A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Lányok: jön a front! Mindenki óvatosan a hétvégén! Ettől lehetnek a haskeményedések, fájdogálások is! Pláne hogy a hétvégére nagy szélvihart is mondanak, úgyhogy PIHI!

almaani
Kép
almaani

A párom is azt mondja,hogy pihi...Tudom-tudom...De hétvégén mindenki itthon nyüzsög,kaja is kell,tiszta ruha is, a lányok azért itthon is elég "zajos" társadalmi életet élnek.... :lol:
meg ugye persze bármikor jöhet a tisztaságkommandó :roll: :lol:
Vendég

Ani - igen, én is jobbnak látom itthon maradni a hétvégén. Sógornőmék el akarnak cipelni vásárolni de asszem ezt most kihagyom.
Kérdezted a méreteket. Én annyira néztem a monitort, hogy semmire nem emléxem, de a leleten ezeket találtam: BDP 6,23 cm, OFD 8,44 cm, HC 24,46 cm, AC 22,04 cm, FL 5,03 cm
Mond ez nektek valamit???
Vendég

Mia_show: 11-12 között voltam a Jánosban :) Ki a dokid?

Wera, nézd, itt vannak a betűjelek jelentései: http://abbcenter.com/index.php?t=kismam ... 1&id=44610

Kép
elan

BPD és OFD: magzati koponya haránt és merőleges átmérője
HC: fejkörfogat
AC: haskörfogat
FL: combcsont hossza

almaani
Kép
almaani

Csiri: a cukrot tök mindegy mennyi vízben oldod fel, a lényeg az, hogy bekerüljön. Én fél literes szénsavmentes vízben oldottam fel, a víz nem befolyásolja az eredményt, de én is a rendes citromot ajánlom.

Csajok! Megvettük a babakocsit, íme a képek. 40.000 Ft volt. Kép Kép

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sziasztok!
Már elég rég voltam!
Látom jooooo sokat irtok.
Lehet már nem is tudjátok ki vagyok.
Visszaolvastam mindent de már elvesztettem a fonalat.
:lol: :lol:
Wera gratula a babóhoz. :D

Báránnyal mi van?
Kb akkor irt amikor én is és az nem most volt.
Gigi se nagyon ir.Orsi is keveset. :roll: :(
Vendég

Hali!

Ani, Elan - Köszi a help-et, máris okosabb lettem! Jó gömbi gyerekem van, de ezt mondta is ott a csaj!! :lol:

Buci
- nagyon csini a kocsi! És szuper a színe is! :D

Móni
- örülök hogy újra látunk! Hogy vagy? Mi történt veled azóta?
Igen, Bari most átkapcsolt (zug)olvasó üzemmódba és csak ritkán ír! MELLESLEG IDEJE LENNE MÁR!!! :D Orsi biztos kifulladt a lakásfelújításban,
Vendég

upsz, véletlenül elküldtem, pedig még csak a vesszőnél jártam. Lemaradt hogy ... nem is csodálom.
Boszinkat pedig Pestre száműzték a Zanyukájához, gondolom most ennek az előnyeit élvezi! :D Vagy már hazatért? Gigi! Tájékoztass minket, le vagyunk maradva! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Szoktam olvasni :D Írni nem,de a méhszáj cimű topikban egy kismamával vigasztalgatjuk egymást...oda szoktam írni.
Ott nem baj,hogy rossz kedvű vagyok(finoman fogalmazva) :(

Röviden:voltam dokinál...nem változott a helyzet,3100-as méhszáj ami az orvosom szerint a tökéletes után következő lépés,tehát nem tartja katasztrófának.Pihenés pihenés!
Két hetente kontroll,és ha nem változik akkor felment a pihi alól...legalábbis ezt igérte..
Amúgy szétunom az agyam,már kivülről fujom az összes tv műsort..kb ennyi
Majd jövök :D
Vendég

És még annyi,hogy mindíg megnézem a képeket,nagyon szép dolgokat vásároltok :wink:
Vendég

Almaani!
Sajnos még nem választottam szülésznőt, mert akinél szerettem volna szülni, novemberben szült és nem dolgozik! Őt szeretném megkérdezni, hogy ajánljon valakit, itt lakik a szomszéd lépcsőházban, de sose tudom elkapni, pedig figyelem! 8) De majd csak sikerül! 8)

Meg lett a cukorvizsgálat eredménye, a vérből levett az jó, de a vizeletbe a ketonzest mellé az van írva, hogy Trace. Tuja valaki ez mit jelent?

