A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Sziasztok!
Jól eltűntem. Most, hogy szabin vagyok beindult a lakásfelújítás, bútorbeszerzés project, így csak ma tudtam visszaolvasni. Nagyon csini pocija van mindenkinek. Sprite a tiéd különösen hegyes szerintem. A súlyfeleslegek miatt szerintem felesleges aggódni, senkin sem látszik.
Pumi, jó hogy újra jelentkeztél, Csimota nagyon kis csini. :D

Én hálózsák párti vagyok. Szerintem praktikusabb, nem tudja lerúgni, magára húzni, mint a paplant, és körbe védi a kis testét. Ja, paplanos hálózsákra gondolok, mert a vékonyhoz szerintem még kellene a pléd, vagy takaró.

Lázmérő:mi cumis lázmérőt vettünk. Remélem használható lesz. Bár, mivel cumira meg nem akarom rászoktatni a picit, lehet, hogy nem jó ötlet. De remélhetőleg nem is lesz rá szükség.

Tegnap kiváltottuk a várandós csomagot. Én elégedett vagyok vele. Kaptunk: cumit, tejtároló dobozt, fogkrémet, 4féle krémmintát, testápoló és férfi tusfürdőt, teamintákat a hasfájásra, 1 pelust, tisztasági betétmintát, és a reklámanyagban is vannak hasznos dolgok.

Nagyon vásárolgathatnékom van nekem is. Lehet, hogy ma beindulok, és veszek pár dolgot. A jövő héten kiderül, mit kapunk ismerősöktől, de sok olyan dolog vn, ami nem kellene használtan, azokból még bőven van mit venni.
Vendég

Gabi!
Gyeregyertek nyugodtan,szívesen látunk.És persze a hordozóink is kipróbálhatóak! :wink:

Gio!
Íigen tervezünk még legalább 21 gyerkőcöt,de azt majd 4 év múlva.Ne várhatunk túl sokat,mert nem szeretném,hogy a férjem 40 felett legyen mikor gyerkőcünk születik,márpedig ő 10,5 évvel idősebb nálam.
Szívem szerint 4-et vállalnék....

Mindig korán akartam szülni,21 évesen.Hát ez 1 évet csúszott csak :D

Kérdés: Ti nem aggódtok a párotokért?Úgy értem,hogy: mikor Zizut vártum végig tilos volt a szex. 32 hetes terhes voltam mikor egy nálam 3 évvel fiatalabb csajszi nagyon durván rámászott páromra.Írogatott neki stb. Aztán mikor a Zuram mondta neki,hogy fejezze be,mert felesége van és különben is gyerkőcöt várunk,csak ennyi volt a válasz: "őt ez nem érdekli,nem erre kíváncsi"
Nahát gondolhatjátok.Ilyenkor meg mikor kissé "hiányos" a házas életünk,állandóan hülyeségekre gondolok.Pedig szegénykémnek esélye sem lenne megcsalni,mert munkából egyből jön haza,és egyébként sem áldozna fel minket semmi pénzért tudom.Biztos a hülye hormonjaim piszkutálják a zöld szemű szörnyet....
Nyugtassatok meg,hogy nem csak nekem jutnak eszembe ilyen hülyeségek....
Vendég

Huppsz!
Kicsit elnyomtam a betű kiemelést,bocsi!!
Vendég

sziasztok
pókica örülök hogy vége a hajtásnak.
olga akkor mégtőlem is fiatalabb vagy én márciusban töltöttem a 24-et.
gio nálunk takaró volt nemvolt vele semmi probléma.
judyka attól függ mivel viszed haza mert ha autóval akkor overál hogy betudd kötni ha babakocsi akkor meg mindegy.
gombi szerintem sem kell annyira alaposnak lenni indulj ki abból hogy a kórházban mennyi a baci attól a saját otthonunk csak jobb lehet.
én azt akartam kérdezni hogy a kisruhákat amiket most kaptam tisztán kimosva azokat mossam újra át?vagy csak öblítsem át?esetleg elég ha kivasalom?

