A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok,

Túl vagyunk az első karácsonyi bálon. Végülis egész szó jó volt. Éjfél felé értem haza. Lili is jók viselte, akkor ébredt fel, amikor a vezérigazgatónk megnyitotta az estét, na meg amikor elkezdődött a dizsi. Majd teszek fel képet én is.

Nuska és mindenki, akinek van már gyermeke. Annyira lennék most a helyetekben. Olyan jó lehet látni a gyerekek arcán a meglepetést és az örömöt, amikor meglátják a mikulás ajándékot, bármilyen apróságról is legyen szó. Reggel miközben jöttem be dolgozni, ezen elmélkedtem.... Meg is hatódtam kicsit. Mostanában mindenen el tudom sírni magam. Azt hittem, hogy ez csak az első trimeszterre jellemző...

Kép
emi29

Sziasztok!

Nekem kicsit szomorú ez a nap,mert az elöző babámmal akit sajnos elvetéltem ,a mai napra lettem volna kiírva szülésre! :cry:

A télapó hozzánk csúszva érkezik,vasárnap fog jönni,mert csak akkor van itthon reggel is a férjem és Ő is látni akarja azt ahogy a fia örül amikor megtalálja az ajándékokat! :wink:

Végül is neki ez az első komolyabb télapózása! :lol:

Pénteken pedig a férjem munkahelyén lesz mikulás ünnepség,és akkor fog elöszőr "testközelbe" kerülni a télapóval! :lol:

Ha tippelnem kellene,akkor sazerintem sírni fog,mert elég félős,de remélem tévedek! :wink:

Mindenkinek csokoládéval és finomságokkal teli napot kívánok! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
nicci

Kép

Mindenkinek kellemes napot! :lol:

KépKép
KépKép
nicci

Zorróné, te tényleg nagyon karcsú vagy még mindig.

Jezsek, tök jók az UH képek. Mindkettőn nagyon szépen kivehető a baba.

Mary, nekünk már csak 4-et kell aludnunk a köv UH-ig :) :)

Nuska, én +8-nál tartok :oops: :oops:, de én az első hetekben rögtön felszedtem 3 kg-t.
Szerintem most már teljesen normál ütemben hízok. A védőnő a 10. héttől kezdett mérni, azóta 5kg jött fel.
Igaz, a védőnő azért figyelmeztetett, hogy a karácsonyi lakomával vigyázzak, de gondolom ezt mindenkinek elmondják.

Kép
emi29

Kép

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
nicci

Nicci,
nagyon sajnálom...
Azért remélem valamennyire kárpótol a baba pocakodban.

Hú, de álmos vagyok :( :( Haza akarok menni :(

Kép
emi29

Szöszi
Én is pocakos voltam, és iszonyat csórók mindketten mégsem engedték el... a felére kaptunk részletfizetést... igaz azt kamatmentesen ha jól emlékszem...

Jezsek
Nagyon aranyosak az uh képek!

Zoróné
Nagyon kis karcsú vagy!

Rozsomák
De jó! :) Köszönj rám nagyot! mert ilyenkor olyan süsü tudok lenni nehezen azonosítok be embereket váratlan közegben... rólad még képet sem láthattam igaz?

Nicci
Sajnálom az angyalkádat! :(
...másik topikban is van egy mama aki pedig dec 17.-ére volt kiírva. (ráadásul neki első baba volt ő meg is szülte de angyalka lett) és már neki is ott a pocakjában a kistesó! Remélem ő megvígasztal benneteket egy kicsit... bellülről simizik a mamájukat! :)

Anyósom Mikulása megjött tegnap este...
A szaloncukrot betömte Áronom... :oops:

Mi ma reggel adjuk oda vagy a délutáni Mikulás adja oda még eldöntöm... egyenlőre horpasztanak a fiúk...

2006 tavaszi topikban tegnap írta a mama, hogy nem nagyon szimpatizált a fia a Mikulással az ajándékot is elkezdte visszagyömöszölni a zsákba! ...az ember mindig jobbra számít...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én ma hozom el a verseskönyveket nagyon izgulok!
Csak harmincat merek kivinni a vásárba mert ha a nyakamon marad az drága mulatság lenne... de ha meg viszik akkor sajnálni fogom, hogy...

