A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Kép 3 hónaposan :-) [img]

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok

Köszönöm Gréta nevében is a fülbevaló+baba dícséreteket!

Kati,Krisztina
olyan szerencsétlenül jött ki a lépés,hogy pont a csípő uh napjára lett időzítve a fülbelövés. Mondanom sem kell,hogy Gréta végig ordította az uh-t reggel,így már előre sajnáltam szegényt,hogy mi lesz vele délután. 4-re mentünk,és láss csodát egy zokszó nélkül végig éltük a lövést,nem volt semmi pityergés. :shock: amikor hazajöttünk elaludt,de már akkor simán forgolódott és ráfeküdt a fülére. szóval meg sem érezte. azt mondták,hogy naponta 1x forgassam a fülében,nem kell kezelni semmivel,csak akkor ha begyullad. szerencsére nem gyulladt be,de még mindig forgatom. Szóval nem kell félni tőle,meg sem érzik. Legalábbis Gréta fel sem vette. :wink:

Kata
el is felejtettem mondani... :oops: amúgy tegnap volt pont 3 hete.
továbbra is csak azt tudom mondani,hogy nem aggódj Márk fej formája miatt. Viszont szerintem ez az összehasonlítgatás nem jó ötlet,mert alapban nem egyformák a baby fejek,és így még lehet,hogy jobban fogsz stresszelni.

Zsuzsi
Zsófi hogy áll súly ügyileg?

Vick
nektek mennyivel előzte meg az éjszakai nyűgösködést a fog kijövés? Gréta már 2. éjszaka,hogy nem úgy alszik,ahogy szokott. Igaz,hogy így sincs ébren,de hajnal 2-3 körül megkezdi a mocorgást,fogolódik,rúgkapál,rágja ezerrel a szundi kendőt is,meg a cumit is. De a szeme az csukva van. Próbáltam megetetni,de határozottan elutasított. Tehát nem éhes,meg alszik is,csak olyan félálomban.... :roll: szerinted van köze ennek a fogzáshoz?

Krisztina
ha berakom ide a képet amit a tablóra szántam,az úgy jó neked? vmiért nem tölti be a freemail a képet. :evil:

tejcsi
nekem továbbra is van bőven tejem a more milk.től. Képzeljétek el,reggel Gréta jól lakott,és még ua ciciből lefejtem 70 ml. de jött volna még több is,csak már kiállt a csuklóm. :P

Gigi
én imádom a sztrapacskát! azt akorok pont csinálni holnap...

Ja,el is felejtettem én is felajánlani,de NEM csak udvariasságból teszem. Szóval tudom,hogy jó messze lakunk (na,jó autópályán csak 1,5 óra), de szívesen fogadnánk mi is látogatókat. amúgy is úgy látom,hogy mindenkinek van jogsija,úgyhogy akinek kirándulni van kedve,várjuk szeretettel!!!!! :wink:

Képzeljétek vasárnap kilyukadt a kazánunk. Ma reggelre elromlott a hlóban a tv. szerintetek mi lesz a 3.? :roll:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Szilvi
tündéri a 3 hónapos kispasid!!! :lol:

Grétám most piheni ki az éjjel fáradalmait.... :D

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Gyönyörűen süt a nap! De az utcán a helyzet változatlan. Az olvadó hó patakszerűen folyik le az utcában. Ha kilépsz a kapunk szó szerint bokáig süllyedsz a sárban. A skacok csak úgy tudnak kiszállni a kocsiból, ha beállok a kertbe. Tavaly csatornáztak, és annak nyomán lett ilyen szupi az utca!!! :twisted: Azt hiszem még ma sem tudok kimenni sétálni. Meggárgyulok bezárva! Hiába tolom ki a teraszra, ha nem ring a sejhaja alatt a kocsi, megy a rinya! Bentről csodáljuk a tavaszt. Talán a jövő héten jobb lesz!

Ügyi vagy Zsuzsi! Én szombaton vasaltam gyorsan, anya addig dajkálta Mírát. De ma megint vasalósakat mosok, holnap engem is utolér a sorsod!

Nem is éreztem, hogy illatosított a Pampers! Azt használok popsitörlőben is, bizti azért. Most elrohantam megszaglászni, és tényleg!! :oops:

Szilvi, Máté sokat hízott, kikerekedett a kis pofija!

Kati

Kép
bfkata

Edina, sajnálom a rossz éjszakátokat! Nézd a jó oldalát, most alszik, van egy kis potya szabadidőd!

