A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Csillag, gyönyörű a kiságy! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

nekem 96 a poci körfögat :)

mit jelent ha megrövidült a méhnyak?én totál nem értek ezekhez.

KépKép
bettike83

Nekem a pocim a legutolsó mérés szerint 119 cm.. :oops: :oops: :oops: :roll: :shock:

Kép
kis-csillag
Tököl

csillag

nálad 2 picur van,és nöniük kell szépen a pociddal egyűtt :)

KépKép
bettike83

Csak nehogy meghaladja majd a haskörfogatom a magasságom, mert az überciki lenne (163 centi) :lol: :lol: :lol:
Viccet félretéve, remélem, hogy 130-135 körül megáll :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Biztos nem fog annál többet nöni.azért már haladunk előre és kb 13 hét mulva már meglehetnek a babók :) ez az idő is olyan hamar elrohant,ez a kb 3 honap ez már nagyon hamar eltellik és észbe sem kapunk,már ott tartjuk a karjainkban a piciket :)
nekem az elejéhez képest nem olyan rengeteget nőt a poci,csodálkoztam is,ma megmértem és pont 96cm,azt hittem már nagyobb,nagyobbnak érzem.Valahogy nagyon nőtt mostanában.

KépKép
bettike83

bettike, nekem aug 11. óta nőtt 8 cm-et, szóval nem csodálkozom, hogy néha elhúz... :roll:
A megrövidült méhnyak konkrétan nem tudom, mit jelent, de semmi gond, szerintem nem fogsz olyan hosszú ideig vajúdni.

Csillag, az nem is vészes, 2 picurral! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

sziasztok lányok

jöttem beköszönni :D sajnos másra nincs időm

kis-csillag: ikrekkel még jó hogy nő a pocid :D ne aggódj, ennek így kell lennie
köszi a méhszáj értékeket meg a képeket, nagy segítség, mert ezeket én sem tudtam :oops: annyi mindent nem tudok :oops:
nagyon szép a kiságyatok! nagyon tetszik :D
és nagy nagy gratula a két babódhoz, szépen növekszenek, az eredményeid szuperek :D

nyufó: hát örülök hogy meg szeretnétek unni :lol: október végéig dolgozom, tehát novembertől már aktuális lesz a dolog. addig sajnos csak életjeleket tudok küldeni nektek, mert soha semmire nem marad időm. ritka pörgős egy munkahelyem van, ezért is várom már hogy otthon legyek.

bettike: az a lényeg hogy semmi gond nincs, ne hagyd magad beparáztatni. az afp-t meg mindenki tudja hogy elavult :evil: szóval ne izgulj, a lényeg hogy jól érzed magad.

beze: gratulálok, hogy sikerült eladnod a kocsit

nlzs: ne izgulj a baba mérete miatt, szerintem tök normális. hellyel közzel minden baba már akörnyékén tart :wink: gratulálok az eredményekhez

bocsi lányok, majd jelentkezem még de most indulnom kell az angol tanfolyamra. sajnos köteleznek rá. de ezt a 6 hetet már valahogyan csak kibírom

a börzére sajnos nem fogok tudni menni, pedig nagyon szerettem volna, de szombat hajnalban érkezik haza anyám németből és elé kell mennünk, meg visszük őt haza vidékre. de azért jó vásárolgatást, szerezzetek szép dolgokat és érezzétek jól magatok.
csoportkép meg jöhet!!!!

vigyázzatok magatokra

KépKép
Kép
rebeka85

kis-csillag: tényleg nem keményedés akkor a s.dinnye, -aszittem feljebb jelentkezik-hanem valami kis testrész :D milyen aranyos.
eza fááánk, hmmm
a kiságyatok meg irigylésre méltó! igazán gyönyörű! nekem is kell :)

nyufó: hogy megy ahorgolás? akkor nekem még itthon van az otthon, bár ma festik fel a szineket az uj házba, szóval lassan az lesz az otthon :)
rosszcsont regi a kisszékben nagyon ari!!!!

krisztin: örülök hogy elmult a depid, épp itt volt az ideje ;)

nlzs: még nekem is faros, de majd megfordul :) az a furi hogy néha jobbra rúg, néha balra, néha meg le. egyszer éreztem hogy felfele nyomakodott, de lehet hogy csak szerelt valamit a kezével. pl becsavart egy villanykörtét :D
én tésztával szoktam érzékeltetni a súlyát :) de a kockaráma jobb. 70 deka, huu, meg 6 centi, nagyon szép nagy, már nagyon várom hogy 20án mi is lássuk a miénket, mekkora meg hogy van :D

timi? mikor derül ki melyik csikhoz tartozol a táblában?

szonce: köszi a linket, ezt már láttam, de van rajta több is, nem tudtam dönteni, csak ezért kérdeztem, mert ugy emlékszem vki konkrétan leirta, hogy a krémek nem segitettek, de ez meg ez a homeobogyo igen. nem emlékszem ki mesélte, ez a baj :D
amugy mára megint "elmult" szerencsére
tettyének nagyons zép méretei vannak nálatok is! gratulálok!! és ahogy néztem az uh-ot meg Ádámot, hááát ez a két kisfiucska meglehetősen hasonlít egymásra ;) mindketten hasonló szögből fotozva.. tükörkép :)
gratulálok az első himzésedhez!!!!!

beze: látod csak sikerült eladni a babakocsit! mi mondtuk :D valaki biztos nagyon örül neki ;)

nyufo: tamarin az durva lenne, nekem jo a bélmozgásom. :D inkább az a baj, ha sokat üldögélek, olvasgatok a wn-n, vhogy vérbőségem lesz tőle....

bettike: mi van ezzel az afp-vel most? igaz, ez 0,7 alatt van, de számít ez?

lányok , szépek a pocitérfogatok, tegnap mértem, 92 cm nálam :) azt hiszem be is írom a közös táblába ujabb rublikának!
nincs időm megnézni hogy kik nincsenek benne (de sokan!), de ha valaki úgy érzi hogy szeretné tölteni a fejlődési privát táblánkat és még nincs hozzá elérhetősége, akkor szóljon!
látom, hogy néha nem nagyon frissül, próbálom akkor én tölteni nektek, ha épp írtok valami új infót, de elsősorban azért csináltuk ilyenre, hogy mindenki magának írja .. ööö, én nem vagyok olyan aktív-ügyes-szemfüles, mint nyufó. de majd igyekszem.

közben megérkezett a terheléses cuki meg a teljes vérkép, pipi
ahogy sikerült kielemeznem. a vasam egy minimálisat alacsonyabb lett, konkrétan (HCT) 0,36 lett és 0,37-töl kezdődik a tartomány. az előzőn épp 0,37 volt, szóval nem aggódom, inkább eszem több vasas kaját. zőőőldet :)
a többi jó!
a vércuki fura lett. nem magas az biztos.
az alap állapot 4,4 lett (3,9-6,4-ig jó)
a 120 perces meg 3,8 (4,1-7,8-ig jó).
szóval terhelésre nekem inkább lement, am nem igazán tudom mit jelent pontosan. biztos oda kell figyelni az adagokra, meg időkre, de azért kiváncsi vagyok mit mond a doki.