Kép
Kép
anitaaa03

hát igen...Mi gömbölyödünk, üzemmódot váltunk (no szex és bogármozgás), ellenben a férjeink még mindig jóvágásúak, őrülten szexik , elégedettek, illatosak és köztudott hogy a harmóniában élő emberek mindig annyira pozitív kisugárzásúak, hogy tapad rá az ellenkező nem - ez sztem nőkre is igaz. Rám is mindig akkor röppentek volna leginkább amikor párkapcsban voltam.
Itt lép be a bizalom. Én a férjemben bízom- könnyű nekem, hisz lelkész :P :) , mondhatnák, pedig senki nem mondaná meg róla hogy az, annyira extrém és jó kis pasi- ugyanakkor meg állandóan csini fiatal huszonéves lánykákkal van körülvéve ifin, táborokban, klubokban, későn jár haza soxor munkájából adódóan, de vhogy a játékos féltékenységen kívűl nem érzem hogy veszélyben lenne komolyabban a házaséletünk, még akkor sem ha a szex most épp nem olyan kirobbanó. ellenben a csúszómászó pi...kat nem bírom elviselni féltékenység ide vagy oda, sztem egyszerűen gáz ha foglalt emberre mászik rá vki...és még a szeme se villanjon meg.
Ha véletlenül ilyet mer tenni vki pl. a jelenlétemben , akkor kihúzom magam, mell ki has ki fenék ki:-) Minden gömbölyödik, tehát van mit és arccal a nap felé felcsapom az orrom, mutatván: ENYÉM!:-) :-)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.18 10:14-kor.
Vendég

olga néha nekem is jár ilyesmi a fejemben elég féltékeny típus vagyok alapból is,de olankor mindig aztmondom magamnak hogy ha feláldozná aa családját akkor meg is érdemli.bár ő semtenne ilyet attól jobban szeret minket na meg több mint 9 éve együtt vagyunk akkor már rég megtehette volna.szóval nyugi már a nagyrészén túl vagyunk :) lassan csak letelik ez a 3 hónap is

Kép
Kép
anitaaa03

Anitaa én is kaptam babruhákat,de átmosom őket!Az a biztos amit én csinálok,és hát a mosóspor is más lehet amit én használnék!
A pici bőrének meg az a jó,hogy ha az elején ugyanazzal van mosva minden ruha!....szerintem legalábbis...

Sprite:Köszi a MT-os infókat,én is fontolgatom,hogy beszerzek egyet!
Ja és férjféltés ügyben dettó egyetértek veled!
Sajnos ugyanez volt nálunk is a fiam terhessége alatt,rászállt egy csaj ,de ő írt is nekem egy emailt,hogy ő addig nem nyugszik amíg el nem veszi tőlem ,mert a párom az ő férje lesz :!: :!: :!: Teljes gáz volt,el is bizonytalanodtam a párom hűségében és végül egy konferenciabeszélgetés(telefonon lehet egyszerre hárman is beszélni) buktatta le a csajt,ami alatt én végig hallgattam,párom pedig kérdőre vonta az írtak miatt!Nagyon gáz volt...akkor voltam 39hetes terhes...,persze a tejem annó ezért ment el hamar!Sajnos nagyon kikészültem ettől,mégha nem is csalt meg!
Gusztustalan milyen emberek vannak! :(
Szívem szerint elkapnám a hülye picsát és kopaszra borotválnám a fejét! :twisted:

Gioia:Tényleg szép nagy a pocid!Hát azt a zenélős játékot tavaly vettem,de van egy ismerősöm aki vett még rajtam kívül ,esetleg megkérdezem nem-e adná el!

Labkat:Éjszakai fény jó ötlet!Nekem a 7éves fiam igényli,persze nem vallja be ,hogy fél.... :)

Csajok,tegnap este én is kiborultam! :cry:
A nagyfiam teljesen kiidegel mostanában..suli miatt..,faterom is beszólt délután-szóval nem volt túl kedves-,párom meg a rohadt gépet nyomja minden este pedig tudja ,hogy ettől kiborulok...aztán tegnap kifakadt belőlem!Majdnem 3órán keresztül görcsben volt a hasam az idegtől!
Érzékenyebbek vagyunk ebben az időszakban sajnos!
Vendég

tulipános megfontolom mosóporban igazad van :wink:
én az ilyen kipicsáknál nem borotvát használnék.
az én páromis állandóan gépezik cak ő xbox-on játszik a múltkor elpakoltam de már megint előszedte pedig már hányszor kiabáltam miatta :evil:
nálunk is kell a folyojón égni a villanynak míg a fiam elalszik

Kép
Kép
anitaaa03

hát van vmi a levegőben, merrt én is mindenen bőgnék pl. ma, pedig még a nap is süt.. :? Mondjuk nekem nagy részét az őrli fel a gondolataimnak, hogy utálok már bent lenni a mhelyemen , ugyanakkor azt is utálom hogyha a benti hülyeségek miatt kiiratom magam és felepénzt kapok
Vendég

gio pedig szerintem ebben az infulenza járványban jbb lenne otthon maradnod.persze tudom hoy a pénz beszél :(

Kép
Kép
anitaaa03

Annyira nem vagyok anyagias, bár az előző mondatom nem ezt támasztja alá :) Inkább csak vmiféle bosszantó tényezőnek élem meg azt hiszem, hogy fizikailag simán bírnám még a strapát, az irodai munkát, de a mentális stressztől meg nap mint nap kiborulok illetve hogy nem veszik figyelembe azt hogy záros hatérideig vagyok már csak itt. Jövő héten amúgy kiiratom magam, hátha jobb lesz a hangulatom is.
Én nem látom hogy influenza járvány van. Vagy már igen?
A mhelyen megy a pánikkeltés , minden nap kapunk vmi hírlevelet a h1n1ről és most elkezdődik az oltás is, a cég fizeti annak akinek kell.

