A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Na, folytatom. Eddig dominóztam meg kirakóztam a kisfiammal, most apával fürdenek. :)

Monka,
igen, most elvileg próbálnom kéne minél többet (persze ésszerű keretek között) sétálgatni, mozogni. Persze nem az a cél, hogy idő előtt megnyíljon vagy túlzottan megrövidüljön a méhszájam, de azért az első terhesség és szülés tapasztalatai alapján ettől nem tart a dokim.

Nyufó,
igen, sajnos ha járkálok is fáj. :( Főleg akkor. Általában két féle fájdalmat érzek, az egyik egy ilyen nagyon rossz, feszülő-húzó érzés az egész hasamban, ahol a méhem elhelyezkedik, a másik pedig egész az alhasamban egy sajgó, égő érzés. Ha felkelek is úgy mozgok, mint egy mozgássérült csiga.

Kis-csillag,
tényleg! Neked már többször akartam írni, hogy nekem is főleg a köldököm környékén, konkrétan attól jobbra szokott egy-egy pontban nagyon fájni. Ott ha megrúg a bébi, az is nagyon kellemetlen.

Szóval folytatom a dokis beszámolót.
Megnézte a bébit is uh-n, ennek nagyon örültem, mert neki olyan jó szeme és gépe van, hogy mindig megnyugtatónak érzem ha ő kukucskál. Azt hiszem, 65 mm-es bpd-t mért, úgyhogy Nyufó, ha megkérlek, ez mehet is a tábliba. Tegnap volt pontosan 24 hét és 4 napos. Minden mérete megfelelt a korának.
És a doki is azt mondta, őrült sokat mozog, aminek örülhetek, mert ez nagyon jó lepényi ellátottságra utal. Örülök is. :)
Ami kevésbé üdvözítő, hogy a fekvéssel töltött három hét alatt nagyon megugrott a súlyom, majdnem elérem már a 10 kilót. Ettől én sem vagyok feldobva, de az utóbbi időben tényleg semmit nem égettem, csak bevittem. Elég kemény diétát javasolt, amit tuti nem tudok betartani, pedig ő nagyon komolyan veszi ezt a hízás témát... szerinte csak hús, hal, tojás, zöldség és alma a megengedett. Se cukor, se szénhidrát, se tejféle. Hát, ez nem fog menni, de igyekszem odafigyelni. Bár tudom, hogy a kisfiamnál is az utolsó időszakban egyszerűen meglódult a súlyom, akármit is ettem vagy nem ettem. Vele 16 kiló jött fel.
Vett kenetet is a doki, mert a gátam környéke baromira ég, fáj, remélem nem a kórházban szereztem vmi fertőzést. Használnom kell most egy hüvelykapszulát, az antibiotikum után amolyan helyreállítónak, remélem csak ez csípte fel a bőröm. Még van belőle 3 nap, utána kiderül.

Mindjárt megint folytatom.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára balimamika 2010.09.16 19:41-kor.

Kép
balimamika

Nyufó, Zsuzs, vatera-n láttam ilyen mellszívókat, bár nem tudom, külföldre postáznák-e. :roll: Én utálom a philips termékeket, de az avent neekm nagyon bejön, azt hiszem, olyat veszek majd.

spumilla, én benne vagyok. :D
A köldököm már kint van, de linea nigrám nincs, Lexivel volt. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze

te már jó előre haladsz,lassan 25 hét :)
mellszivót nem tudom,hátha megoldják.

KépKép
bettike83

Beze:
szerencsére van magyar cím is ahová küldethetem a holmikat. :)
Avent mellszivókat nézegettem én is, de a Medala-t már ismerem, és nagyon meg voltam vele elégedve. Ez az új swing tipus pedig wow.

Kép
zsuzs35

Hát nekem köpött a maci, megyek elteszem magam holnapra.
További szép estét és jó éjszakát mindenkinek!

Kép
zsuzs35

Sziasztok!

Zsuzs: gratula a kiskukihoz :D Börzét sajnálom :(
Monka: nyugi, feleslegesen ne parázz, majd ha muszáj, csak akkor, de akkor sem kell, mert minden rendben lesz. Szombatot én is várom :) Lecsó, nyami :)
Klem: jó, hogy jelentkeztél :D Régen amíg nem volt UH addig nem tudták a kismamák, milyen babát várnak :) De jó volt, igazából én elviseltem volna, ha nem tudom meg, mert jó unisexeket lehet már kapni :) A relax tudom hogy nehéz, nekem is nehéz, de muszáj! Másképp nem megy :wink:
Balimami: azta, az szép méhnyakhossz! Kitartást, minden rendben lesz, holnap már 25. hét, istenkém :D A fekvés során sajna tényleg csak a kilók mennek fel, annyira ismerős :( De a lényeg, a baba! :)
Nyufó: köröm, jó kis cuppogós, ragacsos, brrr, de mocsok vagy :twisted: Én ma paradicsomos káposztát főztem :D
A forgóban még filózom, nem tudom ilyent akarnék-e.. :roll:
Ivás, és ágymelletti üveg :arrow:
Kép Kép
Timi: azt hiszem, nálatok is esik az eső :? Ablakpucolással mi lett végül? :?
Spumi: kicsit régen facéztam, de végül összehoztam :D a Babanet miatt leszoktam róla :lol: Barna csíkom nekem sincs :( Lehet nem is lesz? :( A köldököm még megvan, de a mélysége fokozatosan csökken :)

Képek közül a favoritokat hoztam, mindegyiket imádom a 9ésfélkg-ból, de ezek olyan ritka szépek, hogy ájuldozok tőlük :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

ÉS MÁRA ELDUGULTAM :roll: :oops: :roll: :oops: :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kis-csillag 2010.09.16 20:09-kor.

Kép
kis-csillag
Tököl

Na újra itt. Úgy látszik, ma ilyen szakaszosan megy csak.
Megpróbálok egy-két dologhoz hozzászólni.

Spumilla,
nekem most nincs ilyen linea negrám. A kisfiammal volt.
Facebook. Én fent vagyok. Priviben küldöm majd a nevem. Lassan iwiw-en is jó lenne mindenkit felvennem.
Találka. Ha jól leszek, én szívesen elmegyek. Köszönjük a meghívást.

