A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Sziasztok!

Mindjárt kész az ünnepi vacsi :-) Gondoltam benézek :-) Sajnálattal láttom, hogy többeknek carul sikerült ez a nap. Pihizzetek meg egyetek valami finom édességet biztosan jobb lesz Tőle.

Én nekem elég fárasztó napom volt:-) De meg van minden :-) Apával pénteken kezdjük. meg lesz a nagytaki is meg mindent felfúrunk. Márcsak a gyógyszertárat kell elitéznem és minden meg van. Roham pakomhoz minden oda van készítve meg ki is van mosva. Csak berakom és kész.
Babácskának jövőhéten kezdek mosni, vasalni és akkor hátra dölhetek. Bár addigra már 36 hetes leszek tehát pont időbe.....

na mennek.
majd jövök puszi mindenkinek

Zsu!
Én nagyon talinék, de annyit kell rohangálnom a következő 2 hétben , hogy már nem merem bevállalni. itt az esküvő meg a ctg meg utána uh megdoki és minden alkalommal kolira anyukám vigyáz nem várhatók Tőle többet....

Kép

Kép
sziszike22

Elnézést a bepofátlankodásért! :oops:

Drága Sziszike Barátnémnak ezúton is kívánok:

NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!

Legyen csodaszép napod!
Kép

Puszika: Orsi
Vendég

Sziasztok!

Én is nagyon sok boldog szülinapot kívánok Sziszikének!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Bocsi, kicsit eltüntem, mert vagy a net carakodott, vagy el voltam veszve a teendőkben... :cry:

Egész nap tanulok, nagyon nehezen bírom, főleg, hogy szinte csak pár órát tudok aludni.... :cry:

Napközben nagyon tudnák, de akkor sajna nem lehet..
Csak egy hónappal lennék idősebb!!!!!!!!!!!!

Majd igyekszem visszaolvasni...

Ja, múltkor én írtam rosszul, nem a méhszájja tünt el,hanem a méhnyaka Kisvirágnak...csak akkor is rohantam és nem olvastam vissza a hozzászólásom, bocsi... :oops:

betegeknek jobbulást!

Annyi, hogy voltam dokinál és rendben van nálam minden, majd mennem kell vérvételre 35 hetesen és az első CTG-re.

Kb 1950g a kiscsaj..

Na megyek tanulni. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
tasin

CSajok megszületett tegnap az első áprilisi babánk a másik fórumon!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
4.ére volt kiírva, rossz volt a vérnyomása és gyors megcsászározták.
35+4hetesen,2260 gr császárral
Olyan furi, még tegnapelőtt mondta, hogy faros a baba,lehet császár lesz,de még zárva van...

kocska

hát, én ma megint félhalott vagyok, és igaziból eléggé örülök neki, hogy a csemeték már megint oviban vannak, van egy kis nyugalmam. már három napja egyátalán nem tudok felkelni reggel, nem tudom, mi van, asszem most kellene pihennem sokat, hogy rákészüljek a babóra, meg ami vele jár (tényleg, gergő azzal jött haza, hogy lehetne mihály bendegúz is :) ) de nem tudok feküdni, így ez nagyjából kilőve. ezért is lennék túl a születésen, mert csak úgy érzem, egyre fáradtabb leszek, egyre kevesebb jut a gyerekeknek is belőlem, azért baromi rossz érzés azt mondani a gyerekednek, hogy nem tudok itt ülni melletted a földön, meg éjjel sír, és egyszerűen nem tudok felkelni hozzá, pedig szaldnék,m ert tudom, hogy éppen rosszat álmodik. Szóval szívesen kezdeném már a más jellegű problémákat, bár némi lelkiismeretfurdalással. tegnap ezt ecseteltem a jó uramnak, az meg mondta a hasamnak, hogy azért anya nagyon szeret téged :D
ja, egy kis vicces még a nagyokról, réka tegnap azért sértődött meg rám, mert Ő énekelt!!!! épp rajzoltunk, dúdolgatott, és egyszer csak abbahagyta, és néz rám randán. kérdem mivan, nem szóltam, nem hallottam, nem néztem, mit csináltam már megint rosszul? erre a fejemhez vágta, hogy idézem: "az a baj, hogy énekeltem, azért vagyok rád mérges." hát, köpni nyelni nem tudtam, asszem nem mondtam semmit, gergő mondta, hogy bocsánatot kellett volna kérnem tőle :lol:
és olajbogyót ettünk tegnap rékával, nándi nem szereti, de nagyon részt akart venni, így egyet felbökött egy fogpiszkálóra, és nyalogatta ő is, és fintorgott. jó, hogy egy család vagyunk. :)

Sziszike, akkor téged az Isten éltessen sokáig! meg még sok boldogot! és az megnyugtató, ha minden rendben van, még akár maradhat is. én nándiról gondoltam egyébként, hogy korán fog jönni, számolgattam a heteket, hogy eljussunk a 34-ig, aztán ugye 10 napot hordtam túl...
és remélem jól sikerült az este! mi nem szoktunk étteremben ünnepelni, és még gyerektelenül utaztunk el egyszer, de mindig nagyon jól éreztük magunkat eddig. remélem nektek is összejött :)

tasin, kitartás! biztos meglesz az a hülye államvizsga, és azért utána már nagyon jó lesz neked. de tényleg nem hiányoznak ezek a dolgok. a barátnőm szakvizsgát tesz az utolsó hónapban... jó, hogy tudsz koncentrálni.

dementik, én már többször írtam, a pierre cardint én nem ajánlom, akinek volt a barátaim között, nem volt elégedett vele, főleg a minőségével, az egy gyereket is alig bírja végig, meg nehéz tolni, irányítani, ez 4 évvel ezelőtti tapasztalat.

