnyebben tudtam, bár már egyre kevesebbet kell.

Megkaptuk mi is a babakocsit!!!!! Ezt a PP. Unot. Nekem a szüleim ausztriában vették meg, és most vasárnap kaptuk, szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tünemény, ajánlani tudom!! Marci a pluss kutyusával ki is próbálta.

Már minden babaruha ki van mosva, és pótmamim(apukám felesége) ki is vasalta. A rohamcsomagom is már majdnem kész. Még hétvégén megveszünk minden mást, mert még hordozónk, stb nincs meg.

Kép

Kép
eda7

Homeos szüléselőkészítés (ezt kaptam)
35. terhesség héttől
-Pulsatilla C30 1x1. napon
-Caulophyllum DvC 6-12 napi 1x következő 5 napon át
Ez után a 7. napon szünet.
-ismét Pulsatilla C30
-Cimicifuga DvC 6-12 napi 1x következő 5 napon át
7. napon ismét szünet.
Ez a két hét ismételve szülésig!

Ha elfolyik a magzatvíz, de nincs fájás, akkor fél óránként 1x a Caulophylum fenti kiszerelése ismételendő.

A kitolási szak elején Arnica C30 1x

Ha gátmetszés, császármetszés vagy hólyagkatéterezés történik, akkor a beavatkozás után 12 óránként 3x Staphysagria C30.

A tejelválasztás serketésére Urtica Urens D6-9 vagy C5 napi 4x, ez a teával ellentétben rögtön a szülés után elkezdhető.

Ha besárgul a baba, akkor este és reggel Aconit C30 a babának, 1 golyó

1 adag 5 golyócska, kivéve a kisbabának, ami 1 golyó.
Menthol/fogkrém! Van homeopátiás megfelelője/ tilos a szedések alatt és lehetőleg bevétel előtt-után fél órán át ne fogyasszon semmit.
(van homeopátiás fogkrém, azt fogok én is venni)

Kép

Kép
eda7

Gabka! Vigyázz magadra!!
Én Liberot vettem, de a Dm-ben van még ami jó, a dm-es, az olcsó, és jó! (Babylive talán az a márka)

Kép

Kép
eda7

Én a hugomtól kaptam Bio öblítőt, citromos az illata, azzal mostam a babarucikat.

Kép

Kép
eda7

Jó estét!

Aki megvette megírná,h ezek a homeós bogyók mennyibe kerülnek,így caklipakk? Gondolom nem olcsó.
Én mindenképp ha végeztem végre a munkával szeretnék elkezdeni tornázni,h az izmaim fel legyen készülve.

Voltunk ma már mi is vééégre a kistarcsai kórházban felkészítőn, illetve előadáson. Nagyon jó volt és nagyon kellemeset csalódtam,mert 3 szülőszoba van, mindegyik családias kialakítású fotellel, sarokkáddal, anatómiai labdával és még sok-sok mással. Szülni is bárhogy lehet. Volt szülőkerék,vagy mi,ami elég furcsak objektum,de jónak nézett ki :D

Párom nagy örömére nyertünk premier előtti mozijegyet holnapra. Szerintetek? 160 perc lesz, nem tudom,h jutunk utána haza,mert előg késői,de talán Tünemény írta,h Ő nem bírt végignézni egy filmet moziba...Miért? :roll:

Tünemény de jó munkahelyed van :) Én is örülnék,meg meg is nyugtanta,ha lenne olyan hely,ahova akár részmunkaidőben is visszavárnak...

dharma

Dharma! Általában ha jól emlékszem, egy kis henger, amiben elég golyó van, az 700 ft körül van.

Én biztos nem bírnék végigülni egy mozifilmet... :oops:

A hugom is a Kistarcsai kórházban szült tavaly, és nagyon meg volt vele elégedve. (bár máshol ügye nem szült még :shock: ) Ő is kádazott, az nagyon bevállt neki.

Kép

Kép
eda7

én olyan 3-4-500ft körül szoktam venni a boironos készítményeket, de pl az arnica c30-ból érdemes megvenni a remedia gyártmányút, mert abban sokkal sokkal több van, igaz 1200ft, ha minden igaz, de mi nagyon sokat használjuk :) nándi nagyon kis életveszélyes, és az esések után is nagyon jó. fájdalom és gyulladáscsökkentő. Mikor elfogyott, egy hétig nem volt itthon kb, akkor úgy nézett ki nándi, mint aki leesett a lépcsőn, vagy rendszeresen verjük...
és még egy, a bogyókat nem szabad elektromágneses hullámoknak kitenni, szóval telefontól, ilyesmitől távol kell tartani.

én sem bírnék ki egy mozifilmet. negyed órát nem tludok egyhelyben ülni... a pisilés meg óránkénti program nálam. nem tudom, micsinál odabent ez a gyerek, de teljesen szétnyomhatja a hólyagom, mert gyakran keveset sikerül.

