A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

Eper!
Remélem nem kell sokáig ez a pelus!de a lényeg h orvosolható!!!Szép a súlya Rékának!!!Niki kb 4800g.

Orsi!
DRukkolok nagyon,de minden rendben lesz!!!És kitartást hozzá,nektek nehezebb lesz mint a babának az biztos!

Nekem se jött még meg,ne is jöjjön még jó pár hónapig:)))

Mi megvagyunk,csak mindig van vmi.Most épp öcsémékhez próbál azuram bejutni.Elromlott a zár...szerintem lakatost kellett volna hívni,de nem...majd ŐŐŐ megcsinálja.Remélem ma még hazajön :lol: :lol: Még jó h itt van a szemközti házban:)

Niki jó kislány,1szer kel hajnalban,amúgy eszik alszik.Kacarászik,nézeget.Összetettük a tornáztatót neki.Imádja!!!Majd dobok róla képet!Sokat nézelődik,annyira cuki!!!

annus11

sziasztok!
csak gyorsan, mert Áron ma kifejezetten nyűgös :?
megvolt a 6hetes co. minden OK, kaptam fog.gátlót (azalia), ha nincs gond, csak 3 hónap múlva kell mennem az új receptért.
amúgy aranyos volt a doki... győzködött, hogy de, akarok én még szülni :oops: :roll: azért lehetőleg ne szopi alatt essek teherbe (mintha ez nálam könnyen menne :)), mert ha így lesz, ő kasztrálja az uramat... ezért egyeztünk ki a gyógyszerben.

cicimre nem mondott semmit... a lényeg, hogy bármennyire is fáj, mindig legyen teljesen kiürítve... aztán majd idővel jobb lesz...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kép
menion
Budapest

Reggelt!

Na a nagylányom Niki,aki holnap 2 hós,átaludta az éjszakát!11,5 órát aludt,most etettem fél7kor! Annyira ügyi!És reggel olyat nyújtózott,azt hittem megzabálom.Vigyorgott ezerrel.Lefejtem előtte az egyik cicit,másikat csak lazítottam.Na ezt úgy kiszopizta hogy csak na,végén beájult és alszik tovább.Annyira édes!

Olyanokat kacarászott tegnap délután,meg ksi érdeklődő a drágám!A tornásztatót már püföli is ha olyan kedve van:))

nagyon kíváncsi vagyok h ez így marad e...amúgy tegnap kezdtem el fejni hajnalban.Úgy éreztem h szerintem nem kelne ha este többe enne.Igaz h nem sír h még éhes lenne,meg hajnali 3ig így is aludt 7től.Na remélem h bejön,és így este több marad és szépen alszik! :wink:

Julcsi!
Hu,hát remélem h idővel tényleg jobb lesz....erre nincs vmi homeós szer?Vmi gyulladás csökkentő?vagy nem is tudom.Nem lehet egy jó érzés...

SZOLNOKIAK
:
Márc5től Szolnokon leszek a csajokkal 1 hétig minimum!Nem talizunk???

annus11

MENION!!!! Könnyesre röhögtem magam. :lol: :lol: :lol:

De ez is nagyon jó! : http://www.youtube.com/watch?v=76YWT5Wxgx4&feature=fvw

Na teszek fel képeket g-mailre.:)

Orsi! NAgyon sok kitartást neked. Remélem gyorsan elmegy az idő. Azért tényleg tehettek volna az anyukának egy ágyat a kórterembe a baba mellé. Nem igaz, hogy ilyenre nem gondolnak a nagy okosok...... :cry:

Kép
bei

Sziasztok!

Orsolymors: Ti nagyon talpraesett kis család vagytok, minden rendben kell, hogy legyen.
Nagyon-nagyon drukkolok!
DE azt nem értem, hogy miért nem lehetsz éjjel-nappal a Kicsi mellett, ez nagyon nincs így jól!!!!!

Annus: Gratulálok az átaludt éjszakához, ilyennel én nem dicsekedhetek, sőt mi egyre többet kelünk szerintem :D éjszaka mondjuk ezen nem tudok nevetni.
Szépen fejlődik Niki baba!

menion, bei: nagyon jók a videók, az Apukás kimondottan tetszik!

Én is voltam 6 hetes kontrollon, minden rendben van, lehet mindent csinálni :D csak éppen a férjemnek 39 fokos láza van és megmozdulni sem tud.

Kép
eper74

Menion,Bei nagyon jót röhögtem :lol:

Orsi kitartást és nagyon drukkolok nektek :wink:

Annus nagyon ügyes Niki baba irigy is vvagyok egy kicsit :oops:Kincső mostanába többet kel azt hiszem nem elég a tejcsi :cry: holnap veszek tápit.A 3 órát alig birja ki :cry:

Julcsi még mindig sajnálom remélem hogy jobb lesz a cici :wink:

Nekem is kéne menni 6hetes kontrolra de nem tudom megoldani :roll: nagyi tüdőgyuszis nem jöhet a gyerek közelébe :!:
Apát meg nem engedik el :evil:

Kinga nagyon jól fogadta az ovit :lol: szeret járni az óvónéni is azt mondta hogy nagyon ügyes önálló :D semmi baj sincs vele :D nagyon örülök neki.

Eper sajnálom apát küldöm a gyógyitó energiát :wink:

t katinka

Bei nagyon szép Réka baba :lol: olyan mint te :wink:

t katinka

bei
igen ez nagyon édes!ezt már láttam de sose uncsi újra :D

jaj csajok nagyon nem jó a helyzet....
tegnap minden sz@rul sikerült...kiderült reggel hogy pont egy órával késöbb mint ahogy néztem(hajnali 5kor :roll: )leütötték azt a hintát amit meg akartam venni...csak Laci miatt nem csaptam le rá mert meg akartam várni mit mond :( kár volt! úgy is csak szidott miatta...költekező lusta anya vagyok aki ringatni se akarja a gyerekét hanem hintába tenné csak hogy netezzen :oops:

na aztán meg telefon jött hogy nincs meg a munka mert az igazgatóság kiküldött egy nővért akit nem mernek visszautasítani mert az igazgató rokonya...és nagyon sajnálják!
hát sajnálhatják is!basszus :evil: állítólag egy nyugdíjas nő gödöllőről és majd ide bumlizik a xv.kerbe nekik naponta...biztos nagyon hatékonyan fogja végig caplatni a kerületet nem beszélve a gyors betanulásról.. de a doki parázik és nem mer ellenkezni...
hát szóval ez van! de ha elkezdi dolgoztatni és kiderül hogy nem bírja a strapát akkor nagyon nagyot kell nyelnem ha jelentkezik hogy na akkor mégis csak kellek...az nagyon inkorrekt dolog lenne szerintem

de mindez nem elég még este elkezdtem vakarózni azt hittem megint allergia aztón órák múlva durvább lett hát látom a tükörbe hogy a lapockámon egy baromi nagy foltban herpesz :shock: :shock: :shock:
azóta egyre rosszabb már a nyakam felé terjed....hívtam a dokit hogy a gyereket hogy tudom megóvni de persze ő se tudott semmi értelmeset...Laci hozza nekem a krémet épp úton van vele de iszonyúan parázok hogy rákenem a gyerekre :(
nekem csak 1x volt herpeszem életemben és az is a lábujjam közt egy borsónyi foltban :roll: soha sehol máshol!most meg egy féltenyérnyi foltban rögtön....totál megőrülök!
a gyerekorvos aszisztense meg okoskodik:"honnan gondolja hogy az herpesz?"jaj már de utálom hogy mindenkinek magyarázkodnom kell meg bizonygatnom hogy nem hülye vagyok...a patikus is elszámoltatott ugye a vitaminok miatt multkor....ááááá
de a kérdésre egyse válaszol!hogy van-e még valami szer a herpesz krémen túl....
szóval lányok ha tudtok valami csodaszert rá írjatok! köszi

ja és itt 1x nemrég belinkelt egy lány babarucikat pár száz ft-ért...vettem tőle jó párat és megígértem hogy elmesélem hogy milyen rendes volt...már tegnap utaltam a pénzt és le volt beszélve mit kérek...
de ma írt hogy nézzem meg az ingyen elvihetők közül kell-e még valami mert a dobozba fér még és a postaköltség úgyis ua.
szóval nagyon rendes csaj! ajánlom nektek is! kiskavics néven ír itt a babaneten