Tulip,
köszönöm! Illetve én is bemegyek majd C/Aba megnézni, hátha van még.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.18 10:52-kor.
Vendég

hát szerintem igen húgóm koleszában,sulijában is minenkibeteg

Kép
Kép
anitaaa03

Anita
tényleg? Hú engem még nem ért utól ilyen közvetlen formában megbetegedési hír, csak a pánikkeltés. de akkor jó lesz vigyázni magunkra tényleg.
Vendég

hát igen én például megtiltottam a húgomnak hogy hazajöjjön :oops: a barátjnál hétvégézik meg lehet a jövőhéten is ott marad biztos ami biztos majd postán küldök neki pénzt :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

Nekem pont tegnap mondta párom,hogy be akarják őket oltani a H1N1 ellen.Mondtam is neki,hogy remélem nem hagyja!Szerencsére ő is ellene van az oltásnak!
Vendég

mi sem támogatjuk az oltást.párom tegnap hallgatta a ráióthazafelé és ott is ztmondták hogy kismamiknak semmi képp sem,még a sima infulenza ellnitsem

Kép
Kép
anitaaa03

Kedves kismamák szeretnék egy kedvező lehetőséget a figyelmetekbe ajánlani, a bolti árak feléért készítek kismamaruhákat 34-52-es méretig, akár méretre is.

Nadrágok, felsők, melegítőnadrágok, melegítő felsők, (34-42 méretig): 3700 Ft-4200 Ft
Most ha 2 nadrágot rendelsz nálam, egy bolti nadrág áráért két nadrágot vásárolhatsz: 2 nadrág most 7000-7500 Ft!

Igény szerint anyagtól és mérettől függően hasonló árakon más méreteket is elkészítek, akár egyedi méreteket is!

Vidéki megrendeléseket is vállalok! Hozott anyagból is dolgozom!
További információkért forduljon hozzám bizalommal:
e-mail: sziszilva@freemail.hu
sziszilva

Anita
Hát látod ezen vagyok én is meglepődve, hogy a sima influenza elleni oltást nem kaphatjuk meg, akkor ezt meg igen?

Hát ma sem jutottam el a dokihoz, pedig akartam menni, marad a jövőhét, bár lehet, hogy kapok egy kis letolást. :roll:

manocskak

ki mit főz ma kismamik?nálunkvan tegnaptól tökfőzelék de holnap nemtudommit kéne :?

Kép
Kép
anitaaa03

manócskák mikor kellett volnamenned?rutin vagy kisebb probléma miatt?
a múltkor én is 2 héttelkésőbb mentem rutinra de fel e tünt neki és valószinű most is később megyek mert jn a fiam szülinapja és addig nem lessz már fizetés és arra kell a pénz majd fizu után megyek dokihoz végülis ha nincs gáz akkorszerintem nem nagy gáz.
én nem oltatom magam inkább kerülöm az ovodába iskolába járó gyerkőcket és szüleiket :wink: na meg mire lessz oltás.de azért félve megyek nagyobb közösségbe:kórház,rendlő,bolt :?
remélem hamar elvonul a hullám

Kép
Kép
anitaaa03

Anita
Már elvileg múlthéten kellett volna mennem, de nem igazán voltunk itthon a párommal, üzleti úton voltunk szinte minden nap.
De Hála Istennek nincs semmi olyan bajom ami komoly lenne, de most kell majd uh-ra is mennem.
Nekem meg a nagyobbik fiam mivel asztmás lehet, hogy ajánlatos lesz beadatnom neki.
Eddig még nem szóltak nekem erről, sőt még van egy saram nem voltam a belgyógyászati vizsgálaton sem, oda jobb kérnem idő pontot, mert sokan szoktak lenni, nálunk megcsinálja a házi orvos.

manocskak

Én ma rakott bolognai tésztát sütöttem,és holnap is az lesz még!
hmmm brassói,de rég csináltam!Én sem tudom mi lesz vasárnap a kaja!?Lehet hogy gulyásleves és nudli+szilvásgombóc!
Vendég

Gio, fel a fejjel!
Ne szomorkodj.
Én nem dolgozom lassan 3 hónapja, én attól vagyok ki. Feleslegesnek érzem magam, néha unatkozom is, de tudom, ha dolgoznék, akkor az lenne a baj.
Szerintem is jobb ilyen h1n1 időszakban otthon lenni.

