A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Sziasztok!
Hu, jó sokat írtatok!!

Edi!
Ismét szupi dolgokat vettél!!!

Merci, Manorka!
Nagyon édesek a babócák az UH képeken!!!

Merci!
Cuki a talpacska!

Manorka!
Hát tényleg végig csupa mosoly ez a baba.

Anyamaci!
Én ugy tudom, hogy 6 óránként lehet.....3 óránként más hatóanyagút lehetne bevenni....de kismamaként ugye nem nagyon lehet semmit. Max még sima paracetamolt
.

d.dodó

Jaj, nem is meséltem! Tök jó idő szokott lenni a szobánkban, de igy is télen gyapjutakaró + pokróc van rajtam, és igy szeretek lenni, nem fázok. Hát ma hajnalban valamikor arra keltem, hogy ugy rázott a hideg mint a kutya. Én nem tudom mi lehetett. De kellett egy negyed óra mire megnyugodtam, és nem vacogtam, és vissza tudtam aludni. (lázas nem voltam)

d.dodó

Na, mára elköszönök! Jó éjt!

d.dodó

Jó reggelt!!!!

Anyamaci
jobbulást :oops: :oops: én nem emlékszem mennyi időnként lehet bevenni :oops:

Manorka
jézusom tényleg vigyorog egyfolytában,valami tündéri ez a manó :lol: :lol: :lol: hú lesz itt buli tényleg,jó kis elosztás :wink: :wink: szép nevek,tessék dönteni hogy nevén tudjuk nevezni :lol: :lol: 19. hét :lol: :lol: :lol:

Dodó
képzeld ilyen nekem is volt már mióta terhes vagyok,kétszer is,és nem volt láz,nem is értjük mitől lehetett :oops: :oops:

Merci
szép a manócska

Csipet
jól van akkor már nyáron bandázunk :wink: :wink:

Pocak
hogy van az urad??meggyógyult már?

bibar

Jó reggelt!
Anyamaci!Nem tudom én se hány óránként lehet, de remélem már jobban vagy, és már nem is kell az info.
Manorka, nagyon édes kismanód van!!!!Milyen mosolygós már odabent is!!!!!! Sajnálom, hogy Neked is ilyen dehézségek vannak, és nagyon sajnálom az előzményeket. Én eddig még nem hallottam, de megkönnyeztem nagyon. :(
Na délelőtt babauszi, de apja megy be vele, én csak nézem őket most egy darabig. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jo reggelt Lanyok!

Bibar: Apa meg mindig beteg, azota is kulon alszunk, ma nem is ment melozni, mert olyan beteg meg mindig. De azert tegnap betegen is elvanszorgott es hozott nekem valentinnnapi meglepit, cuki volt nagyon.

Niki: remelem jobb mar a kedved egy picit, lenyeg a pozitiv gondolkodas, sok pihenes es minden rendben lesz meglatod.

Manorka: tenyleg kis vigyori a babad, aranyos nagyon.

Gratula a tegnapi uh-osoknak, Mercynek es Freyjanak. (Ugye ti voltatok ketten es Manorka?) Sajna idonkent kihagy...

Bebike: nem semmi amin atmentetek, de remelem most mar azert megnyugtato hireket fogtok kapni.

Edi: ezek a kiccipok.....falatkak...utolag is de nagy nagy gratula a 17. betoltott hetedhez.

Dodo: mindjat itt az uh...mar tukon ulsz szerintem..

Zsani: milyen volt a bababorze, vettetek valamit?

:D :D :D :D :D :D
pocaklako

Jó reggelt!
Reggeli műszak! :)

pocak!
Igy igaz!!! Holnap ilyenkor már uton leszünk a korházba!! :lol:
Szóval az se biztos hogy előtte bejelentkezek már....majd meglátjuk hogy ébredek!

bibar!
Végülis jellemzőek a hőhullámok a terhességre, de hogy ennyire erősen. Nekem Lizyvel mindig melegem volt!!

d.dodó

Jó reggelt kismamik!

