hmmm... Ez azért érdekes, mert az oviban én nem tudok róla, h bárkinek lett vna bulija, vagy csak Samut nem hívták meg... A csoportban megünneplik a szülinapokat - a család viszi a tortát, gyerkőc kap vmit (kérik, h hozzunk vmit, aminek örülne, maximálják az összeget) - odaadják, és gyertyagyújtás után közösen tortáznak. Sztem ez így király, buli, és nem is kell több.

De lehet, h majd kicsit később elindul a bulizás, akkor meglátjuk... Nekem nem lesz energiám minden hónapban 2x vinni a gyereket... :S
Képzeljétek, tegnap este helyszínelőset játszottunk.

Elveszett jegygyúrűt kerestünk a hóban. Kocsitakarítás közben (kesztyű nélkül) lecsúszott. MIre kiderült, már messze járt az autó... De vissza a helyszínre, hívtunk vkit, akinek profi fémdetektora van, aranykeresőre állítva 5 perc alatt meglelte az oly kicsiny, ámde nagyon fontos tárgyat.

Előtte már 4 órás kemény keresés volt mögöttünk - csizma, sapka nélkül, szakadó hóban, teljesen reménytelenül... De megvan, és most tök jó.
Tárgyfelvételről nekem eszembe jutott vmi.. Remélem, másk, akik ellen hadakozni kell, nem olvassák... De sztem, ha több gépről több ember bejelentkezik Hozzád, akkor, ha kiosztod, ki mit vegyen fel Neked, nagyon hamar véezhetsz, és csodálhatnak, hogy milyen villánkezű vagy... Csak 1 ötlet, nem biztos, h működik...
Pussz mindenkinek, jó éjt!!