Kép
menion
Budapest

Menion ..csúúcs a video, jót röhögtem! :lol:
Herpesz??????, :shock: Ráadásul a lapockádon?Jézus!Nekem sokszor volt herpesz a számon, de ilyen még nem. :( Igazából egy krém se hat gyorsan! :roll: Nekem a számon is 1 hétig ott marad.
Ezt a herpesil gélt használtam a legtöbbször mert áttetsző.
Azért mutasd meg dokinak is.
A munkát sajnálom :(

Képzeljétek elfogyott a Mecsek szopis teám, nem vettem, azt vettem észre hogy azóta jobban van Balázs, nem görcsöl olyan sokat. :D Lehet hogy véletlen de az is lehet hogy nem bírta a teában lévő gyógynövényeket. Pedig csak napi 2 filtert ittam.

Jaj, annyit mosolyog Balázs hogy elolvadok tőle, de lefotózni nem nagyon sikerül.Szépen emeli a fejét már és tartja. :D
Ha megengeditk, hoztam képet is.
Kép
Mosoly
Kép

Kép
Kép
lovaszkata

lovászkata
látod én mondtam! már ahogy az infót megtudtam nov.17-étől mondogattam mindenkinek hogy engem letiltottak a teáról mert hasfájást csinál a babáknak!ezt a madarász u-i kórház összes dolgozója a számba rágta hogy ne igyak...

hát nem megyek dokihoz vele teljesen egyértelműen az sajnos! hétfőig meg is őrülnék ha nem kenném addig na meg úgyse tud a doki se mondani rá semmit...
most bekente Laci és lámpáztuk is és leragasztottuk hogy ne kenjem össze a pólómat de rohadtul viszket....jáááj

tesómnak a derék magasságban a hátán jött ki jó pár éve és minden nyáron a napozásra előjön..de neki kb 1ft nagyságú....
és ő se volt sose szájherpeszes...nagyon fura...
ha ez ellep engem akkor az már övsömör és attól mentsen meg az isten :cry: jaj nagyon félek tőle...
de miért éppen most jött ki mikor babázok :twisted:

Kép
menion
Budapest

rafináltak ezek a manók :D nekem is ezt csinálja hogy mosolyog de nem engedi fotózni....egy sikerült de az is olyan hogy a kezével belekalimpált a huncut :lol:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok! A nevetést nekem sem sikerült még lencse végre kapnom.

Menion . Basszus........... nem irigyellek. Gyógyulj meg gyorsan.

Képzeljétek hogy jártam. Rékának délután hőemelkedése volt, de aztán 1 óra múlva elmúlott. Hogy mitől volt semmi ötletem. :shock: Viszont elötte töbször is buott evés után és nem keveset. JA és mondja már meg valaki, hogy mért tömi a kezét a szájába, mondjuk evés után, evés elött és úgy álltalában mindig. Nem lehet éhes, mert nem kéri már a kaját és akkor is tömi utána a kezét. + nyáladzik. Olyan mintha fogzana, de hát azt azért még nem. Lehet ilyen előjel mondjuk 1-2 hónappal fogzás elött????? A másik. Képzeljétek nem hajlandó másból elfogadni a folyadékot, csak a tápszeres cumis üvegből. MAM-os. Imádja. Egész idáig kinlódtam hogy hogyan adjak neki teát, vagy vizet vagy akármit,ami nem kaja. Persze másik üvegből. Aztán gondoltam egyet és megpróbáltam a tápis üvegéből és láss csodát úgy ívott, mintha kaja lett volna. :shock:

Aztán újabb rigojája, hogy a kaját félig megeszi, úgy hogy a kezembe tartom,aztán elkezd hisztizni, megfeszíti magát erőlködik és nem fogadja el az üveget onnantól,mintha fájna a hasa de neeeeeeeeeeeeeem, nem fáj csak át akar verni, ugyanis ahogy felveszem abbahagyja a hisztit. Aztán rájöttem, hogy le kell tennem az ágyra megfordul az oldalára és már adhatom is neki a kajcsit,mindet megeszi. NA most ehhez szóljatok valamit. Rafkós csaj................. :lol:

Kép
bei

Sziasztok!

Én is vagyok, csak napokig nem volt gépem.

Orsi: gratula a szép méretekhez, nagyon szorítunk a műtét miatt. Már éppen kérdezni akartam, hogy mikor lesz. Az viszont nagyon rossz, hogy nem lehetsz vele akár csak azon az 1 éjszakán is.:cry:

Katinka: jaj de jó, hogy Kingának bejött az ovi!!!

Annus: irigy az átaludt éjszaka miatt :oops: 2szer már nálunk is volt mutatóban, de akkor amikor egész este műsorozott. Hát inkább választom a 2szeri kelést, mint a későig tartó nyűglődést.

Menion: herpesz ügyben én Telviran kenőcsöt szoktam használni, és ehhez van tabletta is, napi négyet kellett szednem míg be nem kapkodtam egy egész dobozzal. Állítólag ez gátolja, hogy újból kijöjjön egy ideig. Nekem a stressz hozza ki a keresztcsontomon kb 5ftos nagyságban, iszonyatosan sz@r!

Lovászkata: Nagyon helyes Balázs, és szerintem le sem tagadhatnád, nagyon hasonlít. És igen a mosolyt elkapni elég nehéz nekem is. De a mosolyon kívül mi nagyon gyúrtunk arra, hogy a lefelé görbülő szájjal is le tudjuk fotózni, és sikerült :lol:
Ez a még nem sír, de arra készül állapot, nagyon édes ilyenkor :lol:

Bei: megnéztem Réka fotóit, nagyon szép. Ő is mennyit változott már!!! És igen kb én is így jöttem rá a bugyolálásra mint te az teázás nyitjára. Sosem gondoltam volna, hogy nálunk a pólyázás old meg mindent. De erre senki sem gondolt a családban se és a barátnőmnek se jutott eszébe.