Beze,
ebben kezet rázhatunk, mert nekem is az első terhességben volt, de legalábbis eddig még nem jelent meg. Te nem furcsáltad, hogy most nem jött ki? Én igen, azt hittem, ez hajlam kérdése.

Írtatok a köldökről.
Hát a kisfiammal nem emlékszem, mikor fordult ki, de talán félidő környékén kezdett alakulni. Most viszont nagyon korán, mert az előző terhességem nyomán köldöksérvem lett, a köldököm alatt van egy "lyuk" a hasamon és hát ez elég hamar engedte, hogy kibújjon a köldököm. Nem vagyok tőle elragadtatva, de ez van.

Nyufó,
neked miért húzódott el annyira a vajúdás?
Furcsa érzés, mert akkor iszonyú!!! volt kibírni azt a 33 órát, a végén már könyörögtem, hogy csináljanak vmit, de mivel a baba végig jól volt, nem került sor császárra, aminek a mai napig nagyon, de nagyon örülök. Arra most is emlékszem, mennyit kínlódtam, mégis, mikor tegnap a dokim megemlítette, hogy esetleg felmerülhet császár, ha úgy alakul, mindjárt mondtam neki, hogy én nem szeretnék császárt (csak szükséghelyzetben), akkor sem ha megint sokat kell kínlódnom.
Anno az első szülésre nagyon bátran mentem, nem féltem, stb, mégis nagyon nehéz lett. Most is igyekszem nem félni, hanem arra gondolni, melyek voltak azok a dolgok, amelyeket talán most tudok majd tudatosan befolyásolni, tapasztalattal a hátam mögött. Persze, azt is tudom, hogy lesz olyan pont, amikor már nagyon nehéz (lehetetlen?) a tudatos kontrollt fenntartani és nagyon kétségbeejtőnek tudnak tűnni a fájások. Emlékszem, a kisfiammal az első 24 órában még képes volta arra gondolni, hogy minden fájásnak örüljek, mert közelebb hozza a nagy találkozást, de azért a kimerültségtől egy időn túl már nem tudtam erre gondolni.

Kép
balimamika

bettike, bizony, megy az idő, szinte rohan! Az afp-m 1,31 lett.

Balimamika, de furcsállom, bár nem mondom, hogy hiányzik. :wink:
Szegény, nem irigyellek, nagyon rossz lehet mindennap fájdalommal létezni, és gondolom, a frontok még jobban megviselnek!

Nyufó, Zsuzs, a medela jobb, mint az avent?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

csillag

cuki rucik :)

sztem elmegyek hétfőn reggel a védőnőhöz és megkérdezem mi is a helyzet,akkor 9:40re uh és ha még lesz időm akkor utánna megyek genetikai tanácsadásra is.aztán meg fél 1 körül otthon tanácsadás és akkor megtudom mutatni a dokinak is a papirt.van már időpontom,igy nem variálok,csak bemegyek megcsináltatni,meg megnyugszom,mert picit idegrsit a dolog,bár tudom h minden rendben van.

KépKép
bettike83

Jó regglet lányok!

hu de nehéz lépést tartani veletek

tényleg haskörméretet hol kell mérni? Mert nekem lefele csúcsos szóval én majdnem a csípőmet kell hozzá mérjem az meg alapból se kicsi….na majd vadászok egy centit és lemérem…

monka
én eddig 7 kg-t híztam, de letojom ha bugiznak bent a gyerekek mert éhesek akkor eszem és nem gazokat mert arra annyira nem indultak be(én sem, amúgy tényleg kajaidőbe kezdik el:D) Balóval összesen szedtem fel 8 kilót egyik hónapban megugrott és 3 kg- jött rám és már felkiáltójelezte a védőnéni hogy hoppá….szóval ne törődj vele

kis-csillag
én is imádom a hajába fött kruplit, csak mi paprikás forró zsírba ártogatjuk, kolbász vagy töpörtyű, kenyér újhagyma nyami nyami…..nem nagyno n-rbi update-s:D de kit érdekel egyszer élünk…mindig azt mondom a koporsóba már bánhajuk hogy nem a nagyobb méretű kellett:D jó ha pl 150 kg az ember és az életminőségét veszélyezteti a súlya akkor oda kell figyelni azért, de főleg mozogni kell…..

én is megkérdeztem a dokim hogy a védőnői pecsétből kell 4 vagy az ővé is beleszámit..azt mondta a kiskönyvet senki nem veheti el tőlünk, a korházból kijössz akkor ad egy papírt a doki hogy részt vettünk x db terhes gondozáson, az alapján kell az anyaságit igényelni…védőnő meg vadász engem hogy mennyek már, de vérnyomást itthon is tudok mérni, súlyt is a családja mg nem izgat…

nekem már nem nagyon mondják hogy melyik mellső fali és melyik hátsó, inkább a lenti meg fenti baba…nekem Blanak folyamatosan forog, volt már medencevégű, harán és utoljára fejvégű, én kicsit később kezdem el trenírozni hogy fejjel forduljon jó irányba komolyan nem nézik a méhszájadat? :S nekem minden egyes vizsgálatkor nézi a doki…pedig ikreknél ez fontos nagyon, a többlett súly (ami a babák miatt van) miatt rizikósabb hogy szétnyílik a méhszáj…hát én ezt nem értem :S

timi
szerintem ha bedobsz egy tábla milkát az után is pörögne:D timi nyugi azt nézi a védőnéni hogy van-e fűtésetek, folyovíz, gáz nem azt hogy most fent van-e a lámpa, babaszoba meg természetes hogy nincs pakkba rakva még csak 23 hetes vagy, más ilyenkor egy zoknit se vesz babonából….

