A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Enikő,ne is mond én már annyit aggódtam amiatt,hogy ha kevesebb lenne a cici,mit azaz miből enne....

Kép

Kép
krisztinaa

Megvan a tegnapi sírás eredménye, kibújt végre a 2. fog is!
:D

vick
Kép
Kép
ervick

Édesanyám javasolta, mivel Vince sem fogad el cumisüveget, hogy nézzek egy más alakút, esetleg ne szilikonos cumist, hanem latexest. Most nincs rá szükség, de veszek egy másmilyet, hátha az jobban bejön neki, ha mégis szüksége van rá.

vick
Kép
Kép
ervick

Ja! Az egyik barátnőm mondta,( aki 10hónapig szoptatta a nagyobbat, 14 a kicsi és még szopik néha, szóval ő is anyatejpárti) hogy 4-5 hónapos korban elkezdhetem megkínálni almával, krumplival, barackkal stb. hogy ismerkedjen az ízekkel. Tehát nem kiváltani evést, mindig legyen tejcsizés, csak 3-4 mokkáskanállal adni neki, hogy érezzen új ízeket,könnyebb lesz utána a hozzátáplálás 6 hónaposan, mert már ismerni fogja az ízüket.
Esetleg ha már kevés a tejcsi, vagy nem akar enni rendesen megpróbálhatjátok, így mégis lesz valami a kis gyomrában.

vick
Kép
Kép
ervick

Vick, éljen az újabb fog! Remélem, most már megnyugszik Vince.

Zsófi sem kóstolt még mást a cicin kívül, nagy bajban lennék a cumisüveggel. De nem parázom miatta, szerintem ha rá lenne szorulva, biztosan elfogadná.

Móni, értem már, köszi, szóval Te akartál átmenni a másik szobába. Egyik éjjel Zsófi is cuppogott, én meg 10 percenként nézegettem, hogy ébren van, éhes vagy valami más baja van. De nem volt. Na, ekkor mondtam, hogy ha ez így folytatódik, különköltözök:-) A párom meg kiakadt, hogy ott akarom hagyni.

Megfigyeltem, nekem több tejem van, ha nem csak vizet iszok egész nap. A cukros löttyöket kerülüm, de cukor nélküli gyümölcstea, leves rásegít.

Most nem volt olyan jó a borsófőzelék :-( Pulykabrassóival kértem, az volt a baj szerintem.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hűha, gondoljátok, hogy már vastag az overáll a babakocsiba?
Holnap mi is megyünk tavaszi ruhát venni Zsófira, meg nekem is kellene pár dolog, de nem tudom, jut-e rám idő.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Volna 3 db eladó cipőm!
20-as elephanten bakancs 4.000 Ft
21-es márkátlan sportcipő (ez volt a kedvencünk) 1000 Ft
21,5-es reebok sportcipő 2000 Ft

Képeket is tudok küldeni és cm-ben is megtudom adni, akit érdekel légyszi írjon privit!

Kép
bettike
Eger

Mit jelent a tavaszi ruha?
Én eddig is vékony felső és nadrágot adtam rá.Kintinek meg tavaszra úgy gondoltam hogy egy kis kabát és kész.Ez így nem jó?

Kép

Kép
krisztinaa

Eddig plüss rugdalózót adtam Zsófira és az alá vékony vagy hosszú ujjú bodyt, attól függően, hogy milyen volt az idő. Most azt gondoltam, hogy pamutot veszek, az mégis vékonyabb, nem?

Kintre egyébként tavaszra én is dzsekit gondoltam, max. a nadrág alá adok harisnyát.
:idea: De mikortól adjuk rájuk ezt a vékonyabb szerelést?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Ja, Móni, azt olvastam, hogy jövő héten visszatér a tél :?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Ez a tavaszi öltözék engem is kikészít!!!10 fok fölött pl én hagyom az overált de alá egyel kevesebb réteget adok.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!!

Na ideértem ma már én is !! TEgnap nem tudtam sajnos, csak szopi közben olvasni titeket de írni nem ment , délelőtt takarítottam , du meg mentünk a kis barátunkkal sétálni és utána felmentünk hozzájuk este értünk haza, apa is későn jött úgy hogy egyedül csináltam mindent! :( de sikerült ! :lol: !

ja meg tegnap itt volt a kárszakértő is a gumival kapcsolatban , kiváncsi leszek mennyit fizetnek ki !!??!

Betegeknek jobbulást!!

Zsuzsi bassszus,.......... jó kor olvastam a pelus storydat , mert Párom pont most vett egy csomaggal most van rajta az első hát kiváncsi leszek! :? :shock: ! ÖÖÖÖ megvettem a nők lapját de hol van a férjed benne , nem találom a mostaniba van benne??? lehet hogy csak figyelmetlen voltam , megírod .hogy hol? :oops: köszike!
Játszószönyeg a MÁria boltba se volt??? Mi is oda járunk vásásrolni? Én nagyon szeretem!!

Tegnap én borsót, répát, krumplit főztem bot mixerrel :wink: összetörtem bele egy kis tejföl, sütöttem halrudakat és ez volt az ebéden isteni fini volt!! Borsót egész jól bírta így turmixolva!!

Enikő sajnálom a szopi sztrájkot! Remélem hamar megoldódik!

Mind a kettő dologról hallottam fogzás ügyben, sztem mi is kiprobáljuk majd őket!