pelenkázótáskáról nekem is az a tapasztalatom, hogy a sima hátizsák jobban bírja. rékánál vettem egy hauckot (hátizsákot, nekem kell, hogy a kezeim szabadok legyenek, meg azt a kendővel is tudom használni), és bő egy év után már rongyos volt, a kínaiban vettem aztán egy nagyobb, sokrekeszes, oldaltartós (cumisüveg, itató betározására) sima hátizsákot 1700ft-ért, az jobban bírta a strapát, pedig két gyerek holmija sokkal nehezebb, mint egyé... most már mondjuk kell újat vennem megint, mert szegényt túlterheltem...

cat, remélem a mai nap jobb lesz... a szakemberek meg ilyenek. legalább tudja az ember, hova nem kell fordulni ezután.

kocska, tuti a naplód! viszont szerintem magasan van a hasad, majdnem, mint nekem, milyen meglepő :) nem látszik, hogy lent lenne. Eszembe jutott, hogy a másik ismérv még a lefelé néző köldökön kívül, amit hallottam, hogy mell alá befér a tenyér, utána kezdődik a pocak.

Tünemény, nekünk is van patentolós plédünk, és rékánál sokat használtuk, főleg mikor otthon a hordozóban hintázott. Nándi viszont azt szerette, ha szorosan becsomagoljuk, hogy csak a pofija látszik ki, akkor elő sem vettük, a barátnőmnek kölcsönadtuk, mert az ő fiának bejött nagyon :) . És mindkét gyereknél a rengeteg plédből és kis takaróból, ami rendelkezésre állt, legtöbbet a 2m*140cm-es sima polár anyag-takarót használtuk. mert azt lehetett mindenre használni, melegben, hidegben összehajtva, beletekerni a gyereket, belehúzni huzatba. szóval ez vált be legjobban.
és még azt akartam mondani, hogy nekem kettős frontnál szokott lenni néha ilyen, hogy szédülök egész nap, néha majdnem ájulásig, és volt most kettősfront.

na, nekilátok dolgozni, mert nem lesz ebből semmi ma... kaptam megint ruhácskákat eladásra, vannak közte piciknek valók, ha még venne valaki valamit, délután érdemes lesz esetleg benézni majd. nem túl sok, de elég jópofák is vannak közte. Mondjuk ezek nagy része nem újszerű, hanem inkább csak jó állapotú. a barátaim adják eladásra :P Meg a héten jön majd 20 kiló ruha még, izgulok, mi lesz közte, de azokat már nem töltögetem fel. remélem találok közte a nagyoknak ruhát, mert március 22-én én már nem vállalom be a börzét, nincs, aki kivigyen, és réka tök nagyot nőtt most, sorra dobom be a ruhákat a dobozba. Méghogy a gyerekek olyanok, mint a fák, télen nem nőnek... egyik nap nézegette magát az ágyban, karját, lábát: " anya! hogy nőtt meg ilyen hosszúra a lábam? hogyhogy ilyen nagy kezem lett? " :)
http://www.vatera.hu/ismerjmeg/view.php?id=472680

kikocska

ja, és gabka, köszi, és várom a postásodat én is!!! :D

kikocska

Sziasztok Csajok!

Sziszike nagyon sok boldogságot szülinapodra!!! Remélem jól sikeredett a tegnap este! :D

Tasin kitartást a tanuláshoz! Nekem is el kellene kezdeni jogra tanulni, de majd 16tól, ha már nem dolgozom.. Nagyon nehéz felnőtt lusta fejjel elkezdeni a tanulást! Ügyes vagy, és nemsoká vége! :D

Kikocska jó lehetett Réka a 'leszidásával' :lol: nem semmik a gyerekdumák :D És a nevek is nagyon jók! Öcsém is Misi, nekem még a Bendegúz is tetszik! (én is mondtam ezt apának, mert szerintem olyan 'belevaló' fiús név :lol: nem tudok elképzelni egy holtnyugodt Bendegúzt :lol: ) és köszi a takarós tippet is!

Kocska gratula a barátnődnek! WOW első 'áprilisi bébi' :D :D kezd felgyorsulni az idő!

Tegnap megmondtam a főnöknek, hogy valószinűleg jövö hét lesz az utolsó, és tök rendes volt, majd péntek 13-án ülünk le, és megbeszéljük majd a dolgokat az utóddal is. És mondta, hogy ha értékesítő lennék, akár otthonról is tudnék még dolgozni. (mivel mondtam, hogy fura lesz otthon unatkozni most hogy abbahagyom a munkát, de ha majd kell segitség az utódnak vagy ilyesmi, akkor szóljanak majd és beszaladhatok)

Liliana akkor ez csak valami kismama'gyengeség' lehet, tegnap nem volt ilyen, mert munka után egyből lefeküdtem otthon, és csak pihi volt. Vigyázz magatokra te is!

na megyek, iszok még egy valami meleget, mert reggelre jól megfájdult a torkom.

Kép
tünemény

Sziszike boldog szülinapot!!

Kocska:melyik fórumon szültek????

Tasin: én tegnap este kívántam azt , hogy legyen már itt a szülés ideje , mert annyira égett a gyomrom, hogy 4 szem renie után tudtam elaludni.

Jaj képzeljétek anyumat megműtötték a trombózisával meg a visszereivel és hazajön ,jövőhét pénteken érnek haza és április 8ra kell visszamennie a kórházba.Ugye ő Franciaországban dolgozik és egy évben 3 szor vagy 4 szer jönnek haza.Én úgy örülnék ha anyu is itthon lenne mikor szülök mert akkor nem csak augusztusban látná először Andrist.