Rólunk: kedden voltunk oltáson, mindkét combiját megszúrták, plusz a rota. Nagyon ügyes volt, hazafelé elaludt és du 1ig szunyált. Délután már nyüszibb volt, de nem vészesen. Fürdés előtt már csak a mellkasomon volt neki jó, ott nyöszörgött, néha felsírt 15 másodperce majd nézelődött. Volt kis hőemelkedése, este kapott kúpot, és ugyanúgy aludt mint máskor.
Méretei: 4640 g, és 59 cm, azt mondta a dokinéni, hogy jól összekapkodta magát (1 hetesen 2560 g volt!) Hosszra is sokat nőtt, már leselejteztem jó pár rucit.
Viszont elküldött bennünket a neurológiára :roll: :shock: igazából nem tudom miért, mert nem magyarázta el, engem meg annyira sokkolt, hogy kérdezni se tudtam. Csak hazafelé jutottak eszembe a kérdések, jól szét bőgtem az agyam, hogy ilyen mulya picsa vagyok. Valami olyasmit mondott, hogy bizonyos izmai erősebbek, mint lennie kellene, de néhol egy kicsit feszesebb :?: ezért akkor lenne nyugodt, ha megnézi szakember is. :!: Hát nem tudom, én nem látok rajta semmi rendkívülit, napról napra ügyesebb, érdeklődőbb. Szóval most para van, majd kedden megyünk. Remélem nem lesz baj! Mire eljutok odáig, hogy hamarabb vissza tudnék aludni az éjszakai szopiknál, akkor jön ez. Most ezen agyalok éjjel nappal. Minden esetre legyen bármi, a következő alkalommal megmondom a dokinénik, hogy máskor azért kicsit legyen már közlékenyebb, nem vagyok hülye megértem, amit mond.

cicóka

bei
nem tudom miért csinálja de az én lányom is elkezdte...bár most még csak főleg evés elött de nyáladzik is és mind a két öklét be akarja nyomni a szájába a cumisüveg mellé...párszor ki is ütötte már az üveget...én is nézegetem az ínyét mert nekem is ilyen gyanum volt...az is lehet hogy még ugyan nem jön a fog de már viszket neki nem?
aztán ezt a megfeszülést is csinálja de ha visszateszem a cumit amit amúgy ő tol ki a szájából..azonnal abbamarad a kinlódás
én se értem mire jó ez neki de biztos van értelme...
meg mohó is és még a besűrített tejet is képes olyan erővel szívni hogy félrenyeli...
de már 1 hete szinte semmi bukás nincs mióta ezt a nutrilont használjuk!az adagok is megnőttek...már 120akat eszik minimum de este bezabálja a 150-170-et is úgy hogy nem jön vissza...és emiatt jókat alszik...5-7órákat éjszaka
most megevett éppen 170-et úgyhogy reggelig remélem hangját se halljuk...mert 3 óta folyamatosan megint foglalkoztatott...
úgylátszik 3-9ig mindig ébren van du. de most még megfejelte pár órával...

cicóka
ne is mond rohadt sz@r...lenyúznám legszivesebben... mintha 1000 tű szúrna
ó nem vagy egyedül...én 13 éve kórház és rendelő közegben dolgozom de ha most ott vagyok akkor minimum 2 kérdés bennem marad :( azt hogy beutalót ne felejtsek(amikor oltásra megyünk) beírtam a mobilomba hogy csörgessen erre a váróban csörgött kinyomtam és az orvosnak csak kimenetel után szóltam hogy: ja és még adjon azt is :roll: az ortopédustól is akartam kérdezni hogy normális-e hogy ropog a gyerek válla mikor emelgetjük...de hát ezt se tudom már meg...hiába sok mindent kell összehangolnom és leszerveznem ilyen eseményekkor és hát nem megy az agyam mióta nem dolgozom nincs edzésben....

Kép
menion
Budapest

Na csak gyorsan.Ma hogy Niki 2 hós lehet h megjött...de szedem az azáleát,amellett nem kéne :? Na majd kiderül h ez az e....

Niki megint szépen aludt!Jaj hát remélem h ez állandósul,de még simán változhat,szóval nem örülök még nagyon :lol:
a
Cicóka!
Ne aggódj!!!Szerintem csak rutinból küld,lehet h látott vmit és jobb ha megnézik mivel hamarabb jött,de ennyi!Lehet azért se mondott semmit mert nem is tudott volna mondani semmi konkrétumot!Ha lenne vmi azt meg te is látnád!!!!

Na mennme kell

annus11

Sziasztok!

menion: Én gyakorlott herpeszes vagyok, mondjuk mindig a számon vagy az orromon szokott lenni. Szerintem a legjobb jelenleg a Vectavir kenőcs, már másnapra jobb lesz.
Azért beszélj orvossal, lehet, hogy szedned is kell valamit.

Tudja valaki, hogy milyen fájdalom és lázcsillapítót lehet szedni szoptatás alatt?
Remélem nem lesz rá szükség, de tegnap óta fáj a torkom és hőemelkedésem van.
Egyenlőre mézes teát, C vitamint, Ca sandozt iszok.
Annyira félek, nehogy Réka elkapja!

Kép
eper74

eper!
paracetamolt szabad. azt lényegében mindig (benuron, rubophen, stb)

tegnap megvolt nagymamám temetése... éppen ahogy hazaértünk, már üvöltött a gyerekem a ciciért. pedig még messze nem telt le a 4 óra... lehet, ő is érezte, hogy valami nem jó :?

aztán éjjel megint nem volt kaka... amit ma reggeli peluscserénél (persze pelenka nélkül) bepótolt. először csak maga alá... OK, alárakok egy törölközőt, és befejezem... de a következő nyomásra sugárban anyára és a szőnyegre... ha ez a bugyiba megy, tuti nem hátközépig, hanem nyakig lesz kakás a babám :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Szép jó reggelt!

Tea: érdekes, én kihagytam pár napot - megnéztem, így milyen a hozam :) - viszont Balázsnak pont akkor fájt jobban a pocija. Szóval neki speciel jó, hogy az abban lévő édesköményből neki is jut. :)
Mondjuk én Mecseket pont nem ittam, nálam a repertoár: Laktoherb- Babylove- Allnatura váltva. :)

Annus!
Irigyellek az átaludt éjszakáért - a mensiért kevésbé. :(
Mi változatlanul kétszer kelünk - annyi a jó, hogy a hétvégén a hajnali kelés apáé. :) Én meg szundizok. :)

Cicóka!
Szép nagyot nőttetek. :) A neurológián ne izgulj - inkább most fogják meg, ha valami gond van. Én is folyamatos figyelek, kérdezek, nem kell-e gyógytorna (már van Dévényes telefonszámom). Eddig azt mondták, nem szükséges.

Eper!
Panadol mehet. Sajnos apa is köhécsel és az én torkom is fájdogál...
Ami jó: langyos sós vízzel gargalizálni - szörnyen hangzik, de hatásos!