Anita, nálunk meg zöldbabfőzi van tegnapról, ma csinálok kis light-os csirkét, natúrba, holnapra meg rántott gomba és sajt.
Vendég

Szia mindenkinek!
Én is azt hittem, hogy én vagyok a legfiatalabb, mert márciusban töltöttem a 24-et, akárcsak Anitaaa. De látom Sprite megelőzött minket. :D Végre nem érzem magam ufonak, mert olyan sokan bombáztak érte, hogy ilyen fiatalon lekötni magam, ráadásul már gyereket is vállalunk.... :? Szóval kicsit fárasztó ezeket hallani és bizonygatni, hogy én ezt tényleg akarom és szerelemből teszem, aztán nézni a kétkedő arcokat! :x
Sprite, ne aggódj én is ilyeneken forgatom magam, mert hát csak nem úgy tudja az ember ebben az időben a párjával foglalkozni, ahogy azt eddig megszokta, és persze az ördög sosem alszik! Nekem is vonzó, sármos ráadásul 31 éves, vagyis a férfiak egyik legszebb időszakában lévő férjem van, plussz ismerem a nőket. Mindenkit az Isten mentsen az ilyen tapadós szukáktól, akik megkeseríthetik az ember életét.
Tulipános, szerintem a borotva igen enyhe büntetés lett volna annak a szutyoknak!!!!! :evil: Nekem is volt hasonló sztorim még az esküvőnk előtt, ott pedig a tapadós volt barátnő volt a ludas, és én nagyon csúnyán eligazítottam, azóta se mer a szemembe nézni mikor nagy ritkán összefutok vele! :twisted: Nem vagyok egy agresszív fajta, de nem sok hiányzott, hogy kitépjem az összes haját... :? Ráadásul az ilyen mentalitású "nők" tudnak a leggusztzstalanabb módon viselkedni, amit szép szóval sajna nem lehet kezelni!
Gombi, nyugi még mi is csak a nézelődés szintjén vagyunk csak 4-5 db bodyt vettünk eddig, plussz a férjem kiváltotta a Cora pontokból egy hőmérős Brendon cumit.
Gio, szerintem se kéne most már nagyon dolgozni. Jobb otthon, az a tuti, abból még senkinek sem lett baja! :wink: :D
Amúgy nekem is elég gáz a hangulatom, mert idegesít ez az influenza dolog, főleg, hogy azt mondják nem kell pánikolni, de közben pont mi vagyunk a legnagyobb veszélyben, ráadásul MELLÉKESKÉNT hozzáteszik, hogy igen nagy a kismamák halálozási aránya ebben a dologban!!! Ja és akkor ne legyen ideges az ember!!! :evil: :evil: :evil: Én igyekszem nem parázni ezen, dehát ilyen hírek alapján, hogy maradjak nyugodt és hogy hagyjam ezeket figyelmen kívül????? Valaki mondjon valami jót is , hogy ne aggódjak ennyire légyszi!!!! :shock: :shock: :shock:
Ráadásul Anitaaa is mondja, hogy a hugáéknál sokan betegek, amit a hírekben nem nagyon reklámoznak....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

Bocsi, hogy kifakadtam, de engem nagyon foglalkoztat ez a dolog, meg amúgy is aggódós vagyok. Az oltóanyag ráadásul október végén lesz kész azt mondják. Jól tudom??Akkorra meg szerintem nagyon sokan lesznek betegek. Ráadásul, hogy merje a kismam b eadatni magának, hogy minden nődoki, háziorvos és nőgyógyász kifejezetten ellenzi? És ha tényleg ártok vele a babámnak?? Nehéz kérdések ezek.... :(
HMmmmmm Judyka, Tulipános, olyan fincsiket írtatok, hogy már el is csöppent a nyálam!!!
Nálunk paprikáskrumplit csinált a férjem és az is nagyon szuper lett! :wink:
Vendég

Még nem is hallottamilyenről Manócskak.Bizti fini volt!

