A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo,kell majd Rugó taj száma is

:arrow: nem akar aludni B. :evil:

KépKép
viranka

Köszi :D

Az meg van, ellentétben a lakcímkártyájával, amit a nyáron elvarázsoltunk valahol :x

Alszik már B.?

Rugó hagyta levágni a haját, most fürdik 8)

Kép
vindolanda

Biztosan nem lesz gond Rugóval 8) Áronnál én is egy laza beszoktatást tervezek....mert ugye ott lesz Péterke is, lehet bezavarná, ha én is ott lennék túl sokat az oviban :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, ügyesek lesznek a gyerekeink, és kész :wink:

Rugó még mindig fürdik, lassan egy órája, és még nincs kedve kijönni a vízből. Végigjátszotta a fürdős játékok repertoárját háromszor, és még nem unja :roll:

Kép
vindolanda

Rugó és a pancsolás..:-)

Ja igen kell még igazolás a dokitól..hogy közösségbe mehet!!

én pihentem egy órát...Dalma díjazta..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

nem aludt el :( viszont megkergette a szomszéd kismacskáit,akik most a bejárat előtt a lábtörlőn alszanak :shock: 8) nem zavarja Őket h. mászkálok ki be :) mondjuk nagyon cukik :)

én meg az iskolakezdésen agyalok :) mit vigyen,kell-e váltóruha vagy sem,minden cuccot vigyen,vagy ne, nekem is csinibe kell mennem évnyitóra(mert most még menne kell :) ) vagy nem :) legyen már elseje du. 4 óra :)

KépKép
viranka

:-) dilemmák.

KépKép
kaqk
Debrecen

Ó, abba bele sem gondoltam, hogy majd ezekre az évnyitókra mennünk kell nekünk is :x
Na, majd felváltva megyünk Gáborral :lol:

Macskák 8)

Aludt Bálint?

IRINA merre vagy?

Kaqk, majd valamelyik nap találkozunk, ha neked is jó... Biznisz 8)
Igazolás :roll:

Most nem szórakozok, vadul dolgozni kezdek :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :)

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

az oviban nincsen tanévnyitó? :roll:
én meg sem kérdeztem, csak közöltem, hogy Péterke szept. 5. kezd :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, jótól kérdezed :wink: :lol:

De remélem, hogy nincsen.

Kép
vindolanda

Vindo :D szerintem sincs :roll: csak mondták volna....

Heni
KépKép
heni81

jó reggelt!

Vindo: ok. én itthon vagyok..f4 ig minden nap.:-) aztán emmáért de egyeztetünk..:-)

nincs év nyitó az oviban..:-)

Ma I viszi Emmát ..picit később, mikor már bent vannak..remélem ma jobban megy....bár tegnap is jó napja lett..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, hátha jobban megy.

Vagy ma, vagy pedig holnap be akarok menni Rugóval a belvárosba délután, le kellene adni egy-két könyvet spirálozni (a Nagytemplom mellett van a hely). Lehet, randizhatnánk is, ha energikus vagy. Jegeskávé a mekiben, ilyenek...
Ha nem, akkor majd odaadod valamelyik nap, ha nálam van a kocsi.

Heni, mondták volna vsz.

Lassan készülünk, elmegyünk az óvodába.

De még fogmosás, nekem borotválkozás, öltözés meg hasonlók.

Kép
vindolanda

Hahó!

Mennek, csak mennek a napok, és teljesen tele van mindegyik... :( Nagyim rosszul van, gyerekek kezdenek begolyózni itthon, nekem a következő hetet nagyon meg kell szervezni, mert reggel 8-tól este 8-ig minden ap suli... Hogy mi lesz Benivel, még nemtom, sztem jön velem... :)

Úgyhogy bocsi, csak életjeleket tudunk adni... Nem mintha egy ideje nem így lene, szégyellem is magam miatta, ne haragudjatok, hogy nem vagyok építő tagja a csapatnak... :(

Kép
Kép
Kép
zdori

Huh Dori nem semi lesz a jov heted.
Vindo ma du nem jo de a holnap lehet.
Sz gep adaptere elfustolt.most telefonrol.
ma is volt pityerges. de nem hiszti. Okos , tudja h neki ez a munkaja. csak kicsit szomoru,inkabb itthon lenne.
takaritas kesz. mosok. Fozes elmaradt I sincs itthon emma se.magamert nincs kedvem

KépKép
kaqk
Debrecen

Számítógép :x
Szegény Emma. De majd belejön.

