A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Bluebox: hát te tényleg megtalálod a leghülyébbeket! Még ő kérdezi meg, hogy hogy akarsz szülni? Akkor hozzá minek küldtek el? Ez tiszta agyrém! Remélem, délután a dokid nem hozza a formáját. A kilókkal pedig nem szabad foglalkozni, csak feleslegesen stresszeled magad!
Nekem tegnap pont azt mondta valaki, hogy annyira pici a hasam, hogy a baba is biztos sokkal kisebb mint kellene lenni. De lesz@rtam amit mondott, mert a doki szerint ez így jó és én is érzem hogy minden oké. Mindenki más alkat. Lehet, hogy te a szülés után 1 hónappal már a versenysúlyodnál leszel, lehet, hogy valakin még 2 évig marad felesleg. A lényeg, hogy a babáink jól vannak és szépek lesznek! :wink:

almaani
Kép
almaani

Na igen almaani, elég durva lenne napi 1 cm. :lol:

Szerintem sem kell senkivel törődni, én is naponta megkapom, hogy milyen kicsi ahasam, pedig szerintem nem az. Aki sokat lát, aszerint meg mostmár szép nagy. A legtöbben nem tudják, hogy a 6. hónapban mekkora egy kismama has.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Képzeljétek, tegnap végre rátaláltam egy rég elveszettnek tűnt barátnőmre:) Kiderűlt, hogy 2006-ban szűlt még 1 kisbabát. Mostmár neki is így kettő csemetéje van. No, elmesélte, hogy Ő összesen 5 kg-ot hízott, szegény cukros lett közben, és még császározták is. Nos a baba 3300gr lett. Szóval, tök mind1 szerintem, hogy ki mennyit hízik. Nem a felszedett kg-ok határozzák meg a baba nagyságát. Az első terhességemnél is 24 kg-ot híztam, és 3550 gr, 54 cm lett a kisfiam. Talán hasonló méreteket fog ölteni Milán is:)
bluebox

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:56-kor.
pironya

Tőlem fel vagy oldozva:) Én is szoktam ilyeneket elkövetni:)
bluebox

bluebox: nem semmi ami a dokis ügy... :roll:

pironya: már 1 hónapja nem ettem hamburgert, de szerintem szmbaton megfűzöm Apát egy burgerkingre, úgyis megyünk csavarogni. meg megküldték a kajajegyemet is végre. :D

mia_snow

Nagyon szépen köszönöm a biztatásokat! :D Már is jobb kedvem lett.

blue: te aztán kifogod ezeket a dokikat, hátha kellemes élményben lesz részed este (már mint a dokinál :wink: :D ), de ha másban, az se baj :D

pironya: dehogy gáz :D Fel vagy oldozva, 5 mi atyánk, 3 hiszek egy ... :wink: :D

buci: jó sok rucit vettél 2500 ft-ért, ügyes vagy :D

Ma sétáltam egy kicsit, szuper idő van és remélem, hogy az is marad. :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

mankabi: azt a részt pont láttam, amelyik az ikrekről szólt (Élet az anyaméhben). :D Meg szeretném mégegyszer nézni, de azóta nem adták :(

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Köszi csajok a felhomályosítást! :)

Pironya - nem semmi lesz kivárni az eredményt, én is úgy útálom, hogy mindennel így megvárakoztatnak minket.

Bluebox - sok szerencsét estére a dokihoz! Majd mesélj!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Ezt már lehet, hogy kérdeztem, nem emlékszem (egyébként a memóriám egyre rosszabb, nemtom ti hogy vagytok ezzel), szóval a védőnőm szerint napi 5 dl tejnél nem kéne többet innom, pedig több szokott lecsúszni különböző formákban, ti hallottatok erről?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Blue:kíváncsian várom milyen volt a doki?

Manka:én már hallottam.De csak hallottam valakitől régebben.Nem tudom miért és nekem még nem mondták.

