Orsi! Ott voltál?!? Basszus!

Megismerkedhettünk volna!

Ja, mivel én voltam az egyedüli árva, rajtam mutatta a csajszi a pózokat, nagyon jó volt. Hátra nem is igen néztem! És az öltözőben, lehet, h 1 m-re voltunk egymástól? Hát ez szép! Egyébként ez a szülőpozíciós kicsit félre vezetett, én azt hittem, h erre szülésig járni fogok Édesapával, csak most először nélküle kóstolom meg, erre kiderül, hogy ugyanezt az elméleti anyagot mondják el mindig, és ebből elég 1 is. Gondoltam, tegyük fel a közösbe, ha majd megkapjuk az anyagot e-mailben, biztosan hasznos lenne mindenkinek olvasni, mert azért voltak nagyon jó dolgok. Sőt csajok, minden szombaton van, 1x érdemes elmenni.
Millye, örülök én is h jöttél (ezt a nevet hogy kell ejteni?

)
Babanyúl, de csini lett Szoni baba szobácskája.És én is pont ilyen szárítót tervezek venni, de még nem találtam sehol.
Zsu: Meleg van már? Kemény dolog ez, mi van ott, ahol mondjuk van egy újszülött?!
Mosópor: Én nem tervezek külön ezt is venni, jó lesz neki a miénk, egyébként foszfátmentes. Vasalni utálok, nem is igen szoktam, De a kicsi cuccait, legalábbis az első mosás után persze átvasalom, mert nekünk szinte mindegyik ruci használt.
Én is kevésbé vagyok fázós, mint előtte, csodálkoztam is magamon, de így, h néhányan írtátok, megvan hát a megfejtés.
Julcsi: jobbulást a férjednek, sose jön jókor az ilyesmi, de ha már választani lehet, inkább most, mint egy pár napos baba mellé.
Nekünk a szülésfelkészítőn a melltartóbetét kiegészítéseképpen, ill. helyett olyan 2 részes tejgyűjtőt mondtak, ami felfogja a csordogáló nedűt. Jövő héten meg is veszem azt a pakkot, ami az otthonszüléshez kell.
Ja és egy kérdés: Ti mit tudtok arról( Kangu, és más homeopaták

), hogy a szülésre való felkészülés során és a később szedett bogyókkal egy időben lehet -e ugyanerre használatos illóolajokat is használni, vagyis nem üti-e a 2 egymást?
No és egy kis vidámság: Amikor tegnap a volánbusszal mentem be, egy idősebb bácsika mellé akartam leülni, és kérdeztem rendkívül udvariasan, hogy szabad-e leülnöm. Erre a bácsi: Persze, hárman is elférünk! Mire én döbbenten néztem végig a bácsin, hogy micsoda? a bácsi "ketten van"?!

És csak 2 pillanat múlva esett le, hogy hát persze, nem a bácsi van ketten, hanem én!!!

De végig ezen a kis feledékenységemen vigyorogtam.
Összeraktam azt a forgót, amit tegnap mondtam, jön a kép is hamarosan. szabad a vásár, ha valakinek még nincs ilyesmi. Sajnos nem az én esetem.
És Julcsi, kösz a pelenkázólapot, hálás vagyok érte, és valahogy majd csak haza húzom holnap. Én már teljesen izgatott vagyok a tali miatt!