Sziasztok!
Kilók? Jaj ne is mondjátok. Én hétvégén ráálltam a mérlegre, de gyorsan le is ugrottam róla, mert 70 felett volt a mutató...

Én sem eszem többet (asszem) és tessék. Mázsálás jövő héten, kicsit parázok is miatta. Nem értem, hogy miért kell egy kismamát ezzel paráztatni. Annyira bennünk van ez a kilóktól való félelem, hogy az valami hihetetlen... A párom is ugye időnként rám szól, hogy vigyázzak a kilókkal, de hát passzus valamiből szoptatnunk is kell majd! Eleinte örülhetünk majd, ha délben lesz időnk reggelizni és az a gyerkőc viszont akkor is enne... Szóval én abszolút nem értem, hogy mi ez a kilóktól való félelem (persze 20kg-t ne hízzon az átlag kismama, de azért egy nő, aki alapból 45-50kg, az igenis felszedhet 20kg-t!).
Szemész: Nekem csak leellenőrizte a doki, hogy kell-e másik szemüveg, de nem kaptam pupillatágítót, pedig számítottam rá. Szerencsére nem szólt le, hogy miért zargatom ilyesmivel, hogy szülhetek-e természetes módon. Most akkor aggódjak, hogy nem volt megfelelő a kivizsgálás szemészeti szempontból? Bele kellett persze néznem egy gépbe is, de p.tágító nélkül...
Táppénz: Ennyire nem hajlandó fizetni az OEP? Basszus hogy éljen az ember ennyi ideig fizu nélkül? A boltban mégsem mondhatod, hogy fizetsz majd, ha megjön végre a táppénz!!! A különböző szolgáltatóknak meg pláne nem mondhatsz olyat, hogy majd befizeted a csekket, ha lesz pénzed
Döbbenet, hogy mit meg lehet tenni emberekkel.
Oszi: Mit sikerült a munkáltatóddal lebeszélni? Neked volt olyan gondod, hogy nem akarta a szabidat kiadni/kifizetni, ugye?
Tegnap böcsületesen elintéztem minden intéznivalómat...

Jól lefárasztottam magunkat, úgy kellett már hazavonszolnom magam (pedig kocsival mentem)... Tegnap először gondolkodtam el komolyabban a táppénz dolgon. Hú nagyon kifáradtam estére. A fogdoki kb. 15percre van tőlünk, hát elgondolkodtam, hogy biztosan menni fog-e a táv... hiába már nem bírjuk annyira a strapát, mint pár hónapja...
Tegnap vásároltam is egy kicsit az én csöppemnek, mert már nagyon hiányzott. Vettem 2 kis zoknikát

Nem mondom, hogy nagy költekezés volt, de jól esett végre megajándékozni a kicsit valamivel