A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na, jövök két vizsga között 8)

Tünde, nekünk ez a lázas nyavalya volt olyan, ami a héten minmadnnyiunkon átment, hogy minden hasbajunk volt vele :x Remélem, már rendben vagy.

Thomas... De idegesítő.

Nálunk most menő:
- Kippkopp-sorozat (ezt én is kedvelem, nekem az APG már sok, igaz egy könyv volt belőle, de már szerencsére elmúltak azok az idők)
- Milne-féle Micimackó

(Az egyes epizódokat kb. két perces mesékké alakítjuk Plusz van egy térkép a közepén a Százholdas Pagonyról, és improvizálunk, de mindig mutatjuk a szereplőket és a helyszíneket rajta. Aztán tegnap megszólal R.: "Anya, Rugó mesél. Micimackó itt lakik (megmutatja). Elmegy ide, ide, ide. Itt lakik Róbert Gida. Micimackó hazamegy." :lol: )

Na, jön a következő, általam korábban már eltanácsolt vizsgázó csoport :wink: :arrow:

Kép
vindolanda

Hahó!

De nagy a pangás.

Mi megvagyunk,gyerekek rosszak szokás szerint,meg hangosak de inkább ez legyen minthogy betegek legyenek!
Én jobban bírom a ricsajt,apánál gyorsan szakad a cérna :?

Ma Bertussal begyúrtuk a mézeskalácsot,holnap sütjük,életem első mézije lesz :D

Kaqk!Emma ovistársa nagyon gáz!!Én nem is tudom mit kéne csinálni,lehet érdemes lenne elbeszélgetni a szüleivel,persze nem dúrván csak,hogy szóljanak rá mert szegény Emmácskát folyamatosan bántja!

Én is megvagyok nagyjából az ajándékokkal,de még azért pár apróság hátra van.

Rugó de édesen mesél! :lol:

juba0

Ja, erőteljesen pangunk :lol:

Tegnap olyan fél kilenc felé sikeresen elaludtam, ma viszont korábban fel tudtam kelni, így gyorsan bepótoltam minden dolgomat, amíg Rugó aludt 8)
Angolom lett volna ma, de elmaradt :roll:

Karácsony - továbbra sem vettünk még semmit :roll: :oops:

A következő hetem igen durván rohangálós lesz. Hétfő-kedd záróvizsgák hajnali kelésekkel, szerdán az egyetemen lesz egy ismerősömnek védése, és mennem kellene, nagy kajálás lesz a végén. Csütörtökön kezdődik elővizsgákkal a nappalis vizsgaidőszak, pénteken délelőtt jön egy lopgopédus az óvodába, vele akarok beszélni, majd a hét betetőzéseként karácsonyi vacsora a munkahelyen, előtte kis megbeszélése az ifjúságsegítő felsőfokú szakképzésről, amiben heti öt órám lesz a következő félévben. Közben persze kismillió más dolog, tanulmányírás, egyebek...

De aztán már csak huszadikán megyek vizsgáztatni, és január hetedikéig semmi
8) 8) 8) 8)

Közben sajna rákattantam a regikonyvek.hu-ra. Antikváros könyveket veszek, és nem kell postaköltséget fizetni, ha elmegyek egy db-i antikváriumba. Volt olyan szakkönyv, amit 450 ft-ért tudtam megvenni..
Le kell állnom, mert megint jön egy csomag:)

Juba, majd tudósíts a mézeskalácsról!

Mi valahogy mindig felváltva leszünk ideggyengék, így valaki mindig észnél van szerencsére :roll:

Na, megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Én is megvagyok. A zh-m szerintem jó lett, bár egy hibám biztosan van benne, azt ellükéskedtem. Meg a többit nem tudom, nagyon imádom ezt a tanárt, szerettem volna jót írni nála. Azért még van esélyem az ötösre is. Majd jan. 19-én megyek egy másik tárgyból is hozzá, az húzósabb lesz.
Meg a következő is. Pénteken, egy cirka kétórás írásbeli vizsga vár rám, olyan kis egyszerűnek tűnik maga a tárgy is, de eléggé molyolós lesz szerintem. Tegnap a vonaton már tanulgattam rá. A következő hónapom nem lesz egy fáklyásmenet. :roll:

Jöttem azért is, hogy megnézzem, mi van a betegekkel. Látom, azért már jobban többen is.