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

Náthára sinupret cseppet ajánlom továbbra is mindenkinek!!!

annus11

eper
algopyrin a legjobb!átmegy az is a tejjel a gyereknek de minden más gyogyi is átmegy viszont az én tapasztalatom az nővérként hogy lázra és gyulladásra az a leg hatékonyabb...az összes más lázcsillapító mellett rendszeresen hívogatják az ügyeletet hogy nem használ de az algoval nem szokott ilyen gond lenni...
bár az is igaz hogy a nagy láznál dobják be a türcsit a rubophen és a többi bogyó...ha enyhe a tünet gondolom azok is elbírnak vele...

viszont az én herpeszem nem állt meg...mára elborított körbe szóval ki lehet mondani hogy övsömör lett...
felhívtam az István kórházat telviránt kéne szedni receptre is 10000ft és az nem a teljes kúra adagja...tesóm leordította a fejemet hogy idióta vagyok mert nem rá hallgatok és össze vissza telefonálok a telvirán meg szart se használ a betegeinek de odacseszte nekem a receptet hogy "itt van ha olyan barom vagy akkor váltsd ki"

szóval lámpázom és kenem a krémmel amit Laci hozott közben zokogok és rettegek hogy a gyerek mikor lesz bárányhimlős miattam

de már tele van a nyakam felé hátul és előre is terjed a hónom alatt és a mellem felett elöl is van már....persze viszket ég szúr...állítólag nagyon fájdalmas is amit még nem érzek vagy csak én hiszem azt hogy a hátam azért fáj mert elaludtam és közben meg ez az :shock: én nem tudom de az a fájdalom már elöbb volt de viszont ott fáj azon az oldalon és pont ott a lapockán alatt ahol az első folt kijött...
veszek be algót az jó lesz a fejfájásomra is amit meg a bőgés okozott....
mert képzeljétek azt is megkaptam a fejemhez hogy én erőszakoskodtam hogy vegyen drága pénzért C vitamint a Laci és szegény nem bír nekem ellent mondani...mindezt a Laci adta elő a tesómnak...ami totál hazugság mert Laci vásárolja tucatszám anélkül hogy megkérdezne mert "most akciós"...
és erre még most a tesóm bejön (megnézni nem jött hogy tényleg jól gondolom-e hogy herpesz mert nem akarja elkapni) hogy a szomszéd bontja a kerítést felesbe ki kéne fizetni és abból akkor 50000ft-ot állunk-e....miután kivásárolt az egész telekből qrvára semmi közünk nincs ezek után az ő kerítéséhez de nagyon jellemes László rábólintott hogy fizeti....mindezt az után hogy a gyerekének meg a hintára nem akar pénzt adni...

na azt hiszem a pohár tele van....most alszok majd egyet ha enged a manó de eldöntöttem hogy ha ma ezeket nem tisztázzuk akkor befejezem a kinlódást!

Kép
menion
Budapest

Menion!
Sajnálom a kialakult helyzetet :( Remélem h gyorsan gyógyulsz,na meg h a baba nem kapja el!

Julcsi :lol: :lol:

Eper!
Jobban vagy?

Mi ma nagyot sétáltunk,gyönyörű idő volt.Iza már alszik is,ami nála nagy szó!

annus11

Sziasztok!

Eper és Menion nem hangzik jól, hogy betegek vagytok, jobbulást nektek!!! Megfázás, övsömör :twisted: !!!!

Én is megerősítem, gyönyörűek a babák mind :D !!!

Ma gyönyörű tavaszi idő volt, remélem mindenki jót sétált és utána jót aludtak a babócák!! :D

Nekem is jót tett a mai nap, mert pár dolog miatt olyan alkalmatlan anyának érzem magam néha és ez elszomorít.. :cry:
Itt volt a sok nem alvás, hasfájás, nem tudtam a fiamat megvigasztalni, aztán több dologról úgy hiszem,nem csinálom jól. pl. fürdés. A víz klóros, a babakrém semleges illatú, néha talán nem veszem észre, hogy belepisil a babám a fürdővízbe, ráadásul izzadós, így gyakran már röviddel fürdés után olyan izzadt, állott kis illata van, mintha soha nem mosdatnám.. Meg is jegyezte a doki és egy-két rokon látogató, hogy nincs babaillata a bőrének :oops: :oops: de tényleg, hogy lehet az elérni, hogy olyan jó kis babaillata legyen??? Minden semleges illatú, mitől lenne??? Úgy bánt ez a dolog...... :cry:

A másik. Nem tudom mitől. de napok óta horkolgat, nehezen veszi a levegőt, néha sípol a fiam, de a doki nem hallott semmit a tüdejében. Orrában semmi, mégis megpróbáltam az arrianna orrporszívós cuccal, hátha jön valami. De én olyan béna vagyok, nem tudom hogy raktam össze, nekem alig van szívóhatása, és persze nem is jött az égvilágon semmi, de akkor mitől hörög??? Vagy ezt sem jó használom?? :oops:

Etetésnél meg ahogy tartom a karomban, etetés végén a karom és a haja összeizzad és csurom egy vizes szegény feje hátul :shock: ..
Hajváltás közben az épp növő és a hosszabb réteget össze lehet valamikor vágni? Ezt sem tudom...
Megkérdeztem egy ismerőst és úgy nézett rám, mint egy hülyére... :roll:

Szóval be kell vallanom, csak ez a pár példa is igazolja, olyan kishitű és bizonytalan vagyok, és a férjem szerint a gyerek más is velem, mint vele,mert biztos ezt érzi rajtam... :cry: :oops:

Bocsánat, hogy csupa ilyet hoztam, napok óta vártam, hogy jót írhassak, de most sem tudtam igazán, max a jó időt, ami megmentette a mai hangulatomat...

Megyek, mert csak önostorozást tudnék, jöhet nyugodtan ám a kritika, vélemény!!! :wink:

Szép álmokat és napsütéses vasárnapot mindenkinek :D !!!

Kép
brumika
Budapest

Sziasztok!

Bogi alszik, apa átment a szomszéd utcába egy sörre a barátainkhoz, így végre van időm gépelni. Bár ahogy olvasgatok több a rossz hír, mint a jó. :(
Julcsi: őszinte részvétem. Sajnálom.
(A kaki sztorin viszont jót nevettem, bocs. :lol: )
Menion: hát neked aztán összejöttek a dolgok valahogy! Nem csodálom, hogy nem vagy rózsás hangulatban. Remélem hamar meggyógyulsz, még leírva is elég carul hangzik ez az övsömör. Azért akáremnnyire is összejöttek a dolgok, apájával próbáljátok meg átbeszélni, szerintem most talán egyikőtök sincs formában a sok változás és a gondok miatt. Próbálj meg türelmes lenni, hidd el, minden meg fog oldódni!
Jaj Brumika! Dehogy vagy alkalmatlan! Figyi én csak néha néha vagyok nagyon kialvatlan és máris nincs elég türelmem Bogihoz! El tudom képzelni milyen rossz, ha sokáig alig alszol. Van segítséged? Kérhetnél egy éjszakára magadnak pihenőt ilyenkor hétvégén!
A babód újszülött kora óta izzad? Adod neki a Vigantol cseppet? Azt tudom, hogy a D vitamin hiánytól szoktak izzadni. Vagy van valaki a családban aki hasonlóan nagyon izzad? Nem örökölte?
Horkolásra nem tudok mit mondani, de ha nagy dolog lenne az orrában, azt biztos észrevennéd.
Annus: nem semmi, hogy Niki nem csak mutatóban alszik sokat! Kicsit irigykedem én is! (Bár nem panaszkodom, az első alvás nálunk is 6-7 órás mostanság. :) )
Cicóka: ne aggódj, biztos nincs semmi gáz, csak elővigyázatosság. Ha vmi komolyat látott volna, biztosan mondta volna. Nem lesz semmi!
Bei: Bogi is sokszor a szájába veszi kaja után az öklét, ilyenkor mindig azt hiszem, h mlg éhes, vagy nem jó a tejem, megkínálom még párszor, de nem kell neki. Nem értem... ...és persze utána jókat alszik, tehát tuti nem éhes. A fogzás dolog viszont még korainak tűnik.
Eper: jobbulást Neked!

