A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Ildikó!
Apaelkapással az a baj, hogy apróbb felújítások zajlanak nálunk, és ettől azért eléggé kivan. :( Nem nagyon zaklatom, csak ha ő is úgy érzi. Babóca úgyis jön, ha jönni akar. Ha nem most, akkor majd legközelebb. :)

meri

Jó reggelt!

Tegnap este vendégségben voltunk és nagyon jól sikerült. :D

Ildi!

Bejelöltelek,köszi,hogy írtál elérhetőséget. :wink:

Meri!

Mindenképpen megírom mit mondott a dokibácsi,remélem lesz időpontja,nem kell sokáig várnom rá,hogy eljussak hozzá.

Éva!

Kicsit késve reagálok,amit a szülésemre írtál.Hát tényleg nem volt egyszerű.Biztosan tele leszek szorongásokkal és kishitűségekkel,ha legközelebb belépek a szülőszoba ajtaján.De szerencsére az anyaság utáni vágyam erősebb és felülkerekedik a negatív érzéseken,meg hát az idő is begyógyítja a sebeket és 9 év alatt igencsak megfakulnak azok a sebek.Szerencsére.Azéret írtam,hogy nem akarok kihagyni időt,mert Most lehiggadtam és nyugodtan viselem,hogy telik az idő és mi várjuk a babát.De ha ki kellene hagyni egy vagy esetleg több hónapot,azt lelkileg nem tudom hogyan dolgoznám fel.Én azzal biztatom magam,hogy nem lehet semmi komoly,mert nyár végén volt tökéletes rákszűrés,ultrahang,hüvelykenet és vizelet leletem.Bízom benne,hogy azóta nagy baj nem történhetet,és mivel a dokibácsihoz is pé után megyek,gondolom a gyógykezelésnél figyelembe veszi majd a terhesség lehetőségét.Ha meg azt mondja,hogy szexmentes hetet,heteket javasol,az meg a pé időpontja miatt belefér.Szerinted ha jövőhét elején eljutok hozzá és esetleg csinálna ultrahangot,akkor ő már látja,ha van baba,vagy ilyen korán még az ultrahangon sem látszik?! Ne haragudj,hogy mindíg ennyi hülye kérdést zúdítok rád. :oops:

Titi!

Hogy van a náthád? Remélem jobban vagy.

Virág!

A másik topicban olvastam,hogy ismét elkezdted mérni a hődet.Milyen adatokat mérsz? Magas? Egfyébként hogy érzed magad?

Hugi!

Én is üdvözöllek.A honlapunkon(hála Merinek)mindenkiről olvashatsz bővebben. :wink:

Ági!

Merre vagy? Azért abban igazad volt,hogy csak a ciklus első fele nyugis,mert mióta ferti berajzolta a pé-t,csak ott motoszkál a fejemben,a mi van ha...gondoltata.Hogy vagy?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Jóóóó reggelt!

Mi ez a nagy csönd????
Eszter, nem küldtél kódot, csak levelet. :P

Ildikó, boldog szülinapot!!!!!

meri

Jó reggelt lányok!

Hát, én még mindig szenvedek. Legszívesebben holnapra kiíratnám magam, csak az a gond, hogy nincs már betegszabim, csak táppénzre mehetnék, és mire azt kifizetik... úgyhogy megyek dolgozni. Hőemelkedésem már nincs, de a hangom, az pocsék, és éjszaka zsepivel az orrom alatt aludtam. Szörnyű!

Ildikó, nagyon boldog szülinapot kívánok én is!!!

Meri, tetszik a vonalzód! És látom, megmosolyogtad az álmom. Na, várjuk ki a végét!

Éva, remélem, már abbahagyhatod végre a bromo-t. Érdekes, hogy nekem semmi gondom nem volt vele a bágyadtságon kívül.

Végezetül dobok én is egy mai görbét.

Végre a 25. napon járok, és esik a hőm. Ez azt jelenti, hogy hamarosan megjön!!! :)

Na, a görbém nem tudom beszúrni, mert nem működik már az ingyenes képszerkesztőm itthon: ( Akkor majd holnap bentről!