Megyek is tovább, már romeltakarítottam kicsikét, de ez az egy nap nem elég mindenre.
dmaggie

Ajándék nálunk még semmi, sajnos olykor ötlet sincs.
Ja, és közben fájdogál a torkom, köhögök.
dmaggie

Hajrá, Maggie :!:
Hajrá, Maggie :!:

Jó romeltakarítást.

Megyek, felkeltem Rugót, mert éjfélig szórakoztat, ha így folytatja az alvást :x :arrow:

Kép
vindolanda

Megvan a mai program. G. megvizsgálja a csapot a fürdőszobában, és a baumaxban beszerezzük a szükséges alkatrészeket. Így aztán lesz bébitaxi, fornetti, kávézó... Minden, ami egy vasárnaphoz kell :D 8)

Először azonban a teknősök terráriumát kell rendbe rakni :roll: Koszos.

Kép
vindolanda

Hajrá Maggie!

Mindenki milyen elfoglalt!!!

Betegek???Gyógyultok?

Mi jól!
Du-án apóshoz megyünk...Böszörménybe!

Teganpa du-án meg ma de-t wc papír gurigákra készítettünk mikulást, fenyőfát, angyalkát, hóembert! ...kézműveskedtünk..:-))))

Most épp grépfriutot tisztítanak I és Emma ..Dalma remélhetőleg szundizik! :-)

Ovistárs: A szülőknek már többször szóltak, nagyon rosszúl érzik magukat, nem tudják milért csinálja ezt..próbálnak rájönni..Brá apuka említette hogy sosem mond nemet a fiának...???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Na ez van..most beteg lett Dávid..lesz egy pár nyugis nap..
Jövőhét szombat vasárnap de-t kori próba, utána héten hétfőn előadás az ovisoknak, iskolásoknak, csütörtökön meg a nagyközönségnek...kész a játékmackó jelmez.. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Előadás 8)

Nálunk csütörtök este lesz az angolosoknak bemutató, na, Rugóra kiváncsi leszek :roll: :lol:

Kaqk, tényleg nem tudom, mit is lehet csinálni.
Ha amúgy normális gyerek, mert régen mintha az lett volna, nem? Akkor lehet, valami gebasz van otthon, azt vezeti le így...

Fornettis kipipálva, bár a baumaxban zárva volt :x

Mosogatógépet pakolni :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Megtöröm a csendet. Jaj, ma nagyon zizzentek voltak a gyerekek. Aztán rohangáltam kicsit, szokás szerint, most a maradék krumplipürét felhasználandó, begyúrtam egy kis tésztát, valamilyen töltött kiflikét sütök. :lol:

Biztosan ügyes lesz minden kisgyerek a különböző bemutatón, előadáson. Bercóéknál is lesz ünnepség, szerdán. :lol:

Ma azzal fogadott az oviban, hogy fáj a hasa. Remélem nem lesz semmi komoly baja. :roll:

Emese, gondolok Rátok! De minden a legnagyobb rendben lesz a kismanóval. :lol:
dmaggie

Benéztem az ETR-be és csodálkozva láttam, hogy ötöst kaptam retorikából. Ehhez írtam a recenziót és a beszédet. Majdnem biztos vagyok benne, hogy nem olvasta el a tanár. :roll: :lol:
dmaggie

Maggie: ez igen! Szupi vagy!!
Front van ezért voltak zizik sztem...

Emma csupa taknyi..reméltem megússzuk...párásítás lesz éjjel..

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie!
Ügyes vagy! :)
Remélem nem lesz gond Bercóval!

Kaqk!
Sajnálom az ovistársat. Érdekes, hogy az apuka nem mond neki nemet. Talán ez lehet a gond, ha Emmácska mond neki nemet, akkor szokatlan neki a helyzet, nem tudja kezelni...

Vindo!
Igen, a könyvvásárlás egy kellemes tevékenység, pláne antikvár könyvek tekintetében. Én imádok antikváriumba járni...

Juba!
Hogy sikerült a mézeskalács? Bertus élvezte a dolgot?

Mi megvagyunk, lassan itt a téli szünet, karácsony, gyerekek már nagyon várják. Ma volt egy kis népitáncbemutató (hétfőnként van az oviban). Aranyosak voltak, bár Gergő szerintem csak Zsuzsu miatt jár, aki tényleg élvezi. Énekelt, táncolt, míg Gergő sokkal visszafogottabb volt...

Kép
gica1

Sziasztok!
Didri altatja Mendit. :)
Apa beteg :(
Én kaptam angolból egy négyest, jövő héten lesz a biosz vizsga.

