Hahó!
Móni, borzasztóan sajnálom az éjszakát...

És nappal többet alszik Dávidka? Nem lehet, hogy felcserélte a két napszakot? Állítólag ilyen korban is előfordulhat még...
Tudom, hogy kegyetlenül hangzik, de amikor Bene kétszer rákezdett az éjszaka közepén a sírásra, - úgy, hogy előtte egy-másfél órával evett, nem ázott át a pelus, szóval semmi ilyesmi gondja nem lehetett, kapott cumit is és megsimogattam, hogy aludjon vissza, és mégsem tette - , akkor hagytuk sírni egy kicsit, és olyan 15-20 perc után szépen el is aludt (persze ez az idő nekünk is pokoli volt...), és utána csak több óra múlva ébredt fel újra, tehát tényleg nem volt semmi baja. Villanyt sem kapcsolok, érezze, hogy éjszaka van, nem a játék ideje. Így sem pihenek annyit, amennyit kellene, ha még éjjel is ramazurizik, nagyon zizis anyukája lesz... tudom, hogy ez a megoldás nem hangzik a legjobban, de ha rászokik a rendszeres éjszakai ébrenlétre, utána még nehezebb lesz.
Kitartás, próbálj meg napközben pihenni, mikor ő is alszik! Sajnos arról a bogyóról, amit írtál, nincs infom.
Remélem hamar megoldódik ez a dolog!!!
Zsuzsi, azóta nem tiltakozott, koppkoppkopp. Éjjel is evett, mint a kisangyal, nem tudom, tegnap mi lehetett a gond.
Hát igen, bár tudom, mindkettőjük jót akar, nem elvből mondanak ellent egymásnak.... az átmosatást csak végső esetben szeretném megejteni, szóval maradok a dokinő véleményénél. Szerencsére a védőnő nem sértődik meg az ilyeneken.
Móni, ez az orrbacsöppentés nagyon jó ötlet, megnézem, a mi cseppünkkel lehet-e, hátha úgy hatékonyabb lenne! Benének csak kicsit csipásodik a szeme, nem vészes annyira, néha jobb, néha rosszabb egy kicsit, nem igazán jöttem rá, mitől függ.
Nektek is utálnak öltözködni a babáitok? Bene nagyon, kész tortúra, bármikor is kelljen. Főleg amikor a kezét húznám bele a ruha ujjába... Na az kész. Pedig igyekszem minél ügyesebben, feltűröm előre, és gyorsan áthúzom, de mégis...
Megyek, jön egy barátnőm, délután meg, ha az időjárás is úgy akarja, babakocsizunk egyet egy kismamatornás ismerősömmel, remélem összejön, ránk fér már egy jó séta
Szép napot!