Manoka: Írtó édes a mosolygós kislányod! Kis vigyori manó. :)
Nekem mindkét név tetszik...
Bízzunk benne, hogy nem lesz semmi probléma a méhszájjal...biztosan nem!
Pihenés-pihenés-pihenés!!! (már amennyire lehet Nóri mellett)
:wink:

Emi

Emi

email4
Budapest

HOLNAP UH!!!!!! :lol: 8) :idea: :?: :wink:

d.dodó

Sziasztok!
mercy: örvendetes, h minden rendben van! gratula a mocorgáshoz és ez a talp.... :lol:

edi: okos kutyu, nem hagyta h szétázzon gazdi telefonja :lol: nagyon ééééédesek a topánok!

maki: remélem mára jobban vagy és Maszatka is mocorog!

anya maci: Ti hogy vagytok? remélem este már nem kellett gyógyszer!

manorka: minden rendben lesz, ilyen mosolygós babával nem lehet gond!!!!!! :lol:

fóka: köszönöm a nyugtatást. tengap "kaptam egyet", kicsit lehiggadtam. mától már visszaszámlálunk???!!!!

pocak: milyen aranyos apa :lol: most már tessék +gyógyulni! me valentin nap alkalmából dolgozunk :(
vacak volt a börze, amit akartunk nem volt. igazából kiakadtam, h ilyen agyonhasznált-mosott cuccokat miért nem adják ingyen rászorulóknak, hogy képesek pénzt kérni értük.... tényleg nagyon kiábrándító volt. nem baj, ott gondoltunk egyet és elmentünk nagymamámhoz, aki nagyon örült nekünk. együtt ebédeltünk és elvittem bevásárolni, ne kelljen gyalog mennie. hazafelé bementünk az esztergomi tescoba, jól bevásároltam magamnak :lol: le voltak árazva a fehérneműk, így kaptam bugyit, melltartót, pizsamát, Manócska meg bodykat :lol:

dodó: holnap mikor lesz az uh?

Kép
zsani78

zsani!
Bent van az aláírásomban. ;) De amugy 9-re.....8:20-kor indulunk.

d.dodó

Dodó
jaj de jó,gondolom hogy várod már :lol: :lol:

Pocak
szegény Apa,jobbulást neki!!!én nem kaptam valentin napi meglepit sajna :oops: :oops:

Zsani
jaj azon én is ki tudok akadni,ami olyan szar azt igenis adják rászorulóknak,Olivérről is maradt sok amit el nem adnék mert agyonhasznált,megy a dokinéni rendelőjébe ő meg kiosztja azoknak akiknek kell :oops: :oops:

bibar

na megyek ebédet intézni,aztán altatás,délután meg megyünk Anyukhoz,Olivért otthagyjuk mi meg ikea és társai :P :P :P este jövök,irjatok :wink: :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!

Anyamaci, nekünk a kórházban 4 óránként adták csak szigorúan. Mivel ugye külfüldön tiltják is az algot, ezért érdemes vigyázni vele, de pl. aki nagyon migrénes az eszi, mint a cukrot terhesség alatt is és nem szokott gondot okozni, szóval azért nem kell megijedni.

És mellé sztem mindenképp vegyél be belladonna-t, mert az nagyon jól leviszi a hőemelkedést. Persze, ha hiszel a homeopátiában, akkor megfázásra van egy 4-5 fajtából álló koktél, 2 nap alatt elfújja a dolgot. Mi szorgalmasan esszük, meg az immunerősítőjét is. Levi rengeteget volt beteg az első évben. most meg csak kétszer eddig a télen.

Ha meg a h1n1től tartasz és nem vagy beoltva, akkor érdemes otthon tartani tamiflut.( de azért ezt beszéld majd meg a dokiddal) Iszonyú drága, de amikor még vita volt, hogy biztonságos-e az oltás, azt mondták, ez az egyetlen gyógyszer, ami segíthet, persze nem 100%os, de jobb mint várni a csodát. Viszont ezt a tünetek megjelenésekor azonnal be kell szedni. De a h1n1 39 fokos lázzal jár, tehát ne aggódj!

Niki, nagyon sajnálom hogy problémák merültek föl, remélem mihamarabb megoldódik a dolog! Pihizz sokat, bár gondolom egy 9 hónapos mellett nehezen lehet.
Kutyinak is gyógyfülvakarás!

Dodó, Neked is üdv! Csodás helyen laksz, mekkora most a hó? Holnapra drukk!

