Sziasztok Kismamák!!
Bettike: az AFP-re ne hagyatkozzatok, nekem a SOTE-n ezt mondta a doki. Annak idején, amikor ez volt a téma, sokan írtuk, hogy ez egy elavult vizsgálat, szerintem is! A kombináltad jó lett, az a fontos, és nem beszélve az UH-ról

Úgyhogy nyugi
Pecsét témához annyit, az anyaságit nem a kiskönyved alapján adják, hanem a szülészed állít ki egy papírt, hogy "ennyiszer és ennyiszer" megjelentél nála vizsgálaton. Ne stresszelj ez miatt
Rugibugi ismerős, nekem már minden oldalon csinálják ha ébren vannak.. De tegnap este akkorát lökött a távirányítón éjfélkor (!!!), hogy apa is kiröhögte
Rebeka: köszi

Bár nekem akkor is óriásinak tűnik, de hát sosem voltam egy vékony darab

Korábban Bettike hozott hasonló képet, de most úgy látszik megelőztem, nekem is segítség még ha ketten is vannak, nektek meg örülök hogy segít behatárolni hogy fekszenek a kisbocsok
Már csak 6 hét meló?? Ez tök jó

:D:D Centivágás megkezdődött akkor már gondolom
Az anyukád pedig fontosabb, ez érthető, tessék kihasználni az időt a leendő "nagymamával"

Gondolom mennyire örül az unokának azért ő is
Spumilla: köszi az ágy dicséretet, és
mindenkinek!, annak én is örülök, hogy nem keményedés, azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam ez ügyben

Ma ráadásul az egyik bocsom nyújtózkodását totál éreztem
Már festenek? De jó! Bár lehetne akkor most kint melegebb, hogy gyorsabban száradjon, rossz, hogy most jön megint egy esősebb szakasz..

Laboreredményekhez gratula, tudtam én, hogy jó lesz

Az hogy alacsonyabb is lett a cukid, kíváncsi vagyok számít-e, mert nekem is volt rá precedens, hogy nemhogy felment, inkább leesett a cukkerom
Én fent vagyok Facebookon, bár mostanság elég ritkásan

:D
Monka: ne is mondd! Nem akartam kétajtós szekrényt venni a bocsoknak de muszáj lesz! Mától szerintem nekiállok kimosni a ruhákat, még ha lassan is száradnak, mert egyszerűen annyi van, hogy bődület! Az egyik aukción megnyertem magamnak 17 rugit, és lebeszéltem ez eladóval, hogy a másikat is elviszem /felkínálta../ így 5000 Ft-ot fizettem majdnem 10kg babaruháért! Tegnap este szedtem szét, néztem át őket, én majdnem sírva fakadtam, részben az örömtől, részben mert ennyire kedves "idegennel" még nem kötöttem üzletet!

Eddig a percig nem sikerült még felocsúdnom az álomból, majd hozok képeket a ruhákról, melyeknek legnagyobb része 62 feletti méret, így nem nagyon kell mostanában nagyobb ruhákat sem vennem a bocsaimnak

:D
A hízással ne törődj, mindenki erre van rágerjedve!!!

Ez alkati kérdés is és hormonális, stb! A 4,5 kg hízás pedig kevés, ez miatt ne parázz kérlek! A java hízás majd úgyis később jön, de ha nem 10kg lesz, hanem 15 attól még SEM neked, SEM a pici fiadnak nem lesz semmi baja!!!
Klem: meglátod, simán kihúzzátok nem hogy a 24. hétig, de a 34-ig is!! Ebben tessék hinni! Irigykedek picit, hogy semmit nem kell otthon csinálj

Babaruhákkal kapcsolatban pedig te is előnyben leszel, mert tudod mit kell majd venned és miből mennyit
Nyufó: füstölt kolbi hmmm bakker, az imént ettem

Nem semmi a Te pocód sem

Jah és attól is függ a pocakméret, hogy hogy fekszik benne a bébi

Legalábbis a védőnőm szerint
Bizony, 13 hét! Magamnak adtam most nemrég még 4 hetet arra, hogy mindennel elvégezzek! 4 hét, kimondani borzasztó kevés! A hónapokat nem szeretem számolni, úgy soknak tűnik

Bakker, azért ez már durva hogy ivásban is hasonlítunk

Na persze vannak napok, amikor besokallok, és akkor csak másfél megy le, viszont pl. én éjszaka is rettentően szeretek inni - kiszárad a szám, pedig csukott szájjal alszok. Régebben, gyerekként fél literes korsó volt az adagom ebéd után

Akkor attól tartottak, hogy cukros vagyok/leszek, de semmi

Csupán kiskacsa/kisbéka

:D:D
Timi: wow, 12 nap múlva 4D, akkor ott ki is derül szerintem, hogy rózsaszín, vagy kék kiscipő kell

Forgóról hozol majd képet? Nézegettem párat a neten, de annyira nem tudok dönteni vele kapcsolatban

Melóhoz kitartást, ma is rendelsz?
Msi: hogy telt ma a böli?
Tőled kérdeznék valami fontosat, mivel ikreket vársz Te is!
Előfordult veled/veletek, hogy a szonográfus az ultrahangon a méhlepényeket nem jól azonosította be? Úgy értem, hogy pl. A magzatnál mellső fali, B magzatnál hátsó fali..

Vagy ezt konkrétan lehet látni, és nem lehet eltéveszteni??
Csak mert ha nem, akkor tudom, hogy ki van harántfekvésben és ki koponyavégűben

/HF: Csenge, KVF: Csongor, de csak ha ez így van../ Már fűzögetem a harántos bocsom, hogy forduljon szépen koponyára, a harántos neki sem túl kényelmes
Méhszáj: irigy vagyok, én nekem 13 hetesen nézték utoljára

Akkor 3000-es volt, de azért így lassan 24 hetesen már érdekelne hogy áll, bár gondolom, ha baj lenne, érezném

Meg az se jó ha sűrűn kotorásznak odabent
Nem tudom mi van velem, de napok óta mindig lebocsozom a Lurikat

változnak az idők, s vele változok én is

A kis bocsaim

Én meg az anyamedve