Képzeljétek ma olyan büszke voltam a kis drágámra elmentünk a baba mama klubba, nagyon szuper volt , volt vagy 15 gyerek, és nagyon tetszett neki, a sok gyerek úgy nézte őket , csak akkor sírt mikor éhes lett, 2.5 fél órát voltunk ott , nekem is nagyon jó volt kimozdulni, egyik kisfiúnak volt a szülinapja hmmm hoztak tortát, meg sok nasit , ettem is fini csoki tortát meg sütit jó tett a kg imnak ! :oops: :roll: , de jól esett.
Van itt nálunk ringató, meg süni zene is, meg szerdánként diavetítés oda is megyünk nagyon szupi volt!! Ha valakit érdekel jöhettek ide hozzánk !! :wink:

Kg kat ne is mondjátok én is felszedtem már 1 kgt a plusz 10 mellé , én is megyek nacit venni mert már egyse kényelmes !!

Szerencsére nem kellett még tápszer!! :D

Móni örölök h most jobb éjszkátok volt!

Mangora szuper h jobban vagy már!!
Katicat , Mangora, Móni ti hogy álltok a tejcsivel??

Katicat, de jó hogy ti is kimozdultatok, fogacskát meg sajnálom!! Massszázs??

Hozzánk is jön a bnőm csak beteg a kislánya azért nem jött még Mátét maszírkázni !!

Nektek nem csinál olyat a bébitek h mocorog és közbe nyög sokszor erre kelek fel de átmegyek és csukva van a szeme , várok mi van ébred e stb.. de puki jön vagy kaka, de van h 2-3 órát is szenved mire kijön a kaka, v a puki, de nems ír , lehet h apocakja fáj,Ű?? Most elkezdtem adni neki köményes teát, iszik pár kortyot és úgy mocorognak a kis belei hogy csak na és sikerül jobban a puki , kaka!!

Nekem mázlim van mert ő mindent elfogad, mármint cumisüveg, kanál, pohár, cici, csak a sima vizet nem!! :D

Én is bajba vagyok h mit adjak majd rá most tavaszal, megyünk mi is venni neki egy két szerkót!!

Tavaszi szerkó sztem benti, max plusz harisnya , kis kabát, vékony takaró , de milyen sapit?????????????

Móni sztem a kendő alá se jkell nagyon beöltöztetned mert úgy melegítitek egymást hogy csak na, pl tegnap rajtam volt mert tevékenykedtem aludt benne, és majd meg sültem izzadtam mint egy ló, ráadásul úgy ide sütött a nap a házba hogy pluszba még az is , úgy hogy kész voltam !!!

Na megyek mert kezdődik az esti műszak !

pUSZIKA

jÓ HÉTVÉGÉT, MAJD MEGPROBÁLOK BENÉZNI !!

sZ

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

A tél most már tényleg mondjon le:(

Szerintem bent a lakásban olyan mindegy, hogy téli vagy tavaszi ruha, én eddig felváltva adtam rá plüss és pamut rugdalózót, ahogy jött.
Kintre overall a rugdalózóra. Ez most ok, de tegnap délben pl. olyan melegen sütött a nap, hogy biztos nem kellett az overall.
de akkor mi?
monke

Csajok, pont ezen dilemmázok én is tegnap óta. A mínusz fokokra már megvolt a tuti szerkó, de most? Nem tudom, olyan változékony ráadásul, árnyékben fázik az ember, de ha odavág a nap, megsül. Szóval még én sem találtam ki, mi lesz most a kinti szerkó. Egyelőre úgy gondolom, marad, ami eddig (benti szerelésre csak az overallt adtam eddig is, és nincsenek külön télies rugdalózóink), de csak egy sapit adok rá, és nem takarom be. Aztán ha ez még nem elég, majd elhagyom a babakocsi lábzsákját is, aztán esetleg kiskabát és nadrág alá harisnya, vagy vastag naci (ilyenünk még mondjuk nincs), és akkor viszont még takaró. Nem tudom, majd mindig lecsekkolom, mikor hazaértünk, mennyire sült be a cuccba, aztán annak függvényében tovább okoskodom. :roll:
Kendőbe, Móni, szerintem a harisnya a gatyó alá és kiskabát+ sapka, talán elég. Ha megint lenne egy napsütéses nap, ezt a variációt végre én is kipróbálnám a kendővel.

Nehogy vissza merjen jönni a tél, nem teszi zsebre akkor, amit tőlem kap érte! :twisted: :twisted:

Jóéjt Lányok!!!

KépKép
gigilina

Zsuzsi, hmm csak 4 órát volt rajta és tökre fullon volt és már a nacija is pisis lett, úgy hogy lehet h marad csak nappalra, bezzeg a libero az kibír 12 órát legalább ! Sajnálom h nem olvastalak hamarabb mert akkor nem hozott volna a párom ilyent, mert pl nálunk itt az auchanba le van árazva.. gondolom ez miatt is h nem a legjobb minőség ! Na ez van majd elhasználjuk !! :wink:
ja és aloe vera van benne a zöld csík az az azért is illatos! :oops:

Priviben írjad le kérlek hogy kell hozzátok menni pontosan mert jövö héten v utána eljövünk hozzátok, ez mind a kocsitól függ h mikor lesz meg rá az új gumi... az Árpád korházat tudom hol van ! :lol:

Puszika

Sz

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Edina!

Isten éltessen sokáig!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Mindenkinek jó hétvégét kívánok.

