A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Sziasztok!

Msi: Még szép, hogy nem vagy bálna, és szerintem nem is leszel :wink: Nagyon jól csinálod :wink: örülök, hogy ilyen jól alakult a napotok a böliben :D Én is nyitásra megyek :D

Spumilla: ügyes vagy, túlélted a cukit :D És te is szereted a süritejet :lol: Hihetetlen :lol: :wink: Drukk, hogy jó legyen az eredmény, de előre látom, hogy az lesz :D
A poci pár nap múlva már nem csak bele fog lógni a 25-be, hanem le is fedi :D Még 4 nap :)

Monka: de helyes kispasi! Nagyon aranyos pofikája van! Én 8-ra megyek, nyitásra, ahogy Msi is, mert nálunk apa sajnos szombaton délutános lesz :(

Nyufó: jogosan reklamálod a recepteket, én még csak a sonkás miújságot dobtam fel, de majd még keresek, csak ma még zsemlét és fánkot sütök :oops: a délelőttöm meg elúszott a SOTE-ra :roll:
Egy táblát lehetne esetleg dobni? Jó lenne látni, összesítve, ki hol tart :D

Timi: remélem sikerült beszélni az eladóval, örülök, hogy apának is tetszik :D Főorvosnőd nagyon rendes, számít rád, szerintem is kibírod még az októbert, mert stramm csaj vagy :D Az ablakpuceráj nem viselt meg nagyon? :?

Szonce: én is könnyen besorolhatom magam a jojósok közé, bár veled ellentétben direkt nem küzdöttem eddig még azért, hogy elérjek egy optimális súlyt. Remélhetőleg a szülés után (amint a hasam is majd engedi..) sikerül magamat rávennem :) Nálam inkább az a baj, hogy a pajzsmirigyem gyakran beugat, és volt, hogy 1 hónap alatt ezért dobtam le 4-5 kg-t vagy épp ellenkezőleg. És lám, Te is betöltötted ma a 24. hetet :D Gratula :wink:

Avrenim: az jó, hogy szereted a csípőset, nekem a pocim mint kiderült, nem bírja túlságosan. De pl. a fokhagymát annál inkább! Hájas tészta készítést nem csodálom, hogy nem csinálod újra, én 1x vajas tésztát csináltam, hajtogattam, de abból is elég volt 1x :D :lol: Igen, már kenegetem a hasam :D A heg nekem is picit nyúlik, fájni abszolút nem fáj, szerencsére :) Szekrény tutin néz ki, és a relax fotel is :D

Nlzs: jobbulást kívánok! :( Remélem babó jól viseli a köhögésed! 37. hét? Az igen! Kitartóan végigolvastál több oldalnyi termést :wink: Barna csíkom nekem sincs :shock:

Bettike: nagyon helyes, aranyos, pihepuha ez a pléd :D Jó vásárt csináltál :D

Kérdés: ha lent, középen, a köldököm alatt úgy érzem, mintha valami kisméretű keményhéjú kis sárgadinnye lenne néha, az keményedés vagy csak a harántbabám kidugiszálja a hátát? :D :shock: nem fáj, de nem is túl kellemes. :roll:
Voltunk ma apával a SOTE-n :D Tényleg olyan volt, mint egy forgalmas pályaudvar, de kellemes élmény volt. Eligazodtam egyből, a személyzet kedves. Volt ma egy grátisz UH a genetikai tanácsadás előtt, alaposan megnézték a babókat :D Olyan boldogság volt őket ismét látni :D Egyik bébi koponyavégű, a másik meg harántvégű :shock: :lol: Hát ezért érzem én csak bal oldalon a mocorgást meg köldök felett, de jobb oldalon semmi :lol:

Mai friss méretek:
"A" magzat: KVF, BPD: 57mm, OFD: 74mm, HC: 209mm, AD1: 52mm, AD2: 58mm, AC: 174mm, FL: 41mm, súly 540g (+-10%)

"B" magzat: HF, BPD: 58mm, OFD: 74mm, HC: 208mm, AD1: 50mm, AD2: 58mm, AC: 184mm, FL: 39mm, súly 550g (+-10%)

Szinte teljesen egyformák :D Magzatvíz mennyisége átlagos mindkét burokban, koruknak megfelelőek, durva rendellenesség egyiknél sem látható
/Szülés várható ideje: 2011. 01. 11. - ez kicsit szíven ütött, mert Zsombi is ekkor született, de most ők nem ekkor fognak világra jönni, nagyon koncentrálunk a Mikuláscsomagra :lol: :roll: :D - Nyufó, felesleges ezt a tábliban átirnod, mert úgysem ekkor szülünk :wink:/

Genetikán azt mondta a doktor, hogy ha az októberi szív UH-n semmi eltérést nem látnak, akkor semmilyen aggódásnak nem lesz helye :) Igazából a lombik, különösképpen az ICSI miatt kellett most ide elmennem - na és ez Zalaegerszegen senkinek sem jutott eszébe! Vagy náluk ez nem volt protokoll :roll:

Most megyek, zsemlét és fánkot sütök, este még jövök :D

Kép
kis-csillag
Tököl

bettike: köszi!!!!!!!!
lerajzoltam és néztem a képet, amit felraktál, teljesen érthető!
kicsit később megcsinálom (ugy értem nem ma :D ), majd megmutizom ha kész.
biztos nagyon jó lesz. egyedül patentom nincs, de majd azt is szerzek.
puszi érte!!

kis-csillag: téééleg :oops: :shock: mingyá nem csak belelóg a pocak
a sárgadinnyéd keményedésnek tünik
a babáid meg szupernagyok. wow. közel 6 centis fejátmérő és több mint fél kilós súly. hahh, elképesztő. gratulálok!!! ha nlzs-nek dec 20, akkor neked tök reális a mikicsomi :) ráadásul duplaaaa :D biztos nagyon jó voltál az idén :D:D
bár ha fánkot meg zsemlét sütsz épp, akkor semmi kétség ;)

Kép
spumilla

nagyon szivesen spumilla :) kiváncsi leszek a végeredményre :)

csillag

nem tudom,de én is sokszor érzem h valamilyét kidugja,és nem keményedés mert csak ott kemény és ha sokat piszkálom akkor elmászik :D