Ami méhösszehúzódásos fájás, szerintem a jósló is, onnan lehet felismerni, hogy jön, tart, és elmúlik. szóval ilyen hullám szerű. az intenzitása meg... Legalábbis én azt hívom annak. :) aztán hogy a szülész pasi orvosok mit, az megint egy jó kérdés :D A jóslók általában rendszertelenül követik egymást, ha egyátalán több van.
annaszuszi, szerintem is történhetett valami, lehet készülődik a csemete, vagy rövidültél,tágultál...

gizu, enyém gyerekek is egyre furábbak, réka ma sírt az oviban utánam megint pl, meg is mérték a lázát, hátha beteg... persze nem. a közös szülésben is benne vagyok :)

tünemény, éljen a családbarát munkahely!!! lehet, nekem is lesz távmunkám egy év múlva, nem lenne rossz... megint véletlen megláttam a svájci frank árfolyamot :(

cat, ti meg gyógyuljatok. szegények :(

gabka, biztos jó a pelus! és ne vegyetek többet, mert lehet, hogy nem válik be. egyik gyereknek ez jó, másiknak az. egyébként a pampersnek az a hálós megoldása, ami volt már két éve is az újszülött pelusoknak, hogy megfogja a kakit, nagyon jó!!! szóval én is azt fogok venni elsőre szerintem megint.

na, asszem elaludt nándi, lépek...
szép estét!

kikocska

Sziasztok!

Tegnap írtam csomot, de elszállt.... :-(

Eda!
Én már ismerem a ctg-s hölgyet koliról. Már akkor is ő volt és valóban egy tündér. Mikor mészlegközelebb? Én kedden megyek.

Tünemény!
De jó fej fönökeid van. Ez azért megnyugatató....

jaj annyit akartam íri, de szita az agyam... :-(
Kolit vittük oltásra csak pont az alvás idejére kaptunk időpontott mire haza értünk már nem tudtuk elaltatni. így reggel 7-től 8 ig fent volt. Kiboritó..... Már bocsánat........
De megvettem a dm-ben mindent. :-) Ez megnyugtatótt. Ja én Kolinál csak babylovet használtam. Most Beninek is ezt vettem,
Hát lehet szégyen, de én ennyit nem tökölök a mosásal. Norit folyékony baba mosoport veszek és a gabinak van textil öblitője. Nekünk ez nagyon bevált....

huh neharagujatok, de képtelen vagyok ülni.....
majd talán holnap többet tudok jönni. Bár holnap nagy nap :-) 3 éve leszünk házasok :-) nem tehetjk meg hogy elmenjünk vacsizni, d ekészülök :-) Brassói lesz gertya fényes vacsi és vettem cartedoros mozart fagyit :-)

Na tényleg puszi mindenkinek,

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy zavarlak benneteket, de ha valakit esetleg érdekelne teljesen új, gyári, original Fisher-price babakád majdnem féláron, akkor írjatok rám (ez kb 10e forint házhozszállítva).

Csatolok egy képet, bővebb infókat priviben, ha érdekel valakit.

További örömteli és egészséges babavárást, és gratulálok a picikhez.

Kép

Üdv:
Lolababa

www.jatekkastely.hu

Kép
Kép
lolababa

Kikocska!

Akkor mi is a Te égleges időpontod?
Dokival kiválasztottátok a napot?

Dharma!

A Boiron homeos bogyói 530 Ft-ba kerülnek mindenhol. Mostanában elég sokat vettem, tapasztalat.

Mit néztek a moziban?
Ha hétévégén tud jönni megint anyukám, akkor szerintem mi is megyünk. Már régóta vágyoim rá, és szerintem nem probléma annyit ülni. Legalábbis nekem.

Sziszika!

Hangulatos estét kívánok holnapra!

Miért nem tudtok együtt elmenni? Senki más nem tudja Kolit lefektetni?
Vendég

Cat!

Sajnos most a pénz miatt nem :-( Annyira gáz, de így hogy megvettünk mindent Beninek nem megy. Plusz még jön az esküvő amire hivatalosak vagyunk. Muszály vennem magamnak ruhát meg fodrászhoz menni.... így kimarad a vacsi.... De nem bánom hiszem, hogy széppé tudom tenni....
Kolival ilyen szempontból nagyo jók vagyunk. Anyum olyan neki mint én. Bármikor ott tud alaudni nálk meg anyu is nálunk mert alszik minden gond nélkül. Csütörtökön viszi is e, hogy nyugodtan meglegyen a nagy takarítás. Meg vettünk egy jó pár dolgot amit furni kell....
na bocsi elkalandoztam. szóval ezért nem tudunk menni.....

na puszi

Kép

Kép
sziszike22

sziasztok.

pelust én is pampers-t veszek.aztán majd 100 bd-os gazdaságosat mint Patriknak.tiszta pampers csak a 100db 3500Ft.

ja múltkor volt szó hogy nem akartok uhát bevinni mert féltek hogy elkeveredik.itt úgy csinálják a fürdetést,hogy visznek egyszerre 3-4 babát és ha saját rucijuk van akkor mindig melléjük teszik a tisztát,ha végeztek akkor pedig a koszosat.és kapod a gyereket a tisztában melette a koszossal.nem hiszem hogy olyan nagyon el lehet kavarni benn a ruhákat,mert ha nem jön vissza,vagy nem az akkor oda mész szólni és megkeresik.
én is visszakaptam a fiamat,miután szóltam hogy nekem nem Barbarám született :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