Itt írtó sz.r idő van tegnap óta. Hajnalban szabályosan szakadt az eső és iszonyat szél tombolt. Sose lesz már szilárd az utcánk????

Csütörtök-péntek volt szabados a párom, most dolgozik a hétvégén. Csütörtök nem volt valami jó nap, estére össze is vesztünk, illetve neki telt be a pohár és nem túl finoman a képembe vágta mi a baja velem. :cry: Péntekre kialudtuk, békülést kezdett (én makacs dög vagyok), de valahogy a tüske mindig itt marad. Pedig ennyi év után már nem kellene. Hülye hormonok.
Pénteken elmentünk az aquaworldbe a nagyokkal. Előtte 3 napig vergődtem, fürdőruhát húzni, 3 hónappal szülés után!!! Ott rájöttem, hogy nem lógók ki a sorból. Jót csúszdáztunk, 2 órás belépőnk volt. Nagyon élvezték a skacok! A kicsi anyósnál volt. Persze azzal indított, hogy elment a "tejszag", ordított 1 órát (éhes nem volt, akkor etettem direkt), utána meg aludt 2-t. Akkor kezdte megint, mikor öltöztünk. Vittem lefejt tejet, de egyszerűen nem eszik meg. Talán 3x fogadta el eddig, az is szerintem véletlen bugyogott le a torkán üvöltés közben. Szörnyű, hogy nem tudom sehol egy kicsit otthagyni, mert nem akar (tud) üvegezni!!! :evil:
Szóval ott várt tisztába téve kisírt szemmel, hüppögve, anyós meg leizzadva! Szegény mindkettő!

Kati

Kép
bfkata

Enikő, nagyon sajnálom a szopisztrájkot. Míra és Báti kb egy hullámhosszon vannak, nekünk szerdán kezdte a sztrájkot. Végre már éjjel is sokat aludt, de most kezdtük előről az éjszakázást, nappal is csak sírdogál, üvölt cicivel a szájában, sokszor attól félek, belefojtom, mert nem kap rá, csak röfög benne. Tegnap mintha javult volna a helyzet, de az éjszakázás maradt, és 3 óta kis szünetekkel ébren vergődik. Most szunnyadt el. Mindig a kutacsát nézem, félek, hogy kiszárad, mert ugye semmi mást nem eszik, csak cicistejet. :cry: Drukkolok, hogy megint egyenesbe jöjjetek.

Blani, Dani jobbulást.

Zsuzsi, Mangora nektek is!

(Jé, mindjárt kisüt a nap!)

Zsuzsi, sajnálom a szőnyeget! A pénzt meg mégjobban. Bízzunk abban, hogy csak ideje nem volt a visszautalásokra a csajnak, nemsoká megjön a pénzt!

Éljen a második Vince-fog! Talán most egy időre megszabadultok a kínoktól!

Öltöztetés: szerintem a babakocsival óvatosan, mert mi kimelegszünk, hiszen toljuk nem kissúlyú kocsinkat gyermekkel, (+ a mi többletkilóinkat), de ők fekszenek közel a földhöz és jóesetben alszanak. Ott kell még a melegcucc, még takarót is teszek alá, mert a földből a hideg árad. De kendőben és hordozóban elég a benti rucira a vékonyan bélelet kezes-lábas. Esetleg kocsiból kiszállásnál egy takaró. Ez saját vélemény és saját gyereken saját tapasztalat. Az igények és gyerekek eltérők. :)

Kati

Kép
bfkata

Sziasztok!

Egyetértek Katival az öltöztetést illetően, babakocsiba kell még beöltöztetni, főleg alulról egy pléd, hogy ne fázzon meg. Kendőbe, kenguruba talán elég kevesebb is. Csalóka még az idő, hiába tűnik melegnek.

Nálunk is esik, már éjjel is esett, így no séta. :(

Megint annyit ettem, majd szét durranok. Mikor lesz már ennek vége?!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Mosható pelus eladó!

Monapel praktika 20db-os szett fehér színben plusz külsőkkel és plusz betétekkel. Bolti ára 40.000 Ft, 10.000-ért odaadom.

Elméletileg 3.5 kg-tól 20 kg-ig jó, de nekünk nem vált be a legelején, így csak 1 pelust próbálunk ki, a többi vadi új, csak egyszer ki lettek mosva.

Utólag tudtam meg más anyukák tapasztalataiból, hogy igazán 7 kg felett jó ez a típus, de addigra már úgy belejöttem az eldobható pelusok használatába, hogy már lusta voltam áttérni a moshatóra :oops:

Szóval akit érdekel priviben megtalál. Budapesten a belvárosban és környékén átvehető.

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Kriszti!

Mi ujság sztrájk ügyben??

Bf Kata!

Nálunk kedden kezdte de már előtte is volt mikor néha egy egy szopinál sírt de hamar megnyugodott de most.....

Nálunk ma van a csúcs nap 13-ig nem bírt elaludni Bátor mert egyébként ugye cicin alszik el szerintem éhes is volt mégse fogadta el egyik cicit se sírt ő is bőgtem én is. Hulla vagyok és holnap vendégeink lesznek! Ha el is fogadja csak félálomba és csak pár korty. utánna meg nem tudok fejéssel se kipréselni semmit:(( Félek hogy elapad a tejcsim
Viszont éjszaka másfélóránként felvettem és raktam cicire akkor szó nálkül elfogadta de nem ette fullra magát akkor se!