Hát én most a rántottgombára nagyon ráizgultam! ,hogy Judyka írta! :P Este elcsaláltam cukrászdába barátnőmet!Kell egy kis nyugi,mert ennyi gyerek mellett néha úgy érzem megőrülök! :lol:
Vendég

manócskák ha nincs gáz akkor a jövőhét belefér hisz 30 hetesen van a kötelező uh.ezekkel a rántott dolgokkal felcsigáztatok :roll:
anna nem gondoltam hogy te is ilyen fiatal vagy és neked is fiad lessz a babafalván van néztem a jómúltkor egy kalkulátort hogy fiú lessz vagy lány a születési dátumot kellett beírni + hogy melyik hónapban fogant babó és kidobta hoy fiú de akkor ez nálad is bejött.de most néztem hogy már nincs meg ez a kalkulátor :( pedig gondoltam majd a 3.nál megnézem előre :oops:
azért a hírekben is mondtakmár 1 pár iskolát csak persze az mind pesti pedig már máshol is betegek és mivel a legtöbb helyen kise vizsgálják hogy sima vagy h1n1 így kitudja bár ránk nézve a sima is veszélyes

Kép
Kép
anitaaa03

tulipános cuki de jó neked :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!

Hát én meg azon boszankodom, h. mire végigolvsaom, amit írtatok, nem jut időm reagálni, pedig néha annyi mindent akarnék írni... :cry: CSak én vagyok ilyen béna? :roll:

Úgy egyébként is mostanában úgy érzem, hogy nem tudom tökéletesen ellátni a háztartást is és a gyermek igényeit is... valami mindig elmarad, alvásideje alatt meg úgy érzem, nekem is szükségem van kis pihenésre. Elrohan az idő. Gyerekes anyukák, Ti hogy vagytok ezzel? Nálatok minden megy rendben, van időtök szépen mindenre? Így, hogy a párom hajnaltól késő estig nincs, nagyjából enni és aludni jár haza, úgy érzem, sose végzek teljesen mindennel. Vagy lehet, hogy csak én idegesítem magam feleslegesen ilyeneken? Úgy szeretném, ha mindig tisztaság és rend lenne itthon, olyan "fogadóképes", de úgy tűnik, ez valamiért nem jön össze. Alapvetően rend van és normális a lakásunk, de pl. jött a barátnőm, és előtte egy napig puceváltam itt-ott, mindig találtam valamit, ami poros volt, ami szerintem nem tűnt tisztának... stb.. Ugyanakkor azt is utálom, amikor ilyen "hülyeségekre" megy el a napom, ahelyett, h. a kisfiammal játszótereznék. Szóval valami miatt mindig van ok lelkifurkára, vagy a lakás, vagy a gyerek... na a főzésről már nem is beszélek. Úgy érzem, nem fér bele minden a napba, egyszerűen nem. És utálom magam érte, mert sose tudom elfogadni, mindig betervezek, aztán a fele sem lesz meg. Ti hogy vagytok ezzel? Bocs, h. így rátokzúdítottam, de néha annyira idegesít... :oops:

Kép

Kép
nóna

Tulipános
Ajánlom, hogy vegyél és próbáld ki, ha brassóit akarsz csinálni.

Anita
Én már nem keresek ilyen kalkulátort, mert amikor a Joellel babás lettem (még nem voltam dokinál sem), én is megtaláltam egy ilyen kalkulátort és azt hozta ki nekem, hogy lányom lesz. És a lányból így lett kukis kisfiú. :D

manocskak

Alváshoz: nálunk is a hálózsák jött be, a takarót mai napig azonnal lerúgja. Én alapból rugikban is az ujjatlant szeretem, alá hosszú ujjú bodyval... így vagyok a hálózsákkal is. Mi csak bodyt vettünk alá, én úgy tudom, nem szabad éjjelre sem túlöltöztetni a babót. Body és vastagabb hálózsák, mi így csináltuk.

Basszus, ezt nem hiszem el! Magától megszólalt a tanulókutyusunk, és a gyerek azonnal felébredt... áááááááááááááááááááááááááááá :twisted:

Amúgy mostanában ha felébred a fiam, felül, és közli: "KÉsz vagyok!" :lol: Olyan dumája van, hogy szakadunk rajta....

Valamelyik nap kiabált:
-Péter, Péter, Pééééter!
Mivel nem ismerünk semmilyen Pétert, ezért egy idő után kérdeztem tőle:
- Milyen Péter...?
Erre rávágta:
-Kovááács!
:lol: :lol: :lol:

Most meg azt kérdezgeti kómás fejjel: "Kávé? Elfogyott?" :shock:

Csudi jó kis fazon! :D

Kép

Kép
nóna

Nóna nálunk szinte mindig szalad a lakás!Sokszor nekem is bűntudatom van ez miatt,de viszont most a baba az első-így a pihenés!Szóval magasról leszarom,ha mást zavar a kupi a lakásban!A nagyfiam amúgy jófej,mert ha őt zavarja akkor elkezd pakolászni és rendet rak maga körül!

