hát, én ma megint félhalott vagyok, és igaziból eléggé örülök neki, hogy a csemeték már megint oviban vannak, van egy kis nyugalmam. már három napja egyátalán nem tudok felkelni reggel, nem tudom, mi van, asszem most kellene pihennem sokat, hogy rákészüljek a babóra, meg ami vele jár (tényleg, gergő azzal jött haza, hogy lehetne mihály bendegúz is

) de nem tudok feküdni, így ez nagyjából kilőve. ezért is lennék túl a születésen, mert csak úgy érzem, egyre fáradtabb leszek, egyre kevesebb jut a gyerekeknek is belőlem, azért baromi rossz érzés azt mondani a gyerekednek, hogy nem tudok itt ülni melletted a földön, meg éjjel sír, és egyszerűen nem tudok felkelni hozzá, pedig szaldnék,m ert tudom, hogy éppen rosszat álmodik. Szóval szívesen kezdeném már a más jellegű problémákat, bár némi lelkiismeretfurdalással. tegnap ezt ecseteltem a jó uramnak, az meg mondta a hasamnak, hogy azért anya nagyon szeret téged
ja, egy kis vicces még a nagyokról, réka tegnap azért sértődött meg rám, mert Ő énekelt!!!! épp rajzoltunk, dúdolgatott, és egyszer csak abbahagyta, és néz rám randán. kérdem mivan, nem szóltam, nem hallottam, nem néztem, mit csináltam már megint rosszul? erre a fejemhez vágta, hogy idézem: "az a baj, hogy énekeltem, azért vagyok rád mérges." hát, köpni nyelni nem tudtam, asszem nem mondtam semmit, gergő mondta, hogy bocsánatot kellett volna kérnem tőle
és olajbogyót ettünk tegnap rékával, nándi nem szereti, de nagyon részt akart venni, így egyet felbökött egy fogpiszkálóra, és nyalogatta ő is, és fintorgott. jó, hogy egy család vagyunk.
Sziszike, akkor téged az Isten éltessen sokáig! meg még sok boldogot! és az megnyugtató, ha minden rendben van, még akár maradhat is. én nándiról gondoltam egyébként, hogy korán fog jönni, számolgattam a heteket, hogy eljussunk a 34-ig, aztán ugye 10 napot hordtam túl...
és remélem jól sikerült az este! mi nem szoktunk étteremben ünnepelni, és még gyerektelenül utaztunk el egyszer, de mindig nagyon jól éreztük magunkat eddig. remélem nektek is összejött
tasin, kitartás! biztos meglesz az a hülye államvizsga, és azért utána már nagyon jó lesz neked. de tényleg nem hiányoznak ezek a dolgok. a barátnőm szakvizsgát tesz az utolsó hónapban... jó, hogy tudsz koncentrálni.
dementik, én már többször írtam, a pierre cardint én nem ajánlom, akinek volt a barátaim között, nem volt elégedett vele, főleg a minőségével, az egy gyereket is alig bírja végig, meg nehéz tolni, irányítani, ez 4 évvel ezelőtti tapasztalat.
pelenkázótáskáról nekem is az a tapasztalatom, hogy a sima hátizsák jobban bírja. rékánál vettem egy hauckot (hátizsákot, nekem kell, hogy a kezeim szabadok legyenek, meg azt a kendővel is tudom használni), és bő egy év után már rongyos volt, a kínaiban vettem aztán egy nagyobb, sokrekeszes, oldaltartós (cumisüveg, itató betározására) sima hátizsákot 1700ft-ért, az jobban bírta a strapát, pedig két gyerek holmija sokkal nehezebb, mint egyé... most már mondjuk kell újat vennem megint, mert szegényt túlterheltem...
cat, remélem a mai nap jobb lesz... a szakemberek meg ilyenek. legalább tudja az ember, hova nem kell fordulni ezután.
kocska, tuti a naplód! viszont szerintem magasan van a hasad, majdnem, mint nekem, milyen meglepő

nem látszik, hogy lent lenne. Eszembe jutott, hogy a másik ismérv még a lefelé néző köldökön kívül, amit hallottam, hogy mell alá befér a tenyér, utána kezdődik a pocak.
Tünemény, nekünk is van patentolós plédünk, és rékánál sokat használtuk, főleg mikor otthon a hordozóban hintázott. Nándi viszont azt szerette, ha szorosan becsomagoljuk, hogy csak a pofija látszik ki, akkor elő sem vettük, a barátnőmnek kölcsönadtuk, mert az ő fiának bejött nagyon

. És mindkét gyereknél a rengeteg plédből és kis takaróból, ami rendelkezésre állt, legtöbbet a 2m*140cm-es sima polár anyag-takarót használtuk. mert azt lehetett mindenre használni, melegben, hidegben összehajtva, beletekerni a gyereket, belehúzni huzatba. szóval ez vált be legjobban.
és még azt akartam mondani, hogy nekem kettős frontnál szokott lenni néha ilyen, hogy szédülök egész nap, néha majdnem ájulásig, és volt most kettősfront.
na, nekilátok dolgozni, mert nem lesz ebből semmi ma... kaptam megint ruhácskákat eladásra, vannak közte piciknek valók, ha még venne valaki valamit, délután érdemes lesz esetleg benézni majd. nem túl sok, de elég jópofák is vannak közte. Mondjuk ezek nagy része nem újszerű, hanem inkább csak jó állapotú. a barátaim adják eladásra

Meg a héten jön majd 20 kiló ruha még, izgulok, mi lesz közte, de azokat már nem töltögetem fel. remélem találok közte a nagyoknak ruhát, mert március 22-én én már nem vállalom be a börzét, nincs, aki kivigyen, és réka tök nagyot nőtt most, sorra dobom be a ruhákat a dobozba. Méghogy a gyerekek olyanok, mint a fák, télen nem nőnek... egyik nap nézegette magát az ágyban, karját, lábát: " anya! hogy nőtt meg ilyen hosszúra a lábam? hogyhogy ilyen nagy kezem lett? "
http://www.vatera.hu/ismerjmeg/view.php?id=472680