Bárány!
Minden rendben lesz, nyugi! Nem fogsz tovább nyílni, pozitív hozzáállás! 8)

Buci!
Szép a babakocsi! :D

Kép
Kép
kisfóka

jó reggelt,

Bárány!!! az nem-netezésnek nem az a célja hogy rémhíreket ne olvass? ha már valamit, akkor inkább ezt, mint bármi mást! ;) :D

képzeljétek, 3. napja hagyom ki a reggeli tornát. eddig fél8-tól 8ig tornáztam, de most fél8kor annyira éhes vagyok, hogy torna helyett inkább reggelizem. :roll:

mia_snow

Sziasztok Csajok!!!
Szebb reggelt mint nekem volt. Képzeljétek 18 hetes korom ota nem hányok. Tegnap délután egy kicsikét megpihentem,kb.30percet. Felkeltem és baromira éhes voltam. De már akkor éreztem h. olyan gyenge vagyok+rázott a hideg. ettem,de nem sokat.Ledöltem még,és éreztem a torkomba van minden. Nyomta a fejem. Na,ki is hánytam az egész napi kaját. Jol le is gyengültem. Csak teát és piritost ettem. Most reggel felkelek,és ismét érzem valami nem jo. Hát hánytam megint a teát.

Most nem tudom mi akar ez lenni. Pocaklakom okozza vagy valami virus?? :cry: Párom beteg volt 1 hétig,most mondhatni h.meg gyogyult. De tüszös mandula gyulladása volt. Már elszoktam ettől a hányástol,kurva szar. Egyébként zöld teát mi ihatunk????

Mentem nézek valami kaját.

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

Olvastalak titeket tegnap is csak már írni nem volt kedvem.

Buci:jó a babakocsi!

Bárány:de jó,hogy bejelentkeztél már végre!

Mia:én is minden reggel rögtön eszem,ahogy felkelek.Bár én eddig sem tornáztam...

Oszman:sajnállak a rosszullét miatt,vigyázz magadra!

Tegnap voltam szülésfelkészítőn,a szoptatásról volt szó meg átmentünk az anyatejgyüjtő állomásra is.
Jó volt csak kicsit sokáig dumált a védőnő,mert nagyon részletesen mondott el mindent.
Érdekes,hogy szinte mindent "tudok",de jó hallani,hogy mire kell figyelni.Nem olyan egyszerű ez a szoptatás,hogy tökéletes legyen!

Kép
melike

Wera!!
Hajnali 2ora 55 perckor mi a túrót keresel a babaneten :lol: :lol: .
Nem tudtál aludni?Vagy éhes voltál? :) :)
Velem annyi történt hogy haza költöztünk Szekszárdra,gondolom sokan nem tudjátokmere van,de nem ez a lényeg.
Ugyhogy költözködéssel teltek a napjaom meg pakolászással,festéssel.
Még mindig nincs kész,de már majdnem.
Nektek is gyorsan mennek a napok?
Nekem b@romira. :shock: :shock:
Szép napot mindenkinek!
Vendég

87 nap :shock: :shock: :shock: :shock: !!!!!!!
Vendég

Móni - nemalvás-éhség : is-is! :lol:
Én tudom hol van Szekszárd, dolgoztam is egy sráccal aki ott nőtt fel! :D Jó pakolászást kívánok nektek! Azért csak "ízirájder"!! :wink:

