A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ja, most esett le, hogy alszik Dalma. Szerintem is fürdesd nyugodtan Emmát, és maradj nyugodt, semmi baja nem lesz Dalmának!!!! Pláne, ha ott van a lakásban, meghallod, ha felkel vagy baja van!

(Bevallom férfiasan, Rugó a garázsban aludt annak idején, bébiőr-légzésfigyelő nélkül, kb. 20 méterre a háztól, és még porszívóztam is addig, csak öt percenként kifutottam, hogy rendben van-e :oops: )

Na, a fürdő-wc kész, vár a porszívó :arrow:

Kép
vindolanda

Fel is mostam. Ennek örömére eszek egy jégkrémet, aztán majd megyek Rugóért.

Kép
vindolanda

:?: :?: :(

Kép
vindolanda

Köszi, csak az a baj ha nem alszik....a kád is nagyon gáz alig lehet mellé menni, körben fal. elöl mosógép, kb 10 cm van ahol mellé tudok állni..nagyon gáz pici a fürdőszoba..Heni és 6 hetesen miben fürdetted? abban a karikában vagy miben?
Mi sem vagyunk csendben, Emma nem tud csendben lenni.. :lol: :lol: :lol: :lol: a tv is megy.:-)

na mindegy majd lesz vhogy. :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

vindo: Ma van? Boldog Névnapot Rugónak!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Majd kialakul :wink:
Hamar olyan nagy lesz Dalma, hogy megoldjátok egyszerre.

Na, eddig egymást szórakoztattuk Rugóval, most már betettem neki egy mesét, és elugrok fürdeni, aztán követ ő is.

G. dolgozik most, délelőtt Gyöngyösön volt.
Majdnem mentünk mi is, mert el akarok oda menni a Mátra Múzeumba Rugóval, meg sétálgatni, beülni ott valahová, de most olyan fáradt voltam, hogy inkább kihagytuk.

Kép
vindolanda

Sziasztok! :)

Próbáltam az utolsó kommenteket elolvasni, láttam csodás fényképeket és hogy milyen kreatívak vagytok Vindo! :D

Irina! Gondolok rátok, gyógyuljatok, remélem hamar túl lesztek ezen a felsőlégúti (és már nem is annyira felső) nyavalyán.

Kaqk! HEninek igaza van, ízirájderöcsém! :wink:
Eleinte Apa nélkül valóban nehéz, míg nem rázódik bele az ember. De ne aggódj, amíg Emma fürdik, Dalma vígan elnézelődik magában a kiságyban! Vond bele Emmát a kicsi körüli teendőkbe, és látni fogod, hogy olyan, mintha Apa segítene. :)
A kétgyermekes létbe is bele kell rázódni, menni fog, ügyesek vagytok! :)

Panndi! Napok óta az jár a fejemben, hogy megoldódott Fruzsi orvvérzése? Azok a képek, amiket a gyerekekkel és a macival feltettél a FB-ra.... Frenetikusak! :lol:

Mi egy ideig így fürödtünk:
Kép
Persze elfértünk...

Gyerekek jól vannak, túl van a család egy frankó hányós-fosóson, Zsozsinál és nálam herpesz lett a végkimenetel, emiatt egy hétig nem volt oviban, hétfőn megy újra.

Most jutottunk el a 4 éves státuszra, 113 cm, és majdnem 20 kg.
Gegi 100 cm körül van, és 16-17 kg. GEgi 27-es, Zsozsi 28-as cipőt hord. :lol:

Ma megyünk anyósomékhoz, 3as szülinapot ünnepelni, holnap meg anyukámhoz.

Szép hétvégét nektek! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Bejelentkezem Böszörményből...
A mai vizsgák lemementek, indulok lassan haza.

Hazaszólok Gábornak olyan tíz körül, hogy mi újság van. Erre mondja, hogy épp most ébredtek fel :evil: :evil: :evil:
Holnap, mikor az egy szem ébresztő nélküli napom lesz, kíváncsi vagyok, mikor fog felkelni Rugó? Hétkor? Vagy előbb? Még sötétben? :evil: :evil:

Amúgy G. vett piros csomagolópapírt, és Villám McQueen már szép piros, az ételhordótetőket meg ragasztópisztollyal odanyomtuk :wink:

Emese, szia.
Ez a herpesz nálatok :x :x
Szegény Zsozsi, mindig elkapja.
Nem semmi méretei vannak Zsozsinak és Geginek.
Én az ilyeneken mindig csodálkozom :lol:

Na, ugrok a kocsiba, és nyomás hazafelé :arrow:

Kép
vindolanda

G. és R. megtalálta azt a darts-készletet, amit G. még akkor vett, mikor R. még meg sem született, hogy majd dartsoznak, ha Rugó nagy lesz.
Itt az idő 8)

Meséltem egyik nap Rugónak. Ha cselekmény nélküli mesét akar, akkor üres mesét kér. Ilyenkor csak beszélni kell neki pl. az erdőről, a tóról, az évszakokról stb. Egyik nap az őszről kellett neki mesélni. Mondtam neki, hogy jön a szüret ilyenkor, leszedik az almát. Erre Rugó megszólal: Apple-idő :lol:

Koffein-mentes kávét iszok.

Móni, Irina, Panndi, Juba és többiek??? Hol vagytok?

Kép
vindolanda

Sziasztok,

Kaqk:-)

Kép

Áronnak kicsit megy a hasa tegnap óta....kb 3x sikerült ma bekakilnia....szerintem valamit megevett tegnap az oviban,mert már este is hígabbat kakilt, semmi baja egyébként... de tiszta ideg vagyok, mert hétfőn kezdek...

Heni
KépKép
heni81

Vindo
eltartott egy ideig, hogy megértsem, mi ez a kartondoboz. :) Hiába, nálunk még minden rózsaszín. :) Meg hercegnős. :)
Te milyen vizsgáztató vagy, kemény? :) Szóbelizni mindig szerettem, mert akkor ha valami nem jut eszembe, a tanár feltesz egy kérdést és minden előjön. Írásbelinél ez sajnos nincs. De Hruskánál inkább írásbeliznék. Sajnos lesz szerencsém szóbelire is. Csak átmenjek... Már a gondolatától is kiver a víz...
Ez az apple-idő. :) Minek ez a koffeinmentes kávé? Csak az íze miatt?

Heni
szurkolok nektek, hogy ne legyen semmi gond. Nem lenne jó azzal kezdeni, hogy beteg a gyerek. Elmúlt már a hasmenés?

Kaqk
lehet, hogy mire elköltöznétek, megoldódik ez a fürdőszoba kérdés. Egyébként ha van olyan macitok (az a biztonsági fekvőbetét), akkor simán bele is teheted a nagy kádba nemsokára. Nálunk most már úgy van, ugyanúgy fürdenek, mint Heniéknél. Előtte úgy volt, mint Gremesénél, csak a kiskádat nem az állványra tettük, mert nálunk is kicsi a fürdőszoba, hanem keresztbe a kádra rátettük, a kicsiben fürdött a kicsi, a nagy kádban a nagylány.
Egyébként megértem, hogy mit érzel, nekem nagyon nehéz volt az eleje. Amikor végre elaludt a kicsi, a nagy felébresztette, akkor sírt a kicsi, veszekedtem a naggyal, akkor az sírt, ááá... Nagyon nehéz az eleje, tudom én. De el fog ez is múlni. :)
Én bevallom, sokszor bevetettem az elektromos hintát mint végső megoldást, mert másképp nem is tudom, hogy éltük volna túl...
Meg akkor lesz már sokkal jobb, amikor már nem szopik annyit. Mert akkor kicsit könnyebben tudtok mindent együtt csinálni. Mert az elején a nagynak is abból volt elege, hogy anya már megint szoptat...
piroska.103

Jó reggelt!

Jobbulást kívánunk Áronnak!

Piroska, szerintem korrekt. Gond nélkül kirúgok bárkit, ha nem tud semmit, de amúgy jóindulatú vagyok. Ha ismernek már, akkor az én vizsgáimat előbbre teszik :wink: és ha rossz kedvem van, sem zríkálok senkit.

Igen, az íze miatt iszok koffeinmentes kávét. Most három hete tiszta vagyok :roll:

Fel a fejjel, meglesznek ezek a vizsgák is. Csak nyugodtan.

Irina, hogy van S.?

Nekünk meg ma esett le, hogy 23-a van. Azt hittem, ma majd vásárolgatunk valamit, beülünk valahová, lazulunk :roll:
MOndjuk, így is be kell menni Db-be, mert nincsen kajánk. Tegnapra volt, és azt hittem, ma majd pótolunk mindent :x

Rugóval nyolcig aludtunk, G. tovább.