Dóri, nem semmi vagy, ha viszed Benit is 8) :wink:
Nagyidnak jobbulást!

Mi közben megjártuk az óvodát (és kell oviszsák is, Kaqk :P ), ahol kiderült, hogy Rugónak perec lesz a jele. Megnézte a csoportszobát, megtaláltuk az óvónénit.
28-an lesznek egy csoportban.
Szerintem minden rendben lesz, teljesen rugalmasnak tűnnek :)
Azt mondták, hogy Rugónak hívják majd :lol:

Utána elmentünk az orvoshoz igazolásért, aztán a játszótérre, majd hazafelé fagyiztunk.
Viszont - bár próbáltam lebeszélni róla - R. málnát választott, amit aztán nem evett meg.
Majd hazafelé kihányta azt, amit nyammogott belőle :roll:

Azt eddig is tudtam, hogy a mogyoró, pisztácia, szotyi az állaga miatt okoz neki hányást, valahogy ezeknek a kis darabjai nem jönnek be neki, de a málnától még nem hányt. Igaz, tele volt kis magokkal meg darabkákkal :roll:

Nyáron evett málnát, semmi baja nem volt tőle.

A lényeg, hogy most mosunk, még a cipőjét is lehányta.

Este megyünk majd vásárolni, pár dolog azért kell neki, ami nincs (új ágyneműhuzat pl., még azokat használjuk, amiket születésekor vettünk).

Kaqk, akkor a holnapot megcélozzuk 8)

Kép
vindolanda

Huh Dori nem semi lesz a jov heted.
Vindo ma du nem jo de a holnap lehet.
Sz gep adaptere elfustolt.most telefonrol.
ma is volt pityerges. de nem hiszti. Okos , tudja h neki ez a munkaja. csak kicsit szomoru,inkabb itthon lenne.
takaritas kesz. mosok. Fozes elmaradt I sincs itthon emma se.magamert nincs kedvem

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Panka már aug. 15.-e óta jár oviba. Szerencsére nem volt semmi baj, nagy örömmel ment, és még jobban örült, amikor találkozott a barátnőivel. Pedig most még összevont csoportban vannak, gondolom jövő héten kezdenek rendesen, ki-ki a saját csoportjában. Most már nagyon örülök annak, hogy az óvónéni ragaszkodott ahhoz, hogy középsős legyen. Tuti unatkozna kiscsoportban, és annyira "nagylány" lett a nyár folyamán. Az egy dolog, hogy megtanult biciklizni (és mostmár oviba is bicajjal jár :) ), de a rajzai is nagyon sokat fejlődtek, és legújabb hobbyja, hogy betűket, neveket próbál "írni". A természete nem változott: határozott, zsarnok, főnökasszony :).
Tegnap este kiderült, hogy felvettek a fősulira. Ma bent voltam részletfizetést kérni, most elkezdem töltögetni a felmentési kérelmeket, hogy beiratkozáskor már vigyem, és írok egy kérelmet, hogy egyéni tanrenddel gyorsítva végezhessem el a szakot. Remélem, sikerül.

Amikor én terhes voltam, mindig hordtam a gyerekeket rock-koncertekre. A mai napig nincs bajuk a hangos zenével :wink: .

Arra határozottan emlékszem, hogy Bence az első életjelet 20 hetesen egy lakodalomban a leves alatt adta, a zenekar hegedűnyávogtató siratózenét játszott, és Bence majdnem kirúgta az oldalamat :). Akkor, megnyugodtam, ha neki sem tetszik, akkor nem lesz baj a zenei ízlésével 8) .

Viranka, szerintem az évnyitón a tanító néni elmond majd mindent. Bencének anno kellett egy "ruhazsák", amiben volt váltás zokni, póló, vékony pulcsi. Első nap be kellett vinni minden cuccot, és 1-2. osztályban mindenkinek volt saját polca, így nem kellett a nehéz táskát cipelni. Csak hétvégére hoztuk haza, amiben dolgoztak, hogy átnézzük. Nyugi, ez sem lesz más, mint az ovi :).