úgy látszik tényleg valami front féle lehet.ma én is vagy 10 szer voltam rosszul,egész délután fájt a hasam(nem görcsölt,fájt)és mikor indultunk volna anyuéktól este akkor elkezdett szúrni megint a bal oldalam,csak annyi a külömbség hogy még mindig beleszurkáll.elég kellemetlen.már a derekam is fáj,és olyan szarul is érzem magam.

még nem akarok szülni..........a héten még nem mert még nincs késsz a cuccom :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: jövőhéten felőlem jöhet.

megőrülök.Patrik még hintázik,kampók vannak a mennyezetben azon lóg a hinta.nyekereg azt tudom,és most meg a felettünk lakó elkezdett lefele püfölni :shock: :shock: :shock: :shock: nem tudom hogy felhallatszik-e vagy mi a baja de a töcöm teli van.mikor én megyek fel szólni hogy ne bömböltessék a zenét arra sem méltatnak hogy ajtót nyissanak.lecarom ha nem tetszik nekik,
szarul vagyok és így van el a gyerek.

Kép
Kép
ettike

Kikocska, de jó, hogy te még nem felejtetted el, én már igen
De nem vagyunk még lemaradva semmiről sem.
-Nekem lefele néz a köldököm már nagyon rég.
-Ez a névválasztás igen érdekes dolog, apósom Mihály és ő akart Bulcsút adni az uncsinak
A 2004-es leggyakrabban választott nevek listáján és azóta is az Anna ez első a lányoknál, csodálkoztam is, mert itt a környéken csak idősebbek vannak Annák, mint anyósom, meg az anyja, de akkor úgy látszik ott vannak a környékeden…
-Az ecetre meg allergiás vagyok, nincs is a házban.

Remélem nem haragszotok, de megint belinkelem a másik fórumos naplómba, hogy ne kelljen ismét leírnom mindent:
A Happy Day-ről
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23135

tünemény ma a dokinál itt sem zavart senkit,hogy a fal mellett guggolok, mert állni nem bírtam és a székeken sem vagyok hajlandó kockásra ülni a seggem, fáj az így is. De olyan jó volt a napom,h.ez nem is érdekel. Én is betelefonáltam előre,csak nem jött kis senki,pedig kész volt a papírom.

Gabka te nem bírsz magaddal..
Tescó? Hullámvasútra nem gondoltál???
:oops: :o :( :) :shock: :? :x :evil:

kocska

dharma: én is Kistarcsán fogok szülni :) lehet, h majd találkozunk.

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Dharma: homeós bogyókat tegnap vettem meg, 530 volt darabja.

Kép
Kép
gaba_30

Kocska: most szégyellem is magam de tényleg kellett mennem és este nem fájt a hasam mert ugye délben keltem fel és nem nagyon járkáltam itthon.Örülök a turis kincseidnek ja és annak is, hogy ilyen jó napod volt.

Kikocska:most telefonált a nő, hogy csak ma adja fel a csomagot mert nem találta a címemet és csak holnapra ér ide ha minden igaz. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Tök mérges vagyok most ez miatt pedig úgy vártam már. :roll: :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Kocska irtó jó a naplód, és a tortákon látszik hogy valami irtó finomak lehettek!!! :D :D (pont ilyenkor nincs a közelemben semmi csoki, vagy édes vagy süti vagy akármi... :roll: :D ) A rucik is jók nagyon, meg a KOMÓD az nagyon tetszik! Hol vettétek 14ezerért? Nagyon jó árban volt! Nekem is ilyen szinű kellene, ugyanigy fiókosban.

Gabka te aztán nem tudsz egy helyben ülni! Vigyázz nagyon!!! Bár én is ilyen vagyok, mehetnékem van, de közben meg fáj mindenhol, legjobb lenne feküdni, de akkor is ÚÚÚGY mennék! De akkor is, neked jobban kell vigyázni!!! irgumburgum!!! :)

Eda köszi a homeos meg a babakocsis irást! Tegnap bementünk még egy bababoltba, és megint megerősitettem magam, hogy bármelyik ottlevő kocsinál jobb az Uno! :D De jó, ti már tologathatjátok (akár macival is :D )

szerintem kipróbálom magunknak is a babaféle mosást, mert tegnap majd megőrültem, úgy viszkettem mindenütt, pedig apa is bekent mindenhol. Ti is viszkettek, és ez a terhességtől lehet??

voltam PEDIKŰRÖSNÉL! :D :D :D olyan isteni jó érzés volt, hogy hihetetlen! úgyhogy most már nekem is szebb a lábam! és kértem a rózsaszin lakkra virágos mintát is, hátha majd a szülőszobán felvidit, és még a doki is látni fogja :lol: :lol: meg találtam egy fodrászt is, aki 4ezer valamennyiért vállalja a festést-vágást-száritást, a lehel piacon. Jó lesz az nekem, nem luxusszalon, de olcsó, és frizurának se kérek extrát.