Kép

Kép
gabka7926

http://www.youtube.com/watch?v=C4PE84919_s
bocsánat, de ezt muszáj megosztanom...

kikocska

gabka, neked így, teljesen nyitva nem olyan nagy dolog elintézni azt a szülést ;) lépcsőzöl egy pár emeletet, vagy csak nekilátsz takarítani... azért a 36 hetet várd meg! :) ha nem akar egyébként a baba, úgysem jön, nem lehet kényszeríteni ezekkel a módszerekkel, nándival mikor én már nagyon szülni akartam a 41. héten, háromszor mentem fel le a 10 emeletesben, és még csak keményedni sem tudtam tőle...

tünemény, nem fogsz te unatkozni... én legalábbis nem emlékszem rá, hogy egy percet is unatkoztam volna míg otthon voltam egyedül babaváróban...sőt, mindig úgy elment a nap. mikor meg megvolt... háááát... :)

kikocska

Nincs az irodai gépen hang :? de ezeket a videokat én is nézegettem, az egyik kislány gyönyörűen énekelte a somewhere over the rainbow-t (óz meséből) tiszta libabőr lettem tőle.. bár a végén nem ő nyert.

ahányszor reggel néztem a reklámokat, a Prostamol Uno mindig megnevettet! valahogy igy van: gyakori vizelési inger? éjszaka is? problémáját a PROSZTATA MEGNAGYOBBODÁSA okozza. napi 1 prosztamol uno szedésével megoldódik! ----szóval erre mindig azt gondoltam, hogy aha, akkor nem a terhesség, hanem a prosztatám miatt rohangálok én a wc-re :lol:

Gabka sajnálom anyudat, de lehet hogy ez a műtét most 'jól jön', és tényleg láthatja a kisunokáját! Biztos feledtetné vele a saját operációját, ha megdajkálhatja! :D

Kikocska én is azt nézegetem, hogy befér-e a tenyerem a hasam fölé, de még nem...jójó, még mindig nem tartok ott ahol ti, de azért úgy várom már! :D (bár olyan jó érezni a belső mocorgásokat is! és tudom, nem sokáig fog már odabentről bökdösni :( )

Kép
tünemény

Kikocska: azért a március 22 mindenképp megakarom várni még egyben akkor töltöm be a 36 hetet.HOL VAN MÁR AZ A POSTÁS????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
gabka7926

MA MEGYEK DÉLUTÁN A NŐDOKIMHOZ, HOGY NÉZZEN MEG NEM E NYÍLTAM TOVÁBB.ÉS PERSZE AZ ULTRAHANG IS KIHAGYHATATLAN.MOST MEGKÉRDEZEM TŐLE, HOGY MEGTUDJA E MONDANI, HOGY MEKKORA AZ ÉN PICIKÉM.

NA MEGYEK SÜTÖK MAGAMNAK EGY KIS KRUMPLIT! :D :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Sziszike: Boldog Szülinapot :)

Kocska: Uh, én is 4-re vagyok kiírva, már nagyon várom, hogy végre a karjaimba tarthassam Jankát, de azt hiszem még nem vagyok felkészülve a szülésre, és jobb is, ha még olyan 2 hetet bent marad. Nagyon fura belegondolni, hogy ha végig kihúzza is, már csak egy hónap van hátra.

Gabka: Drukkolok, hogy minden rendben legyen az orvosnál!

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!

Mindenkinek Keményedésmentes szép napot!
Nálam minden szép! Atti itthon, még ha dolgozik is! :)
És egy angyal... hozott egy csomó hasznos dolgot ami kinn Koszovóban olcsó! Mint pl mosószer, mosogatógép tabletta, pelenka, popsitörlő SZÓVAL AZ ÉN PÁROM EGY ANGYAL! Mert ott is csak ránk gondolt! :) És hozott egy fülhőmérőt is hoyg a picinek legyen majd! Ugye hogy angyal!? Tudom! :)

Sziszike NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! :)

Tünemény bizton állíthatom hoyg unalomról szó nincs! Nekem is ez az első hetem itthon és bevallom tetszik! Főleg hoyg hiába nem tudok aludni éjszaka nem baj ha pont reggelre sikerül aludni!
És végre halad a falvédő is! Alig várom hoyg majd megmutassam nektek! :)

Gabka reméljük mindent változatlannak lát majd a dokid és nem kell izgulni!

Ja és ma végre megrendeltem a mesedekorról a figurákat a falra 17-én fog érkezni! Máris izgulok! :)

Már áprilisi baba? Húú de közel van! Az enyém huzza csak még kis április közepéig! Még sok dolgom van! :)

Puszi mindenkinek!

Ja találka végül lesz lánykák?

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

kikocs.MEGJÖTT A JÁTSZÓHÍD CSAK MOST ÖSSZKELL SZERELNEM MERT CSAVAROK VANNAK AMIVEL RÖGZÍTEM.
EZ EGY KIS IDŐBE BELETELLIK.
DE NAGYON JÓ LESZ HA KÉSZEN LESZEK VELE.

Kép

Kép
gabka7926

Kép

Kép

Na szóval ilyen összeszerelve.Én megvagyok vele elégedve :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Gabka nagyon aranyos!!! Ez még akkor is jó lesz neki, ha már nagyobbacska lesz! :D

Bogi a napközbeni alvás néha rám is férne, főleg hogy tegnap is majd fél egyig húztam az elalvást, hogy minél kevesebbet kelljen forgolódni este! Igy viszont persze nappal jön rám az alhatnék :roll: és a párocskád nagyon figyelmes!! egy angyal tényleg!!! :D

Sildi hogy érzed magad? Tartsd még bent Jankát egy kicsit!