Oszmi - részvétem a rókakoma miatt!! Remélem hamar elmúlik! Ha a hasad nem megy és hőemelkedésed sincs, akkor valószínű nem vírus, de azért pihenj sokat! A zöld teát sajna nemtom szabad-e, én csipkebogyó-hibiszkiszt szoktam, az aránylag semleges ízű is, nem kavarog tőle a gyomrom sem. Óvatosan a kajával még ma. Azért ha bírsz, egy kis főtt sóskrumplit szabad enni, nehogy aztán meg éhezz! Vigyázz magadra és gyorsan gyógyulj meg!!!! :wink:
Vendég

Hogy gyorsan megy-e az idő?? Csak az esküvős vonalzómon, de ott nagyooooon! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mia_show, Dömötöri Jenő :)

Buci, nagyon szép a babakocsi! Mi is egy narancssárgával szemezünk ;)

Bárány, a 3100 még első gyereknél sem lenne szörnyű, úgyhogy tényleg nyugi!

Ma van az utolsó napom a munkahelyemen. Az egyik szemem sír, a másik nevet.... :?

Kép
elan

Sziasztok!

Buci, szép a kocsi!
Móni, én tudom hol van Szekszárd. Pakson dolgozom. :wink: Nekem is gyorsan mennek a napok, csak a jövőhét péntek jön el lassan, mert akkor megyünk 4D-re! :lol:
Bárány, csak pozitívan!!! :lol: Azért sűrűbben is hallathatnál magadról! :wink:
Oszmi, jobbulást! Én úgy tudom, simán lehet zöld teát inni, csak ne literszámra a koffein miatt.

Kép
sziszka82

Sziasztok!

oszman: sajnálom, hogy újra meglátogatott rókakoma. Szerintem is, ha nincs hőemelkedésed, nem megy a hasad, akkor nagy gáz nem lehet. Lehet, hogy most a gyomrod rendetlenkedik egy kicsit. De ha elhúzódik több napra, akkor szerintem keresd meg a dokit.
Zöldteát elvileg lehet inni, jobb mint a fekete, de a legjobb a gyümölcs tea.

wera: hamarosan asszony lesz a lányból :lol: :wink:

buci: nagyon szép kocsit vettetek, és a színe is iszonyatosan tetszik :D

kisfióka: nem tudom,hogy mit jelent a trace, de ha Gigi végre jelentkezik, akkor valószínű, hogy felvilágosít minket :D

bárány: nekem is eleinte nagyon sokat kellett pihennem, beiratkoztam egy könyvtárba és már lassan szétolvasom az agyamat :D

elan: köszi a linket :D

Tőlem is kérdezte valaki a méreteket. Ezek a következők :D :
Bogi - Bali
BPD: 59 mm - 60 mm
Thorax AP: 58 mm* 59 mm - 58 mm * 59 mm
Femur: 43 mm - 39 mm

Nem tudom,hogy érdekel-e valakit, de az Anyák lapjában vannak Brendon kuponok, az egyikkel egy kókuszmatracot (120*60*6 cm)lehet venni 4990 ft-ért. Szerintetek megéri? :?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok, mi is fent vagyunk már régóta, csak kicsit összekaptam a lakást, boltban voltam, aztán pihiztem, most pedig erőt gyűjtök a vasaláshoz, tegnap lement 3 adag mosás.

Wera - megnéztem a képeket, nagyon édes a kislányotok! :lol: A férjem nagyon mondja, hogy menjük újra 4D-zni, hát a képeid meggyőztek, hogy nem várok tovább.

Buci - szép babakocsit vettetek, a színe nagyon bejön, unisex, ráadásul tök olcsó volt. :lol:

Moni - örülök, hogy benéztél, gyere gyakrabban! :lol: Veletek minden ok? Dehogynem tudjuk hol van Szekszárd, jó szekszárdi borok!!!!!!!!! 28. hétben vagy!!! Nem semmi!