Majdnem összeestem tegnap a zebrán, megint éreztem, elgyengülök, folytak a könnyeim, és bementem egy pont ott levő gyógyszertárba, ki volt téve a viz, vettem egy pohárral, és leültem, még beszélni se tudtam rendesen, csak olyan artikulátlanul, mikor kérdezgetett a gyógyszerész, hogy mi a bajom. De kis pihi és a viz után jobb lett. De a szivem is irtó gyorsan dobogott ez alatt. szóval nem tudom hogy ez mi a franc, de valahogy ez csak úgy JÖN. :shock:

Ettike ne foglalkozz a szomszéddal, főleg ha ilyen bunkók! És mi is akarunk majd hintát, szerintem tök jó ötlet, és a gyerkőcök is szeretik. Vigyázz magadra te is.

Lehet hogy tényleg a frontok okozzák ezeket a nyavalyákat...döntené már el az idő, hogy milyen akar lenni végre.

ma beszélek a főnökkel a munkám befejezéséről. most szigoritani akar, elvenni a céges szabadnapokat (dec29-30, jan2-3) meg kérdezgeti, hogy kinek miért jár ennyi szabi, mert náluk ez persze sokkal kevesebb, és azt se használják ki...hát japánok...de ez már rám nem vonatkozik, mikor visszajövök akkor meg örülök, hogy dolgozhatok, igy én nem pampogok miatta :)

no most megyek, pedig akartam még irni, de most furán látszik az irásom ezen a kijelzőn, sőt van hogy eltűnik, igy lehet hogy a gép szerint sokat irtam :D

Kép
tünemény

Sziasztok!

Végre aludtam egy jót az éjszaka! Már régen volt ilyen. Persze lehet, hogy a tegnapi nap készített ki, abba fáradtam bele. Pedig semmi extrát nem csináltam azon kívül, hogy kimostam és kiteregettem egy adag babaruhát, meg főztem. De egész nap fájtak a csontjaim, a hátam, én úgy éreztem, hogy meg akar jönni, égett a gyomrom... Mit hagytam ki? :lol: Valószínűleg a front az oka.

Kocska!
Annyira jól néz ki az a diótorta, amit sütöttél, hogy legszívesebben befalnám az egészet! Hol is találtad a receptet? Mert kedvet kaptam, hogy megcsináljam. Amúgy én imádok sütni, főzni. Legalább most, hogy már nem dolgozom, kiélhetem magam e téren is! :)

Én is Norit folyékony mosószerrel mosom a ruhácskákat. Most vettük a hétvégén és kaptunk hozzá egy ajándék partedlit is. :)

Az ülés már nekem is nehezen megy, főleg estére fáradok el, így ez mozit nem mernék bevállalni. Marad az otthoni DVD-zés. :)

Kép

Kép
kisszilva

Cat a párom nagy képregény rajongó,így a Watchmen bemutatójára nyertünk jegyet. Ülni én is tudok szerencsére,ha kényelmes,puha a szék,csak a pisi miatt félek egy kicsit. Majd megpróbálok szélére ülni.

Pelus: a kistarcsai kórházban nem adnak (illetve jobban szeretik,ha viszik a kismamák),de én a korábbi írományokból adódóan csak egy 28,vagy hány darabos Liberót vettem. Ugyanis volt itt eszmefuttatás arról,h ahány baba,annyi pelus. ha nem jó legalább nem marad sok rajtunk és tudunk másik félét beszerezni.

Bogyó beo dejóóóóóó :D :D :D Végre valaki,aki Kistarcsára jön :D Nem voltál/mész előadásra. Nagyon jók a szülőszobák,nekem nagyon tetszettek :D Még egy napra is vagyunk kiírva,úgyhogy minden lehet :D

Tényleg milyen gyorsan elröpültek a hónapok. Már valakinél jelentkeznek a jóslók meg a csont távolodása miatti fájások is :) Most már nagyon kíváncsi vagyok,mert néztem a márciusikakat,náluk is valaki egy hónappal korábban szült. Már itt is bármikor bárki (főleg a március végiek) jöhetnek a hírrel :D

Tünemény nekem is szokott sajna ilyen rosszullét lenni. ennek a durvább változata,amikor nem látok,nem hallok,mert még ezek is elmennek. ilyenkor nagyon jó,ha van Nálad egy alma,vagy valami. Nekem a vércukrom szokta okozni. Mostanában sokszor enyhébben fordul elő,de mielőtt terhes voltam volt,amikor nagyon elősen rosszul lettem. Ilyenkor még az is jó,ha a bőröd szellőzik (nekem kegalábbis ha pl sál van rajtam,akkor az leveszem)

dharma

ma olyan érzésem van, mintha engem b.szogatna a főnök...csináljam ezt, elküldtem-e már, akkor küldjem el, láttam-e ezt, intézkedjek, és majd szétrobbanok!!! basszus nem semmi, hogy milyen változó egy hangulatom van! és múlt héten (mikor ő japánban volt, és ellenőrzésként idetelefonált reggel) én a máv laborban voltam, kolleganőm mondta, hogy orvosnál vagyok, erre ma rákérdez, hogy vettem-e ki betegszabit, mondom nem, BIZTOS??? mondom igen, és akkor nevetett...na kösz, azt hiszi, átverem mert nem volt itt :roll: na megyek elrágcsálok egy karalábét, hátha lenyugszom egy kicsit. Lehet hogy tényleg elég lesz a jövö hetet ledolgozni oszt KALAP! :roll:

Kép
tünemény

Dharma ja mozi! Én a hátam/farkam miatt vagyok gondban, rámjön, hogy sehogyse kényelmes, és csak mocorgok, igy ha mennénk, akkor tuti hogy sorszélre, vagy sorszél-utolsó sorba kérném a jegyet, hogy ne zavarjak senkit. Estére már kipurcan a hátam, de napközben még kb be tudnék vállalni egy ülős mozit. Hol nyertétek a mozijegyet? Én vaterán nézegettem, hogy lehet ilyeneket is venni, de nem mertem licitálni, lehet hogy nem birnám :roll:

Kép
tünemény

Tünemèny az origòn volt valami jàtèk,egy kèrdèsre kellett vàlaszt küldeni,amire persze Dani tudta a vàlaszt :) Tegnap a szülèszorvos elöadàsàn màr nekem is fàjt a fenekem ès ilyenkor a plusz kilòkra tudok csak gondolni...De remèlem a moziba puhàk lesznek a szèkek :)

dharma

SZÉÉP NAPOT MINDENKINEK!

Vagy csak nekem olyan szép!??? Ma végre jön a párom! :)
Is itthonlétemnek köszönhetően el tudtam menni a délelőtti kismama tornára! :)

Tünemény, ne vedd magadra a főnököd dolgaid! vALÓSZÍNŰLEG ÉRZÉKENYEBB VAGY ÉS Ő SINCS A TOPPON, DE EDDIG RENDES VOLT, NEM HISZEM HOYG MOST PISZKÁLNI KEZDENE! :)

...bocs benyomtam a caps lock-ot!

Gabka vigyázz magadra! Megértem hoyg néha menni kell... de semmi nem lehet oylan fontos mint ti!

kocska olyan jó a naplód! Jó hogy így végig követted és végig vannak képek meg minden! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Akkor tali ügyben így állunk, ha minden igaz:
Hétfő du: Annaszuszi, Bogi?, Tünemény, Kikocska??, Zsu
Máskor jönne szívesen: Cat
Mást nem érdekel a dolog? :roll:

Gabka, nekünk sosem jött be a Pampers, de babája válogatja. Ki kell próbálni majd többfélét és akkor kiderül, h melyik a legjobb nektek.

Eda, grat a kocsihoz. Milyen szinű?
Marci aranyos lehetett, ahogy tologatta, nagyon várja már Petikét?

Dharma, ha nincs gondod az üléssel, akkor miért ne mehetnétek el moziba? Vagy ha mégsem esik jól, kijöhettek. Milyen ez film, olyan, mintha rajzfilm lenne? :roll:
Mi is megyünk még egy utolsó színházra holnap! 8)

Sziszike, jó ünneplést és gratulálok az évfordulóhoz! Fő, h együtt vagytok és szeretitek egymást, az ünneplés módja tulképp. lényegtelen!

Tünemény, ilyenkor nem csak a vérnyomásod esik le? Szerencse, h volt hová leüli. Lehet, h ez is egy jelzés, h most már állj le tényleg a melóval és pihizz egy kicsit! :!:

Ma megint voltam vásárolgatni, láttam is a Brendonban egy jó kis overállt Barninak, de csak 56-os volt, azt nem szívesen vettem volna meg. Az M5ösnél van 62-es belőle, de az egy újabb túra volna és még a férjecskémnek is kerítenem kell vmi névnapi ajándékot a hétvégére. Pedig úgy tetszett….
A héten már tényleg beszerzem azt a pár hiányzó dolgot, és akkor megnyugszom!

Zsu
svs

Tünemény az utolsó utáni boltban találtam végre itt Baján. De mindjárt megkeresem neked a neten, mert már találtam többet is. Sőőőt azóta már olyat is ami jobban tetszik,mivel magasabbat és keskenyebbet akartam,de ahogy a bepakolást nézem jóóóó ez.
Jó volna, ha már végre te is pihennél, addig játszol, míg valahol elesel és megütöd magatokat. Nem ér annyit az egész.

http://www.vatera.hu/modern_magas_komod ... 84430.html
http://www.helimexbaby.com/
http://www.fotexnet.hu/indafa_butorhaz_ ... d_5_fiokos
http://www.fotexnet.hu/indafa_butorhaz_ ... os_gardrob ebbe szerettem még bele,de marha messze van tőlem.
De néztem neten kikába, vagy praktikerben is van, de persze nekem az sincs a közelben.

Szilvi a hétvégére megint meg kell csinálnom,mert a mamám 70 lesz. Sok sikert neked, szerintem nem nehéz. Amitől tuti lett, hogy a diót megpirítottam darálás előtt. Simán betettem szétterítve a tepsibe és kicsit odapörköltem neki, néha megforgattam. Szinte nem kell más hozzá, csak dió, meg rum, ami feldobja.
http://macikonyha.blogspot.com/2007/10/ ... torta.html

Azon a fórumon az is a jó, hogy mindenkinek van naplója, persze az én zaklatásomtól csinálják sokan, de már hálásak, hogy az elején nyúztam őket vele. Itt meg a név mellett lehet látni mindig a vonalzót, az is nagyon jó.

kocska

Sziasztok!