Kép
spumilla

Jó reggelt :D megjöttem a védőnőtől

Kis-csillag nagyon szép kiságy, nekem bejön :wink: Jó neked, hogy már ennyi mindened van, én még csak most kezdtem bele a dolgokba, de a börzén azért lesz még egy csomó más dolog is :D Jó kis buli lesz :D

Hogy van ez a hastérfogat? én ma voltam védőnéninél és súlyt, vérnyomást mért és szívhangot nézett :D nekem nem szokott hasméretet nézni :shock: és a méhszájat mikor mérik először?

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

monka: én magamnak mértem egy centivel :) ahol a legnagyobb :) de valójában haskörfogat :oops:

Kép
spumilla

valaki köztetek fent van a facebookon?
jó lenne :)

Kép
spumilla

Köszi Spumi akkor ezt én is elkezdem, mert eddig nem csináltam :D

És van valami általánosság arra, hogy ki mennyit szedhet fel a terhesség alatt? Mert én eddig 4,5-öt szedtem összesen (mell+pocak sokat dob) a mai napig és a védőnő szerint ez sok, mert max 10-12 kg-ot hízhatok végig :shock: :oops: na most akkor?

Kép
monka1

Sziasztok lanyok,

Ha kimaradok par napot utana min. 2 nap kell hogy visszaolvasak.
Nagyon ugyik vagytok! :D
En nem fozok, nem takaritok, nem vasarolok baba holmikat MEG / szoval sajnos nem tudok ilyen jokat irni mint ti. :oops: :(

A mult heten voltam dokinal, de nem volt UH, csak vizsgalat. Amehszajamat vizsgalta hogy hogy al a "cernam" ... minden rendben. Azt mondta ha lyen jol birja a 24-ik hetig akkor utana nem lesz gond.
Most 60 kg vagyok / 164 cm magas/ a pocak korfogata 95 cm. Eleg nagynak tunik 21 hetre ...

Tegnap mentek vissza a tesomek Pestre ... haaaat jol megcincaltam a kereszfiamat. Nagyon szeretem ! Voltunk setalgatni, vasarolgatni. En vagyok a cipo felelos ! Minden szezonra veszek neki 2-3 par cipot. Nagyon kis dundi a laba, ezert eleg maceras; de van egy uzlet Szatmaron, ahol gyonyoru gyerek bor cipok vannak nagyon jo arba: olyan 3000 - 5000 Ft.

Nagyon ideges vagyok mert nem tudok fenykepet feltenni. Mindeg azt irja hogy tul nagy a meret. De mar a maximalisan kicsinyitettem !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Mit jelent a 600x 600 px , KB -ban, mert nekem igy vannnak a meretek ? :( :(

segitseg ![/img]
klem

Sziasztok!

Én is megmértem a hastérkörfogatom most már kíváncsiságból. A derekamra kell rakni a mérőt és elől meg ahol a legnagyobb a pocak, oda húzni, mert úgy 108 cm :oops: .

Kis-Csillag a héjában sült krumpli a házi füstölt kolbásszal ami még puha és nem száradt ki, na azért én is behalok :lol: Nekem se gond az ivás, nyáron min. 6 liter, télen 3-4 litert bepuszikok egy nap, állandóan iszok. Valószínű hogy a kórházban is vedeltem ugyanúgy, ezért nem tűnt fel a hiánya. Anyukám meg egy nap ha 3 deci folyadékot magába tud erőltetni odafigyeléssel, akkor sokat mondok. Nagyon szép a kiságy! Az ikreket szokták közös kiságyban, én is már hallottam róla, mert sok nekik hogy kiszakadnak anyából és még egymástól is elszakadnak, azt hiszem ha ikreim lennének én is először egybe raknám őket. Ne is törődj a 119-el, ketten lakják :lol: Lassan könnyebb lesz átugorni mint megkerülni, hehe :lol: :lol: :lol: Hát kíváncsi vagyok mennyi lesz neked a vége. Nem tudom Regivel mennyi volt, akkor nem mértem meg.

Beze köszi az infót, akkor jó, én nem azzal szemezek, azt hiszem itt nem is árulnak pesztonkát! Dobd fel azt is, hátha elviszi valaki!

Bettike de fura volt hogy írtad hogy 13 hét múlva már itt lehetnek a babók. Először egyből tiltakoztam, mondom magamban, dehogy is, még sokkal több, aztán ahogy átgondoltam :shock: :shock: igazad van, három hónap múlva már lehet hogy több baba is meglesz. Nem semmi, tényleg gyorsan el fog menni!

Rebeka jó hogy életjeleket küldesz és novembertől várunk itten sűrübben, addig meg kitartás a melóhoz!

Spumilla élvezem nagyon a horgolást, nem is tudtam, hogy ennyi mindent lehet csinálni belőle, nézegettem neten egy csomó kész dolgot. A végén még a kötéshez is kedvet kapok idővel lehet. Már festenek belül, woooow, tök jóóó, akkor közeledik azért a vége. Majd tölts fel sok fotót ha kész lesztek, kiváncsi vagyok! Tamarin-magamból indultam ki, nekem sajna elég szar az emésztésem. Az a baj én nem nagyon fogok tudni már semmi adatot beírni a tábliba, mert itt ugye nincs több UH-m, csak majd a 34. héten a lepény miatt, de ott se tudok meg semmi méretet, itt nem szokás mondani. Érdekes a vércukrod, de jó az érték az a lényeg. Én vagyok facebook-on, de nem nagyon használom, csak azért regisztráltam mert egy ismerősöm mindig oda pakolja a fotóit és hogy meg tudjam nézni.