KépKép
titi_27

sziasztok!

ildiko sok boldog születésnapot kivánok és hogy a legnagyobb álmod teljesüljön még az idén! :D
Kép
kerestelek iwiwen de nem talállak!:(

balimama most kértem meghivot amint megkapom elküldöm neked!

titi nem lenne jobb mégis egy napot otthon maradni hogy kikuráld magad?szerintem az egészséged fontosabb mindennél és hát egy napi táppénz az nem vészes vagy igen?bocsi én nem tudom!

meri szupi a golyás vonalzod csak optimistán!képet nem tudom hova kell küldeni de iwiwen a napszemcsis képemet ellophatod ha gondolod!huh én még mindig el vagyok szállva az oldaltol!olyan jo hogy csináltál nekünk ilyet!

anubias köszi kérdésedet jol vagyok!nem érzem magam terhesnek:) a höm két fokkal van feljebb!de ez nekem nem elég!ugyhogy tuti nincs baby!

megyek mert kisfiammal ma mézeskalácsot sütünk!már tök várom!
este jövök addig irjatok sokat!!!

titi tényleg ez volt az a süti recept?

Virág
Kép
Kép
virág22

Titi! Nem kéne így állnod a betegégekhez. Jelez a szervezeted!! Tessék pihenni!

Éva, mégsem lesz igazad :) De az van, hogy már nem is érdekel. :)

Valahogy csak lesz, mert úgy még sosem volt, hogy sehogyse lett volna...

Mai görbém:

Kép

meri

Virág!
Én megtaláltam Ildikót!!! KÉpet emilben küldhetsz. Írtam tegnap a címet, meg feltettem a lapra is.
Ez az igazi hozzáállás: tuti nincs baby. Ha meg mégis, az milyen kellemes meglepetés, nem? :)

Hajrá, lányok!!!! :lol:

meri

Ildi!

Én is nagyon sok boldog névnapot kívánok neked. :D

Meri!

Mit szólnál egy olyan ötlethez,hogy a honlapunkra kerülhetne egy ünnepi ötletek című rész is,ahová lehetne feltenni mondjuk szaloncukor,mézeskalács,karácsonyi vacsi ötleteket,recepteket,vagy akár ajándékötleteket is.A receptes rész működhetne egyébként is,tehát nem csak ünnepi,hanem hétköznapi tippeket is adhatnánk egymásnak,mondjuk fincsi,vagy olcsó,vagy gyorsan elkészíthető ételek recetjeivel.Természetesen csak akkor,ha ezt ti is jó ötletnek tartjátok.Aztán lehetne majd egy külön rész az UH képeknek is,mert ugye remélem ebből is sok lesz hamarosan.Ágié már nyitja is a sort. :D Nyugottan leolthattok ám,csak úgy lelkesedek ezért a honlapért.De természetesen nem szeretnélek agyon terhelni Merikém.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter!
Asszem nekem csak jó, ha lefoglalom magam. :?
Az ötletekre én is gondoltam ám!!! Viszont ehhez nem nagyon tudok hozzászólni, de ha külditek az anyagokat emilben, szívesen felpakolgatom. A képeket a galériába fogjuk tudni feltenni. Viszont, kevés kivételtl eltekintve :oops: , nem szeretnék semmit magamtól feltenni, csak akkor, ha arra felhatalmazást kapok. Kivétel ez alól Ági görbéje. :oops: Bár, azt is megszavazhatjuk, hogy ami ide felkerül, az bátran mehet oda is. De akkor szavazzunk!!!

meri

Ok,én arra szavazok,hogy ami megy ide,az mehet oda is,mert valószinűnek tartom,hogy aki ezt az oldalt olvassa,az talál csak rá a honlapunkra is.Részemről szívesen küldök recepteket,ahogy lesz időm.Most anyuék jönnek vacsira,arra készülődök,de azért mindíg idelesek ám. :wink:

Kép

Kép
anubias

Szerintetek látja a doki az UH-n,hogy megtermékenyült egy petesejt? Mikor lehet UH-al látni ?

Kép

Kép
anubias

Azt mondják, elmaradt mesi után két hét.

meri

Mi?! :evil: :D Mert hogy én titkon abban bíztam,ha jövő héten megyek dokihoz,akkor nem kell még végigizgulni a ciklus végéig,hanem ő megmondja,hogy van e ott valami.Azért jobb,hogy kiábrándítottál :lol: ,mert így nem gondolom azt,hogy nyugodt heteim jönnek.Valahogy pé óta napról napra fúrja belém magát ez a gondolat és nem hagy békén. :roll: Pedig annyira jó volt az első két hét.Kiváncsi vagyok,ti hogy lesztek ezzel pé után. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter nem tennél fel egy aktuális görbét?

Titi!
Fent vagy te is. :)

meri

Én még abban sem vagyok biztos, lesz-e egyáltalán pé.-m ebben a hónapban. Semmilyen jel nem utal erre. Az előző hónaphoz képest meg pláne. :(
Lehet ám, hogy vmit látni lehet uh-n. De azt szokták mondani, az első bizonyíték a mi kezünkben lehet: teszt formájában. Uh-n csak utána. Előbb legfeljebb petezsákot láthat, de életre utaló jelet nem. Ami azért veszélyes, mert innen még bármi lehet. Emlékszel a múlt hónapomra, ugye? :(

És akkor a végére egy kis vidámság, nehgy már azt gondoljátok, hogy le vagyok törve!!!!

Egyre jobb a lapunk!!! Nézzétek, és írhattok a vendégkönyvbe is!!!

:D :) :lol: :) :lol: :D

meri

Meri!

Egy aktuális görbe,friss,meleg,ahogy parancsolod. :lol: Amúgy tényleg elég meleg. Kép

Most rohanok és megnézem a honlapot. :wink:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok, Lányok!

Gyorsan irok néhány sort, és még megnézel az oldalunkat is - úgy látom, mindenkit lázban tart :D
Én benne vagyok, hogy ami ide felkerül, mehet oda is.

Eszter, a görbéd nagyon jól alakul - remélem ebben a hónapban bővited az oldalt egy + teszttel :)

Meri
Úgy látom, a kettönk görbéje annyiban hasonlit, hogy egyikünk-é sem produkált pé-t. De majd meglátjuk :wink:

Virág, ha jól sikerülnek a mézeskalácsok, tehetnél fel képeket róla :)

Titi, nem esik túl korán a hőd?

Köszönöm szépen a köszöntőket - aranyosak vagytok.

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Ildikó!
Köszi a jóváhagyást :) Pé.-m a múlt hónapban is a 17. cn.-on volt, úgyhogy akár még lehetne is, de valahogy nem érzek semmit. Majd meglátjuk! Mondtam már, ha baba még várat magára, bulizunk egy hatalmasat szilveszterkor. Elkezdem bekapkodni a bogyókat, aztán majd kiderül. :)

meri

Sziazstok Lányok!

Most írom be ötödször, amit szeretnék!!

Meri!
Megnéztem az előző havi görbédet! Pontosan ugyanilyen és a 17. napon volt Pé. Úgyhogy távozzatok negatív gondolatok!!!
Szuper a honlap, mindjárt küldöm is az adatokat.

Eszter!
Sajnos nem fog még látni az UH semmit, mert még nem történhetett meg a beágyazódás, de a görbéd olyan tökéletes, hogy én is ilyen kívánnék magamnak.
Úgyis el fogod mondani a doktornak, hogy ebben a hónapban már nagyon esélyes vagy a babára! És tényleg!!!
Igen! Kérünk fincsi recepteket!

Ildikó!
Nagyon boldog szülinapot !!!
Ezt kívánom Neked:
Kép

Virág!
Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
A karácsonyban egyik legjobb dolog a mézeskalács!

Titi!
Gyógyulj meg gyorsan!!!!!

Hugi!
Eltűntél!
Ugye jössz még!

Erzsike!
Remélem jól sikerült a hosszú hétvége!

Éva

Kép
balimama

Jaj!
Eszter!
Szerintem kivágtad a vonalzódat!

Éva

Kép
balimama

Éva, igazad van, a görbém tényleg ilyen. De valahogy mást érzek. Aztán persze lehet, hogypont ez a jó, hiszen az előző hónap nem volt túl sikeres. :) Nem vagyok én negatív, csak tárgyilagos. Vagy nem? :)
Tőled mikor kapok anyagot??? Bemutatkozás, vonalzó-kód, bármi egyéb. Ja, és a jóváhagyásod. :)

meri

Meri!
Elküldtem! Remélem jó helyre!
Szerintem is minden felkerülhet a honlapra, ami ide bekerül!!!

És itt is Sok puszi és köszönet azért a sok munkáért, amit a honlapba fektettél!!!!!

Éva

Kép
balimama

Megkaptam. Bár először meglátva elgondolkoztam, honnan van nekem ilyen nevű ismerősöm.

meri

Balimama!

Köszi az infókat és a biztatást is a görbémmel kapcsolatban. :wink: Eddíg nekem is nagyon tetszik. :D Ok,akkor írok recepteket Merinek mail-ben és ő felteszi a honlapra.

Meri!

Igaza van Évának,most lesz,van pé-d és kész. :D Biztosan minden úgy fog történni,ahogyan kell és az mondjuk csak segít a helyzeteden,hogy ilyen higgadtan gondolkozol. :wink:

Virág!

Azért a hő nem egy szentírás.Olvastam olyat is,hogy van,akinek egyáltalán nem mutatkozik hőemelkedéssel a progreszteronszint emelkedése.És hát persze azt sem tudjuk,hogy mikor Nimit vártad,milyen volt a hőd.Szóval csak méricskélünk és figyelgetünk,de ne mond azt,hogy biztos nincs,mert soha semmi nem biztos e téren.Én neked különösképpen drukkolok,hiszen te vársz a tesóra legrégebben,tiszta szívből kivánok egy babót. :wink:

Ági!

Merre vagy,írj légyszi pár sort. :?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Éva,hogy hogy kivágtam a vonalzóm?! Nem értem. :oops:

Kép

Kép
anubias

Eszter!
Nekem itt eltűnt a vonalzód egy időre, de már előkerült! :lol:

Jaj Meri!
Elfelejtettem szólni, hogy a férjem postafiokja van csak beállítva! :lol:

Éva

Kép
balimama

Eszter, Titi, Éva! Emilcímekkel mi a helyzet?

meri

Meri!

Az enyém mehet nyugottan.Bocsi,a görbét,amit kértél nem mail-ben küldtem,hanem ide raktam fel. :oops: A recepteket megkaptad?

Kép

Kép
anubias

Csak gyorsan jövök, mert még muszáj hajat mosnom, meg vasalnom.

Virág, muszáj holnap bemennem, én már csak ilyen hülye vagyok.

Arról nem is beszélve, hogy ma voltunk anyósoméknál, és egy szóval sem kérdezte, lehet, hogy nem is látta, hogy beteg vagyok. Szóval, szerintem azt mondaná, ha hozzájuk át tudtam menni, akkor dolgozni is tudok. Már úgy várom, hogy itthon babázzak, néha olyan jó volna, ha csak az anyósom lenne!

Eszter, végül mire jutottál a tüdőszűréssel kapcsolatosan?

Meri, én a mail címem nem tenném fel, ha valaki nagyon akar, akkor privát üzin keresztül itt megtalál. Köszike!

Ildikó, hát, én is gondoltam rá, hogy talán nem esik-e túl korán a hőm, de ha minden jól megy, akkor talán megjön 28. napon, és akkor lehet, hogy nem a 18. hanem a 14. napon volt pé-em. Számomra ugyanis nem egyértelmű a görbém. Na, majd meglátjuk.

Én már tutira nem fogok tudni ma jelentkezni, de holnap igyekszem jönni!

Virág, jaj, úgy elfelejtettem, ne haragudj kérlek!!! Igen, ez az a recept, le is írtam, csak képet nem láttam még róla, és fogalmam sincs, hogy nézhet ki. Meg kellene próbálnom megcsinálni. Még egyszer köszönöm!!!

KépKép
titi_27

Lányok!!! :D
De jó ilyenre jönni!! :)

Meri, rettentően ügyi vagy! Nekem nagyon tetszik! És persze, hogy minden mehet fel, ami ide!

Ne haragudjatok, ilyen még nem volt, hogy 2 oldalt kellett visszaolvasnom. Volt olyan, hogy nem irtam, de most a géphez se jutottam.

Vivimnek azóta semmi baja, jól van szerencsére. Lehet, hogy tényleg csak valami migrén szerű volt.
Viszont én 3 napja küzdök a fejemmel és a nyakammal. Eldöntöttem, hogy gép közelébe se jövök, hogy nehogy rosszabb legyen...
Pénteket végigfeküdtem. Nagyon nehéz, hogy se fájdalomcsillapítót nem vehetek be, se izomlazítót nem használhatok a nyakamra...
Ma már kicsit jobb volt, de rettegek a másnaptól hogy mire kelek!
Remélem a babukám jól van benn!!! :? Csütörtökön megyek uh-ra!! :D Akkor megint kicsit megnyugodhatok!
Képzeljétek, semmi bajom nincs! Mármint hányás, ilyesmi... Kicsi émelygésre meg nagyon jót tesz a mentolos rágó! :D

Bocsi, nem tudok mindenkinek részletesen irni, mert nem szeretnék sokat itt tölteni a gép előtt... és még Merinek irnom kell magamról :D

Puszi mindenkinek!
Látom azért a görbék alakulgatnak! :) Várom nagyon a + teszteket! Egyre rosszabbul érzem magam egyedül. :cry:

Ági

Ildi!
Boldog szülinapot neked!!!
csné

Sziasztok!

Bocsi, h kimaradt a hétvége, de ahogy írtam is Erdőbényén nyaraltunk. Nagyon jó volt…

Virág! Nem tudom honnan gondoltad, hogy hétköznap nincs itthon a férjem… Minden nap ingázik Tata – Bp között, egy kicsit későn ér és jó fáradt, de minden nap jön. HA minden jól megy januártól már lesz állása Pesten és akkor nekünk nagyon jó lesz.

Ildikó! Nagyon jó ötlet ez a word-ben írás. BOLDOG SZÜLINAPOT!

Balimama! Csak elhalasztották, vagy teljesen el is vetették a csak 3 kórházban szülést?

Meri! Megnézném a honlapodat, de hol? (azaz nem tudom a címet).

Amit csináltál közöset, az nagyon jó! Annyira ügyi vagy. Szerintem ami ide jön, mehet a honlapra is. Küldöm az adatokat emilben.

Titi! Ne hagyd hogy anyósod és közted elmérgesedjen a helyzet. Nincs annál rosszabb, mint ha nem szeret az anyósod, nálunk ez sok problémát okoz, nekem szörnyű és sajna a férjem sincs rózsás helyzetben, amikor döntenie kell, h az anyukája vagy én.

Hugi üdv köztünk. Éezd jól magad velünk.

Titi! HA már elmégy dolgozni, azért vigyázz magadra. Tessék sietni haza és pihenni.

Pusz mindenkinek.
verzsike

Még felteszem a görbémet, habár igen egyhangú...
Kép
verzsike

Verzsike!
Ha az én honlapomra gondolsz, a karácsonyosra, annak a címét csak az iwiw-en tudod megnézni, mert véletlenül sem nyilvános itt. :) A mi közös honlapunk címe: www.babanet.mindenkilapja.hu
Tőled is várom a jóváhagyást, a bemutatkozást, a vonalzót, képeket, emilcímet, bármit, amit feltehetek.

Ági!
Ez rád is vonatkozik. :)

Aha, most olvasom, hogy a közöset láttad. Szóval az enyém: iwiw-en. "Munkahelyi". :)

Ja, itt magyarázom az előbb, hogy semmi tünetem nincs, erre tessék. Nyúlós izé megvan, pici szúrás szintén. Nem úgy, mint előző hónapban, de mint mondtam, ez talán nem is baj. :) Lehet, hogy mégiscsak lesz peteérésem? :wink:

meri

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak a hétvégét a szülőknél töltöttük, nem rég értünk haza, aztán gyors gyerek fürdetés stb.
Sajnos most nincs időm vissza olvasni amiket írtatok, majd holnap délután több időm lesz, és akkor bepótolom.

Lányok! olyan hülyén érzem magam, mert ehhez a hőmérőzés dologhoz hozzá se tudok szólni. Csak nézem, hogy kinek mikor mennyi a hője, de fogalmam sincs mi mit jelent. Persze hallottam már a dologról, csak úgy mélyebben még soha nem foglalkoztam vele.

Meri! Szuper a honlap, majd küldöm a bemutatkozásomat + a kódomat.

További szép, és akit érint, termékeny estét kívánok!!!

Hugi
Vendég

Hugi!
A lapon találsz most bőven infót a hőmérőzésről, de ha konkrét kérdésed van, szívesen segítünk. Én pl. már elég alaposan áttanulmányoztam a témát. :)

A honlapról már csak Verzsike és Hugi hiányzik!
A többiektől is várom az extrákat is :)

Ja, szívesen felteszem ám a gyerekek vonalzóit is!

meri

Lányok, ha lesz egy kis időtök, nagyban megkönnyítenétek a dolgom, ha a fontos dátumokat összesírnátok. Szülinap, névnap, gyerekek szülinapja, dokisnapok, tesztnapok stb. Köszi.

meri

Sziasztok!

Meri! Elküldtem emilben a honlapra vaéókat. Csak a vonalzó kódja maradt le, azt most küldöm.

Szomorú vagyol, mert peteérésnel semmi jele nem mutatkozik a szervezetemben...
Kép

Pusz
verzsike

Verzsike, csak a vonalzód kódját kaptam meg! A pé.-ről annyit, hogy tegnap még én is panaszkodtam. Aztán kezdtek szállingózni a jelek. Most meg ki fogok hűlni :) A te görbédnek semmi baja. Mit szeretnél látni ilyenkor még?? :)

Ági, köszi az extrákat!

Mai görbém:
Kép

meri

Szép hetet mindenkinek!

Irás elött meg kellett nézzem az oldalunkat. Nagyon jól alakul – már el is döntöttem, hogy az Eszter sajtos pogácsáját ki fogom próbálni :)

Még egyszer köszönöm a jókivánságokat – azoknak is, akiknek még nem volt alkalmam...

Éva, szebb ajándékot nem is kivánhatnék magamnak (persze élőben), mint amit küldtél :D

Kiváncsi vagyok a görbékre! Remélem, mindenkinek úgy alakul, ahogy éppen kell (kinek fent, kinek lent) :)
Az enyémet most nem teszem fel, mert még mindig semmi változás nincs benne – egyenes vonal maradt – csak tudnám, hogy ez mit jelent.

Eszter,
Az ötletekért szerintem soha senki nem fog letolni – esetleg Merinek lesz több dolga :D

Titi, Remélem jobban vagy, és nem lesz kinzás a mai nap számodra. Próbáld meg lazán venni a munkát!

Ági,
Hát persze, hogy nincs semmi bajod, amikor ennyien drukkolunk neked, hogy minden rendben legyen :), és ne idegeskedj, mert mindenki dolgozik azon, hogy kövessen téged, szerintem a jövő évet, már nem fogod egyedül kezdeni babásan :)

Hugi,
A vonalzódat ide is feltehetnéd, hogy követni tudjuk, hogy is állsz :)

Erzsike, a te görbéd mostantól kell felfele száguldjon. :) Ha olyan görbét akarsz látni, ami semmit nem mutat, akkor nézd meg az enyémet :)

Meri, szerintem a tesztnapok helyett az kellene betenni, hogy kinek, mikorra NEM kellene megjöjjön. Igy látnánk, hogy kinek mikortól kell drukkolni :)
Azta, te tényleg kezdesz kihűlni – ez most mit jelent a görbéden?

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok lányok!

Képzeljétek, itthonról írok. Végül nem mentem be dolgozni, reggelre be is lázasodtam, a fejem is fáj már a sok orrfújástól, úgyhogy igyekszek kikúrálni magam ma. Holnap már jó volna menni, mivel van dolog odabent.

Anyósomékhoz tegnap átugrottunk, és úgy látom, csak én képzelődtem, a jelek szerint semmi gond nincs. Szerintem csak ő fáradtabb egy kicsit, és ezért érzem hidegebbnek. Amúgy sem olyan hízelgős típus, igen ritkán történik olyan, csak most olyan másmilyen volt. Na mindegy, lényeg, hogy rendben van minden!

Verzsike, a görbéddel szerintem még nincs semmi gond, annyi az egész, hogy még nem volt pé-ed. Talán lassan felmegy a hőd, és akkor rendben lesz, nyugi!

Na, megyek vissza az ágyikóba, délután még igyekszem visszanézni.

Ági, igazad van, pihenj Te is sokat! Esetleg valami homeos bogyót beszerezhetnél otthonra - én is fogok - ilyen esetekre. Valamilyen fájdalomcsillapítót mindenképp fogok venni, amit baba mellett is lehet szedni. Bár az Algopyrint is engedik. Szerintem végszükség esetén vegyél be belőle egyet.

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Titi!

Szerintem jól tetted,hogy végül még is otthon maradtál.Egyébként abból,hogy az anyósod a főnököd is egyben biztosan sok hátrányod lesz az életben,de nagyon sok előnyöd is,az tuti.Sajnálom,hogy be is lázasodtál.Pihenj sokat és öntsd magadba a C vitamint. :wink:

Ági!

Jajj de sajnálom,hogy tropa a nyakad.Pedig azt olvastam,hogy terhesség alatt enyhülnek,vagy meg is szűnnek az ilyen reumatikus panaszok.A nyakad nem olvasta ezt az újságot. :lol: Nekem ilyenkor a gyógytorna és a gyógymasszázs vált be.Gyógytornára a reumatológus tud beutalni.Szerinetem az neked is jót tenne és most még lenne rá időd is jobban.Meg voltam UH-os kezelésen,az is jó volt.Szegénykém nagyon átérzem.Kitartás. :wink:

Kép

Kép
anubias

Meri!

Nagyon szépen alakul a görbéd.Most hogy leesett a hőd,tutira pé-d lesz.Tudom én,hogy semmi direkt dolog,de azért ha úgy alakul ma este apával,ne tiltakozz. :lol: :wink:

Ildi!

Nagyon örülök,hogy kedvet kaptál a pogimhoz,feltétlen számolj majd be,hogy sikerült.Ha lesz időm még dobok recepteket.

Virág!

TE olyan gyönyörűeket szoktál sütni.Ugye te is küldesz Merinek a honlapra pár receptet.Nagyon örülnék . :D

Éva!

Merre vagy?

Kértem a dokitól időpontot,holnap megyek hozzá 11-re.Remélem semmi komoly bajom nincs. :? Egyébként mára kicsit esett a hőm,a tegnapi 37-ről ma 36,8-al ébredtem.Jajj olyan nyugis volt az élet pé előtt.Most megint ez a kín.Persze most nem hagyom,hogy úgy eluralkodjon rajtam,de azért nem túl jó érzés. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Ildi!
Azért megijedni nem kell ám a görbémtől. Én alapvetően alacsony hőfokon működöm, 37-nél lázas vagyok, végem van. :)
A mai esés valszeg azt jelenti, hogy éjjel volt pé.-m. Legalábbis remélhetőleg. Majd holnap-holnapután kiderül. :) Feldobom a múlt havi görbém, hogy értsd, ez nálam egészen normális. :)
Kép

meri

Sziasztok!

Bence alszik, így van egy kis időm írni.

Meri! Pü-ben küldtem el a bemutatkozásomat, remélem nem baj. Amikor már elküldtem, akkor villant be, hogy valahol írtad, hogy az emailedre küldjük. Kicsit szétszórt vagyok ma lehet, hogy az időjárás teszi!
Egyenlőre még nem akarok nagyon belemélyedni ebbe a hőmérőzés dologba, de ha modjuk 3. próbálkozásra se jön össze a kistesó, akkor ezt is ki fogom majd próbálni, és akkor majd megkérlek titeket, hogy magyarázzátok el nekem hogyan is működik. Remélem erre nem kerül sor....... :wink:

Titi! Tudom, hogy furcsa egy "idegent" huginak szólítani, de engem mindenki így hív. Van egy nővérem, ezért már kiskoromtól így hívnak, sőt vannak olyanok is, akiknek fogalmuk sincs, hogy mi a keresztnevem. Egyébként Ildinek hívnak.
Nagyon sajnálom, hogy lebetegedtél, remélem hamar átmegy rajtad. De tényleg jól tetted, hogy otthon maradtál, hogy kipihend magad. Főleg így, hogy kisbabát is szeretnél.

Ildikó! BOLDOG SZÜLINAPOT! Bocs, hogy így megkésve! :cry:

A receptek közzé, majd én is küldök egy párat, mert szeretem az olyan kajákat és sütiket, amiket könnyű megcsinálni és finomak is. Imádok sütögetni! Van például egy isteni somlói receptem, amit kb 10 perc megcsinálni, és nem is kell hozzá semmi különös.
Hétvégén lesz a Bence szülinapja és megigértem, hogy csinálok neki vonatos tortát. A rigó jancsi receptje szerint akarom megcsinálni, remélem jól fog sikerülni.
Vendég

Eszter, légy nyugodt, mert ennyi hőesés egyáltalán nem baj. A lényeg az, hogy a vizszintes vonal fölött maradj :) Bárcsak én is ilyen görbét produkálhatnék, mint te! A lényeg az, hogy ne stresszeld magad!

Titi, pihend ki magad, és minél hamarabb gyógyulj meg!

KépKépKép
ildiko74

Ildi!
Én mindenkinek mindenféle dátumát felteszem, csak küldjétek, mert ezt kissé macerás nekem kiszámolni. :) Van, akitől már kaptam, csak idő kérdése, és feldobálom.

Titi!
Nagyon helyes, hogy nem mentél!!! Tessék pihentgetni! Neked is azt kellene megértened, hogy magadért csak te vagy a felelős, így ha te sem vigyázol magadra, akkor ki fog??? A munka megvár, ne félj! Magaddal törődj!!!! :)

Eszter!
A táblámból nyilvánvaló, hogy tegnap sem tiltakoztam. :) Szerintem apa rájött, miért vagyok ennyire rákattanva a témára. Annyira jó, hogy sokszor nem is kell beszélni!!! És, ha már itt tartunk, a tegnap este vmi csodás volt. Annyira közel éreztem magamhoz, hogy hihetetlen. (Bocs, ha vkinek ez már sok a témából :oops: ) Szóval, majd meglátjuk. Jöjjön, aminek jönnie kell. :)
Jaj, Eszter ugyanezt érzem én is! Eddig a nagy higgadtság, most meg... Úgyhogy küldjetek sok-sok mindent, hogy sok-sok dolgom legyen, és ne érjek rá agyalgatni! (Nem mintha nem lenne elég munkám, csak sajna az az utóbbi hetekben valahogy nem köt le, nincs türelmem hozzá :( )

Képzeljétek, voltam ma babázni!!! Majdnem egyéves kiscsajszi!!! Én is akarooook!!! :) :) :)

meri

Sziasztok!

Csatlakozhatok Hozzátok? :oops:
Rólam nagyjából annyit, hogy 23 éves vagyok, júniusban hagytam abba a fogamzásgátlót, csak sajnos hormonálisan nagyon megzavarodtam, és emiatt most Clostibegytet kellett elkezdenem szedni... :cry:
Az az igazság, hogy nagyon szégyellem, de 17 éves koromban úgy estem teherbe, hogy nem menstruáltam :cry: Édesanyám azonnal abortuszra kűldött, miközben én mindennél jobban szerettem volna megtartani a kisbabát :cry: A történtek hatására pánikbeteg lettem, és soha nem fogom megbocsájtani magamnak, ill. kiheverni ezt a szörnyűséget... 2 éve megtaláltam életem párját, és bár már 6 éve szertnék mindennél jobban egy kis babát, csak most találtam meg a számomra tökéletes férfit. Múlt hónapban próbálkoztunk először, de akkor nem sikerült sajnos... Most a decemberben bízunk, és várjuk hátha megkapjuk életünk legcsodálatosabb karácsonyi ajándékát!
Anna
Vendég

Hugi!
Nem baj, hogy priviben írtál (csak azért nem szeretem, mert gyakran akadozik a babanet szervere), megkaptam. Vonalzókódot viszont nem küldtél.

Gyerekvonalzókat, fontos dátumokat továbbra is várok!!!

meri

Kedves Anna!

Üdv itt közöttünk! Én most rohanok vissza dolgozni, de ha van kedved, olvasgasd vissza a topikot. Sőt, a honlapunkról elég sok minden kiderül rólunk! www.babanet.mindenkilapja.hu
Ha van kedved csatlakozni, szívesen felteszem a bemutatkozásodat!

Bocsi, hogy most csak ennyit reagálok, de tényleg sietnem kell!!!

Szia! :)

meri

Ja, azon még gondolkodjatok, hogy esetleg kedves orvosaink nevét, internetes elérhetőségét is összegyűjthetnénk. Ez másoknak is segítség lehet.

meri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?