Msi: Még szép, hogy nem vagy bálna, és szerintem nem is leszel
Spumilla: ügyes vagy, túlélted a cukit
A poci pár nap múlva már nem csak bele fog lógni a 25-be, hanem le is fedi
Monka: de helyes kispasi! Nagyon aranyos pofikája van! Én 8-ra megyek, nyitásra, ahogy Msi is, mert nálunk apa sajnos szombaton délutános lesz
Nyufó: jogosan reklamálod a recepteket, én még csak a sonkás miújságot dobtam fel, de majd még keresek, csak ma még zsemlét és fánkot sütök
Egy táblát lehetne esetleg dobni? Jó lenne látni, összesítve, ki hol tart
Timi: remélem sikerült beszélni az eladóval, örülök, hogy apának is tetszik
Szonce: én is könnyen besorolhatom magam a jojósok közé, bár veled ellentétben direkt nem küzdöttem eddig még azért, hogy elérjek egy optimális súlyt. Remélhetőleg a szülés után (amint a hasam is majd engedi..) sikerül magamat rávennem
Avrenim: az jó, hogy szereted a csípőset, nekem a pocim mint kiderült, nem bírja túlságosan. De pl. a fokhagymát annál inkább! Hájas tészta készítést nem csodálom, hogy nem csinálod újra, én 1x vajas tésztát csináltam, hajtogattam, de abból is elég volt 1x
Nlzs: jobbulást kívánok!
Bettike: nagyon helyes, aranyos, pihepuha ez a pléd
Kérdés: ha lent, középen, a köldököm alatt úgy érzem, mintha valami kisméretű keményhéjú kis sárgadinnye lenne néha, az keményedés vagy csak a harántbabám kidugiszálja a hátát?
Voltunk ma apával a SOTE-n
Mai friss méretek:
"A" magzat: KVF, BPD: 57mm, OFD: 74mm, HC: 209mm, AD1: 52mm, AD2: 58mm, AC: 174mm, FL: 41mm, súly 540g (+-10%)
"B" magzat: HF, BPD: 58mm, OFD: 74mm, HC: 208mm, AD1: 50mm, AD2: 58mm, AC: 184mm, FL: 39mm, súly 550g (+-10%)
Szinte teljesen egyformák
/Szülés várható ideje: 2011. 01. 11. - ez kicsit szíven ütött, mert Zsombi is ekkor született, de most ők nem ekkor fognak világra jönni, nagyon koncentrálunk a Mikuláscsomagra
Genetikán azt mondta a doktor, hogy ha az októberi szív UH-n semmi eltérést nem látnak, akkor semmilyen aggódásnak nem lesz helye
Most megyek, zsemlét és fánkot sütök, este még jövök