Sziasztok!
Panka már aug. 15.-e óta jár oviba. Szerencsére nem volt semmi baj, nagy örömmel ment, és még jobban örült, amikor találkozott a barátnőivel. Pedig most még összevont csoportban vannak, gondolom jövő héten kezdenek rendesen, ki-ki a saját csoportjában. Most már nagyon örülök annak, hogy az óvónéni ragaszkodott ahhoz, hogy középsős legyen. Tuti unatkozna kiscsoportban, és annyira "nagylány" lett a nyár folyamán. Az egy dolog, hogy megtanult biciklizni (és mostmár oviba is bicajjal jár

), de a rajzai is nagyon sokat fejlődtek, és legújabb hobbyja, hogy betűket, neveket próbál "írni". A természete nem változott: határozott, zsarnok, főnökasszony

.
Tegnap este kiderült, hogy felvettek a fősulira. Ma bent voltam részletfizetést kérni, most elkezdem töltögetni a felmentési kérelmeket, hogy beiratkozáskor már vigyem, és írok egy kérelmet, hogy egyéni tanrenddel gyorsítva végezhessem el a szakot. Remélem, sikerül.
Amikor én terhes voltam, mindig hordtam a gyerekeket rock-koncertekre. A mai napig nincs bajuk a hangos zenével

.
Arra határozottan emlékszem, hogy Bence az első életjelet 20 hetesen egy lakodalomban a leves alatt adta, a zenekar hegedűnyávogtató siratózenét játszott, és Bence majdnem kirúgta az oldalamat

. Akkor, megnyugodtam, ha neki sem tetszik, akkor nem lesz baj a zenei ízlésével

.
Viranka, szerintem az évnyitón a tanító néni elmond majd mindent. Bencének anno kellett egy "ruhazsák", amiben volt váltás zokni, póló, vékony pulcsi. Első nap be kellett vinni minden cuccot, és 1-2. osztályban mindenkinek volt saját polca, így nem kellett a nehéz táskát cipelni. Csak hétvégére hoztuk haza, amiben dolgoztak, hogy átnézzük. Nyugi, ez sem lesz más, mint az ovi

.
Dóri, kitartás, teljesen megértünk! Nagyidnak jobbulást. A gyerekek nálunk is golyóznak, remélem, ezen segíteni fog az iskolakezdés

.
Vindo, rendesek az oviban

.