Jól eltűntem. Most, hogy szabin vagyok beindult a lakásfelújítás, bútorbeszerzés project, így csak ma tudtam visszaolvasni. Nagyon csini pocija van mindenkinek. Sprite a tiéd különösen hegyes szerintem. A súlyfeleslegek miatt szerintem felesleges aggódni, senkin sem látszik.
Pumi, jó hogy újra jelentkeztél, Csimota nagyon kis csini.
Én hálózsák párti vagyok. Szerintem praktikusabb, nem tudja lerúgni, magára húzni, mint a paplant, és körbe védi a kis testét. Ja, paplanos hálózsákra gondolok, mert a vékonyhoz szerintem még kellene a pléd, vagy takaró.
Lázmérő:mi cumis lázmérőt vettünk. Remélem használható lesz. Bár, mivel cumira meg nem akarom rászoktatni a picit, lehet, hogy nem jó ötlet. De remélhetőleg nem is lesz rá szükség.
Tegnap kiváltottuk a várandós csomagot. Én elégedett vagyok vele. Kaptunk: cumit, tejtároló dobozt, fogkrémet, 4féle krémmintát, testápoló és férfi tusfürdőt, teamintákat a hasfájásra, 1 pelust, tisztasági betétmintát, és a reklámanyagban is vannak hasznos dolgok.
Nagyon vásárolgathatnékom van nekem is. Lehet, hogy ma beindulok, és veszek pár dolgot. A jövő héten kiderül, mit kapunk ismerősöktől, de sok olyan dolog vn, ami nem kellene használtan, azokból még bőven van mit venni.