Bárány
- ne aggódj és pihenj sokat! Jó újra olvasni rólad! A méhszáj miatt én is parázom, mert én nem vittem túlzásba a fekvést, mindig csinálnom kell valamit, idegesít, hogy szalad a lakás.

Csajok!!!!!!!! Ma este megyünk dokihoz szorítsatok, hogy jó híreket mondjon, remélem nem nyílt tovább a méhszáj!!!!!!!!!

Oszman - jobbulást, nem csodálnám ha elkaptál volna valami vírust, sokan betegek az ismeretségi körömben.

Zöld teát én nem iszok a koffein miatt, de biztos van nálam szakavatottabb. :oops:

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Most látom csak, hogy kereken 25 hetesek vagyunk Picurral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Oszman: pirítós, keksz, natur rizs, és citrusfélék, tea. szerintem.
Elan: szeretnék kérni helyesbítést, azt hittem hogy tegnap melléütöttél, de ma is így írtad, nem mia_sHow, hanem mia_sNow. :D de simán elég lenne a mia, ha tudtam volna úgy regisztrálni. :(

az utolsó napot én is megsirattam, de itthon is van mivel elfoglalnom magam. még gyorsabban megy az idő, mint amikor dolgoztam! viszont mindent ráérősen csinálok... annyiban kell időrendhez tartanom magam, hogy 12:00-ra jön haza a zuram, addigra kész kell legyen az ebéd. minden nap csinálok valamicske házimunkát a főzésen kívül, hol vasalás, hol takarítás (1 nap fürdőszoba-suvickolás, 1 nap mindenmás), majd' minden nap sétálok, vagy a dokihoz, vagy csak úgy, vagy a boltba, vagy a lottózóba, próbálom szétszedni, és nem 1 körben elintézni mindent. ma is megjártam már a magam körét, ráadásul direkt kerülőúton jöttem, így összesen 1 órát sétáltam - ha már nem tornáztam reggel. :D

telik az idő, bizony. nemrég ujongtam hogy félidősek vagyunk, most meg már alig 14 hét van hátra. :roll:

Móni, Szekszárd gyönyörűszép, épp Hőgyészen töltöttünk el egy hosszú hétvégét, amikor Milánt összehoztuk, onnan kirándultunk Dombóvárra, Kaposvárra és Szekszárdra. Kaposvár és Szekszárd tetszett a legjobban, Dombóvár kevésbé. :)
itt vannak a képek arról a hétvégéről, ha érdekel valakit: http://picasaweb.google.hu/livi.meszaros/2007HGySzTolnaMegye ... meg még csomó minden más is a webalbumban. :)

mia_snow

ja, és zöld tea téma: én napi 1-2 kávét szoktam inni minden nap, azt mondta a doki, hogy lehet, csak ne vigyem túlzásba. korábban 3-4 kávé is lecsúszott. nem azért mert kell, hanem mert szeretem. :D ha az 1-2 kv megengedett, akkor a zöld tea is biztosan. ;)

mia_snow

Rakok fel tegnap esti pocakfotót és felrakom Picur első ruhácskáit is aztán eltűntem.:lol:

Tegnap este megvettük a festéshez való dolgokat és holnap nekilátunk/nekilát a párom. Olyan szép bordűrt vettem, nagyon tetszik!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1204275544.552.jpg[/img] [/img]

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1204275672.1917.jpg[/img] [/img]

Manka

Kép

Kép
mankabi

Jóreggelt!!!
Csiri-biri: milyen volt a cukorlötyi? :wink:

Buci: nagyon klassz a babakocsi! Szerintem nagyon megérte!

Moni: végre előkerültél! :lol: Örülök, hogy minden rendben van, nem semmi hogy már csak 87 nap! HŰHA! :roll:

Bárány: jó, hogy jelentkeztél! Viszont az nem jó, hogy egy másik topicban bedepized magad! :?