Monka itt nem foglalkoznak a súllyal és én már most többet felszedtem mint amit neked maximum lehetne szerinte az egész terhesség alatt. Regivel is híztam rendesen mégsem lett semmi baja. Ne foglalkozz vele, ne hagyd hogy szekáljon, ez olyan hülyeség otthon hogy így macerálják az embert.

Klem a pixelszámot csökkentsd ne a méretet, ha nem boldogulsz, dobj egy privit, küldök e-mail címet, ha elküldöd a fotókat, megcsinálom neked. Nem baj ha nem tudsz sokat írni, attól még gyere sűrübben :lol: Keresztfiadról is jöhet fotó :lol: Milyen sűrűn szoktátok látni egymást?

KépKép

KépKép
nyufó8

szisztok!

nyufó: mindenképp küldök mindenről képet ha meglesznek :)
szerintem is jobb lesz a fehér kiságy :) igaza volt apának :)

spumilla: remélem 28-án kiderül melyik csíkhoz tartozom.

bettike: nekem a legutobbi vizsgálaton (09.03.) mészáj 3000 volt.

Képzeljétek tegnap elértem a 18:55-ös buszt a rendelés után :) Nagyon örültem!
Beszéltem a zenélő forgossal, és ma megyek átvenni meló után :)
A kiságyat meg szombaton nézzük meg.
JAAAA és a legjobb, kértem időpontot és 09.28-án megyek 4D-re :)
És a legújabb felfedezés, hogy a túró rudi után mozog a legtöbbet :lol:

Most megyek melózni, de még jelentkezem.. (közben olvasok ám)

KépKép

KépKép
t.timi

mostmár otthon én is megfogom mérni a hasam, mert látom ez a téma most :) kiváncsi vagyok, délután megírom :)

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok!!

Eladó ez a babacsomag!!

1 db plüss sapi(brendonos)
7 db bady(62-es)h.újju
5 db pamut felsők
4 db rugi(62-es)! 1 db rugi+felső(esprit)
Kapucnis felső(74-es)
Kord kiskabát tavaszra(74-es) ÚJ!!
Termo kispulcsi (62-es)
Termo kismellény(62-es)
Kiskabát (62-es)szöemés,nagyon vagány,szépállapotban
Kord kisnaci(68-as)
Fermer kabát (68-as)
2 farmer kisruha(68-as)
2 pamut naci

8000 ft
+ van egy Kabátka,ami 9-12 hós babára való,szinta vadi új 1000 ft

Képet tudok küldeni.Alkuképes az ár!!
csucsu99
Budapest

Nálatok is olyan h ha szükebb poló van rajtatok akkor kidudorodik a köldök?nekem már a sogornőm is megjegyezte,de tök jó pofa :D
nekem 7cmt nőtt a poci a terhesség alatt,az nem is vészes végülis.

Tegnap a párom fogta a hasamat,oldalt feküdtem de úgy más nem érzi csak én ha mozog,na mondom átfordulok hanyatt,ugy mindig mocorog,és akkorákat rúgott h a párom is meglepődött,irtó édes volt,én meg nem birtam ki és kinevettem,mármint a bébit,milyen virgonc és ne féljetek utánna már nem rugdosott,csak pár perccel később,de csak kisebbeket.megsértődött :D

Érdekes ez a védőnős dolog,nálunk soha nem mért haskörfogatot és szivhngot sem,csak súly és vérnyomás,ennyi.persze azt nem tudom most ekkora pocakkal nézik vagy bármi,majd hétfőn megyek ugyis,ha minden igaz kint lesz doki is és megint megvizsgál talán,gyüjteni kell a pecséteket mert kevés van,1!de elvileg a védőnő titokban lepecsételi mert voltam 2 alkalommal,amikor lett volna a doki de elfelejtett jönni

:?

afp,0.7a min talán.de marha érdekes mert minden rendben volt amúgy a genetikai uhn,és a kombinált tesztem is.de leirom az eredményeket

szabad bhcg 114,54ng/ml............2.60 mom
papp-a 23,63 iu/ml...........3,22 mom

nt 1mm
0.73mom

korfüggő kockázat 1:840
down:1:10000

eredmény:negativ

KépKép
bettike83

Sziasztok Kismamák!!

Bettike: az AFP-re ne hagyatkozzatok, nekem a SOTE-n ezt mondta a doki. Annak idején, amikor ez volt a téma, sokan írtuk, hogy ez egy elavult vizsgálat, szerintem is! A kombináltad jó lett, az a fontos, és nem beszélve az UH-ról :) Úgyhogy nyugi :D
Pecsét témához annyit, az anyaságit nem a kiskönyved alapján adják, hanem a szülészed állít ki egy papírt, hogy "ennyiszer és ennyiszer" megjelentél nála vizsgálaton. Ne stresszelj ez miatt :)
Rugibugi ismerős, nekem már minden oldalon csinálják ha ébren vannak.. De tegnap este akkorát lökött a távirányítón éjfélkor (!!!), hogy apa is kiröhögte :lol: :lol:

Rebeka: köszi :roll: Bár nekem akkor is óriásinak tűnik, de hát sosem voltam egy vékony darab :( :oops: Korábban Bettike hozott hasonló képet, de most úgy látszik megelőztem, nekem is segítség még ha ketten is vannak, nektek meg örülök hogy segít behatárolni hogy fekszenek a kisbocsok :D
Már csak 6 hét meló?? Ez tök jó :D:D:D Centivágás megkezdődött akkor már gondolom :wink:
Az anyukád pedig fontosabb, ez érthető, tessék kihasználni az időt a leendő "nagymamával" :D Gondolom mennyire örül az unokának azért ő is :D

Spumilla: köszi az ágy dicséretet, és mindenkinek!, annak én is örülök, hogy nem keményedés, azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam ez ügyben :roll: :oops: Ma ráadásul az egyik bocsom nyújtózkodását totál éreztem :D
Már festenek? De jó! Bár lehetne akkor most kint melegebb, hogy gyorsabban száradjon, rossz, hogy most jön megint egy esősebb szakasz.. :( Laboreredményekhez gratula, tudtam én, hogy jó lesz :) Az hogy alacsonyabb is lett a cukid, kíváncsi vagyok számít-e, mert nekem is volt rá precedens, hogy nemhogy felment, inkább leesett a cukkerom :?
Én fent vagyok Facebookon, bár mostanság elég ritkásan :):D