Hát cukrászdaügyben kicsit elszálltam mostanában!Szombaton például összebalhéztam apjukkal,erre bosszúból elmentem a cukrászdába és vettem vagy 10db sütit!Hazajöttem és abból 6-ot megettem!Utánna már jól voltam! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nóna nagyon édi a fiad!Jó hamar elkezdett beszélni...,Levi még nem igazán hajlandó értelmesen csacsogni!
Vendég

nóna nagyon édes lehet a fiad :lol:
hülyeségeken meg ne aggódj ahol van gyerek ott nincs rend :D
legalábis nálunk mindenhol akad 1-2 játék vagy amit éppen széthagy.nekem sajnakedvem nincs az utóbbi időben aztán amikor rákapok akkor meg hirtelen elfáradok :oops:
manócskák ezek szerint semmi nem jön be?harmadszorra is fiunk lessz :roll: bár még az is lehet hogy nem válalunk 3. babót majd még kiderül hogy alakul magyarország és vele együtt a misorsunk :?

Kép
Kép
anitaaa03

Tulipános, engem sokszor nem is annyira a rendetlenség zavar, azt még uralom valamennyire, hanem pl. felporszívózok, és másnap már olyan, mintha semmit nem csináltam volna....hogy látom a konyhában, mik azok a helyek, amiket le kéne pucolni... hogy ablakpucolás mikor volt utoljára... stb.,.stb... Ezek nem olyan látványos dolgok, de én tudom, hogy így vannak. És néha, ha lustulok, és elengedem magam, rövid időn belül eláraszt a szennyes ruha, a vasalatlan ruha, a mosatlan a mosogatóban, a porcicák a sarokban... sorolhatnám. Mintha nem lehetne lazítani, mert utána nem tudom mkagam behozni. És az a baj, hogy megvár, senki nem csinálja meg, szóval ha a fejemre dől, én szívom. Vagy hülye vagyok, és nem kéne vele ennyit foglalkoznom? Nem tudom... Néha egy ördögi körnek érzem az egészet. De úgy érzem, a délutáni pihenőmre meg szükségem van, amíg a fiam alszik, olyan hamar elrepül az az idő is...

Kép

Kép
nóna

Nóna 8) 8) 8) az elemes beszélő játékokat este és alvásidőben szépen ki kell kapcsolni,elemteleníteni,nem tudtaaaaddd??????? :lol: Persze,mindenre jut idő......takarítónőn gondolkodom,de komolyan :shock: megyek is felmosni...
Kovács Péter :lol: vigyázz,férjed nehogy szagot fogjon és gyanakodni kezdjen :lol:

Féltékenység.Nem mondom,h nem fordult már meg a fejemben,de mivel van épp elég bajunk,most lányok,komolyan,ne már ezen is idegesíteni magunkat.Na figy:mi vagyunka legszebb,legokosabb,legszórakoztatóbb feleségek/partnerek a világmindenségben.Csodás anyák,nagyszerű háziasszonyok és istenien főzünk.Egyszóval,maga a tökély.PONT.

24 éves anyukák,hurrá,h van olyan tisztességes,elkötelezett fiatal manapság,aki be meri vállalni,mert ez kell ide!!!!Én sajna nem mertem előbb(ősz öreg 30-as :lol: )de ti még simán lesztek nagycsaládosok!!!Hajráááááá.

Ma jó napom van,gondolom írásaimból kiszaglik :lol:

Hálózsák párti vagyok,de akezdetekben még takarót használtunk,amikor elkezdett a Dénes forogni,akkor lett hálózsákos frodó.Addig takaró,mert úgyis gyakran felkeltem hozzá,nem kúszott alá,és olyan pici hálózsákba beruházni egy hónapra nem érdemes.Amikro már egy méretet sokáig használ(74-80-as)akkor már megéri.

Húúú,miyen tuti kajaötletek.
Én tegnap húslevest főztem.
Ma kelkáposztafőzeléket(ritka rossz lett :twisted: )és mágylarakást(az jó lett)
holnap töltött cukkini lesz,van 2 szép nagy a kertben.

Kép Kép
meli1118

Köszi a hozzáaszólásokat, megnyugtat, hogy máshol sincs minden rendben... mert néha úgy érzem, ez csak nekem nem sikerül... :oops: És bizony mostanában egyre többször lennék én is lusta hangulatban, hisz itt vagyunk a 3. trimeszter elején... lehet, hogy csak sokat várok magamtól...?