Kép
orsolymors

brumika
a babarucikat ha babás öblítőt használsz akkor tudod "szagosítani" vele a gyereket...én a gabi öblítőt éreztem rajta nagyon mikor ölelgettem a kincsemet mert mi se használunk fürdéshez vagy máshoz illatos cuccokat csak patikait és ha összeizzadtok akkor dobj a karodra egy textil pelust...és próbáld ki hogy kissebbre veszed a fűtést!nem tudom mennyi nálatok de vannak babák akik az egész hűvösben érzik jól magukat....mi 23fokban vagyunk egy body és egy rugiban...de van olyan ki 18fokban érzi jól magát van aki 25-ben...
azt meg hogy apa szerint más a gyerek nálad és nála azt nehogy kritikának vedd!az én lányom is egész más apával...többnyire őt próbálja átverni kajálásnál.pl de ringatáskor is egész másképp viselkedik nála...de ez teljesen normális!apa másképp nyúl hozzá más az illata és mások a mozdulatai...a babák pedig nagyon sensitívek és érzékelik hogy kinél mit lehet...de azt is veszi a radarjuk ha te nem vagy rendben....szerintem nézzél a neten ilyen videókat fürdetésről meg amiről úgy érzed nem vagy biztos...látni fogod hogy nem is egy nagy dolog...és az se baj ha te jobbról balra fogod más meg fordítva hisz az a fő hogy meg legyem mosva ott ahol kell...
minap a babám nyakából fura szag jött hát megint bepállott a kis bőre...annyira sűrű ott a ránc ő meg csikis és nagyon nehezen tudom jól kitörölni neki....na és?hintőpor és legközelebb mosdatáskor jobban megmosom neki...ettől nem vagyok alkalmatlan sztem...
horkolás:háton fekvős a te babád? az is lehet hogy simán csak tényleg horkol nem?ha oldalt vagy hason fekszik akkor is csinálja?mert ha nem akkor tényleg az a horkolás oka ami a felnőtteknél is hogy alvás közben elernyed a nyelv és hátracsúszik és emiatt ad olyan hangot....
na már nemsokára nagy lesz 2 hónapos és az idő is engedi hogy talizzunk akkor megmutatom mi miket szoktunk csinálni ami talán megnyugtat abban hogy nem vagy te alkalmatlam...fel a fejjel!

Kép
menion
Budapest

ja és még az jutott eszembe hogy néztek-e neki vércukrot?mert attól is izzadhat ha az nincs rendben!
hétfőn kérdezd meg a dokidat róla...lehet hogy egy ujjbegyes cuki mérést megérne a dolog....

ja amúgy a babák se kötelezően illatosak ám!az enyémnek néha tök büdi a szája...hát ugye az emésztés és a sav dolgok

a keresztlányom állítólag már csecsmőként büdöslábú volt :lol: hát a pubertáskor ez burtálissá lett :lol:

Kép
menion
Budapest

Reggelt!

na aki tegnap irigyelt az szívja vissza :lol: Jó sz*r éjszakánk volt...Niki is kelt egyszer fél3kor,ez a legkevesebb.Iza kelt fél4kor,evett is és nem tudott visszaaludni :? Aztán mire elaludt végre kelt Niki fél7kor és már majdnem örültem h összekaphatom magamat amikor Iza vigyorogva köszönt 7kor h szia 8) :lol:

Brumika :lol: :lol: bocs,de annyira jót röhögtem :lol:
Nekem se baba illatú Niki,leginkább "hányás" szaga van....folyton lebüfögi magát,nem lehet percenként öltözni.Amúgy használj babahintőport vagy olajat.
Izzadás:lehet h ő ilyen fajta,én is lentebb venném a fűtést,vagy lehet túl van öltöztetve.
Haját lehet vágni :wink:
Horkolás:esetleg nem száraz a levegő?Többi tippet ellőtték a többiek 8) Azért nem jött semmi,mert nincs semmi az orrában :wink:
Ja nem lesz baja ha belepisil a vízbe,kivéve ha utána azzal itatod,de gondolom nem.

Semmit nem csinálsz rosszul,bízz magadban!!!!

Ja Niki lába is büdi,olyan sajtszagú.meg is jegyeztem h hogy lehetséges h egy 2 hós babának lábszaga van,akkorát büfög meg pukizik mint egy felnőtt férfi :lol: :lol:

És neki is rövid nyaka van,még be is húzza a fejét,szóval figyelem én is mi gyűlik össze.A kis hajlatainál dettó.A térdénél meg a könyökénél is ki van pirosodva szegénynek,azt is hintőporozom neki.És még koszmós is,amit sikerült egész jól eltüntetni.Pedig mosom a haját ugyan úgy mint anno Izusnak...ő sose volt koszmós.Passz,ez is vmi hajlam lehet.

annus11

Jajj lányok, ezer köszönet a tanácsokért, ötletekért!! Én is jót röhigcséletem ám amiket írtatok! Remélem nem lesz ő is miszter büdösláb :lol: :wink:
Ha talizunk valamikor így össznépiben is (ugye szoktatok) jövök nektek egy fini milka csokival a tanácsokért és a hangulatjavító írásokért :lol: :wink:
Igen, apukája is izzadós, ráadásul 20 foknál többet nem szeretik, se ő se apuka, én meg fázós vagyok, így rajtam van mindig 1-2 réteggel több, nem a gyereken :lol:
Ahol a jó illatú ruha van rajta, ott átveszi a bőre is, de ahol nincs, ott hűűűűűűű :roll:
Milyen márkájú hintőport használtok a hajlatokra? Az is gyógyszertári? Az olajtól nekem jobban izzad, lehet azt nem bírja...
Azért vércukrot nézetek :shock: jó ötlet!! Köszi! Van több cukor problémás is a családban :?

Sajna itt nem süt a nap, ahogy mára ígérték, de azért megyünk ki a szabadba. Ma pl. jól aludtunk, éjféltől 7-ig, közte egy pici hassimi, szóval ma panaszra nincs okom!

Köszi a megnyugtatást, felér ez a fórum egy pszichológiai tanácsadással!!! :wink: :D

Kép
brumika
Budapest

Köszi, a Vigantolt kapja minden este 1 cseppet, és igen, háton alszik leginkább, napközben néha hason nézeget, de úgy és oldalt nem szeret hosszan lenni. A levegő száraz nálunk, ez igaz, vettem volna hidegpárásítót, de a szomszéd babás lány mondta, hogy az nekik a falra kicsapódott és penész lett, így én napi 2 szellőztetéssel és textilpelus nedvesen kiterítve megoldással próbálkozom egyelőre...

Ja, és egy jó hír: nevet ezerrel a gyerek kb. pár napja, ez mekkora boldogság!!!!!!!!! :D :D

Kép
brumika
Budapest

na sikerült a hintát megvenni...tök hülye volt az eladó így még olcsóbban is vettem mint azt amit először kinéztem...nehezen tudtam vele zöldágra vergődni de sikerült :D

http://n1.vatera.hu/photos/2a/f3/ad55_2_300.jpg

http://n1.vatera.hu/photos/e9/63/fb55_1_big.jpg

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat! Végül délután bevettem egy fél Rubophent (az volt itthon a javasoltak közül), estére már csak hőemelkedésem volt és egész éjszaka is (és folyt rólam a víz).
Sós vízzel öblögettem, Ca-ot ittam, rengeteg mézes teát meg Cvitamint.
Ma sokkal jobban vagyok, most is csak 37,2-m van.
Délután szeretnénk mi is kimenni sétálni.

menion: Hogy vagy? Javult az állapotod?

brumika: Már mindent leírtak előttem. Biztos nem vagy rossz anyuka.
Lehet, hogy egyszerűen izzadós. Horkolás: nekünk mondta a gyerekorvos, hogy horkolhat, röföghet (az nem tudom milyen lehet).
Ja, és ha ezerrel nevet akkor egy boldog kisbabád van! Tehát annyira nem csinálhatod rosszul!!!!