Monka: ne is mondd! Nem akartam kétajtós szekrényt venni a bocsoknak de muszáj lesz! Mától szerintem nekiállok kimosni a ruhákat, még ha lassan is száradnak, mert egyszerűen annyi van, hogy bődület! Az egyik aukción megnyertem magamnak 17 rugit, és lebeszéltem ez eladóval, hogy a másikat is elviszem /felkínálta../ így 5000 Ft-ot fizettem majdnem 10kg babaruháért! Tegnap este szedtem szét, néztem át őket, én majdnem sírva fakadtam, részben az örömtől, részben mert ennyire kedves "idegennel" még nem kötöttem üzletet! :cry: Eddig a percig nem sikerült még felocsúdnom az álomból, majd hozok képeket a ruhákról, melyeknek legnagyobb része 62 feletti méret, így nem nagyon kell mostanában nagyobb ruhákat sem vennem a bocsaimnak :):D
A hízással ne törődj, mindenki erre van rágerjedve!!! :evil: Ez alkati kérdés is és hormonális, stb! A 4,5 kg hízás pedig kevés, ez miatt ne parázz kérlek! A java hízás majd úgyis később jön, de ha nem 10kg lesz, hanem 15 attól még SEM neked, SEM a pici fiadnak nem lesz semmi baja!!! :)

Klem: meglátod, simán kihúzzátok nem hogy a 24. hétig, de a 34-ig is!! Ebben tessék hinni! Irigykedek picit, hogy semmit nem kell otthon csinálj :wink: Babaruhákkal kapcsolatban pedig te is előnyben leszel, mert tudod mit kell majd venned és miből mennyit :)

Nyufó: füstölt kolbi hmmm bakker, az imént ettem :lol: Nem semmi a Te pocód sem :wink: Jah és attól is függ a pocakméret, hogy hogy fekszik benne a bébi :) Legalábbis a védőnőm szerint :)
Bizony, 13 hét! Magamnak adtam most nemrég még 4 hetet arra, hogy mindennel elvégezzek! 4 hét, kimondani borzasztó kevés! A hónapokat nem szeretem számolni, úgy soknak tűnik :lol: Bakker, azért ez már durva hogy ivásban is hasonlítunk :lol: :lol: :lol: Na persze vannak napok, amikor besokallok, és akkor csak másfél megy le, viszont pl. én éjszaka is rettentően szeretek inni - kiszárad a szám, pedig csukott szájjal alszok. Régebben, gyerekként fél literes korsó volt az adagom ebéd után :lol: Akkor attól tartottak, hogy cukros vagyok/leszek, de semmi :D Csupán kiskacsa/kisbéka :D:D:D

Timi: wow, 12 nap múlva 4D, akkor ott ki is derül szerintem, hogy rózsaszín, vagy kék kiscipő kell :wink: Forgóról hozol majd képet? Nézegettem párat a neten, de annyira nem tudok dönteni vele kapcsolatban :( Melóhoz kitartást, ma is rendelsz?

Msi: hogy telt ma a böli?
Tőled kérdeznék valami fontosat, mivel ikreket vársz Te is!
Előfordult veled/veletek, hogy a szonográfus az ultrahangon a méhlepényeket nem jól azonosította be? Úgy értem, hogy pl. A magzatnál mellső fali, B magzatnál hátsó fali.. :? Vagy ezt konkrétan lehet látni, és nem lehet eltéveszteni??
Csak mert ha nem, akkor tudom, hogy ki van harántfekvésben és ki koponyavégűben :lol: /HF: Csenge, KVF: Csongor, de csak ha ez így van../ Már fűzögetem a harántos bocsom, hogy forduljon szépen koponyára, a harántos neki sem túl kényelmes :D

Méhszáj: irigy vagyok, én nekem 13 hetesen nézték utoljára :oops: Akkor 3000-es volt, de azért így lassan 24 hetesen már érdekelne hogy áll, bár gondolom, ha baj lenne, érezném :) Meg az se jó ha sűrűn kotorásznak odabent :lol:

Nem tudom mi van velem, de napok óta mindig lebocsozom a Lurikat :D változnak az idők, s vele változok én is :D A kis bocsaim :roll: 8) Én meg az anyamedve :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

spumilla, rebeka, köszönöm szépen, aranyosak vagytok!

Nyufó, fel is rakom, de egy rakatot találtam már fent, ezek szerint nem csak nekem nem tetszett. :roll:

Monka, a védőnőd h.e, már bocs, ez a hízás semmi!!! Egyik füleden be, másikon ki. De jó, hogy az enyém ezzel nem foglalkozik. :) haskörfogatot nem mindenhol mérnek.

Csillag, szép a kelengyelista, nem semmi! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

csillag

Te éjjeli bagoly vagy? :D én is tegnap kicsit tovább voltam fent mert meg kellett nézni a született feleségeket(bár kár volt,annyira nem volt nagy történés)

akkor ne menjek uhra?vagyis ujra genetikai uhra +tanácsadásra?nem tudom miért erölködik rajta a dokim.

nem aggódom akkor a pecséteken :D

KépKép
bettike83

kis-csillag: igen küldök képet ha össze raktuk, de a netes képet most is eltudom küldeni ami alapján választottam.
Én azt néztem, hogy aranyosak legyen a figurák (mert láttam sárkányosat is :? ) és hogy színes legyen.
Elküldöm ami a neten volt, aztán ha össze lesz téve küldök arról is.

Most beszéltem a védőnővel, jövöhéten pénteken jön lakásnézőbe... kicsit izgulok miatta, mert oké kész a lakás meg minden, de a baba szoba az még elég üreske, meg a nagy szobába még nincs megcsinálva a lámpa (spotot akrunk) de azt apa nem tudja megcsinálni és aki tudná meg soha nem ér rá, és ha addig nem lesz kész akkor elég érdekes lesz, hogy csak a vezeték van a plafonból, de azért csak nem szól?!
Meg nagy nehezen fogászatra is bejelentkeztem. Már ide írtam a sok időpontomat, mert annyi lett hírtelen, hogy a végén kifelejtek valamit :wink:

Kis-csillagnak:
Kép Kép

KépKép

KépKép
t.timi

timi

ezzel ne tőrődj,még nem kell kész lenni a babaszobának.majd az utolsó hetekbe kimegy és elmagyaráz mindent,megnézi meg van e mindene a babának stb.mi is még csak most festünk majd,ne is várják h ennyi idővel előtte már kész a babaszoba.