Kép

Kép
nóna

Sziasztok! Bekukk kicsit!
Nóna, egy percet se aggódj a lakás miatt. Nálunk nincs gyerkőc, de így is azt érzem, hogy valamit mindig csinálni kellene. Nincs olyan irtózatos felfordulás vagy kosz, de én sem vagyok "fogadóképes". Ha kiderül, hogy jönne valaki, előtte egy napra való sikálni valót találnék az biztos. :shock: Valahogy mindig újratermelődik, nem lehet a végére érni. Vagy a sütőt kéne már megint kipucolni, vagy a mikrót, hűtőt rendbe tenni, a fürdőben mindig van sikálnivaló és a porcicák is hamar letelepszenek a polcokra. Ráadásul így babásan nem vagyok olyan hatékony, főleg ha főzök, akkor azzal meg a szokásos napi dolgokkal (mosogatás, mosás, teregetés stb) elmegy a nap aktív része. Utána már nem esik jól kúszni-mászni. :oops: Így tényleg mire a végére érek, kezdhetem előlről. Nem is tudom, hogy akiknek otthon szaladozik már két gyerkőc, hogy tudnak mindent ellátni. :shock:

A fiad beszólásain olyan jót nevettem. :D Zabálnivaló! :lol:

Megyek is, mert még fel kell mosnom.

Tulipános, multkor nekem is sütiehetnékem volt, ráadásul pont a terheléses cukor előtti nap. Ha jól emlékszem 4 db lecsúszott a nap folyamán, így izgultam az eredmények miatt, de nem bííírtam megállni. :oops:
csillag25

Meli, hát igen, páromnak is ilyesmi reakciója volt, amikor a Kovács Pétert meséltem neki... :lol: Amúgy tényleg igazad van, az ilyeneket ki kell kapcsolni... Egyszer már megszívtuk, régebben egyik este végre elaludt a pici, volt kis időnk egymásra párommal is - ha értitek, mire gondolok... :) - erre 5 perc után fennhangon megszólalt az említett tanulókutyus: "Kukucs! Lááátlak!" :lol: Na gondolhatjátok, olyan hangosan röhögtünk, hogy majdnem sikerült felébresztenünk a gyereket is... :lol: Szóval lehetne már eszem nekem is kikapcsolás-ügyben... :D

Tulipános, tényleg nagyon korán kezdett beszélni, ez nem jellemző, azt mondják főleg a fiúkra nem... de ő meg csak rövid ideje kezdett pl. járni, szóval abban meg később érett, mint az átlag

Kép

Kép
nóna

nóna igen túl sokat vársz magadtól :!: :!:
meli gratula a jókedvhez és még te is lehetsz nagycsaládos :wink:
máglyarakás jólhangzik.
lehet elgondolkodom a hálózsákon mert valamit tuti kell vennünk vagy Andrénak új ágyneműt vagy a kicsinek/mert Andrénak annó nem azt a legkisenbb bébit vettük és 1-2 évig még simán jó lenne neki/vagy hálószák.de az nem túl meleg?vagy a takaró is van olyan meleg?

Kép
Kép
anitaaa03

A tanulókutyus már nekünk is beszólt a legváratlanabb időpontokban,de szex közben még nem kukucskált...mint nálatok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nagy készülődésben vagyok, holnap lehet ünnepelni Johi születésnapját, ami ma van tul. képpen :) Mert EGÉSZSÉGESEK :) :) :) Hála Istennek érte!

Mindjárt neki látok a tortának meg a fasirtnak és közben anyuk lent csinálja a krémet a tortához, és pucolja a zöldségeket a salátába. Aztán este csinálom a sonkatekercseket és a kaszinótojásokat! Azért is jöttem fel. No meg szétnéztem a teszveszen kicsit, amíg Verus végre hajlandó volt elaludni.

Húúúúúúúúúúú nagyon feszít a jobb oldali bébi :shock: :shock: :shock: Na már jobb! Dobok nekik vitamint :D :D :D

anita: jelentem, leálltam a csomagról, mert tényleg nagyok a rucik. De jó kis csomag, úh kívánom, hogy nyerd meg!!!
Én bárhonnan is kapok ruhákat, tutkóra újra kismosom, és kivasalom. A későbbiekben nem tervezek vasalni, de mielőtt a gyerekek először felveszik, minden kap egy jó kis fertőtlenítő kezelést!

sprite: tényleg nagyon fiatal vagy :o :o :o
Hogyne aggódnék a páromért. Mostanság egy baromira nagy pöcegödröt csináltak, ahonnan menekülési útjuk se nagyon lett volna, ha a fal beomlott volna... No meg sokszor dolgoznak a nem a legbiztonságosabb állványukon :( Vagy kéményt csinál biztosíték nélkül... Jobb ha nem is tudom mit csinál. Én Istenre bízom. Akkor tudok kegyetlenül bepánikolni, ha nem érem el telefonon! Na akkor aztán komoly lelki harcokat vívok, és imádkozok hogy ne legyen úrrá rajtam a félelem, hanem bízni tudjak abban, akiben hiszek, hogy vigyáz rá! Remélem hogy együtt öregszünk meg!