Tegnap délután bélyeges bulin voltunk... kaptunk ajándékokat.. félpucér nők táncoltak és volt koktél show... ezekről sajnos lekéstünk... de a finom svédasztalról még kutott nekünk is és ittam két koktélt! (sajnos csak alkoholmenteset... :( de ez az én formám... Áronnal is voltam egy hasonló alkalmon... legszívesebben végiginnám az egész itallapot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Nuska
Ki a védőnőd?
4 kiló az jó... én 5-nél járok bár ez a védőnői mérleg többet mutat, meg nem reggel és éhgyomorra mér ruha nélkül.... így lehet én is csak 3-4... bár én Áronnal ilyenkor még nem híztam... :oops: de nagyon aranyos volt a védőnő mert megdícsért, hogy vékony vagyok! :) :lol: :lol: :lol:

Emi
Áronom még annyira nem lepődik meg tavaly a karácsonyfa sem izgatta túlzottan... igaz idén már csodálkozott, hogy mik azok a csomagok az ablakban...
Kép
egy éve...

Legyen vidám Mikulásos napotok! :)

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ezen a képen is nagyon édes a fiad :) :)
A koktélok nekem is nagyon bejönnek. Tegnap voltak a kari bulin, de én sem mertem megkockáztatni semmilyen alkoholt...

Kép
emi29

Én vörösbort merek inni... az nagyon egészséges... persze mértékkel, de ezekben minden vacak van... alkoholmenteset kérhettél volna... igaz az a zöld szín sem túl bizalom gerjesztő...

Az egyik nagyon fini volt, ananász-kókusz-eper... és még a színe sem volt csúnya...

Kép
Kép
Kép
mamacka

A verseskönyv amit illusztráltam!
Mától lehet kapni az Alexandria könyvesboltokban.
Illetve én is kiviszem az Iparművészeti Karácsonyi vásárba a babahordozókkal együtt!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én csak az édes pezsgőt és a koktélokat szeretem. A sör, bor nem jön be...

Kívánom, hogy minél több könyvet sikerüljön eladnod. Jópofák a képek :)

Kép
emi29

Jó reggelt! A Mikulás nálunk ma nem kis mértékben gyorsította fel az oviba való eljutást!!! Mindennapra kéne egy hasonló ünnep...
Itthon is jött, de igazán csak most kezdett el érdeklődni ő is. Idén megvarrtam az adventi naptárat is, és azt nagyon szereti. Minden reggel kiszed belőle valamit, és mindig megnézi a többi zsebet is, mert ahhoz még túl kicsi, hogy kibírja, de tudja, hogy egy nap csak egyet lehet

Jövőre még jobb lesz. Apukám imádta a Mikulást, mert az első években ő ehette meg a részünket, hozott is jó sok csokit (magának)...

Anyós témában: az enyém nagyon aranyos, de ezen sokat segít az, hogy nem egy országban élünk és keveset találkozunk, meg hogy a fia tizenhét évesen elindult világot látni, így már rég leszakadt róla. Remélem én sem leszek nagyon gáz...

Na akkor majd jól rádköszönök, Mamacka

Szőlő, jött végül a védőnő? Vagy szegény már nem jöhetett be?
Emi, aranyos lányod van, hogy így bírta a dajdajt...

elképzeltem szegény Mikulást a visszagyömöszkölt ajándékokkal...

Kép
rozsomak

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ollem 2009.06.29 13:59-kor.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jaj ma vagyunk 19 hetesek!!!!!!!!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mi meg 18!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Nekem kicsit bizar lenne, ha anyukám simogatná a hasam. Simogassa majd az unokáit, ha kint lesznek.

Nekem jó fej az anyós, csak após nem nagyon. :(

Nálatok járt a Mikulás? Nálunk igen. :)

Kép

Kép

Kép
kamilla306

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ollem 2009.06.29 14:02-kor.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Nuska, Mamacka
- Igen, a mi környezetünkben már volt, akinek elengedték az egészet, van, akinek a felét .. de olyan is, aki még részletfizetést sem kapott, azt is elutasították.
Az ügyvédünk szerint (aki ezer ilyet adott már be) csupán annak az embernek a napján múlik, akihez kerül ... :)
A remény hal meg utoljára .. mindent kérni kell, aztán majd kiderül mit kapunk belőle :D Az, hogy első körben nem utasították vissza, jó jel .. feleslegesen nem dolgoznak rajta még egyszer .. ;) Majd meglátjuk .. annyira nem lehet ezt kiszámítani :(