KépKép
bettike83

bettike: a baba szoba azt gondoltam, hogy nem baj.
Én a lámpát kérdeztem a másik szobába, hogy csak a kábel van és még nincs villágítás rendes.
Egyébként nekünk kész a baba szoba is, csak a kiságy kell meg a szönyeg. De ha minden jól megy akkor a kiságy meglesz szombaton. a szönyeg meg majd. (persze a többi cucc nincs meg, csak a berendezés) én csak a lámpa miatt aggodom a többi oké.

KépKép

KépKép
t.timi

Klem nemsokára te is nekiindulsz a vásárlásnak :D de annak örülök, hogy minden rendben van veletek :wink: keresztfiad hány éves? bőrcipőért az nagyon jó ár :D
Nyufó hát én is így vagyok vele, hogy hagyjanak már békén, nem vagyok víziló és nem is híztam, csak előrefele :D nem tudom mit ragaszkodik a 10-12 kg-hoz? és aki pl 100 kg-mal indul az is ennyit hízhat? én 50-ről indultam és úgy gondolom hogy 60-65 között még simán jó leszek :D na az meg nem látszik rajtad, hogy már felszedted az összes felszedhetőt :shock: nem túloztad ezt el? :D
Timi várjuk a kiságyat és a forgót is képen :D tök jó hogy van már időpontod, tiszta izgi :D és látom már van fogdoki meg terhelés is :D jó neked :wink: azért óvatosan a munkával :wink:
Bettike ezzel az AFP-vel nem kell foglalkozni szerintem se, nem tűnik rossz eredménynek, főleg hogy a többi jó volt :wink: nekem nem dudorodik ki a köldököm, de nekem is tuti ki fog, mert már most kisebb a luk, mint eddig (pedig a köldököm volt az egyik szexepilem) :lol: na igen, apa rugdosása után nem csodálom, hogy visszafogta magát a picike :D nagyon mókás, amiket néha csinálnak :lol:
Kis-csillag nagyon király üzletet kötöttél :D hát ikreknek jár a kétajtós szekrény :lol: amúgy meg mikor olvastalak, pont azon gondolkoztam, hogy tök jó, hogy bocsoknak nevezed őket :wink: nekem tetszik :D a hízáson nem vagyok kiakadva, le van ejtve... :evil: alkatilag nem vagyok hízékony típus (vödörszám csoki + össze vissza kaja) ezt örököltem, szóval nem érdekel :D én jól érzem magam és nem gondolom (sem én, sem mások), hogy kezdenék vízilovasodni :D de jó érzés, hogy mindig megnyugtattok :D majd kivi leszek, mikor neki lesz első gyereke és hízni fog, akkor mi lesz....bizti parázni fog :lol: nekem a doki minden hónapban megnézi a méhszájamat, hogy zárt e, de ilyen számokat mint nektek, nem mond sose :(
Köszi Beze a megnyugtatást, már ki is engedtem a fülemen :lol: én jól érzem magam és nem látni, hogy híztam volna (persze a cicit és a pocakméretet leszámítva), de hát a csajnak sincs még gyerek....bizti a könyvekbe ez van írva :lol:

Kép
monka1

most megyek, mert lassan vége a melónak mára, meg megyek a forgóért. Majd még jelentkezem valamikor, de ma ablakot kell pucolnom, mert kedden elmaradt. De ha ma nem is akkor holnap melóból jelentkezem :) üdv mindenkinek, és vigyázzon magára, aztán majd jövök! (most is rugdos ezerrel :lol:

KépKép

KépKép
t.timi

timi

ne foglalkozz vele,mondod neki hogy még teljesen nem vagytok kész és ennyi.de sztem látnia kell hogy nem rég végeztetek fellujitásokat.különben meg nem foglalkoznak vele,nem azért mennek h mumusok legyenek és mindenbe beleszoljanak. :D

monka

tiéd is sokat mocorog?annyira jó érzés :)

lehet már kérdeztem,de kinek mennyi lett az afpje?és ha volt kombinált teszt akkor annak mi lett az eredménye?

KépKép
bettike83

Timi várjuk a forgót :D nem fognak a lakásba kötni, főleg, hogy épp felújítás van, ezen aztán ne rágd magad :D
Bettike nem, sokat nem, inkább úgy mondanám, hogy rengeteget :lol: szerintem ő is lovas lesz és ezt gyakorolja :lol: mindig kombinál :lol: :D kár hogy ilyenkor nem lehet a hasunkba látni :D nekem 1,09 lett az AFP, kombi nem volt

Kép
monka1

Halló :D

Beze: köszi 8) ahhoz képest, hogy az elején azt mondtam, babonából korábban semmit, rendesen belehúztam a dolgokba, de lehet majd később nem fogom megbánni, mert két picivel kimozdulni nagyon nehéz lesz kezdetben :shock:
Pl. a Tescoba menés kezdetben elfelejtve, nézem, amikor a piciket a hordozóban felteszik a kocsira - eddig oké, de mi akkor két szekérrel mennyünk???? :lol: :lol:

Bettike: nem vagyok bagoly, csak apa délutános, és nem tudtam este elaludni időben.. Ha annyira ragaszkodik a dokid, menj el, csak hogy az orra alá dörgöld a papírost! :twisted: Nem tudom minek kell a kismamákat ennyire beparáztatni egy milliárd éves vizsgálat miatt! Ugye nem ennél fogsz szülni? :D :oops:

Nevekre nem emlékszek, de akiknek "alacsony" lett az AFP, a kombinált teljesen oké volt, hülyeséget nem akarok, de lehet egyikük Nlzs.. :roll: de ha nem akkor szégyen, de bocsika :cry:

Timi: siess ma az ablakpucolással, vagy halaszd el jövő hétre, ugyanis jön az eső! Lehet hogy már ma, de lehet csak holnap, de a külvilági felét el fogja áztatni :? http://www.metnet.hu/ - előrejelzést nézd, holnapra egész nap eső :?
Forgóka: wow de cukkeráj figurák! Szép színesek, változatosak! Gondolom ilyen plüssös anyagúak a figurák :) Sárkányos, nem semmi :shock: Én is annyi butát láttam :( Amivel szemezgettem egy ideig az a plafonra kivetítős extrával van, de nem tudom, ebben lehet kikérem majd a zuram segítségét.