Mosolygós uh meg hihetetlen cukkancs! TELJESEN ELOLVADTAM.

Én is elsírhatom bánatom?
Nálunk szerencsére kiderült, hogy nincs nagy vész, mert ugye nem is írtam, de sajna bárányhimlős lett az unokahugi és senki nem tudta megmondani, én voltam-e kiskoromban pöttyös. És ugye ez írtó veszélyes az albérlőmre nézve, végtaghiány, vízfejűség, azonnali abortusz, szóval minden felmerült sajna. Így volt két nagyon kemény hetünk, amíg megjött a szerológiai eredmény. De szerencsére poz. lett, így nincs nagy gond. De közben pocsék lett minden laborom is, és vesehomokot is kimutattak,így tömtek antibioval, ennek sem örültünk, most hétfőn jön meg az ismétlőlabor eredménye. Kicsit izgulok is. Majd kitalálták, hogy nem lesz ez így jó, hogy hetente jön vmi új, az amúgy totál alacsony vérnyomásom is 150 fölött volt....le akartak fektetni.
Amúgy mindenki szerint stressz, mivel karácsony előtt 3 nappal hívtak a melóhelyről, hogy akkor nincs munkaviszonyom jan. 1től, majd kitalálták, hogy mégis lesz áthelyezéssel...de közben letiltották a gyedemet (ami akkor is járna, ha nem lenne munkaviszonyom) és azóta is ígérgetnek, ugyan az új szerződést aláírtam, de azóta sem küldték ki és a gyedemet sem indították újra. Így meg egyre nagyobb kakiban ülünk, szintén holnap megyek be újra, megkérdezni hogy akkor most mi van... :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köszönöm, aranyosak vagytok.
Este, az algopyrin után, lassú emelkedést követően, két óra után elindult lefelé a "hőemelkedésem".
Egész jól aludtam, de nehezen nyeltem ... ennyi reggelre is megmaradt :( Láz sehol, még szelel a nózim, de a torkomban van két hívatlan "labda" :(
Indul a mézes-tea kúra, plusz, minden órában egy közepes kanál mézzel "gargalizálok" :)

Azt tudjátok, hogy a méz az egyetlen olyan élelmiszer a világon, mely nem romlik meg? Képtelen megpenészesedni, nem tud veszíteni az "erejéből", annyira antibakteriális, hogy ebből önmagát is örökéletűvé teszi - gondolok itt az eredeti, tiszta mézre :)
Találtak a piramisokban is mézet, megkristályosodott ugyan, de ehető volt :)

Bízom én is az erejében! Igaz, összeragad a szám, de mindent a cél érdekében!
Vendég

Anya Maci: talan olvastal minket Mamkival pont egyszerre lettunk betegek meg januarban. Megfazas, kohoges, kicsi laz, torokfajas stb. Sok pihi, Tea, mezes citrom, kamillas goz, villanyparna. Ezek hoztak engem helyre, asszem gyogyszert nem is szedtem csak ezust kollagenes orrcseppet kaptam. Javulast Neked! Es pihenj es legyel a jo melegben amennyit csak tudsz.

Dodo: holnap szupereros drukkokat kuldunk, mivel Te kevesszer kersz belole. Figyelj mar, probalj mar meg beszelni a dokival, hatha megmondja a nemet. Nagyon nagyon szoritunk.

Bibar: meg lehet, hogy delutan jon egy kis meglepi..nem gondood?
Mi jot fozol? Nalunk van meg egy kis husleves Apanak, lesz rantotthusi, krumplipurevel, rantott sajt tartarral, es meg csinalok egy kis lencsefozit. Mivel reggel megyek vervetelre, el fog menni a delelott, igy megfozok ket napra. Mit vesztek az ikeaban?

Zsani: sajnalom, hogy ilyen gagyi volt a borze, de minden jo, ha avege jo, asszem jobb volt a tescos shopping.