Nuska - Az a 4kg nagyon szép :) És biztos jó volt hallani köldöksuhogást .. vagy mit :D :lol:

Emi - Örülök, hogy jól bírta Lili a bulit ;)

Nicci - Én is sajnálom ami régen történt .. de most már minden rendben lesz :) És jövőre a kisbabával úgy értelmet kap ez a nap :)

Mamacka
- Remélem fogynak majd a könyvecskék :D
Amúgy az alkoholmentes koktélokat én imádom .. nekem szinte olyan, mintha lenne benne valami .. amikor régen alkoholosat ittam, azt sem éreztem sosem .. apám fránya határait örököltem .. párom csak azt szokta mondani: "kár belé a pia" :lol:

Mary - Én anyum mindig simizni szeretné a pocakomat, de valahogy nem szeretem ezt a dolgot :( Ostorozom is magam érte .. de nekem ez a pocak-matatás még mindig olyan kellemetlen :(

Mindenkinek nagyon kellemes ünneplést mára - jó Mikulásozást :)

Kép
szösszenet

Nem értem anyukádat, Ollem.
Ez nagyon rosszul hangzik. Próbáltál vele erről beszélni?

Kép
rozsomak

Ja, bocs az előbbiért, természetesen neked is gratula a 19 héthez. :)

Azért az nagyon gáz amit leírtál anyukádról. Nálunk eszébe nem jutna se anyámnak, se anyósnak, hogy csak úgy elvegyen pénzt.

Nálunk sógorék szívják főként anyós vérét, de néha a férjemét is. Képtelenek a saját lábukra állni. Vagy inkább nem akarnak, mert így kényelmesebb. Na mindegy. Annyira nem gáz a helyzet, picit idegesítő, de szerencsére nem százezres nagyságrendek.

AnYukád nem dolgozik? Vagy már nyugdíjjas?

Kép

Kép
kamilla306

Mary - Állj a sarkadra, mert ez így nem állapot... mindennek megvan a határa.
Én is komolyan leülnék beszélgetni Anyukámmal ...
A pénzemet meg sokszorosan biztonságba helyezném .. biztos van olyan hely, ahol nem találná meg .. ha nincs más megoldás, túl kell járni az eszén - mert azért anyagi csődbe, így babavárás közben, nem kellene hogy juttasson! Bankkártyáról fizetnék is minimális készpénzzel járkálnék ..
Beszéltetek már? Mivel magyarázza a viselkedését??

Kép
szösszenet

Kép

Kép
szösszenet

-..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ollem 2009.06.29 14:04-kor.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem ez nagyon durva, hogy elszedi a pénzed! Ez nem normális dolog... ahelyett, hogy adna... :(

Nálam vannak a könyvek juhéééé!
Úgy örülök neki!

Szerintem szép lett, de egy hibámat kiszúrtam, ráadásul pont a borítón... :oops: fordítva vannaka hangjegyek... ciki :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: pedig a belső lapon megforgattam őket... ugyanis eredetileg fordítva van a grafika... valahogy a borító kimaradt... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én is beszéltem erről a lelkivezetőnkkel... ő azt mondta, hogy az életnek előrefele kell mutatni... az a normális ha nagyszülők a gyerekeiket, unokáikat támogatják és nem fordítva... majd mi is a gyerekeinket unokáinkat fogjuk, persze ez nem azt jelenti, hogy elhanyagoljuk őket, persze segítjük ahogy tudjuk, de amit tőlük kapunk azt nem nekik kell visszafizetnünk hanem előrefele az unokáknak... nemtudom ez így világos-e.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bélyegbuli... lehet Áronom italába került az alkohol??? :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mikulás
Kép Kép Kép

Julcsival
szerelem-szerelem...
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok lányok!

Mary, ez nagyon durva :shock: Mondjuk Anyósék is hajlamosak pumpolni minket, de én ezt beszűntettem mióta terhes vagyok, bár nálunk ilyen 30-50 ezres összegekről van szó, nem százezres nagyságrendről mint nálatok.... Valahogy meg kellene vele értetned hogy ti nem azért vagytok hogy neki anagyilag könnyebb legyen, sőt ennek talán inkább fordítva kellene lennie ha már itt tartunk. Ráadásul az hogy hitelt kell neked felvenned hogy neki legyen, ez számomra elég érthetetlen dolog. Én tudom hogy te segíteni akarszm de egyszer kell tuni nemet mondani különben sose lesz végre.

