Most nincs sok időm, bocsánat!
Kaqk:
lehet a foga. Én azt csináltam, hogy bekentem neki gengi-géllel és csak utána szoptattam. Akkor nem akart szopni, amikor az ínye fájt és amikor megjött a menszeszem. Meg akkor, amikor a torka fájt, de azon is segített a gengi gél. Szóval amikor nem tudsz dentinox-al, akkor gengi-géllel. A dentinoxot napi háromszor lehet, a gengi gélt sokszor. Ha meg nem bírod egyáltalán megnyugtatni és megszoptatni, akkor egy fél adag fájdalomcsillapítót adhatsz neki. Nekünk volt olyan, hogy a foga miatt nem bírtam megetetni már öt órája, csak sírt, nem evett, nem aludt és akkor adtam neki fájdalomcsillapítót (Nurofent), megnyugodott, szopizott és elaludt. Tehát van olyan, amikor már csak az segít, de azt te is látod, hogy egyáltalán nem bírsz vele, mert ugye ezt csak nagyon-nagyon ritka esetben lehet megcsinálni (nekünk Mendivel eddig kétszer volt ilyen, igaz, hogy most négy foga jött ki, ezért most volt a második ilyen eset, az első négy vagy öt hónaposan). Tehát napi háromszor dentinox, akárhányszor gengigél, Kamomilla is lehet nem tudom, hányszor, arra már nem emlékszem, de az is többször, csak vigyázz, mert a kamilla szárítja a bél nyálkahártyáját, nem szabad túlzásba vinni. De az a lényeg, hogy ezeket a géleket a szopi előtt kend. Ja, és még egy trükk: a cicire is kentem egy picit. Ez azért volt jó, mert akkor édes is volt meg nyugtatta is azonnal az ínyét. Így mindig meg tudtam szoptatni.

Csillagfestés otthon az unokatesókkal és anyuval.
Gáborral a főtéren szilveszterkor.