Na roboko tovabb, majd delutan meg benezek, puszi mindenkinek
:) :) :) :) :)
pocaklako

bibar!
Jó vásárolgatást! Mit néztek az IKEA-ban??

aprooka!
Most ugy fél méter hó van, de fagy.... -13 fok van ma. De majd teszek olyan képet is, amikro tavasz, koranyár van, és minden virágzik.
Sajnálom, hogy nálatok is volt aggódás bőven.

anya maci!
Örülök, hogy jobban vagy!!
Érdekes amit a mézről írtál! Én nagyon szeretem. A kedvencem az akácméz!!! És van otthon méhész ismerősünk (ő apa fuvarozó társa), és mikor épp ide svédbe volt fuvarjuk, akkor elláttak finom hazai, tiszta mézzel (amugy itt rohadt drága a boltban).

d.dodó

Pocak!
Köszi, aranyos vagy!!! :D

d.dodó

Én azért UH előtt még várnám edi privijét, hogy mit mond a kristálygömbje, de persze csak ha van ideje.

d.dodó

Nem is tudom hogy írtam e (asszem nem). Képzeljétek, talán év vége felé említettem, hogy tavaly sajnos 3-szor is beázott a pincénk...mindig jöttek, felszedték itt a fal mellett a macskaköveket, próbálták megcsinálni.....minap mentem le a pincébe, és majdnem elsírtam magam. Uj babakocsit kell vennünk, mert olyan penészes, tisztíthatalan lett a babakocsi, hogy én abba babát nem teszek bele.
Épp most írom a levelet a biztosítonak, és mellékelek nekik képet is, és irom, hogy mivel jön a tesóbaba, muszáj uj babakocsit vennünk (ami ugye nem hiányzott, főleg igy hogy nincs munka). Remélem kifizetik.

d.dodó

Ja, és holnap nem csak az UH-hoz kérnék szuperdrukkokat, hanem holnapra lett áttéve Ati állásinterjuja is. Igy arra is kérnék drukkot!!

d.dodó

Olivérnek bútort kukkolunk,na nem veszünk még csak tervezünk :lol: :lol: :lol:

Dodó
drukk hegyek mennek,én lányt mondok neked :wink: :wink: :wink:

Pocak
husi leves,milánói +túróstészta,hú nálatok nagyon fini lesz :wink: :wink: :wink:

Aprooka
akkor volt izgalom,de örülök hogy voltál már barihimlős,az tényleg nagyon veszélyes :oops: :oops: a leleteid meg csak javulnak majd :oops: :oops:

na most már tényleg megyek,pihi olvasás amig alszik a manóm :wink: :wink: pussz nektek :wink:

bibar

Dodo, hat persze, hogy mennek majd minden iranybol a szuperdrukkok, duplan.

Bibar: nalad is nagyon fincsi lesz az ebed... :D
Ha Apa nem lenne ilyen rosszul mi is mennenk valahova, de jobb ha kifekszi..jol megfazott... :?

Aprooka: szoritok, hogy most mar minden a legjobban alakuljon.
pocaklako

bibar!
Pedig ha tényleg kivánság topik, akkor fiut szerenék ;).
De azért ha lány lesz is örülni fogunk neki.

d.dodó

Mi lassan indulunk ebédenli (meghívott az egyik magyar srác). Tervek szerint póréhagyma krém levest készít, és rizst, krumplit, rántott gombát...de majd ha hazajöttem megírom mit is ettünk ;). Mi viszünk egy tortát, de csak boltit.

d.dodó

Anamaci!De örülök, hogy lement a lázad! Jobbulás kívánok!!!!Nagyon jó ám a mézes tea!Engem is az tett helyre. Meg az Aloe Vera. :oops: Érdekes,amit leírtál a mézről!Nem tudtam!!!!!
Aprooka, sajnálom, hogy nálatok is aggódás van!A vesehomoktól ne ijedj meg!Igyál nagyon sokat!Napi legalább 3l-t. Nekem 2x volt kövem(egy elég súlyos) meg a terhesség alatt homokom. Szépen kitisztul,ha eleget iszol. A görcsökre figyelj, hogy ha az van,akkor csak 1 fajta gyogyót kaphatsz rá.Meg nézesd meg, nehogy nyílj!Én még antibiot sem kaptam akkor, szépen elmúlt!!!!! De pihenj Te is,amennyit Tudsz a tesótól!A melóhelyed meg sajnálom.Nem tudsz az OEP-hez fordulni, hogy közvetlenül ők utaljanak Neked?
A férjem a legédesebb a világon!!!!!Palacsintát kívántam nagyon, erre nekiállt sütni! Annyira imádom!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

dodo: bocs :oops: pedig a 15-ét még láttam..... megy a drukk, duplán!

aprooka: nagyon jó, h már átestél a pötyin, legalább ettől nem kell tartanod! a stressz biztos sok galibát okoz, remélhetőleg rendeződnek a dolgaid! nem értem hogy vonhatják meg a gyedet, de holnap gondolunk Rátok is, h tisztázni tudd a melóhellyel!