Volt itt az irodában nagypapim, hoztam neki otthonról palacsintát, és már megy is Szegedre, mert siet haza nagyikámhoz. Olyan jó lenne, ha közelebb lennének, mindig úgy fáj, ha búcsúzkodunk. :( és nem találtak a szemében újabb daganatot! :D

valamit akartam irni, de elfelejtettem mindent :roll: kismamaagy :lol:

Kép
tünemény

gabka, nagyon tuti!!!! és nem jön le róla a festék, nem ütődik le könnyen? semmi ilyesmi? van egy hasonló elefántos kocsicsörgőnk, az volt nándi kedvence, egyre jobban vágyok egy ilyenre....

kikocska

kikocs:
eléggé strapabírónak néz ki úgyhogy szerintem nyugodtan megrendelheted.És képzeld nekem befér a kiságyba is.Na jó de 140x70 az ágy.Legalább még oda is betudom tenni neki. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok Lányok!

Megjavították a monitorunkat! :D Már épp ideje volt, már nagyon hiányoztatok.
Az ember hogy hozzá tud szokni ezekhez a XXI. sz.i kütyükhöz! Félelmetes!

Rengeteget írtatok szombat óta...Csak nagyvonalakban olvastam végig, nem is fogok tudni reagálni mindenkire s mindenre! Bocsi! :oops:

Sziszike! Millió pusszantás a szülinapodra!

Tali: én is benne lennék szívesen, még addig amíg egyben vagyok! :lol:
De a hétfő délután nekem (sem) jó, no meg a szerda, mert megyek a MÁV-ba szülésfelkészítőre. Talán már nem ártana, nem gondoljátok?
A helyszín nekem jó (Liszt Feri tér, Nyugati, WestEnd). Zsu! Én már rég jártam a Liszt-en, van olyan beülős, ahol nagy kényelmes fotelek vannak és nemdohányzós?

Kép
Kép
tisa

Demetnik! Mi még Marcinak 8 éve a PC 694 elődjét vettük.
http://www.kezenfogva.hu/Adatbazis/ellatasok/5.html
Azzal nagyon meg voltam elégedve. Még most is megvan, teljesen hibátlan, annyi, hogy a teraszon tároltam 2 évig, amíg haszáltuk, ezért kifakult, de a hétvégi házunknál csak azt fogjuk használni!!!
Bár ahogy itt olvastam, sokan mostanában nincsenek megelégedve vele, lehet, hogy romlott azóta a minősége, ezért mi most mást választottunk.
De ezzel a széles fekvőfelületű teljesen vízszintesig fektethető, és tolókar átfordítható kocsival nagyon meg voltunk elégedve, Marci még 1.5 évesen is fekve elfért benne, sokat aludt ott, délután 2 órákat séta közben!!!!

Kép

Kép
eda7

gabka nagyon jó ez a játszó! :)
Nekem nagyon tetszik!
:D

Tisa! Örülök hoyg előkerültél! :) Nekünk is hiányoztál!
Én is megyek szerdán a MÁV-ba! Akkor mi tuti talizunk! :)
Velem sajnos valószínűleg nem tud jönni a párom.... suliba lesz! De midnegy mostmár muszály menni mert a következő már azért elég necces lenne!
Neked meg bele sem férne! :lol:

Tünemény nagyon rendes a nagypapid! nem csodálom hoyg nehéz az elvállás!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi! ÉLJEN APA!!! :lol: Gondolom, hogy repdestél az örömtől, mikor végre hazaért! Én is csak úgy csüngtem a nyakán mikor pénteken megjött! :D

Sziszike! Hogy sikerült az évfordulózás?

Gabka! Gyors gyógyulást Anyudnak! Édes ez a tornászó.

Tasin! Mikor is lesz pontosan az áv-d? A hónap végén? Kitartás, már csak pár hét és olyan okos leszel, hogy a kalap sem fog rámenni a buksidra. :lol:

Tegnap voltam az ucccsssóóó UH-n, minden rendben van velünk. Utána átmentem a CTG-re, ott is jó volt a szívhang. :D A vérnyomim is (112/80).
És ma letudtam az uz ucccssssóóó teljes labort is (vérvétel, ellenanyag, vizelet). És holnap meg is lesz az eredmény. Jipppééé!

Kép
Kép
tisa

Sziszike! Boldog szülinapot!!!
Hogy sikerült a tegnapi nap???
Tünemény! Ez a vérnyomás szerintem jó, bár a 140 talán picit magas. (ha nekem ennyi lenne, én már elájulnék, mert nekem most is amikor mérték, 90/60 volt, és jól érzem magam.) Neked előtte is kb ennyi volt?
Biztos élvezni fogod az otthon létet, nyugi, hamar el fog szaladni az az idő, még vissza is fogod sírni!! :lol: :lol:
Cat! Nagyon sajnálom, hogy ennyi bosszúság ér mostanában!!! Jobbulást nektek, és kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az autó is remélhetőleg már csak elkészül egyszer!!!

Tegnap voltam a dokinál, és 2100-ról sajna 1100-ra rövidültem, de mondta a doki, hogy már ha most szülnék se lenne semmi gond!
Pepe kb 2700-2800 gr az adatok alapján! (bár nem tudom elhinni!)
Még jövő hét vasárnapig bent kell tartanom babucit, mert a jövő héten síelni fog a saját dokim, helyettesnél nem szeretnék, bár megismertem, és kedvesnek tűnik!

Gabka, kíváncsi vagyok, hogy mi a helyzet nálad!!!!
Aranyos a játék!!! Ezeket nagyon imádják a babák, és sokáig tudnak vele játszani!