Dóri, kitartás, teljesen megértünk! Nagyidnak jobbulást. A gyerekek nálunk is golyóznak, remélem, ezen segíteni fog az iskolakezdés :roll: .

Vindo, rendesek az oviban :).
dettyk

Dettyk, hát kinek a lánya rajzoljon ügyesen, ha nem a Tiéd? :wink:
Remélem, mindent el tudsz majd intézni.

Rugó elég kis botkezű, de egy notebookot és egy nyomtatót ügyesen összekapcsol egymással - mindent a megfelelő helyre, és áram alá is helyezi :lol:

Én közben alkottam, egy árva, még ki nem mosott kék cuccot bekevertem a fehérek közé, és persze összefogott pár nadrágot, felsőt... Egy atlétám olyan lett, mintha batikoltam volna :lol:
Pár ruhát domestossal kezeltem, a világos, ámde színes ruhákat meg újra kimosom :x

Most van pár percem, Rugó kisvakondot néz.

Este megyünk majd vásárolni valahová, kéne írni egy listát :roll:

Kép
vindolanda

Helló, csajok,
vagyok, de csak röviden, mert nyomom az ipart, amíg Ádi oviban van.

Dettyk, gratulálok a fősulihoz, mindent bele! :D

Dóri, Nektek a legjobbakat, hogy minden összejöjjön! Nagymamád gyógyuljon meg mielőbb!

Vindo, jó lesz az az ovi. Szegény Rugó ezzel a málnával... Ádi a mai napig kiköpi, ha túl sokat vesz valamiből a szájába (de van, hogy fél óráig rágja, aztán dobja ki), nagyon lassan tudjuk rávenni, hogy a megoldás az, hogy sosem veszünk sokat valamiből a szánkba. :lol:

Eddig egy angol absztrakttal szőröztem 11 óta. :shock:
irina

És sikerült befejezni?

Na, a pamut cuccok szép fehérek lettek, de amiben volt műszál, licra (vagy mi), meg hasonlók voltak, azok olyan szép babakékek maradtak, hogy ihaj.
Pl. a legjobb melltartóm csipkerátétje és pántja :x :x :x
Kiszúrja a szememet a színe
:roll: :lol:

Na, ezt is venni kell, mert fehérben ez az egy volt normális :x

Kép
vindolanda

Vindo, igen, majd S-val átnézetem, ő a lektorom általában, tudományos szaknyelvben angolul nagyon otthon van.
Sajnálom a ruhákat, valami más fehérítővel mosni (nem Domestos, gyengédebbel)?
irina

Már ekkora az alganyaló halunk:

Kép

Az akvárium kívülről vízköves, azt ne nézzétek.

Kép
vindolanda

S. nagyon ügyes 8)

Hát, más fehérítő nincsen itthon, a domestost is a wc-hez használom, csak most már nem jutott más eszembe.

Amúgy az alsóneműk nem vészesek, azok nem látszanak ki, meg itthoni ruhák vannak köztük, a melltartó lett olyan bájos kék :roll: És az látszhat is.

Kép
vindolanda

Nagyon szép hal! Jókora példány. :-)
Ja, hát S tud úgy fogalmazni, ahogy mondjuk Oxfordban kellene, állítólag ráragadt, ahogy olvasgatott angolul -- érdekes, rám nem ragadt, pedig ugyanazt csináltam. :-) Na jó, 4 évvel korábban kezdte, a középiskolában. De azért csodálom érte.
Melltartók - hát én mit vadásztam halszálka nélkülieket, de nem nagymamás kinézetűt, és pár hete sikerült végre, ezek nagyon kényelmesek. Amióta szoptattam és a melleim sem mentek össze sokat, azóta nem bírom a halszálkásokat elviselni. Viszont a kapható melltartók 99%-a csak ilyen.
irina

Helló!

Vindo milyen nagy!!!!! AZta!!! Mivel eteted? Rugó?

Mi csüt. kezdjük a sulit és az ovit is. Még hétfőig szabin vagyok.Ugyhogy készülök,ruhákat válogatok stb.

Odaátra írok...
varga tünde

Ja, rám is ragadhatna...
De eddig nem tette :lol:

Tünde, van vagy 20 cm.
Sima lemezes haleledelt kap, de akkora pocakja van...
Egy a probléma, ha a nagy dolgát intézi, az is szép nagy és hosszú lesz :x

Jó együttlétet a fiúkkal hétfőig.