Kép
melike

Manka
Szoptatás alatt nem ajánlott... ha a gyerek hasfájós...
Állítólag....
Petim szerencsére nem volt hasfájós, úgyhogy gyakorlati tapasztalataim nincsenek.
Vendég

Sziasztok4
Most olvastalak vissza benneteket!
reggel átmentünk Miskolcra csavarogni és nézelödni,most értünk haza!
Olyan jó nyári nacikat láttam,se nem tudom a szülés utáni méretemet,ugyhogy ott kellett hagyni,pedig nagyon akciós volt.... :evil:
Babucinak csak egy cumisüveget,egy kombidresszt és 3 pár kiszoknit vettünk...
Nekem is meg kell még csináltatni az apaságit,de annyira kiesik a polgármesteri,hogy mindig tologatom...Nálunk a dokitól kellett kérni igazolást arról,hogy babucit várok,nem mintha nem lehetne látni... :roll: (ez nekem magas) :shock:
Viszont kell fizetni érte?
pénteken megyek terhelésesre és itt Egerben nekünk kell megvenni a gyógyszertárban a sukrot,amit ott kevernek ki...
Ma reggel taliztam egy ismerősömmel,aki babaúszást tart és én szeretném kipróbálni...Neketek mi a véleményetek vagy valakinek van tapasztalata???

Ja és cipőt is vettünk nekem,egy számmal nagyobb kellett az eddiginél....nekem a 22. héten volt 4750gramm a cseppem...Azóta sokat nőtt a pocim,remélem Ö is

Az alvás nagyon gáz még mindig!Este még 23.45-kor olvasgattam a fórumot,de nem volt itt senki... :roll:
Vendég

Hahóóóóóó!!!Lányok!
Hol vagytok?Mindenkire rátört a tavaszi fáradtságb vagy csak velem nem tárgyaltok :?: :roll: :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Képzeljétek, a Dokim nem komplett:) Teljesen kicserélték. Képzeljétek, még meg is dícsért, hogy vigyáztam magamra:) Nem tudom mi volt vele múltkor. Biztos rosssz éjszakája volt. Remélem nem lesz több ilyen nap. Kb negyed órán keresztűl néztük az ultrahangon a skacot, hátha szétrakja a lábát, de nem volt szerencséje a dokinak, mert nem rakta szét. Viszont megmutatta, hogy milyen furcsán kicsavarodva fekszik. Ezt a pózt két napja produkálta, és bevallom, elég kellemetlen érzés, de neki nagyon tetszik. A következő pózban van: a jobb oldali bordám alatt van a popsija, lóg lefelé a két lába, amivel folyamatosan rugdos:) Így már teljesen ki tudja nyújtani a lábát, gondolom ez nagyon tetszik neki:) a feje közvetlen a gyomrom alatt van, és lefelé boxol!!! Szóval el van a drágám:) Megkérdeztem a dokitól. hogy mikor megy szabira. Július végén megy csak!! Azt mondta megvár!
Más: Képzeljétek, találtam egy nagyon jó turit. Nem bírtam ki, vásároltam!!!!!!! Vettem egy kertészgatyát, hozzá egy farmeerdzsekit és egy baseball sapkát. Mindezt, 600 Ft-ért:) Ja, és ne lepódjetek meg, de piros. A sapkát már ajándékba kaptuk:)
bluebox

Kép
Kép
bluebox

A gatya, a kabát, a sapka, mind 68-as méret:) Nagyon aranyos, nem bírtam otthagyni!!!
bluebox

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:56-kor.
pironya

Blue:na,csak marad a doki bácsi.Nagyon vagány kis cucc,simán megérte!

Csiri:de jó,hogy már te is vásárolsz.Képek?
Szerintem tuti nem kell az apaságiért fizetni.

Kép
melike

hmm tejes dologról én sem hallottam, de nekem is lecsúszik napi fél liter + esténként a joghurt

bluebox: édi a piros cucc, nekem tetszik. :)

voltak ma itt a barátnőmék, nemrég mentek el. annyira tündéri a kislányuk, de ma nagyon nyűgös volt. szegénynek jön a foga. az első. :D

mia_snow

Nagyon édesek a rucik!A piros meg egy teljesen jó szín!Olyan vidám :lol:
Kép
A cumisüveg 490 ft volt,a zoknik 420 ft/3 pár a Corában,a bady 500 a C und A-ban!
Kép
A kisruci piros,csak nem adja vissza a színt a fotó....kb 200ft volt a turiban!Vétek lett volna ott hagyni! :roll:
Vendég

Csiri-biri: mennyi volt a babád súlya a 22. héten? :?: :shock: Elírtál valamit!
Babaúszást mindenképpen szeretnék, már utána is érdeklődtem hogy hol van Szegeden, 3 hónapos kortól lehet vinni a piciket, úgyhogy mindenképpen vinni szeretném. Nagyon úszás mániás vagyok, úgyhogy minél hamarabb szeretném megszerettetni vele.

almaani
Kép
almaani

Csiri-biri: írtam iwiw-en.

Kép
melike

Blue és Csiri: Nagyon szép ruhákat vettetek!

Csiri: jópofa a lábfejed az egyik fotó alján! :lol:

almaani
Kép
almaani

Bocsi!!!!!!!!475 gramm!elírtam :oops:
Itt minden szombaton lenne babaúszás 9-fél 10-ig és 4 alkalom 7000 ft!Szintén 3 hónapos kortól!
Viszont szerintem eléggé húzós az ára!
Melike!Olvasom!
Vendég

Csiri-biri, nagyon aranyosak a cuccok:) Ahol én vásároltam, ott a cuccok 90%-a kislány cucc, de nagyon aranyosak:)
Jövő héten ismét megyek a boltba:)
bluebox

MELIKE!
ÁTKÜLDTEM!

Pesten,Miskolcon olyan jó rucikat és árleszállításokat ki lehet fogni!!!
Itt jövő héten nyílik csak pláza és ott talán lesz c und a illetve ilyen nagyobb boltok,mert most kár,hogy át kell járni Miskolcra!
Csak a Brendon és a Tescó van,vagy a helyi kis bababoltok,de azok eléggé drágák!!!
Vendég

Sziasztok!

Huhhh, 4 oldalt kellett visszaolvasnom, elböngésztem egy darabig, de már a töredékére se emléxem annak amit írni akartam :oops:

Babakocsi téma: Orsi írta hogy a Peg Perego márka nagyon bejön neki. Mi néztük több üzletben is és ahol kedves közvetlen eladók voltak, ott azt mondták, hogy semmivel sem jobbak mint az olcsóbb koppintásaik, max hogy csapágy van a kerekükben. Amit mi vettünk az is egy pont olyan fazon, ami egy olyan modelről lett másolva, Baby Point a márkája és hordozóval együtt is több 10 ezerrel kevesebbe került mint az eredeti. Legalább fél órán át böngésztem egyiket-másikat is de tényleg nem találtam különbséget a drágább és a másolat között sem anyagban, sem fazonban.

A pocik úgy látom kezdenek elhatalmasodni rajtunk! :twisted: Nem semmi méretek vannak már most is! :D Az enyém olyan közepes, a hétvégén majd teszek fel képet róla.

Tej: én még nem hallottam hogy nem szabad sokat inni a terhesség alatt!?! Szülés után igen, de előtte!?! Az biztos hogy én fél liternél jóval többet iszom naponta! Na mind1, holnap megyek védőnőhöz, majd rákérdezek.

Bluebox - Neked milyen szemműtéted volt 95-ben? Nekem 3 éve csinálták lézerrel és akkor nagyon a lelkemre kötötték hogy nézessem meg szülés előtt hogy elég vastag-e a szaruhártyám. Kb 2 hete voltam én is dokinál és szinte hülyének nézett (engem is) hogy minek mentem. A cseppeket nekem is rögtön benyomták és fél órán keresztül mindenféle világító szarokba kellett bámulnom a kitágult pupillámmal. Remek volt! :twisted: A határértéknél vastagabb a szaruhártyám de azt mondta a doki hogy mindenképp vastagabbnak kell lennie mert ennél lejjebb nem is vehetik a műtéttel. Szóval én sem értem hogy minek akkor ez a felhajtás. Ja! És még azt is megtudtam hogy csak a bemetszéses szemműtét a gázos, mert ott heg marad(hat) és az ha 10 dioptrián felüli a szem. Hát nekem kb 11 volt, de mivel tompalátó is a rosszabbik, ezért elég nehéz volt pontosan belőni. Na mind1. A leghasznosabb tanács amit adni tudtak hogy amikor nyomom ki a gyereket csukjam be a szemem :shock: - na nem mintha ez nem egy teljesen ösztönös dolog lenne... :lol:

Jóéjt lányok és bébibabók!!! :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Vau, most én voltam az első kukorékoló:)
Wera: Nekem a szalagokat műtötték a szememben, egész pontosan a bal szememben. Kihúzták, kivágtak belőle egy darabot, aztán ujra összevarták.