Maggie
gratula! :)

Kaqk
hát ezt vissza kellett mondani, szerintem is...

Vindo
gyógyulást!

Megyek, jó éjt!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok. Ha lesz egy kis időm, jövök, de sajna rohangálós hetem van.
Betegeknek jobbulást :!: :arrow:

Kép
vindolanda

Hahó! :)

Hoztam nektek valakit. :)
Tegnap megvolt a 12. heti UH.
A szonográfus szerint tankönyvi volt, ahogy a picike feküdt, és hagyta magát lemérni.
Minden tökéletes, a nemét még nem tudjuk. Aludt az elején, majd felébredt és ficánkolt.
5,5 cm. :)

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

De vártam már ezt! :lol: :lol: Tündéri! Gratuuuuuulaaaa!

Anyukája gyereke. :wink: :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Mert nagyfejű? :lol: Így inkább Apja! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nem, azért, mert kis rendes, aranyos... :lol: :lol:
dmaggie

Ééédi! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Köszi! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Eszem azt a kis golyó fejét 8) 8) 8) 8)

Végre ideértem, és le is tudok ülni egy tíz percre a gép elé.

Szóval két napja hajnal hatkor indulok itthonról, és csak este érek haza, aztán meg olyan fáradt vagyok, hogy éjszakai munka meg netezgetés sincsen, mert kilenc körül pizsamaosztás van :roll:
Ma viszont még az órát is elfelejtettük felhúzni, így kész szerencse, hogy megriadtam fél nyolc körül. A férfiak elmentek reggel, nekem volt vagy húsz megválaszolatlan emailem, most értem a végére. Olyan 11 körül megyek majd el csak, és csak Db-ig 8)

G. meg R. nagyon jól tudnak összedolgozni reggel. Komolyan, még jó, hogy nem látom őket. Tegnap pl. reggel fél kilenckor sikerült letenni Rugót Gábornak az óvodában :shock: :shock: :shock: Pedig nagyon siettek, és még a ruhákat is kikészítettem nekik :roll:

Ma viszont lesz egy védés, ahová mennem kell, egy kollégám doktori védése lesz. Utána fogadás, állítólag öntetes palacsinta, vadhúsos pörkölt, pezsgő meg egyebek lesznek 8) 8) 8)

Hazafelé vennem kell Rugónak valami szalonképesebb pulóvert, mert pénteken ünneplőben kell menni a gyerekeknek az óvodába. Még egy fehér inget elő tudok neki bányászni, de hozzá illő pulóvere, na, az nincsen.

Maggie, ügyes voltál retorikából, ez nem kérdés!!

Juba, jó lehetett a bemutató :P
Mi holnap megyünk.

Rugónak közben mindig hozom a Kippkopp könyveket a bösz-i könyvtárból. Tegnap este az a rész volt, hogy Kippkopp mászik fel a fenyőfára. Erre megszólal R.: Karácsonyfának van tűlevele :shock:
Azt mondja, az óvodában tanulta a "tűlevél" kifejezést.

Hajat mosni, buszmenetrendet nézni, ruhámat vasalni :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Mesi,édes a baba :) gegi ilyenkor már nemes szervét lebegtette nem :) ?

:arrow: Hk-ket horgolni :) már konkrétan undorom van tőlük,de meg kell csinálnom őket.Az ujjaim már fájnak...
hétfő reggelre M.nak lett hasmenése+hányt,keddre meg elkaptam tőle :( de ma már jól vagyok és be kell hoznom a lemaradásomat :) :) mindjárt péntek van ,s holnapra max. szemeket orrokat szeretnék csak hímezni :)

:arrow: tényleg :) csók

KépKép
viranka

Életjel....

Kérdésre válasz:
Mézeskalács nagyon fini lett,fél adagot csinálta,másnap már alig volt belőle :lol:
Szóval karira újra sütünk! 8) Bertust engedtem,hogy segítsen,nagyon élvezte,anyától kapott egy sodrófát,ne tudjátok meg,hogy örült neki :D

Rugó és Gábor tempója :lol: hiába ilyenek a férfiak :lol:
Hú Vindó az az öntetes palacsinta jól hangzik,majd meséld el milyen volt a fogadás.

Vera!Sajnálom,hogy ennyit kell horgolnod,gondolom milyen kimerítő lehet már!Jobbulást az ujjaidnak!!

Irina merre vagy?