Kép

Kép
eda7

sziasztok.

jelentem megvettem mindent ami még hiányzott :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon megkönnyebültem,és persze a pénztárcám is :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
na de ez van.apa nem volt velem,nem morgott.
és külömben is egy csomót spóroltam.
most amit kell még kimosom és holnap összerakom a roham pakkot.
ma is fájt a hasam :roll: :roll: :roll: kivi vagyok holnap mit mond a doki,ha most sem kezdtem kinyílni akkor én tényleg nem szülök soha.na nem mintha arra játszanék,nem futok fel direkt a lépcsőn vagy hasonló,csak már nem bánnám ha valami elindulna.

sziszike:

boldog szülinapot :lol: :lol: :lol:

pierre cardin:

errefele nagyon sok anyukának van.nem panaszkodnak rájuk.az igaz hogy én próbáltam tolni azt a nagyon széles fajtát és nem igazán ment egyenesen,de ez szokás kérdése szerintem.

pelus táska:

nekem pierre cardin van.és nagyon jól bírja.pedig én sokszor annyira megpakoltam bevásárlás utánn hogy nem lehetett összehúzni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: semmi baja.ja és még a balcsira is vittük,abban volt egy csomó minden,a strandra is azt vittük magunkal,szóval tényleg sokat volt használva.

gabka:

aranyos ez a játszóhíd,szép színes.biztos tetszeni fog a picinek.

Kép
Kép
ettike

Tisa de jó! Visszajöttél! Hogy érzed magad? Most már iszod a teát? És érzel fájásokat? Jó sokat kérdezek, de én csak 4hét múlva leszek ott, ahol most már TI jártok! :D :D ja, és a pocid megy lejjebb, vagy ez majd csak úgy egyik napról a másikra?? :?

Eda azért megnyugtató, hogy ha már megszületne Pepe akkor is rendben lenne! A vérnyomásomat meg nem nagyon tudom, nincs otthon mérőnk,és ezeket sose jegyzem meg. a régebbiek 112/72, 120/70, 125/82 voltak. de ma is siettem be az irodába és akkor is rámjött, pont mikor beértem. :roll: azért megnézném magam ahogy döcögök végig az úton mint egy kisdömper szinte futva (bár gyalogolva minden normál ember leelőz :lol: )

Ettike jó, hogy már beszerezted a dolgokat! Nálunk apa egész jól birja vásárlást, bár ha elfogy a türelme, akkor amit megfogok, beteszi a kosárba, hogy ok, EZT vesszük meg, kell még valami? :lol: de azért a ruhásboltokban őt se kell védeni, sokszor már ÉN únom el magam :lol:

vége a napnak! már fájdogált mindenem! megyek haza és kötöm tovább apa sálját! szép estét mindenkinek!

Kép
tünemény

én most egy kis kényszer pihire megyek, ágyikó országba, sajnos megrövidült a nyakcsatorna, így pihennem kell, meg nyomatni a magne b6-ot...

mindenkinek szépet jót! majd jövök :(

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Tünemény: Köszi szépen, jól vagyok, csak én is küzdök az állandó álmossággal, éjjel meg nem nagyon megy az alvás. Meg sokszor kínoz ez a nyelőcső égés :?

Eda: Én is pont így vagyok vele, nem szeretnék a jövő hét elején szülni, mert az orvosom nem lesz itt és én sem tudom elhinni, hogy 2800 gramm lenne a kislányom. Inkább az lehet, hogy hosszú, nyurga baba lesz.

Gabka: Nagyon szupi ez a híd, mi is szeretnénk valami hasonlót.

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!

Képzeljétek, az "utódom" ma délután úgy döntött, hogy elege volt, hazamegy pihenni. Állítólag az asszisztenseim borították ki. Nem tudom sajnálni! :twisted:

Olyan édes kis rózsaszín fürdőkádat vettünk Lucának, tiszta szerelmes vagyok belé. Megvan a zenélő forgó is az ágy felé. Ha hazaértem, lefotózom, és megmutatom Nektek is.

Anyukám szerint már nekem is lejjebb van a pocakom, de én nem nem érzem így.

Luca babám továbbra is táncosnőként funkciónál. Nem arról volt szó, hogy az utolsó időszakban a kisebb hely miatt már nem tudnak annyira mozogni? Hát, Lucán ezt nem érzem.

Ettike!
Ügyes vagy, hogy mindent megvettél. Remélem, hogy hétvégén már én is ezt mondhatom. Jó érzés, ugye?

Eda!
Tarts ki a síelés végéig! :)

Tisa!
Welcome back! Minden oké veled?

Na, indulok haza!

Szép estét mindenkinek! 8)

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Jaj de aranyosak vagytok! Nagyon széppen köszönöm a gratulációkat :-) Tegnap este jól sikerült... :-) Bár nem volt ágyjelenet, de jót ettünk nagyon és jól össsze bjva aludtunk el :-)
Mai nap is jó volt eddig :-) Apa fözte az ebédet valami isteni finom lett :-) Kaptam egy hatalmas csokor virágot is :-) Az egyetlen baj. anyukám nem rég vitte el Kolit apa elment a bricoba a taki gépért és most nagyon rossz így egyedül :-( De ha haza jön apa jobb lesz. Holnaptól meg eléggé hajtanunk kell hogy vasárnapra kész legyyünk így nem lesz időm vágyodni Koli után .....
Mivel kedden én is mindent megvettem most megyek és szép kényelmesen bepakolok a táskámba :-) Legalább nem zavar senki és úgy pakolászk ahogy akarok. Aztán apa fúr estig, hogy holnap már tényleg csak takarítani kelljen....

Tisa!
De jó hogy jötéttél :-) És remek, hogy minden ennyire rendben van..... Jól érzed magad mármint úgy mindehogy? Lelkileg ?

Eda, Gabka és Ildi !
Tessék megvárni a dokikat meg amúgy is ráértek még egy picit. Én elképzelhetőnek tartom a babák súlyait. Koli 37 hetesen született 3130. Akkor egész reális a súlyuk

Tünemény!
Nagyon jó lesz ha vége lesz a melodnak. Hidd olyan dolgokra lesz időd amikre eddig nem.....