Kisfóka: megnéztem, hogy mi a "trace". Netről leszedve:

"Kicsit megijedtem. Ma voltam 24 hetes vervetelen, ahol a cukorterheles utan a vizeletem eredmenye a kovetkezo lett: -vizelet bilirubin: negativ -vizelet UBG : 3,2 -vizelet ketonsejt: negativ -vizelet feherje: negativ -nitrit proba: negativ - vizelet glukoz: negativ -vizelet haemoglobin: TRACE -vizelet fajsuly: > 1,030 tartomany: 1,003 - 1,04 -vizelet uledek: 1-2 vvt es fvs, sok bakterium, laphamsejtek. Azt szeretnem megkerdezni, hogy a vizeletben levo vvt, illetve fvs, sok bakterium, laphamsejt problemat okozhat e? Tunetem nincs. Most majus 31-en volt az utolso huvelyi kenet vizsgalatom, ami negativ lett es a lactobacillus is kitenyeszett. Lehet, hogy azota ossze szedhettem valami bakteriumot? Koszonom szepen a kedves segitseget, tisztelettel

Kedves Kismama! Nyugi! Szinte minden nő vizelet lelete így néz ki. Ez a fehér folyástól van, talán nem volt elég alapos a mitavétel előtti mosakodáskor :-). A hüvelynek öntisztulása van és ezeket az anyagokat a felszínre hozza. Ha nem középsugaras volt a mintavétel és nem mosakodott meg alaposan ( mindenkivel előfordul!) ezt produkálja a lelet. Semmi gond, amíg máshol nem jelenik meg genny, fehérje. Kérem ne izguljon, minden rendben van. "

Szóval minden oké! :wink:
A jövőhéten rászállok erre a fogadott szülésznő témára! MAjd szólok, hogy nekem kit ajánlott a doki.

Oszman: szerintem valami kis vírus lehet. Ha ma sem marad bent semmi, szerintem is menj a dokihoz! Sajnos "rókakoma" ügyben szakértőnek számítok (minden héten összejön 1-2), szerintem ez most nálad nem a terhességgel függ össze.

Szilva: én is megvettem az újságot, szerintem nagyon megéri annyiért a kókuszmatrac, mi már megvettük, de ez nagyon jó ár érte. Sajnos most nem láttam a kuponok között olyat, amit venni szeretnénk. :( Na mindegy, most a lakásfelújítás miatt van hova raknunk a pénzt.

Mankabi: szorítok, hogy a dokinál minden oké legyen, de biztos úgy lesz! UH is lesz?

almaani
Kép
almaani

Mia:én is így szoktam.Próbálom töbszörre intézni a dolgokat.Mégis azt mondja Apa miért megyek minden nap valahova.Mert dolgom van.
Különben jó időben nekem nagyon jól esik a séta,max. estére vagyok hulla.Főleg ha a kaja csin. mellett még takarítok is.

Kép
melike

Mankabi: nagyon szép poci! Hajrá a festéssel! Ha kész van, kérünk képeket!

Mia: nem semmi, hogy kávézol! Én nem merek, csak néha 1-1 koffeinmenteset. De olyan jól esik. :oops:

Lassan egy hete megint gyümölcsfüggőségem van. Állandóan epret, almát, grapefuitot, körtét eszek (ennék). Arra ébredtem, hogy mit nem adnék egy lédús sárgadinnyéért! :roll: :oops:

almaani
Kép
almaani

Most (is) el kell mennem egy fontos helyre!
Vasárnap rakok fel pár képet!Meglepi :oops:

Kép
melike

almaani: nincs semmi rossz a kávéban. a 4d genesisben is megkínáltak, sőt kólával is, hogy mocorgásra bírjuk Milánt. persze nem reagált. :D

melike: nálunk apa meg még + feladatokat sóz rám. "ha már úgyis sétálsz arra, szaladj már be az önkormányzathoz (újságoshoz, stb) ezt-azt elintézni (megvenni, stb)". :D

mia_snow

jó reggelt mindenkinek!
Köszi a dícséreteket, ami a kocsit illeti. Nagyon tetszik nekünk is, most felhoztuk a szobába, állandóan tologatom, próbálgatom. Jó ez a bolygókerék. Belefektettem egy macit is, hogy ne legyen üres és szoktam mondogatni a babának, hogy : "megvan az első járgányod kisfiam :D "