Mindenkinek megvan már a karácsonyi ajándék? Tudjátok már ki mit kap?

juba0

Itt is vagyok.

Viranka, így beindult a HK biznisz? KIknek csinálod? Hogy találnak meg a vásárlók? Vagy ajándékba lesznek?
Szegény ujjaid...

Juba,
sodrófa:)

Annyit ettem a fogadáson, hogy nem is kellett vacsoráznom... Volt vagy háromféle meleg kaja, és vadpörkölt nokedlivel, meg húsos palacsinta, és saláták, és tényleg volt öntetes palacsinta.

Sok ismerősömmel találkoztam. A fogadás után elsétáltunk a barátnőmmel a gigakínai boltba. Ott Rugónak alkalmi pulóvert vettem, ami nagyon jól áll neki (pénteken kell alkalmi ruhába menni az óvodába, és neki nincs is olyan:)).

Aztán elbuszoztam Gábor munakhelyére, elmentünk Rugóért, és most itt vagyunk.

Holnap munkanap hajnali keléssel :x :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok! Nem volt még időm visszaolvasni :oops: . Betegeknek jobbulást!

Mi jól, gyerekek is. A mumus ZH-m jeles lett, sikítozva szaladtam körbe a lakást, gyerekek csak lestek 8) . Már "csak" 2 vizsgám van januárban.
Bővült a családunk, hozok képeket azok kedvéért, akik még nem látták FB-on.
Kép Gyerekek ovis-sulis képe
Ghysmo, a legkisebb "fiam" :) Kép
dettyk

Hát Dettyk, mind a három gyerek elbűvölő 8) 8) 8)
Pankának is van műtermi mosolya, úgy látom.

Ügyes vagy nagyon!!

Elpakolni holnapra :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

csak gyors életjel:-)

élünk és virulunk:-) készülődünk a karácsonyra, már nagyon várjuk, hogy együtt legyen a család itthon:-)

Én dolgozom ezerrel, meló szuper! gyerekek élvezik az ovit, szerencsére nem betegek, kopp, kopp.....

Pénteken karácsonyi vacsora lesz, kirúgunk a hámból, gyerekek nélkül, férj nélkül bulizni :roll: na hát ilyen sem volt még..... de tuti nagyon jó lesz!Legalább jobban megismerem a kollégáimat, mert azért nagy benn a hajtás, nem igen van idő beszélgetni:-(

Heni
KépKép
heni81

Vindo,a vásárra :) :) ezt remélem elviszik :) :) megyek is mert még 7 pár kezet meg kell horgolnom,nem bírtam este már 11nél tovább :) s nyugi van,gyerekek ovi-suliban :)

Dettyk,tündériek :)

Juba, :) :) akkor tényleg jól sikerülta mézes(én meg még azt sem csináltam,talán szombaton nyugi lesz)

:arrow:

KépKép
viranka

Vera: nem semmi energiád van! :-)

Juba: nálunk is hamar elfogyott a fél adag..mi is sütünk még! :-)

Dettyk: nagyon édesek..:-)

Mi jól..Emma javulgat..megvan az összes ajcsi karira4 :-) holnap becsomagolom..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi!
Ez igen, milyen szép kép! :)

Vindo!
Hű, jó kis fogadás lehetett! Akkor jóllaktál! :)

Detty!
Szépek a gyerekek! :)

Heni!
Hajrá buli!

Juba!
Azt elhiszem, hogy Bertusnak tetszett a mézeskalács készítés! Gondolom tetszett neki a formázás is! :)

Viranka!
A vásár után akkor pihentesd az ujjaidat!

Kép
gica1

Sziasztok!

Mesi, gratulálok, jó, hogy minden jó :)

Verus, Hello Kittyknek nagy sikerük van ám, büszke lehetsz magadra, hogy ilyeneket tudsz! Kitartás!

Detty, szépek a gyerekek!

Heni, jó lesz az a buli, érezd jól Magad!

Én is hoztam ovis fotót :)

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

most is pihentetem az ujjaim :) :) már látoma végét :) köszi csajok,majd csinálok képet az alkotásokról :) :)

Panndi,gyönyörűek :)
Gica,ügyik lehetnek a gyerkek :) s gergő biztos csak zsuzska miatt jár táncra?

karácsonyi ajándékokkal még sehol nem tartok :( majd jövő hét eleje lesz a napja :) vagy hv-én :) :) jól az utsó pillanatra hagytam :)

:arrow: pihiidő vége :)

KépKép
viranka

Panndi: annyira édesek a csajok..és ez a beállás!! :-)hát meg kell zabálni Őket!

Lehet kaptam munkát..:-) ma derül ki.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Lányok
micsoda széééép képek! :) Nagyon édik! :)
Én tanulok és tanulok...

Ma éjfélkor arra ébredtem, hogy Mendike pizsirugiban a konyhakövön koketált a seprűvel. :) Kijöttem, felöltöztettem és jöttem tanulni. Most megyek a suliba, tanulunk az egyik évfolyamtársammal bioszt, Didri megy oviba, Mendi mamához. :)

Ez a terv, ha nem ájulok el a fáradtságtól. Mostanában sokszor elalszom beszéd közben...

Kellemes napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok, jövök én is :D

Férfiak elmentek, van egy fél órám, aztán nekem is indulnom kell.

Panndi, szépek a csajok 8)

Piroska, előbb-utóbb aludni is kell, ez sajnos máshogyan nem mehet.
Mendel visszaaludt a seprűs kaland után?

Heni, jó bulizást!

Kaqk, milyen munka lesz???

Nekünk is ma lesz karácsonyi vacsora, de csak az biztos, hogy nem kocsival megyek, így valamennyit ihatok is. Előtte a szokásos rohangálós nap, de az vigasztal, hogy most három napig itthon leszek, egészen keddig.

Karácsonyi ajándék még most sincsen egy darab sem. Szerintem majd jövő héten :lol:

Kép
vindolanda

Piroska: hű ha azért aludnod is kellene..
Mendi: :lol:

Vindo: jó vacsizást!
Heni: neked is jó bulizást!

Éjjel arra ébredtünk hogy Dalma csupa taknyi..nem kap levegőt, így éjfélkor orrszívás...szerencsére Emma annyira aludt hogy nem is vette észre! Szegénykém ezért volt nyűgi tegnap! :-((((
Most alszik..meglátjuk milyne napunk lesz! Felhívom ma a dokit hogy ha durvulna a dologmit adhatok neki! ugye HV jön! :-(((

Emma már éppen csak taknyi..szinte alig, most szakad fel a köhögése! erremost jön Dalma?? Pedig 4 napja hideg párában alszanak...reméltem hogy nem kapja el ( anyatej nem védi?? )

ma ajándékcsomagolás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Kaqk Jobbulást Dalmának++
véd az anyatej de nem mindentől.
nézd a jó oldalát, már most megedződik az immunrendszere a kis drágának és később nem lesz beteges.

Juba örülök, hogy ízlett :)
én ma gyúrom be a csigakeksz tésztáját, holnap kisütjük.
na meg valószínű kell csinálnom fél adag mézest is mert már nem sok van, így nem fog jutni ajándékba :roll:

Dettyk csodaszépek a gyerekeid :lol: :lol: :lol:

Ajándékokkal jól állok, amit venni kellett azokból már csak 1 hiányzik. Egy 15 éves kamasz fiúnak. Fogalmam sincs mit kapjon :roll:
A kézzel készültek még váratnak magukra na meg csomagolva sincs még semmi.

Vera remélem szétszedték az asztalod és minden elfogyott és kaptál egy rakás rendelést is 8) :lol:
Elkezdtem én is azt a sálat, nem bírtam ki. De lebontottam, viszont most már tudom hogy csináljam :D

Vindo Rugó műtermi fotóját még nem is dicsértem. csúúúúúúcs :lol:
Jó bulizást estére.

Heni neked is jó szórakozást :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie, Dettyk, Piroska nagyon ügyesek vagytok a sulival :lol: :lol: gratula nektek :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: csigakeksz receptet felteszed a receptek közé???????????????????????

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni,nem szedték szét az asztalomat :( de azért árultam :) :) csak többet vártam :)

úgy fájnak a kezeim a sok horgolástól. Vannak még Kittyk készen és sálak is :) tegyek holnap képeket? :) :)

:arrow: kidőlők,mert csupán 3 órát aludtam a Kittyk miatt :roll:

KépKép
viranka

Tegyél bizony :)
Na meg a FB-ra is azzal a megjegyzéssel, hogy megvehető :wink:
Szerintem elkelnének 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kittyt tedd fel FB-re, én is szívesen megosztom, hátha valamelyik ovis anyuka rácuppan :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Megjöttem. Igaz, már korábban, de az állomásról egyből a Fórumba mentünk, vettünk egy-két ajándékot. Nem akarjuk túlzásba vinni.

A vizsga meg megint érdekesre sikerült. Rengeteg feladat volt, (13) a legtöbb olyan igazi kis szöszmötölős, alig másfél óránk volt rá. Igazából nem is tudtam mindenre rendesen válaszolni, mert nem volt elég az idő. Többet is ki tudtam volna hozni a helyzetből, de a rohanásban sok dolgot ki is felejtettem. Szóval nem tudom. :roll: Azt gondolom, görbülni fog.

Most vár rám három beadandó dolgozat, aztán gőzerővel pedagógia: tantervelmélet és ped.értékelés, meg iskola a társadalomban. 3-án és negyedikén megyek majd vizsgázni. 100 fogalom, kb. 1000 oldal. Be vagyok tojva.
dmaggie

Dettyk, Panndi, gyönyörűek a gyerekek.

A legújabb gyerek is cuki. :lol:

Viranka, a lányok bedobják magukat, aztán... majd motollaként járnak az ujjaid. Jó sokat dolgoztál.

Piroska, gratulálok. Tudom, hogy brutál, de nem fogod sokáig így bírni. Én csak magamból tudok kiindulni. Két éjszakázás után már a világomat sem szoktam tudni, akkor muszáj aludnom. Aztán kezdhetem előlről.
dmaggie

Jó reggelt!

Rugó felébredt ötkor, hogy "kicsi a pocakja", kért egy kakaót. Negyed hétkor visszaaludt, én meg így maradtam :evil: :evil: :evil:
De legalább csapok egy nagy fürdést mindjárt, mert este kimaradt :oops: 8)

A tegnapi este sem volt az év bulija. Ráadásul a kajához igen kevés hús volt, pedig jó lett volna, szilvás husi volt, az egyik kedvencem. Na, azért pezsgőztem, de nyolckor már Db-ben voltam, és Gáborék hazavittek .

Viranka, sajnálom, hogy nem fogytak olyan jól a HK-k. Pedig nagyon jól funkcionálnak, Rugó is tanúsíthatja.
De hátha a neten keresztül el tudod adni ezeket!

Dalmának jobbulást!

Maggie, és miket vásároltál?
Rugó is szereti a Fórumot, különösen azért, mert ott mindig tud fagyit enni 8)

Tanulóknak-vizsgázóknak kitartást!!!

Na, megyek dolgomra.
Itthon nagy a kosz, kimagasló hosszúságú porcicákkal van tele a lakás, a galériában a mosott ruhák hegyet képeznek stb.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Minket hét körül ébresztett Bercó, örültem volna, ha tovább is alhatok. Ritka sz. éjszakám volt. Egész éjszaka köhögtem, nem tudtam aludni. Szombat óta ez van, de eddig éjszaka legalább aludtam. Jó kis rekedt a hangom hozzá. Mindegy, majd renddbe jön.

Nem vettünk nagy dolgokat. Hannának egy könyvet, anykámnak derékmelegítőt, meg magamnak is. :wink: Közben kitaláltam, hogy mit kapjon az öcsém. Azt majd az Aldiból kell megvennem. Vonatozás közben megdumáltam Momóval, hogy hétfőn elmegyünk nagybevásárolni, akkor el szeretnék intézni szinte mindent. Bercónak nem nagyon tudom még, hogy mit vegyünk. Nagy kedvencek a Lego Hero Factory figurák, de már annyi van itthon...

Vindo, akkor legalább pezsgő volt rendesen. Én is szeretem nagyon a gyümölccsel megbolondított husikat. Karácsonyra is, többek között - Gergő kérésére- valószínűleg csinálok majd narancsos kacsacombot. Párolt lilakáposztával, hmmmm, de imádom.
Pezsgőt én nem annyira bírom.

Rugó, meg a kicsi pocija. :lol: Tényleg, beszéltél a logopédussal?
dmaggie

A férfiak még mindig alszanak. Igaz, G. háromkor feküdt le.
A lakás is alakul, mosógép megy.
Felmegyek a galériába ruhákat hajtogatni :arrow:

Kép
vindolanda

Ma délután elmegyünk moziba. Sajnos a Karácsony Arturt nem vetítik 2D-ben, így a Csizmás a Kandurt nézzük majd meg.
dmaggie

Vindo, már én is teleraktam a mosógépet. :wink: :lol: Jól nyomod.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?