A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Én is itt vagyok

Esztora
én úgy izgulok, mikó mész máá?

KépKép

KépKép
szivvi

Én is itt vagyok, csak minnyá eszem....

Kép
zsuzsi**

Mit eszünk? :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

De jó.Kérdezhetek valamit?
Nektek is szokott fájni a hasatok, olyan néha, mintha kőból lenne.
Ha van kedvetek, beszélgessetek velem.
:lol: Csak nem megy ez a babavonalzó, mert a méretét nem tudom lekicsinyíteni, de este apa hazajön és megcsináltatom.

Kép
Kép
christine

este 7-re,azt nem tudom mikor kerülök be mert átlagban 1-2 órát kell várni.kicsit beszédes a doktor bácsi.
eszem én is egy almát.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó étvágyat! Én most tömtem tele magam hammival, meg nyuszit is megetettem.
Lassan főzni kéne, de nincs kedvem hozzá.
:cry:

Kép
Kép
christine

Nekem kb 1 hete fájdogál a hasam néha jobban, máskor kevésbé..
Nekem képzeljétek el, pár napja annyira viszket a két sípcsontom, hogy már véresre vakarom őket. Már mindenféle krémmel kenegetem, de semmi javulás..

KépKép

KépKép
szivvi

igen szokott ezért eszünk sok-sok magnéziumot.

Bridzsi

Kép
esztora

Rakott krumpli...

Rózsa: Nekem nem szokott fájni a hasam, de én úgy látszik nem vagyok mérvadó, mert én még nem is émelyegtem, meg semmi.

Kép
zsuzsi**

Szivvi tudod mi a legjobb testápoló?viccen kivül az étolaj,olivaolaj
probáld ki hátha segit.

Bridzsi

Kép
esztora

Az én nővérkémnek márc. 31-én lesz a lagzija, úgyhogy már én is nézegettem alkalmi rucikat, nekem is a Mammola volt a legszimpibb, meg az Árkádban van egy bolt lenn, az is jó!

kispiskóta

Esztora
Gondolod, hogy jó a kisebesedett csülkömre? Apa kifutna a világból, ha este olajszagúan bújnéék hozzá.. :lol:

Én húgom is nyáron akart esküvőzni, de mondtam neki, hogy sajna ez a nyár most megint rólam szól..

KépKép

KépKép
szivvi

Nekem a babaolaj jött be a legjobban! :wink:

kispiskóta

Tényleg, bébioil! Na akkor majd holnap veszek.
szivvi

a babaolaj is nagyon jó.
szerintem nem leszel olajszagú,esetleg rántotthúsi ha már sütöttél benne. :lol:
jön most 1 jó barátom de 1/2 óra múlva jövök!

Bridzsi

Kép
esztora

A magnéziumot én is eszem de nem ér semmit.3*2-vel, kicsit félek, baba nehogy előbb kibújjon. Pénteken megyek uh-ra, alig várom, hogy lássam, jól van -e?
Jó veletek társalogni, örülök mindannyiótoknak.

Kép
Kép
christine

Rózsa: A dokid mondta, hogy mennyit szedjél?
Szerintem nem jó babónak a sok tabletta.

Kép
zsuzsi**

Én holnap megyek uh-ra! Juhhhhéééé

Kép
zsuzsi**

Én is pénteken megyek genetikaira, aggódok, nehogy Maszatka megint végigaludja arccal lefelé az egészet!

KépKép

KépKép
szivvi

Beszéltük, azt mondta, ezt sz.e emelni is lehet, ha kell.Én még nem érzem, hogy mocorog, és kicsit aggódok, hogy él-e még.Olyan hosszú 2 uh között az idő.Szivvi, de jó, hogy neked már a genetikai uh jön.Akkor legalább tudni fogod, hogy picur egészséges.

Kép
Kép
christine

Nekem is genetikai...

Rózsa: hányadik hétben vagy?

Kép
zsuzsi**

Rózsa
Én sem érzem abszolút, pedig én lassan betöltöm a 19 hetet! A zuram szokott befülelni, de csak "gépház" hangok vannak :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Nálunk is hasonló a helyzet Szivvi. Gépház jelez ismeretlen hangokon.