Tegnap hosszú nap volt, rengeteg mindent intéztünk, hiteligénylés, DM bevásárlás, gyógyszertár, nőgyógyász, és este még a kórházban is voltunk szülőszoba-lesen.
A homeos bogyók 530/db volt nekem is, vettem málnalevél-teát is. A rohamcsomagom szinte teljesen kész, még egy kis pihepuha WC-papírt bedobok a csomagban, és ennyi.
A nőgyógyász mindent rendben talált, bár nem nagy baba (BRD 75), de teljesen benne van a megfelelő méretben, és szépen rúgkapál. Kaptunk fotót a pofazacskós kishölgyről, bár nagyon igyekezett az ujjait odatekergetni

Kép Málna

A méhszáj már csak 2000, de teljesen zárt és jól tart :D Mehetek továbbra is a termálba úszkálni. :D

A kórházban feltettem 1millió kérdést, miután egy óra várakozás után tudtak velünk foglalkozni, ugyanis épp beleestünk egy szülésbe. Ott vitték el előttünk a bébit bezsákolva :)
Van babás szoba, remélem sikerül oda kerülnöm, de itt alternatív a megoldás, nem 24órás, hanem éjszakára beviszik őket az osztályra. De akár már hajnalban is kihozzák, ha szoptatási igény van. Anyatejjel táplálnak mellé, csak nagy súlyvesztés esetén adnak tápszert. ja, és SEMMIT NEM KELL VINNI! Mindent adnak a babának végig, amíg bent vagyunk. Sima szülés 5 nap, császár 1 hét benntlét. Van vajúdószoba, labdacsokkal, bordásfallal, káddal, és nagyon örültek, mikor mondtam, hogy minél természetesebben szeretném végigcsinálni. Homeos bogyókat szülőszobán is nyugodtan szedhetem.

Hát így hirtelen ennyi jutott eszembe (az a jó kimama-agy
:P )

icamica

Zsu én írtam közben!
Hogy nekem hétfő du kell a dokihoz mennem!
Nem tudom hogy végzek emiatt pontos időpontot nem tudok ígérni!
De ha mindenki másnak jó a hétfő du akkor ahogy végzem, megyek oda ahol vagytok! :)

Bocs csajok hoyg nem nagyon írok, de sütök-főzök.... nagyon várom a párom! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

A tegnap kicsit zűrösre sikeredett, ezért nem tudtam jönni.

Viszont: sikerült beszerezni a pelenkázó betétet, az autósülést (hordozót), meg még egy csomó mindent. Nagyon elégedett vagyok, most már tényleg csak néhány apróság hiányzik.

Tünemény!
Ilyen az élet, egyszer fenn, egyszer lenn. A hangulatunk is ennek megfelelően ingadozik mostanság.

Én most már lenyugodtam, szinte csak arra gondolok, hogy jövő pénteken jövök utoljára dolgozni. Utána pedig csak LUCA!!! :lol:

Kikocska!
Engem már anyám is agitált erre az ecetes mosásra, de még nem mertem kipróbálni. Ő is nagyon dicsérte.

Kép
gesztenye74

A babakocsink Mokka színű, nagyon szép, elegáns!! Jobban tetszik élőben, mint a neten. Már a Brendont fel is hívtam, és van raktáron nekik hozzá illő (ugyanolyan színű) hordozó és pelenkázótáska, úgyhogy a héten azt is megvesszük.
Marci már rettenetesen várja a tesóját. Azt mondta, hogy úgy összemenne picire, és bemászna hozzá megölelni. Állandóan puszilgatja, ölelgeti a hasam, énekel neki, és amikor Pepe mozog, kidug neki dolgokat, állandóan cukizza, hogy milyen kis cuki!

Sziszi! Én jövő hét csütörtökre fél 9-ra, és utána 17-re fél 9-re kaptam időpontot. Akkor kell mennem, amikor Zsuzsi a szülésznő is ott van, hogy beszélgethessünk, és megnézi az eredményt is!
Legyen nagyon szép az estétek!!! Sok gratuláció!!! (mi 12 éve vagyunk együtt, és 8 éves házasok leszünk (te jó ég!!!) április 29-én.)

Tünemény! Nem lehet, hogy tényleg a cukor, vagy vérnyomás?

Ma megyek a nőgyógyászhoz, kiváncsi leszek, hgy mi újság a méhszájjal??

Kép

Kép
eda7

Most jut eszembe, mindenki vigyázzon, jövő hét keddig nagy melegfront várható!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
eda7

Zsu én hétfőre pont most kaptam időpontot a dokihoz 14:10re. De nem tudom, mikor lenne a tali, mindenképp mennék, ha a többiek más napot preferálnak, nekem az is OK! Mit néztek a szinházban?

Ma elpityeredtem apának, egyszerűen ő egy kicsit megölelget ilyenkor, és már jobb is. Csak néha rámjön ez a pityergés, akkor is, ha épp nincs rá különösebb okom.. bár most a főnök miatt kicsit jobban kiakadtam.

