Sziasztok!
Én is vagyok, csak napokig nem volt gépem.
Orsi: gratula a szép méretekhez, nagyon szorítunk a műtét miatt. Már éppen kérdezni akartam, hogy mikor lesz. Az viszont nagyon rossz, hogy nem lehetsz vele akár csak azon az 1 éjszakán is.
Katinka: jaj de jó, hogy Kingának bejött az ovi!!!
Annus: irigy az átaludt éjszaka miatt

2szer már nálunk is volt mutatóban, de akkor amikor egész este műsorozott. Hát inkább választom a 2szeri kelést, mint a későig tartó nyűglődést.
Menion: herpesz ügyben én Telviran kenőcsöt szoktam használni, és ehhez van tabletta is, napi négyet kellett szednem míg be nem kapkodtam egy egész dobozzal. Állítólag ez gátolja, hogy újból kijöjjön egy ideig. Nekem a stressz hozza ki a keresztcsontomon kb 5ftos nagyságban, iszonyatosan sz@r!
Lovászkata: Nagyon helyes Balázs, és szerintem le sem tagadhatnád, nagyon hasonlít. És igen a mosolyt elkapni elég nehéz nekem is. De a mosolyon kívül mi nagyon gyúrtunk arra, hogy a lefelé görbülő szájjal is le tudjuk fotózni, és sikerült
Ez a még nem sír, de arra készül állapot, nagyon édes ilyenkor
Bei: megnéztem Réka fotóit, nagyon szép. Ő is mennyit változott már!!! És igen kb én is így jöttem rá a bugyolálásra mint te az teázás nyitjára. Sosem gondoltam volna, hogy nálunk a pólyázás old meg mindent. De erre senki sem gondolt a családban se és a barátnőmnek se jutott eszébe.
Rólunk: kedden voltunk oltáson, mindkét combiját megszúrták, plusz a rota. Nagyon ügyes volt, hazafelé elaludt és du 1ig szunyált. Délután már nyüszibb volt, de nem vészesen. Fürdés előtt már csak a mellkasomon volt neki jó, ott nyöszörgött, néha felsírt 15 másodperce majd nézelődött. Volt kis hőemelkedése, este kapott kúpot, és ugyanúgy aludt mint máskor.
Méretei: 4640 g, és 59 cm, azt mondta a dokinéni, hogy jól összekapkodta magát (1 hetesen 2560 g volt!) Hosszra is sokat nőtt, már leselejteztem jó pár rucit.
Viszont elküldött bennünket a neurológiára

igazából nem tudom miért, mert nem magyarázta el, engem meg annyira sokkolt, hogy kérdezni se tudtam. Csak hazafelé jutottak eszembe a kérdések, jól szét bőgtem az agyam, hogy ilyen mulya picsa vagyok. Valami olyasmit mondott, hogy bizonyos izmai erősebbek, mint lennie kellene, de néhol egy kicsit feszesebb

ezért akkor lenne nyugodt, ha megnézi szakember is.

Hát nem tudom, én nem látok rajta semmi rendkívülit, napról napra ügyesebb, érdeklődőbb. Szóval most para van, majd kedden megyünk. Remélem nem lesz baj! Mire eljutok odáig, hogy hamarabb vissza tudnék aludni az éjszakai szopiknál, akkor jön ez. Most ezen agyalok éjjel nappal. Minden esetre legyen bármi, a következő alkalommal megmondom a dokinénik, hogy máskor azért kicsit legyen már közlékenyebb, nem vagyok hülye megértem, amit mond.