Melltartó - nekem A-s méret kell, hát, nem nagyon van belőle jó kínálat :evil: Sőt, némelyik márkából az A is kicsi, akkor már nem tudom, hogy mi is kellene :lol: (ahol pedig nincs AA számozás).
Merevítőst hordok általában.
Szülés előtt B voltam :roll:

Nehéz jókat találni, az biztos.

Kép
vindolanda

Tündi, jó készülődést!

Vindo, hú, hát én szívesen lennék A-s méret, komolyan, a régi szép időkben amúgy B-s voltam, azt visszasírom.
irina

Hahó! :)

Túl vagyunk az esküvőn. Amennyire túl aggódtuk és még az utolsó pillanatban is jöttek nehézségek, meleg volt meg minden - annál jobb volt. Gegi végigvitte a gyűrűket, végigülték, cukik voltak, mindenki szerette őket és foglalkozott velük. Zsozsi rengeteget táncolt, két körben vittem őket a nagyihoz. Egy merő vízhólyag a sarka, de nem szólt, mert egysarkúban és szép ruhában volt királylány. 8)
Gegi volt a másik sztár - mondanom sem kell. :oops: :lol:

Csatolok pár képet.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Nem semmi esküvő 8)

Szép gyerekek, és Emese, Te sem vagy semmi :wink:

A mi napunk vége újfent érdekesre sikeredett. Elmentünk vásárolni a Corába, hogy Rugónak legyen lepedője, ágyneműje stb. Jól felpakoltunk, és erre G. meglátott egy nagy matrac-akciót. Na, eldöntötte ott helyben, veszünk egyet. Nincs is ezzel semmi baj, mert egy öt éves szivacson alszunk, ami Rugó alatt már átélt ezt-azt, de mondom neki, hogy hogy férünk be a kocsiban???
Egy kosár cucc, három utas meg egy dupla matrac...

Begyömöszölte a matracot, de szerintem a fél parkoló neki drukkolt. Ha van térfigyelő kamera, akkor holnapra youtube-sztár is lehet.

Rugó a gyerekülés meg a matrac között lapult.
De nekem már nem maradt hely, pontosabban tíz centi egy tökig hátradöntött ülésen.

Mondtam neki, hogy akkor inkább hazamegyek busszal. Nem is erőltette. De szerencsére épp keresett a bátyám telefonon. Akkor indult haza a munkából, és fordult egyet értem.

Így aztán minden megoldódott.

Nem is mi lettünk volna, ha nem így alakul :roll:

Elkezdek dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo :lol: :lol: :lol: Nem semmi lehetett. És milyen a matrac? rugós,szivacsos? Kényelmes volt az első szunya rajta?
varga tünde

Vindo: mintha magunkat láttam volna.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi keresztanyámhoz mentünk du-án :D sütögettünk, ettünk, Emma "babázott " 2. uncsitesójával, aki lassan 1 éves. Édesen simogatta ölelte puszilta, inni adott neki...kis anyáskodó..készen áll kistesó érkezésére :D :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Mesi, nagyon szépek vagytok egytől egyig, fantasztikusan nézel ki! :-) Jó buli lehetett a képek alapján ;-)

Vindo, azért én megnéznélek titeket a youtube-on ezzel a matracolással :-D És beválik az új matrac?
Hát nálunk szóba sem jöhet olyasmi, ami a kocsibelsőt túl sok alkalmazkodásra kényszeríti. :lol:

Kaqk, de édes Emma, nagyon fog örülni a tesónak!

Nincs víz, azt írták 8-tól nem lesz (házszintű szerelés), erre már fél 8 után alig tudtam kifacsarni valamennyit a csapokból, hogy legyen, amihez kell. :shock:
Ma némi munka és utána MUSZÁJ takarítanom. Pedig annyi egyéb jó ötletem lenne. 8)
irina

Itt vagyok :P

Nagyon jó matrac, de halvány fogalmam sincs, hogy milyen. Nem egy nagy márka, a cora saját márkás terméke, de ami eddig volt, az deréktájban vagy 7 cm-es lyukat képezett :roll:

Kaqk, ma készülünk db-be délután, majd küldök sms-t.
Biztos jó lehetett a parti:)

Irina, addigra hátha visszajön.
Nálunk volt olyan, hogy a két házzal mellettünk lévő kocsmába mentem át fogmosóvízért.
Én most nem takarítok.
Jövő héten vsz. lesz festés egy-két szobában (amivel tavasszal nem végeztünk), most nincs értelme :roll:
Anyósomék persze leköltöznek segíteni...
Szerencsére sok munkanapom lesz jövő héten, meg Rugót is vinni kell kontrollra.

