Móni drága Istne éltessen sokáig!
Maggie: gratula,
Piroska,
Dóri: nektek is gratula..
nem semmik vagytok csajok!!!!
Mesi: Zsózsi de édes ahogy segít!!!!
Na mostmár kezdenek beállni a dolgok, Emma tündéri okos nagylány..önállósodik ( amit eddig is tudott, csak kényelmes volt, most meg mutat mindent Dalmának..

)
Dalma csuda pofa..vigyorog, magyaráz, nagyjából minden t tudok csinálni mellette, vagy alszik , vagy figyel a kis üléséből ( Maggie....továbbra is örök hálám érte! )
Tegnap mézest gyúrtam be, aztán Míg Emma kori gálán volt én kisütöttem. Ma meg cukormázzal díszítettük.
Tegnap Emmát elhagyták, Ő meg eltévedt a jégpályán

annyira ideges lettem mikor István mesélte. Ő volt vele. Képzelhetitek, megy, fut a gyerek ért hogy már ott legyen mire Ő oda ér..erre Emma sehol, snki nem tudta hol van. Na mindenki keresi, egyszer bemondják a hangosba..Pásku Emma várja apukáját! ...
A drágám elesett egy nagy lépcsőn..a többiek addigra elmentek, Ő ott maradt és nem tudta melyik ajtón kell bemenni...aztán valahogy oda került a bírói részhez..de hogy közben hol járt.ezek mondjuk percek..de nem emlékszik mere hol járt...
De nagyon bátor ögyes talpra esett volt, Megmondta a nevét és türelmesen várt. Na mikor meglátta István akkor tört el a mécses.
De most is nagyon ügyes volt!!!!
Dalmával nem tudom mi van 3 éjjele 3 óránként eszik..még újszülött ként sem evett ennyit ...esténként az éjfélit kihagyta..de most nem...biztos hízásnak indult..

De remélem hamarosna vissza áll a rend, mert nem alszok túl sokat!!!!
Vindo: fekete körömlakk..
Mirának jobbulást!
Nálun I dölt ki.
mákos nudli??? recept??
Nálunk minden kész.= be vannak csomagolva az ajcsik, a mézes kész. Mást nem kell. Nem is leszünk itthon.
Holnap délre készytelk majd ebédet, míg a többiek díszítik a fát. Du-án, este Anyóséknál, 25-én anyuéknál, 26 án apósnál.
ajándék Emmának: fényképezőgép ( crayola) thomas könyv, hátizsák, traktor