Kép
zsuzsi**

Én a 17 .héten vagyok.de olyan jó lenne már mocorgást érezni odabenntről, nem?

Kép
Kép
christine

Igen... Én is nagyon szeretném. Most leginkább az foglalkoztat, hogy milyen nemű. Ha minden jól megy, holnap kiderül.

Kép
zsuzsi**

Nem enged írni a gép.Szóval én a 17.héten járok.

Kép
Kép
christine

Az jó, akkor én csak egy héttel vagyok "idősebb"...

Kép
zsuzsi**

Majd szurkolunk egymásnak, ha itt az időnk, szép sorban.illetve csak 3 nappal vagy idősebb tőlem, kiírás szerint. Ti milyen nemű babucit vártok, tudjátok már?

Kép
Kép
christine

Holnap derül ki, ha minden igaz...

Kép
zsuzsi**

Akkor te is a 18. héten jársz, mert a 17.-et már betöltötted :D

Kép
zsuzsi**

De jó, majd írd meg, kíváncsian várom, mi lesz a picur.

Kép
Kép
christine

Igen, de én ma vagyok 17 hetes 2 napos.

Kép
Kép
christine

akkor csak 2 nap van köztünk. És 18. hét. 2 nappal túlhaladtad a 17 hetet. Mindig betöltött hét számít

Kép
zsuzsi**

No, mindig okosodik az ember, ezt nem is mondta a védőnő.

Kép
Kép
christine

Pedig így van ám... Én sem tudtam, de a dokim felvilágosított :)

Kép
zsuzsi**

DE JÓ DOKID VAN. :lol: MESÉLJ MAGATOKRÓL VALAMIT, HA VAN KEDVED.

Kép
Kép
christine

Mennem kell. Lehet, hogy este még benézek, jó?

Pupppiiii

Kép
zsuzsi**

Majd mindent megírok neked este, jó? És te is írjál nekem....!

Kép
zsuzsi**

OK.ÉN IS MEGYEK LASSAN FŐZNI. SZÉP NAPOT, SZIÓKA NEKTEK.

Kép
Kép
christine

Pusziii Kép

Kép
zsuzsi**

visszajöttem erre mindenki eltünt?
na akkor megyek zuhanyozni.

Bridzsi

Kép
esztora

Én itt vagyok, ha valakit érdekel. :lol:

Kép
nenoke

Hát úgy látom, senkit sem érdekel, úgyhogy akkor elmegyek, és más területeken keresem tovább önkifejezésem ösvényeit.
Holnap jövök.
Kispiskóta, amit én írtam, a www.waiting.hu olcsóbb, mint a Mammola, és ott is vannak nagyon jó cuccok! Szeirntem érdemes élőben is megnézni.

Kép
nenoke

Halihó:)

Az ember csak pár órát alszik, és...már megint teleírtatok 2 oldalt! :lol:

Szivvi, gurgi: Ezekért a GIFekért irigy vagyok ám! Én állandóan "kölcsön" gépnél (Apáé, Virié) ülök, a sajátomat már be sem merem kapcsolni, mert Berci rögtön megberheli/kikapcsolja/ bőg, hogy nem engedem oda.

Csajok, a doki bemehet, ha a kórháznak kifizeted a szülés 30%-át. Hétfőn már írtam :roll: A vicc, hogy ebből a doki nem kap, az osztály sem biztos, mert a kh. kasszájába megy a zseton, amit ugye a "legnagyobb lyuk" betömésére használnak (pl. egy beázott tető, mondjuk a pszichiátrián). Az összeg hétfőn 29800HUF volt :shock: (csaszit elfelejtettem).
nenoke, szerintem is ez lenne a logikus (doki túlórája), de mégsem...egyébként ha túlórát fizetnének, akkor elismernék, hogy "ezek" túlóráznak. Ti. (pl. az én munkahelyem) évek óta nem fizet túlórát. Közlik, h csúsztassuk le, ami persze lehetetlen, mert nincs annyi ember, hogy szabadnapra lehessen küldeni bárkit is. Rohad az egész, úgy ahogy van, és szerintem ez a vizitdíj még csak lök rajta egyet, nem javít. UFF

uxi: fehér???? (kíváncs szmájli)

szivvi: én nem kaptam babagifet :cry: ...minnyá be is görcsölök! :P

Rózsa: én magnerot-ot szedek, abban 500mg/ tabl. van, a MagneB6-ban csak 48mg/tabl. egyébként (zsuzsi) a magnéziumot csak akkor lehet "túladagolni", ha vkinek veseproblémája van, egyébként kiürül a fölösleg, mint a C vitamin.