Kocsi - szegény kocsink az építkezést is végigszenvedte, szó szerint mindent hozott-vitt már, elképesztő mennyiségeket.

Éjjel jól haladtam a dolgaimmal. Ma viszont nem éjszakázhatok, mert holnap hajnalban indulok reggel, tömbösítésem van nyolctól :x

Kép
vindolanda

Matrac használati utasítás:

- ne vasalja a matracot :shock: :shock: :shock: :shock:

- ne hajlítsa, vagy göngyölje fel - mindezt a tegnapi nap fényében :lol:

- ne hagyja rajta ugrálni a gyereket - ez kilőve (de le is rajzolták) :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, milyen tárgyat lesz tömbösítve?
Nekünk levelezős órákat raktak tömbben egyes szombatokra, hát nagy öröm :-)

Ja, ezek a matrachoz készült használati utasítások kb. olyanok, mint amikor minden játékra ráragasztják (kivéve néhány rágókát és csörgőt), hogy nem való 0 és 3 év között, tök mindegy, hogy 2 éveseknek készült-e :lol:
Ikeából hoztunk matracot, az durván göngyölve volt (rugós volt pedig), na annál akkor kellett félreugrani, amikor az ember kibontotta. De praktikus volt szállítani.
Nálunk Ádi imád a matracokon ugrálni. :lol:
Na megyek, tematikákat kell gyártanom, a legjobb, amikor a tárgyat magát már tanítottam, de ez másfajta képzés, plusz vannak olyanok, akik nálam hallgatták már az azonos néven futót BA-n, de ez most magyartanári vagy MA... és tanítanék mást meg újat, de még a BA-anyagot sem tudják rendesen, de ismételni sem akarnak, mert az uncsi. :roll:
irina

tárgyat = tárgyad
irina

Halihó!

Gyorsan életjelezek, aztán ebédet csinálok. Ma, csak du-n, az évnyitóra kell mennem. Szerintem f5 körül végzek, Vindo, Kaqk, ha ezen időpont után taliztok, szóljatok! :wink: :lol:

Tényleg, Kaqk, nekünk is oda kellene adni az etetőszéket. :lol:

Én hétfőn beíratkoztam, kaptam tájékoztatást arról, hogy majd mit kellene csinálnom az etr-ben, stb. Egyelőre eléggé nagy káosz van a fejemben, bár tegnap már megszerkesztettem néhány kreditátviteli kérelmet. Ma még kutatok néhány tematika után, hogy továbbiakat is be tudjak adni. Egyébként meg leghamarabb holnap hajnalban vehetek fel kurzusokat. :shock: Nem sietik el, az biztos.

Bercó taknyos. Nem tudom, hogy a klímának köszönhetően-e v. inkább allergiás jellegű a dolog. Az viszont biztos, hogy nekem tombol az allergiám. Gyógyszer mellett is leginkább mosott sz..rhoz hasonlítok. Alig alszom.
Holnaptól aztán nálunk is indul a bolondokháza. :lol:

Vindo, erre én is kíváncsi lettem volna. :lol:

Emese, gyönyörűek vagytok! Zsozsi tényleg királylány. :lol:
dmaggie

A felnőttoktatás hazai intézményrendszere - igazi csemege, a kedvencem :roll: :lol:

Ne is mondd, szombaton én is megyek, de akkor jó tárgyam lesz (szociológia), meg autóval megyek, és hipp-hopp, itthon vagyok 8)

Na, hát nem is tudom, mit lehetne a MA-sokkal csinálni. Estleg mehetne minden az eredeti tematika szerint, ők meg kapnának egyéb irodalmakat és feladatokat?

A játékok tényleg ilyenek.

Göngyölt matrac - igen, ez praktikus lehetett :lol:

Felkelt R.

