Szia Spanci! nem alszunk, sőt, én ált. ilyenkor írok. Nekem a túrórudi alapfelszereltségem volt. Ám 3 hónapja nuku. Gondolni sem... Pedig külön-külön a túró meg a csoki nagyon bejön.
Nademostaztán kimutatom a fogam fehérjét: LÁNYOK!
(bocs, Asszonyok) AZONNAL FEJEZZÉTEK BE AZ ÁLLANDÓ PARÁZÁST!!!! Csak egymást riogatjuk (-átok) a sok ki-tudja-honnan-származó infóval. Egyetek józan ésszel bármit. Menjetek vizsgálatra akkor, amikor a doki javasolja, vagy ha meg Nektek úgy megnyugtatóbb, akkor sűrűbben. De kérlek Titeket, vegyétek észre, ahány orvos, annyi elmélet, hogy hogyan kell működnie a terhesség kísérésének.
Én vagyok "legrégebben" terhes 12+0, Főni is már vagy 6-7 cm, 75 napja készült. Nem voltam vérvételen, nincsen védőnőm, a többi vizsgálatról nem is beszélve. De nem vagyok hajlandó ezek miatt parázni. Szeretnék veletek társalogni itt minden nap, de ahhoz az kellene, hogy vmi nyugtató inger is érkezzen innen....
Bocs, de ez most kicsúszott. Léci, ne haragudjatok meg rám, hanem próbáljátok megérteni, miért írtam ezeket.
Könyv: Kismama magazin + Különszámai; Csodálatos utazás (9e, jaj), ebben az elején napról-napra, majd később hétről-hétre benne van, hogyan néz ki a Baba, mi történik vele. Főleg aki még az elején tart, és megengedheti magának, vegye meg, Apának is jót tesz feldolgozni. Libriben kapható.
Meg olvasom az Ivonie (?): Barátnők a terhességről-t is. Elég amerikai, de sokmindenben megnyugtató tud lenni.
Álomkór: ilyen "öregen" bízvást állíthatom, határozottan csökkent a mértéke. Nem tudom, ez általános-e, de én spec vissza mertem menni dolgozni (szabadúszok, eddig nem vállaltam el megbízatást, de most igen).
Na, így. Valaki egyszer elnevezett szigorúlány-nak. Lehet, itt is fel kellene vennem ezt a nickname-et
B