kicsit rólunk: Balón látszanak a bölibe szoktatás hátulütői…tegnap már 9-12-ig ott kellett hagyjam bent, erre délután a kardiologiára mikor mentem már ordított mikor megközelítettem az ajtót pedig apja vigyázott rá és otthon volt(( ma ugye megint ott kell hagyjam, szerintem ma már lesz sírás rívás…..csak remélhetem hogy nem fog sokat sírni….ráadásul úgy tűnik bár aranyos a Marikanéni, de azért kicsit gestapos néni( idős, beleunt és katonásan szigorú…a másik az Ildikónéni ő kedvesebb, jöbban ölelgetős (bár Baló utálja az ölelgetést) próbál játszani a gyerekekkel, csak sajna nem őhozzá kerültünk hanem Marikanénihez….de végülis váltóba lesznek majd…
további rossz hírek(( tegnap voltam kardiológián és az idős ilyedős dokibácsi császárt javasol((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( merthogy nem romlottak az eredményeim, de mivel ikrek meg alapbetegség blablabla így esélytelen a szülés mert a dokim is alig várja hogy legyen indoka császározni…hát megvan neki…de nem megmutatni meg nem merem azért, mert nem vagyok orvos jól érzem magam de ők tudják hogy mit jelentenek az értékeim….szóval le voltam lombozva…egyedül a tankcsapda koncert vidított fel kicsit tegnap…hazaértem és apa meg Baló rázták a fejüket 1000L!!!!!!! neten élőbe közvetitették a tetőtéri partit de ez komoly ott bólogatott a fiam is))meg vigyorgott…remélem is hogy nem diszkópatkány lesz belőle tuctuc zenéket bömböltetve…:S

KépKép

KépKép
msi22

Pálinkás jó reggelt mindenkinek! :D

Beze:
Gözöm sincs, melyik a jobb, talán Nyufo tudja :?:

Kis-csillag:
picit irigykedve nézem a gyönyörü új fogásodat. :)
Na igen, most már kezdhetek én is vásárolni, már tudom kinek. :D

Msi22:
Igen! Tankcsapda rulez! :lol:
A gestapos néniknek is lehet arany szivük a zord álarc alatt. A Zsofi egykori ovodai dadus nénije volt ilyen. Nem tudom a kisebb gyerekek miként dolgozzák fel a dolgot, de pl. az oviban csak addig sírtak a gyerekek, amig ott volt a szülö (1-2 kivételtöl eltekintve). Az ovonénik mondták is, hogy a müsör csak nekünk szól, akkor is olyan sz*r volt! Remélem Baló hamar átvészeli a kezdeti nehézségeket!

Kép
zsuzs35

Külömben tagnap a dokinál azért történt egy "érdekes" dolog is.
Megnézte a kórházi leleteket, ami már jó 1 hónapja volt, nyakiredö uh, vérvételi... stb. és kérdezi tölem, hogy nahát magának gyulladásban volt a hólyagja? Erre le is döbbentem, mert erröl nem is tudtam. Ùgy látszik a kórházban ezt elfelejtették közölni velem. :shock: Mondtam a dokinak, hogy akkor úgy látszik a szervezetem egyedül bírkózott meg a gyulladással, csak remélem a babának nem ártott a nem kikezelés. Most a dokim nézett vizeletet, de szerencsére minden rendben. Egyébként ez a bécsi kórház, ahová mindig beutalt, mert ott minden vizsgálatot megcsinálnak ingyen, csak oda kellett bejelentkeznem szülésre. A dokim tegnap rögtön meg is jegyezte, hogy nem kell ám ott szülnöm (még szerencsére), csak addig maradjak, amig megvannak a vizsgálatok.
Kicsit durva.
Az örömteli hir viszont, a cukorterhelést a háziorvos végzi itt a faluban, tehát nem kell sehová sem mennem. Ennek tök örültem.

Kép
zsuzs35

Jó reggelt!

Balimami: azért a 33 órás vajúdás sem kispályás küzdelem :? De ha az ember a célra orientálódik..

Beze: sikerült az üzlet? :wink:

Msi: a méhszáj miatt én is azért aggódok, de úgyis minden rendben :) /bízom benne :?/ Idős doktorbácsi monnyon le, a császárt csak javasolta, de nem kötelező ugye? :) Ha mindkét baba fejvégű lesz, csak megengedi az orvosod :) Tankcsapda :lol: Bölcsihez kitartást!

Zsuzs: biztos nem lett baj! Nyugi :) Jó hírekhez külön gratula :)

Tegnap este nem bírtam ki, sütöttem krumplit héjában 21:45kor és vajjal, füstölt kolbival némiképp belaktam. A bocsok meg utána olyanok voltak, mint akik gumibogyószörpöt ittak :lol: :lol:
Éjszaka is, most már nem ébredek fel rá, de minden fordulásomra sajnos igen, és akkor ők is picit odébb forgolódnak, csúsznak, édeseim, megzabálom őket :)
És megjött az egész napos eső - hurrá, úgy imádom :( Esély sincs arra, hogy az ember jármű nélkül kimozduljon.. De majd ma tényleg nekiállok mosni ha ember elment melózni, eddig minden nap a lustaság győzött több hossznyival :lol:

Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Gondolom, elegetek van a hirdetésekből, úgyhogy csak gyorsban: eladó a kiságyunk, komódunk, pelenkázónk, minden, kivéve a képen szereplő fiamat. Ha valakit érdekel, irjon privit :-)

Hatalmas gratula mindannyiotoknak. szerintem a világ legjobb dolga terhesnek lenni!!!!!

http://www.vatera.hu/faktum_dolly_70x14 ... 41602.html

Kép

KépKép
eszterxx

csillag

miket nem csinálsz te éjnek idején :D de legalább a kis picik is élvezték :wink:

zsuzs

nem semmik a kóráhzban,azért ilyenről jó lenne ha szolnának mert a babának sem túl jó az ilyen,de az a lényeg h elmúlt.

KépKép
bettike83

Spumi igen, igazad van, én tuti nem leszek az :D Még jó, hogy én is a csodafórumra iratkoztam be anno :wink:
Balimamika nagyon nem irigyellek, de ez csodafórum, itt mindenkivel minden rendben volt, van és lesz is :wink: uh, gondolod, hogy elkaptál valamit ott bent? Melyikben feküdtél?
Kis-csillag igen, tudom, a csodafórum :wink: teljesen nyugodt vagyok :D nagyon cukik a rucik, főleg a sárga micimackós, az nagyon tündéri :D
Msi igazad van, én is letojom, hogy mit mondanak a súlyomra :lol: elégedett vagyok magammal és kész :D amúgy meg a netes mérések alapján én alultáplált vagyok, nem túlsúlyos :lol: és elvileg még 10-et felszedhetek, na de ezt majd később :D Balóval akkor jó súlyban voltál nagyon :wink: szegényke, bizti meglepődött, hogy ott maradt nélküled, de hamar belerázódik, ha így folytatja, főleg ha a tuctuc ennyire lefoglalja :lol: :D a csaszit sajnálom, de hát ha ezt mondják....
Zsuzs gyulladás? :oops: és csak most vették észre? :oops: na hát ott is vannak azért érdekes dolgok :( de legalább a cukor helyben van :D

:cry: :cry: :cry: :cry: nagyon pityergek :cry: :cry: :cry: nem tudok menni a börzére :cry: :cry: :cry: :cry: úgy elszomorodtam :cry: :cry: :cry: ne haragudjatok :cry: :cry: :cry: és csináljatok majd fotót kérlek :cry: :cry: :cry: ezt a kiszúrást, tegnap este mondta apa, hogy csak délután érünk vissza a városba, legjobb esetben 2-kor :cry: ha esetleg előbb odaérek, bemegyek, de kétlem :cry: olyan szomorú vagyok most :cry:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Jó reggelt!