Tegnap volt a gyerek orvos nem beteg egyébként se a torka se a fogát nem gondolja hogy ezt okozná. Azt mondta ha nagyon durva adjak neki pár ml nurofent hogy lenyugodjon és tudjon enni kicsit.

Babakötvényhez kértek v.kitől személyigazolványt? Nekönk a cibbe van szlánk és Bátornak kell személyi....hát normálisak??

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok!!

HUUU merre vagytok? :oops: !

Zsuzsi nálunk is leszerepelt ez a sleep pampers jó nagy sz.... r....! :( :oops: , hallod 2 órát volt rajta és totál teli, kaka is gyerek nyakig cuccos volt öltözés és fürdés lett a vége!! :( Bezzeg a libero még 13 o is kibiír , már leteszteltük mikor nagyot aludt ! Nappalra jó lesz a pampers és éjjel marad a libero ! Apa hivott h jó áron van probáljuk ki, mondtam okés.. erre olvaslak tegnap huu nagyon ideges lettem mert ha olvaslak hamarabb tuttira nem veszünk ilyent,,, tiétek is narancssárga a zacsija??
Ja és éjjel is cserélnem kellett pedig már nem volt rá mostanába szükség!

Edina , Bátor Boldog Névnapot!

Enikő nagyon sajnálom Bátival ezt a dolgot de kitartás és ne sírjál mert az se jó a tejcsinek!

Ma nálunk is megkezdödött a baba látogatás , ma is voltak holnap is jönnek!!

Puszika

Sz
Na mennem kell felébredt!!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Edina, nagyon boldog névnapot kívánok, kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel!

Bátor, Téged is Isten éltessen sokáig! Tessék szépen szopizni!

Kati, ez az aquaworld jól hangzik, örülök, hogy kicsit kimozdultál Te is.

Szilvi, igen, nekünk is ez a sleep and play pelenka van. Borzasztó. Hogy adhatta ehhez a nevét a Pampers??? A többi pelenkája olyan jó. Ez meg... semmi nedvességet nem szív magába, rugalmatlan és még büdös is, nemcsak a pelenka, már az egész szobában érzem az "illatát".

Kati, Vick, köszönöm a tanácsot, igazatok van, egyelőre marad az overáll, ha melegebb az idő, akkor a vastagabb plédet vékeonyabbra cseékem, majd elhagyom. Úgy ahogy Ági is írta. Egyelőre még jó az overáll, de már másikat nem szeretnék venni.

Jól sikerült a mai napunk, elmentünk vásárolni, voltunk bababoltban a Visegrádi utcában és bementünk a Westendbe, vettünk nekem itthonra pólókat és melegítőnadrágot, meg egy szoptatós melltartót. Csupa hasznos dolog, de erre volt szükségem. Aztán délután elmentünk sétálni, cukrászdából hoztunk pár szelet süteményt. Nem ültünk ott le, mert nagy volt a zaj. A séta végén gyalog kellett feljönni a hetedikre, mert elromlott a lift. Miki cipelte a kocsit, benne az alvó Zsófival. Szegény, nagyon elfáradt.

Mindenkinek további szép hétvégét!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Edina sok bolgoságot!

Szopi sztrájkokat sajnálom. :( remélem nálunk nem lesz ilyen.

Danival ma voltunk ügyeleten heveny hörghurut :( hörög szegénykém egész mellkasa és szörnyen köhög :( annyira sajnálom...de szerencsére egész jó a kedve még így is.
Dokinkra meg állati mérges vagyok, mert ha határozottan mondja, h milyen köptetőt és mennyit adjak akkor lehet nem jutott volna idáig a betegség......(Persze nem biztos)
Az ügyeletes orvos amúgy egy tündér volt, most megfogalmazódott bennem végül is mit várnék el egy gyerek orvostól.
A héten sem vihetem még oltásra. Legalábbis ez a doki azt mondta és én hiszek neki. Nem akarom agyon terhelni a szervezetét még ezzel is....
Na ezek a nem túl jó hírek vannak nálunk.

Zsuzsi lift :evil: a párod egy hős.

Sleep&Play szerintem azért később már jó mikor mozognak nem annyira vastag talán azért....

KépKép
KépKép
fleur

Hali!!

A tegnapi napunk borzalmas volt,tetőzött a szopisztrájk és nyügös volt egész nap,együtt sírtunk.Ezzel szemben ma egy arany gyermek :D Egész nap a húgoméáknál voltunk Nyíregyházán ,sokat csavarogtunk és még 1 órára ott is hagytuk velük.
Viszont reggel 7-től nem volt hajlandó enni,13 óráig :shock: :shock: :shock: kész voltam,de nem sírt,csuda jó kedve volt.A délutánt meg szinte átaludta és álmába szopott kétszer is.

Kép

Kép
krisztinaa

Boldog névnapot Edina!
Boldog névnapot Bátor!

Kriszti, nagyon sajnálom a pénteki kínlódásotokat. Talán mára túllettetek rajta.

Nekünk is kemény napunk volt, egész nap talán 2x szundikált, de általában nyűgösen morgott felváltva üvöltéssel. És nem a cici kellett, pedig eddig bejött a nyügire. Végül este 9-kor kiütötte magát, kezét szétdobbva szunyál azóta a helyén.

A nagyokat sajnálom, alig volt ma rájuk időm.

Reni, kitartás! Mikor jön a párod?

Most már búcsúzok! Sírásmentes éjszakát mindenkinek és sok-sok tejcit reggelre!