Kép

Kép
eper74

annus
na te is jól kibeszélted a csajszit hihi lábszaga van meg büfis pukis is....
hát mi se virág illatút robbantunk a pelusba :P
na olyankor babaszaga van csakhogy kakásbaba szagúúúúú :lol:
jaaaa igen a nyakát hogy csak megnézzem az is egy mutatvány...annyira ellendolgozik hogy őrület...

brumika
csak írj nyugodtam és percek múlva kiderül hogy mindenkinek büdös gyereke van :P :lol: :lol: :lol: na én még emelem a tétet macskaszőrrel :roll: 2 teljes órát veszkődtem a rucik szőrőzésével multkor mikor Laci összemosta a takaróval :x
hintőpor:gyógyszertári a miénk
mi meg tegnap 1x nézegettük a kezünket :D ebben még le voltunk maradva

eper
nem javult semmi a hintát kivéve mert azt sikerült vaterázni...tegnap átaludtam a nap többi részét egy altatót bevettem hogy ne járjon az agyam...ma meg egymás kerülgetése meg...ez akár napokig is mehet tekintve hogy 3 szintes házban vagyunk...most úgy vagyok vele hogy nem én fogok erölködni...ha nem beszéljük meg az is egy döntés és annak nem lesz jó vége de nem én vagyok az akinek ezek után kuncsorogni kell hogy tegyük rendbe a dolgokat...eddig mindig én próbáltam most eljutottam addig hogy nem érdekel már!

na hívogat a szép idő kimegyek kapirgálni a kertbe...annyi meló van odakint hogy elmondani se tudom :roll: na de bent is különben... :roll: egész nap csinálhatnám és akkor se lenne kész...

jaj és a hátam már tutira azért fáj!mert előre is megy a fájdalom ahogy terjedtek a kiütések...ma még úgy látom tovább nem ment de nem is jobb a helyzet....

Kép
menion
Budapest

:lol: :lol: :lol: És a fülzsírról még nem is beszéltem 8)

Amúgy minden nap fürdünk,hajat mosunk,de ez egy ilyen korszak! :wink: Ja és még a szöszt is kiszedem a lába ujja közül,nézzetek be oda is,érdekes dolgok tudnak összegyűlni :lol: :lol:

Eper!
Örülök h jól vagy,vagyis jobban!A hőemelkedés nem gond,38 feletti láznál azt hiszem nem ajánlott szoptatni vagy ilyesmi.
Réka meg gyönyörű!!!A szeme a tied!!!

Menion!
Jó ez a pihiszék!Ez is mint vmi holdjáró:)))

Én is hozok niki képet,meg egyet a tornáztatóról!
Kép
Kép
Kép

annus11

Sziasztok! Csuda helyesek a babók!!!! :)

Brumika
! Egyetértek az elöttem szólókkal. Rékának izzadós a lába, tőlem örökölte. :) Apa mikor megszagolja a kis talpát gondolhatjátok milyen képet vág. Réka meg jól kiröhögi.... :lol: :lol: :lol: Egyébként ő is sokat bukizik ezért én se cserélgetem minden 1/2 órába a ruháját és igen azért az nem rózsa illatú. :) Én Nívea hintőport és olajat használok, azoknak igazi baba illata van.:) Amúgy a mosakodókenőcsnek ,amit használunk tényleg nincs illata,de én szoktam a vízbe egy kis neogranormás baba fürdetőt tenni és annak fincsi illata van. Réka a 22 fokot szereti. És nekünk van hideg párásítonk, de rakok plusszba a radiátorra egy kis tálkába vizet + a vizes pelus,amit fürdés után ráteszek száradni. A párásítót ritkán kapcsolom be. Éjjel meg pláne nem megy,mert fényáradatban úszik a szoba. pirosba-kékbe-zöldbe.... :shock: Szóval ne érezd magad rossz anyának oké?!!!! Ja! És persze más apukánál,mint nálad. De abban biztos lehetsz, hogy téged mindenkinél jobban szeret és a te ölelésed és illatod és hangod nyugtatja meg a legjobban. Az igaz, hogy észreveszi ha nyugtalan és feszült vagy és ettől lehet ő is nyügösebb, úgy hogy próbálj meg lenyugodni,amikor felveszed. Mosolyogj rá, beszélgess vele sokat és akkor minden rendben lesz.

Menion! Sajnálom a helyzeted. Remélem gyorsan rendeződik minden.!!!!

Réka képzeljétek végig aludta az éjszakát .Este 8-kor evett , lefektettem és Reggel 1/2 5-kor egyszerre ébredtünk és meg voltam lepődve kissé.... :shock: De minden rendben volt vele. Biztos szépet álmodott. :)

Kép
bei

Létezik, hogy ilyen kicsik végigalusszák az éjszakát? Vagy csak ti ilyen szerencsések vagytok? és akkor nappal mennyi időközönként etettek???

Annus: Látom te sem éhezteted Nikit :D
Továbbra is rád hasonlít. Nagyon jól fésült és szépséges!
Iza továbbra is tündérlány.
A babatornáztató nagyon szuper.
Nekünk is van de még nem raktam össze csak a fő modulját ami zenél és világít csatoltam fel a járóka oldalára, nagyon szereti Réka.

menion: Nagyon szuper multifunkciós a hintaszék, biztos imádni fogja Annababa. Mit kapirgálsz a kertben?

Kép
eper74

Bei :lol: :lol:
Én imádom szagolgatni a kis lábát :wink: Réka is jól nyomja az alvást!!!

Eper!
Hát Niki is olyan mint Iza.Neki ennyi az alvás igénye ezek szerint.Nappal 3-4 óránként eszik.Szóval kb 5ször hamázunk,ha kel hajnalban is akkor 6szor,mint pl ma.De napközben is inkább alszik,összesen ha 2 órát fenn van sokat mondok :wink: De ne aggódj,Petra is át fogja aludni!!!Amúgy látod,nálunk se állt még be.Van h kel 1szer van h nem.
Ma amúgy így ettünk kb:fél3,fél7,9,12,15,18(persze nem percre pontosan).
A mi tornáztatónk nem zenél,nem világít.De Iza is imádta. :lol:

annus11

Sziasztok!

Eper, Annus..csuda szépek a lányok! :lol:

Sajnálom a betegeskedőket, jobbulást nekik!

Látom az izzadásra többféle ötlet van, én is csak csatlakozni tudok, több minden oka lehet.Ők még nem tudják úgy szabályozni a testhőt.

Amúgy az én kisfiam hajlataiban is sok savanyú cucc össze tud ám gyülni. :roll: Ugye ő nagyon ritkán kakil, úgyhogy szinte a popója a legtisztább :lol: :lol: :lol:
De a böfik miatt a nyakacskája redőiben mindíg van egy kis "maradék" :lol: a multkor azt vettem észre hogy a füle mögött csíkban állt a sárgás" kosz" és büdi is volt :oops: :( ciki, mert rosszul is fürdettem meg.azóta ott jól megmosom mindíg.De mi is patikai fürdetőkrémet használunk. :? Semmi jó babaillata nincs.
Mennem kell, jó éjt! :)

Kép
Kép
lovaszkata

Hát lányok, hogy ezen a szagos témán én mekkorákat röhögtem, szó szerint, és hangosan!! Kész terápis ide jönni!!! :lol: :lol: :lol:
Valakinek még valami, ami szaglik, bűzlik a kicsin???? :lol: :lol:

Mi ma egy közeli kiserdőben sétálgattunk, sártenger volt és erős szél, de a fák között néha szélcsendben irtó meleg volt és friss levegő!!