Szegény cickóim be vannak hülyítve. Reggel nagy adagokat eszik, duán kicsiket, de sokszor. Próbál termelni, de 22kor eszik utoljára, 23ig dumál és sírdogál és reggel 7-kor kel, most már 3 napja. Szinte sírva kelek reggel, úgy fájnak, nem tudom a gyereket magamhoz fogni! Az egyikkel jóllakik (kb. 150ml) a másik továbbra is az ajkai után vágyakozik. Nem merem kifejni, mert 1 óra múlva kéri, de ugye cumisüvegből nem issza meg! :evil: Ki érti a NŐKET!

Kati

Kép
bfkata

Gigi
jól emlékszem,hogy te akartál venni,vagyis vettél is elektromos mellszívót? most én is azt nézegetek. tudsz valami jót mondani róla? én az aventet nézegetem...

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Zsuzsi, szerintem a Babyloveost próbáld ki, én nagyon kellemesen csalódtam benne. Tudod, pár hete kértem a véleményeteket, nem is tudom, ki ajánlotta. Vettem és annyira bevált, hogy éjszakára csak azt használjuk ill. ha olyan helyre megyünk, ahol nem tudok sűrűn pelust cserélni. Kibírja az éjszakát, akár 12 órát is. Még soha nem csurgott ki belőle a pisi és a megakakival is elbánt. Kiütés nincs tőle a popsin. Nappalra használom a Pamperst, de azt sűrűn kell cserélni, mert átnedvesedeik, sokszor még öltöztettnem is kell miatta. Nem kifolyik, hanem átázik.

Kati

Kép
bfkata

Kati, ilyen problémáim a melleimmel nekem is voltak, amíg be nem állt arra, hogy éjjel nincs evés. Ilyenkor én fejtem belőle ki egy kicsit, amikor felébredtem.
A babylove jó, de nekem kicsit vastag. Ezért azt most éjjelre használom és a vékonyka sleep&playt nappalra.

Én sem éreztem, hogy a sima pampers premiumnak nek is lenne illata. :oops:
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a pampers sensitive törlőkendőnek nem tetszik az illata. Még jó, hogy 6 csomaggal van belőle.

Edina, Zsófi ugyanezt csinálja éjszaka olyan 4 órától, amit Gréti. Szopja az ujját, mozgolódik, néha felsír, de közben alszik. :roll:
Tv, kazán :evil:

Nekem is megvan a mai bosszúság: csak a tv és internet előfizetést vonják a számlámról. Erre most nézem, hogy tegnap majd 3e Ft-tal többet vontak le mint ami a kiküldött számlán szerepel. Hívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mi van. Jó bunkón közli a csaj, hogy náluk csak az eredeti összeg szerepel jóváírva, nem tudnak mit kezdeni a problémámmal, menjek a bankba. :evil: :evil: :evil:

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!!

Ma csak jó hírekkel jövök hozzátok!

9 től reggel 4 ig aludt a kis drágám!! :lol:

Vasárnap dél óta nem kellett neki tápszert adnom , és most is van a hütőben 140 ml lefejt tejcsi !! :D ! Úgy hogy szerintem amit bekevertem vasárnap tápszert ki is öntöm ! Mangora nekünk nagyon bejött a homeos bogyó , meg az hogy csütörtkön egész nap csak ettünk, büfiztünk, fejtem és aludtam , és hála istennek több tejcsi lett, lehet h nektek is meg kellene probálni ezt , hogy egy nap nem csináltok mást csak összebújtok a Marcival ahgoy anno friday is írta ,hogy " összebújni az ágyba a picivel! " :lol: :wink:

Nagyon bízom benne ,hogy így is marad!

Másik jó hír meg hogy amit írtam a kocsinkkal kapcsolatban képzeljétek a kifizetik a kárt! :lol: :lol: :lol: :lol: !

GYerek ülés téma, hát nekünk meg 3 ajtós kocsink van nagyon rossz ki be ráncigálni a hordozót, jó lenne már tényleg a jó idő és akkor csak a bébit kell kivennem és mehetünk!

Hu eddig mi ha elől vittük őt akkor menetiránnyal ellentétesen, de ha hátul akkor menetirányba tettük a hordozót lehet h eddig nem jól csináltuk??? :oops: :( ! ???

Móni ilyen hintája van a kis barátunknak is nagyon szereti sőt Máténak is tetszett!!

Zsuzsi ügyi vagy , hogy kivasaltál , nekem is
azt kell ma meg mosni mert tegnap nem voltunk itthon! Ja meg fözni, rakott krumpli lesz !! :lol:
Ha jó lesz a kocsi akkor jövünk hozzátok!! :wink:
Du meg megyünk sétálni a kis barátunkkal. !

Nekünk a libero vált eddig be , de tegnap este apa ölébe volt egy nagy bum és akkora adag büdi kaki jött, hogy a body, ruci, még én is tiszta kaka lettem ja és mind ez a fürdés után mikor csinibe tettem őt ! :twisted: :shock: :( ! Ja és utána meg body lepisilés, hmm úgy hogy jó este volt! :lol: !

Mangora Marci hogy van ?

Katicat, te mindig frissen csinálod a tápszert vagy előre bekészíted? Milyen volt a masszázs?? áramszünet nem semmi???! :(
Milyenek a csokik amiket a párod hozott???
Na megyek majd még du megprobálok jönni!

Puszika!

SZ

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Rájöttem, mi volt a baj, mitől volt kevesebb tejem. Elfelejtettem inni a Laktoherbet. Tegnap délután ittam, és már este sokkal több volt. Éjjel is csak 2-szer kelt, most nappal meg visszaálltunk a 3 órákra. Hogy lehetek ilyen hülye???

Szilvi
Máté határozottan hízott! Nagyon látszik rajta! :D Az ülést sajnos nem jól csináltad, de majd mostantól. Megkérdeztem erről a sógoromat is, aki rendőr hadnagy a közlekedésieknél,ő magyarázta el az üléseket, mikor melyik, hogy kell bekötni stb.

Kati
Sajnálom a sarat,elhiszem, hogy kivagy az otthonüléstől. :(

Edina
ez a forgolódás nem tudo mit jelent, de nekem minden hajnalban csinálja Vince, többnyire pukizik, ez bántja olyankor. A fogát onnan láttam, hogy rágta az ujját, a rossz alvás meg azt hiszem tényleg nem a fogáról volt, hanem a tejszaporító tea hiánya miatt. Vagy ki tudja... Egyébként 3- 4 nappal előbb kezdte.

Mangora
Hogy van Marci sebe?

Fleur? Enikő? Reni?

vick
Kép
Kép
ervick

Hali!!

Anna 2 napja tiszta nyűg és eszi a játékait ezerrel.Tegnap este sem volt jó sehol,végül 11kor aludt el ,reggel 8-ig.
Lehet a mensimet érzi,bár már múlóban van.

Ma jön a csaj meg maszírozni aki a szülés utáni masszást csinálja,reggel beszámolok hogy milyen volt.

Tegnap találtam egy csajt aki házhoz jön kilőni a baba fülét,ez tetszik,mert bevallom félek tőle egy kicsit.Annának elég alacsony a fájdalom küszöbe.

Kép

Kép
krisztinaa

Szilvi,Máté tényleg sokat nőt!!!Nagyon édes:)

Kép

Kép
krisztinaa

Alvás:

Edina, Zsófi, Vick:
Dávid is ezt csinálja (mocorog) hajnalonta. kb. pont így, ahogy Edina leírta.
Hetek óta műveli.
én is azt hiszem, hogy emésztés miatt van (pukizik közben sokat).

Szilvi, ez jó hír!!!! hátha nem kell több tápszer.
A tej nálam is kezd visszaállni, úgy érzem. Sajna a hasfájása is, ki tudja, mit ehettem...

Máté nagyon kis cuki :P
monke

Sziasztok!

Vagyok én is. De leginkább olvasásig jutok azt is csak felületesen.
Megint beteg mindenki :( apa már kezd kijönni, de már 2 hete köhög, Lilla most lépett a gyógyulás útjára, és Dani meg vasárnap kezdett köhögni, nekem meg vasárnap kezdett fájni a torkom és azóta is.
Szerdán lenne oltás, de lemondtam. Mára a hangja is elment. Örömében sikítana és nem jön ki a hang a torkán. :?
Az éjszakák elég eseménydúsak és a Dani az csak egy dolog. Szerintem ő úgy kel ahogyan egy kisbabának kell. 3 körül általában először, de van hogy már 7-8 körül aludni megy és utána 3 óránként. (tegnap fél 3-este 11ig :shock: de az gondolom a betegség miatt is)
Tej nekem nagyon változó, sokszor kell 1 etetést pótolni. De ugye a pihenés az nincs meg és a kellemes összebújás sem megy Lilla mellett, a fejés se nagyon és inni sem mindig sikerül eleget. De nagyon igyekszem, mert legalább ezt a szintet nagyon szeretném megtartani.
Valaki elküldi nekem azt az avokádó receptet és hogy honnan lehet venni?

Ja amúgy ma levittem az orvoshoz.....nem beteg (ezt gondolom oltás szempontból mondta, de nem fűzött hozzá túl sok magyarázatot, lehet nekem kellene többet kérdeznem, mert ne a szavak embere), :evil: amin kicsit berágtam. A nem komoly is megnyugtatott volna, mert lehet, hogy nem piros a torka és nincs zörej a tüdejében, de úgy köhög mint egy akut dohányos, szóval nekem egyáltalán nem "nem betegnek" tűnik.

Bocsi, h csak életjel, de most nem tudok reagálni. Remélem valamikor még lesz időm jobban olvasni is. (mert ugye Lilla sem jár bölcsibe egy ideje)

KépKép
KépKép
fleur

Lillusnak és Blaninak is kissé megkésve, de boldog névnapot kívánok! Gondoltam ám rájuk a napján, csak nem írtam le. :oops:

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Köszi a kérdéseket Vick és Szilvi! Marci kitűnően van, nem látszik rajta egyáltalán, hogy másfél hete két műtéten esett át szerencsére :D
A seb is szépen gyógyul, pénteken vehettük le a kötést, már csak alig heges, kis vékony csíkocskák! Még ödémás kicsit alatta, de erre azt mondta a doki, hogy 2-3 hét is lehet, mire felszívódik, de ez láthatólag nem zavarja őt, csak minket :D
Nagyjábóli napirendünk is újra van, és éjszaka is jól alszik szerencsére, ha 10 körül elalszik, akkor fél 5 körül kel és fél 8-kor :D

Fleur, jobbulást ismét!

Szilvi! Hordozót hátul is szépen menetiránynak háttal, ahogy Vick is írta :twisted: És előre csak akkor szabad rakni, ha nincs légzsák jobb elöl!!!
Pihenés és összebújás nálam nemigen megy :( már próbáltuk korábban és nem vált be... Marci is és én is totál nyűgösek voltunk, úgyhogy már párom mondta, hogy ennek vessünk véget :(
Viszont a fejés az megy, de sajna nem sok hatása van... Lehet, hogy nálam eddig tartott, hogy volt tejem? :(

Avokádó receptet nekem is küldjétek el priviben légyszi!
És ha valakinek még megvan, akkor a csirkemell-torta receptjét is szívesen venném újra :D

Már rájöttem, hogy a receptekkel kapcsolatban azt kellett volna csinálni, hogy azonnal kimentem, de nem tettem, visszakeresni meg lehetetlenség :( Ha valakinek van gyűjteménye belőle, akkor az is jöhet :D

Edina, fülbevaló tényleg cuki :D Ti merre is laktok?
Én úgy mennék már megint, de most meg én vagyok sz@rul :( Mára sem sokkal jobb a helyzet...

Hozzánk is lehet ám jönni látogatóba :D Jövő héttől már én is jól leszek :D

Kati, ma a sétánál mi is megszenvedtük a sarat :( Egy utcát találtam csak, ami épphogy járható volt :D

Kata, áramszünet :( Fejforma miatt meg szerintem se aggódj! Marcinak is olyan, hogy az egyik oldalt hátul még jobban kiáll a csont!

Na, megyek, lassan etetni kell :)

Mangora

Kép
mangora

Mangora
örülök,hogy jobban vagytok! Látod milyen jó,hogy a babák fájdalomküszöbe ilyen nagy! :wink:
mi miskolctól még 25 km-re lakunk. Viszont a jó hír az,hogy miskolcig van autópálya,onnan meg a 3. település ahol mi lakunk.(legalábbis amin át kell menni)

Fleur
jobbulást nektek,és kitartást!
doki: :twisted:

Szilvi
tök jó,hogy alakul a tejcsi dolog! :wink:

Zsuzsi
f@sza ez a számla dolog... :evil: mit sikerült kiderítened?

Kata

milyen volt a masszázs?

Ja,még az éjjeli forgolódáshoz,hogy én nem vettem észre,hogy Grétát a puki esetleg a hasfájás bántaná. Szerencsére csak hírből ismerjük még eddig a hasfájást. kopp-kopp-kopp :lol:

Grétám ma szinte egész nap aludt... kiváncsi vagyok,hogy mit fog csinálni éjjel! :P

Na,megyek mert lassan fürcsi lesz.

Jó éjt mindenkinek!!!!!! :wink:

Ja,holnap megyünk vissza a korára kontrollra,így csak délután leszek! kérjük a drukkokat,hogy mindent rendben találjanak.

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Még elfelejtettem írni az előbb két dolgot!

Elektromos mellszívóból én a Medelat használom. Abból is egy olyan fajtát, aminek dupla szívófeje van, így mindkét mellet lehet egyszerre fejni. Én kölcsön kaptam egy barátnőmtől!

Kati, a reggeli fejés helyett esetleg próbáld ki, hogy Mielőtt Mira jóllakna az egyik ciciből, azelőtt rakd át a másikra, hogy a "tetejét" leszívja, így nem fog szétdurranni. Ez egy ötlet, de hátha...

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,
Nagyon szépek a babák a képeken :)

Blanki nevében köszönöm a szülinapi köszöntéseket. Jól sikerült a szülinapi buli. Kapott mindent, amit kért. Emeletes tortát, rózsaszín biciklit és Jasmin babát. Voltunk játszóházban is. (XVII. ker. Kalandpark)

Móni, tetszik ez a hinta, ilyenben én is pihiznék :)

Kata, Bibi feje sem szimetrikus, de fotón nem látszik. A Dévényes rögtön látta, és azóta, hogy figyelem, erősen jobbos a csajszi. Elvileg kinövi, de engem azért aggaszt, úgyhogy a csípő uh eredményétől függetlenül mindenképp megyünk még tornázni.
Olyan gyarkorlatot mutatott egyébként, hogy hason a bal oldalra is próbálja teljesen letenni a buksiját. Ezt kellene gyakoroltatni vele úgy, hogy egy tárggyal próbálom odavonni a figyelmét.

Ma voltunk oltáson. Az mért adatok: 5750 g, 60,5 cm
A védőnő is tart babamasszázst, meg is hívott a péntekire.

Most ennyire futotta...(Blani nagyon kis nyűgi az utóbbi napokban)

A betegeknek jobbulást!
Puszi,
R

Kép
Kép
34372

Milyen vonalzók ezek?..... :?
34372

hi, Reni...

más lett a nagyonbaba.. nekem is megváltozott, csinálni kell egy újat , !! De ha a honlaprjára felmész akkor látod h mizu vele!! :D

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Utólag is Boldog Szülinapot Blaninak!!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Mangora, szupi örülök h jól van Marci !!

Sír a drágám!!

mennem kell

puszi

majd holnap!

SZ

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

hmmm merre vagytok ?????????, :shock: :lol:

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Jó reggelt!

Kata, minden rendben? Tegnap nem is jöttél :(

Mangora, örülök, hogy ilyen szépen gyógyul Marci sebbe, hiába tiszta anyja az a kissrác, nagyon stramm :-)
Hematológiáról mikor lesz híred?
A csirkemell-torta receptjét mindjárt előkeresem Neked, azt én írtam be.

Szilvi, Máté is szépen nő. Örülök, hogy van tejed újra, látod, a sok pihenés.

Fleur, jobbulást az egész családnak. Az új gyerekorvost nem néztétek meg végül?

Képzeljétek, este lapozgatom a mai Nők Lapját (előfizető vagyok, így kedden kapom meg) és a párom fényképével találom magam szembe :-) Úgy meglepődtem, mert eddig még mindig csak olyan újságban "szerepelt", amit én nem olvasok. Este 11-kor felsikítottam, szegényre meg a frászt hoztam. Még jó, hogy Zsófi nem kelt fel.

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Helló!

Én itt végre :)
Szilvi, nagyon ügyi vagy, hogy így visszahoztad a tejed, remélem most már nem lesz vele gondod! A kis Máté meg nagyon cukor :)

Dy, nem én tervezek mellszívót venni, azt hiszem, talán Judit, de nem emlékszem én sem :oops: Használtam gépi medelát egy párszor, nekem nagyon megkínozta a mellbimbómat, és nem is volt igazán hatékony, szóval én kézzel fejek... ha nem lustulom el a dolgot :wink:

Zsuzsi, ez a számla :evil: Remélem hamar kiderül, mi volt a gond, nincs is bosszantóbb más hibájából órákat ügyintézéssel tölteni... néztél azóta másik játszószőnyeget?

Mangora, nagyon örülök, hogy Marci ilyen jól van, jó tudni, hogy ők még tényleg ilyen gyorsan regenerálódnak! Szorítok a tejhez, hogy visszajöjjön!!! Tényleg, Marci Márton vagy Marcell?

Reni, akkor összehozzunk vmikor egy talit? Bár már megint iszonyat ronda idő van, nem érdekel, ha gondolod, a jövőhéten felkerekedünk vmelyik nap :) Vagy ha megírod priviben, a párod mikor utazik, akkorra is szervezhetjük :)

Én még nem is néztem, féloldalas-e Bene feje... :oops: Na ha felébred, megvizsgálom :wink:

Fleur, ezek a bacik... sajnálom, hogy megint betegséggel küzdötök... gyors jobbulást!!! Gyerekorvos :evil: Ő az ugye, akivel Kata sincs túlságosan megelégedve? Tényleg, Kata, váltottatok végül dokit?

Tegnap itt volt egy várandós barátnőm, irigykedtem kicsit a pocakjára, jó volt kicsit nosztalgiázni vele :)

Erről a babaúszásról hallott már vki? http://www.aquakids.hu/
Mi talán kipróbáljuk.

Süssön ki a nap!!! MOST! :lol:
Ági

KépKép
gigilina

Zsuzsi, :D milyen apropóból szerepelt a párod az újságban? Vmi hirdetés?

Mangora, az avokádó receptet pedig Friday ajánlotta, innen: http://www.mindmegette.hu/avokadokrem-egyszeruen.recept

Ja, tényleg, sajnos én nem vettem észre változást tej-ügyileg az avokádó hatására, de nagyon finom volt, szóval végülis nem bánom, hogy végre kipróbáltam :)

KépKép
gigilina

Mangora, kérésedre a recept :-)

Csirkemell-torta (ahogy én csinálom)
egy közepes méretű jénait kivajazok, kibélelek baconnel úgy, hogy a széleken túllógjon
70-80 dkg csirkemell-filét szeletekre vágok, kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom, a szeleteket lisztbe és felvert tojásba forgatom, lerakok egy sort az edény aljára, megszórom reszelt sajttal és befedem sonkával, majd újra csirkemell, sajt és sonka következik, amíg el nem fogy.
A tetejére csirkemell kerüljön. Befedem a lelógó baconnel és a tetejét megkenem tejföllel. Kb. 1 óráig sütöm. (A fokozatot ne kérdezd, nekem csak kettő van.)

Remélem érthetően írtam le. Sok hasonló recept van a neten.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Ági, nem, nem hirdetés, szakmájával összefüggő aktuális kérdésben nyilatkozott, és fotót is tettek mellé.
Játszószőnyeget még csak néztem a neten. Valami igazán színeset szeretnék. Hétvégén elmegyünk venni. Persze a pénzem még sehol.
A számla-ügy még nem rendeződött, majd összeszedem magam és bemegyek a bankba.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jaj, olyan Mr. Bean vagyok, meg szőke meg minden... :oops: :oops:
A tavalyi bankszámakivonatra kerestem rá tegnap, akkor még többet fizettünk a tv-ért és netért...
Hiába, nem tudom, hogy már 2010 van :oops:

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi, számla :wink: :wink:
A fő, hogy kiderült, mielőtt még komolyabban utánajártál volna! :) :lol:

KépKép
gigilina

Hali!!

Kivagyok,Anna napok óta tiszta nyűg,egyszerüen nem tudom mi a baja!!Ezerrel rágja a rágókákat és beidegeli magát,ha nem tudja a szájába venni.Evéskor meg el el kapja a fejét,úgyhogy már rég nem evett egyszerre egy jót.Fogzás lenne??????Egész nap nyöszög ,estére már nagyon belefárad az agyam....Hová lett az én mosolygós kislányom?????????? :shock: :shock: :shock:

Masszás,csak ajánlani tudom mindenkinek,nagyon jó!!!

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Hát szégyellem magam ismét mert rég nem voltam, de most még olvasni se volt időm:((
Nagyon fárasztó napjaink vannak. A szopik néha rémálmok Báti elkezd szopni pár korty aztán bámészkodás kacagás ezzel nincs is semmi gond csak a vége mindig iszonyat nagy bőgés tekereg stb 1 óra is eltelik mire ismét cicire tudom rakni akkor meg már persze bealszik. fejnem kell hogy a tejcsi ne csökkenjen emiatt, de ha kifejem még tuti akar enni ha nem akkor meg bealszik. szóval elég káoszba vagyok mostanság!!
És rákapott a kis drágám az ujj szopásra cumi nem kell az ujján viszont eszméletlenül tud cuppogni.
Fejlődésünkbe se nagyon van ujdonság hasól hátra fordul de néha csak le teszi a fejét is sír!! Néha megfogja a függesztett játékokat.

