Sziasztok!
Maggie, most, hogy "láttalak mosolyogni", már kcsit könnyebb a szívem.

Hát, remélem, a biztosító fieztni fog!!
Kaqk, én is megtapasztaltam már jópárszor, hogyha bármi stressz van, akkor jóval kevesebb a tej. Szóval elsősoran is a legfontosabb, hogy, amennyire lehet, ne aggódj. Második gyermek, már tuti nem fogsz semmit nagyon elrontani.

Kicsi hibák beleférnek, azért szintén nem kell aggódni... Ha 30 g-ot mérsz egy-egy evésnél, akkor abban biztos lehetsz, hogy annyit tutira megeszik. De nem kell tovább mérni, ha megnyugtat kicsit, hogy mágismérhetsz, akkor inkább minden este, mikor megy fürdeni, előtte, kb azonos időben mérd. Tendenciát figyelj. Akkor sincs semmi, ha egy kcist stagnál, 3 hónaposan van egy ilyen átállós dolog, nekem 3-4 napig Beni kb másfél óránként evett, és nem is lehetett semmi mást csináni... de ennyi időközönként persze nem tudott sokat enni egyszerre. Szóval, amikor kér, adj neki, nekem is üvöltöt ennyi idősen a cicie is. Nekem úgy hagyta abba, hogy a szopipárnán, ahogy etettem volna, kicsit a párnával együtt, jobbra-balra forogtam, ilyen ide-oda oldalra ringatósan. Ekkor hajlandó volt a cict szájbavenni, és szopni. Azóta is, ha vmiért épp ideges, nem kezd rendesen enni, így csinálok, és eszik. Lehet, hogy van vmi trükk Nálatok is. Ha nincs, az sem baj.

Akkor is fontos, hogy nyugalomban légy.

Azt is tudnod kell, hogy nincs akkor sem semmi baj, ha vmi miatt másképp alakulnak a dolgok, mint ahogy előre képzelted. Ennek a nyugalmával is fel kell vértezni magunkat.
Na, regény vége.
Nagyon boldog új évet Nektek!