KépKép
bettike83

kis-csillag: nagyon gratula a babákhoz :) szép egyformák :) Nagyon örülhetsz neki!! Értem akkor decemberre kell drukkolni :) meglesz :)
Köszi, hogy strammnak tartasz :) szerintem is menni fog, mert menni-e kell :) Ma mégsem pucoltam ablakot mert nem volt kedvem inkább rendbe tettem a speizt meg főztem, ablakpucolás majd csütörtökön lesz inkább. De amúgy nincs vele baj, hétvégén is megcsináltam a másik 3 ablakot :)
Még mindig nincs itthon apa :(

KépKép

KépKép
t.timi

Szonce na ezt én is írhattam volna, detto mindenben. Én is profi táplálkozási szakérto lehetnék :lol: Csak az a baj hogy szeretek enni és általában nekem az a finom amiben van is kalória rendesen :oops: És ugyanúgy ráadásul szuperhízékony vagyok. Életmódot kéne válltani, de ahhoz meg nem fulik a fogam... Hány cm vagy különben?

Spumilla nálam mindig az az otthon ahol az állatok vannak, amíg azok nem költöznek, szóval akkor még nekem az minősül az esetedben otthonnak ahol Lily van :lol: :lol: Nem semmi milyen kreatív vagy, kíváncsi vagyok a nacira! Most tanulom a horgolást :D

T.timi meglett az ágy? Jó érzés lehetett hogy így ragaszkodik hozzád a dokinő! Majd elsírtam magam ahogy írtál az anyukádról, nagyon-nagyon nehéz lehet :cry: Nekem anyunál tavaly ősszel diagnosztizáltak mellrákot, de szerencsére időben elkapták úgy néz ki, de hát... Jópofa hogy ugynazt a széket vettétek Avrenimmel. Én meg hogy pont délelőtt szereltem ugyanolyat össze csak kisebbet :lol:

Monka na akkor egymásnak adják a kilincset a családtagok, az szuper! Börzéről majd jöhetnek a képek, előre irígy, irígy :lol: hogy taliztok személyesen, remélem minél többen tudnak menni.

Avrenim tököt azóta csinálok mióta kint vagyunk, de akkor se rögtön, az első két évben pl. nem csináltam. Aztán rámtört és azóta csinálok :lol: Ha van leveles tészta recepted, jöhet, úgy kedvet kaptam hozzá :lol: Jó áron vettétek a szekrényt, jó nagynak néz ki! A széken meg nagyon-nagyot nevettem, ezt szereltem délelőtt össze Reginek:
Kép
persze kisebb mint amit apának vettél, de ugyanaz, csak fehér a huzat :lol: :lol: délelőtt hozta a futár. Szuper hogy már nem dolgozol sokáig, és nagyon megy a drukk hogy összekapja magát apa! Azért meg csuirban a kezem hogy ne szedd össze ezt a hányás-hasmenős sz.rt. Nekem is ment volna a szülés EDA nélkül már a kitolásnál voltunk, de 3 óra nyomás után se mozdult meg Regi, azért adtak, mert sajna jött a fogó aztán ha úgy se sikerült volna, jött volna a csaszi. Szóval a vége nagyon szarul sült el, de egész amíg be nem rohantak velem a műtőbe, elvoltam EDA nélkül, attól függ milyen a fájdalomküszöböd, de ki lehet nélküle bírni szerintem. Pedig aztán majdnem megdöglöttem mert még infúzión keresztül nyomták belém durván a fájáserősítőt, szóval a végén már fetrengtem csak.

Msi úgy tűnik Baló nagyon könnyen be fog szokni, jól veszi az akadályokat :lol: :lol: :lol: Csak így tovább :!: Azért nem lehetett semmi az a nagy sírás-rívás :shock: Vigyázz magadra, tarts ki még egy kicsit :cry:

Nlzs sajnálom a betegséget, jobban vagy már? Nem semmi, akkor most is 4 kg feletti babára számítasz gondolom! Dec. 20, be is írom!!!! Azért remélem 24-re haza tudtok menni :shock: Vagy nem lehetne begdumálni a dokival hogy egy-két nappal előbbre rakja a csaszit? A töklámpások tavalyi meg tavaly előttiek, idén még odébb van a dolog, még nem csináltam :lol: Csak Zsuzs emlegette a Halloweent, aztán eszembe jutott hogy feldobom. Persze azrét nem látszik a 20 kg, mert a combra, fenékre, karra, mellre ment, az meg nem látszik a képen :lol: :lol:

Bettike nagyon édes a pléd, ügyes vagy!

Kis-Csillag köszi előre is a recepteket :lol: Táblát meg akkor dobom hamarosan, csak még Nlzst átpaterolom előre :lol: Furcsa lehetett tényleg hogy ugyanakkorra jött ki az időpont Beírtam a tábliba a BPD adatokat, nőnek szépen a babók :lol: A sárgadinnyét nem tudom, nekem nem volt még ilyen :shock:

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: aranyos a szék :) és Regi is kis rosszcsont benne :)
Igen ez elég szomorú anyuval kapcsolatban :( Neki is rákja volt.
Remélem a te anyukád még sokáig sokáig élni fog, és minden rendben lesz nála!!!
Igen, jó hogy ragaszkodik a doktornő, én is örülök :) :oops:
Irtam ma az eladó csajnak az ággyal kapcsolatban, de még nem írt vissza, és közben meg van még egy valaki aki kérdezett is meg licitál is, szóval lehet nem lesz meg az ágy.. pedig nagyon tetszik! De azért még reménykedem :)