Kép
zsani78

Köszi, köszi Lányok!
Most van időm picit pötyögni, mert mindkét pasit kiütöttem. Alszanak mint a tej. :lol:

Dodó, ok, nagyon várom, rajongok a tavaszi virágomlásért. Már nagyon várom, kissé sok a hóból, meg az állandó lapátolásból.
Szóval igen, tegyél majd fel képeket.
Babakocsit sajnálom, de remélem fizet a biztosító és akkor lesz egy csúcsszuper új járgányotok.
Remélem jól jöttök ki belőle, most két poz. példám is van, egy leányzónak két hete lopták el a családi és munkakocsijukat, benne a méreg drága concord üléssel, aztán utána meg már azért drukkoltunk, hogy ne legyen meg, mert a biztosító fizetett egy vadi új kombit és az árban benne volt egy vadi új stm ülés is!
De egyik barátosnémnál fél év alatt kétszer ázott be a lakás, feljött a parketta, minden, persze nagy bosszúság, de annyi lóvét kaptak, hogy abból az egész lakást kifestették, plusz az új parketta és teljes fürdőszobafelújítás, új csempe belefért. Azért ez nem rossz!Drukk, Nálatok is hasonlóan jó lesz a vége!
És persze akkor drukk a "kékesedéshez" is!
Meg apának is holnapra!
Méz: nálunk is fogy nagyon, szerencsére párom nagypapája méhészkedik, így nem kell messzire menni 100%os akácmézért!

Niki, az antibikát nem a vesehomokra adták, hanem egy hugyuti fertőzésre, ami sima náthából indult torokfájással.
:?
Vesehomok, annyira nem félek tőle, csak ijesztő volt az az egy éjjel, amikor gyakorlatilag nem tudtam pipilni, hiába kellett nagyon. Aztán derült ki, hogy emiatt. Iszonyúan fájt, de gondolom, Te pontosan tudod, milyen érzés.
Tényleg milyen rendi apája, palacsinta, most én is elszopogatnék párat. Na, majd délután anyósomnál csinálunk gofripartit.

Bibar, jó bútornézegetést!

Esetleg, ha vki lakik Vecsés felé, ott van a Katica bababolt, mindenük jóval olcsóbb, a bútorok is. A másik topikból, Leviféle, nagyon sokan onnan rendeltek anno! Csak egy tipp persze...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

:)

Képzeljétek, most vettem észre, könnyebb lett sokkal a nyelésem ... 6 kanál méz csorgott le a torkomon és már van eredménye. Ilyen nagy dózisban még soha nem ettem, tényleg csak a gyermekem kedvéért tettem, és banyeg, rögtön lett eredménye!

Dodó, nem csodálom, hogy nálatok is drága a méz, sajnos ez egyre inkább így lesz, főleg a "nyugati civilizációban", ahol az egészség kincs! Ezért kellene a magyar méhészeket, a mezőgazdaságban dolgozókat megbecsülnünk, mert jó minőségű élelmiszert állítanak elő! Sajnos az olcsóbb ára miatt a színezett, ízesített, génmódosított, vegyszerezett kaját vesszi a nép (sokszor én is), olyan nehéz odafigyelni rá!
Vendég