Kocska köszi a linkeket! azt a vaterásat megmutatom majd apának is, mert elég nagynak tűnik, és tele lehetne mindenfélével pakolgatni! A torta is finom lehet, majd ha már otthon nézem a 4 falat, lehet hogy csinálok egyet, remélem nem rontom el!

Dharma érezzétek jól magatokat, tényleg, ha nem gond neked az ülés, akkor nyugodtan mehettek!

Icamica micsoda kiscsajotok van! Hiába bújkált azért el lehetett csipni a kis pofiját! Aranyos kis pofija van!! :D :D

Bogi de jó hogy eljött apa hazaérkezésének a napja! Szép estét nektek! és igazad van, biztos ma érzékenyebb vagyok, és úgy érzem, mindenki bánt :roll:

Szerintetek jók azok a kistakarók, amiken van zipzár és kis'kabáttá' alakithatók? mert akkor ilyet veszünk, vagy inkább sima takarót??

Ma mutattam apának a márciusi babások babafotóit, mondta, hogy nemsoká már nekünk is lesznek majd ilyenek az oldalainkon, és figyelmeztettem, hogy majd neki kell feljönnie, és 'élménybeszámolót' irnia NEKTEK! :D remélem a fotó feltöltését se bénázza el :roll: azt majd megmutatom neki :lol: mert ugye arra gondoltam, hogy akinek már lesz babája, nem nagyon fog tudni felnézegetni ide, és majd figyelni kell, kinek szóljunk, hogy HELYZET VAN :D

Kép
tünemény

Csajok, én nem ragaszkodom a hétfőhöz, csak a hasamra ütöttem (képletesen persze :wink: ).
Bogi, igen, olvastam, azért írtalak kérdőjellel, mert azt mondtad, talán odaérhetsz.
De úgy látom amúgy sem túl nagy az érdeklődés, hagyjuk az egészet vagy mi legyen? :roll:

Zsu
svs

ica nagyon édes a pofija, tök jó nektek,h.ilyen kép sikerült.

http://www.zoobutor.hu/fooldal.html

Tök jók itt a kis gyerek pakolós maciszékek

kocska

Gesztenye hurrá! Én is jövö pénteken leszek utoljára! :D És egy ilyen nap után, mint a mai, jó is lesz!

Eda édes lehet Marci ahogy várja a tesót! :D a vérnyomásom hétfőn 140/70 p90 volt. Nem értek hozzá, igy gondolom mivel nem mondott a körzeti doki semmit, rendben lehet.

Sziszike nektek meg nagyon szép évfordulót! Otthon is lehet nagyon egyszerű dolgokkal, igen emlékezetesre csinálni!

Kép
tünemény

Sziasztok!!

Tegnap megvettük Lilinek a kisrucit,amiben hazahozzuk!Hófehér,gyönyörű kis együttes,pici sapival,egyszerűen beleszerettünk.Azt mondták az üzletben,hogy ha nagybaba is lesz,elég lesz neki az 56-os....hát nagyon remélem.Ja,és vettünk hozzá egy rózsaszín,plüssös levegőztető zsákot,azt mondjuk már 68-as méretben vettük,hogy később is jó legyen.Úgy gondoltam,ezekben hozzuk haza,aztán ha hűvös lenne,akkor még egy vastag pléddel is betakarjuk.
Beszéltem tegnap a szülésznővel is telefonon,nagyon szimpatikusnak tünt így a hangja alapján és jövőhét keddre beszéltünk meg találkozót.Be kell menni hozzá a szülőszobára...már nagyon kíváncsi vagyok.
Jövőhéten elkezdem kimosni a pici ruhákat és megvenni azokta a hiányzó dolgokat,amik még a csomagomba kellenek!

Kocska!Tényleg nagyon jó a naplód,a fotók is nagyon tetszenek,egy-kettőn jót mosolyogtam.Pl.,amikor felraksz egy pocak előtti és utáni képet és megkérdezed,hogy látunk-e vmi változást a piercingen kívül :lol:
A torta pedig nagyon fincsinek tünik így kép alapján is.

Tünemény!Mi az egyik barátnőmtől örököltünk egy ilyen plédet,amit össze lehet zippzározni,meg patentolni,de ha akarod,akkor sima plédnek is használhatod.Ő nagyon dícsérte és szerintem is praktikus dolog.

Bogi!Örülök,hogy ma végre jön haza a párod.Legyen szép estéd és pótoljátok be az egymás nélkül töltött időt :wink:

Sziszike!Nektek is gratulálok és legyen nektek is nagyon szép estétek!

Icamica!Nagyon aranyos Málna a képen!!Kis pufók!! :D

Kép
demetnik

Eda!

Én a PP pelenkázótáskát nem javaslom.
Nekem is volt, de kb 4-5 hónap alatt teljesen tönkrement. Igaz, jól nézett ki, hogy ugyanolyan színű, mint a kocsi (szintén mokka), de szerintem drága ennyi használatra.
Utána vettem egy nagyon jó Budmil táskát, rengeteg zsebbel, most is azt fogom használni.