KépKép

KépKép
t.timi

sziasztok lányok

beköszönni jöttem :D remélem minden rendben mindenkivel. most én is jól vagyok csak nincs időm írni, ezer bocsi :oops: de ha már itthon leszek és nem kell dolgoznom ígérem még meg is untok

spumilla: én is irigykedem. olyan szuper dolog ha ilyen jól tudsz varrni. sokat spórolsz vele. ráadásul olyat készítesz ami tetszik :D nagyon ügyes vagy

bettike: tényleg nagyon szupi ez a pléd. és nem csak szép, hasznos is :wink: lassan mindene meglesz a picinek

nlzs: megy a drukk a 4d-hez, majd mutizz képeket ha lesz :D
akkor neked már tuti a császár. majd izgulunk érted december 20-án !!!
remélem már jobban vagy, gyógyulj meg minél előbb :)

kis-csillag: jó nagy már a te pocid is, szépen növöget ahogy kell neki. 2 babóval már most látszik mennyivel nagyobb mint az egy babósoknak. a csíkok meg le vannak tojva. az én bőröm is rugalmatlan, nem tudok mit tenni vele. egy-két kg hízás is látszik a combjaimon, de ez van.

avrenim: akkor tök jó, az október közepe már hipp-hopp itt van és pihenhetsz te is kicsit. a járványtól én is félek, de én azért mert sajnos eddig minden járványt elkaptam, amit lehetett. idén nem szeretnék beteg lenni. remélem kibírja a szervezetem még meg lesz a baba
én még nem gondolkodtam az EDA-n, de szerintem én sem fogom kérni. valahogy visszavet a tudat hogy a gerincembe szúrnak :roll:
nagyon szupi ez a szekrény és az ára is megnyerő. lehet én is benézek a jyskbe

monka: nagyon szépek a képek amiket felraktál, nagyon jól látszik a kis pofija. gratulálok hozzá

msi: nem semmi méretű pocid van már. nagyon szép. de látom amugy semmit nem híztál. nehéz lesz a vége felé...

timi: nagyon szép ez a kiságy, tényleg kár lenne kihagynod. az ára is teljesen jó, szóval remélem sikerül megszerezned :D

nono: a te pocid is szépen gömbölyödik. 5 kg? abszolut semmi felesleg nincs rajtad. úgyhogy nagyon ügyes vagy te is, csak így tovább :D nagyon csinos vagy

nyufó: ez a habos Regi pocak tündéri. nagyon ötletes. :D

na megyek kiveszem az esi pihit. ez a nap legjobb része. tegnapról maradt kaja, úgyhogy főznöm nem kell. asszem nézek valami filmet

kellemes estét nektek

KépKép
Kép
rebeka85

rebeka: :) köszi! én is remélem!!!

KépKép

KépKép
t.timi

nyufó

kis vigyori csajszi Regi úgy látom :)
rebeka

igen,hasznos kis plédecske.

KépKép
bettike83

Spumilla: hát azért virgács is jöhet a Mikuláscsomagba, de tényleg jó lenne akkörül szülni :D Ügyes vagy ami a varrást illet, képet várjuk! :wink: Én is attól félek/féltem, hogy keményedés, csak az a szitu, hogy a méh fundusa (teteje..) nekem már jóval feljebb van a köldökömnél és ezt a "sárgadinnyeszerűséget" csak ott lent érzem, szinte a kismedencében :shock: Ezért nem tudom mire vélni :)

Ha minden igaz, akkor Csenge a koponyás, Csongor a harántos, így lehet Csongor nyomkodja a hátát kifelé :D mert utána mindig érzek bal oldalon lent rugibugit.. Holott Csengének van ott a feje :shock:

Timi: naná, hogy annak tartalak :D :wink: Azért a pucerájjal csak óvatosan :wink: Nem kell elkapkodni :wink: Hagyományos módszerrel csinálod? Nekem ilyen bazi nagy 130x130as ablakaim vannak, szerintem veszek hozzá teleszkópos nyelet.. :shock:
Ággyal kapcsolatban ne hagyd magad! :wink: Légy picit erőszakos :wink:

Nyufó: de kis virgonc a lányod :) SZék nagyon jó és milyen érdekes, mindenki hasonlót/ugyanolyant vett :D Ez talán karma a topikban? :wink:

Rebeka: jó filmnézést :D a csíkokat már egy jó ideje letojom :wink: úgyis ott maradnak ahol vannak, és hódítani már a hasammal nem akarok :lol:

Spinál/EDA: én is félek tőle, ezelőtt nekem is az volt, elsőre eltalálták, szerencsére, fejem sem fájt, igaz, megittam vagy 4 liter rögvest az első 2 napon /nem csoda ha beindult a tejem másnapra :shock:/, de most más miatt félek tőle..
Egy ideje a bal lábam húzom, fáj a sarkam, igazolt nálam a lumbális porckorong-kitüremkedés, és attól tartok, nem-e az kezd rosszabbodni.. Sokszor, főleg éjjelente, alig bírok lábraállni, és néha attól tartok, nehogy eltanyázzak.. Majd ha eljön az ideje kíváncsi leszek mit mond rá az anesztes :)

Kép
kis-csillag
Tököl

KépKépKépKép

KépKép

KépKép
nyufó8

köszönjük a táblázatot nyufó :)

KépKép
bettike83

Nyufó: ez tényleg nagyon érdekes,hogy ennyire egyformán kb.egy héten vettük a széket. Regi bizti örül neki,ahogy látom! :) Magadnak nem akarsz?

kis-csill: az a dinnye dolog akár a háta is lehet,ha csak lent érzed. 24.héten köldök magasságba kerül a méh,akiknél egy baba van,de kettőnél nem tudom..bizti nagyobb..bár én is köldök magasságban érzek néha rúgást,pedig csak 22.
Én is már nagyon várom a 24.et!
A szívműtétem dec.6.án volt,szóval tuti szerencsés napot választottál magadnak!
Fánk,csorog a nyálam! Recept??

Nlzs: nálunk se mehet be apa a császárba,csak üvegablakon nézheti. Talán a baba ellátására már ott lehet, de biztinem elég nagy a műtő ahhoz,hogy a 2orvos,1anesztes+asszisztens,csecsemősnővér,műtősnő mellé még beférjen egy ember..EDA-epidurális érzéstelenítés,ugyan úgy hátba szúrnak,csak a gerinc más részére kerül az érzéstelenítő.

Mellszívó: én addig nem ruházok be amíg nem tuti, hogy menni fog a szoptatás..de van egy gyógyszertári ami2000-3000Ftba kerül,kitűnő az első időszakokra,amikor a belövelt mellből nehéz kifejni,és passzosan ráilleszteni a szívót. Kb.úgy néz ki,mintha 2üveget összeragtak volna,és közte gumi van, húzni kell az egyik üvegrészt így csinál vákumot.

