A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Ja! És előbb regisztrálni kell, utána rendelhetsz!

vick
Kép
Kép
ervick

Látom már!!Regisztráltam :D de holnap főzök :D Lehet jöv héten kipróbálom.

Kép

Kép
krisztinaa

Anna alszik 11 óta :shock: :shock:

Kép

Kép
krisztinaa

Zsuzsi!

Játszószőnyeget láttam a márciusi Kismamában hírdetni, IKEA-s, színesnek színes és az ára 6.990. Gondoltam hátha érdekel :)

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Életjel: reggel kezdtelek benneteket olvasni, aztán gyorsan elszaladtam Nők Lapját venni:))) sajnos még nem jutottam el addig a cikkig, ahol a párod a szakértő, Zsuzsi, de talán este.

Ezután Dávidka valahogy letehetetlen lett. Most is itt rugdossa a lábamat. Ma megtanult gurgulázni és nyálbuborékokat is fúj.

Zsuzsi, nekünk playshoes játszószőnyegünk van, ilyen
http://www.playshoes.com/de/301753.html
(és innen vettem, telefonon rendeltem, és pár nap múlva postán küldték, tök korrektek - Mangora ajánlotta valaha a linket, de webáruházként nem műxik) http://babyfun.axiomarket.hu/)

Én imádom, színes és "csajos" - Dávidkát nem érdekli (talán pont ezért:)
Szóval tudom ajánlani, ha még nincs konkrét elképzelésed.

Én ettem avokádót is, Rafaello-t is, More Milk plust is, laktoherbet is...
De azt hiszem, a nyugodt pihenés a lényeg.

Ma megint kevesebb a tej, mert 4 óta ébren vagyunk. Valahogy Dávid éjjel többet enne, nappal elég a tej.
De most akkor szoktassam rá az éjszakai 2x bőséges kajálásra tápszerrel, ahelyett, hogy átaludná... így viszont mi nem alszunk:(

és akkor meg ettől fog elapadni.

Patthelyzet.

Na mentünk hintázni:)

Szép, nyugodt estét kívánok mindenkinek, és bocs, hogy csak magamról írtam.

puszi
M

PS: Lacibácsi a király:)
monke

Sziasztok!!

N a itt vagyok én is csak de olvastalak titeket aztán elaludtam a gyerekkel, meg föztem is és itt volt a kollégám is !

DE szerencsére eddig kopp kopp nem kellett tápszer!

Mangora, örülök h jól van Marci stramm kispasi büszke lehetsz rá! :wink: Meg én is hogy ilyen kis hős volt, tejcsit sajnálom hát én is küzdök vele, ma is lefejt tejcsit kellett potolnom neki mert reggel mindig kevés van! Ja és ma nem csináltam semmit csak főztem és sütöttem kuglofót!! :}~
Fejek minden szopi után csak éjjel nem h pihizzek, nekem is változó a mennyiság!

Tudjátok mit mondott a nagyim h régen mikor valami baj volt a piciknek a szemükkel bármi akkor anyatejcsit csöpögtettek bele és rende jött , nem semmi!! JÓ tudni ezt is ! :D

úgy ennék borsó krémlevest de nem mertem eddig csinálni, gondoltam leszűrőm kétszer a vizet!! Holnap megprobálom!! VAgyis még soha nem csináltam , esetleg valaki ????

Masszírozó van a családban is csak szólni kellene neki!!

Katicat , Mangora! sajnálom a tejcsit, tudom min mész keresztül, küzdjünk .......

De ezt miből látják hogy át kell mosni a könnycsatornát???

Tényleg Móni Dávidka szeme???
HU mennem kell felébredt !
Majd még megprobálok jönni !

Puszika!

SZ

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

ja és rekord a heti hizásunk 30 dkg!!! :lol: :lol: :lol:

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Zsuzsi, ez a playshoes szőnyeg, amit én javasolok, szintén 6900 forint.

Szilvi, én szoktam főzni borsó krémlevest, simán összeturmixolom. (nincs hozzá receptem, érzésre csinálom, szeretjük). Szóval víz, (fok)hagyma, borsó, esetleg sárgarépa (vagy ahogy Friday írta, rübli:) és leveskocka, aztán turmix és főzőtejszín, petrezselyemzöld.

Mindenféléből szoktam így csinálni krémlevest.

Dávid szeme sokkal jobb. Már alig csipásodik, remélem, kinőtte.

Enikő, örülök, hogy jelentkeztél, és kitartás... Bátor gyönyörű kis srác:)

Puszi
M.
monke

Nem is turmixolom... botmixerrel keverem össze.