Nekem egyébként Anyu szokta simizni a hasam és én nagyon szeretem. Nekünk elég szoros a kapcsolatunk, pl ő lesz bent a szülőszobán is velem (bár azt hiszem még mindig nem szóltam neki erről :oops: :roll: )

Szösszenet, szorítok hogy az illetékhivatalnál elérjetek valamit!!!

Roszomák, a védőnő nem jött végül, azt hogy nem engedem be meg úgy értettem hog mivel miatta fent voltam egész nap, 11-től nem feküdtem csak úgy ruhában, eléggé elfáradtam már háromra, úgyhogy muszáj volt aludnom egyet, úgy meg nem akartam hogy idejöjjön hogy egy szál bugyiban ugrom ki az ágyból... :oops:

Mamacka szerintem egyáltalán nem zavaró hogy a hangjegyek fordítva vannak a borítón. :) Nekem nagyon tetszik a stílusod, ahogy rajzolsz, a honlapot is szoktam nézegetni (a sajtos szobafestés a kedvencem :D )

Képezljétek reggel Jani a szokásos jóreggeltpuszit adta Mazsinak, aztán meg hallgatózott picit, és a kis szarcsi pont fejberúgta kétszer :D :D Úgy meglepődött hirtelen nem tudta mi volt az, mondta hogy drágám, a gyereked köszönt neked :D

És hétfőn megyek a MÁV-ba UH-ra, meg ma kérek időpontot a 4D-re. Kicsit sűrű most ez, én nem bánom, de remélem Mazsinak sem rossz...

Kép Kép
szõlõ

Mmm az a piros-fehér koktél nagyon jól néz ki! Én is voltam koktélparty kb 10-11 hetesen, Jani egik haverja mixer és direkt a kedvemért vett egy csomó alapanyagot alkoholmentes koktélokhoz is. Isteni volt mind :wink:

Kép Kép
szõlõ

Ollem! Ez nagon gáz! Pont az anyukád... Szerintem már beszélni sem érdemes vele, hanem igenis be kell keményíteni!! Hiszen Ti építkeztek! Ami nem kis pénz, plusz jön a baba. Az sem kevés...
De majd ha külön lesztek biztos jobb lesz. Most már nem engedj!
Nálunk anyu főz ránk mióta megtudta, hogy terhes vagyok (ugye nekem is volt vetélésem előtte), mondván pihizzek csak. Na meg a szagokkal is hadilábon állok nagyon. Pénzt nem kér, sőt ő ad. (tojás, kaja, gyógyszer...nem engedi kifizetni) Vagy vesz egy pulcsit, zoknikat férejemnek, mert csak úgy meglátta, akcióztak stb.

Nicci! nekem is mostanában született volna meg az első babám! :cry: Biztos kiakadtam volna, ha nem lenne már a pocimban Zsófi baba!

anyós téma: mi nem sokat talizunk vele, nem is nagyon hív. (férjem szülei elváltak kb. 5 éve). Úgyhogy meglehetősen "hideg" a kapcsolatunk, amikor találkozunk. Pl. karácsonykor fogunk.... :roll:
Após gyakrabban jön, mi is néha átmegyünk vacsizni hozzá.

Kép
gabo001

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ollem 2009.06.29 14:07-kor.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary,

Hát, tényleg gáz az anyukád... Én jól kijövök az enyémmel, sőt támogat, ahol tud, de azért azt én sem szeretném, hogy a pocakomat simogassa. Majd ha megszületik a pici, akkor őt simizheti.
Furi, hogy pont előle kell dugdosnod a pénzed, meg, hogy miatta vertétek adósságba magatokat... Tényleg jobb lesz, ha külön költöztök.

Tavaly nálunk is volt egy olyan időszak, amikor anyu megszorult. Természetesen segítettem neki, ahol tudtam. Aztán rendbejött anyagilag és a többszörösét visszaadta annak, amit kapott. Mondjuk én nem szívesen fogadok el tőle semmit. Jobban szeretem, ha inkább a hugomat, vagy a nővéremet támogatja. De nem bírja ki, hogy amikor elmegyünk vásárolni, ne adjon bele valamennyit....