GEsztenye!
Én se sajnálom a helyettesed :-) Szokja csak a strapát. Tudja meg mit csináltál TE :-)

Valamit akartam, de mit... lövésem sincs.
Ja igen úgy irigyellek benneteket én csak jövőhét után megyek dokihoz addig nem tudom meg hogy mi van nálunk.... Mondjuk kedden megyek ctg-remeg szülésznőhöz. Aztán még itt az esküvő. A rá következő héten uh, ctg, doki. na az sűrű lesz de akkor már tudni fogom, hogy hogyan is állunk.
na megyek, mert mindjárt haza ér apa és nem is csináltam semmit :-)

puszi

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok!

Ma megvolt az első csuklás, szegénykém vagy félórát nyomta :D

Tegnap beugrott a védőnő, persze nem szólt előre, hát addigra pont szétszedtük az ágyat, hogy átragasszuk és meghúzzuk a csavarokat, a babakocsi meg a hordozó pucéran állt, mert épp elindítottam a mosást a huzatokkal, szóval pont időben :P Sokkal jobban érdekelte, milyen egy gerendaház, mint hogy minden van-e a babának. Sztem azért levette, hogy mindent beszerzünk neki, nem lesz gond. Persez azért jólesett, hogy mondta, hogy készüljek fel rá, hogy a sportolók sokszor nehezebben szülnek, mert jó erős, kötött izomzatuk van, ai nem lazul olyan könnyen :( Nah mind1, legalább van hasizmom is a préseléshez.

Kész a rohamcsomag, a pihepuha wc-papír is bekerült, a hordozó és a babaruha is összekészítve, kicsit nyugodtabb vagyok.

Ma még vettem homeos cuccokat, persze azt nem kaptam pont, ami ezeket az ízületi jujjokat orvosolja :( Majd talán Kecskeméten.

A Prostamolos reklámon én is vihorászni szoktam, hogy tuti, hogy csak a prosztatám rendetlenkedik, azért járok ki éjjel :D :D :D

Először nem értettem, hogy "néz" lefelé a köldök, hiszem ha a hasam lecsúszik, akkor a tetejére kerül, aztán nézegettem a tükörben, és leesett :) az enyém lejjebb csúszott, és nagyon dudori lett. A cici alatti tenyér is megvan. Furcsa, mert nem nagy a babó, de a jelek szerint már mintha kb. két héttel előrébb tartanék. Hmmm, majd kiderül áprilisban.

http://teszvesz.hu/item567763114_premax ... kendo.html
ilyenem lesz :D :D :D szürke-feketében. Remélem, hamar jön a posta, bár tuti jövő héten ér csak ide. Már nagyon várom. Nah megyek sorozatot nézni, nekünk is van pár függőségünk, most a Grace klinikát nézzük előre angolul. :)

icamica

Sziasztok!!

Sziszike!Nagyon boldog szülinapot Neked!! :D

Gabka!Nagyon klassz a játszóhíd!!Szerintem is nagyon jól jártál vele!

Köszönöm a véleményeket a babakocsival kapcsolatban!Annyira nem tudok dönteni ebben az ügyben.Viszont a babahordozót már kinéztük a párommal,abban (talán) biztos vagyok,hogy azt szeretném :? Pedig ennél azért határozottabb szoktam lenni,ha dönteni kell :oops:
Képzeljétek,ma volt itt a hugom és végre megcsinálta a hajam,befestette,levágta és végre emberi fejem lett.Még a hangulatom is másabb lett :D

Tünemény!Nagyon aranyos nagypapid lehet!Örülök neki,hogy minden rendben van a szemével!Akkor kezdődhet a visszaszámlálás munkafronton!!Hidd el,ténylge nem fogsz otthon sem unatkozni!

Kocska!Hihetetlen,hogy már van egy "áprilisi" baba!Persze,korábban jött,de engem elgondolkoztatott.Hiszen lassan nálunk is beindul a dolog,március vége fele már érkezhetnek az első kis manók!Milyen gyorsan telik az idő!!!! :shock:

Gesztenye!A kiskádhoz állványt is vettetek?Megkérdezhetem,hogy hol vásároltatok?MI az állvánnyal bajban vagyunk,mert sehol nem találunk elfogadható áron.Pl. a baby outletben azt hiszem 7000 Ft-ért lett volna csak az állvány!!! :twisted:
Várjuk a fotókat!!!

Kép
demetnik

Csáó csajok!

Minden oké velünk és nem tágultam tovább.
1865 gramm a becsült súlya Andrisnak.És olyan szép a pofija a képen.Majd holnap bővebben most megyek pihi.

Kép

Kép
gabka7926

sziasztok.

igen,nagyon jó érzés hogy megvannak a cuccok.sőtt inkább megnyugtató.délutánn is fájdogáltam :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: meg most is............

icamica:

én is ilyet szeretnék venni a picinek.arra gondoltam jó lessz mikor megyünk sétálni,mivel Patriknak még fogni kell a kezét lefele a lépcsőn és így marad egy szabad kezem.meg ha sétálunk és Patrik elfárad akkor beleteszem Alexot és Patrik ülhet a kocsiban.vagy ha buszozunk akkor nem kell a kocsit vinni,vihetem abban.és még sorolhatnám..... :wink: :wink: :wink: :wink: remélem el is lessz benn.jópofa lenne ha visítana benn :? :? :? :?

bogyó:

sajnálom hogy neked is feküdnöd kell......
de már nem sok és nyugodtan jöhet a pici.Balázs ugye?jól emlékszem?

szombaton megyünk mi is családi ebédre.remélhetőleg pontot teszünk ennek a hüle veszekedős időszaknak a végére és nyugodtan várhatjuk Alexot.

megyek fürdetni és alukálni,nagyon fáradt vagyok,fél 6 kor kelt Patrik........ja és napközben sem aludt.......