És néhány kép hogy el ne felejtsetek minket!!:))

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Csak beköszönök röviden

Tegnap se volt áram, reggel fél 8tól d.u 3ig, felhívtam az elműt, közölték hogy karbantartás van és ilyenkor nem szokás személy szerint értesíteni a fogyasztókat.
3ra már 19 fokra hűlt alakás, ugye a kazán se megy ilyenkor.
Tiszta ideg voltam.

Voltunk oltáson, Márk csak picit sírt.el kell mennünk könnycsatorna átmosásra vmikor a jövő héten, ezért kicsit szomorú vagyok.:cry:

3 hós(+1 hetes) adataink:63,5 cm és 6250 gramm.

Tejci készlet nekem is kimerülőben, ezért is nem jövök, próbálom visszahozni... :cry:

Délután még benézek és reagálok mindenre amire tudok,

puszi

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Tegnap mondta a masszőr csaj,hogy a kókusz és a mandula jó tejszaporító......most neki is estem egy doboz raffaellónak :D :D

Enikő,Bátor is sokat nőtt már nagyon helyes kis pasi.
A szopik nálunk is így telnek,de én nem fejek hanem úgy csinálom hogy 3 órás intervallumba váltom a ciciket.Nekünk is az egész nap evésből áll,mert mindig csak kicsit eszik.
Fejni félek,mert tuti akkor kell mikor lefejem és másból nem tudom odaadni.Bár a csőrös ivás már egész jól megy.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

ZSuzsi, Ági, köszi a recepteket!
ZSuzsi, elolvastam én annak idején a receptet, de nem emlékztem! Jelentem, mostattól elkezdem kimenteni őket :)

Kriszti, Marci is ezt csinálja napok óta, pont így ahogy mondod, mindent a szájába vesz, a kajával csak "játszik" és amit nem bír a szájába venni, arra írtó gyorsan nagyon dügös lesz és sír ezerrel... Nem tudom én sem mi lehet ez, de holnap jön a védőnő és megkérdezem! Már apa is aggódni kezdette, hogy nem eszik a gyerkő, erre ma reggel is meg most ebédkor is hatalmasat evett és semmi nyammogás nem volt, de előtte majd' egy hétig ment nálunk is ez. Kíváncsi vagyok most végleg visszajött-e az étvégya vagy csak átmeneti... Én s afogára tippelek, hogy amiatt lehet, bár érezni, illetve látni nem látok semmit (bár korábban sem láttam, így nem biztos, hogy észrevenném...)

Kata, ez az áramszünet tényleg felháborító, remélem elküldted őket a bánatba!!!!

Ági, ha begyógyul a sebe MArcinak mi is megyünk babaúszásra, itt Érden helyben van és van is egy barátnőm egy hónappal idősebb babájával, már megbeszéltük rég, hogy "bevárnak" minket és együtt kipróbáljuk :) Már nagyon várom!

KRiszti, a masszázs részletesebben milyen volt? Kár, hogy olyan messze vagytok, pedig elkértem volna az elérhetőséget :D Bár vanitt Érden is egy nagyon jó masszőr, csak oda el kellene menni, azt meg meg kell szervezni, hogy valaki vigyázzon addig Marcira. Már annyira gondolkodom rajta, hogy kéne keresni egy rendszeres bébiszittert, akit ismerne Marci is és nyugodtan rá merném bízni! Így nagymamák nélkül elég nehéz bármit megoldani... Nagyon leleményesnek kell lenni (de vagyunk így egy páran :wink: )

Na megyek, mert felébredt!

Ja, amúgy én egyre szarabbul vagyok, ha nem lesz jobb, akkor muszáj orvoshoz mennem :(

Tejcsim meg egyre kevesebb :(

Mangora

Kép
mangora

Kriszti, kókusz, mandula??? Hmmm.... Ezt nem is hallottam, de számolj be a hatásról!!!