Elég jól telt az éjszaka, bár hajnalban iszonyat émelygés fogott el, ki kellett menni enni egy szelet kenyeret. Állítlag a 30. hét környékén visszajönnek a hányások, hányingerek. Én mintha kezdeneém tapasztalni, bár még nem járunk a 30. hétnél. Többiek?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

budi: nekem az elején sem volt ilyesmi, remélem a végén sem lesz. :D

mia_snow

Almaani - UH nem lesz, majd a következő alkalommal a 30. hét körül, most szerintem csak vizsgál és át akarok vele beszélni pár dolgot. Most én is rázizzentem a gyümikre (banán, alma hiányában almalé, tegnap eperrel bűnöztem :oops: grapefruit..stb.). Arra én is kíváncsi vagyok milyen lesz a szoba.

Van valakinek tapasztalata DULUX festékkel, most festünk vele először.

Melike - nagyon titokzatos valaki!!!!!!!!!!! :lol:

Buci - nekem még nincs émelygés, csak éhség, főleg éjszaka és mostanában többször is előfordult, hogy eszek és miután végeztem még éhesebb lettem, mint előtte. Rejtély!!!!!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Szia Lányok!

Voltam a dietetikusnál, túl sok újdonságot nem mondott, ezeket eddig is tudtam.

Teljesen normális volt, ő nem akadt ki a 7kg-on. Azt mondta, h ha rendben a cukiterhelés, akkor nincs gáz. Hátrányomra nem válik, ha figyelek a dolgokra.

Szerda óta -1kg!!! :D

Egyébként elképesztő, h milyen napi-mennyiségű (ezt a csekélyre értem 160g/nap, elosztva) szénhidrát mellett is gyönyörűen fejlődik a magzat!

Na, most még virgonc vagyok, aztán jön a húsvét, csokinyulak+sonka... majd kiderül meddig bírom... :twisted:

Kép
zmimi

csokinyulak... bleeeh. a kalács. aaaz igen. :D

mia_snow

Csajok, tud valaki segíteni hol van Pesten H&M?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Tele vagyok kérdésekkel. A babavíz mire jó? Használt valaki? Mikortól kell és meddig, gondolom nem az elején.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mankabi: igaz, szegedi vagyok, de azt tudom, hogy az Árkád-ban van H&M és azt hiszem, a Westendben is.
Babavízre az ásványvizesre gondolsz? Én a terhesség eleje óta azt iszom (óbudai gyémánt és jana) és szerintem az majd csak később kellhet a babának, szoptatás után. de lehet, hogy hülyeséget írok és akkor bocsi. :oops: :wink:

almaani
Kép
almaani

Mai menü?
Mi megyünk anyuékhoz, ahol halászlé és túrós csusza.
Érdekes, mert régebben megőrültem a halászléért, de most nem vonz annyira. Ugyanez van a kínai kajával is. Hónapok óta nem kívánom. :roll:

almaani
Kép
almaani

Wera!
Kössz! :)

Sziszka!
Szoval akkor Perkáta itt van valahol a közelben?Mármint Szekszárdhoz közel?
:oops:

Jövö hét péntek mindjárt itt van.Fu de izgi!
Mi szerdán megyünk dokihoz.Remélem mostmár ad 4D képet meg cd-t,mert kivagyok akadva.
Mondjuk az orvosom mindent megtesz hogy láccon a pofikája de Mirko fiam szégyenlösködik a kukacot mindig látjuk de az arcát csak egy pillanatra eddig.
Na de majd most. :lol: :lol:

Mankabi!
Szoval a szekszárdi borok mi???
Te kis borozos!
Van egy tanyánk szekszárdon ott van szölönk,ugyhogy szoktunk szüretelni.
Az esküvönkre is mi palackoztunk. :)
Szoritok hogy minden rendben legyen a dokinál ma este.
A méhszájad természetesen ugy van ahogy volt és nem nyilt ki jobban. :) :)

Mia!
Hőgyész valóban nagyon szép!
Mondjuk szekszárdon is van egy két szép hely!
Látom voltatok a kiláton!
Imádom azt a helyet. :D

Almani!
Ari vagy! :)
Az eper nálam is favorit.
Addig örülj mig gyümölcs függőséged van,mert a csoki függöség az sz@rabb. :lol: :lol:
Vendég

hehe túrós csusza lesz nálunk is, de a tegnapi bableveshez csináltam másodiknak. :)

babavíz: úgy tuom hogy szoptatás alatt kell az anyukáknak, és ha már itatjuk a babát, akkor neki. bár őszintén szólva sok értelmét nem látom, szerintem sima ásványvíz-féleség az is. mi meg amúgy is forrásvizet iszunk, asszem a jana is az, meg a san benedetto, vera, ilyesmik. nincs túl sok ásványi anyag bennük, de mégis tisztább és finomabb, mint a csapvíz.

mia_snow

Manka, H&M: Árkád, Vörösmarthy tér, Campona ezeket tom...

Mia, én csak a jó minőségű csokinyulakra bukom, pl: Milka, Lindt... a margarinszagú noname rémsegeket meg sem vesszük... :twisted:

babavíz: sztem egy nagy baromság, reklámfogás, amiből vki marha jól él. De nem mi.

Hú, ma tornáztam is...hős vagyok! :D

Kép
zmimi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:52-kor.
pironya

Almaani :P
Köszi, aranyos vagy, csak nekem a ketontest és a fehérje mellett van a trace, de férjem megkérdezte az orvosukat és azt mondta, hogy a ketontestben lévő éhezést jelent, a fehérje trace meg azt, hogy valami baktérium lehet a vizletben, de ez nem gond.Ez a múltkor is volt, 2 napig sokat ittam és pisiltem, így átmostam magam.
Azt ne kérdezd, hogy a ketontest trace-nél az éhezés mit jelent. Hétfőn megyek belgyógyászhoz, majd elmondja, de nem hinném, hogy nagy gond van, mert a véremből tökéletes lett a cukorterhelés!

Kép
Kép
kisfóka

[quote="mia_snow"]
írta:
mia_snowbabavíz: úgy tuom hogy szoptatás alatt kell az anyukáknak, és ha már itatjuk a babát, akkor neki. bár őszintén szólva sok értelmét nem látom, szerintem sima ásványvíz-féleség az is. mi meg amúgy is forrásvizet iszunk, asszem a jana is az, meg a san benedetto, vera, ilyesmik. nincs túl sok ásványi anyag bennük, de mégis tisztább és finomabb, mint a csapvíz.

Felesleges... a babáknak NEM kell vizet, teát adni... legfeljebb nagyon nagy melegben...
Az anyatej, a tápszer normális esetben fedezi a baba folyadékszükségletét...
Vendég

[quote="wera"]B írta:weraoszinkat pedig Pestre száműzték a Zanyukájához, gondolom most ennek az előnyeit élvezi! :D Vagy már hazatért? Gigi! Tájékoztass minket, le vagyunk maradva! :wink:

Lakás romokban... eddig konvektorok voltak, most átalakíttatjuk a fűtést (padlófűtés+radiátor)... a nyáron akartuk volna, de a srác, aki csinálja most ér rá, és most sokkal olcsóbban megvehettük a kazánt, a csöveket, és egyéb szerelékeket...
Egy ilyen munkánál nem igazán előny, ha ott van egy világot felfedező másfél éves+ egy egyre terebélyesebb pocakot cipelő mami...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?