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Rózsa: it is tudsz csinálni szalagot!
Klatty a linkre http://www.lilypie.com/create_baby_days.php?r=5749
kiválasztod a szalagot, utána a
"step2"-ra klikk, ott a babát,
"step3" ahol az első részben (Select Baby's Due-date) beírod a szülés várható idejét és a jobb alsó sarokban ráklikkelsz a " Create ticker" gombra.
A kövi oldalon kijelölöd a "PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode
" alatti kisablakban álló szöveget és beilleszted a profilba.

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Rózsa: itt is tudsz csinálni szalagot!
Klatty a linkre http://www.lilypie.com/create_baby_days.php?r=5749
kiválasztod a szalagot, utána a
"step2"-ra klikk, ott a babát,
"step3" ahol az első részben (Select Baby's Due-date) beírod a szülés várható idejét és a jobb alsó sarokban ráklikkelsz a " Create ticker" gombra.
A kövi oldalon kijelölöd a "PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode
" alatti kisablakban álló szöveget és beilleszted a profilba.

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

uppsz, bocs...csak az elírt "itt"-et akartam javítani, de nem így... :oops:
jovika

Sziasztok, én is visszajöttem.Elkészült a tökfőzelék, meg a párolt zöldség vacsira.Köszi a tanácsot, kipróbálom a magnerot-ot én is.Kíváncsi leszek a júliusi törvényváltoztatásra.Szerintem ezzel csak azt érik el, hogy amikor ügyeletes az orvos, megindítja a szülést, a kórlapra életmentést "ír"és így már meg is lesz úszva a fizetés, na meg a boríték is mehet a fogadott doki zsebébe.

Kép
Kép
christine

Én ma már annyit kínlódtam a szalaggal, inkább megvárom apát, ő megcsinálja és holnapra látható lesz.Megkérem tegyen be rólam is egy képet.Jovika! Ugye te vagy eü-s?
melyik osztályon voltál műtősnő?

Kép
Kép
christine

Először is helló rózsa és christine!

Jovi: a hálóingre visszatérve? Nem kell, hogy az aljáig gombos legyen, csak mellig, ugye?
Örülök, hogy jól ment a dolog, remélem hamarosan csenget a pottásbácsi is!!!!!

Jovi, nem kellett vizitdíjat fizetnem, csak a nyugta kellett, hogy nullát kell „fizetnem” de hülyén hangzik, szóval a betegfelvételen azért kellett jelentkeznem!

Hűűű, Brigi, tényleg van pocid, de szerintem szééép!!!! Nekem még nincs ekkora, de nem állok messze tőle!

Christine!!!!!!!!!! IRIGYELLEK! Na és mindenkit, aki lentről indul! Nem is tudom, mikor lehetett annyi a súlyom, mint neked!?

Na igen, nálunk apuka „hülye” az informatikához, nálunk én vagyok informatikus (igaz gazdasági)

Esztora, chillis bab! Na igen, vmelyik 7végén én is azt csináltam, de soha többet, vagy a folyosón alszik az apuka!

Zsuzs, de jó neked, én eddig 9-10000ért láttam nacit, szóval inkább még nem is vettem! Annyiért? Soha! Legalább is nem most, mert inkább tavasz-nyár lesz a nagypocakos idő

Christine, nekem pl estére keményedik be, de asszem többiek is írták ezt… na meg éjjel amikor felébredek, és épp hanyadt fekszem, olyankr is olyan mintha felfújódott volna, és kemény! Fájdogál is néha, igaz egyre kevesebbet! De akkor meg magnézium pezygőtabi!
Bocsesz, látom te is szeded…

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?