Mangora

Kép
mangora

Mangora, nem ilyen agyon nyomkodós masszás volt,hanem nagyon frissitő,lábujjaktól a fejem búbjáig.Egyébként az ország minden részére elmegy.Hozott ágyat is magával,tényleg jó volt.
Ez az elérhetősége:

http://www.szulesutanimasszazs.hu/

Szerintem érdemes megkérdezni,hogy mennyiért megy el.

Kép

Kép
krisztinaa

Hát.... a kg-oknak biztosan jót tesz :D :D :D

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Enikő, de jó, hogy beköszöntél. Nagyon aranyosak a gyerkőcök. Zsófi is szopja az ujját, bár tudom, hogy ez nem nyugtat meg.

Friday, Ti hogy álltok az ujjszopással?

Mangora, kúráld Magad, de ha tényleg nem javulsz, menj el az orvoshoz.

Kriszti, gondolod, hogy Raffaelo formájában is hatásos a kókusz és mandula? :wink:

Kata, Márk nagyon ügyes volt akkor az oltásnál! ELMÜ :evil: Azért legalább az utcába kiírhatnák, nem?
Könnycsatorna-átmosás :-( Kellemetlen, de aztán biztosan jó lesz. Nagyon csúnya Márk szeme?
Pihenj sokat és szorítok, hogy minél több tejed legyen. Mit jelent az, hogy kimerülőben a készlet? Mennyit kell pótolnod?

Edina, kérdezted Zsófi méreteit: február 4-én volt 58 cm és múlt csütörtökön 5700g

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Visszaállt a tejcsim, egyszer kelt csak Vince éjjel. Nappal sajnos nyűglődik, beszél egyfolytában, az ökle a szájában, jön a másik foga, már óriási dudorja van, mágsem törte még át. A másik, ami kint van meg olyan, mint a borotva, iszonyú, ha ráharap az ujjamra. Neki hogy nem fáj... :shock:

Tegnap sétáltunk először a 3 gyerek meg én. Nagyon jó volt és szót is fogadtak szépen. :D

Masszázs... mit nem adnék érte! Sajnos nincs rá időm. :(

Mangora
Ne aggódj a tejcsi miatt, ha nincs, hát nincs. Eddig is volt és ez jó!
Gyógyulj!

Kriszti
Rafaello? Oké, rajtam ne múljék! :lol:

vick
Kép
Kép
ervick

Hálás köszönet mindenkinek Laci bácsi ajánlásáért, imádom a főztjét!!!!!!!!!
Ma sütit is kértem :oops: Én sem csinálnék jobbat! :}~

vick
Kép
Kép
ervick

Annyit mondtátok Laci bácsit,hogy ki kell próbálnom.
Belinkelné valaki?

Kép

Kép
krisztinaa

vick
Kép
Kép
ervick

Megvan!!!

Kép

Kép
krisztinaa

Kriszti:
www.teletal.hu Laci bácsi :)

Lassan mindenki azt eszi már :D

Kg-nak már felfele nem kéne jönniük :D:D:D MEnjenek csak szépen lefele inkább :D

Tejjel kapcsolatban rájöttem, hogy többet tudok fejni, ha minidg csak az egyikből fejek és a másik kimarad és pihen a következő alkalomig. Olyan 3-4 óránként fejek, miután Marcit megetettem és addig mindkettőt kifejtem... Hát tegnap az egész napos sanyargatás dacára is kb 20 mlt fejtem... Ma meg ezzel az új technikával már 60 mlnél tartok és még csak a nap felénél járunk :D

Nálunk a 3 hós oltás eltolva vagy a jövő hétre vagy inkább utána való hétre a műtét után 1 hónapot kell várni vele :(

Mangora

Kép
mangora

Vick, örülök, hogy ízlett :-)
Egészségedre!
Örülök, hogy helyreállt a rend minden téren.

Kb. 10 doboz desszert van itthon, de Raffaelo nincs :-( Pedig úgy megkívántam, ahogy írtátok.

Móni! Életjelet kérünk!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Nem nagyon vágom,itt csak egész hetet lehet rendelni vagy naponta is???

Kép

Kép
krisztinaa

Ajjajjjj! A 8 kiló pluszhoz jött még másfél kiló. :shock: Laci bácsi, Laci bácsi! :oops:

vick
Kép
Kép
ervick

Krisztina naponta is, de csak 1 nappal előre! a picike nyilakkal lehet a tételeket növelni vagy csökkenteni, ahol nincs nyíl, azon a napon már nem rendelhetsz. Tehát ma már csak péntekre tudsz!

vick
Kép
Kép
ervick

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?