Kép
vindolanda

Azt akartam még írni, hogy a corában elég jó leértékelések vannak a gyerekruháknál.
Még pókos felsőt is találtam Rugónak, erről nem is álmodtam korábban.
Érdekes, mindenféle állatot raknak a gyerekruhákra, de pókokat nem :roll: :idea:

Kép
vindolanda

Vindo, izgisen hangzó kurzus :lol:
Köszi a tanácsot, szerintem csinálok ismétlést a "mindenkinek tudni kell" anyagból, aztán lesznek az újak, úgyis kimaradtak elméletek, mert minden nem fér el egy félévbe.

Maggie, hajrá, évnyitó! Jobbulást Bercónak és Neked!
Kurzusfelvétel: sokkal előrébb vagy, náluk csak hétfőtől nyílik a rendszer, indul a pankráció. Remélem, elfogadják minél több kreditedet.
Már megálmodtam, milyen órákat akarok felvenni, de nem tuti, hogy meglesz a 30 kredit belőle. Bár nem tudom, mennyi a félévenkénti minimum kreditszám, majd holnapután megtudom.

Na tényleg dolgozom, mert nem viszem semmire.
irina

ui: Vindo, én anno két pókos rugdalózót vateráztam Ádinak, nagyon cuki volt benne, majd ha találok róla képet, megmutatom. Néztek is a Heim Pálban, amikor abban vittem. :lol:
irina

Maggie, ez Kaqk-tól függ, hogy nekik hogy jó, mi ráérünk egész nap :D

Allergia - most nagyon durva, tudom. G. sem lát ki a szeméből, meg a kisebbik bátyám sem :?
G. próbált rá gyógyszert szedni. Az egyiktől folyton bealudt, a másik meg nem nagyon használt.

Pókos rugdalózó 8) 8) 8) 8)

Maggie, nálunk először mennek le a konzultációk, és utána nyit a neptun :lol: :lol: :lol:

Jó évkezdést a tanulóknak.

Macskaetetés, viráglocsolás stb. :arrow:

Kép
vindolanda

csak gyorsan aztán főzni.

Maggie, Vindo,

f5 után szerintem jó 5 körül???? ..főtéren????

KépKép
kaqk
Debrecen

tegnap, másod uncsitesóval.
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Oké 8)

Édesek :P

Porszívózni :arrow:

Kép
vindolanda

Jaj de édes Emma! :)

Nagyon szép Emese a ti lagzis képetek is! :)

Milyen matrac az amit még nem ugráltak meg. ? Az én fiaim is egyfolytában az ágyon kalimpálnának ha hagynám. Nem is értem,hogy lehet ezt kivitelezni.. :D

Takarítani nekem is kellene,lent,fent a fiúk szobája rendben,miénk is,de apa most gányol fent a gipszkartonnal,szóval ajjjajjj... :) Lent meg alapból kellene... mindig ezt azt..

Nekünk holnap lesz Évnyitó... Előre izgulok...

Verus milyen tatyót vettetek Mírának? Várja már a sulit?
varga tünde

Vindo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok! NEm ma van Robesz szülinapja? :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Matrac :) :) mi anno mindig mondtuk a boltban nem trambulin,ne ugráljanak rajta a gyerekek :) enyémeket erre szoktattam,de arugós dolgokon nem bírják megállni :)

Tünde,bakker úgy izgulok :) de ma már sokkal okosabb vagyok :) előbb beszéltem ismivel,mit vigyek mit ne(ott dolgozik).Táskát szomszéddal boltoltam :) odaadtam cserébe a hajvasalómat amit nem használok mert töri a hajamat,mi megkaptuk az iskolatáskát(rózsaszín budmill ) a hazahozós tatyója meg Angliából származó(barátnőmék most jöttek haza hoztak,szerintem a lánya választotta és oszt.társak is lesznek:) ) Aranyhaj van rajta :) rózsaszín és lila+csillog is :) de kellőképpen ideg vagyok azért :)
ja és a tornazsákot is megvarrtam,szintén rózsaszín és virágos(hercegnős nem lehetet,mert babás :shock: ,erre varrjak gombot... 2 hete vettük az anyagot)

+ ma méga ruhákat is átválogattuk,mindent próbált,de még a polók pulcsik hátra vannak,kabátok is kiselejtezve :)

na mindegy :)

mennem kell toporzékol játszani akar,közben az idegeimre megy be nem álla szája... kis csendet akarok... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?