Sziasztok!!
Na ideértem ma már én is !! TEgnap nem tudtam sajnos, csak szopi közben olvasni titeket de írni nem ment , délelőtt takarítottam , du meg mentünk a kis barátunkkal sétálni és utána felmentünk hozzájuk este értünk haza, apa is későn jött úgy hogy egyedül csináltam mindent!

de sikerült !

!
ja meg tegnap itt volt a kárszakértő is a gumival kapcsolatban , kiváncsi leszek mennyit fizetnek ki !!??!
Betegeknek jobbulást!!
Zsuzsi bassszus,.......... jó kor olvastam a pelus storydat , mert Párom pont most vett egy csomaggal most van rajta az első hát kiváncsi leszek!

! ÖÖÖÖ megvettem a nők lapját de hol van a férjed benne , nem találom a mostaniba van benne??? lehet hogy csak figyelmetlen voltam , megírod .hogy hol?

köszike!
Játszószönyeg a MÁria boltba se volt??? Mi is oda járunk vásásrolni? Én nagyon szeretem!!
Tegnap én borsót, répát, krumplit főztem bot mixerrel

összetörtem bele egy kis tejföl, sütöttem halrudakat és ez volt az ebéden isteni fini volt!! Borsót egész jól bírta így turmixolva!!
Enikő sajnálom a szopi sztrájkot! Remélem hamar megoldódik!
Mind a kettő dologról hallottam fogzás ügyben, sztem mi is kiprobáljuk majd őket!
Képzeljétek ma olyan büszke voltam a kis drágámra elmentünk a baba mama klubba, nagyon szuper volt , volt vagy 15 gyerek, és nagyon tetszett neki, a sok gyerek úgy nézte őket , csak akkor sírt mikor éhes lett, 2.5 fél órát voltunk ott , nekem is nagyon jó volt kimozdulni, egyik kisfiúnak volt a szülinapja hmmm hoztak tortát, meg sok nasit , ettem is fini csoki tortát meg sütit jó tett a kg imnak !

, de jól esett.
Van itt nálunk ringató, meg süni zene is, meg szerdánként diavetítés oda is megyünk nagyon szupi volt!! Ha valakit érdekel jöhettek ide hozzánk !!
Kg kat ne is mondjátok én is felszedtem már 1 kgt a plusz 10 mellé , én is megyek nacit venni mert már egyse kényelmes !!
Szerencsére nem kellett még tápszer!!
Móni örölök h most jobb éjszkátok volt!
Mangora szuper h jobban vagy már!!
Katicat , Mangora, Móni ti hogy álltok a tejcsivel??
Katicat, de jó hogy ti is kimozdultatok, fogacskát meg sajnálom!! Massszázs??
Hozzánk is jön a bnőm csak beteg a kislánya azért nem jött még Mátét maszírkázni !!
Nektek nem csinál olyat a bébitek h mocorog és közbe nyög sokszor erre kelek fel de átmegyek és csukva van a szeme , várok mi van ébred e stb.. de puki jön vagy kaka, de van h 2-3 órát is szenved mire kijön a kaka, v a puki, de nems ír , lehet h apocakja fáj,Ű?? Most elkezdtem adni neki köményes teát, iszik pár kortyot és úgy mocorognak a kis belei hogy csak na és sikerül jobban a puki , kaka!!
Nekem mázlim van mert ő mindent elfogad, mármint cumisüveg, kanál, pohár, cici, csak a sima vizet nem!!
Én is bajba vagyok h mit adjak majd rá most tavaszal, megyünk mi is venni neki egy két szerkót!!
Tavaszi szerkó sztem benti, max plusz harisnya , kis kabát, vékony takaró , de milyen sapit?????????????
Móni sztem a kendő alá se jkell nagyon beöltöztetned mert úgy melegítitek egymást hogy csak na, pl tegnap rajtam volt mert tevékenykedtem aludt benne, és majd meg sültem izzadtam mint egy ló, ráadásul úgy ide sütött a nap a házba hogy pluszba még az is , úgy hogy kész voltam !!!
Na megyek mert kezdődik az esti műszak !
pUSZIKA
jÓ HÉTVÉGÉT, MAJD MEGPROBÁLOK BENÉZNI !!
sZ