TIPP
Én utálom a gyümölcsleveket, mert nekem kissé "savasak" - gondolom az ilyen-olyan adalékokat nem bírja a gyomrom.
A férjem hozott múlt szombaton 100%-os meggylevet ... na, gondoltam, ez megint úgy 100%-os, ahogy a bolti.
Amikor ő töltött magának, meglepődtem az állagán ... meggypüré volt ... megkóstoltam én is, és láss csodát, semmi bajom nem lett tőle, sőt, reggel, délben, este is ittam, isteni finom! Sűrű, így aki üdítőnek akarja, higítani kell vízzel, de olyan finom, hogy csuda.
Kecskeméten vette, de mintha a Mammutban a biorészlegen láttam volna.
www.kujani.hu - Utána néztem, a Kujáni Tanyán készíti egy család, ahol mindenki növényvédelmi szakember :)
5 literes kiszerelésben kapható, Kecskeméten 2000 Ft volt az ára. Szerintem ez megéri! (1 literes üveges bio gyümölcslé 1000-2000 Ft között van)
Nincs jutalékom a cégnél :), de gondolom nektek sem mindegy mit adtok gyermekeiteknek - pocakban és pocakon kívül. Gyümölcs szezonban persze frissen hozzá lehet jutni ennyi vitaminhoz, de télen ez remek pótlás lehet!
Csatolok a dobozról egy képet, a neten találtam, talán így könnyebb a boltban kiszúrni.
Kép
Egyébként egy praktikus adagolócsap van a doboz alján, könnyű belőle tölteni.
Vendég

Közben visszaolvastam ...
Aprooka, egy pedagógus ismerősömmel is ilyen mizéria történt, a sok kockafejű miatt nekik perelniük kellett, de végül a bíróság természetesen nekik adott igazat, kis csúszással de minden jogos forintjukat megkapták!
Vendég

Csak én ülök a gépnél :( A torokgyuszim miatt nem mentem a családi ebédre, nem akartam fertőzni :(
Vendég

Anyamaci: A méz tényleg nagyon-nagyon hasznos: fertőtlenít, nyugtat, stb.
Én ráadásul szeretem is, bár most az inzulinrezisztencia miatt azt sem szabad ennem, mert hát "cukoooooor".

Dodo: Drukk a holnapi UH-ra, és állásinterjúra.

Niki: De cuki a férjed, hogy palacsintát sütött neked! :D
Az én férjem, kutyám most alszik...

Bibar: Az IKEA-ban én is szeretek nézelődni, vásárolgatni...utána átmentek az Árkádba is?

Zsani: Sajnálom, hogy nem tudtál értelmes dolgot vásárolni a börzén, de talán ennek meg volt az oka. Kaptál új fehérneműket, pizsit...na meg a manókádnak is jutott néhány body!
:lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

Megjöttünk az ebédből. Szupi volt. Póráhagyma krémleves, krumpli, rántott csirkemell és rántott gomba. Ugy bekajáltam!!

d.dodó

dodó: egészségetekre :)

Kép
zsani78

most viszont tényleg vasárnapi csend honol :)

azt hiszem Niki írta a palacsintát, én is nagyon megkívántam! férjecském sütött és Manó úgy örült neki, h táncra perdült a pocakomban! köszönöm a tippet!! :lol: :lol: :lol:

Kép
zsani78

Lanyok sehol senki..gondoltam bekukkantok, de mindenki mashol jar.
Zsani, Niki:Apacskatok tenyleg nagyon ugyes...az enyem nem tudna megcsinalni....pont ilyen apropobol meg is kerdeztem tole, hogy tudna - nekem csinalni azt mondja nem ismeri a hozzavalokat es amugy sem sikerul neki jol..meg eleteben nem csinalt.. :lol: :lol: :lol: de az anyosom sem :D :D :D :D :D

Anya Maci: orulok, hogy jobban vagy

Dodo: holnap reggel .... :D :D :D :D :D
pocaklako

pocak: én kisütni nem tudom, vhogy mindíg olyan furi kinézete lesz. ált-ban én keverem, férjem süti. kivételes nap volt, nem voltam otthon, így ő csinálta és hozta utánam. akkor Ti nem is szoktatok enni? azt gondoltam, h ezt mindne országban imádják és készítik! Manó 3napja ijesztget, de most, h megettem akkorákat forgolódott! most már tudom, h mivel lehet rávenni a mozgásra :lol: :lol: :lol:

dodó: holnap csak este jövök, de gondolni fogok Rátok- most már tudom, h 9től kell a drukk :lol:

jó éjszakát mindnekinek, sziasztok!