Kertes ház!! Hűűű nekem hiányzik (bár a kerti munka nem :oops: ) én gyerekkoromban kisvárosban éltem kertesben, de mióta itt a fővárosban élek, sajnos a társasházban max. az erkélyt rendezhetem be kiskertnek,igaz pont emaitt ott van minden: nyáron műfű, virágok, napernyő, nyugágy, ide jön idén nyáron a babapancsoló is, na azért ez is több, mint ha erkély sem lenne. Csak pozitívan!! :lol:

Kép
brumika
Budapest

Brumika!
Így van,csak pozitívan!Nekem erkély sincs :? És olyan szívesen kapálnék mondjuk.... :lol:
Ti merre laktok?

ha jobb idő lesz talizhatunk ám!Én benne vagyok,majd megszervezzük!

annus11

Sziasztok!
Egy kérdés:
Nekünk- a hosszú szopi miatt vagy azért mert éjjel már egyszer-egyszer 4 óra is eltelt a 2 kaja közt-van hogy alig van meg a 6 szopi.Úgy kell összecsalnom a szopikat hogy beleférjen a 24 órába a 6 szopi.3 óránként eszik, mégis néha csak 5 kaja férne bele a napba. :roll:
Azt tudom hogy 4 hós korára kell 4 óránként enni, és végigaludni 6-8 órát éjjel!!!!Norbinál ez működött is.De Norbi 1 éves koráig mintababa volt! :)
Szerintetek a szopis babáknak hányszor kéne enni?Mert a tápszernél 6 van előírva, de már több helyről hallottam hogy a szopinál több kaja szokott lenni.Nekünk nem fér bele a 24órába.
Vagy ne foglalkozzak ezzel ha jól hízik?

Kép
Kép
lovaszkata

Lovaszkata!
Szerintem ne izgulj. Úgyis követeli az adagját, ha éhes. Az én Balázsom is van, hogy 5-ször eszik (bár ilyen még csak egyszer volt, mert ez hosszú éjszakai szundit jelentett), van, hogy 8-szor. :) Ha megfelelően gyarapszik, akkor nem lehet gond. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger

annus
fülzsíííííír???nekünk az nincs de van helyette az orrunkban bubus :lol:
mi a szösz :shock: megmondom őszintén mi jó pár fürcsit kihagytunk már!
cuki a nagylányod!látom ti is fel vagytok szerelve minden készségfejlesztővel

bei
de muris hogy már most büdi a lábuk!nem semmi :lol:
és mennyire igazad van abban hogy megérzik ha idegesek vagyunk!még akkor is megérzik ha nem is vagyunk egy helységben!azt hiszem valahogy láthatatlanul is össze vagyunk kötve
az én babám is végig aludta az éjszakát de ez már nem az első eset..most nem akart sehogy se elaludni este...nem tudom mi ütött belé de éjfélkor még kacarászott :shock: aztán nagy nehezen elaltattam de fél egykor még adnom kellett nemi enni és 30ml után elájult és 8kor ébredt legközelebb

eper
háááát a 3 kutya után ilyenkor mikor a hó elolvad van mit kapirgálni :oops: de ha a hátsó kertben akarnék rendet tenni akkor is van sok avar és egyéb kerti munka...mostmár azt megcsináltuk ástunk lukat neki és belekotortuk....kertesházban mindig van mitcsinálni

lovászkata-brumika
igen én is jelentem a fülünk mögött sárgás maszat volt és hiába mostam dörzsöltem nem is jött le....törlőkendővel sikáltam de más nme mertem jobban mert vörös volt...bekentem popsikrémmel és pár óra múlva teljesen elmúlt! :P
erdő:jaj kullancs miatt nagyon vigyázz!!!!

lovászkata
addig míg hízik ne törődj vele....ezek szerint jó tápláló a tejcsi és elég neki több órára mint a "szabvány"....ha valami nem lenne jó pl beteg lenne és ezért nem lenne étvágya kakkor nem gyarapodna
örülj neki hogy ritkább a szopi így legalább jobban ráérsz mindent csinálni...sokan irigykedünk emiatt :D

Kép
menion
Budapest

Menion, ilyenkor is van kullancs?????? Hű, pedig tegnap a normafánál is nyomtuk a kirándulást :shock: és egy csomó kisbabás is!! Köszi az infót!! :wink:
Nekem is volt ilyen fül mögött, de olajos vattával eddig még lejött, igaz a popsikrém sok mindenre jobb!
Hidegkiütésre, ami a szemöldöke körül van mit lehetne kenni??
Szegény a nagy hidegekben ott kipirosodott és nehezen múlik el.

Annus, igen, jó lenne össznépi tali, pl.Városliget, Margitsziget, ami talán mindenkinek elérhető, én Örs közelében de a zöldebb övezetben élek! Te????

Kata, nekem is mindig azt mondta védőnő, gyerekorvos, ha gyarapszik, ne foglalkozzak a gyakorisággal mennyiséggel,de azért a súlyhoz előírt adagot ne lépjem se túl nagyon se alul. :wink:
A fiam egy hete 5-ször eszik csak, 140-160 között, ezzel is megvan a napi adagja bőven, 2 hósan.
Igaz nem szopis, tápszeres, de nem hiszem hogy ez lényeg. Vagy a tápszer picit töményebb, ezért laktatóbb is? Nem is tudom, de bár szoptathatnám!!

Ma is irány a séta, na jó, nem erdő :wink: csak a környéke, lényeg a friss levegő.
Szép napot nektek is!!!

Kép
brumika
Budapest

Sziasztok!

Látom lábszag, izzadás a téma. :D
Kamilla nem izzadós, bár tegnap elmentünk anyuékhoz, vittük Bazsit telelni, és úgy beleizzadt a bébihordozóba, hogy csak na.
Füle mögött, fülében neki is van trutyi, pont ma szedtem ki neki.
Lábujj közötti szöszt még eddig nem találtam, de Bazsinak mindig volt, elég rendesen.

Tegnap bevérzett Kamilla bal szeme elég csúnyán, így szemészeti ügyeletre mentünk, de szerencsére csak egy erőlködés miatti érpattanásról van szó. Azért mondta a doki, ha nem múlik 3-4 nap alatt el, akkor menjünk vissza a szemészetre.

Kamilla is 5-ször eszik egy nap egy-egy alkalommal 120-130 milit, de van hogy csak 100-at, de mégis jól hízik, szóval én e miatt nem aggódnék Kata.

Nekem is lenne egy kérdésem:
kb. 2 hete apró tűszúrás szerű kiütések jöttek mindkét lábán, és azóta is megvannak. Dokinéninek mondtam, amikor az oltást kaptuk szerinte száraz a bőre, de hiába kenem a krémmel, amit felírt, nem múlik neki.
Tapasztalt már valaki ilyesmit?
Amúgy az arca is iszonyat száraz.

menion: szép hintát vettél, én most adom el a miénket, mert ordít benne, pedig eddig úgy szerette

Kép
cedis

Sziasztok!

