Monka,
igen, most elvileg próbálnom kéne minél többet (persze ésszerű keretek között) sétálgatni, mozogni. Persze nem az a cél, hogy idő előtt megnyíljon vagy túlzottan megrövidüljön a méhszájam, de azért az első terhesség és szülés tapasztalatai alapján ettől nem tart a dokim.
Nyufó,
igen, sajnos ha járkálok is fáj.
Kis-csillag,
tényleg! Neked már többször akartam írni, hogy nekem is főleg a köldököm környékén, konkrétan attól jobbra szokott egy-egy pontban nagyon fájni. Ott ha megrúg a bébi, az is nagyon kellemetlen.
Szóval folytatom a dokis beszámolót.
Megnézte a bébit is uh-n, ennek nagyon örültem, mert neki olyan jó szeme és gépe van, hogy mindig megnyugtatónak érzem ha ő kukucskál. Azt hiszem, 65 mm-es bpd-t mért, úgyhogy Nyufó, ha megkérlek, ez mehet is a tábliba. Tegnap volt pontosan 24 hét és 4 napos. Minden mérete megfelelt a korának.
És a doki is azt mondta, őrült sokat mozog, aminek örülhetek, mert ez nagyon jó lepényi ellátottságra utal. Örülök is.
Ami kevésbé üdvözítő, hogy a fekvéssel töltött három hét alatt nagyon megugrott a súlyom, majdnem elérem már a 10 kilót. Ettől én sem vagyok feldobva, de az utóbbi időben tényleg semmit nem égettem, csak bevittem. Elég kemény diétát javasolt, amit tuti nem tudok betartani, pedig ő nagyon komolyan veszi ezt a hízás témát... szerinte csak hús, hal, tojás, zöldség és alma a megengedett. Se cukor, se szénhidrát, se tejféle. Hát, ez nem fog menni, de igyekszem odafigyelni. Bár tudom, hogy a kisfiamnál is az utolsó időszakban egyszerűen meglódult a súlyom, akármit is ettem vagy nem ettem. Vele 16 kiló jött fel.
Vett kenetet is a doki, mert a gátam környéke baromira ég, fáj, remélem nem a kórházban szereztem vmi fertőzést. Használnom kell most egy hüvelykapszulát, az antibiotikum után amolyan helyreállítónak, remélem csak ez csípte fel a bőröm. Még van belőle 3 nap, utána kiderül.
Mindjárt megint folytatom.

Dani1
Dani2
pocakosan 21 het [/img]