Képzeljétek, ma dolgozni megyek. Már nagyon kivan a kiscsapat, hogy nem dolgoztam, másfél hétig. Mondtam, hogy bemegyek egy picit, csodát teszek a céggel, aztán hazajöveök. Szóval, ma nem lezsek, csak délután.

Addig is legyetek jók, mindenkinek szép napot, a lurkóknak meg jó testmozgást kívánok:)
bluebox

Jó reggelt mindenkinek!

Remélem mindenki jól aludt.
bszilvi25

Sziasztok!
Jó reggelt!
Vendég

Szilvi, írtam Nektek:)
bluebox

Sziasztok!

Voltunk dokinál tegnap, rendben van a baba, szépen fejlődik, DE:

engem leteremtett a doki, h sokat híztam !

7kg-ot, amiből 2 nemrég ugrott fel... :oops:

Halálra rémített, h ez rengeteg, és így 20 kg alatt nem állunk meg, stb. :shock:

Én az előző terhességekkel is kb ilyen ütemben híztam, és egyikből sem lett 20 kg.

Mindenesetre jól rámijesztett, du. megyek a dietetikushoz...

:evil:

Kép
zmimi

Sziasztok!

A tejivásról ezt találtam:
A terhesség alatt a leendő édesanya nyugodtan fogyaszthat tejet, az nem veszélyezteti a kisbabáját a későbbi allergia szempontjából. Ám akinek a családjában halmozottan fordul elő az allergia, annak célszerű kevés tejterméket fogyasztani a szoptatás időszaka alatt, és fokozott hangsúlyt kell helyezni a hat hónapig tartó kizárólagos szoptatásra és arra, hogy a kicsi étrendjébe minél később kerüljenek be a tejtermékek. (A hipoallergén tápszerek is tehéntejből készülnek!)
Blue, örülök hogy normális volt a dokid! Csak maradjon is így!!! :wink:
Szépek a rucik!

Kép
sziszka82

Jó reggelt!

Blue:jó munkát!

Nem értem azokat az orvosokat,akik így cseszegetnek a kilók miatt.Miért jó ez?

Kép
melike

Zmimi!

Isten hozott a "túl sokat hízott Anyuka.........!" klubomban:) Én már megkaptam 3 héttel ezelőtt:) Tegnap meg migdícsért, hogy vigyázok a kilókra:) Tégy igazságot. Én 24 kg-ot híztam az első gyerkőccel:)
Aztán meg visszafogytam 42 kg-ra:) pedig nem fogyóztam, ilyen a szerkezetem:)

Képzeljétek, nem Milán lesz a neve:) Most ott tartunk, hogy Krisztián:) Mit szóltok hozzá????
bluebox

Mondtam már, hogy mennyire úúúúúúúúúúúúúúúútálom a kefirt????????????????????? De csodákra képes :wink:
bluebox

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Köszi a tejjel kapcsolatos hozzászólásokat. Nekem is azt mondta a védőnő, amit Pironya írt, hogy sok a tejfehérje érzékeny baba, ezért nem árt vigyázni, de igazából nem tudni ezt mi okozhatja.

Wera - már csak 10 nap az esküvőig, tök jó!!!!!!!!!!!

Ma reggel megmértem magam, most járok +5 kg-nál. Én imádom a kefirt, nagyon jót tesz a gyomromnak, de csak a kaukázusit tudom meginni. Ezt a terhesség alatt lehet fogyasztani?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Ja és nekem tetszik a Krisztián, mint név.

Manka

Kép

Kép
mankabi

csiri-biri! 4750gramm 22.héten az kurva sok nem??? Mondjuk én nem értek hozzá,de szerintem még kisebbek a babák.

Apasági!! Mi már régen votunk 17 hetesen.
Szilva!! Ti már voltatok apaságin? vagy nektek nem kell? Csak azért mert itt az anyakönyvezető nő kurva paraszt. A párom majdnem kiemelte a székből a nőt.
2 papirt adnak,1-et meg kell tartani,másikat+ szüléskor kell vinni majd magunkkal.

Táppénz!!!!! Valaki irta h.milyen sok utána járás a táppénz. Nem tudom ki volt az. Még az !!!! De én Január ota vagyok táppénzen,és még egy fillért sem utaltak. :cry:
A napokba tudta+h.még mostantol számitott 30-40 nap. Elbirálták h. mennyi jár,minden ok. De nekik hivatalbol ki kell várniuk a 30-40 napot.Kurva jo ! :roll:

Mit főzzek ma csajok??? ami nem husbol van. Mert hetek ota csak hust-hussal eszünk.
Szilva irtam privit.

Kata&Milán

oszman777

A kefirt kifejezetten ajánlották!!! Nagyon jót tesz az emésztésnek, és nagyon-nagyon egészséges. Szinte elengedhetetlen kelléke az étrendünknek. Én is a kaukázusira esküszöm. :) Csak valahogy, már nem annyira szívesen fogyasztom.
Anyu nálunk paprikáskrumplit csinál kolbásszal:)
Nekem ugyanis húsundorom van:)

Ui: átjavítom a vonalzómat:)
bluebox

Na sziasztok Lányok, megyek dolgozni!
bluebox

Oszman:Főzelékek,sóska,tésztaféle ilyesmi.Nem jó?

Én ma pörit csinálok,tegnap fokhagymás-tejszínes csirkemell volt.
Hát,nem hús nélküli.

Kép
melike

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:57-kor.
pironya

Oszman - én írtam a táppénz dolgot. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mikor látok belőle valamit, mert nekem most kell jönnie az elsőnek, nálunk a cég kifizetőhely és azt mondták akkor jön, mikor a fizu szokott, úgyhogy még pár nap és kiderül.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Bluebox, köszi a "klubban" való köszöntést! :D
(én nem vagyok az alapból 42kg-os kategória, tehát nekem tényleg sok lenne a 24... :wink: )

Pironya, hát, igen én is azt hittem, h a normál kategórián belül vagyok, ezért is ért arculcsapásként a dolog.
Alig tudtam aludni, úgy felidegesített...

Persze, nem mondom, h nem örülnék ha mostantól szinte semmit nem híznék és az egész lemenne a szülésnél, de ez vszínű azért nem így fog történni.

Ps: én utálom a kefírt alapból, a natúr joghurtot viszont szeretem. az nem jó?

Kép
zmimi

Morning!

Oszmi - én voltam a táppénzes rém! És nyugi, én október 31-től vagyok táppénzen, és MÉG ÉN SEM KAPTAM EGY KANYIT SEM!!!!!!!!!!!!!!!! Valójában már lejárt a munkaszerződésem is, és jelenleg a passzív táppénzemet töltöm, de március 8-án ennek is vége és akkor be kell jelentkeznem a munkanélkülibe hogy megmaradjon a TB-m!!!! Szerinted???? :evil: :evil:

Márti - én imádom a Krisztián nevet! Szerintem jó választás! Nekünk Balázs lett volna ha fiú, mert valami rövidet kellett választani apa kacifántos neve mellé (ami nemsokára az enyém is lesz :lol:)
Kefír??? Boááá! :x :lol:

Manka - igen, már csak 10 nap. Kezd indulni bennem a para! A legjobban a ruhám aggaszt, vagyis hogy mit fognak szólni hozzá. Tudom hogy hülyeség, de szeretném ha mindenkinek tetszene (persze ilyen nincs! :lol: ) :oops:

Mimi - 7 kiló???????? Az egy dolog hogy annak soknak tűnik aki fölszedi, én is óriásinak látom magam +5-tel! De egy doki hogy mondhat ilyet, könyörgöm?!?!?! :shock: Még ha 17 lenne, akkor azt mondom, hogy elhagyhatja a száját egy kis ejnye-bejnye, de így!!! Barom! :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Kilók? Jaj ne is mondjátok. Én hétvégén ráálltam a mérlegre, de gyorsan le is ugrottam róla, mert 70 felett volt a mutató... :oops: Én sem eszem többet (asszem) és tessék. Mázsálás jövő héten, kicsit parázok is miatta. Nem értem, hogy miért kell egy kismamát ezzel paráztatni. Annyira bennünk van ez a kilóktól való félelem, hogy az valami hihetetlen... A párom is ugye időnként rám szól, hogy vigyázzak a kilókkal, de hát passzus valamiből szoptatnunk is kell majd! Eleinte örülhetünk majd, ha délben lesz időnk reggelizni és az a gyerkőc viszont akkor is enne... Szóval én abszolút nem értem, hogy mi ez a kilóktól való félelem (persze 20kg-t ne hízzon az átlag kismama, de azért egy nő, aki alapból 45-50kg, az igenis felszedhet 20kg-t!).

Szemész: Nekem csak leellenőrizte a doki, hogy kell-e másik szemüveg, de nem kaptam pupillatágítót, pedig számítottam rá. Szerencsére nem szólt le, hogy miért zargatom ilyesmivel, hogy szülhetek-e természetes módon. Most akkor aggódjak, hogy nem volt megfelelő a kivizsgálás szemészeti szempontból? Bele kellett persze néznem egy gépbe is, de p.tágító nélkül...

Táppénz: Ennyire nem hajlandó fizetni az OEP? Basszus hogy éljen az ember ennyi ideig fizu nélkül? A boltban mégsem mondhatod, hogy fizetsz majd, ha megjön végre a táppénz!!! A különböző szolgáltatóknak meg pláne nem mondhatsz olyat, hogy majd befizeted a csekket, ha lesz pénzed :evil:
Döbbenet, hogy mit meg lehet tenni emberekkel.

Oszi: Mit sikerült a munkáltatóddal lebeszélni? Neked volt olyan gondod, hogy nem akarta a szabidat kiadni/kifizetni, ugye?

Tegnap böcsületesen elintéztem minden intéznivalómat... :) Jól lefárasztottam magunkat, úgy kellett már hazavonszolnom magam (pedig kocsival mentem)... Tegnap először gondolkodtam el komolyabban a táppénz dolgon. Hú nagyon kifáradtam estére. A fogdoki kb. 15percre van tőlünk, hát elgondolkodtam, hogy biztosan menni fog-e a táv... hiába már nem bírjuk annyira a strapát, mint pár hónapja...

Tegnap vásároltam is egy kicsit az én csöppemnek, mert már nagyon hiányzott. Vettem 2 kis zoknikát ;) Nem mondom, hogy nagy költekezés volt, de jól esett végre megajándékozni a kicsit valamivel :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

mimi: 24. héten +7 kg, hát ez szörnyű :lol: :lol: :lol: Ezek a dokik nem normálisak :? :evil:

blue: jó munkát! :D A Krisztián név is tetszik, de a Milán is :D

oszman: írtál privit? Ezen csodálkoztam pont, hogy e-mailen kaptam értesítést, hogy üzenetem jött, de közben itt a babaneten semmi üzenet nem érzekezett :?
Elküldenéd mégegyszer? :D Légyszí :D
Apaságit nekünk nem kell, házasok vagyunk.

Képzeljétek, megszületett férjem uncsitesójáéknak a kisbabája. Este negyed hétkor mentek be a kórházba és fél tízre meg is lett a baba. Tomika 54 cm és 3300 gramm :D De érdekes volt a szitu, mert apás szülést szerettek volna és az apukát nem akarták beengedni a szülésre, csak nagy nehezen, így is azért mert a lány a Kenézy kórházban dolgozik. Azt mondják azért, mert nem vettek részt a szülésfelkészítőn. Ez tényleg így működik itt? :shock:

Szilvi

szilvaqueen

Nem tudom, hogy Gigi te írtad-e vagy Oszman, de a klinikán ha 4d-s képet szeretnék, akkor is be kell jelentkezni? Vagy elég akkor szólni, mikor az uh-ra bemegyek?

Szilvi

szilvaqueen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?