Nálunk eddig nincs büdösség, sem izzadás, van egy babaillatú Rékám.
Viszont 3 óránkénti szopizás az szigorúan van :( ma éjszaka hozzájött egy kis szörcsögés, bukizott és tej ment az orrába, emiatt még keltünk plusszba is párszor. Tulajdonképpen többet voltam fent mint aludtam.

Taliba benne lennék én is, de hol tudok szoptatni??? :D

cedis: Remélem Kamilla szeme rendbe jön.

Lovaszkata: Szerintem is az számít, hogy szépen nő a súlya Balázsnak! Nem előírás, hogy hányszor kell szoptatni!

Kép
eper74

Sziasztok!

Lovászkata: szerintem se foglalkozz vele, hogy hányszor eszik, gyarapodjon az a lényeg! Én biztos hanyag anyuka vagyok, de eddig sosem számoltam, hogy hányszor-mennyit eszik. Az elején 2 napig mértük szopi előtt és után, és azóta se. Ha kér enni, adok neki, van hogy egy nap talán 8-10szer is cicin van, de van, hogy kibír 4-5 órát is napközben kaja nélkül, éjjel meg még többet is.

Fülpiszok: mi hat hetes korában jöttünk rá, hogy bizony nem igazán tisztítottuk ki a füle mögötti részt. Már szürkés színű volt a trutyi (már bocs : :lol: ) és szagos. Hihi! Jót röhögtünk rajta, szerintem ez mindenhol megesik! :D (Azóta persze tisztítjuk. :oops: )

Cedis: nem szedsz fogamzásgátlót? Nekem kiütötte Bogi bőrét és tök száraz is lett! Kaptunk rá krémet, meg a doktorbácsi még javasolta, hogy gyapjú mosószerrel mossak csak, amíg ilyen száraz és érzékeny a bőre.
Egyébként úgy tűnik nekem nem jön be az azalia gyógyszer. Állandóan fáj a fejem, és a libidómat lenullázta de totál! Mondjuk ha nem szexelünk nem is esek teherbe, az tuti.... ....tehát működik! ;)
Mi megjártuk ma Pécsen a hasadék munkacsoportot, Bogi nagyon ügyes volt! Nyugis volt egész nap, szerencsére, pedig reggel fél 6kor fel kellett ébreszetenem. :(
Voltunk hallásvizsgálaton és fül-orr gégészeten, szerencsére minden rendben, a füleivel teendő nincs. Jövő pénteken megyünk be megint, megvizsgálja az altatóorvos és ha Isten és a párt is úgy akarja, akkor 21én műtét. Szívesen kihagynám az életemből a köv 3 hetet! :roll:

Megyek, mert a keze már csuklóig a szájában lassan! :shock:

Kép
orsolymors

lovaszkata!
én úgy tudom, hogy 4 kiló felett elég kell, hogy legyen a 4óránkénti kaja. Áron kb azóta nem is igényli, csak 4óránként. 2-3 naponta van 1-2x, hogy nem bír, csak 3 órát...
viszont 4óránként éjjel is... vagyis most pár napja kibír 5 órát... csak a cicim nehezen ;)
ja, és mindezek mellett volt, hogy csak 60-70et evett... mégis kibírt 4 órát. lassan üti az 5 kilót (pénteken 4850 volt), hízik, mintha muszáj lenne...

cedis!
nálunk is az arca nagyon száraz. kezdődött a tűszúrásszerű pöttyökkel... de úgy, hogy vastagon piros volt miatta az arca. azok mintha "megszáradtak" volna, most ilyen kis érdes, mint a finom smirgli... és hámlik. cicizéskor bekenem anyatejjel, attól kicsit jobb.

ma kezdtem el szedni az azaliát.
szedi valaki? vagy szedte már?
mire számíthatok?
(korábban yadine-t szedtem, szerettem... de azért az mégiscsak más volt, mint ez a szoptatós bogyó)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Orsi: szorítok, de minden rendben lesz Bogival hidd el, aztán az egész orvoshoz járás, és műtét csak egy emlék marad.

Nem attól száraz a bőre, mert sajnos már egy hete elapadt a tejem teljesen, nem szopizik Kamilla, de egyébként sem szedek gyógyit, spirált tetettem fel.

Már több mindenkitől hallottam, hogy ettől a gyógyitól, amit szopi mellett lehet szedni fájt a feje, és -120 % a libidó.

Mosóporba Persil Sensitivet használok most, előtte kifejezetten babáknak való volt, meg próbáltam a mosódiót is, de az pl. a kakifoltot nem szedi ki csak simán. Lehet, hogy erre a Persil sensitivre érzékeny? DE akkor nem lenne mindenhol száraz a bőre?

Kis szemije nagyon csúnya, remélem felszívódik minél hamarabb.

Kép
cedis

Sziasztok!

Lovaszkata szerintem is a mennyiség a lényeg nem az hogy hányszor eszik,

Orsi nem vagy hanyag én sem számolom hogy hányszor eszik :wink: amikor kéri akkor adom :)

Cedis nálunk is száraz az arca elég érdekes :wink:

J nem ismerem az azáliát:

Fülpiszok nekünk is van mögötte meg a hajlatba.Az én Kincsőkém nem büdös csak mikor lebüfögi és visszajön lemosom oszt jóillata van utánna.

Orsi minden rendben lesz hamar tul lesztek rajta hidd el :wink: Ti nagyon öszzetartó kis család vagytok :)

Annus nagyon szépek a lányok.Niki tiszta anyja :lol: Iza meg az apja :lol:

Rólunk:ma voltunk védőnőnél jött a doktornő megnézte.Szépen fejlődik már 4800gr.nem nőtt :wink: továbbra is 53cm.Ja és végig aludta az éjszakát este fél 10-től reggel fél6-ig aludt :D :shock:

t katinka

Kata!
Szerintem az "hülyeség" h 4 hós korára "kell" 4 óránként enni!Nekem Iza is kb 3 óránként eszik még mindig :lol: :lol: Igaz éjjel alszik! :wink:
Niki is átalussza az éjszakát,1-2 nap azért va h kel hajnalban,na akkor 6szor eszik,de amúgy 5ször.És van h 2,5 óra múlva éhes,van h 4-5 óra múlva(ez nappal).Azt nem tudom mennyit eszik,nem mérem. :wink: De ne aggódj,ha szépen fejlődik biztos oké minden!

Julcsi!
Én szedem kb 2 hete,és megjött szombaton...pedig elméletileg nem kéne mellette...Izusnál 2 hónapig szedtem,aztán nem...nála 6 hósan jött meg.De sokaktól hallottam h 1 hétig menszi,aztán 1 hétig nem és kezdődött elölről...más meg folyton pecsételgetett....Ha ez nálam is így lesz,akkor nem szedem tovább :?

Brumika!
Én 9ker,hát nem épp a közeében,de csak megoldjuk valahogy!

Eper!
Sajnálom a rossz éjszakát!Iza topikjában a mai napig úgy csináljuk h talizunk vkinél :wink: Hoz mindenki kis sütit,piát aztán egész nap dumcsizunk,gyerekek tudnak aludni,lehet lemenni játszóra na meg szoptatni is.Előző héten pont nálam voltak :wink:

Katinka!
Grat az átalváshoz!Kinga hogy viselkedik tesóval?

Orsi!
Huu,még 3 hét?De örülök h minden rendben eddig!Drukk+++++

Voltam fodrásznál,kisé rövid lett a hajam 8) Majd dobok képet a gmailre!

annus11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?