Sziasztok,
hú, mennyit írtatok...
Piroska, Isten hozott itt, ez a legjobb babanetes csapat

Szépek a gyerekeid. Védőnő-képzés: pont ezt olvastam mástól is, amit Te írtál, nagyon sajnálom. Visszamenőleg vonatkoztatnak rátok egy későbbi jobszabályt, mások szerint (is) simán támadható lenne... mondjuk az oktatási ombudsmannál érdemes lenne próbálkozni. Úgy tudom, költségtérítősen nagyon drága is a védőnőképzés.
Móni, nem vagy semmi ezzel a sok munkával!
Mesi, Gegi
Ez a tanulásdolog nálam biztosan idegi kényszer, annyira szerettem egyetemre járni, hogy sosem tudom abbahagyni. Amúgy emlékszem az 1. áltisk napomra, már akkor végzetesen beleszerettem az oktatási intézményekbe.
Gica, szerintem ha se kedved, se okod, hogy befejezd a jogi kart, hagyd a csudába
Vindo, szerintem nagyon gyorsan meg lehet szokni, hogy az ember otthon van gyerek nélkül és dolgozik. De az elején tényleg fura. Meg hát a szomszédok megkérdik 2-kor, hogy "már haza is értünk?" Meg persze éjjel 2-kor senki sem kopogtat be, hogy miért nem alszunk már?
Ovi: nálunk havi ezres, de a fogkefén és a gyümin kívül (amit vetésforgóban viszünk heti kétszer) minden benne van, a évzárós ajándékozás is az óvónőknek, meg kirándulásokra kaja-ital, és mivel szokott maradni, volt évzárón jégkrém meg hasonló a gyerekeknek, szülőknek.
Verus, nálad miújs a munkajogi dolgokkal?
Tündi, hát nem hittem, hogy ilyet valaha leírok, de irigyellek, hogy voltál már patológián.
Na megvolt a szakos tájékoztató, 2 órát tartott, nagyon jópofák a tanárok, akiket eddig láttunk, és úgy erősítik a csapatszellemet, hogy csoportokba leszünk osztva, és ezek a csoportok maradnak minden szemináriumon (de nem kötelező benne maradni).
Ó és hát ha visszasírtam volna az utazgatásokat, reggel Ádi ovijától kb. 1 és negyed óra alatt jutottam ki a pszicho karra, kimaradhatott egy busz. Viszont újra tudok regényt olvasni.
Megyek gyorsan dolgozni, aztán Ádiért.