Eső illat! De finom! :)

gio: köszi a megtiszteltetést a tegeződés felajánlására :D :D :D

Én hétfőn leszek 31 éves!

nóna
: meg kell tanulni kompromisszumot kötni. Nincs túl gyakran nálunk porszívózás, felmosás, örülök, ha heti egyszer megcsinálom, de ma pl kisikáltuk és kigőzöltük anyuval a szőnyeget a nappaliban, és most szép tiszta - ez már a babák érkezésére való készülődés célja. Van hogy halom mosott de be nem hajtogatott ruha vár rám. Egy tuti. Én minden este, vagy reggel rendet teszek a konyha pulton és áttörlöm - bedobom a szennyest a mosogató gépbe, ami majdnem minden nap megy! A lányok által szétszórt dolgokat minden lefekvés előtt velük közösen elpakolom, és reggelente megcsinálom az ágyakat, hogy rendezettek legyenek. Úh aránylag rend van, de nem teljesen rend. Inkább azt mondanám rendben vannak a dolgok, de van itt-ott piszok ami zavar, de már nem feltétlenül van rá energiám. Aztán ahogy tudok, csinálok minden mást.
Jó fej a fiad :D :D :D

Na megyek, mert jött Johi, és Vera épp most aludt el! Viszem Johit, hogy segítsen már a prati előkészületeiben :D

Kata
labkat

Nóna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: htá ez tényleg vicces lehetett :lol: és egyébként ha egy-egy ilyen csoda lemerül,akkor csak módjával cserélek benne elemet :lol: amíg d nem kéri,addig tuti nem...

Anita,én szerintem itt megállunk.2 fiú elég,mindig is 2 gyereket akartam,megkaptam,elégedett vagyok :lol:

Manócskák,4 fiú,haát nagyon gratulálok és minden elismerésem!!!

Ha tücsöknél is fiú,akkor ott már 3 fiú lesz....Hát csajok,el leszünk kényeztetve,mi anyák...

Képzeljétek,ha minden igaz,kapok 3-4 kg fügét egy helyről!!!Úgy imádjuk,olyan fini dzsemet fogok főzni belőle.....hmm

Na megyek felmosni...

Kép Kép
meli1118

kukucs látlak na ez tényleg vicces lehetet :lol:
most eszembe jutott hogy vn 2 kipléden is 1 vastagabb az zsákká alakítható és egy vékonyabb szinte nm is használtam őket/azokat szerencsére nem adtam kölcsön/mi lenne ha abból a vastagabbat befognám takarónak vagy jobb lenne zsákként?de lehet elég lenne a vékonyabb nálunk mindig melegvan,mondjuk reggelre kihül a szoba :?

Kép
Kép
anitaaa03

Ja, most a mosástól akadtam ki, pedig csak ketten vagyunk. :oops: Nem tudok olyan ütemben mosni, hogy ne legyen mindig valami a szennyestartóban. Igazából a szárítás a gondom, már tenném ki (bent a lakásban) a következő adagot, de nincs hova. Én ugye itthon vagyok, így kinti igazán "koszos" ruhát annyit nem termelek, viszont az itthoni annál jobban fogy. A férjem ruháiból is hamar megvan egy adag, hiszen minden nap újat vesz föl. Mire ezeket kimosom már törülközőket kellene odatenni, az ágyneműről nem is beszélve, amiből 2 nagy darabot tudok egyszerre száradni kitenni. (2 huzat, vagy nyáron a 2 könnyű, mosható takaró) Lassan le kellene szedni a hosszú függönyöket fűtésszezonra, de még az előző is ott figyel összehajtva, nem került rá sor. :oops: Nyáron a melegben mindig volt fontosabb amit föl kellett frissíteni.
Most is itt figyel a szobában a szárító én meg nézem, hogy lehet-e már leszedni róla (fürdőben a fregoli).
csillag25

kata boldog szülinapot a lányodnak jó hogy meggyógyultatok :wink: 2 hét múlva én is készülhetek a fiam szülinapjára.csillag a szárítás nálunk is gond pedig 2 db szárítóm van de bent olyan lassanszárad nyáron jó volt.nálunk soha nem üres a szennyes az a csoda ha lecsukható húgom termeli a piszkos ruhát heti 5 lkalommal pedig tuti megy a gép de van hogy több.a mosogatógépjó találmány nálunk is megy mindennap :)

Kép
Kép
anitaaa03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?