Szoptatósmelltartó:nem rossz dolog,csak mekkorát vegyen az ember? jó mert megtartja a mellett,kevésbé fog így majd feszülni, és a nagymellűeknek eleve alátámasztva a mellet érdemes szoptatni.

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

nono:helyes pocid van, jó az alkatod!

Betti:nagyon jó amiket szerzel,tök irigy vagyok! :)

Spumilla:majd kérünk képet az alkotásról!!!

Timi:helyetted is takarítotam,nekiáltam 5kor ablakot pucolni,pórszívózni,felmosni..most tökre elégedett vagyok magammal. :wink: /nem erősségem a tisztaság/

Rebeka:majd próbálj egy kis C-vitamint szedni,hátha kikerülöd majd, Te meddig is dolgozol? huuu majd mikor tényleg mindenki otthon lesz,szerintem 4oldallal fog gyarapodni legalább a fórum naponta :D

Volt már mindenki fogorvosnál?én még nem :(

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

avrenim

te mikor kezdesz el vásárolgatni?gondolom még nem nagyon van időd ilyesmire a meló mellett.

KépKép
bettike83

hmm,hát elég sokmindent kapok,kölcsönbe-örökbe.ruhák is dögivel vannak,sógornőmtől.

inkább az extrákat kell majd vennem:etetőszék,babahordozó,játékokat szeretnék meg tisztasági szereket./körömvágó,kiskád, hőmérő,popsitörlő,kenőcs,fürdető stb./

nem szoktam neten vásárolni,mert lutrinak tartom,most hogy láttom,milyen jó cuccokat szerzem majd meggondolom. :o

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

Végeztem - kivégeztem magam mára :D

Nyufó: köszi a táblát, olyan jó ránézni :)
Komolyan, nemrég volt mindenki a legelső UH-on, ahol lemérték mindenki pici petezsákocskáját, s nézzenek oda, már mekkorák ezek a bocsok :D

Avrenim: én is ezért inkább a hátára gondolok, nem a rosszabbikra, mert csak lent máshol nem. Egyik baba rúgásai már köldök felett 2-4 ujjnyira érezhetőek/láthatóak, úgyhogy elég magasan áll már.
Akkor valószínűleg Nyilas bocsaim lesznek :D November 21-december 21. :)

Kedvcsinálónak, aztán majd dobok receptet is, de előbb meózza le apa :lol:
Kép
Kicsit négeresebb lett, de finom :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Helló csajok minden nagyon ok csak időm nincs még csak olvasni sem:)A depim már rég elszállt köszönhetően nektek és a mi kis csoda topicunknak:) A babóca ficánkol én meg küzdök ezzel azzal de jól vagyok.
Csak egy kis ízelítő. a munktársam mult szombaton szült 1 nappal a kiírt nap előtt. Hajnal 3 kor kezdődött vissza küldték, hogy ez gyengusz de akkor még vissza vissza bírt aludni percekre. max 10 percenként pisi:) 5 kori pisinél magzat víz helló ekkor a nővérke megvizsgálta, hoppá szóljon apunak mert itt gyerkőc lesz nem annyira sokára. apa indult a gyerek is. 6 15 kor meg lett a csajszi 3090 gr 50 cm. szóval így kell hozzá állni, nekünk is ilyenek lesznek:) Jah valami gázt kapott meg egy fájdalom csillapító injekciót és ennyi de azt mondta ,jön a köv gyerek:)
üdv mindenkinek és próbálok jönni:)

KépKép
Kép
krisztin76

Sziasztok!

Ti aztán termeltek rendesen, és mivel én se tudok naponta írni, ezért csak pár dologra reagálok, előre is bocsi!

Kis-csillag, a sonkás miújságot én is láttam a tvben, marha jól nézett ki! De ez a fánk se megvetendő! :D Ha van kedvetek, menjetek el a pastrami-ba, nagyon jó hely, ott láttam Bede Robit és Magos Zolit, életben is tök szimpik. A kaja meg fenomenális volt! :D
Szerintem tuti a babci hátát érzed, h keményednél, az egész hasad kemény lenne. :wink:
Szép nagy a pocak!

Avrenim, csak egy jó tanács, ha nem bánod: én vettem Lexivel bébi körömvágó készletet, azóta se lett kibontva. A férjem vágja a körmeit, a saját ollójával. Fürdetőt a kezdeti időkre ír fel a gyerekorvos.
:wink:

bettike, nekem Lexivel várandósan nem nőtt a mellem, de vettem szopis melltartót, kellett is, sok éjszakán át abban aludtam, betéttel, hogy ne áztassak el mindent. 80B voltam, 85C-s melltartót választottam 2 db-ot, pont jó is lett. Mellszívó meg lehet, hogy nem kell, ezt akkor is megveheted, ha már otthon vagytok. Én beszereztem előre, sajnos szükségem is volt rá.

Nlzs, jobbulást! Én is Lexire költöttem, Marcinak tul.képp mindene megvan!

Nyufó, de édes Regi, milyen huncut! :D A tökök fantasztikusak!

Monka, nagyon cukor Álmos!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Hát sajna nem lehetett jó képet csinálni a babáról, mert faros fekvésű és az egyik lába lefelé volt, a másik fent a feje mellett és a fejét még takarta a keze is és a köldökzsinór, pedig majd 1 órát próbálkozott a doki. El sem kérte az árát, azt mondta majd legközelebb megpróbálja.
Spumilla lehet a tiéd is faros azért érzed Te is lefelé, nekem azt mondta ezért olyan mintha ki akarna jönni és már elég erőseket tud rúgni amilefelé kellemetlenebb lehet.
Egézségesnek látta: BPD: 6 cm, FL: 4,7cm , OFD: 8 cm és 70 dkg-ás nagyfiú (Jani szerint majd 3 kocka Ráma)
Ja és a cukorra azt mondta, itt nálunk csak ha 7,8 fölött van akkor foglalkoznak vele, ha gondolom próbáljam betartani a napi 200 gr. szénhidrátot (Dehát én eddig is ez alatt ettem legtöbbször) de vehetek mérőt is és hetente 1 nap méjem meg 3szor étkezés után 1 órával és aznem lehet nagyon több 6-nál, ha igen jelentkezzek.

Kis-csilag, az betöltött 38+1 nap a dec . 20. -a és ne csöpögtess már minket mindig.

Avrenim, én nem voltam fogorvosnál még, de senki nem is küldött.

Köszi Mindenkinek a jó kívánságokat, már javulok!

Kép
nlzs

Jó reggelt!

T.timi akkor megy a drukk hogy a tied legyen az ágy. De még a 17 se sok érte, és ha leütöd villámmal?

Rebeka jó hogy bejelentkeztél. Mikortól is leszel otthon? Szeretnélek már unni :lol: :lol: :lol:

Kis-Csillag azért tuti rárak a terhesség erre a kitüremkedésre, nagy plussz teher. Lehet utána jobb lesz! Nekem is szerencsére nem volt gondom az EDA-val, de kihagynám megint. Viszont azt nem is tudtam hogy ha sokat iszol az jó. Mit ittál, sima víz is jó? Én is meglepődök mindig hogy hogy megy az idő! És biztos a hátralévő is hamar el fog menni, aztán már csodáljuk is a gyönyörű babafotókat! Regi is Nyilas :lol: . Fánk recept jöhet (meg a levelesek is :lol: )

Krisztin de mázlista a munkatársad, három óra alatt baba :shock: ? És első? Nekem űberbrutál volt a 86 órával és még a vége is szar volt, ááááááá iríííííígy :lol:

Avenim nekem vagy nagyon spéci kis szoptatós székem, azon aztán tudok relaxálni :lol: Még Regi amikor pociban volt kaptam.
Kép
De még otthon MO-n pont két ilyen székem volt nekem is a nappaliban, amit vettetek Timivel, csak fehér huzattal és volt hozzájuk kis lábtartó, szeretttem :lol:
Itt marha nagy a műtő, 8-an sürögtek körülöttem hirtelen, még apa is bent volt és a műtő kb. 1/3-át foglaltuk el :lol: Én kényszerből voltam fogorvosnál még 5 hetesen, meg most aug elején egy fogkövezésen, de csak ennyi. Mi mind a mai napig a baba körömvágót használjuk, nekünk bevált.

Beze nekünk is apa vágja Regi körmét de a babaollóval még mindig, nekünk bevállt :lol: Meg lehet inkfartust is kaptam volna, ha még piciként az éles ollóval nyomul a kezénél a picinek, azért ez a biztonsági olló megnyugtatóbb nekem. Neked milyen mellszívód van, kézi?

Nlzs micsoda méret, beírtam a tábliba! 3 kocka rama, ez jóóó! Én is ezt írtam neked, hogy 7,8 felett számítasz cukrosnak. Egy barátnőmnek hasonló lett az érték mint neked, odafigyelt nagyon utána, és simán lement.

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok :D
Megőrülök, elszállt az oldalas írásom :evil:

Timi Nagyon szuper dolog, hogy már így láthatjuk a manócskáinkat :D Ez bármit megér :D és tök jó, hogy a barátnőd ajánlotta :D Jelentkeztek már az ágy miatt?
Nyufó Ez a Regi....zabálnivaló édes kiscsaj :D büszke lehetsz rá :D igen, nálunk kilincsadogatás van, de olyan boldog vagyok :D viszek gépet a börzésre, hátha össze tudok szedni egy csoportképet :D nagyon szuper a táblázat :)
Kis-csillag nagyon szépen köszönjük, ez apa érdeme igazából :lol: de azta, neked már mekkora babóid vannak, huha :D Igyekszem 9-re odaérni én is, remélem megtalállak titeket :D fánk, oh, nagyon szeretem:)
Rebeka nagyon szépen köszönjük a dicséretet :D apa mindent megtett ennek érdekében :lol: Azért ugye nem hajszolod magad túl :D
Krisztin reméljük tényleg nekünk is így fog menni a szülés :D azért ugye nálad minden rendben van?
Avrenim jelentem, én még nem voltam fogdokinál :oops: de nem is tudom, kihez menjek, aki nem kínoz sokáig egy pecsétért :roll:
Beze köszönjük szépen, apát kell érte dicsérni, mert állítólag rá hasonlít :lol: nálatok minden rendben?
Nlzs Söphmerei-ről már hallottam, de ez a szülésed tuti jól fog menni :D nagyon szépek a babaméretek :D azért erre a talajtornára kíváncsi lettem volna :lol: Álmos is mindig ezt csinálja :lol:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Jézusom, most néztem a dvd-t amit adott a doki, nem is 70 dkg-ot ír hanem 76 dkg.-ot, NEM SOK ez egy kicsit????????? Túlsúlyos a kisbabám??????? :oops: :oops: :roll: Remélem nem a kicsit magas cukortól, azt olvastam attól nagyok a babák és ilyenkorra a 25. hétre kb 70 dkg.-ot írnak. Megint 4 kg.-os gyerekem lesz???

Monka, a múltkori uh is így fennt volt az egyik lába a feje mellett, csak akkor még fejjel lefelé volt. Az kisördög nem alszik a fejemben, montam apának nem ám úgy nőtt a lába, vagy kitört és azért van az mindig úgy, hülye vagyok miiii??? :oops: Nem emlékszem akkor is ugyanaz a lába volt-é?

Kép
nlzs

szisztok!

nyufó: nagyon jó a táblázat :) én is szertnék már valamelyik színű csíkohoz tartozni, szóval jó lenne tudni kit is várunk :)

egyébként már passzoltam ezt az ágyat, mert apa fehér kiságyat szeretne, mert fehér a butorunk is a kiszsobában, és azt mondta az szebb lenne hozzá, és találtunk is tegnap egy tök szépet, és már beszéltünk is vele, szombaton megyünk megnézni, mert Oroszlányi az eladó is :) 7500 ft az ágy matraccal, és akkor csak garnitura kell hozzá, már azt is nézegettem szépeket :)
Meg ma megvettem egy ágyra szerelhető forgó zenélőt :)
Jó színes :)

KépKép

KépKép
t.timi

kicsi segitséget kérek,
valaki irta hogy milyen homeopátiás bogyeszt szedett aranyérre.
sajna ma megint előbújt, néha szokott, de most már veszek vmit, m kezd zavarni.
szóval ha vki tudja, plíííz árulja el nekem!

Kép
spumilla

Nlzs biztos nincs semmi gond, csak tornázik :D megmutatja magát, hogy milyen ügyesen tud spárgát csinálni :D űzd el a mumust a fejedből, minden rendben van a babóddal :D én a súlyokhoz annyira nem értek, de állítólag ha olyan 4 kilós a baba, az még jónak számít :D
Timi pedig már vártam a képeket az otthonotokba berakott kiságyról :( de ha a fehér jobb, akkor hajrá, legyen a fehér :D és ha szombaton megnézitek és jó is, akkor már aznap elhozzátok? na a lényeg, hogy legyen kép :D

Kép
monka1

Nlzs 3 kocka rama :lol: apa nálunk egy kis dobozos rama-nak vagy kis májkrémnek szokta hívni :lol:

Kép
monka1

monka: igen szombaton délelött megyünk megnézni, és ha tetszik és jó akkor meg is vesszük:) majd mindenképp küldök képet. bár az csak akkor lesz szép ha meg lesz hozzá a garnitura is, de azt szerintem csak fizukor rendelem meg. de nem maradtok le a képekről.

KépKép

KépKép
t.timi

Timi helyes :D és a garnitúrára már van elképzelés? elküldöd a linket, ha van?

Kép
monka1

monka: igen már nézegettem szépeket. 4-5 részesek (baldachin, rácsvédő, takaró, párna és valamelyikhez van a kiságyra rakható zsebes tároló) van egy sárga alapon micimaci mintás, meg sárga alapon katicás ami nagyon tetszik. Meg van még pár, de most ez a kettő a kedvenc. Meg még tetszik egy kék is, meg egy rózsaszín is, de úgy döntöttem inkább semleges színűt veszek, úgyis sárga a szoba.
Te már nézegettél ilyesmiket? Mikor vásároltok?

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok!

Még van kicsi időm, míg megsült a tepsis húsos burgonya (Maggi-s) így jövök nézelődni :D (Amikor elkezdtem írni még volt 15 percem :lol: )

Krisztin: azta :shock: 3 óra :D Az nem semmi :wink:
Én a barátnőmmel mentem szülni januárban, talán az volt nekem a múlton való túllépés, mi 6 óra alatt szültünk meg, igaz csak 2950g volt a leányzó.
Beze: Pastraminak a honlapját kedvencek közé tettem :wink: Mondjuk én szívem szerint csak a Bede Robira volnék kíváncsi, esetleg a Jenei Tamásra :D Szeretem a TV paprikát :) És a sonkás miújság nem csak marha jól néz, de marha finom :D Szerintem nálam hétvégére befigyel :D
Nlzs: szép nagy babó! És a súlya miatt ne izgulj, a méretekből kalkulálja ki a gép, és ha csak 1 mm-re odébb teszi a mércét, már mást ad ki! De korának szerintem teljesen megfelelnek a méretek, és lehet 4 kg lesz :wink: De az még belefér :wink: Nekem 24-25 hetesen volt Zsombi 70deka, szóval tuti minden ok :wink:
Nyufó: én ice teát ittam, rengeteget! Spinál után nagyon sokat kell inni, hamarabb áll helyre a liquornyomás, így kisebb az esélye a fejfájásnak. Mivel a balesetin sok spinálost láttam, ezért tudtam erről, sima víz is jó persze, a lényeg, minél több folyadék. És a tejcsibeindulásnak is jót tesz, meg a szopinál is! Én úgy tudom pl. hogy szopi előtt 2 dl folyadék, és utána is 2 dl folyadék, meg a levesek, alkoholmentes sör napi 1, ügyelni a stresszmentességre, kiegyensúlyozottan táplálkozni, és nincs gond a tejcsárdára. Majd remélem nálam a gyakorlatban ugyanígy fog működni :lol:
Relax-fotel nagyon szép :) Ott van a toppon :D Nekem csak szimpla hintaszékem van :)
Kép

Monka: szerintem megtaláljuk egymást, ahogy néztem lesz ikrek szekció, lehet ott fogok lebzselni :lol: 10-11 körülig maradunk, csak majd tudjak néha picit leülni :D
Timi: akkor csak sok siker tudok kívánni az új ágyikóhoz :wink: és 7500-ért nagyon jó ára van :D Forgót mennyiért zsebelted be?

Letelt az időm :lol: Kész az ebéd :) A bocsaim már nem férnek a bőrükbe - majd még jövök, sziasztok :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Baló kidőlt, nem akarom elkiabálni de ma két tányér főzit is megevet viszonylag egyedül, bölis néni segítette én nem kavartam már ott és 10 percet nem voltam vele, de rám se bagózott persze nem áltatom magam lesz ez még rosszabb is, de remélem nem bömbizi végig a napot….

kis-csillag
szép méretek a babuciknak olyan ügyes vagy hogy így tudsz sütni főzi…ilyenkor mindig elszégyellem magam hogy én tök béna vagyok hozzá és nem is szeretek nagyon…jó lenne kreatívkodni néha…de nincs tehetségem a főzéshez…

nyufó
vigyázok magamra…ma nem volt annyira nehéz végigülni a napot…holnap már reggelizni is megyünk….

beze
mi meg pont az ellentéte vagyunk…mai napig is a fürdetőkrémet használjuk…nekem is kivan a bögyörőm a gyerekollókkal, értem én hogy biztonság meg minden…de hogy vágni se lehessen vele….de egyrészt Baló nagyon rángat néha, van hogy jól tűri, de van hogy majd levágom a lábujjacskáit :S de a mi ollónkat nem merem nála használni, akármennyire nincs semmi gond a lábunkkal azért sose lehet tudni…

nlzs
hát szerintem még ne parázz, lehet hogy a köv 4 hétben meg nem nő annyit….a végefelé látszik már hogy mekkora lesz...már ha látszik…nekünk Balot a doki a végén max 2500 g.-ra becsülte, meg hogy nem nő stb…idegesített erre másnap megszületet 3150 g-al ennyit a súly becslésről…

KépKép

KépKép
msi22

Én is megetettem a babómat, mert már nagyon ugrált :lol:

Kis-csillag Majd figyelek ezerrel :D én is kb 11-ig maradok, de nekem elég lesz kilenctől :D úgy is ki fogok fáradni :lol: és nem akarok teherautóval hazajönni :lol: bizti lesz ott szék meg ilyenek :D
Timi megértem, én is jobban szeretem a semleges színt :D én csak akkor vásárolok ilyeneket, ha már megvan a kiságy, addig csak ruha meg egyéb apróságok lesznek :D gondolom most a börzén is sikerül cserkésznem egy két dolgot :lol:

Kép
monka1

----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:57-kor.
szonce82

Sziasztok!

Kis-csillag, amikor ott voltunk, mármint a Pastrami-ban, az én kajámat Bede Robi csinálta, és mennyei volt! Csak ajánlani tudom!

Nyufó, elektromos van, de nem szeretem, nem lehet állítani a szívóerején, baromi erős, ha sok a tej, azért dugul be, ha kevés, akkor meg nem jön. :? Azt hiszem, eladom és veszek egy másikat.

Nlzs, nyugi, nekem Marci 24 hetesen 785-re lett saccolva, mégse számítok 4 kilós babára. :wink: Nekem is faros, és szintén ott lent kapirgál jó sokat. :lol:

msi, nagyon ügyes Baló, büszke lehetsz rá! :D Mi már nem használjuk a gyógyszertári fürdetőt, a johnson bevált.

szonce, édesek a fiúk! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Képzeljétek, valószínű eladtam a babakocsit, egy cajszi jelezte, hogy megveszi 20-ért, le is ütötte, de csak akkor hiszem el, ha megérkezik a lóvé, és én elküldtem a szekeret. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Szonce nagyon szépen látszik még így is Zalán arca :D a kis szégyenlős :wink: De Ádámon nagyon nevettem, mert ugye fent volt a kép felett, hogy a cipőt már felhúzta és görgettem lefele és hát 20 számmal nagyobb cipő :lol: annyira édes :D :D :D Szépek Zalán méretei :wink:

Kép
monka1

Monka, köszi, jól. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze az szuper, ha elviszik a szekeredet :D bizti rendben lesz az üzletkötés :D

Kép
monka1

látom szóba került h nagy baba meg kicsi és megszülni. A fiam én is 3,5 óra altt szültem és 4200gr volt pedig alapvetően sovi vagyok, ill annak képzeltem magam! :lol: Persze vannak tuti nehéz helyzetek amikor nem tudja megszülni az anya valódi téraránytalanság miatt de ez ritka azért nagyon. pl a barátnőm 152cm, 49 kg és egy 3700gr-os babát szült elsőre pár óra alatt. Nem volt elakadás meg társai. És ismerek olyat is aki relatíve nagydarab és a 3kg-s babát végül csaszival szabadították ki mert beszorult. Szval ezen nem kell parázni sztem.

beze: a fiam is ekkora súlyú volt kb a 24. héten és 4200 lett de sztem jól állt neki. nem volt rusnya sztem. bár melyik anya mondaná a gyerekére h rusnya? 8)

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

sziasztok lányok!

ma voltam dokinál,megvizsgált és mindent rendben talált,méhszáj 2000.

azt mondta az afp eredmény miatt menjek már el genetikai tanácsadársra.menjek le és kérjek beutalót,időpontot,erre adnak genetikai uhra,hiába mondtam h már voltam,mivel 23 hetes vagyok...szoval én ezt marhára nm értem,ilyenkor mi van...uhra kell menni ilyenkor is?

KépKép
bettike83

Salsifraga megcsináltam a zsömlédet Kis-Csillag átalakításával, mert én is a fehér lisztet jobban díjazom, hááát nagyon király lett köszi csajok!!!

Lehet akkor nekünk jó minőségű a babaollónk, mert jó éles, nincs vele panasz :lol:

Monka ááá részvétem én szimplán úgy szoktam érezni hogy most jön rám a sírógöcs :cry: Börzés csoportkép szupi lenne :lol:

T.timi ha a többi bútor fehér, akkor tényleg a fehér nézne ki jól. A mi bölcsőnk fehér, az jól nézne ki :lol: Fa színűt akartam, de nem volt csak fehér, aztán vettük azt anno. Dobj majd ágyról képet ha levadásztátok, az ára nagyon jó! A forgó zenélőről is jöhet fotó! A garnitúráról link esetleg? Megnézném őket :D

Spumilla nekem is felbukkant az aranyoskám :cry: Tamarin lekvár?

Kis-Csillag én még a 6 órával is kiegyeznék!!! Na akkor tuti bekészítek a kórházi pakkba 1-2 üveg vizet, úgyse vagyok ott sokáig, de akkor majd iszok sokat! Nekem a hintaszéked is tetszik :lol:

Msi ne sugározz pesszimizmust, miért lenne rosszabb? Baló nagyon ügyes kiskrapek, eddig gyönyörűen veszi az akadályokat!!! Holnap akkor már bent lesz egész nap?

Szonce én is 164 cm vagyok. Amikor apa megismert 52 kg voltam, 58 kg voltam április elején, most hetessel kezdődik a súlyom és lesz még belőle nyolcas is ahogy elnézem mert erősen közelítem :oops: Úgyhogy lesz mit leadni :wink: (már megint...) Ügyes vagy, jó lett a hímzés, csak így tovább :lol: Ádám édes nagyon, mintha Regit látnám, ő is rendszeresen ezzel szórakozik, hogy felhúzza a mi cipőinket és fel-alá grasszál a lakásban! Azért valamennyire kivehető Zalán, de lesz biztos majd jobb kép is. Szép méretetek van, beírtam!

Beze milyen elektromos mellszívód van???? Írd meg légyszi hogy olyat ne vegyek!!! (kinéztem a kedvencet, remélem nem azt írod meg :lol: ) Na látod, mondtuk mi hogy el fogják vinni, megveheted az álomszekeret te is :lol:

Nono de jó, bírnék egy ilyen rövid szülést!!!

Bettike nem tudom, de mit paráztat a doki :twisted: ? Ha már voltál miért nem elég? Az viszont klassz hogy minden okés. Méretek? Nem mutatta meg magát????

KépKép

KépKép
nyufó8

Szép délutántot :D

Msi: én valószínűleg olyan elgondolásból csinálom/tanulom a sok konyhaművészeti remeket, mert imádok enni :D Ahogy Szonce írta lejjebb, én is szeretem a pocim és főleg a kalóriadús ételeket :)
Még kisebb koromban falun nőttem fel, neveltünk disznót, tojós tikokat, csirkét, kacsát, libát és mindig volt a hűtőben valami "zsírosabb" dolog, mint pl. a szalonna :D Kedvenc falusi vacsorám a héjában sült krumpli vajjal és szalonnával :oops: Hmmm :)
Aztán miután megismertem az uramat, kiderült, ő is gyomrafajta, úgyhogy bátran próbálkoztam, néha nem sikerült, néha meg túl jól :) Így hízott meg 75-80kg-ról 100-ra :lol:
Ha ilyen szépen alakulnak az első napok a böliben, akkor talán később sem lesz gond vele. Lesznek kis barátai talán, akikkel leköti és kitombolja magát :)

Monka: teherautót bérelni én sem akarok, még nem is döntöttem el, hogy konkrétan mire "hajtsak" a börzén :? De addig még majd megálmodom :) Textilpelust már nem kell, ma megjött, meg a gigantikus rugicsomagom is apánál van a kocsiban (postai mérés szerint majdnem 10kg :shock: majd holnap beszámolok mitől ilyen nehéz :D ), szóval ruhából már csak cérnasapi kellene, meg harisnya, kiskesztyű esetleg (bár majd Bettike linkjét meglesem, lehet az olcsóbb lesz :wink: ), meg esetleg megnézem az ágyneműket :)

Szonce: Zalán is szép formás kis bébike már akkor, csudajó méretek! És az arca kivehető így is :D Nem akarok butaságot írni, de azt hiszem rád hasonlít :wink: Ádám nagyon cuki az óriáslépőben :lol: És az a cumi :lol: Bájos :D
A hímzéseid tetszenek, ehhez is kell ám a türelem és az érzék! :wink:

Beze: hát akkora "halk" gratula az eladáshoz! Ugye? Elmegy az a kocsi :wink:

Nono: gratula a 24. héthez :D Rusnya gyerek nincs, csak édes pihepuha bababőr, illatos babahaj, formás kis fokhagymagerezd babapopsik :D A téraránytalanság bizony nem csak alkati kérdés..

Bettike: a genetikai tanácsadás miatt ne izgulj, én tegnap voltam csak azért mert petricsészés (ICSI) ikerbabák.. :twisted: Nekem tegnap volt előtte egy UH, minden rendben, ahogy nálatok is :) ha ennyire ragaszkodik hozzá, akkor legyen róla meg a papírod :) Hova kell menned, ha menned kell? :) Mármint hová szól majd a beutalód?

Nyufó: gratulálok a zsömléidhez :D Én kórházban is, meg itthon is "csapra verve" élem életem. Megesik, hogy éjszaka is becsusszan majd 1 liter folyadék! Csak ne legyen bubis, azt nem díjazom nagyon :D

Kerestem képet, hogy nekünk milyen lesz a kiságy :) Már itthon van, csak még nem szereltük össze, még korainak találtam :) A másik ugyanilyen kiságy pedig lassan útban van, mire meglesznek a babók itt lesz, de az első pár hétben egy kiságyban szeretném őket fektetni, ha lehet :roll: :D
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Találtam pár jó képet neten :D

Kép
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

itt kecskeméten sima uhra,ezért nem értem,ez akkora marhaság.mikor a másik doki már mindta h nem kell mennem,ezen ne parázzak.ez csak sima hüvelyi vizsgálat volt,megnézett h áll a méhszáj.uh most nem volt.igy most méreteket nem tudok.kórházban gyors megkukkantott.

majd a védőnőt hétfőn megkérdezem még és majd uránna elmegyek ha nagyon kell.

csillag

szép kiságy ám :)

KépKép
bettike83

Köszi csajok a megnyugtató szavakat, hatott.

Szönce, hasonlóan bújt a baba nálunk is. Kb. ilyen minőségűek a mi felvételein is.
"Remélem nemszorítja a cipő a kisfiad lábát :lol: "

Beze, jó hogy sikerült eladni, gratula

Nono, hasonlóan gyors szülést neked most is és az egész topiknak kívánom!!!

Bettike, engem a doki meg se vizsgált csak uh,a 2000 méhszáj az jó?
és mennyi az afp-d hogy nem jó.?

Kis csillag, nagyon szép a kiságyatok, hasonlót én is elfogadnék. Új?
Jó ötlet a közös ágy, eddig is együtt vannak, talán nagyobb biztonságban érzik majd magukat.

Kép
nlzs

nlzs

nem tudom h e,nem értek a méhszáj értékekhez,többiek esetleg?

0.57 lett az afpm.

KépKép
bettike83

Bettike: igen, mivel zárt.

[quote]M írta:éhszáj értékei:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Nlzs: igen új, apa előzőleg bútorgyárban dolgozott, ott jutott hozzá kedvezményesen, a párja is onnan lesz :)

Kép
kis-csillag
Tököl

köszi csillag :)

KépKép
bettike83

Köszönöm a velem örülést, nagyon aranyosak vagytok! :D

Nyufó, pesztonka, én senkinek sem ajánlom, nekem nem vált be, de valakinek lehet, hogy jó volt. :roll: Mindenesetre azt is felrakom a vatera-ra, és magamnak keresek egy másikat.

bettike, a dokid én se értem. A 2000-es méhszáj azt jelenti, hogy megrövidült, de még teljesen zárt.

nono, 4200-at azért nem szeretnék, ha nem muszáj... :roll: Persze nem én döntöm el.

Voltam védőnőnél, mindenben megnyugtatott, a pocim körfogata kereken 100cm, szerintem Lexivel még talán a végén se volt ekkora. :shock: Bár, amilyen brutál ütemben hízok, nem csodálom... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?