Erről már valamikor októberben esett szó:))) Kata, emlékeztek? Botmixer versus turmixgép, és a férjem, aki turmixolva minden zöldséget megeszik:)))
monke

Na, tobzódom:(

Most olvasom, hogy tápszer mellé itatni is kell a babát?
Ha mondjuk a napi adag egy (jó) részét tápszerrel egészítem ki, akkor mi a helyzet?

Ti adtok nekik forralt vizet is???
monke

Móni köszi a receptet. igen én adok neki baby teát

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Móni, csajos játszószőnyeg Dávidkának :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajnálom az éjszakát :(
Marci is beállt arra, hogy este fél 10 felé még eszik egy keveset, utána fél 5 körül kel, majd fél 8-kor, de akkor óramű pontosan már majd egy hete :D Na, most hogy leírtam tutira nem így lesz :D:D:D

Nem tudom ilyen esetben mi a jobb? Azt hallottam, hogy a hajnali/reggeli tej zsírban gazdagabb és ha nem alussza át a baba az éjszakát (vagyis legalább hosszabban), akkor ezt le kell fejni és ezt adni neki este... Nem tudom használhat-e valamit!

De hogy van ez nálatok, Dávid nem is alszik vissza 4 után??? Vagy onnantól folyamatosan esztek, hogy elég legyen neki???

Szilvi, köszi a biztatást! Örülök, hogy sikerül pihenned, ha keveset is keveset! Ma én is többet pihiztem, mert még mindig elég cudarul vagyok, már most estére jobb is kicsit!

Na mentem, kezdődik az esti műszak :D:D:D Párom ma későn jön csak haza, így ki kell tartanom!

Mangora

Kép
mangora

Hali!

Az anyatejes csöpögtetésről én is halottam, állítólag mindenre jó az anyatej :roll: ... próbaként ártani nem használ :wink:

Nálunk is megkezdődött a tejsztrájk, ami számomra zavaró, hogy cincálja a cicim, alig eszik. Sajnos talán pont ezért éjjel is ébred, bár ezért is tegyem össze a kezem, hogy csak most kezdtem az éjszakázást és nem elejétől kezdve. Súlya miatt sem parázom, már meghaladta a 8 kg-ot, "megtelt a busz" ez jár az eszembe :roll: . Csak éjszaka ...brrrr, de jó volt míg tudtam aludni...

Mangora, hát, talán jó is hogy oltás elhalasztva, szegény kicsinek kijár egy kis orvosmentesség. Minden nap eszembe jut Marci.

Nők lapjára van esély, hogy én is látom tesóm mindig hoz nekem egyet :wink: és pont most jönnek.

Lányok, elköszönök pár napra, jönnek tesómék, bátyám most találkozik először Grétával, nővérem meg ugye remélem feltankolt női magazinokkal :wink: , puccba vágom a lakást, nem lesz időm jönni. Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
friday

Szia Friday!

Érezzétek jól magatokat!

vick
Kép
Kép
ervick

Friday, Móni köszi a priviket,reagálok majd...
Ma megint nem értem ide :oops:
Holnap viszont egész nap egy barátnőméknél leszünk, másfél éves a kislánya és most várja a második babát, 12.héten van.
Apa visz minket munkába menet, d.u meg jön értünk.
Pénteken jövök,

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Friday, szép napokat a családdal!!!!
Kata, Neked is szép napot holnapra :) Áramszünet :evil:

Bátor és Anna gyönyörűek!!! Ujjszopás most nálunk is menő, most fedezik fel a kezüket, olyan aranyosan tud rajta Bene is cuppogni :)

Anyatejjel én már próbálkoztam a szemébe csöpögtetni (több ismerős is mondta nekem is), sajnos Benénél az sem vitte le, de egy próbát azért megért. Dokinénink még mindig a Bruma.. szemcseppet ajánlotta és a masszírozást, szerinte nem kell még elmenni átmosatni, a védőnő viszont azt mondta, ha eddig nem ment le, már nem fog... hát, egy kicsit azért még várok, most megint mintha szebb lenne, hátha...

Cicisztrájk ma nálunk is jelentkezett, ú, csajok, hát ez borzasztó. Nagyon nehezen viseltem... utólag is részvétem annak, aki már megküzdött vele... nem egyszerű. Friday, remélem Nálatok is gyorsan múló jelenség lesz!

Móni, a gurgulázás biztos édes :)
Kriszti, a gyerekért mindent, ha Raffaellot kell enni, ám legyen, megerőszakolom magam valahogy... :lol: :wink: :wink:

Na, elteszem magam én is holnapra, jóéjt mindenkinek!

KépKép
gigilina

Sziasztok,

Móni, konkréten ezt a játszószőnyeget néztem ki, amit belinkeltél. Hívom is a boltot, hogy van-e még belőle. Köszönöm!
Pont azért tetszik, mert csajos :-) Bár szerintem Dávid ezt nem tudja még :wink:
Remélem, mára többet aludtatok. Dávid nagyon édes lehet, ahogy gurgulázik.
Tej :-( Próbálj sokat pihenni.
Az azért jó hír, hogy a szeme javul Dávidkának.

Kata, jó szórakozást Nektek! Rátok fér egy kis kikapcsolódás. Pestre jöttetek?

Friday, Nektek is jó szórakozást! Jó, hogy kicsit együtt lesz a családod.
Még jó, hogy vannak Grétának tartalékai. Szopisztrájk :-(, remélem, csak múló dolog.

Móni, én emlékszem a botmixeres-turmixgépes történetre.
Lesz botmixerem! A barátnőmtől kapom ajándékba Zsófi érkezésére, csak még nem adta át.

Ági, remélem, szopisztrájk múlóban. Bene szemét sajnálom. Kár, hogy nincsenek egységes állásponton a védőnő és az orvos, közben a Te gyereked szeméről van szó. :?

Ezt az anyatejes dolgot én is hallottam, hogy mindenre jó, orrba, szembe, ill. kisebesedett mellbimbóra.

Ma mi is kimozdulunk. Kedves barátnőmhöz megyünk, neki december elején született a kislánya.

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jó reggelt!

Zsuzsi, ez jó:) hát remélem, van még ilyen szőnyeg.
Dávidka nem reklamált a rózsaszín hajkefe ellen sem, bízom benne, hogy nem macsóságból nem érdekli:)

Érezd jól magad, örülök, hogy végre összejött a látogatás!

Ma éjjel konkrétan egyáltalán nem aludtam:(
Este 10-kor Dávidka jóllakottan bealudt, én meg a szorongástól, hogy mikor ébred, le nem hunytam a szemem 12-ig. Na akkor valóban ébredt is, és nem igazán aludt már vissza:((( forgolódik, visít, mocorog. Nem éhes, nem szenved. De nem is alszik.

Ha átvisszük a másik szobába egyedül, sír. Ha én megyek át a másik szobába, nem tudok aludni a földön, mert még mindig gáz a medencém/derekam.

Szóval nekem is kialakulóban van valamiféle alvászavarom:( már volt ilyen, és nagyon ijesztő.

A terveim: veszünk egy matracot, (hogy a másik szobában is lehessen kényelmesen aludni néhány órát), füldugó:), semmi kávé, semmi nehéz vacsora...

Sedatif PC-vel van valakinek (jó) tapasztalata? Azt elvileg lehetne szednem szoptatással is.

Ági, Dávid szeme olyan csúnya volt sokáig, ki se tudta nyitni a váladéktól:( Félóránként mostam forralt vízzel és masszíroztam minden szoptatáskor.

Aztán most úgy néz ki, mégis kinőtte. én a dokira hallgatnék.
Nekünk Tobrex szemcseppet javasoltak, amikor gyulladt volt a szeme (vagyis nagyon váladékozott9 szembe és orrba is kellett csöpögtetni (mert ez a könnycsatorna-izé oda is hat).

Szép napot, és majd még jövök, ha élek:)
monke

sziasztok
bocsi a zavarásért.megmaradt majdnem 2 teljes levál azáliám ha érdekel írj :)

Kép
Kép
anitaaa03

Hahó!

Móni, borzasztóan sajnálom az éjszakát... :cry: És nappal többet alszik Dávidka? Nem lehet, hogy felcserélte a két napszakot? Állítólag ilyen korban is előfordulhat még...
Tudom, hogy kegyetlenül hangzik, de amikor Bene kétszer rákezdett az éjszaka közepén a sírásra, - úgy, hogy előtte egy-másfél órával evett, nem ázott át a pelus, szóval semmi ilyesmi gondja nem lehetett, kapott cumit is és megsimogattam, hogy aludjon vissza, és mégsem tette - , akkor hagytuk sírni egy kicsit, és olyan 15-20 perc után szépen el is aludt (persze ez az idő nekünk is pokoli volt...), és utána csak több óra múlva ébredt fel újra, tehát tényleg nem volt semmi baja. Villanyt sem kapcsolok, érezze, hogy éjszaka van, nem a játék ideje. Így sem pihenek annyit, amennyit kellene, ha még éjjel is ramazurizik, nagyon zizis anyukája lesz... tudom, hogy ez a megoldás nem hangzik a legjobban, de ha rászokik a rendszeres éjszakai ébrenlétre, utána még nehezebb lesz.
Kitartás, próbálj meg napközben pihenni, mikor ő is alszik! Sajnos arról a bogyóról, amit írtál, nincs infom.
Remélem hamar megoldódik ez a dolog!!!

Zsuzsi, azóta nem tiltakozott, koppkoppkopp. Éjjel is evett, mint a kisangyal, nem tudom, tegnap mi lehetett a gond.
Hát igen, bár tudom, mindkettőjük jót akar, nem elvből mondanak ellent egymásnak.... az átmosatást csak végső esetben szeretném megejteni, szóval maradok a dokinő véleményénél. Szerencsére a védőnő nem sértődik meg az ilyeneken.
Móni, ez az orrbacsöppentés nagyon jó ötlet, megnézem, a mi cseppünkkel lehet-e, hátha úgy hatékonyabb lenne! Benének csak kicsit csipásodik a szeme, nem vészes annyira, néha jobb, néha rosszabb egy kicsit, nem igazán jöttem rá, mitől függ.

Nektek is utálnak öltözködni a babáitok? Bene nagyon, kész tortúra, bármikor is kelljen. Főleg amikor a kezét húznám bele a ruha ujjába... Na az kész. Pedig igyekszem minél ügyesebben, feltűröm előre, és gyorsan áthúzom, de mégis... :(

Megyek, jön egy barátnőm, délután meg, ha az időjárás is úgy akarja, babakocsizunk egyet egy kismamatornás ismerősömmel, remélem összejön, ránk fér már egy jó séta :)

Szép napot!

KépKép
gigilina

Gigi,
Köszi, valami hasonlóra készülök én is.
Elsősorban azt hiszem, az én álmatlanságomat kell kezelni, aztán csak lesz valahogy.

Jó sétát és szép napot!!!
monke

Hali!!

Megvagyunk,csak kivlételesen főztem ma :D
Este vendégeket várunk és pakolásztam egy kicsit,voltunk sétálni is.

Anna sztrájkol a bal cici ellen így ma már eljutottunk odáig,hogy fejnem kellett,pedig nálam ez végső!!

Kép

Kép
krisztinaa

hahó,

Megint jó sokára sikerült ideülnöm :cry:
Csabi jól van, de én sajnos megfáztam. Tegnap lázas voltam, fájt a torkom, de ma már szerencsére jobban vagyok.
Ja, és ahogy leültem ide írni, Csabi felébredt :? mintha megérezte volna, hogy most mással foglalkoznék. 8)

Móni, nem próbáltál citromfű teát, állítólag az is jó álmatlanságra.
Jövő héten akarok menni babamasszázsra, csütörtökönként van a jógastúdióban, nem érdekel?

Na megyek mert nyafogás van.

puszi

Szilvi
huszilvia

most kitettem egy kicsit a teraszra, alszik.

Én is teletálat szoktam rendelni, tényleg finomakat főznek.

Láttátok, hogy megnyílt a 2010 novemberi babák topic? :lol: Tisztára nosztalgikus hangulatba kerültem :wink:

na megyek

puszi

Szilvi
huszilvia

Sziasztok,
Blanikám beteg. Azért ez jelent valamit, ha mindig aznap lebetegszik valamelyikünk amikor Apa elutazik. Energiahiány lép fel a családban...
Móni te szegény... átérzem, én a terhesség utolsó hónapjaiban nem alaudtam semmit. Még most is érzem a hatását, pedig azért nem panaszkodhatok az alvásra.
A Sedatif nevű gyogyit nekem már többször javasolták, hogy adjam Blaninak a nyüzsgésére, és, hogy nem tud elaludni, de még nem próbáltuk ki. A barátnőm adja a gyerekeknek is, pedig ő nagyon megválogatja, hogy mit szednek, és jók a tapasztalatai.

Zsuzsi, átlapoztam a Nők lapját, azt hiszem, hogy megtaláltam a férjedet :) Gondolom az ügyvéd. Másik tippem még Spielberg volt :wink: Gratulálok, büszke lehetsz rá :)

Ági, nekem kicsit katonás a módszeretek a gyerekaltatás tekintetében. Én úgy vagyok vele, hogy azért sír, mert valamit szeretne. Lehet, hogy csak a közelségemet, vagy, hogy érezze, ott vagyok stb. Van, hogy én sem rohanok ha sír, mert épp tele a kezem, vagy koszos stb., de 1 percnél tovább én sosem hagyom sírni. Az éjszaka nem a játék ideje, ezzel teljesen egyetértek.

Na mennem is kell,
R

Kép
Kép
34372

Szilvi, jobbulást! Remélem Csabi nem kapja el.
Bele is kukkantottam a 2010 novemberi topicba, tényleg hogy rohan az idő...

Reni, biztos katonásan hangzik, de ez nem azt jelenti, hogy rá se néztem, hanem próbáltam megvigasztalni, nyugtatgattam és simogattam, de ölbe tényleg nem vettem, mert nem akarom, hogy minden éjjel ez legyen aztán a program... :oops: Most már abban a korban vannak, hogy szokásokat vesznek fel (a rossz szokás meg különösen ragadós), na ez a szokás senkinek nem hiányzik szerintem. :roll:
Azért már valamelyest ismeres a sírásait, "hallom", amikor úgy sír, hogy fáj vmi vagy megijedt, stb. Ez "unatkozom-hiszti" sírás volt. Persze, még jó, hogy okkal sír, de szerintem nem mindegy, mi az ok, és hogy mit szeretne vele elérni, pláne nem az éjszaka közepén.

Ma sétáltunk majdnem három óra hosszát, gyönyörű idő volt, úgy elfáradtam, legalább mintha hegyet másztam volna :)

Szép estét mindenkinek!

KépKép
gigilina

Ági, ez ösztönösen jön az anyáknál, mindenki maga érzi és tapasztalja ki, hogy hogyan jó, csak írtam, hogy nálunk ez nem működne...ezért vagyunk, hogy kibeszéljük a dolgokat és tapasztalatokat gyűjtsünk...igaz?

Hol vagytok csajok?

A betegeknek jobbulást kívánok és nyugodt szép éjszakát.

Móni, a matrac jó ötlet, nálunk is valami ilyen megoldás kéne, mert Bibi már nem sokáig fér el a bölcsőben, a kiságy pedig a gyerekszobában van.

Én is sokszor nosztalgiázok, persze csak gondolatban, olvasgatnék is szívesen... :wink:
R

Kép
Kép
34372

Ja igen, útálunk öltözködni :cry: Ugyanúgy, a kéz bebújtatásnál ordítás van. Mondjuk nálunk stratégiai hadműveletnek felel meg egy elindulás.
Múltkor Blani édin segített, felöltözött egyedül. Kint igazítanám meg a sálat...hoppá nincs rajta, akkor felhúzom jobban a zipzárt...látom, hogy pulcsi sincs rajta...indulhattunk vissza.
34372

Így van Reni :wink: Csak nem szerettem volna, hogy azt gondold, hogy hagyom sírni bármi is legyen a gond, igyekszem minél körültekintőbb lenni még az éjszaka közepén is. Hidd el, én is sokat morfondíroztam azon, jól csináljuk-e, de a párommal végülis erre a megoldásra jutottunk, aztán hogy tényleg jó lesz-e, vagy sem, majd elválik... :oops: A legkevésbé sem szeretném, ha lelkileg sérülne, de sokszor olyan nehéz, szinte lehetetlen eldönteni, mi a helyes út... :(

Jobbulást a kicsi Blankának! Sajnálom, hogy ilyen rögtön kijött az Apa-hiány Rajtatok :(
Mi sem ússzuk meg az elindulást sosem ordítás nélkül... gondolom nem voltál egy cseppet sem ideges, mikor vissza kellett fordulni :wink: Két gyerekkel tényleg külön tervezést igényelhet egy ilyen egyszerűnek tűnő megmozdulás is, miközben gondolom Te pedig ötször belefőssz a kabátodba.. :(

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Öltözködés: Vince elég jól tűri. Nekem az vált be, hogy a body ujját felhúzgálom az ujjaimmal és visszafelé nyúlok bele, megfogom a kis öklét és így húzom ki. Elég gyors és nem akad be az ujja.

Blani öltözködés :lol: De legalább ügyesen próbálkozott egyedül.
Eszter tegnap reggel, mikor mindhárman fel voltak öltözve közölte, hogy pisilnie kell. Akkor vissza kellett öltöztetni, dzseki, nadrág, harisnya, bugyi le, majd mindezek vissza, addig meg sült a többi gyerek. :?

Altatás: Őszintén szólva most, hogy Vince szopik így kelek és etetem, ahányszor igényli. De a lányoknál már én is szólok, hogy ne sétafikáljanak éjjel. Kezdettől fogva azon voltunk, hogy aludni kell éjjel, valahogy ezt is szokták meg. Most volt kis zavar, mikor szobatiszták lettek éjszakára, de szerintem ez is visszaalakul, ha már megszokják ezt az állapotot.

Fáradt vagyok, holnap majd jövök.
Szép éjszakát nektek!

vick
Kép
Kép
ervick

Csajok, hogy tudtok ti ennyit írni. Két gyerkőc mellett képtelen vagyok ennyit olvasni :?
főleg ezzel a betegséggel együtt. Lilla már ok, én már kifelé taknyosság, fülfájás van, de Dani...:( szörnyen köhög még mindig.
Ma Lilla CSANA-ban volt és sikerült aludni délelőtt 3 és fél órát vele :lol:
olyan jól esett mert az este nem volt fényes.

Reni
Sedatif valóban jó én is adtam Lillának a rossz időszakban, meg néha most is ha sorozatosan rosszak az éjjelek. +chamomilla az is megnyugtatja....

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

Ideértem végül. Megvolt a kirándulá,s jól éreztük magunkat. Zsófi nagyon illedelmesen viselkedett. Sőt, a hordozóban még mosolygott is autóban, erre nemigen van példa. Csak sajnos ott nem aludt olyan jól mint otthon, így délutánra kicsit nyügibb lett :-(
Nagyon aranyos volt az ottani kisbaba. Akkor fekete haja van, hogy csak na. Pedig azt hittem, hogy Anna-babáénál nincs, hát jelentem, van.

Nem volt netünk ma, így nem tudtam telefonálni a játszószőnyeg ügyében, meg nem tudtam más dolgokat sem elintézni :-(

Reni, nem az ügyvéd az :-)
Blaninak jobbulást, remélem, hamarosan meggyógyul.
Kitartást az Apa-nélküli napokhoz.

Móni, ezt a gyógyszert nem ismerem, de alvásproblémáim nekem is voltak egyetemista koromban és azóta is előjön, ha nagy stresszben vagyok vmi miatt :-( Szóval, tudom, hogy nem segít rajtad, de átérzem a problémádat.
Ti végül már különköltöztetek Dávidtól?
Remélem, ma szebb éjszakád lesz!

Öltözés: Zsófi csak az overállt utálja, de azt nagyon, meg azt, ha még egy réteget rá akarok adni a rugdalózóra, ha kimegyünk. Egyébként egész jól tűri.
Ja, azt nem is írtam, hogy tegnap a sleep and play olyan "jól" vizsgázott, hogy 5 db body volt Zsófin és 3 rugdalózó reggeltől estig :evil:

Szép álmokat!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

A Chamomillát hogyan kell beadni? Fel kell oldani mondjuk anyatejben?
Ne mondjátok, hogy másban, mert az nem megy.
Egyelőre még csak megvettem fogzásra, szóval a használat kérdése nem aktuális, csak kíváncsi vagyok.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

estig ott voltunk a barátnőméknél, nem Pesten Zsuzsi, hanem B.torbágyon.
Márk tök nyűgös délután óta, annyit bőgött,mint máskor 1 hét alatt,most kinyúlt szegénykém.
egész nap ömlött a nyála meg tömte az ökleit a szájába, tuti megint a fog a lúdas.
Olvasgatlak titeket, de nagyon le vagyok maradva....
Éljen a botmixer, csajok, voálá :lol:
Ja és éljen Laci bácsi, holnap zöldborsófőzi lesz, Zsuzsi talán neked is?

Holnap nem tudok jönni megint, mert megyünk a szüleimhez és készülődnöm kell, hétvégén meg emiatt szintén nem.

Enikő, nehogy elfelejtsem, előre is Boldog születésnapot kívánok Neked!Szép kerek évfordulót!

Puszi mindenkinek és szép tavaszi napos hétvégét,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Zsuzsi, 2 bogyó kiskanál vízben, aztán beönteni a kis szájukon.

katicat
Szigetszentmiklós

Kata, csak kibújik már végre az a fog! Sajnálom a nyűgös délutánt, remélem, azért jót tett a kimozdulás.
Nekem is borsófőzelék lesz holnap. Remélem, nem fog megártani Zsófinak.
Szép hétvégét Nektek!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jó reggelt!

Akkor kezdem a tobzódást :-)
Remélem, mindenkinek jól telt az éjszakája és azt is, hogy ma is olyan szép napsütéses idő lesz. Bár ez utóbbi lehet, hogy nem jön össze.

A teszveszes pénzt ma sem kaptam vissza. Már 7 negatív értékelés van a csajról a teszveszen... Csak magamat hibáztathatom, hogy lehetek ilyen naív, hogy vadidegen, leinformálhatatlan embernek előre utalok?????

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hahó!
Zsuzsi, sajnálom nagyon :( Remélem csak késik vmi miatt, és attól még vissza fogod kapni a pénzt :(
Pelenka... :evil: :evil: Na tuti nem veszek akkor én sem olyat... gondolom azért reklámozzák agyon a tévében is, hogy valamennyire fogyjon legalább a polcokról :twisted:

Tegnap is ilyen ködösen indult a nap, aztán délutánra egész kialakult az időjárás, hátha most is így lesz :) Rendesen izomlázam van a sétától, mostanság nem sokat mozogtam... :oops:
Anyukám azt mondta, csak úgy szaladnak le a kilók az emberről szoptatás alatt... na én annak is örülök, ha legalább több nem lesz... :twisted:

Remélem a borsóval nem lesz gondotok! Azt hiszem, nekem még várnom kell az ilyenekkel, mintha Bene nem reagálna túl jól az ilyen kajákra sajnos (ragulevest főztem a hétvégén, és hát volt benne borsó is, és utána nagyon kínlódott a pukikkal).

Kata, fogzásra állítólag nagyon jó a borostyán, babáknak készítenek speckó nyakláncot is belőle. Saját tapasztalatom nincs vele kapcsolatban, egyik ismerős család használták, és hogy ettől vagy amúgy is így lett volna, de problémamentesen zajlott eddig a fogzás a kisfiuknál.
Remélem Márk kialussza a nyűgösségét, és ma újra jókedvű lesz a kis drágád!

Fleur, jobbulást Daninak! Remélem ahogy jön a jóidő, végre Ti is elfelejtitek ezt a betegség-dolgot!!!

Szép napot!

KépKép
gigilina

Sziasztok!

csajok segítsetek aki már túl van a szopi sztrájkon. totál kész vagyok már miatta a tejcsi is jócskán csökkent!! Nektek mit csinált a baba?? Bátor van hogy elkezdi szívni aztán akár jön tej akár nem egy pár szívás után elkezd sírni de van hogy már csak a pozíciótól is sírni kezd. nem tudom i a fene történhetett mert eddig folyton cicizni akart.
Írtátok a multkor a tejszaporító fejést azt hogy csináljam?? Minkét cicit nem fejhetem ki mert akkor miből eszik?? Üvegből nem megy:(( Úgy is jó ha csak az egyiket fejem 7-5-3-1 percig vagy közte hagyja szünetet mintha a másikat is fejném???

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Hali!!!

Enikő,nálunk is dettó ez a helyzet,csak nekem általában a bal cicire fúj!Eszik egy kicsit aztán elkapja a fejét és ordít,vagy el sem fogadja.A fejést én úgy szoktam,hogy amelyik nem kell csak azt fejem üresre és a másik ott van ha kell,következő szopira meg termelődik annyi.Nekem már 1 hete csinálja,nagyon kiborító és alapból tiszta nyűg.Szerintem fogyott is.....nem merem megmérni.

Kép

Kép
krisztinaa

Nekem nem vált be ,hogy mindkettőt fejjem egyszerre,mert úgy mint nálatok,üvegből nem eszik.Egyébként is az a lényeg hogy üres legyen.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Enikő, Krisztina, szopisztrájkot sajnálom, kitartást! Tanácsot adni sajnos nem tudok. Nekünk is volt január elején, egyszerűen elmúlt úgy két hét alatt. Ha sírt, mindig felemeltem, megvigasztaltam, aztán visszatettem és pár korty után kezdődött előlről. Szerencsére csak a ball mellemet nem preferálta.
Sok-sok türelmet és kitartást Nektek!
Enikő, nem próbáltam a szaporító fejést, de valahogy úgy értelmezem, hogy csak akkor működik, ha mindkét mellet csinálod. De hátha jön vki, aki tudja a tutit...

Ági, én is örülök, ha megállok itt. Plusz 1 kiló van rajtam, kész csoda, hogy a rengeteg evés mellett nem jött fel több.

Három üzletet telefonáltam körbe, de a pillangós játszószőnyeg már nincs, nem ígérték egy helyen sem, hogy ha megrendelik kapnak. Egy helyen talátam, ott majdnem 10e Ft, de ott is csak megrendelésre, szóval lehet, hogy ott sem jönne meg soha. Azt hiszem, választok egy másikat.

Zsófi kicsit tüsszög és köhög tegnap este óta :-( A kedve jó, remélem, nem lesz más baja.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jó reggelt!

Ma egész jól aludtam - Dávid csendesebben mocorgott éjjel, és csak hajnalban kelt enni. Elkezdtem a Sedatif-ot is, remélem, használ.

Zsuzsi, sajnálom a pillangót:(
Mi együtt alszunk a babával, és nem is tervezzük, hogy átköltözünk a másik szobába a közeljövőben.
(én akartam átmenni aludni pár órára, a babát Zolival hagynám olyankor, ő nem ébred fel a nyüzsgésére)

Szaporító fejés szerintem is csak akkor jó, ha mindkét mellet kifeji az ember.

Én 1x próbáltam, esti szoptatás után, amikor mindkét mellemet kiürítette. Nem tudom, mennyire hatásos, engem kiborított, és az biztos, hogy soha nem próbálnám meg úgy, ha Dávid nem fogadná el a cumisüveget...
Marad az, amit Kriszti ír: egy mellet szoptatás után kiüríteni.

Szopisztrájkot sajnálom, elég rémes:( Nálunk is elmúlt szinte nyomtalanul. Most is van, hogy a bal mellemet nem szereti, ilyenkor picit átteszem a jobbra, majd vissza.

Ma esős időt mondtak, de meleget...
Szerintem a télnek annyi, ideje beszerezni a tavaszi ruhákat Dávidnak:)
Fogalmam sincs, mit adjak rá babakocsiban és hordozókendőben... az overall szerintem már túl meleg.

Én már három kilót híztam szülés óta:( nem Laci bácsit okolom érte, inkább azt, hogy az éjszakázás meg a tejpara miatt túl sokat eszem, fölöslegesen.

Jó hétvégét, és napsütést kívánok:)

Puszi
M
monke

Jaj, kihagytam, pedig hát ez a legfontosabb:

Jobbulást kívánok Blaninak és Daninak, remélem, Zsófi nem lesz beteg.

Mangora, Te hogy vagy?
monke

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, már sokkal jobban vagyok,de még nem az igazi, csak nincs nagyon időm írni :(

Jó hétvégét mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Móni, egyszerre írtunk :D :wink:

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Sajnálom a sztrájkolókat! Mi is megküzdöttünk, nekem csak akkor nem fogadta el a cicit rendesen, amikor nem is volt benne elég sok. Állítólag ha mélyebbről kell szívnia, akkor ahhoz nincs türelme. Én mindig mindkét ciciből etetek és utána lefejtem a maradékot. Ami még nekem bevált, hogy szoptatás után azonnal megiszom 3-4 deci folyadékot, majd úgy másfél óra múlva megint kb. ennyit. Nekünk szerencsére visszaállt a tejcsi, megint csak 1-szer kelt Vince éjjel. Viszont tegnap szerintem a foga gyötörte, úgy sírt, olyan keservesen este, hogy mág a fürdetést is végigordította, pedig azt nagyon szereti! Akkora dudor van a 2. fogánál, hogy nagyobb, mint ami már kint van, de mégsem tört még át. Rendkívül sajnáltam, de a szopi megnyugtatta. :)

Nekem ma Jérceleves jött és Mátrai borzas! A levest már meg is ettem. :oops:

Fogzásra ki lehet próbálni a Dentinoxot is, a lányoknál annyira jó volt, hogy nyalogatták, mikor az ínyükre kentem és nem sírtak. Van egy kis zsibbasztó hatása, így nem lehet nagyon gyakran használni.

vick
Kép
Kép
ervick

Tegnap este óta tele az orrom, úgy látszik mégsem maradok ki a körből. :cry:

vick
Kép
Kép
ervick

Köszi lányok!

Már annyit bőgtem:(( ma még semmit nem evett már amiatt is aggódok hogy ki ne száradjon.
Éjszaka viszont velem aludt mert félóránként cuppogott akkor szó nélkül elfogadta!!
Az a furcsa hogy bukni viszont így is tud.
Ma du jön a doki mert este magasabb volt a hője is:((
Krisztina! Tuti Báti is fogyott:((
Mennyivel egyszerűbb lenne ha tuna üvegezni!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Vick, Zsuzsi!

2 hét??????
Addig Bátor éhen hal!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Vissza: Várandósság