Sziasztok!
Köszi a kérdéseket Vick és Szilvi! Marci kitűnően van, nem látszik rajta egyáltalán, hogy másfél hete két műtéten esett át szerencsére
A seb is szépen gyógyul, pénteken vehettük le a kötést, már csak alig heges, kis vékony csíkocskák! Még ödémás kicsit alatta, de erre azt mondta a doki, hogy 2-3 hét is lehet, mire felszívódik, de ez láthatólag nem zavarja őt, csak minket
Nagyjábóli napirendünk is újra van, és éjszaka is jól alszik szerencsére, ha 10 körül elalszik, akkor fél 5 körül kel és fél 8-kor
Fleur, jobbulást ismét!
Szilvi! Hordozót hátul is szépen menetiránynak háttal, ahogy Vick is írta

És előre csak akkor szabad rakni, ha nincs légzsák jobb elöl!!!
Pihenés és összebújás nálam nemigen megy

már próbáltuk korábban és nem vált be... Marci is és én is totál nyűgösek voltunk, úgyhogy már párom mondta, hogy ennek vessünk véget
Viszont a fejés az megy, de sajna nem sok hatása van... Lehet, hogy nálam eddig tartott, hogy volt tejem?
Avokádó receptet nekem is küldjétek el priviben légyszi!
És ha valakinek még megvan, akkor a csirkemell-torta receptjét is szívesen venném újra
Már rájöttem, hogy a receptekkel kapcsolatban azt kellett volna csinálni, hogy azonnal kimentem, de nem tettem, visszakeresni meg lehetetlenség

Ha valakinek van gyűjteménye belőle, akkor az is jöhet
Edina, fülbevaló tényleg cuki

Ti merre is laktok?
Én úgy mennék már megint, de most meg én vagyok sz@rul

Mára sem sokkal jobb a helyzet...
Hozzánk is lehet ám jönni látogatóba

Jövő héttől már én is jól leszek
Kati, ma a sétánál mi is megszenvedtük a sarat

Egy utcát találtam csak, ami épphogy járható volt
Kata, áramszünet

Fejforma miatt meg szerintem se aggódj! Marcinak is olyan, hogy az egyik oldalt hátul még jobban kiáll a csont!
Na, megyek, lassan etetni kell