Valami hasonlókban gondolkodtam..
http://sztarjatek.unas.hu/spd/unas_3936 ... lag_vetito
http://sztarjatek.unas.hu/spd/C0108/Fis ... oros_Forgo

Védőnő látogatása miatt ne izgulj, nálam még Zegen volt a kiscsaj, megnézte hol lakunk, lesz helye a babáknak, nem "putri" stb. :) A vezeték miatt tuti nem fog szólni, hiszen még "messze" van a szülés! Nálunk apa csinálja a spot-áthelyezést a plafonról a falra :wink: Ha lenne villanyszerelői végzettsége, felajánlanám segítségét :? :D De így nem lehet, nem szabad.. :)

Monka: de irigyellek! :wink: Jó a genetikád :lol: Én néha a levegőtől is hízok :lol: Egyik nap mutatta Avrenim a "kétajtós" szekrényt, amin fiók is van, meg polcos rész, arra fele hajtunk, úgyhogy lehet a Jisk-ben fogjuk majd mi is megvenni nekik :)
FEL vagyok háborodva :evil: Szóval a védőnőd még gyermektelen! Mint az enyim korábbi :evil: /Aki azt mondta, 14 hetesen érzem őket mozogni - ilyen haskibélelve :lol:/ Én a védőnő képzést legalább 1 szüléshez, gyermekhez kötném! Ők azt mondják, amit tanultak, ami a tankönyvben van, de itt az számít, mit hoz az élet!
Vegyünk engem, ezelőtt híztam a 24. hétig 15 kg-t, igaz feküdtem mellette, most tartok tiszta terhességi hízásnak kb. 4-6/7kg a kezdetektől számítva durván és ikrekkel.. Szóval minden terhesség más, mindenki más mennyit hízik, de ott van Szonce, ő is kevesebbet hízott, pedig panaszkodik, hogy nem egy vékony alkat, vagy Nyufó meg ellenkezője, aki arról panaszkodik, hogy túl sokat :) A lényeg, ne legyen magas a vérnyomásod, ne legyen fehérje a vizeletben, ne legyél cukros :D És nem leszel, hidd el :)
Pláne ilyen kevés hízással :shock: :lol:

Megyek fotózok babaruhákat az esti csomiból :)
Pusszantás :)
[basszus hogy én mennyit tudok trécselni :cry:]

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok lányok!

Kis-csillag:
gyönyörü az ágy, elfogadnám!

Nyufo:
baromira türelmes ember lehetsz, kötés-horgolás-himzés. Bár a végeredmény tényleg gyönyörü! Kiváncsi vagyok, melyik mellszivót nézted ki magadnak. Nekem is van favoritom. Vicces lenne, ha megint ugyanazt a tipust választottuk volna ki, mint a fényképezögépnél. Szóval én a medela swing-et néztem ki, és használtat keresek.
Regi annyira édes a képen, látszik, h. eleven, vidám kiscsaj.

Monka:
pont ugyanennyit híztam én is. Segítségül itt egy kalkulátor, ami megmutatja az optimális sulygyarapodást.Remélem megnyugszol, a védönénit pedig küld vissza az iskolapadba, tanuljon még egy kicsit. http://dilidomino.freeblog.hu/archives/ ... i_meretek/

Spumilla:
Örülök, h. jól vagy és a munkálatok is befejezödnek lassan. Majd teszel fel képeket az új lakásrol?

Klem:
jó hallani felöled! Remélem jól vagy!

Bettike:
más szerintem nem is volt várható, mint szép eredmények! Gratula!

Msi:
hogy érzi magát Balo a bölcsiben? Az eddigiek alapján bejön neki.

Krisztin:
Örülök, hogy jobban vagy! Most meg pörögsz 1000-rel. Azért kurjants be néha, hogy tudjunk Rólad!

Nizs:
remélem jól vagy Te is!

Szonce:
Édes kis arca van Zalánnak! Ádám pedig a komoly bátyó, nagyon aranyos!

Beze:
Gratula a sikeres üzlethez! Ügyes vagy! :)

Ma voltam orvosnál, és szerencsére minden ok! A baba korának megfelelö méretü, pontos adatokat nem tudok, de a jövö héten úgyis megyek gen. Ultrahangra, akkor frissítem az adataimat. Hát nagyon halkan mondom, de azt hiszem tudom a nemét. Néztem, néztem az ultrahangot, és mintha lett volna vmi a lába között. A dokim megkérdezte, akarom-e tudni a nemét, mondtam naná, de úgy gondolom látok vmit lógni a lába között. Azt mondta jól látom, szval úgy néz ki fiam lesz. Azért a jövö héten a nagyobb, pontosabb ultrahangon is megnézem majd, de úgy gondolom tényleg fiú. Nagyon boldog vagyok! :D
Viszont sajna nem tudok menni a bababörzére, most anyagilag nem megy. Viszont Ti, akik ottlesztek remélem jól körülnéztek, és helyetünk(aki nem mennek) is vásároltok!

Kép
zsuzs35

Kis-csillag így van, én is csak olyat engednék levizsgázni, akinek már van saját gyermeke és legalább egyszer megélte, mert annyira másképp kezelnek akkor, ha már valaki átélte legalább egyszer ezt az egészet :D húú, akkor most te is jó formában vagy, azért két kis boccsal az nagyon jó súly :D a vérnyomásom valahogy mindig alacsony, de nem szokott rá mondani semmit :( a többi rendben van és igyekszem vigyázni magunkra :D hát a cukortól parázok, mert nekünk a család 90%-a cukros már születése óta, remélem én nem leszek most az :shock: szeretjük, ha mesélsz, nyugodtan koptasd a billentyűt :wink: és kérjük a sok-sok képet a rucikról :D nagyon várom már a szombatot :D

Kép
monka1

Nyufo: koszi a segitseget. Majd ujra megprobalom a kepeket feltenni, ha nem megy - kuldok privit. Felteszem majd Danit is. Altalaban 1-2 honaponta szoktunk talalkozni. Most igaz hogy csak amikor ok jonnek haza, mert en nem vezetek amiota terhes vagyok. De elotte amikor ram jot beultem az outomba es pik-pok fent voltam Pesten. Max 3 ora az ut !
Igerem surjebben fogok irni. De amikor megyek Szatmarra es kimaradok par napot, utana nagyon nehez utolerni beneteket ! :D

timi: eleg rossz lehet hogy igy 22 hetesen es nem tudjatok hogy" melyik csikba tartoztok" :shock: De majd a 4D kiderul biztos !!! Ott minden nagyon jol latszik ! Peldaul nekem 18 hetesen mar latszot hogy az orra formaja pont olyan mint nekem :oops: :oops: Nagyot is nezet apa !! Nem tettem fel a fotot mivel pont amikor csinalta a fotot eltakarta a kis arcat a kezevel, igy csak az orra meg a kis szaja latszik. De nagyon fogjatok elvezni !! :P

bettike: nekem meg nem al ki a koldokom; de sokszor nagyon szokot huzodni. Mintha ki akarna szakadni. Mindeg szoktam kremezni.
Ne agodj a vedono miat. Nem lesz gond. :wink: Nagyon edi a kis jatszi az agyra !

kis csillag: koszi a biztatast ! En nem is gondolok arra hogy hamarab szuljek mint a kiirt datum. Csak eleg nehez igy csak "relax"ban lenni. Nagyon sokszor irigyellek beneteket ahogy surogtok forogtok, dolgozni jartok. En is nagyon faradok, pedig csak egy babam van a pocakban, de ha nem tetszik valami akkor rogton kemenyit. Igaz mar vagy 2 hete nem volt semmi gond. Csak ma erzem ujra a kemenyedeseket, emiatt a hulye hideg front miat !
Igazad van a vasarlassal kapcsolatban. Mar kezdtem listat irni, az alapjan amit ti vasaroltok ! :D :D

monka: en csak novemberben akarok kezdeni vasarolni. Addigra kesz lesz az uj haz, es mar nem lesz gond ha esetleg nem birja a mehszajam es szulni kellesz. De mar nezegetek es valogatok en is: ruhakat, babakocsit, stb stb. Meg sokat segit a sogornom ! :wink: :)
A keresztfiam nov. 25-en lesz 2 eves. Remelem holnapig teszek fel kepeket !!! A bor cipok azert ilyen olcsok mert Romania-ban gyartjak exportra. Peldaul Roberto Cavalli - az 5000 Ft, de van mas marka ami csak 3000 Ft. Sajnalom hogy nem fotoztam oket. :( De azert is nagyon jok mert ortoped kis betet van bennuk. Szoval tenyleg nagyon profik a kis cipok. Kar hogy felnott cipo nincs :cry:

JA, es nagyon szepek a kisagyak !!! gratulalok. Meg a szopis fotellek is. Erre peldaul nem is gondoltam, de mondom ... en titokban listat irok. :oops: :oops: :oops:

En nem tudok nektek receptet kuldeni, de tudok peldaul nagyon jo konyveket es cikkeket ajanlani: peldaul multheten vettem a Libri-ben 2 szuper konyvet - "Terhesseg felelem nelkul" es "Lelki koldokzsinor" nagyon nagyon jok ! :wink:

puszi mindenkinek !
meg jelentkezem :wink:
klem

Zsuzs nagyon örülök, hogy jelentkeztél :D minden rendben van azért, ugye? őszintén szólva én azért megyek elsősorban, hogy találkozhassam már végre veletek, ezért azoknak, akik nem lesznek ott, készítünk csoportképet :D a kalkulátor szerint alultáplált vagyok :lol: gyakorlatilag tökéletes a súlyom :lol: na erről ennyi, nagyon szépen köszönöm a segítséget :D cserébe veszek a nevedben is valamit :D és hatalmas gratula a Fiúcskához :D :D :D :D :D :D :D

Kép
monka1

Klem semmi baj, a lényeg, hogy amikor tudsz jelented nekünk, hogy minden rendben van veled és zajlik az életetek :D nagyon édes lehet a fiúcska :wink: uh, ha lenne felnőtt, tuti elmennék venni :( de azért gyerekcipőnek se rossz ár, főleg ha gyógyis :D akkor már nemsokára te is ráveted magad a babaosztályra :D :lol: és tök jó hogy a sógornőd ennyit segít neked :wink: milyen kocsit néztél?

Kép
monka1

Monka:
Muchas gracias! :D
Oke, megegyztünk, vásárolj a babócának nevemben is vmi szépet!

Amúgy nincs semmi gond, csak a meló miatt nem tudok jönni gyakrabban.

Kép
zsuzs35

Nincs meg a forgó, mert elfelejtette bevinni a boltba az ember, holnap megyek vissza érte, de nem baj, annyiszor bocsánatot kért, hogy már nem is vagyok mérges érte :) Jó lesz az holnap is :)

klem: igen tudom, hogy nagyon jó a 4D, már láttam párat, persze a saját babánál teljesen más. Várjuk már! Amúgy nem annyira nagy gond, hogy még nem tudjuk mi lesz, így is úgyis imádni fogom:)
meg összesen sem voltam sok uh szóval nem csoda, hogy nem láttuk eddig, végülis amin már akkora volt, hogy lehessen tudni az csak 1 volt, előtte meg még olyan kicsi volt, hogy el se hittem volna.
De már csak 11 nap és megyünk megnézni :)

Ja és megmértem... haskörfogat: 97 cm

KépKép

KépKép
t.timi

zsuzs

űdv a kisfiús kismamák táborában :) mostmár tudod legalább milyen szinű rucit kell venni :)

kb egyforma pocink van akkor :wink:

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Nyufo múltkor hiányolta, hogy magamról nem írtam, úgyhogy most megteszem. :)
Tegnap volt egy hete, hogy hazajöttem a kórházból. Itthon sem volt sokkal jobb az állapotom, rengeteget fáj(t) a hasam, pedig csak feküdtem, ahogy szólt az "ukáz".
Aztán kedden voltam a dokimnál, aki nagyon megnyugtatott. Nagyon tüzetesen megnézett, azt mondta, a méhszájam olyan hosszú és zárt (majdnem 6 cm hosszú, az átlag 3 cm), hogy szinte kizárt, hogy koraszülés fenyegessen. Kereste azt is, mitől fájhat a hasam, de egy talán (?) miómán kívül nem látott semmit. Azt mondta, attól is fájhat, feszülhet a hasam, hogy a bébi nem a méhszájon tartja a buksiját, hanem szinte mögé fúrta be a fejecskéjét, ami okozhatja a feszítő érzést. Szóval mondta, hogy fájdalom ide vagy oda, próbáljak felkelni és mozogni, mert szülésig ezt a méhszájat nagyon meg kéne rövidíteni, különben megint 33 órás vajúdásra számíthatok. :(
Hazaért a családom, majd folytatom.

Kép
balimamika

Zsuzs me alegre que todo va bien con vosotros
Lányok, tudom hül..e kérdés, de pontosan hova is kell tenni a mérőszalagot?

Kép
monka1

huh Balimamika akkor hatalmas szorítás a rövidülő méhszájhoz :!: De akkor szerencsére nem találtak semmit koraszülésre utalót :D Akkor most sétálgatásra vagy fogva?

Kép
monka1

Zsuzs, köszönöm szépen! Kisfiúhoz gratula! :D Nevet választottatok már?

Monka, egyetértek, az enyémnek két fia van, nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy őhozzá kerültünk, fiatal, nagyon kedves és tényleg ért hozzá! A mérőszalagot a derekamra teszi, de nem a köldöknél húzza le, hanem ott, ahol a legcsúcsosabb. :wink:

Csillag, így kell ezt csinálni, én se hagytam volna az utolsó hetekre, ügyi vagy!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Csináltam ma hagymás cipót, feldobom a receptet :lol:

T.timi szupi!!!! Akkor másfél hét múlva látod a pindurkát és most már bizti megmutatja magát! Szerintem nem ezeket nézi a lakásban a védőnő, ne aggódj! Aranyos forgót vettél!
Túúúúróóóó rudi, nyami, itt nincs :cry: Megkívántam rendesen! Nagyot kellett kerülnöd haza fele a forgóért? :twisted:

Bettike nekem elég mély a köldököm, de már a felső része nekem is kiáll. Az AFP annyira megbízhatatlan és elavult, ne aggódj miatta! Nekem integrált volt és 0,98 volt.

Kis-Csillag khhmm... most ha azt mondom hogy nálam a pacal, köröm topplistás kaja, asszem mindent elmondok :lol: Gyerekkoromban nekem is nagy négy decis korsóból ittam, nyáron amikor szomjasan hazamentem képes voltam belőle egy húzamra ledönteni 2-3 korsóval, ja és az ágyam mellett ott figyel az üveg ásványvíz :lol: Sok mindenben kezet rázhatunk! Én is felfigyeltem a bocsozásra és nekem nagyon tetszik! Láttam már én is ezeket a projectoros forgókat, de nincs róla tapasztalatom, kíváncsi leszek majd hogy beválik-e.

Monka de jó neked hogy nem vagy hízékony, erre "vödörszám csoki + össze vissza kaja" irigy, irigy, én most ezt csinálom és már most elszálltam a súlyommal. A mérőszallag engem is érdekelne, mert én a derekamhoz tettem és oda húztam elől ahol a legnagyobb, de lehet rosszul mértem :?:

Zsuzs na jóóó, ha most azt írom hogy ezt nézem én is, akkor azért elhiszed???? Először az Avent elektromosban gondolkodtam, de láttam hogy a medela swing két ütemben szív ahogy a picik és ez tetszik, meg tetszik a kis vezérlő "gombája" is, szóval én is ezt vadászom :lol: :lol: :lol: Újonnan 89 font, az Anvetos is, az most akciózva van félárra, abban bízok, ha esetleg lemegy az Avent akció, hátha átrakják a Medelára és akkor lecsapok rá, szóval még várok!!! Úgy látszik "műszaki" kütyükben hasonló az ízlésünk! Szóval fügyis :lol: ? Tábliba beírjam?

Klem ti is költözés előtt??? Regi nov 26-án lesz két éves :lol:

Balimamika azért a kórház és a sok félelem után nagyon jó lehetett hogy így megnyugatott a doki! Az én 86 órás vajúdásom után még egy 33 órással is beérném :oops: félek tőle hogy megint megszívom ha nem császár lesz. És ha járkálsz úgy is fáj? Írj még!!!

KépKép

KépKép
nyufó8

én a köldök körvonalában mérem mindig.

KépKép
bettike83

nekem a köldöknél a legcsucsósabb most :)

KépKép
bettike83

Beze :D akkor neked szerencséd van vele :D köszi a mérőszalagot :D
Nyufó Beze nekem is így írta, ahogy te csinálod :D igen, már tudom, hogy én szerencsés vagyok a vödrös csokival kapcsolatban :lol: :wink:

Kép
monka1

Elköszönök mára lányok, megyek csinálok egy kis lecsót apának :D holnap jelentkezem, mindenkinek pocaksimis estét :D

Kép
monka1

Köszi lányok! :D

Nyufo:
Hát ez jó, tényleg! :lol: :lol: Nekem még azért is szimpi a medela swing, mert elég kicsi, és elemmel is müködik, azaz mobil. :D
Szerintem beírhatod a tábliba, viszont a név még vita tárgya, azt majd akkor, ha végre megállapodunk. :)
86 órás vajudás :?: :?: :shock:

Kép
zsuzs35

kis-csillag: ez a projektoros cucc besz*rás. nagyon modern, még sosem láttam ilyet, pedig azt hittem nagyon képben vagyok ;) :D
egyetértek a védőnős-min. 1 gyerek elvárással!!
a bocsok, sztem is cukik. én néha kölyöknek hívom , :) de amugy általában a nevén :)

zsuzs: jo hogy hozzászóltál :)
lesznek mindenképp képek, bár azért nem az üres ámde kifestett szobákról :D
és kisfiúú,. nahát. tévedtem. ebben nem szoktam :D de nagyon örülök neki!! gratulálok!

viszont érik a találkozó, amit beígértem nálunk.
van kedvetek hozzá? októberben lenne egy szép őszi napon. hmm? :)
aki túl messze van, skypon becsatlakozhat :D

monka: nem leszel cukros, ebben a topikban tuti hogy nem!
a nők 8%-a terhességi cukros. hát te pont nem vagy benne ;)
a csoportképeket nagyon várjuk a hétvégéről, megbeszéltétek hol találkoztok majd vagy majd lesz valahogy? :)

timi: nagyon drukkolunk akkor hogy jöjjön hamar az az uh, amin kiderül a csik-hozatartozásod :D
messze kellett menned a forgóért? :O

bettike: nekem sem fordult még ki, de már nem olyan mély a köldököm. és olyan linea negrám sincs még, az a sötét csík :) nektek van?

balimamika: mindenképp jó hogy bejelentkeztél!
6cm méhszáj, wow.

köszi lányok a facebookot. mégvalaki? :)

Kép
spumilla

spumilla

nekem sincs olyan csikom :) nem mindenkinek van állitólag.

én nem vagyok facebookon.

KépKép
bettike83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?