Köszi, köszi Lányok!
Most van időm picit pötyögni, mert mindkét pasit kiütöttem. Alszanak mint a tej.
Dodó, ok, nagyon várom, rajongok a tavaszi virágomlásért. Már nagyon várom, kissé sok a hóból, meg az állandó lapátolásból.
Szóval igen, tegyél majd fel képeket.
Babakocsit sajnálom, de remélem fizet a biztosító és akkor lesz egy csúcsszuper új járgányotok.
Remélem jól jöttök ki belőle, most két poz. példám is van, egy leányzónak két hete lopták el a családi és munkakocsijukat, benne a méreg drága concord üléssel, aztán utána meg már azért drukkoltunk, hogy ne legyen meg, mert a biztosító fizetett egy vadi új kombit és az árban benne volt egy vadi új stm ülés is!
De egyik barátosnémnál fél év alatt kétszer ázott be a lakás, feljött a parketta, minden, persze nagy bosszúság, de annyi lóvét kaptak, hogy abból az egész lakást kifestették, plusz az új parketta és teljes fürdőszobafelújítás, új csempe belefért. Azért ez nem rossz!Drukk, Nálatok is hasonlóan jó lesz a vége!
És persze akkor drukk a "kékesedéshez" is!
Meg apának is holnapra!
Méz: nálunk is fogy nagyon, szerencsére párom nagypapája méhészkedik, így nem kell messzire menni 100%os akácmézért!
Niki, az antibikát nem a vesehomokra adták, hanem egy hugyuti fertőzésre, ami sima náthából indult torokfájással.
Vesehomok, annyira nem félek tőle, csak ijesztő volt az az egy éjjel, amikor gyakorlatilag nem tudtam pipilni, hiába kellett nagyon. Aztán derült ki, hogy emiatt. Iszonyúan fájt, de gondolom, Te pontosan tudod, milyen érzés.
Tényleg milyen rendi apája, palacsinta, most én is elszopogatnék párat. Na, majd délután anyósomnál csinálunk gofripartit.
Bibar, jó bútornézegetést!
Esetleg, ha vki lakik Vecsés felé, ott van a Katica bababolt, mindenük jóval olcsóbb, a bútorok is. A másik topikból, Leviféle, nagyon sokan onnan rendeltek anno! Csak egy tipp persze...