Most pakolgatok, aztán beugrunk Db-be.

Kép
vindolanda

Halihó!

Megvagyok én is. A hétvégi konzultációk nagyobbrészt rendben voltak, egy kivételével. Az tragikus volt.
Most próbálom utolérni magam: mosás, takarítás, stb.
dmaggie

Sziasztok!

Vindo én is el akartam menni vásárolni az ebédhez 8)
aztán rájöttünk, hogy ez most nem így lesz.
na, mégse kelt hajnalban Rugó :D
piros autó fotó?

Kaqk ha aludt símán ott hagytam a szobába pötikét, ha meg ébren volt akkor vagy felhúztam neki a zenélő forgót vagy én magam énekeltem neki a fürdőben, Ő meg kint hallotta a nappaliban. Nem vészes ám egy esti rutin se egyedül, csak bele kell rázódni :wink:
Ha van merev pelenkázótok azt tedd rá a kádra keresztben és máris tudnak együtt fürdeni, úgy ahogy Piroska is mondta :)
Gergőke amúgy minden nap kint aludt a teraszon bébiőr és légzésfigyelő nélkül, imádta :D.

Mesi na végre, hogy írtál Te is.
Herpesz :(

Heni Szerintem semmi baja Áronnak, csak Te izgulsz és Ő is.
Az idegességtől meg lehet hasmenés.
Minden rendben lesz holnap, nyugi++++++

Mi már jobban, most Z akar "meghalni" tegnap 37,5 volt a "láza".

Most esik az eső, pedig jó lett volna sétálni egy nagyot a Duna parton :roll:

Vera mikor megyünk fonalat venni?
mondjuk most már lehet meg kéne várni, hogy utaljon a MÁK :oops: :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó,
köszi csajok az ötleteket..majd csak megoldjuk..:-) általában ebben jó vagyok, a megoldás keresésben, szervezésben..:-)

Maggie drága: mégegyszer köszönjük az etető széket, ma Dalma ki is próbálta, amíg nem találok megfelelő pihiszéket, vagy tesóék kölcsön nem adják, addig ez lesz a pihi szék ..is...nagyon tetszett enki, emrt mindenkit látott...majd hozok képeket...most :arrow: mindenki aludni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie, és miért volt borzalmas az az egy?

Móni, jobbulást Z-nek :wink:
Ja, itt is esik, vigasztalan idő van.
Majd lefotózom a piros autót, de most R. nem figyelt, és elpakoltam szem elől :lol:

Rólunk: mégsem mentünk el kaját venni, találtam a fagyasztóban használható alapanyagokat. Estére azért szereznünk kell valamit.
Közben pakoltunk, Rugó hagyta levágni a haját rövidebbre (már nagyon hippis volt). Most meg töltök le neki Frakkot (most ez a kedvenc könyve a Micimackó mellett, ezeket az ágy mellett tartja), és az a terv, hogy amíg azt nézi, mi rendbe rakjuk majd az akváriumot (néha szivárog).

Kép
vindolanda

Húúúúú, talán készen vagyok egy feladattal. Egyáltalán nem biztos, hogy jó, de már teljesen bele voltam bolondulva. Pénteken is azon agyaltunk a csop.társammal a szálláson. Érettségi feladatsort kell elemezni, paraméterezni. Eddig a magyarral bíbelődtem, aztán ma a Kedves segített és átpártoltam az informatikához. Készen is van. :lol: Majd még simítok rajta egyet, aztán gyorsan el is küldöm majd.

Az egyik tárgyunk: tanári retorika. No, az előadó nem mondott semmit, kér két beadandót, egy recenziót és egy ünnepi beszédet. De hogy hogyan, milyen formában, miről, stb. azt homály fedi. Leginkább mindegy. Borzasztó volt az egész. Annyira nem érdekelte az egész, hogy bődület. Nem tudtuk eldönteni, hogy hülyéknek néz-e bennünket, szerencsétlen levelezősöket vagy ő van belőve esetleg. Kínomban már azt találtam ki, hogy beszédem témája: óda a körömgombához lesz. Ezért megérte elutazni. :twisted: De a másik kettő meg remek volt. Főleg a szombati volt nagyon korrekt, rendes. Nem kíván teljesíthetetlent, mindent elmondott és csakk azt fogja kérni, amit el is mondott. Ezt szeretem. Pedig nem annyira egyszerű a fonetika, fonológia. :lol:

Kaqk, :lol: :lol: :lol:
dmaggie

mármint csak a csakk helyett.
dmaggie

Szétszedtük az akváriumot, és kiderült, hogy az egyik sarka szét van törve, és csak a ragasztó fogta eddig is :shock:
Össze sem raktuk. A halak kihúzták Rugó kiskádjában, mi meg elmentünk a kedvenc akvarisztikánkba, ami október 23-án is nyitva volt. 3300 volt egy új, és pont olyan méretű, hogy a tető, aljzat meg minden jó lett bele.
Vettünk pár harcsát meg neonhalat is.
Meg beugrottunk péksütikért, most azt vacsorázunk.

Maggie, megadta az email-címét? Írjatok neki (ha van a csoportotoknak közös emailje, akkor arról, és nem tudja személyhez kapcsolni).
Lehet, rossz napja volt :wink:

Kép
vindolanda

Kaqk, köszönjük, de nem ma ünnepeltük :D
Igazából nem is tudjuk, mikor ünnepeljük :lol:
A fele család márciusban, a másik fele májusban köszönti, és néha felköszöntik októberben is.
Talán a márciusnál maradunk, akkor kevés más ünnepünk van :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Irina????? S..???? Ti?????

Vindo akvárium :shock: jaj de jó kis verdátok van :wink: nálunk is minden évben előkerül egy nagy nagy doboz amiből valami lesz,eddig volt:
Házikó - ablakkal - ajtóval és háztetővel.
Aztán bunki simán egy pokróccal letakarva.
Aztán volt hempergő kint udvaron na ez vitte a pálmát a srácoknál. szétszedték teljesen,belebújtak és fekve gurultak oldalt vele a füvön amerre ép sikerült.
Autó,de csak két lámpa volt rajzolva. Szóval hódit a karton doboz nálunk is.. :) :wink:

Képeket a fiúk szobájáról blogban raktam fel. :)

Kész lett a terasz belső g.kartonozása.Festve idén lehet nem lesz,de így is olyan sokat megfog.

Holnap intézem az ovis papírgyűjtés pénzét.
Kedden meg munkahelyi megbeszélés lesz,azért maradok el.

Kaqk: menni fog! mindannyian szép lassan belerázódtok.. :)
varga tünde

Sziasztok!
Jövök most, mert aztán biztos nem tudok egy jó darabig.
Aranyosak vagytok, h gondoltok ránk, nagyon jólesik! Én is sokat gondolok Rátok! :-)

Kaqk, ügyesek vagytok!!!

Heni, holnap nagyon gondolok Rád, sok sikert! Remélem, Áron jól van.

Vindo, ez a McQueen.... zseniális. :lol:

Maggie, vannak hülye tanárok, mondjuk ki. Vagy tényleg rossz napja volt. De írjatok neki, mert ha az előbbi eset igaz, rendszerint nem tudják magukról.

Bocs, most hirtelen ennyi.
Mi már jól S-val, de nem vagyunk 100-asak (pl. a hangom továbbra sem az igazi, pl. énekhangom egyáltalán nincs 2 hete), viszont Ádi kemény 4 nap ovi után visszanáthásodott, a szemét is viszketi, úgyhogy mivel Anyu pont ráér holnap, itthon fogjuk. Amúgy meg eszem megáll, ez az ősz rémesebb nekünk, mint a többi. :cry: Tudtam én, hogy lesz böjtje a nagy 5 hónapos betegségmentességnek. :-(
Puszi!
irina

Hahó!!

Minden betegeskedőnek jobbulást!!
Látom Irina már S-is jobban van valamivel,örülök!!

Mi is betegek vagyunk,én már szedem az ab-t,a gyerekek szombat estére belázasodtak,ma egész nap felváltva voltak lázasok,holnap viszem őket dokihoz!

Nem reagálok most semmire,ne haragudjatok.

Szeretnék segítséget kérni!!!Aki tudja legyen szíves olvassa el írtam amoda!!!

Piroska Neked meg priviben leírom.
Légyszi ne ide reagáljatok!

juba0

Örülök Irina!

További jobbulást Nektek Juba!
varga tünde

Jó reggelt!

Betegeknek jobbulást!

Mi szerencsére jól vagyunk, Rugó még néha köhög meg az orrát fújni kell, de semmi komoly.

Férfiak már elmentek.

Ma nagy munkát tervezek, a tegnapi estét elszórakoztuk (film+House), a feladataimmal meg le vagyok maradva totál :roll:

Tünde, hempergő 8)
Azóta jött a kettes számú doboz is. Találjátok ki, ki lett az. Matuka :lol:

Tanulóknak kitartást!

Szia Juba :P

Reggelizni, aztán pakolás, aztán munka :arrow:

Kép
vindolanda

Hogy eltűnt mindenki :roll:

Kép
vindolanda

hali,

Emmának fáj a foga :? fogorvoshoz akar menni.. :shock: jövőhétre kaptam időpontot. :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,
Móni,szerintem is :)

:arrow:

KépKép
viranka

Halihó!

Nálunk itthon is nagy a csend, kettecskén vagyunk Bercóval, de ő meg zombul a meséje előtt. Én meg dolgozgattam. Ha bírom, akkor éjszaka folytatom majd. Édesapa jól benasizott tegnap, az éjszakája valami katasztrófa volt, még reggel is kinlódott. Szinte nem is evett ma. Szerintem ma éjszaka jól fog aludni, aztán már nem lesz semmiféle vész.
Bercó is taknyi egy kicsikét, de egyáltalán nem vészes, viszont kijött megint a herpesze. De most ez is nagyon lájtos. Nem nyüszizik, nem fáj neki. Étvágya van. Lehet, hogy a Béres Csepp van ilyen hatással rá? :roll: Meg a sok-sok c-vit.?

Kaqk, sajnálom. :cry:

Vindo, lassan minden figurátok meglesz. No, haladtál ma?

Irina, mi lett Ádival? Remélem nem lett nagyon beteg! Jobbulást Nektek!

Tündi, szuperül haladtok? Mi van az elsőssel?

Mennem kell, lejárt a mosógép.
dmaggie

Hahó!

Mi még mindig Betegen,most Berti lázas,Zizi hányt,nekem és apának a fejünk hasad majd szét...
Ma voltunk dokinéninél,apa jól összeveszett vele mert kérte,hogy Zizinek írjon ab-t,nehogy megint olyan durván elhatalmasodjon rajt ez a felső légúti nyavalya(félünk,hogy megint kórház lesz a vége mint januárban amikor ugyan így későn kaptuk meg az ab-t és befulladt...)
Bertinek nem írt ab-t de már kérni se mertem, szombat óta lázas ő is,a torkát fájdítja és megint begyulladt a fogínye,egy jó nagy gennycsomó nőtt rajta(péntekre próbálok időpontot kérni a fogorvostól,remélem sikerül)szóval le vagyunk kicsit nullázva..

Szegény Emma sajnálom!!

ÁÁÁÁÁÁ,ennyire futotta....

Meggie Jobbulást Édesapának !:)

juba0

Emma
szegénykém, nagyon rossz lehet...

Juba
jaj, miért fulladt be? Ugye nem asztmás? Ezt nem tudtam bocsánat! De ugye már jobban vagytok?

Maggie
szerintem jó a Béres és a C-vitamin. Végül milyen lett a dogád?

Vindo
hogy neked mikre van időd... :)

No, megyek már, mert nem tanulok. Jaj, borzalmas vagyok! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!

Most csak bejelentkezem, mert keltem a férfiakat, és indulás.

MInden betegnek jobbulást!!!!

Heni, mizu?

Napközben majd igyekszem benézni :arrow:

Kép
vindolanda

Tényleg, Heni
hogy megy a munka?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hahó!

Nemrég jöttem haza a dokitól,orvost váltottunk,ez itt van helyben,nagy előny,nem kell buszozgatnom két gyerekkel.
Berti kapott ab-t,éjjel már hányt is annyira köhögött,nyirokcsomók végig a nyakában megvannak duzzadva,ha péntekig nem megy le a láza lesz egy vérvétel.
Enni nem akar,kakilni nem tud,kicsit félek nehogy megint elkezdődjön a szorulásos mizériánk!!!
Inni épphogy pedig a veséje miatt jó lenne de torkára hivatkozva nem akar semmit.

Piroska Nem asztmás szerencsére,csak annyira megfázott,későn kapott ab-t,hogy már befulladt.

Betegekkel mi újság?

juba0

Jobbulást mindenkinek!

Szegény Berti :(

Ja, Henit várjuk élménybeszámolóval :wink:

Mi közben hazajöttünk Rugóval. G. csak később érkezik busszal, így az estét egyedül abszolválom.
Nemsokára fürdünk is, remélem, nyolc körül már aludni fog :roll:

Kaqk, melyik nap is mentek fogorvoshoz?

Kép
vindolanda

Vindo: majd jovo szerdan.
juba : sajnalom a betegseget.
most jottunk korizasbol.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

túl 2 napon...tök szuper melóm lesz, jó a csapat:-) Áron még mindig bekakilgat:-( valószinű az új étrend, az új környezet okozta ezt, hogy a szorulásos gyerekből, hig kakis lett és szegényem nincsen hozzá szokva, igy bebe ugrik a bugyiba:-( de szerencsémre az óvónők lazán kezelik, biztatnak, hogy ne aggódjak, pár hét és minden megoldódik, mert hogy Áron még nagyon kicsi.

Reggel 8ra járok, igy én viszem reggel a fiúkat, haza pedig az apjuk hizza, mert 5ig tart a munkaidő, pénteken pedig hn3ig. Már nagyon várom az őszi szünetet, mert hiányzik ám az itthon lét, a gyerekek...( én nekik nem is nagyon:-( )

Heni
KépKép
heni81

Kaqk, az nem most van :roll:
Ha fájlalja nagyon, és anyagilag is úgy álltok, esetleg nézzetek egy magánfogászatot.
Mikor terhes voltam, francia pirítóst ettem, és az egyik első fogam félbetört. Másnap reggel tanítani kellett, így a Dorottya utcai fogászatot hívtuk fel, és két órán belül fogadtak, még aznap este, meg is csinálták negyed óra alatt.

Heni, akkor minden rendben :D
Szeptemberben Rugót is vagy háromszor hoztam haza sz...an, de már elmúlt neki :wink:

Férfiak elmentek, én reggelizek, aztán angolra megyek.

Nálunk is szünet a jövő hét az óvodában. Akkorra adták ki Böszörményben az őszi szünetet is, így meg is tudjuk oldani.

Dolgomra

:arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: szerintem semmi gond, én nem látok semmit, de nem bánom ha Ő akar menni orvoshoz, még nem volt..remélem később is ilyen bátor lesz ha tényleg gond lenne!

Heni: szuper a munka, Áron meg ügyes, minden rendben lesz!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Megjelentem. :) Már feladtam, hogy valaha is be tudok épni, 1 hete már nem is próbáltam. S most, láss csodát, sikerült. :) Nem tudom, mi volt a baj... :)

Azóta, hogy itt jártam és írtam, Samu is 1 ével öregebb lett... :)
Most meg szegénynek kéz-láb-száj betegsége van... Tudom, most Dani jön majd, lappangási idő mindjárt elmúlik tutira...

Nincs is sajnos több újság, suli megy ezerrel, és fáradok kicsit... De ez a három muki nagyon édesen segítenek venni minden akadályt. :)

Puszi mindenkinek, és Isten éltessen minden kicsit és nagyot, akinek kihagytuk fontos napját! D.

Kép
Kép
Kép
zdori

És köszönjük szépen a kedves köszöntéseket. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Dóri jó olvasni rólatok :)
jobbulást Samunak+++

Kaqk én nyáron voltam cicussal fogorvosnál
bátran ment de sírt utána, viszont azóta még lelkesebben mossa a fogait.
Én nem vártam időpontra. Egyszerűen elmentünk, az aszisztens kicsit pattogott de a doktornő hipp-hopp megnézte cicuska fogait.

Juba jobbulást a gyerekeknek++++
Orvosváltás jó dolog :)
Mi is lecseréltük a régit, aki most van sokkal jobb 8)

Heni örülök, hogy tetszik a munka :D
a gyerekeknek meg hiányzol ám, majd hétvégén fogod igazán érezni, amikor egy percre se fognak magadra hagyni :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Itt vagyunk!

Kaqk, akkor rendben. Csak nem tudtam, hogy fájlalja-e.

Dóri, baj volt a belépéssel pár hétig, mi is küzdöttünk.
Gyere, és rázódj vissza :wink:

Móni, jól csináltátok a fogorvosnál :wink:

Most fejeztem be egy adag statisztikát a jövő hét végén esedékes konfira, most ppt-t is csinálok hozzá. G. felveszi Rugót, így még van két óra szabadidőm, nagyon laza vagyok 8) 8) 8)

17,5 fok van kinn :shock: :shock: :shock:

Kép
vindolanda

Halihó!

Jobbulást kívánok minden betegeskedőnek. Nálunk is akad egy-két dolog. Dávidnak megy a hasa, nekem meg arcüreggyulladásom van. Tegnap du-n csak feküdtem, hőemelkedés közeli állapotban, ami azért nálam már nagy szó, csak összehasonlításként ma reggel: 34,6 fokot mértem. :roll: Szerintem ezek a digitális hőmérők mindig kevesebbet mérnek. Ma du-n meg elmentem orvoshoz is, már annyira fáj az arcom, meg nem akar moccanni a trutyi. A garatom állítólag békés, de cefetül fáj azért a torkom is, szerintem a hangszálaim is kaptak az anyagból, jó kis érdes hangom van. Szerencsére Bercónak múlófélben van a herpesze. Az aloe verás ajakbalzsam jót tett, bár mire rá tudtam venni... :lol:
Tegnap és ma sem tanultam. :oops: De valószínűleg nem is fogok. Húz az ágy.

Heni, nagyon jó hírek!!! Örülök. Áron meg tényleg belejön majd.

Zdori: :lol: Ügyes vagy.

Vindo, húúúúú. 8) Nagyon hatékony vagy.
dmaggie

Tényleg jó idő van. :roll: Én meg nem tudtam, hogy ilyen enyhe lesz, hétfőn reggel harisnyát adtam Bercóra, most meg nem merem levenni. :oops: :roll:
dmaggie

Hahó :D

A mai napnak is vége, már itthon vagyunk.

Maggie, jobbulást :!:

Kép
vindolanda

Huh Tegnap nem volt vmi nagy itt a forgalom du-án.:-((((

jövőhét szünet..kíváncsi leszek hogy megy majd..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, hát hogy menne? MInden rendben lesz :wink:

Reggel Rugó nem akart kantáros nadrágot felvenni, mert eltakarta volna a Villám Mcqueen-es pulóverén a mintát :roll: :lol:
Tegnap szegény sikeresen összehányta magát az óvodában. Ezt írtam már, de a diótól, mogyorótól, pisztáciától, szotyitól hányni szokott. Valahogy az állagukat nem bírja, azonnal kijön belőle (pl. a mogyorókrémmel semmi baja, vagy a darált dióval). Aranygaluska volt ebédre, dió is volt benne, így lehányta az asztalt :shock:

Amúgy semmi gond vele.

Tegnap sikerült egy pókot rajzolnia, büszke voltam rá (nem egy Picasso, az biztos).

Nekem a holnap munkanap, reggel nyolctól du. négyig vizsgáztatok. A férfiak meg kocsival jönnek majd, és Böszörményben megyünk fel az autópályára, így utazunk haza.

Maggie, hagy kérdezzem már meg, hogy a könyveket visszavitted? Lassan lejár majd a határideje.

Ma takarítanom kellene, port törölni, porszívózni, mosni... meg ilyenek.

Aztán estefelé még el kell menni a Müllerbe, mert pár dologra szükség van itthon. Meg Rugónak kellene kesztyűt venni, elhagyta az egyiket :x

Röviden ennyi :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Igen, Vindo, nyugi, igaz nem én, hanem a Kedves vitte vissza, de a lényeg, hogy a könyvtárban vannak már. :lol: Szegény Rugó. Tök ügyes ezzel a rajzzal, Bercó még a próbálkozást is megtagadja.

A héten nem nagyon tanultam, most már kezd hatni az ab, így ma már biztosan csinálok valamit. :oops: Ma nekünk nevelési értekezletünk volt. Két előadást is meghallgattunk, jók voltak. A második szinte teljesen arról szólt, amit az egyetemen is hallottam már. Ismerősek voltak. Bár egy-két dologban nem értettem egyet az előadóval, de egyébként informatív volt.

Kaqk, tényleg nyugi. Majd szépen minden megoldódik. Emma fájlalja még a fogát?

Heni, munka?

Irina, ????? Ádival mi lett? Ti teljesen rendben vagytok már? Tanulás?

Móni, Vera, ti mit alkottok, hogy így eltüntetek?

Zdori, Piroska????? Gyerekek, tanulás?

Éppen szőnyeget tisztítok. Előtte meg bevásároltam. Jó sok cuccom lett. De legalább van pár ötletem, hogy mit főzzek.
dmaggie

Vindo, akkor sorstársak vagyunk. Mosok is, meg pakolgatok is. :lol: :lol:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?