Nekem Regivel volt linea negrám, de később jött elő, most sincs még, de gondolom lesz megint.

Monka lecsóóóóó, nyammm óóóó! Jó kis tojásos, de megkívántam! Sajnálom a börzét, tudom mennyire akartál menni, te voltál a fő szervező!!! Viszont Spumilla már pedzegeti az októberi találkozót, úgyhogy az a rész meglesz, "csak" a babacuccok nézegetéséről maradsz le, bár az is rossz :cry:

Zsuzs bekékeztelek, aztán amikor lesz név, beírom azt is :lol: Nem akarom borzasztani az első szülő anyukákat a részletekkel, de eléggé összeesküdött minden ellenem, amilyen könnyű terhességem volt, olyan gáz volt a vége, de a lényeg hogy az ember tényleg elfelejti a rosszat, főleg ha ránézek Regire és bevállalom újra, csak reménykedem hogy most könnyebben megúszom! Viszont érdekes a kórház :shock: És ha nem ott szülnél akkor hol tudsz? Ott kell fizetni a szülésért? A magán dokid drága ott?

Balimamika akkor elég nehéz lehet betartani hogy most már mozogj. Nagyon rossz lehet hogy ennyire terhes a terhesség. Az első terhességed alatt ezek nem voltak? Beírtam a BPD adatot a tábliba! Én pörgök ezerrel de már több kilónál tartok mint te... A vajúdás több miatt volt hosszú, túl is hordtam majd egy héttel, de ugyanúgy vagyok vele mint te, akkor kegyetlen volt, most meg már csak a szép maradt meg, főleg ha ránézek Regire és újra bevállalom, de azért remélem könnyebben megúszom. Nekem különben majdnem császár lett, mert nem csak a vajúdás volt hosszú, hanem utána még a szülésnél is komplikáció volt, a szülőszobából rohantak velem a műtőbe, így sajna fogó lett, de mondták, megpróbálják, ha nem sikerül császár. Szép lett volna ha még mindezek után meg is csasziznak, bár lehet jobb lett volna mint a fogó, de szerencsére nem történt baj. Nekem szombatról-vasárnapra hajnalban indult, hétfő délután már négykézláb zokogva hánytam a semmit a fürdőszobánkban, annyira rosszul voltam, de mindig hazaküldtek a kórházból, és szerda délután lett belőle gyerek... Csak nem szívom be így megint...

Beze szerencsére itt is árulják a mellszívót. Műszaki cucc az egyetlen amiben nem merek használtat venni, úgyhogy várok, hátha lesz akcióban. Cumisüveget, sterilizálót én is aventet használok, de a kézmi mellszívóm is az volt és nagyon utáltam, szerintem azért is hajlok más fele. Meg a Medela úgy van kifejlesztve hogy utánozza a pici szívását elvileg, így jobban ki tudja a tejet szívni, ez a legszimpibb benne. Meg jobban is tetszik az a kezelőrésze. Hogy jobb-e azt nem tudom. Itt egy árban vannak újonnan, otthon láttam hogy a Medela a drágább, de attól még nem biztos hogy az a jobb.

Kis-Csillag A paradicsomos káposzta is jó, apa nagy kedvence is, rég is csináltam viszonylag, lehet fogok. A rózsaszín gatyó a kis virágokkal, meg a viráglocsoló nyuszis az már most kedvenc, de a többi ruha is édes! Látom megkívántad a füstölt kolbis verziót, én meg csak itt csurgatom a nyálam :lol: Ma csinálok brokkolikrémlevest, majd feldobom a receptet délután.

Bettike azért ha nyugtalanít, foglaloztat, akkor mindenképp menj be a genetikai tanácsadásra, hogy megnyugodj!!!

Msi én a derekamra raktam a mérőt, pont ezért, mert ha csípőnél mérem az már önamgában sok és nekem is köldök alatt kicsivel a legnagyobb, így elől kicsit letoltam. Ikrekkel 7 kg az semmi!!! Szorítok hogy Balót ne viselje meg a beszoktatás és ne sírdogáljon sokat. Akkor ezek szerint ma már teljesen otthagyod pár órára? Írd meg hogy viselte!!! Ikrekkel azért lehet én is jobban díjaznám a császárt, azért a rendes szülés több komplikációt rejt magában. Elhiszem hogy nem örülsz hogy felvágnak, de így mindenképp biztonságosabb lesz! Időpontod még nincs?

KépKép

KépKép
nyufó8

Halihó Csajok!!

Zsuzs:gratulálok a kiskrapekhoz!!! :) érzésed mi volt? Kik nyertek a fogadásba?Apa hogy fogadta?

Msi: HÁt szerintem ikreknél nem sok esély lett volna szülésre...kevés doki csinál ikresszülést, és annál kevesebben faros szülés! Szóval a szakma már elkényelmesedett, csak a tuti császárra mennek!

Spumilla:gartulálok a szép eredményedhez! az tuti,hogy jól működik a hasnyálmirigyed inzulintermelése,köszönd is meg neki :P ! Még picit csalhat azzal az ember,hogy a cukorterhelés 2órájában,nem egyhelyben ül,hanem "csavarog" kicsit ledolgozza a fogyaztott cuccot. A képet az alkotásodról mikor rakod fel?

Balimami:Lehetnek görcsök a myoma miatt,mivel az egy izomdaganat,ami jól reagál mindenféle ingerre. A feszítést meg inkább a babócád okozhatj.

Kis-csill:Qrvajó a rucik!!! Főleg az utcsó boszis nagyon bejön :D !!

Timi: nagyon tetszik,amit kinéztél lógatóst! :) milyen árban veszed? amik a boltokban vannak,szar műanyag,kis vackok és nagyon drágák.. :(

Nah itt vagyok közel Kalocsához a mamámnál.Tegnap már egy tálca sütit majdnem bevágtam/már hogy mindegyikbe belekostoltam/ kókuszgolyó,eszterházi,mézeskrémes,krémes, fruttiszelet, citromos minyom,sós teasüti stb...jah és maminak leadtuk a rendelés:foghagymaleves, lángost készített,meg pacalt is főzött.Maminál csak nem lehet fogyókúrázni,csak hízni :? !
Este pacal bevágása után hajnali 3kor azért felébresztett a babókm a mocorgásával,és nagyon éhes lettem,de kibírtam nagy nehezen..Ma reggelre már a kakas kopaszon a konyhába, és sült vért reggeliztünk tojással/jó kis vaspótlás megvolt,tudom mindenkinek ajánlani :P / szóval igazi vidéki ütős kaják,mi lesz hétvégére a súllyommal????
Voltunk tegnap a Dunán,legyőztem apukámat snecik fogásába/dehát mi 2en vagyunk több esélyünk volt/ vagy 20db sneci ma már pucolva beírdalva paprikáslisztben lesz a nasi este. :) /ÁLLATVÉDŐKTŐL ELŐRE IS BOCSÁNAT/ ma ha végre elállna az eső,újabb visszavágó, de úgyis mi győzünk Benettel, úgy ficánkolt ő is a hasamba,horgászás közben,bizti fogja majd kint is nagyon élvezni.

Jaj csajok hát még itt a reklám helye:munkatársnőm meglepett egy új finomsággal,mindenkinek ajánlom:CITROMOS ÍZŰ BALATON SZELET!kismamáknak kitalált édesség :P !

jövőhéten már megkéne ejtenem a cukorterhelést...inkább előre hozom ennyi vétkezés után :roll:

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Továbbra is zugolvasok, próbálok írni is, de a meló sűrűsödik és nincs rá időm. November végéig melózok, szal csak decembertől tudok aktívan jönni, bocs.

Bettike én voltam a nagyon alacsony AFP-s (0,29 MoM), voltam tanácsadáson a 19.héten. Mivel az integráltam negatív lett ezért további vizsgálat (amnio) nem javasolt, csak sűrű terhesgondozás. A genetikus megnyugtatott, hogy az alacsony annyira aspecifikus, hogy egyáltalán nem biztos, hogy károsodást jelent. A magas érték sokkal inkább utal rendellenességre.
Szerintem azért érdemes elmenni, hogy az orvosod befogja.

Én megyek a börzére apával, de csak 11 körül, mert magunkat ismerve előbb nem tudjuk összeszedni magunkat szombat reggel :)

Az októberi találka is okés, köszönöm a meghívást Spumi

Még mindig nem vettem semmit, de túl sok rucit nem szeretnék az elején beszerezni, mert fogalmam sincs hogy fejlődik majd Maja, milyen méret milyen évszakban kell majd. Én különben is mindent az utolsó pillanatra szoktam hagyni, ez most sem lesz másképp.
A börzén remélem meg tudom nézni a mosható pelenkákat, egy-két típusú babakocsit megfogdosok, meg veszek pár 56-os rucikát, ez a terv.

Szerdán voltam terhelésen, jó sok vért levettek, mert általános vérkép+vércsoport(na ez minek újra?)+ellenagyag+hepatitis szóval fekve vetettem le, nehogy összeessek. Eredmény elvileg ma délután. Utáltam a cukros löttyöt, pedig gyerekkoromban én is sűrített tej mániás voltam. Úgy tűnik változik az ízlésem.
A Péterfy egy nagyon gázos hely, kb az 50es években lehetett modernnek mondható, olyan lehangoló komolyan én elkeseredtem, hogy ilyen helyen életeket mentenek, meg gyerekeket segítenek a világra, szomorú.

Én nem mérem a súlyomat, csak a védőnő szokta. Nem érzem, hogy sok lenne, inkább a poci kerekedik. A haskörfogatomat most nem mérem le, mert a kolleganők hülyének néznének az irodában :)

Örülök, hogy mindenki jól (jobban) van és gyűjtögeti a kelengyét, újítja a házát.

Sok puszit küldök és pocaksimit (most visszasüllyedek zugolvasásba)

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Bettike: szeretik a füstölt dolgokat :) Szerencsére :D

Monka: ne pityeregj, semmi baj :) Még nekünk is közbejöhet akármi - bár ne jöjjön, de a pakliban benne van :wink: Ahogy másnak is :) Ne pityeregj, elég, hogy az ég pityereg ma :wink: :lol: Majd lesz rá alkalom hogy talizzunk :D 8)

Kép
kis-csillag
Tököl

Nyufó: brokkolikrémleves, yess :) jöhet majd, figyelem, s lehet holnap befigyel, mert a paris kápi ma tuti el fog fogyni :shock: :lol: Olyan hosszú 86 órás "kínlódásod" csak nem lesz most! :shock: :)

Avrenim: ügyes vagy, nem semmi :) sült vér, hát, ezer éve nem ettem és azt hiszem nem is lesz hozzá szerencsém :( pedig nagyon szeretem, simán hagymával lesütve és friss még langyos kenyérrel :)
Ezt a sokféle sütit mind a mamád csinálta? Mert akkor nagyon ügyes asszony, hallod-e :D Citromos Balaton, érdekes íze lehet :D

Dalmicsek: akkor veled sem talizok holnap, mert mi 10:30, 11 körül eljövünk - feltéve ha apa holnap dolgozik! /Még lehet hogy nem, ha összejönne, akkor később mennénk :D/ Vércsoportot nem értem én sem, nekem is vesznek újra ellenanyagot is, pedig nem változott semmi az előző vérvétel óta, főleg nem a vércsopim és vért sem kaptam -s nem is szívtam :lol: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag hát, ha mégis tovább maradnátok, és látsz egy pici pocakost (163cm) egy óriás apával (206cm), akkor nyugodtan szólíts meg :lol:

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

Dalmicsek

persze,elmegyek,csak azét h meglegyen arról is a papir.nem akarok felesleges prédikációt a dokitol amiatt h nem mentem el.igy a tiszta,ezt is letudom.

csillag

szerintem ezek a picik,mindent szeretnek,nekem tegnap egésznap olyan ramazurit csinált odabent,meg sem állt,ha ültem akkor is mozgott,ha áltam akkor is,bezzeg estére bealudt,elfáradt :D ilyenkor kezdenek szépen gyarapodni és szükségük van a sok hamira :D

Monka

sajnálom a bőrzét :cry: nálunk(kecskemét)oktober 3.-án lesz,el akarok menni én is,ha nem is veszek sok mindent mert már megvan,meg kell a rokonoknak is hagyni,ők is vásároljanak kicsit :D de legalább tudom milyen,szétnézek stb.

KépKép
bettike83

Nyufó igen, tojásos lecsó megy nálunk is :lol: nagyon szomorú vagyok a börze miatt, de akkor most becélzom az októberit :D hát igen, a ruhanézés elmarad,de azt majd bepótolom máskor, itt az lett volna jó, hogy találkozhatunk :(
Avrenim citromos balcsi szelet, az nagyon finom :wink: :D
Bettike én is :cry: akkor neked is nemsokára lesz a börze :D na igen, a rokonoknak is meg kell hagyni a lehetőséget :D
Kis-csillag remélem is, hogy lesz lehetőség, az októberit nem akarom elszalasztani :( pedig már annyira rákészültem :cry: de azért majd vásárolgassatok a nevemben is kérlek :D na igen, ezt a szörnyű időt nem is kommentálom :(

Kép
monka1

monka

igen lesz,és remélem el is jutok,szeretnék legalábbis :)

ti nagyon későn értk haza?egyáltalán nem lenne idő már menni?

KépKép
bettike83

kis-csillag: nem csodálom ha besirsz ezektől a kisruháktól, tényleg nagyszerűen néznek ki és az ára, háát, kicsit irigykedem, pedig nem szokásom :D

balimami: irtam neked privit :)
találkára meg feltétlenül gyertek.
úgy szeretném majd, hogy ha beköltöztünk egy nagyjából kidobozoltam, akkor tartunk egy szép kis napot, van egy remek meglepetésem is számotokra ;)

bettike: akkor hétfőn a végére jársz ennek a genetika izének, ez jó, már nem csodálom ha frisztrál, bár szerintem is csak nagynagy vaklárma a dokid részéről.

msi: szegény ti. szegény baló. azt hiszem ez nagyon szivet sanyargató dolog lehet a bölcsivel, de most már hamar elmúlnak ezek az idők és Baló is jobban megszereti a "munkába járást" :) remélem. drukkolok.
a kardiós hírek nem túl jók, de gondoljuk azt hogy talán igy lesz a legjobb, ahogy történik.
a tankcsapdás sztorid vicces :)

zsuzs: a hólyaggyulladás-hmm, jó ez igy :) most már legalább nem kell rajta aggódnod, de hogy a fenében nem jöttek erre rá hamarabb :O
a háziorvosos cuki jó hir, legalább nem kell sokat szenvedned miatta.

eszterxx: ezek a butorok nagyon nagyon szépek, de sajnos én nem engedhetem meg magamnak. most. sajnos :( bár tényleg nagyon tetszik.

monka: jaja, ez a csodaforum mindenkinek jót tesz :D
az oktoberi partit meg ki ne merd hagyni :D

avrenim: pont a hasnyálmirigyem miatt aggódtam, hogy nem-e baj hogy igy lenyomta a cukit, de ha te mondod hogy nincs semmi bajom, sőt, akkor neked természetesen elhiszem ;)
a farmeres képpel még lógok! igazad van! nem felejtem.
" kókuszgolyó,eszterházi,mézeskrémes,krémes, fruttiszelet, citromos minyom,sós teasüti stb.." jézusom, meg akarsz ölni? add ide nekem! :D
még sosem ettem sült vért. durván hangzik :D

dalmicsek: október-vettem. jó lesz ;)
elképzeltem ahogy együtt méregetitek a pocidat a kollégákkal :D:D
pici pocakos-óriás apával. ez igazán jó ismertetőjel :D:D
nagyon vicceseket írsz ma ;)

remélem sikerült válaszolgatnom :)
itt nálunk minden a szokásos. kivéve hogy játszom egy játékot a facebookon és már tök ráálltam hogy meg szeretném nyerni :D kismamaruha utalványért megy a harc, a kedvenc butikomtól. szóval oroszlánanyává változtam az elműlt két napban. hétfőig kell kitartanom és tulszárnyalnom a többieket :D
pocak szépen elvan, hétfő este megyünk megkukkantani, jó lesz, már várom.
jó béna idő van, semmihez sincs kedvem, de most nekiállok dolgozni :oops:

Kép
spumilla

Sziasztok!

Nyufó, köszönöm a választ, most hogy így írtad, nekem is jobban tetszik a medela. Bár még a másikat se raktam fel, de úgy belejötem az eladásba, hogy felraktam az alig használt bébihintát, valamint egy bontatlan tápszert, a hinta ára ma meg is jött, a tápszert is leütötték. :D

spumi, neked folyton elfelejtem :oops: : Lexivel az éhgyomri nekem is magasabb volt csodálkoztam is. :wink: Meglepi? Jól felcsigáztál, hallod-e. :P

Avrenim, a sütik isteniek, már a gondolatától is hízok. :oops: Sült vért még nem ettem, de nem is próbálnám ki. :oops:

Kis-csillag, ha van kedved, főzd meg a zöldbabgulyásomat, laktató, de könnyen elkészíthető étel, szerintem neked is ízlene. A receptből kimaradt a fokhagyma, jó sokat szoktam bele rakni. :wink:

Monka, ne pityeregj, lsz még alkalom a talira. :wink:

Msi, aranyos lehetett Baló nagyon! :D 7 kg az semmi!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

sziasztok!

tegnapi félelmeimhez képest MA (és nem akarom elkiabálni előre, kopkopkop!!!) nem sírdogált, mondjuk meglepődtem mert be se engedett a bölcsisnéni a szobába, csak az utolsó pillanatban dugtam be a lábam hogy ok hogy nem vagyok bent de elköszönnék....lehet hogy akkor ott rosszabb Balónak hogy lát elmenni ,de azt meg nem akarom hogy nem veszi észre és később ijedjen meg hogy hova lettem...mondtam neki megyek vásárolni majd jövök érte ebéd után...ágyat megnézték de nem aludt benne , bölisnéni nem adta oda a cumiját, mert nem szóltam előre hogy kéne alváshoz így nem ment a dolog, bár én logikusnak találtam volna hogy ha hurcibálja anyuka a cumit a bölibe akkor esetleg azért mert kellhet alváshoz... no mindegy majd hétfőn....reménykedem azért, mert mikor mentünk el a gyerek mosolyogva pápázot Marikanéninek, ha utálná bizti nem mosolyogna rá...

avranim
a cukorterhelést meddig lehet csinálni?? mert a beszoktatás miatt még vagy egy hétig nem tudok menni vérvételre ( azt nem bírom ki hogy leadom 8kor gyereket és utána megyek és ott kínlódok étlen szomjan....)bár hogy mikor megyek így nem tudom...na majd egyszer neki gyürkőzőm... gáz de ugye én már hivatalosan a 25. hétbe vagyok....így is jó ehet az eredményem?

húúúú holnap börze:))) már nagyon várom:)))

KépKép

KépKép
msi22

Beze igen, az októberi miatt már fel is vidultam :D
Spumi ne is mond, ezzel most annyira felvidítottál, hogy lesz buli októberben :D nagyjából lehet már tudni valami időpontot? köszi-köszi-köszi:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Bettike a börze 4-ig tart én meg legjobb esetben is csak 2-kor érek haza és onnan még eljutni a börzére, már alig maradna időm
:( DE ott lesz az októberi parti :D nagyon várom :D Spumi ezzel most felvidított :D

Kép
monka1

beze

ügyes vagy akkor :) babakocsi ára is megérkezett már?

spumilla

ténylegelég rosz idő van,itt is esik reggeltől.

KépKép
bettike83

Msi:
nekem az van a beutaló papíron, hogy 22-28 hétig kell a cukorterhelést elvégezni, bár nem tudom mennyi különbség van a hazai gyakorlat és az itteni között. Nagyon ügyes Baló, már nagyfiú. 8)

Kép
zsuzs35

Haho lanyok !

Megigertem, itt vannak a kepek:
Kép Dani1 Kép Dani2
Kép pocakosan 21 het [/img]
klem

bettike, köszi. A kocsi árát hétfőre ígérte a vevő, remélem, tartja is. :wink:

Klem, nagyon szép a kis Dani, neked meg szépen kerekedik a pocid. :D

msi, 24-26 hét között. Én jövő pénteken, 26 hetesen megyek. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

kis-csillag: nagyon edik a kiss ruhak !!!
es az apro betus story ... :lol: :lol: :wink:

nyufo: hat volt egy szulesed !!! :shock: :shock:

avrenim: most azt hiszem hirtelen mindenki elkezdet nyalazni ... es ugyanakkor irigyelni !!! :P :P nagyon jo dolgod van !! :D

msi: en pont ma beszeltem a vedonovel es azt mondta hogy a 28-ikheten kell menjek a cukorterhelesre ! :shock: nekem kesonek tunik ... de majd felhivom a dokimat hogy meg kerdezzem mi a velemenye.
klem

dalmicsek: meg en voltam panikos hogy milyen pici vagyok a ferjem mellet - o tobb mint 190 cm , en meg 164 cm :shock: , de latom hogy nalatok a rekord !!! :D :D :D
klem

Avrenim nem semmi a mamád, hogy ennyi féle sütit süt :shock: , hadseregnek készült? A lángos meg a pacal miatt nagyon irigy, pont feljebb írtam hogy nálam a pacal topplistás kaja, imádom!!! A sült vértől meg rosszul vagyok, a szagát se bírom, pedig nem vagyok finnyás. Egyszer végigszenvedtem egy házi disznóvágást, még hallottam is szegény röfit visítani, aztán jött be az egyik asszony a nagy tál vérrel és az egész házat betöltötte a szaga ahogy sütötték, szerintem nekem zöld volt a fejem... Azt tudom hogy egész nap rosszul voltam és abból a röfiből nem tudtam enni, hülye az emberi tudat.

Dalmicsek majd írd meg a cukor eredményed. Muffin jól van, a ligeti futkosás óta helyrejött?

Beze ügyesen nyomod akkor, azért a házat el ne add :lol: Zöldbabgulyás? Gondolom a repect topikunkban, már nézem is :lol:

Spumilla brühh, mind a találkáról, mind meglepidről lemaradok, küldjön valaki egy repcsit értem :lol: :lol: Legalább sok fotót csináljatok kárpótlásul!

Msi szuper kis csávó Baló, büszke lehetsz rá, írtó ügyes!!!

Klem ügyes vagy hogy sikerült felrakni a fotókat! Keresztfiad nagyon cukor! Szép pocid van már neked is. Képed mehet a tablóba?

KépKép

KépKép
nyufó8

beze: és mit mondtak a cukidra hajdanán? bár ha érdekes lenne, biztos írtad volna :)
ha felcsigáztalak, akkor jó ;)
még nem tudom, hogy eláruljam-e előre vagy tényleg legyen meglepi. szavazzátok meg :D

msi: ezek nagyszerű bölcsihírek, nagyon örülök!!
a cukit 24-28 hét között szokták csinálni, lecsúszni nem nagyon lehet róla és ahogy látom érdemes előbb menni, mint később, hogy felfedezzék, akinél van mit. de sztem mi mentesülünk ezalól :D

monka: október utolsó két hetére gondoltam kb, de az időtől is függ, szeretném ha szépen sütne a napocska is nekünk ;)
meg a dobozkipakolási sebességtől is függ, de sztem az utolsó két hétben megbulizzuk magunkat ;)

bettike: ne is mondd, még a kutyák is szájfanyalogva mentek ki pisilni az előbb.

és igeeen, megérkeztek klem képei is, annyira cuki Dani, nagyon jókedvű, ugye lányok? :)

ma kipp-kopp-ot olvastam a bocsomnak (kiscsillag :D )
annyira cuki volt. előtte meg utána olyan éleseket rúgott. mese közben meg csönd :D biztos nagyon figyelt, hogy megtalálja-e kippkopp a katicát :D:D

Kép
spumilla

Halihó!

Csak gyors bejelentkezés, nem tünök el csak dolgozom, meg almát pucolok.

Én be se merem írni mekkora a hasam körfogata, hát kiváncsi lettem és megmértem (100 cm :oops: :x :oops: ) és szerintem ez nem is a hasam, hanem ilyen széles a csípőm és minden felesleg oda jön.
Ti mértétek előtte is, én úgy emlékszem az enyém 94 cm volt alapban is, nem semmi mi, egy kis anyai örökség.

Milyen találkozó lesz októberben????, lemaradtam valamiről vagy az valami privát, akkor bocsi, vagy az amiről még az elején beszélt tavasszal Spumi.

Klem, édi a kisfiad, ari a pocakod.

Kép
nlzs

nlzs
tavasz? hűű, akkor az már rég volt :)
de az, amit korábban beígértem!!!
ez még mindig ugyanaz az alma pár nappal ezelőttről vagy ez már ujabb szállitmány? :)

Kép
spumilla

nyufo: mehet a kep a tabli-ba

spumilla: koszike ! :wink:

nlzs: Dani a keresztfiam ... 8) 8)
klem

nlzs

én a has méretet mértem,ami a terhessé elején kb 7 hetesen 89 volt,most 96.úgy probáld h a köldököd vonalában mérd,mert a csipő az szerintem már nem bele tartozik.

beze

na akkor remélem jővőhéten le tudod bonyolitani az üzletet :)

spumilla

megértem a kutyusokat.nálunk a cicák ki sem mozdulnak a kiskonyhból :D

klem

csini pocak :) milyen kis édeske a fiad :)

KépKép
bettike83

Klem nagyon édes fiúcska :D és a pocakod is már szép gömbölyű :D
Spumi nagyon jól hangzik az október vége is, tuti lesz valami jó idő is :D jajj, úgy szeretem a meglepetéseket :D

Kép
monka1

sziasztok!

megjöttem én is.. megvan a forgó, ma vissza mentem érte. egyébként nem volt messze, a munkahelyemtől kb. 10 percre volt, szóval nem volt kerülő. ma mentem már ott volt, nagyon tetszik, jól zenél, tisztán, és szép színes is :) mindenféle színű:)
Ma meg pakolásztam, meg takarítgattam, de mostmár abba hagytam, majd holnap folytatom, már nincs kedvem. Holnap meg egész nap van időm. Csak épp most szomorodtam el, mert apa az előbb hívott, hogy holnap mennie kell dolgozni :( ami még nem lenne akkora baj, csak holnap mennénk megnézni a kiságyat. Amit oké, hogy én megnézek és eldöntöm jó-e, de haza hozni nem tudom.. délután meg már az eladó nem lesz otthon, mert dolgozik. Szóval egy reményem van, hogy vasárnap este fele otthon lesz az eladó és elmegyünk érte. Már annyira bele éltem magam, hogy meglesz hétvégén... de hát nem akar ez sem össze jönni elsőre :?
Vasárnap apa megy vidékre, én meg barátnőzöm :) meg nézni a lakást milyen lett, kíváncsi vagyok mit szól majd :)

Veletek miden oké???

KépKép

KépKép
t.timi

timi

majd másodjára összejön :) van ami várat magára,ez most a forgóval is igy volt és a kisággyal is,de annál nagyobb örömmel fogod elhozni :)

KépKép
bettike83

bettike: igen az biztos fogok örülni, mert nagyon várom már:)
remélem azért hétvégén sikerül elhozni.

KépKép

KépKép
t.timi

Timi ne bánkódj :D vasárnap már tuti meglesz :wink: és akkor már minden este gyönyörködhetsz benne :D

Mára már elköszönök :D hát a börzéseknek nagyon jó mulatást :D (helyettem is :cry: ) és kérünk képeket :D pocaksimis estét nektek :D

Kép
monka1

Dalmicsek: ez aranyos :D pici pocakos óriás apával :) :D Van ám rólad kép is a táblicskuban :wink: majd memorizálom azt is :D

Beze: zöldbabgulyás? wow :) és annyira nem is puffaszt talán mint a sima bab :)

Msi: micsoda jól sikerültg nap, reméljük továbbra is ilyen jól viseli a bölit :) Én 24hét3 naposan megyek cukorra, jövő csütörtökön :?

Monka: ha ilyen későn érsz haza, meg se próbálj bejönni a börzére, nincs értelme :) Októberre koncentrálni, szuper csaj :) Helyes :wink:

Klem: de szép kisfickó! És milyen cuki pocak! :) Tündéri képek!

Spumilla: a meglepi az meglepi, csigázz csak mindenkit, de szerintem ne áruld el, akkor már nem meglepi :wink: Ez az én szavazatom :D Kipp-kopp történet de édes :) Tuti nagyon figyelt! Ez hótziher! :wink: :D

Nlzs: 100 centi és 94ről indult? Hiszen az jó :) És már 25 hetes vagy :) Nekem 8 hetesen volt 103 centi :( s nem anyai örökség részben, hanem kétszeres nagyanyai :) És ahogy lentebb írta Bettike, ne csípőnél mérd, nekem mindig deréknál teszi a védőnő és húzza a legcsúcsosabb részhez.

Bettike: cicákról nincsen képed? Macsekbolond vagyok, így jöhet privibe is ha akarod :D

Timi: gratula a forgóhoz! Ágy miatt ne izgulj, és vasárnap sem tudja apa hazavinni?

Börze: kétségessé vált, délutánra olyan taknyos lettem, ráadásul csak stérimar van itthon, mert a coryzalia elfogyott :( Apa holnap nem dolgozik, ettől függetlenül szerintem kimegyünk holnap, melegen felöltözve, nyitásra.
Ma kimostam egy adag rucit :D Egy csomó bodít, szépen katonásan sorakoznak a szárítón, csak fűtés hiányában ma tuti nem fognak leszáradni.. Csináltam egy összegzést hogy eddig mit vettem a bocsoknak, kiválogattam őket szín/színárnyalat szerint, csináltam róla képet is :D Meg fel is írtam, miből mennyi van jelenleg (a kölcsönkértek nincsenek még benne, mert lehet nem is kell használnom őket így) :roll:

Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

csillag

nem húztál zoknit az ágy lábára? :D gyogyulj meg gyorsan,ne betegeskedj sokáig.

KépKép
bettike83

:twisted: ráadásul tényleg van az ágyunknak 4 lába :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

:)

pihenj,teázz,hátha jobb lesz.nehogy jobban beleess.

KépKép
bettike83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?