Sziasztok! Én is vagyok, csak ez a pocifájás
Brumika, Mazsan: köszi, ezek szerint teljesen normális, ha megint erősebben görcsölget. Kicsit megnyugodtam, én is figyelem, aztán majd meglátjuk. Mondjuk pukizik is rendesen

tegnap kaksi is volt, így az este jól alakult.
Mazsan: nagyon ügyi Panka baba, megnéztem a videót

Barni egyszer már csinált ilyet, de szerintem csak véletlen volt. Hason nem nagyon szeret lenni

Nehéz lehet barátok, család nélkül, de most legalább virtuálisan, de mi vagyunk neked

Meddig maradtok Kanadában? Ez a védőoltások miatt is fontos lehet, mert ha nem végleg, akkor a kötelezőknek itthon meg kell lenniük, ahhoz, hogy Panka majd pl közösségbe mehessen. Ezt a barátaimtól tudom, ők az USA-ban éltek pár évig.
Brumika: szerintem ne aggódj a mennyiség miatt, szerintem nem nagyon lépitek túl, egyébként is ha ennyit kér, akkor nincs mit tenni. Nálunk is volt már 180 ml kaja egyszerre, aztán meg csak 90 ml. Ahogy a férjem mondaná, fogsz még aggódni azért, hogy keveset eszik

Ja, egyébként nagyon együtt nőnek a Barnusok, enyém gyerek tegnap 5140 g-ot nyomott
Oltás csúszása nem olyan nagy gond a védőnénink szerint, de azért ilyen ügy miatt jól teszed, ha dokit váltasz.
tKatinka: továbbra is jobbulást pici Kincsőnek, majd csak vége lesz már ennek a fránya taknyos időnek!!!
Annus: jaj, sajnálom ezt a vírusos dolgot, szurkolok, hogy Niki ne kapja el!!! Azért, bocsi, de a "szőnyeg a tisztítóban" dolgon picit nevettem
Orsi: nagyon irigy vagyok a 9-10 órás alvások miatt

, nálam a rekord 6- 6,5 óra, de majd csak egyszer.... Drukkolok nektek, hogy mihamarabb túl legyetek a műtéten, és gyorsan el is
felejtsétek. Barnuskám is dumál szinte mindennek, nekem fürdé közben az apájának, de játékainak is szeret. Ma a szárítónak magyarázott bőszen

. Olyankor jár keze lába, kb 2 km-et biciklizik mire kijön egy hang, de akkor csuda boldog
J: elképzeltem Áron tekintetét, ismerős a dolog, engem a fiam nem ismert meg a múltkor sapkában, mert ugye nem szokott úgy látni, mire felteszem a sétához ő már alszik, mikor leveszem még alszik. De mostanában le kellett hajtsam a kupolát a babakocsin, mert felébredt és kikerekedett szemekkel nézte az eget, és a fákat. Aztán egyszer csak észrevett engem is, beszéltem hozzá, és látszott, hogy nem ismer fel - a hang az okés, de mi ez a fej?
Gyógyulgass!!!
Lovászkata: jaj nagyon örülök a méreteknek

De azért egy kicsit felbosszantott, amit védőnéni mondott, hogy majd nem sok a 30 dkg.

Nálunk volt 37 is, és a rá következő héten meg csak 10 és semmit sem csináltunk másképp! Nem óraműk ezek a gyerekek!
Azért a cicizős bealvós sztorid után nagyon aggódtam, nálam is így volt! A zombi klubhoz csatlakozom

Majd gondolok rád hajnalban
Zsanimanó: szorítok neked is a tejcsi dolog miatt, de ha nem megy ne aggódj. Csak azzal tudlak nyugtatni amivel Brumikát, nálunk is volt már ilyen, most meg csak 90ml tápit kért a drágám. Egyébként már a múlt héten is csak ilyen kicsiket evett, miközben a cici ugyanannyi (tehát sajna nem a tejem szaporodott) mégis hízott 1 hét alatt 24 dkg-ot. Mindenhol azt olvasom, hogy a tápival és a cumisüveggel túl lehet etetni a piciket, mert folyik a szájukba és nyelik. Na az én fiam úgy löki ki a nyelvével a cumit, ha elég volt, ahogy illik. Tudja ő mennyit akar, én meg rábízom, igyekszem nem aggódni sem azon, hogy túletetem, sem azon, hogy keveset eszik. Hát elég nehéz
Katinkababa: hogy van Balázs???
Cedis: nálatok mizu, túl vagytok a betegségen? Kamilla szeme rendben van-e már?
Eper: cuki a Réka fotó:o))))
Mi tegnap voltunk gyógytornán, nagyon tetszett nekem is ,d e Barninak még inkább - nagyokat hümmögött hozzá. Majd még mesélek róla. Ja Brumika, az én fiam is kirúgja magár állásba, ha felhúzom ülésbe. Erre mondta nekünk a neurológus, hogy ügyi, de ezt még nem kell tudni, egy kis tónuszavar az oka, mert itt-ott feszesebbek az izmai és erősebbek, mert a neuronok nem egyenletes eloszlásúak a szervezetében. Ezért járunk tornára, hogy stimuláljuk a további neuron termelést. Masszírozást javasoltak még. Azt hiszem jól írtam le, amit mondott a doki.
Enyém gyerek ma egyfolytában alszik és eszik. Rövid alvás, kicsi kaja egy kis hiszti a pocak miatt, aztán megint csicsi. Ébredés után kicsi játék és torna, de összességében nincs fenn 1 órát. Hát eddig nem így volt.