A mai nap egyébként nekem sem tartozik eddig a kedvenceim közé.
Hajnali négytől fél hatig annyira köhögtem, hogy nem tudtam aludni. Aztán Beni hétkor kelt.
Utána hívtak, hogy a matrac amit Beninek rendeltem nem lesz meg a héten, mert le kell gyártani, és így legkorábban jövő hét pénteken ér ide.
Aztán Apa hívott, hogy a kocsi még ma sem lesz kész. :evil: :evil: :evil:
Először múlt hét péntek, aztán bocsi, de keddre tuti kész lesz, ha keddre nem is, de szerdára mindenféleképpen... Én a holnapi napot is csak akkor hisztem el, ha látom.
Viszont így holnap mehetek tömegközlekedéssel az orvoshoz, betegen egy beteg gyerekkel, mert bölcsibe sem tudom vinni.
Szép lesz az is.

Na megyek, nem rontom tovább a hangulatot.

(Beni bútora még mindig nem érkezett meg.)
Vendég

Jaj Cat! Sajnálom a zűröket. :( Te olyan erős csajszi vagy!!! sajnálom, hogy most érezni az irásodon, mennyire rosszul érint. A kocsi remélem hamarosan készen lesz már! Ti meg gyógyuljatok meg! És fel a fejjel! Ezek a gyártó cégek meg általában mindig csúszással dolgoznak :evil: (((((((((((((((((((()))))))))))))))))))neked!

Kép
tünemény

Lányok!

Valakinek van tapasztalata a Pierre Cardin-típusú babakocsikról??
Most nagyon jó árban találtam hordozóval együtt,de még nagyon gondolkozom rajta!

Kép
demetnik

Sziasztok

Probáltam végig olvasni amit eddig kihagytam, még egyben vagyok, nem azért tüntem el, csak tegnap 3 adag ruhácskát mostam ki, közben tettem vettem, ugy elfáradtam, hogy ma izmlázzal keltem ki az ágyból. Kivaslta anyukám a kisruhákat és ujjabb 3 adagot mostunk ki, holnap folytatjuk a vasalást, és még csomo minden van még amit ki kell mosni/vasalni. Ma főztem bakonyi pulykamellett és diós gubát mivel mákom nem volt. Aztán d.u.p ihiztem egy kicsit. Nekem is nagyon keményedik a hasam, tegnap a védőnőnél voltam megdicsért, hogy csak 1 kg híztam.
Tünemény én nekem minden nap ilyen rosszuléteim vannak, nem tudják mi az olyan érzés mintha a vércukrod lemenne, mondjuk én csak kicsit vagyok vérszegény. Szőlőcukrot tartsál mindig magadnál meg vizet és igen üljél le még a földre is ha kell, de ne hogy elájulj. Vigyázz.
A szívdobogás is tudom nagyon rossz az is van nekem, mivel többet "termel" a pici miatt ezért többet is dolgozik.Nem tudom elmagyarázni.

vasárnap hozza el apa csak a bútorokat, akkor lesznek meg.
Én még nem készítettem el a roham batyut bár minden egy helyen van, csak bekell pakolni. De szerintem a fogkrémet, fogkefét, tusfürdőt, sampont pluszba kell venni hogy ha beakarom rakni már a táskába.

Én is szeretnék menni a talira, ha megmondjátok akkor mikor és hol lesz. Remélem eltudok menni még.

Holnap d.u. CTG 12:00 majd jelentkezek.
Sziasztok addig is.

Kép
lili&ana

Cat Apum taxis, Vele is megcsinálták,h két hónapig csak ígérgettek-ígérgettek. Úgyhogy nagyon remélem,h Veletek nem ez lesz és nem okoz majd még sok fejfájást a kocsi.

Demetnik én PC 610-es babakocsit vettem. Először a hordozósat néztem,de utána olvastam és az ilyen külön hordozós és abban újszülöttet hordozós megoldást nem javasolják. Még van a 647-es,ez az,ami újszülötteknek javasolt,mert 180 fokig dönthető és állítható a tolókar,így magad felé is állíthatod,de ezt pl én még üresen is alig bírtam felemelni. Ha nem utazgatsz vele,akkor ez nagyon jó egyébként. Én a 610-est vettem meg végül. Ezt 175 fokig lehet dönteni, de vettem bele külön mózest és így síkba lehet a háta. Ennek egy megoldhatatlan "hibája" van,h nem lehet a tolókart állítani magam felé. Anyukám erre azt mondta,h Ő sem látott minket,úgyis nyár lesz,nincs hideg, szél...) és mire odajutnánk,h hideg van már úgyis a külvilágra kíváncsi a kicsi,nem rám :D :D :D Én otthon próbálgattam és nekem nagyon tetszik,már alig várom.
Ami a márkának jellegzetes gondja/hibája,h csikorog a kerék,de azt mondta az eladó,h ezt simán meg lehet oldani egy icipici szilikonsprével,de tényleg csak picivel,h a piszok ne tapadjon meg....Én kb ennyi infót szedtem össze,mert mindenképp PC-t szerettem volna,mert ez megfizethető, mégsem noname.

dharma

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: