A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó!

Csak gyorsan bejelentkezek, olyan hula vagyok, hogy szerintem hagyok mindent, aztán megyek aludni.

Már nemcsak emberi védelmünk van. :lol:

MI holnap bontjuk le a fát. Nyugi Lányok, tőlem kevesebbet mostanság nem lehet takarítani. :oops: :lol:
dmaggie

Maggie, én konstans hozom a szintedet szerintem :roll: :lol:

Jó éjt!

G. lázát mostanra sikerült lehúzni, 39 fok volt neki. Rugó is elaludt. Még érzek magamban erőt, és fennmaradok valameddig. Teregetek, dolgozok.
Holnap diplomaosztóra kell mennem :? :arrow:

Mi még nem bontunk fát, Rugó tiltakozik :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!!! :)

Már csak 1 vizsga! :)

Takarítás: csatlakozom az előttem szólókhoz... :S

És hulla vagyok, szóval én is megyek, de olvastam, azért lett ilyen elég késő... :)

Remélem, mindenki alszik, még Piroska is...!!!

Jó éjt. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Maggie
de édes! :) tényleg jó, hogy nem fél!

Didri tegnap sírva kelt fel, hogy azt álmodta, hogy egy bácsi megbetegített mindenkit és beteg lett az egész család... Szegénykém...

Móni
maradhatott volna még az a karácsonyfa. :)

Nálunk nagyon hamar le kellett szedni. Meglepetésemre a kislányom kb 27-én vagy valahogy így megszólalt: szedjük le a díszeket és vigyük el innen a fát. Én meg csak néztem...

Lányok, már csak néhány nap van anat vizsgáig, annyira fééélek....
Szerda reggel gondoljatok rám, jóóóó?

Zdori
hát képzeld, aludtam! Ezek a kölkök felkeltek éjjel, ha én is felkeltem, így nem tudtam tanulni éjjel. Tegnap este nyolctól reggel hatig aludtam, két részletben, mert egyszer felkeltünk a kicsivel, majd visszamentünk aludni és az altatás túl jól sikerült. :) Reggel hatkor keltem. Egész nap nem bírtam magammal. :) Túlpihent voltam. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Vindo
Gyógyulást Rugónak! Nem baj az, hogy marad a fa, egyébként is valamikor később kell lebontani, nem? De ha annyira örül neki, akkor jó az, nem kér enni. :) Én szeretem a karácsonyfát, olyan jó. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Na, eddig aludtam. Hihetetlen, hogy mennyire hamar elaludtam. Az alvás azért is jó, mert akkor nem köhögök. Tegnap Dávid azt kérdezte: Hol akarsz megfulladni? Figyelek, nekem a legfrissebb az elsősegély vizsgám. :roll: Amyukám meg állandóan veszekszik velem a telefonban, hogy miért nem megyek orvoshoz. Tényleg nem jó így, de most nincs időm rá. Még a tüdőszűrésemet sem pecsételtettem le.

Vindo, jobbulást Mindenkinek! Meg jó szórakozást! Biztosan csini leszel az új pulóverben. Gyűrűk: egyébként nem nagyon hordok sokat. Mostanság éppen kettőt. Bercó állandóan leveteti velem.

Zdori, de jó dolga van valakinek. Olvasni? Én már gyűjtögetem, hogy miket szeretnék majd elolvasni, ha végére érek a vizsgáknak. Meg annyi tervem van, szerintem a fele sem lesz belőle. Sok reményem meg a köv. félévre sincs, akkor is tíz fölötti számban lesznek kurzusaim.

Piroska, szorítok nagyon. Én csak csodálok mindenkit, aki anatómiából valamit is képes megtanulni. Érintőlegesen találkoztam vele, irtóra érdekes, logikus, meg minden, de az a sok latin kifejezés... Na, ott kellett betűnként másolnom. :oops:
Szegény Didri. Milyen kis érzékeny.

Na, megyek pofozom a dolgozatomat.
dmaggie

Még annyit, hogy ma rengeteg dolgom lesz. Tegnap a szerelés miatt nem tudtam már elmenni vásárolni, azt is meg kell csinálni. Ma a változatosság kedvéért a redőnyt szerelik majd, főzni kell, mosni főleg, meg tanulni is.
dmaggie

Hazajöttem, takarítottam, játszottam Rugóval, majd besétáltam a szobába, ahol őt perc alatt elaludtam az ágyban. Most keltem fel, már tök sötét volt :o
Már nem is emlékszem a napjára, mikor aludtam utoljára nappal.

Ez a 24 óra mindenkinek az alvásról szólt 8)

Este jövök, ha Rugó elaludt :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Képek odaát. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Most mentek el a vacsora vendégeink. :lol: Jól éreztük magunkat. Bercó még ébren, de hamarosan megy aludni, nekem szkennelnem kell, majd végre tényleg befejezem a dolgozatomat. Holnap már muszáj lenne tanulnom is végre. :oops:
dmaggie

Jó tanulást a tanulóknak, egy kalappal a vizsgázóknak!

Piroska, csak az a baj, hogy már pergeti a levelét a fa :roll: :lol:
A szaloncukor is egyre kevesebb rajta.
Valahogy sikerült életem szaloncukrát kiválasztani idén, valami fenséges rumos-mazsolás, és nem is volt drága :shock:

Maggie, ja, csak úgy tündököltem az új ruhámban :lol:

Nekem is dolgoznom kell :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie
igen, a latin a sok. Ráadásul kifogtunk egy olyan tanárt, akinek az ajánlott irodalom nem elég, mert ott nincs elég latin kifejezés...

Vindo
milyen új ruha? Kimaradtam valamiből? :) Képek? :)

Lányok
nem tudjátok, mi lehet Irinával???? Most már tényleg idegesít, miért nem ír??? Baj van vagy megbántottuk??? Nem tud valaki kapcsolatba lépni vele, csak annyira, hogy tudjuk, hogy jól van vagy valami baj van????

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihóóóóó!

Itt esik a hó! :lol: Bercó már menne hóembert építeni, de még nem lehet, nincs elég hozzá. :lol: A kisember egyébként 6 előtt felkelt megint. Pont azon gondolkodtam az ágyban, hogy nekikezdek a tanulásnak. Így tényleg elolvastam néhány oldalt. De most jön a szokásos délelőtti program. Mosás, főzés, sütés. (tegnap megmaradt némi krumplipüré, abból gyúrok pogácsát) Meg most mondták a Bogi szülei, hogy próbáljak tejes pitét készíteni, mert rém egyszerű és nagyon finom. Lehet, hogy még azt is megsütöm. Aztán hajat is kellene festeni, meg rohadt sok vasalnivalóm is van. Áááááá

Most is nagyon hatékonyan nyomom. Reggelizés közben jelentkezem. :wink: :lol:

Én nem aludtam jól. Már megint rémálmaim voltak. Mindig azt álmodom, hogy elfelejtettem valamit megcsinálni, beadni az egyetemhez. :oops:

Vindo, hol vettétek azt a szaloncukrot? Nagyon jól hangzik.

Piroska, akkor egyfélét gondolunk az anatómiáról. Nyilván, ha a nap 24 órájából legalább 18-ban azzal foglalkoznék, meg is tudnám tanulni, de így... :roll: Mondjuk most nekem is kell majd érintenem fonológiából. A beszédszerveket meg kell tanulnom. De nem kell latinul és azért ez nagy könnyebbség. A múltkoriban már átolvastam, bízom benne, hogy most majd jó ütemben tudok vele haladni.
dmaggie

Itt vagyok :wink:

Piroska, semmi különös, csak egy alkalmi felsőt vettem a C&A-ba.
Írj Irinának privit.

Maggie, az intersparban, olyan 700 ft körül volt zacskója.

MOst ennyi, de jövök még ma.

Kép
vindolanda

Na, talán van öt percem bejelentkezni.

Gábornak ma be kell menni az egyetemre egy kicsit. Már jobban van, semmi baja. De előbb a fényképeket kell lementeni a nagyon régi notebookról (az elmúlt öt év fényképtermése azon a gépen van), amit egy éve nem is kapcsoltunk be (rossz is a kapcsolója, egy gemkapoccsal bizgáltuk már az utolsó időkben). Rugó felment a galériába, nézi a dolgokat.

Rugó az utóbbi időben mindig tiltakozott a fürdés ellen. Egy heti küzdelem után rájöttem, hogy csak az esti időpontot utálja. Így egy ideje napközben vagy reggel fürdik. Nem tiltakozik.

A müllerben vettem neki málnás sampont. Olyan jó szaga van a hajának tőle. Egy napja mostam meg neki, de még mindig érezni rajta 8)

Azt még leírom, hogy sikerült az első összetett mondatát is ellőnie a héten: "Ide nem tudunk bemenni, mert az autó apánál van."

Rugót mindig a tengerparti utazások izgatják. Mondjuk neki, hogy várni kell a meleg időre, akkor tudunk menni. Mert vannak ugyan tengerpartok, ahol mindig meleg van, de azok nagyon messze vannak, oda kocsival nem tudunk elmenni. Repülővel csak, de a debreceni repülők oda nem mennek.
Erre megszólal: Budapest.

Most röviden ennyi.
Itt kicsi hó van, de olvad az is.

Kép
vindolanda

Ma fürdőszobát is kellene takarítani :roll:

Kép
vindolanda

Nálunk finisben van az ebéd, már csak a sültkrumplira kell várni. Közben Bogika befestette a hajamat. A pogácsa tésztája megkelt, hogy mikor sütöm, az még kérdéses.

Vindo, nagyon-nagyon ügyes Rugó. A másikban már írtam, ide nem írom le, de általában mindig ugyanaz a véleményem. :lol:

Én biztosan nem takarítok már, majd este talán vasalok, hogy csökkenjen a hegy. Délután nagyobbrészt tanulni fogok, meg éjszaka is. Csak ne lennék annyira álmos. :roll:
dmaggie

Maggie, igyál egy kávét, hátha magadhoz térsz!

Hajad jó lett?

Itt most szakad a hó, és elkezdett megmaradni. R. és G. kimentek az udvarra, Rugó hópókot szeretne építeni :lol:
Tényleg szép most minden.

Lehet, este egy szánkózás is beleférne, van egy kis dombocska 500 méterre innen, ha tovább esik, meg fagyni is fog :roll:

Mi túl az akvárium-takarításon, a fürdő/wc-takarításon. MÉg hiányzik egy növény átültetése, meg a terrárium.
De először is G. kért egy kávét, megcsinálom neki, ha már mentesített egy kicsit Rugótól.

Kép
vindolanda

Jó lett hajad?

Tényleg, mondtam Gábornak, hogy mennyi éves vagy, teljesen ledöbbent, azt mondta, abszolút nem látszik rajtad :wink:

Köszi 8)

Kép
vindolanda

Kép

Talicskával hordja az anyagot a hópókhoz.

Kép
vindolanda

A hajadat csak egyszer akartam kérdezni. Na, elzárom magamat :arrow:

Kép
vindolanda

Hópók: Kép

A hátán macskaeledellel és almákkal - így kicsit dadaista lett.

Most már tényleg rendbe teszem a teknősöket :arrow:

Kép
vindolanda

Köszi, aranyosak vagytok! Sajnos elrontottam, az egyik képet nem kellett vna bent hagyni az albumban, vagy legalább a felét levágni, csak elfelejtettem... :S Különben pont azon a képen Dani abban a ruhában van (20 hónaposan), ami most jó Benire (7 hónaposan)... No comment... :) írtam ott is picit, de csak magyarázatot, miért akartam a kép felét levágni... :)

Piroska, hajrááá! Mi is túléltük, szóval Ti is túl fogjátok. Jövőre meg már csak egy szép emlék marad, hogy sikerült az anatómia vizsga... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Éppen most kávézok. :wink: :lol: Közben sül a pogi, a fiúk játszanak, én meg mindjárt olvasgatok.

Elszunnyadtam Bercó mellett, nem sokat aludtam, de nem lett jobb a helyzet.

Sötét gesztenye lett most, a Kedves, meg Bogi is azon a vélemnyen vannak, hogy jobb a természetesebb, sötétebb hajszín. Én meg szeretem a vöröset nagyon.
Köszi egyébként, mintha hájjal kenegetnének. :wink: :lol:

Gondolkodtam rajta kicsikét, hogy miért is pakolták tele a pók hátát, lehet, hogy megéhezett?

Zdori, mindjárt olvasom. :wink:
dmaggie

Vindo
Ezt nem mondod komolyan, hogy nálatok ilyen szép jó van? Sárga vagyok az irigységtől! :) Hópók. :)

Maggie
amikor te írsz, hogy hajfestés van, akkor tudom, hogy jövő héten nekem is kell festenem. :) Na, majd fogok, a gyerek szülinapjára szeretnék, remélem, addig végzek a vizsgákkal. Bár ha ide írogatok, akkor nem. :)

Írtam Irinának, mondta, hogy nincs senkivel semmi baja, más miatt vonult vissza. Majd fog időnként jelentkezni. Azért úgy hiányzik... Egyébként a zártra írjunk neki, hátha oda írni fog. :)

Zdori
szeretném már azt az emléket! :)

Na, tanulok. Lehet, hogy nem jövök, de ha valami izgi van, írjatok privit. :)

Szép napot! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Maggie,
hát, az almák eredetileg szemnek készültek, de a végeredmény már nem erre hajazott. A macskaeledelt meg reggel vissza kellett pakolni a pók hátára, mert ő (a pók) vigyáz rá :roll:
Este haladtál?

Ha vörösen érzed jól magad, akkor legközelebb legyél is vörös:)

Piroska, hát, ettől nem lett több hó. De ez is valami, egy kicsit szánkózott is Rugó az utcában.

Az út viszont merő jég lett reggelre, mert az a szép latyakos valami vastagon ráfagyott :roll:

Jövőre már csak a lábadat lógatod. meglásd :wink:

A férfiak épp most mentek el. Pakolok, öltözök, és megyek angolra. Délután munka, aztán négyre megyek Rugóért, ma gyalog vagyunk, G. melózik estig.

Benézek majd napközben :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!

A múlt héten Nyíregyházáztunk egy jót. A gyerekek már nagyon várták, mert nyár óta nem voltak mamáéknál. Pont tegnap esett ott is egy kis hó, nagyon élvezték, jó kis tapadós volt. Itt Bp-en meg hónak se híre se hamva...

Vindo!
A hópók szuper! :) Mi simán hógolyóztunk egyet. :)
Messze van az ovi? Hazafele mi is mindig gyalogolunk, odafele azért elő-előfordul, hogy Apa visz...

Maggie!
Jó hamar kialudta magát Bercó! Korán feküdt le?
Jaj, elhiszem, hogy már az álmaidban is a suli van. De hamarosan vége már a vizsgaidőszaknak!

Piroska!
Köszi, hogy hírt adtál Irináról. Már én is kezdtem aggódni, de látod a priviírás nem jutott eszembe. :oops:
Szerdán majd gondolok rád!!!

Dóri!
Mindjárt áttekintem a képeket! :wink:

Kép
gica1

Utólag is boldog szülinapot kívánok Maggie-nek és Vindonak!

Nálunk egy szál hó nincs, szépen süt a nap :? - aminek február közepén örülnék, de most nem.

Mindenki jó beteg volt, már kikupálódtunk szerencsére. Zsozsi oviban, ma kézműves foglalkozásra is megy. Gegi még egy hétig itthon van velem, utána kezdi a beszokást az oviba. Zsozsi melletti csoportba fog járni. :)
Gegi óvónénije (és később Zsozsié is) megkértek, hogy varrjunk új ovis zsákokat. Az anyagköltséget csoportpénzből állják, a munkát mi rakjuk bele. Jó kis feladat, tekintve, hogy csoportonként van vagy 25-28 gyerek.

Én holnap megyek AFP-re, majd 30-án nagy UH-ra a kórházba.
Remélem akkor más kiderül, mi van Kistesó lába között. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Itt vagyok 8)

Gica, olyan másfél óra az út, ha belevesszük az óvodai pakolászást meg egy boltot is.
Ha még máshová is megyek, pl. angolra, vagy gyalog viszem reggel is Rugót, akkor megvan a kilométerszámom naponta 8)
De már tudunk közben beszélgetni is, meg én amúgy is sétálós vagyok.

Hógolyózás 8)

Rugót János bácsi, az utcábn lakó alkesz bácsi dobálta meg hógolyóval:)

Emese, kösz :D
Na, hát kíváncsi vagyok, hogy lány lesz-e vagy fiú.
Majd számolj be a beszoktatásról!
Zsákbiznisz 8)
Hányinger, rosszullétek - múlnak?

Vacsora :arrow:

Kép
vindolanda

Mármint nekem másfél óra odafelé-visszafelé. Nyáron több, mert akkor a parkban kakaózunk (ezt most is szoktuk, de hideg van, gyorsan végzünk), játszótér, gólyák megnézése stb.

Kép
vindolanda

Sziasztok! :)

Látom, ma nem sűrű errefelé a forgalom... Mi jót csináltok? Változatosság kedvéért tanulok... :D

Kép
Kép
Kép
zdori

Én megyek Emmáért és megyünk korizni, anyósom vigyáz csöppemre!
Dóri jó tanulást! :? :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Munkanapom volt, és csak most értünk haza.
G. citerázik, Rugóval nyomulunk kettesben.
Rendeltünk egy pizzát, azt is várjuk 8)

Jó tanulást, Dóri!

Kaqk, meggyógyultatok?

Kép
vindolanda

Én is agyat fényesítek. De egyre csak homályosodik.
dmaggie

Jó reggelt :D

Ma szabadnapom van, és Rugó is itthon (most éppen a notebookon játszik). Délre megyünk a szakszolgálathoz. Aztán talán elugrunk fornettizni az intersparba, és ha hajlandó lesz, beadom a játszóházba is egy órára, én meg addig olvasgatok egy padon 8)
Aztán megyünk Gáborért, és hazahozzuk, mert nincs autója ma.

Tegnap este megadtuk magunkat az elemeknek, és kilenckor az egész család elaludt. Ma éjjel viszont dolgoznom kell.

Ebben a hónapban már nem kaptunk étkezési utalványt. Tegnap fel akartam venni, de most -állítólag ideiglenesen - nem adnak :roll:

Maggie, és jobb lett már a helyzet?? :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo: akváriumot ide is jöhetsz takarítani.. :) Én is festettem hajat,sötét barna ( hab állagút vettem ),és majdnem fekete lett belőle! Elsőre megrémültem,de most már fakult is,így mer oksa.. De aki azt használta,az mind így járt.. :D

Nem olvastam vissza,nem volt nagyon időm,de látom már javultatok. :)

Itt nincs hó.. :( Jó is meg nem is.. :)

Emese: remélem megtudjátok ki lakik a pocakodban. :)

Kagk: nagyon szépek a lányok.. :)
varga tünde

Maggie: jobban vagy?
varga tünde

Én ezzel tököltem...kötöttem csősál vagy csősapka mittomén mi a neve :) most pihi :) :)Kép

KépKép
viranka

Halihó!

Köszönöm, talán haladok. Már "csak" a hangrendszerek és a hangtörvények vannak hátra. Aztán pénteken, szombaton vizsga. Most úgy érzem, kicsit túlvállaltam megint magam, de nem nagyon tehetek mást. Nem akarok annyit utazgatni.

Remélem, Piroska már túl is van rajta és sikerült! :lol:

Vindo, jó pihenést!

Viranka, nagyon jóóóó lett! Ha befejezem a vizsgáimat én is akarok kötni, már vagy egy éve elkezdtem valamit, de miután nem tudtam rájönni, hogy mit is akarok, letettem. Most majd csinálok belőle valamit. :lol:

Mostanában minden úgy kezdődik, ha befejeztem a vizsgákat...

Annyi mindent beterveztem, hogy nem is tudok majd mindent megcsinálni. :roll:
dmaggie

Hát lányok,
visszaadtam a tételt! Nem mertem bevállalni...
Na majd két hét múlva. :) Egy karó minden főiskolán kell, nem? :)

Azt hiszem, hogy takarítok egy kicsit, aztán hétfőnként és péntekenként az anatómiai múzeumot fogom elfoglalni. De nem baj, majd lesz valahogy. :)

A pszichó 18-án lesz, de arra egy napot elég készülnöm, nem először tanulom.

Boldog szülinapot a szülinaposoknak! :)

Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Itt vagyok :D

Piroska, hát persze, hogy kell :wink:
Engem nevelésszociológiából rúgtak ki anno, később meg tanítottam az egyetemen pár félévig :lol:
Jó tanulást!

Tünde, algásodunk, algásodunk?
Nekünk most két halunk halt meg (huszonegynehány van). Vagyis egy még él, csak ki kellett emelni, mert egy pukli nőtt a fején, és érdekesen kezdett mozogni :roll:
Ez valami spéci festék volt?

Viranka, 8)
Sikerül elpasszolni a HK-ket?

Maggie, majd pihensz egy-két napot a vizsgák után, és akkor hirtelen beleveted magadat az életbe 8)
Hányszor mész még Szegedre?
Mi is megyünk majd áprilisban, lesz egy nagy konfi, minden évben megtartják, a Pedagógiai Mérési Konferencia (vagy mi a neve). A tavalyit kihagytuk, de most menni fogunk szimpóziummal.
Csak az a baj, hogy olyan macerás a közlekedés. Bp-re hamarabb el lehet menni, mint Szegedre :x

A tegnapi nap elég mozgalmas lett. A szakszolgálat után elmentünk Rugóval az intersparba, ahol beültünk a péksütisbe, aztán leadtam a játszóházban, én meg dolgoztam addig. Aztán felvettük Gábort, és elmentünk a mekibe (ahol Rugó játszóházban volt). Aztán pénzfelvét, bolt, stb. hatra értünk haza.
Ma sok munkám van, kezdem is. De itt vagyok netközelben. Ha valaki erre jár, írjon :wink:

Kép
vindolanda

A puklis fejű hal még mindig él :roll:

Azt akartam még írni, hogy nekem sok térdzoknim van, mindig abban nyomulok. Egy ideje észre vettem, hogy Rugó húzgálja fel a zoknija szárát a térdééig. Kiderült, hogy ő is térdzoknit szeretne. Rendeltem neki kettőt a harisnyadiszkonttól. Már nagyon várja 8)

Kép
vindolanda

észrevettem :oops:

Kép
vindolanda

A hal elhunyt :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Itthon vagyok, nyomulok a tanulással. Ilyet még nem csináltam, annyira nem haladtam, hogy megkértem a főnökömet, engedjen el hamarabb, mert mégy muszáj tanulnom. Délután meg ugye jön még a többi tennivaló is. Főzés, készülődés...

Eddig nem hiányoztam ilyen miatt. Meg úgy általában nem szoktam.

Piroska, persze, legközelebb meglesz.

Vindo, ezen kívül még egyszer kell mennem. Na, az sem lesz egy fáklyásmenet. Jövő csütörtök a cél, de ha nagyon nem megy, akkor átteszem egy másik napra. :lol:

Na, inkább tanulom a hasonulásokat. :oops:
dmaggie

Halacska :cry:

Rugó :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Maggie, pár üres nem éjjeli óra alatt nagyon sokat tud haladni az ember. Néha annyit, mint két-három éjszaka, úgy hogy hajrá :!:

Közben a szilveszteri spongya bobos lufi lassan elkezdett leereszkedni a nappali kb. 5 méter magas plafonjától. Ott imbolyog fenn, hozzá-hozzáér a díszlecekhez, és csikorog :roll:

Kép
vindolanda

Elkezdtem egy tanulmányt írni, nagyon dolgozom 8)

Megérkeztek Rugó térdzoknijai (tegnap rendeltem a webáruházban), remélem, örül majd nekik.

Kép
vindolanda

Halihó!

Itthon vagyunk. Bercókám tiszta taknyi. Az éjszaka sem nagyon tudott aludni, tehát én is nagyon keveset. Ezért iszonyat fáradt vagyok, jó lesz így vizsgázni holnap.

Jó gyorsak voltak a HDsek. :lol:
Milyen mintája van? Egyébként én is szeretem a térdzoknikat. Inkább, minthogy kilátszódjanak a csülkeim, ha felhúzódik a nadrág. :lol:
dmaggie

Láttam, hogy feltettek nekünk egy tesztet, amit holnap kilenc és tíz között kellene kitölteni, de én akkor utazok éppen Szegedre, pontosabban, akkor már ott leszek, rohanok az egyik vizsgára. Fogalmam sincs, hogy mit akar ez a t.nő. :roll:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?