Msi: látom már te is kezdesz belőni magadnak egy dátumot
Én is ezért akarnék inkább több üveget, mint hogy ne legyen elég.
Arra is számolni akarok, hoyg mi van, ha nem lesz elég a tejci, vagy ha nem lesz olyan szaporulat mint Krisztinnél

Szeretnék szoptatni, de pl. abban az esetben, ha lebetegszek, gyógyszer kell, átmegy tejbe, akkor táp gondolom, szóval szeretnék mindenre felkészülni inkább, minthogy akkor gondolkodjunk, kapkodjunk.. De többnyire az egész életben ilyen felfogást követek, felkészülök mindenre, inkább fújjam ki magam, hogy nem volt semmi, de a váratlan rosszat ki nem állhatom
Hoztam egy linket, biztos vannak, akik már találkoztak vele, terhességi kalkulátorként fut, de pl. lekérdezheted, hogy jelen terhességi időszakodnak megfelelően egy adott napon, teszem azt pl. Karácsonykor hány hetes/napos terhes leszel

Én ez alapján most kitűztem egy dátumot, MIKULÁS-kor szeretnék szülni

/35.hét 1.nap/
Bettike: látom, ebben egyformák vagyunk

Én is házisárkány vagyok apával, sokszor bántom meg lelkileg, de szeretem, és elnézi, és bocsánatot kérek, ha durva vagyok, de azért addig nem megyek el

Én lepedőből gumisat akarok, azért, hogy ha már mocizik a gyerkő, ne csússzon fel esetleg a nyakáig

Az árakat én is láttam, olykor horribilis összegeket kérnek el ilyen kicsi ágyneműkért. Lepedőből 2-3 db-ot akarok gyerekenként, első nekifutásra 1-1 is elég, utána már ráérek a többit beszerezni. Baldachinban még gondolkodok.. Lehet nem is teszek fel, tetszik, szép, de annyira nem vonz.
Honlapot köszike, elmentem a kedvencekbe, én tegnap voltam a
http://zsibvasar.hu oldalon, ott is rengeteg olcsó dolog van, de az az oldal elég sürven lefagy
Zokniból a teszveszen aukciózok jelenleg 2x8 db vastag újszülöttet, 4 nap múlva jár le, az egyik 8 db jelenleg 2Ft

a másik meg 335,-

Kis sapit nem tudom vegyek-e mert az rengeteg van, fél zacskónyi! Csak olvastam valahol a téli gyerkőknél, hogy kell cérnasapka is 1 a buksira +1 másik.
Pelust köszi! Postával együtt 228,5Ft darabja
Nem rossz! 
KÖSZIIIIII, pusziiiii
Avrenim: a sok írásba én is besegítek, mert sokszor be nem áll a pofám és csacsogok itt egész nap

Fájdalmas rúgás nekem is volt! És bizony tényleg van összefüggés a lelki állapot és a rúgások ereje között! Velem is megesett, hogy valami miatt agyaltam, idegeskedtem, és úgy belém rúgott egyik, hogy feljajdultam

Most hogy így leírtad, így jöttem rá én is

Vér dologban én is alaposan elgondolkoznék, mert tényleg nem lehet tudni kitől kapod a vért, de ha arról lenne szó, hogy 6 hétig szédelgek, vagy nem, lehet beleegyeznék. Hiába van segítségem odahaza, mindent akkor sem várnék az otthoniakra

Kicsit hülye vagyok, és egyik írásodnál láttam, hogy Te sem kérsz pl. segítséget a kollégáidtól, én hasonló voltam amíg dolgoztam, inkább szenvedtem, megszakadtam, s ha már végképp feladtam, akkor kértem segítséget

Lehet ez is bika vonás? Házimunkában viszont most is így van, utálom, ha segítenek, vagy lássa meg mit kell csinálni, vagy ne csináljon semmit
Hát császárügy.. Ez tök jó! Bárcsak nálatok szülhetnék

Zalaegerszegen bizony nem engedtek másnapig elfordulni, és tök gáz, mert rossz, hogy laposból hirtelen kell egyenesbe felállnod szinte.. Nem csoda ha burulunk, hiszen leesik a vérnyomásunk.. Az emelés mekkora súlyig terjed ki? Teszem azt magamra gondolok, ikrek, apa itthon lesz 1 hétig, ha sikerül akkor tovább, két barátnőm bejelentkezett, hogy eljönne 1-2 hétre, mégis, mennyi a max. amit lehet emelni?

Max. 3-4 belefér? De úgysem olyan szép súllyal jönnek világra a babucijaim
A Marlenka nagyon finom, bár ritkán eszem, nagyon ritkán, és még sosem csináltam.
Nyufó: lepedőakrobatakölykök

én is ezért akarok gummedlist

Sűrített tejet nem nyamiztam 2-3 hónapja

épp itt lesz az ideje
Átmegyek laposkúszásba, megyek konyhatündérkedni 
Sajtleves lesz, meg fasírt, meg rizs+krumpli