Kati

Kép
bfkata

Sziasztok!

Bátornak nagyon boldog névnapot kívánok!

Valami biztos volt a levegőben, mert Vince is csak olyan épphogy evett,3 óránként, de nem a megszokott mennyiséget. Persze aki éhes marad az éjjel is kel 3 óránként. :(
A lányok legalább jól ettek. ( Meg én is ... :oops: )

3 napja Vince új beszédbe kezdett: Bffffffff és közben csücsörít és nyomja a nyálbuborékokat. :lol: Annyira jófej!

Sajnos elment a fergetegesen jó idő, hát miért ne hétvégére, amikor kirándulhatnánk. :twisted:

Sleep &playt sajnálom, én is ezt tapasztaltam anno.

vick
Kép
Kép
ervick

Kép
Nem túl előnyös kép Vincéről, de így látszanak a fogai, gondoltam megmutatom. :D

vick
Kép
Kép
ervick

Edina, sok boldog névnapot kívánok!

Kicsi Bátor, neked is!

Csak rövid bejelentkezés volt anyáéktól...

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!!

Kezdem azt hinni ,hogy rám alergiás a lányom.Ahogy apa kitette ma a lábát azóta nyüszög és persze a cici nem kell továbbra sem,csak most fordult a kocka,most a jobbat utálja :cry: :cry:
Csellel tudom csak megetetni,alvás közben......

Vick,elég kicsi a kép,de nagyjából látszik,nem küldenéd el az email címemre nagyba,nagyon kiváncsi vagyok hogy néz ki egy frissen kibújt fog.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Azt hiszem kezdek kimerülni! Visszatérünk az újszülöttkorhoz! 2-3 óránként kelt már 2. éjjel. Hulla vagyok, a fejem meg majd szétmegy! Tegnap egész nap vernyákolt, de a mai nap sem jobb. Talán most alszik egy kicsit (már 12 perce csönd van). A nagyokat kipateroltam az udvarra, ott tomboljanak. Anyáék is jöttek pár percre, persze a kisasszony formában volt, gyorsan lepasszolták nekem, és vigasztaltak, hogy az alattuk lakó picibaba is keservesen sír 2 napja és éjszaka. Lehet, hogy zavarja őket a gyors időváltozás?

Vick, nagyon édi Vince! Szerintem nagyon jófej a képen!

Nemhiszem, hogy veled van baja Kriszti, inkább te vagy az, akinek panaszkodhat, hisz te vigasztalod őt egész nap, ha bánata, fájdalma van! Neked önti ki a szívét!

Kati

Kép
bfkata

Zsuzsi jó vásárolni, igaz?? Úgy tudok én is örünki egy-egy apró darabnak is! Hogy jártam pénteken, voltunk az Auchanban, ott vettem azokat a klassz gumírozott toppokat. Most vettem még 2 dbot. Láttam a gyártótól vékonypántos melltartószerűséget, olyan, mint egy bikinifelső. Occsoé volt, gonoltam egy próbát megér, vettem M/L-es méretet, toppan az jó volt. Itthon felpróbáltam, hát épphogy a mellbimbómat eltakarja! (Mrs. Bean???) :oops: Hogy én mennyire nem vagyok tisztában a változásaimmal!!! Félretettem, hátha majd az eredeti méreteben hordható lesz.
Cukrázda!!! :lol: 14-én lesz a párom szülinapja, akkor majd én is kiélem magam! Azt hiszem a párod előre ledolgozta a plussz kalóriákat.

Szegény Dani! Rossz lehet látni a szenvedését, még mondani sem tudja, hol fáj. A dokinak ezt azért látni, hallani kellett volna, főleg, hogy te vitted őt idejében!

Szilvi, pelus: :twisted: Nagyon tudom ajánlani a DMest, ma rekordot döntöttünk, reggelre 33 dkg-os pelust mértem. (látod, a mérlegfüggőség már betegség)

Kezdi az üvöltést, hívat a kisasszony!

Kati

Kép
bfkata

Hahó!

Bátor, Edina, boldog névnapot Nektek!

Itt egész szép idő volt hétvégén, csak tegnap délelőtt esett az eső. Vettünk laminált padlót a nappaliba, ha elkezd kúsnzi-mászni Bene, ezt mégis könnyebb takarítani, mint a padlószőnyeget (személyszerint én is amúgy is utálom, végre van indok lecserélni :)), és a kis lábát sem dörzsöli majd ki, nameg hát ő közelről szívná be azt a sok port, amit egy ilyen szőnyeg tartalmaz. Szóval meggyőztem a párom, valamelyik hétvégén le is rakjuk :lol: :wink:
Remélem mindenkinek jól telt a hétvége, család-barátlátogatás, kirándulás, minden betervezett program jól sikerült!
Most leginkább Rád irigykedem Kati az aquaworld-ért, de azt nagyon sajnálom, hogy Míra ilyen rosszul viselte a távollétedet. :(

Fleur, Daninak jobbulást!!!! Dokinő... :? Csak érdemes lenne akkor körülnézni, mik az alternatívák a környéken gyerekorvos ügyben...

Nálam is kevesebb a tej, és Bene is kék-két és fél-három óránként kel második éjszaka, elég fárasztó... tényleg lehet valami a levegőben, ha többeknél ez a helyzet, nem lehet véletlen...