Kép
emi29

Szőlő! Szerintem Mazsinak azért nem olyan rossz az UH! Mi is voltunk a 16. héten 4D-n, meg a 18. heti kötelező UH is! A 16. héten mocorgott, de a 18. hetin alukált!! Meg én azt mondom, inkább ilyenkor lássa több szem a babát, hogy ha kell időben észrevegyenek valamit. Később már csak nődögél!! :D

Mamacka! szép család vagytok! Áron pedig gyönyörű!! (de ezt már írtuk páran párszor :D ) De tényleg kis formás!!

Kép
gabo001

Mary! Tegyél fel képeket!! Várom!! Olyan jó készülődni a saját lakáson! Annak idején én is imádtam.

Kép
gabo001

Mary,

Nyugi, lesz ez még jobb is hidd el :) Gondolj arra, hogy van egy szerető férjed, hamarosan költöztök lesz, egy babád, amire nagyon vártál. A negatív körülményekkel nem foglalkozz!!!
(Na, látszik, hogy kék az aurám.... )

Ja, igen tehetnél fel képet a házról. Engem érdekel.

Kép
emi29

Sziasztok!

Mary, tényleg furcsa viszony van anyukád és köztetek. Nálunk ez úgy működik, hogy mindig az segít a másikon, aki éppen jobban áll. Alapvetően viszont az idősebb generáció lemond dolgokról a fiatalabbak javára. Mikor én otthon laktam anyuékkal, akkor is csak a fűtésszámlába segítettem be, mert az sok lett volna csak nekik. Néha persze vettem egy-két hiányzó dolgot, vagy bevásároltam, de ők alapvetően úgy gondolták, hogy a fizetésem az enyém, örüljek neki, hogy amíg velük élek, félre tudok tenni. Egyébként gratulálok neked a 19 héthez!

Jaj, nálunk anyósom simogatja (illetve akarja) néha a pocakomat, amit én mindig elhárítok, valahogy nem tartom normálisnak. Azért megértem őt, nagyon várja már az első unokáját.

Szösszenet, egyébként karvezetés szakos diplomám van, több évig szolfézst és zeneelméletet tanítottam és kórust vezettem, most pedig zenetörténetet tanulok a zenetudományi szakon. Bevallom, hogy a könnyűzenéről nem sokat tudok, de most pont járok egy kurzusra, ahol jövő héten pl a funkról lesz szó.

Mamacka, megnézem ezt az online szülésfelkészítőt, érdekel, itt miket írnak.

Ugyan már voltam a kórházban kétszer, de csak havonta egyszer van előadás. Kicsit most el is keseredtem a hallott információn: itt nagyon propagálják az epidurális érzéstelenítést (jó, persze a mellékhatásokat is ecsetelték), és úgy tűnik, hogy én nem kaphatok. Nyitott gerinccel nem adják be.

Egyébként tegnap voltunk orvosnál, a doki élénken mutatta, hogyan emeli a baba a szájához a köldökzsinórt és rágja. Viccesen megjegyezte, hogy még jó, hogy nincs foguk.
Vendég

Tudom csak nekem így 2 héten belül 3 is lenne most hétfőn voltam a 18. hetin, a MÁV-os nem volt "betervezve" de azt mondták egyszer oda is el kell mennem, mostanában. Na hát nekem meg semmi nem jó mi? :D :D 4D-re meg mindenképp karácsony előtt szeretnénk menni.

Kép Kép
szõlõ

[quote="virág5"]
írta:
virág5Egyébként tegnap voltunk orvosnál, a doki élénken mutatta, hogyan emeli a baba a szájához a köldökzsinórt és rágja. Viccesen megjegyezte, hogy még jó, hogy nincs foguk.

Rágja a köldökzsinórt? :D De jó fej.

Kép Kép
szõlõ

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ollem 2009.06.29 14:08-kor.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Virág
A mi szüléselőkészítőnkön teljesen evették az anyukák kedvét az epiduráltól... mondjuk engem a gerincbeszúrt tű gondolata eléggé elriaszt alapból is... ha muszáj lenne is rosszul lennék tőle... brrrr
[quote]E írta:gyébként tegnap voltunk orvosnál, a doki élénken mutatta, hogyan emeli a baba a szájához a köldökzsinórt és rágja. Viccesen megjegyezte, hogy még jó, hogy nincs foguk.
ez jó :lol: :lol: :lol: :lol:

Szőlő
A sajt már le is lett festve azóta... kinőtték a gyerekek meg el is költöztek...
Az a koktél finom is volt, de azért alkoholosan jobb lenne... :roll: a zöldet nem tudtam meginni...