Kép
Kép
ettike

Bocs, hogy csak magamról, de nagyon fáradt vagyok a mai nap után.

Autót elhoztuk, de Apa még visszaviszi jövő héten egy napra, mert nem sikerült mindent megcsinálni rajta. Ez bosszantó, de már mindegy.

Viszont jó hír is volt ma. A Novetextől visszahívott a csaj, hogy előrevették a matracrendelésünket, és már kész is van. Benié lesz. Lehet, hogy holnap, vagy hétfőn hozza is a GLS. Végre egy cég, akiben pozitívan csalódtam.

Marci adatai:
BPD (fejátmérő): 86 mm
HC (fejkerület): 323 mm
AC (haskörfogat): 318 mm
FL (combcsont): 69 mm
Becsült súly: 2793 g

Hozzáteszem egy hete a becsült súly még csak 2336 g volt. Így ebben nem hiszek. Egy hét alatt szerintem nem nőhetett 457 g-ot a súlya.

Magzatvíz kicsit több, de inkább határeset a normál és a kicsit több között.

Ami érdekes, hogy a diab rendelésen megbeszéltük, hogy a vérnyomásra most már 3x1 Dopegytet kell szednem, mert néha még most is magas.
Erre fél óra múlva fent a nőgyógyászaton megmérettem a vérnyomásomat, mert nagyon fájt a fejem, és 100/60 volt. Nekem nem szokott ilyen alacsony lenni.
A nőgyógyásszal arra jutottunk, hogy pár napig szedjem a 3x1 szemet a vérnyomáscsökkentőből, de előtte egy órával és utána kettővel mérjem meg a vérnyomásom. Szombaton pedig megbeszéljük a további adagolást.
Úgyhogy a telefonomon most 3 ébresztés van egyszerre beállítva: vércukormérés, Dopegyt bevétele és vérnyomásmérés. Másképp nem tudom tartani az időpontokat.

És az UH-on az volt a nő első mondata, hogy "milyen nagy haja van..." :D
Vendég

Kikocska én is úgy látom, hogy fent van még a hasam, sőőt talán most van a csúcson.
Megnyertem egy pihenőszéket, te értesz hozzá, tényleg 2000Ft a postaköltség?
Jó a két csaj is

Haláliak a törpék, amikor ilyen okosságokat tudnak mondani.

Gabka a hoxán az áprilisi babaváróknál.
Tünemény De a múltkor, aki szült innen Bajáról, a volt kolleganőm, akit Pécsre vittek, ő is ápr.-ra volt kiírva, velem 1napra, úgy hogy már a 2.áprilisi baba. Sőőőt ott is, és itt is az ikres kismamiről semmi hír, így ők is megszülhettek már akár.

Gabka ez jobban néz ki, mint a képen volt. Én is nézegettem ezt, de zenélő maci, meg hálózsák lett ugyanonnan. Ma meg egy meseszép pihenőszéket nyertem meg.

Sziszi Kicsi vagyok, székre állok
és onnan Boldog Szülinapot Kívánok! (a páromnak is ma van.)

Tisa akkor te már csak a VÉGeredményeket várod??....

Tünemény, Gabka ti jó esélyekkel indultok az első babásoknak közülünk. Bár én ma is shopping túráztam,úgy hogy megtettem mindent érte.
Na eda is beállt a sor elejére Na most hogy tovább olvastam itt elég erős a mezőny..

Tünemény az én párom is pont ezt csinálja, ha vásárolni megyünk. Eleinte még egy kicsit lelkes, de gyorsan megunja. Most már a babakocsira is azt mondja, mindegy mit csak vedd meg.

Csajok képzeljétek el, az én manóm nem oldalra tolja a pocakom, hanem a köldököm jobb oldalán csúcsosodik ki,ahogy már mutattam a képen is.
Na most a legújabb, hogy beszippantódik a köldököm és egy nagy meder lesz ott. a Tiétek is csinál hasonlókat?

kocska

http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23135

ismét uj képek vannak fent! Kép ő a pihenőszékünk

kocska

Kép szegénykém így össze van csomagolva, nemcsoda,h.nemtudom mije hol van..

kocska

http://dilidomino.freeblog.hu/categories/terhesseg/

Valaki kérdezte hogy állhat bent a baba,itt van jó kis kép

kocska

kocska, ha dobozba csomagolja, szerintem ez nem nagyobb 75*60*60-nál, ami a szabvány maximuma, és akkor 930ft a posta. ha nem dobozba csomagolja, vagy túllóg a szabványon, akkor 1530, ha pedig időgarantált, vagy egyéb extra szolgáltatást vesz igénybe a feladásnál, akkor 1980 a postacsomag. szóval egyeztessetek :) ezek csak a díjak, az alábbi linken: http://www.posta.hu//kepek/upload/2009- ... vo_web.pdf

egyébként csak sajnáltatni jöttem magam. Réka este óta fosik és hány, még álmában is hányt, de olyan kis szegény, kérte a vödröt, utána ráfeküdt a peremére, és ott aludt tovább. Nándi meg betaknyosodott teljesen, remélem mindenki megfertőz mindenkit, és boldogok leszünk. Megpróbálom valamelyik nagymamát mozgósítani jövő hétre. MIvel mióta terhes vagyok, 6szor kaptam el ilyen vírust, előtte meg még nem is emlékszem rá, hogy mikor, nem sok reményt fűzök hozzá, hogy nem kapom el újra, de hátha...

kikocska

Jó reggelt!

Engem a vízműves bácsik keltettek mert jöttek leolvasni az órát.Grrrr :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Fizut se kaptam ma pedig hétfő már 9-dike. :evil:

Kocska: nagyon szép a pihiszéked.És te aztán jól bevásároltál. :D :D A pihiszékünk narancsszínű és elmondom , hogy tök könnyen szét lehet szedni és elcsomagolni.Én még nem raktam össze mert akkor az is csak foglalja a helyet.