Babakocsiban számomra is "alap", hogy van egy vastag polárpléd Bene alatt is (nekünk ráadásul textilmózesünk van, ami külön van a babakocsi normál alsó részétől, így az még egy plusz réteg), azt továbbra sem szándékozom kivenni, alulról tényleg süt a hideg. Én tényleg az alapján tájékozódom majd, milyen lesz a testhőmérséklete a séta után, ha kimelegedne, akkor valamit elhagyok, addig meg marad.

Tud vki helyet ajánlani, hol lehetne ilyen kinti nadrágot találni? Mármint amit még rá lehet adni a benti cuccra. Célirányosan el tudnék menni valahova egyedül is, de sajna nézelődni nem nagyon van időm :(
Köszi előre is :)

Akartam még valamit, de a kismama-feledékenység tombol nálam is... :roll:

Megyek, felébredt, szép estét,
Ági

KépKép
gigilina

Eszembe jutott!! :lol:

Valamelyikőtök tett el céklát hozzátápláláshoz? Ha igen, sütötte vagy főzte? Hallottam ilyet is olyat is...
Köszi :)

KépKép
gigilina

Sajnos Ági nincs tapasztalatom cékla ügyben, én nagyon nem szeretem, nálunk inkább csak Eszter eszik, akkor meg megveszem neki azt a kis adagot valahol.

Milyen nadrágra gondolsz? Overáll helyett a harisnya fölé, vagy még az overállba? Farmer, vagy lábfejes kisnadrág?

Krisztina
Elküldtem a képeket, de sajnos telefonnal csináltam, hát így sem látszik sokkal jobban. :(

Voltunk ma játszóházban, valami fantasztikus hely, igazi dühöngő a gyerekeknek, ott aztán levezethetik a feszültséget. :D

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Ma lehet vmi a levegőben, Zsófi is nyűgösebb. Délelőtt le sem lehetett tenni. :(

Vick, nagyon aranyos a fog. Gratulálok! Örülök, hogy jól telt a napotok.

Kati, Mrs. Bean :-)

Ági, nálunk is padlószőnyeg van :-(

Fleur, Daninak jobbulást! Ez elég rosszul hangzik.

Enikő, nagyon boldog születésnapot kívánok!

Ja, azt nem is írtam, hogy vettem egy 85C-s szoptatós melltartót a bababoltban, mert a a meglévőim is ilyen méretűek. Itthon tudtam csak felpróbálni, kicsit nagy :-(

Voltunk ma kint, a szokásosan öltöztettem Zsófit: merev mózesünk van, abba egy polárpléd, Zsófi egy réteg ruhában és overálban, ill. vastag pléd, ja és persze sapi. Hazafelé már ordított szegénykém, itthon levetkőztettük, csupa víz volt :shock:

Szép estét!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Enikő
Boldog születésnapot!

vick
Kép
Kép
ervick

Edina d.e hívott hogy kisebb baleset érte otthon, ablakbecsukás közben leesett a kondigép padjáról és beütötte szegény mindenét, fekszik, törése vszínűleg nincs de Grétit se bírja emelni.
Jobbulást még1x itt is!

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!

Enikő Boldog Szülinapot!!

Edina jobbulást !!!

Zsuzsi, nagyon gáz ez a pelus, hallod 5 percet volt rajta és totál pisis, kakis lett teljes rucija ja még szegény anyosom is mert ő fogta a kezében ! Úgyhogy legszivesebben kidobnám , még nappal se lehet ráadni mert 5 percenként lehet átöltöztetni mert a pisi is kijön belőle! Sztem azért ilyen sz...r mert nincs hátul gumirozása ! :( :( , Tudod min gondolkozom h írok nekik egy mailt hogy ez egy nagy kalap ..... !!! :lol:
tök szuper hogy voltatok vásárolni a héten mi is megyünk apával mert megint csusztatva dolgozik ezen a héten mint a múltkor !

NÁlunk is megvoltak a hétvégi látogatok, kaptunk sok rucit, meg egy új fajta pelust vagy is ezt még nem használtuk , bodyt, popotörlőt, termoszt is ! bébi papit, meg gyümi levet !
Meg voltunk a nagyiéknál mert a dédinek volt a névnapja, jól bekajáltunk !

Képzeljétek apró piros pöttyök jöttek hátán ahol a pelus van meg a cickója felett , lehet h a melegtől ?? Tapasztaltabb anyukák hmm mitől lehet ez , mert én még arra gondoltam hogy esetleg a tejtől mert az ittam 2.8 % , pedig a másikat szoktam de ritkán de apa hozott pénteken és nagyon jól esett ittam belőle két pohárral!

Fleur, jobbulást Daninak és neked meg kitartást, sztem a doki váltáson nem te vagy így egyedül a sogornőm is simán váltott mert neki sem volt szimpi a másik!

Vick, játszóház szuper, jól tettétek hogy kimozdultatok, a sogornőm kislányai is járnak elég sűrűn nagyon imádják!!

Ági szuper a parketta, de azért az se egy leányálom takarítani sok a porcica ! A fütéstől ! ÉN két naponta porszívozom és egy héten egyszer fel van mosva a parketta, de két nap után teli van porcicával! :( !
Nekünk van ilyen vékony bélelt nacink, ami harisnyával tökéletes, mind 2 a turiba vettem neki én speciel és nagyon szeretem , de láttam az auchanba is sőt karira kis bélelt kord nacit kaptunk!!

Megmértem anyuéknál magam hát 1 kg feljött a 10 mellé. itthoni elromlott de még jó is mert akkor mindig ráállnék és még szomorúbb lennék!

Máté is ma nyügibb volt, sztem megint a front, áll hideg jön! :(
Na megyek mert kajcsi idő van !

Puszika

Majd holnap jövök !

SZ

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Ááá, minden elszállt amit írtam:(

Szóval: Enikőnek boldog szülinapot,
Edinának jobbulást!!!

Hétvégén nem írtam, mert Dávid egész szombat éjjel üvöltött (12-től 3-ig), majd fél öttől reggelig... Hasfájás, nyugtalanság.
Teljesen kiakadtam reggelre:(

Most hálistennek picit jobb, aludtunk és Dávid csak hajnalban kelt.

Ja és napok óta nem kell a pótlás, helyrejött a tejem. Sőt, a doki szerint, ha lehet ne etessük túl este és éjjel, attól nyugtalan.

Én egyelőre maradok az overallnal, aztán meglátjuk. D. egyelőre nem panaszkodott miatta.

Nálunk parketta van, de az vajon nem túl kemény a babának, ha kúszni kezd?
Úgy értem, nincs rajta szőnyeg csak egy pici helyen.

Majd még jelentkezem. Megyünk ma babamasszázsra, már ha sikerül jól időzíteni, és Dávid se nem eszik, se nem alszik, se nem ordít akkor...

bocs, hogy most csak így kutyafuttában.
Szép napot,

Móni
monke

Én egyébként a teliholdra fogtam az éjszakai nyűgösséget.
Szerintetek?:)

Én is rosszabbul alszom ilyenkor.

de végülis mindegy, mitől van, túl kell élni...
monke

Sziasztok!

Végre tudok jönni én is. Valahogy mostanában nem sikerül huzamosabb ideig csatlakoznom Hozzátok....

Múlt hétvégére lebetegedtem én, azután a párom.... Petra szerencsére egy kis taknyossággal megúszta és túl van az ultrahangokon és a három hónapos oltásokon.

Az adatok: 6100 gr és 63 cm.

Neki nem jön a foga, de folyamatosan ülni akar. Annak örülök, hogy egyre többet beszélget, a hasonfekvés továbbra sem tartozik a kedvencei közé. Most ott tartunk, hogy amíg tartani tudja magát, addig minden szuper, ha elfáradt akkor meg zeng a ház. :)

[[color=red]Edina, Bátor: Boldog névnapot!
Enikő: Boldog szülinapot!
Edina: jobbulást, vigyázz magadra.
[/color]

Sajnálom a baleseteket a pelus miatt. Nagyon bosszantó, különösen, hogy márkás és nem no name pelenkáról van szó.... Még ha szeretnének öltözni.... ;)

Vick: Vince nagyon aranyos a kis fogacskáival!!!! :)

Szép napot!

J.

(nem tudok normálisan színt váltani :( )

Judit

Kép
petra09

Sziasztok!

Megint csak beköszönök, valahogy nincs időm és energiám itt ülni a gép előt, főleg hogy odakint egyre szebb az idő :lol:

Tegnapra sajnos Marci is betaknyosodott, elkaptaa kórságot tőlem, de egyelőre semmi komolyabb (kopp-kopp-kopp), és éjszaka is csak kétszer kelt fel orrot szívni. Ilyenkor persze most kap enni is, mert kell neki a folyadék! De eszik és alszik rendesen és a jókedve is megvan! Úgyhogy délután felhívom az orvost, mert nemszeretnék lemenni vele a rendelőbe, nehogy betegebb legyen!

Holnap megyünk a hematológiára, még felhívom őket, hogy a nátha miatt lehet-evagy kell egy másik időpontot kérnem :shock:

Szép napot mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Hahó!

Isten éltessen, Enikő!
Remélem jól vagytok, kezd helyreállni a szopi Nálatok is!

Edina, Neked pedig gyors regenerálódást! Sajnálom a balesetet, remélem hamar helyrejössz!

Csajok, március van :D:D

Nem tudom, összességében melyik a jobb, a szőnyeg vagy a parketta. Nekem a parketta jobbbnak tűnik, lehet, hogy kétnaponta porcicásodik, de Szilvi, gondolj bele, azt még mindig sokkal könnyebb összeszedni, mint egy szőnyeget portalanítani. Igaz, hogy azon nem látszik, ha poros, de attól még benne van ugyanaz a mennyiség, sőt. Nem is feltétlen lenne ezzel gondom, de a párom családjában elég sokan allergiások, a porra is, és az ekcéma is azt bizonyítja, hogy Benének is van valamelyest hajlama ilyesmire, nekem alapvetően ezért fontos, hogy ne padlószőnyeg legyen.
Zsuzsi, nem tudom, Nektek milyen a szőnyegetek, de nekünk a nappaliban elég durva és kemény is, és nagyon ki is van kopva (elé régi), szóval nem puhább, mint egy padló, és dörzsölne rendesen. De pl. a hálónkban már egy puhább fajta van, azt nem is akarjuk lecserélni.

Vick, olyan overall-szerű nadrágot szeretnék, tehát amit még akár a benit nadrágra, rugira is rá lehet adni, lehet lábfejes is vagy nem, az mindegy. De vagy csak gatya legyen, vagy ha van kabát része is, az teljesen különálló legyen. Szeretném már a kendőt kipróbálni, ahhoz kellene. :)

Őszintén szólva, a cékla nekem sem kedvencem... :oops: De hátha Benének ízleni fog, legalább még most, ha később nem is. És nagyon nagy vastartalma van, mint a sütőtöknek, de jó lenne egy alternatívának, hogy ne csak sütőtökünk legyen. Ha meg mégsem eszi meg, hát ez van, végülis nem egy drága dolog, nem nagy pénzkidobás. Egyik ismerős adta almával, krumplival, később husival is összekeverve, és az ő gyerkőce nagyon szerette, hát majd meglátjuk :)
Tényleg, Ti a máj-kérdéshez hogy álltok? Mármint sokak szerint lehet korán adni és egészséges, de mások szerint, mivel az az állat méregtelenítő szerve, tele lehet káros anyagokkal, miért lenne jó az egy babának? Én nagyon szeretem a májat, de ettől még nem tudom, mi a helyes döntés :?

Megyek, este vendégek jönnek, sütök egy sütit :)
Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Edina
Sajnálom az esést, gyors felépülést kívánok!

Ági
Én vettem farmer kertészgatyát Vincére a Corában (990 Ft volt), nem bélelt, de ha a bentire adod szerintem elég lehet.
Én próbálkoztam a májjal (a főzéssel a méreganyagok semlegesülnek, amik esetleg vannak benne, bár nem hiszem, hogy vannak, mert az azért nem épül be a májba), de a gyerekek hamar eldöntötték, hogy utálják, úgyhogy el is dőlt a kérdés. :lol:

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

2008. decemberi kismamiktól vagyok.
Teszvesz-re folyamatosan töltöm fel kisfiam kinőtt ruháit/holmijait. Akit érdekel nézzen szét.

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Aida

Hó babázást mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!!

Enikő Annájának Boldog Szülinapot!!

GYors bekukkantás, kis drágám egy óra óta alszik, ja és 11 kor evett utoljára kint aludt két órát most behoztam de azóta is durmol!!

KÉpzeljétek ma reggel vette észre a párom mikor játszott vele ,hogy van agy nagy fehért pukli az ínyén hátul, erre mondja a párom h ez a foga, mondom dehogy is , azátn megnéztük és teli van a kis szája fehér pöttyökkel, hmm visszajött a szájpenész , fene vinné el, igen ezt mondta anno a védőnő h ez megtelepedik és sporája ennek a gombának többször előjöhet, úgy hogy ma rohantam vele a védőnőhöz de megnyugtatott hogy semmi komoly de ez minden 2 . babának van , pés nem azért van mert gondatlan vagyok hanem ő ilyen érzékeny , nem velem baj ,hogy koszos lennénk ezzel nyugtatott mert mondtam neki h lehet hogy én nem csinálok valamit jól! :cry: :( ! Újra kezelni kell!

De 4850 grm és 59 cm ! :D :D és mosolygos beszélős baba!!
Ja másik story beszélgetünk a védőnővel erre trottyolt kettőt és totál átázott mindene, teljes ruci csere a védőnőnél úgy égett a fejem ! :oops: :oops: , még jó hogy volt nálam váltás ruci! És ez kivételesen libero pelus volt! :lol:

Na mennem kell mert ébredezik!!

puszika majd még benézek

SZ

Móni babamasszász szuper, már én is várom h meggyógyuljon a bnőm kislánya!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok,

Móni, sajnálom a rossz éjszakát :-( Remélem, javul a helyzet.
Hogy sikerült a babamasszázs? Hol szervezték?
Szerintem a telihold ugyanolyan mint a front, mindent rá lehet fogni :-)

Edinának jobbulást!

Enikőnek boldog születésnapot!

Tegnap egyébként lehetett valami a levegőben, Zsófi is nyűgös volt és ma délelőtt se igazán tetszett sehol. Vagyis ez így nem igaz. Mindig hasra fordul, már a kiságyban is, de visszafordulni nem tud. Lesben kell állni, mikor unja el magát és vissza kell fordítani. De mihelyst a háta földet ér, azonnal fordul hasra ismét. Nagyon aranyos. Ja és van játszószőnyegünk. Majd hozok képet. Igazából kicsit már bánom, hogy megvettük, mert szerintem Zsófi már nagy hozzá. Talán később még jó lesz, ha kitapasztalja, hogy zörög meg sípol a virág , ami rá van varrva, vagy ha majd eléri az íven lévő játékokat.

Ági, mi finomat sütöttél?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hali!!

Megvagyunk,csak úgy eltelt a nap.....
Itt volt du a húgom és hatalmasat sétáltunk.
Még mindig tart a szopisztrájk,de nagyon érdekes,mert este és reggel nem,csak napközben.

Jó éjt mindenkinek

Kép

Kép
krisztinaa

Zsuzsi, a múltkori szilvalekváros sütit :) Muffint akartam, de nem volt itthon csoki (mindet megettem :oops: :))
Nagyon ügyes kislányod van, hogy már ennyire természetesen forgolódik, büszke lehetsz rá!!! :lol: :wink:
Kiváncsi vagyok a szőnyegre, remélem tetszik Zsófinak! Én egy kicsit jobban belógatom neki a játékokat, jobban annál, mint amúgy a kis tartókák engednék, így tudja már most is őket ütögetni, és most már ügyesen meg is fogja azokat, amik beleférnek a kis markába :)

Vick, köszi, akkor Benére bízom én is a döntést máj és cékla ügyben is :wink:

Jóéjt Lányok, remélem mindenki csak a jóidő miatt maradt távol ma, és semmi gond nincs! :)

KépKép
gigilina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?