Gabo
Köszönjük! :)
A babót sajnálom... :cry:

Ollem
Tegyél képet! Engem érdekel!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Engem nem zavar a pocaksimi... én szeretem... jól esik, hogy szeretgetik a babánkat... anyós nemszokta de ő amúgy sem egy simogatós... anyum apum simogatta...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Azt hiszem apának nem megy az altatás... no megyek... rendet teszek...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mégis sikerült neki, de engem jól leszúrt, hogy sokat ülök a gép előtt és igaza van! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szőlő! Még belefér szerintem három is! Gondolj bele, akinél meg gond van mennyi UH-ra kell járnia! Ez nem árt a babának. Legalább annyiszor látod mostanába!! Irigyellek!! Jó így karácsony előtt... :D

pocaksimi: én a rokonságtól simán eltűröm / tűrném. Az más. De ők sem nagyon simizik. Viszont az furcsa, ha a melóhelyemre bemegyek és ott valaki....
Anyukám talán 1-2-szer simogatta meg, vagy puszit adott rá. Ő sem nagyon akar szerintem beleavatkozni. :D Apukámnak meg szerintem furcsa, hogy egyetlen kislánya terhes!! :D Nagyon visszahúzódó a témában. Félt engem...minket??

Kép
gabo001

Na haza jöttem otthonról....
vicces mi???
Szóval megjöttem a fényképezésből....
Nézzétek el nekem, nem vagyok egy fotós, jó? Kép Házunk! Még vár rá egy külső bepucolás Kép házunk Kép házikókánk Kép Előszobánk, itt már van járólap (jó koszos), tapéta (még szárad, festeni fogjuk) Kép Nappali Kép Nappaliból fényképezve a folyosó Kép Konyha majd amerikai stílusú lesz, a két ablak alatt lesz az étkezőasztal mellette a konyha pulttal Kép Ez a babaszoba lesz!!! :-) Kép Fürdő, amit elkezdtünk (elfogyott a tégla... ) Kép Ilyen a mennyezet Kép Vendégszoba (férjem gyerekei rendszeresen jönnek hozzánk) most itt tapétázunk Kép Ezen meg kb. látszik az alaprajz. Én rajzoltam, hogy majd ezen jelöljük be a gerendákat

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hű bocsi, jó sok kép lett......... :oops:

Na milyen lesz a házunk??? Majd ha kész lesz, akkor azért egész más....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary - Nagyon szép, tágas lesz a házatok :)
Egyszer majd mi is szeretnénk leköltözni a 9.-ről egy saját házikóba .. oh, de jó is az :) :)
Ez boldogítson .. hogy már nem sokáig kell ezt a tarthatatlan helyzetet elviselned ...
Gondolom a kulcs-kérdés már nem kérdés .. ha biztonságban szeretnéd tudni a pénzed, vagy bármit :roll: :roll:
Szorítok, hogy be tudjátok fejezni a házat és sok-sok örömötök legyen benne :)

Kép
szösszenet

Mary,

szerintem nagyon szép lesz. Ti terveztétek?

Kép
emi29

Virág - Akkor a zene szeretete nálatok is veleszületett tulajdonság lesz :)

Szőlő - Ugyan talán picit sűrű 3UH 2 hét alatt, de ártani biztosan nem árt a picinek .. szerintem.
Direkt biztosan nem tervezted volna így gondolom ..
Mi januárban tervezünk 4D-re menni .. mert én azért szeretnék 3-4 hetes szüneteket tartani az UH-k között .. de lehet ez az én hülyeségem :)

Kép
szösszenet

Szösszenet!

CSAK férjemnek és nekem lesz hozzá kulcs.
Ma este is öt körül jön haza a párom, és megyünk befejezzük a tapétázást a mi szobánkban.

De jó lenne karácsonykor ott lenni...Ha a bank ad pénzt, akkor sikerülhet!!!

Emi!

Az internetről szedtük le a kész tervet, aztán a tervezővel megbeszéltünk egy két módosítást. Így is 100 ezer forintért "tervezte meg"

www. trendhaus.hu innen van a terv.

Ha érdekel megnézem, hogy melyik elnevezésű házból van a tervünk ellesve...???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem
Nagyon szép és nagy!
Mekkora pontosan? Hol is lesz?
És ezt be tudjátok fejezni addig??? :shock: azért akkor jól bele kell húzni...

Szerintem mi nem tudunk beköltözni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?