Kép
zsani78

Helló lányok:D

Nálunk is vasárnap van, egész nap Boti cuccait pakolgattam... Félelmetes mennyi ruhája van már most, egy csomórtól meg is feledkeztem... :lol: :lol: Bepakolgattam a komódjába a rucikat, alig fért bele :shock:
Levittük a kiskádat, meg a mérleget, az ágyneműt, a disney huzatokat, plédet stb alulra. És néztem ott a kiságyat, meg a többit, alig várom, hogy végre felállítsuk :D:D:D

Dodó
Holnap reggel végre megtudod, hogy kisfiad lesz :lol:
Remélem szépen terpeszteni fog neked :D:D:D :wink:

Manorka
Nekem tetszős a Zoé tudod :D , de a Dorina is szép :P
ezek a képek, óóóóóó de nagyon udvarolni fogunk mi, kérem szépen :D:D:D Édes, mosolygós picilány, imádnivaló:P
Mennyi volt a vizsgálat, csak, hogy tudjam mennyit vigyek :P

Pocak
Lucanak jobbulást, remélem Te nem kapod el... Küldök gyógyuljon meg hamar Luca energiát :D :P

Holnap munka... :S nem vagyok túl lelkes, de még muszáj kibírni egy kicsit....
Viszont úgy döntöttem, hogy maradok itthon Manóseggűvel 2évig, és csak utána megyek vissza :)

Jó Vasárnapot csajok:D
Vendég

Köszi a drukkokat csajok, bezsebeltem mind!!! :D És próbálom a Manócskámmal megbeszélni, hogy terpesszen! :)

edi!
nemsemmi, hogy akkor mennyi rucija van Manóseggűnek!! :)
Bár nálunk is van bőven...rendezgettem én is tegnap, bár még nem a szekrénybe, csak méret szerint szortíroztam, mert mosni ugyis csak később fogom, hogy friss legyen.
Jó döntés, hogy maradsz otthon 2 évig Manóseggűvel.

d.dodó

Dodó
Szorítunk Neked nagyon, hogy mutassa magát,érzéseim szerint kisfickó, de megnézem este azt a gömböt, és írok privit :lol: :lol:
Én is csak méret szerint raktam össze, mosni majd nemsokkal előtte fogom :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.14 20:39-kor.
Vendég

edi!
Köszi!! Várni fogom a privid! Még este várhatom?? Mert reggel nemtudom, hogy tudok e kukkolni! Vagy max utólag látom meg mit jósoltál. :lol:

d.dodó

Dodó
még most este megnézem... :P
Vendég

Na, addig is lépek fürdetni! Merthogy Lizy még ébren....nemcsoda, hisz negyed 6-kor alig bírtam felébreszteni.

d.dodó

Látom, hogy már mindenkinél lassan megy a készülődés! :)
A héten én is rendezgettem méret szerint a kapott ruhákat, s készítettem is egy listát, hogy miből hány db, stb.
:)
Azt hiszem ez jó program mindenkinek! :D

Drukk a holnapi UH-ra!

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

sziasztok

jajj, látom mindenhol csak a baj....
.. a betegeknek jobbulást, a holnapi uh-nak pedig szzorítok :D

ma voltunk anyóséknál ebéden, ill. néztünk ágyat a babónak :D
ilyet: http://bolthely.hu/babyshop/id/00451_Fa ... to_Babaagy

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Emi
és milyen szuper érzés rendezgetni :D:D:D:D Én is imádom, s közben alig várom már a júliust :D :wink:
Vendég

SZiasztok!
Nagyából visszaolvastam!
De képtelenség reagálni annyi sokat irtatok!
Dodó!
Neked akartam irni hogy tuti hogy fiad lesz a pocakformából itélve és nagyon kiváncsi vagyok hogy holnap mit ogsz irni!!!! :lol: :lol: :wink: :wink:
Drukk ezerrel!
Én szerdán megyek!
De valamiért nem fér az aláirásomba ugyhogy nemtom beirni!

Kép
Kép
Kép
moni0825

merci!
Szuper az ágy!!

Na, Lizy elaludt! Lassan nekem is kéne, mert már itt ásítozok!!! De még kicsit olvasgatok!

Moni!
Köszi a drukkot!
Hát lehet hogy holnap semmit nem mondok....mert ha magától nem mutogatja meg magát, akkor itt ugyan nem nézik, és akkor csak júliusban tudjuk meg!

d.dodó

Kezd fájni a torkom! :? Asszem eszek gyorsan mézet én is.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?