Ha minden igaz délután megyek 4d mozira.Mikor tegnap elmondtam apának nagyon húzta a száját a pénz miatt de olyan szép most odabent ez a gyerek, hogy nem tudok ellenállni. :oops: :oops: :oops: :lol: Ja és azt is mondta, hogy egy picit kevesebb a súlya de ne aggódjak mert ugye nem minden gyerek 4 kilósan jön a világra.Ő olyan 3kilóra becsüli a születési súlyát.

Kép

És a tegnapi adataink

Kép

Na megyek megmosom a hajam. :(

Kép

Kép
gabka7926

ettike: igen, jól emlékszel, Balázs. Hát azért április végéig még sok idő van, nem baj, van pár ezer dvd itthon neki esek :)

kellemes hétvégét Mindenkinek!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Sziasztok!

Beszereztem a málnalevél teát. Valaki tud valami okosat mondani az elkészítéséről?

Kikocska: Jaj :( Gyors gyógyulást a gyerekeknek!

Gabka: Jaj, de édes kis pofija van :) Én is úgy beneveznék még egy babamozira, de valahogy sosem tudnak normális képet készíteni :evil:

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!

Ildi: Én úgy csinálom, hogy egy jó nagy csipetet leforrázok. 1 bögrényit. Semmit nem teszek bele. Car. Hidegen még carabb. Leküzdöm. Ízetlen fű. Ezt egy hétig.

Aztán a betöltött 37. héttől már napi fél litert megihatsz...

De ha jól emlékszem, Sziszike a nagy tudora ennek! :lol:

Majd kiváncsi leszek mint mondasz az ízére. Nálunk Apa is megkóstolta... Ilyesmi arcokat vágott: :? :shock: :roll: :?

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!
Gabka! Nagyon aranyos ez a kép a piciről! Én sajna nem jutottam el egyszer sem 4d ultrahangra :(
Nekem is azt mondta a doki hogy kisebb lesz!Bár tegnap amikor az egyik ismerősöm meglátott az első mondata az volt hogy jéé mekkora hasad van...
Bogyó Beo! nem lennék a helyedben hogy feküdnöd kell! :( De azért kitartás!

Nem semmi milyen pózban vannak szegény babák a pocakban...

Tegnap voltam nst-n! Persze hogy az én pici fiam csak abban a fél órában nem akart megmozdulni! :D Viszont amint kijöttem a vizsgálóból elkezdett tombolni :D :D
Mondtam is tipikus férfi lesz... ha valamit kellene akkor csakazért sem!

Minden újonnan beszerzett dolog nagyon szép! A játszóhíd és a pihenőszék is!

Na további szép napot mindenkinek!!

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Tisa: Köszi :) Azt hiszem a biztonság kedvéért megvárom vele a jövő hét szerdát, amikor hazajön az orvosom, aztán elkezdem inni. Az ízéhez nem fűzök túl nagy reményeket. A védőnő meg adott egy homeos listát, amit a 37. héttől kell elkezdeni szedni. Hát kíváncsi leszek :)

Kép

Kép
sildi83

Hahó!

Tök jó volt a tegnapi színház, majd bepisiltem a nevetéstől, a férjem meg rajtam nevetett! Az volt a darab címe, h Pletyka! Azért azt hiszem elég volt, pocakosan többször nem tudunk már elmenni, legközelebb majd a Madonnára megyünk, már a jegyek is itt vannak!

Barnus kelengyéje is teljesen elkészült, már csak a mosás, vasalás van hátra, de még nem állok neki! Végül ezt az overállt vettem, vagyis Apósom épp ezekben a percekben veszi meg! 8)
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43
Anyum ajánlgatja, h majd ő kivasalja a bébiruhákat, mert az olyan jó, és könnyebség is lenne nekem, de nem akarok kimaradni belőle!!!

Tali ügyben akkor teszek még egy bátortalan, utolsó kísérletet, mivel a hétfő sokaknak problémás.
Legyen csütörtök délután???? :?: :?: :?:

Gabka, András nagyon helyes a képen, olyan, mintha épp aludna! És tök jó, h nem tágultál tovább!

Eda, most már tényleg nem lesz semmi baj, viszont lehet, h gyors szülésed lesz így!
Tényleg, végül minden megvan már, vagy most nekiindulsz vásárolgatni még?

Kikocska, sajnálom a a fránya betegségeket, kitartás neked meg jobbulást!!!!

Kocska, érdekes mozgásokat végez a köldököd!!!! :shock: :lol: Én még nem talpasztaltam ilyet, Barni inkább meg- megfeszíti magát néha egy oldalon a teljes hátával vagy valamilyével!

Ica, mi is nagy Grace klinika-fanok vagyunk! Nem tudod, h mikor folytatódik itthon?

Azért lassan kezdhetünk izgulni, ha az április eleiek nem jelentkeznek be naponta, hogy vajon babáznak-e már!!!
Annyira jó, már nagyon várom a babaesőt, meg a képeket!

Ennyit bírtam megjegyezni :oops: , megyek ledőlök egy kicsit!

Zsu
svs

Apósom az M5-ös helyett az M3ashoz ment, így mégsem biztos az az overáll! :x :x :x
Nem vagyok dühös, nem vagyok dühös.........

Zsu
svs

Zsu: szorítok, hogy meglegyen az overáll mert nagyon aranyos lenne benne Barnus.Persze másban is jól nézne ki. :wink:

Én is alig várom már, hogy beinduljon a Bébibumm!!!!!! :D :D :D
Persze ne velem kezdődjön!!!! :shock: :shock:

Kép

Kép
gabka7926

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: