A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

megyek estére védőnénihez! :roll:
gondolom egy élmény lesz!majd mesélek

Kép

wc tipp

Szoktam magában enni savanyú káposztát, tele van c vitaminnal, és abban is segit.
Reggeli gyümölcslé se rossz, minden napi gyümölcs fogyasztás.Nincs problémám, pedig Elevitet szedek.

Kép
Kép
orsi777

Hello-bello!

Na, tuti van vmi a levegőben :roll: ! Látom többen is írtátok, hogy a napokban volt otthon ramazuri, mi is ugye nemrég békéltünk ki (2 nap durci után), nameg ittvan Booék (B.Ú.É.K :lol: :lol: :lol: Bocs :oops: ), szóval Boo és párja baja is... :roll:
Nameg sorra válnak a sztárpárok is...hm...fasza ez a 2009 :evil: !

Boo!

Én annyit fűznék hozzá, hogy én is úgy gondoltam a mi esetünkben, hogy a párom volt a s*ggfej, és én amúgy is terhes vagyok (mintha ez mindenre mentség lenne :? ), aztán megbeszéltük a dolgot és rájöttem valóban ő volt a s*ggfej :lol: :lol: :lol: ! Neeem, igaziból annyiban ő is hibás, hogy tudja, hogy idiótább vagyok most, legyen türelmesebb, ha viszont betelik a pohár azt ne úgy zúdítsa rám, mintha felkockáztam volna a családját, úgy hogy előtte semmi baja nem volt.... :evil: ! De alapvetően tényleg én vagyok kifordulva magamból, amit ő ugyan megérthetne, de nehezére esik, ezért KOMPROMISSZUM kell, ahogy egy kapcsolatban mindig!
Nálatok annyival nehezebb, hogy még eleve csak "kóstolgatnátok" egymást és élből itt egy szitu (a terhesség), ami próbára teszi még az amúgy kiegyensúlyozott, acélos kapcsolatokat is. Szóval én is azt mondom, ha nem is kell bocsánatot kérned, hiszen alapvetően nem te voltál bunkó, légy belátóbb! Ő ebből az egészből annyit fog, hogy megismert egy tök jó fej, nagyszerű csajt, aki most egy idióta hisztérika (mármint ezt most minden terhes nőre értem, tiszt. a kivételnek :wink: ), és tuti végigfut az agyán, hogy te jó ég! ez most már mindig ilyen lesz? :lol: :lol: :lol:
Szóval őket is meg kell értenünk, ahogy ezt te is írtad nekem pár napja :!:
A konkrét szituhoz meg annyit, hogy a férjemet egy cunami se tudná felkelteni, annyira durván mélyen tud aludni! Ehhez hozzászoktam: ha rosszat álmodom, addig rakosgatom a végtagjait, mint egy bábunak, amíg be nem fészkelem magam, és akkor megnyugszom, neki viszont fingja nincs mi történik körülötte :lol: .
Volt olyan, hogy brutál hasgörcsöm volt éjszaka, és a háló melletti fürdőből magyaráztam neki, hogy hívja a mentőket, mert itt vmi nem normális...No reaction :evil: ! Miután legyőztem a kaszást, és élőhullaként visszamásztam az ágyba, közöltem vele, hogy köszi, már jobban vagyok, amire persze no reaction :evil: . Szóval azóta mindig mellettem van a teló, hogy ha kell, pofán vágjam vele, arra fölkel :lol: :lol: :lol: . Nemmm, hogy hívjam a mentőket. Persze sose kell, de ha kéne... :roll: . De ne félj, ha szülök, olyan frekvencián fogok neki üvölteni, ha nem kel föl, hogy egyből tetetheti is helyre a dobhártyáit :lol: !
Viszont emiatt nem haragudhatunk rájuk! arról igazán nem tehetnek, hogy nincsenek képben alvás közben :roll: ! Szóval ezért ne harizz rá!
PFújjj de úúúútááálom a konliktusokat!!!!!!!!!!!!Tessék kibékülni!!!!!!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Heni!

Nekem brutál szorulásom volt az elején, és semmi se segített, aztán váltottam Femibionra, és totál elmúlt!!!!
Szóval nekem biztos, hogy az Eleveit okozta! Nem lehet hogy neked is vmi vitamin?
Amúgy a gyümölcsturmixok segíthetnek (a tej meghajt, a gyümiben meg sok a rost), vagy vegyél actimelt, hátha.... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Krissy!

Gratula a kukihoz :wink: ! Párod is kislányt szeretett volna inkább? Mert én is inkább csajszis vagyok, de az hogy a párom vágya teljesült, olyan büszkeséggel tölt el, hogy abszolút nem bánom, hogy kispasi lesz! Ez bizti másoknál is segít! Meg nekem amúgy kb. két napig tartott megszoknom a gondolatot...
Viszont Krisztofer tuti örül, mi? :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

200907? és Dodi!

Igazatok van a Pasik kontra Nők kérdésében. Hála Istennek nálunk nem mély alvó a Párom! És ha hibázik be is látja legtöbbször (kezdetben nem volt ez mindig így) és olyankor még virágot is kapok, meg diabetikus csokit! :lol: :lol:

Viszont én nem tudom, de valahogy ez a szennyes kiteregetés.....úúúúú, szerintem nem túl fair dolog. Az ember beszélje meg az Anyukájával (ha olyan a viszony), vagy a legjobb Barátnőjével, de valahogy ez a kiírom a plénum elé...és lehúzom a Párom....háááát nekem ez nagyon nem asztalom (bocsi, de kb. 20 évesen volt az, amikor mindenkinek mindent válogatás nélkül elmondtam...és hát soxor válik az ember lánya röhejessé.....).
Dodi is elintézte annyival, hogy volt egy kis zűr....és kész, de nem részletezte fél oldalon keresztül! Ez nem egy zárt fórum...és azért be kell vallani, hogy szép dolog az őszinteség (és ha gáz van én is szoktam a Párommal kiabálni, meg jól megmondani a dolgokat, de nagyon rosszul esne (gondolom Neked is Boo) ha egy fórumon azt olvasnád, ahogy a Párod meg az Ő szemszögéből részletezi a dolgokat, Hozzád hasonló stílusban!!!

Szóval szerintem ez elgondolkodtató....mi csajok máshogy működünk, főleg most, hogy a hormonok tombolnak...nem hiszem, hogy ezt nem lehetne lerendezni....

És az aranyszabály Nálunk is megy, sohse feküdjünk le anélkül, hogy ne mondjuk a másiknak, hogy szeretjük!!!!! Igaz 200907?? :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Breki!

Bevallom, nekem is eszembe jutott, hogy Boo párja biztos ezerrel csuklik most a volán mögött :lol: :lol: :lol: ! De ez emberfüggő, van akit nem zavar itt megtárgyalni, sőt! Ez amolyan: nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek-dolog :wink: !
Én pl. direkt nem nagyon mondtam anyunak a dolgot, mert nem akartam, hogy emiatt izguljon, vagy nehezteljen a Ricsire, mikor egyébként nagyon szeretik egymást. Én "kibarátnőztem", de mindenki másképp csináááálja :lol: !

Amúgy pont valamelyik nap mutattam a páromnak itt vmi képet, ezért "nyitva" maradt az oldal, és mikor bejöttem láttam, hogy beleolvasgatott :lol:! Én nem bánom, mert nem írok olyat, ami előtte titok lenne, de ez valóban szülhet kellemetlen helyzeteket....
De ez tényleg egyénfüggő :wink: !

Mamik!

Ha már szóbakerültek a nyg pocakok, sztem itt a bajnok: Nadya Suleman, a nyolcas ikrekkel a pocakban :shock: :D ! Brrr....
Boo! Na, ettől lesz rémálmod :twisted: :lol: :lol: !
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.02.19 16:27-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

És valahogy furcsa, de a Párom szerint amióta Baba van, sokkal nyugodtabb lettem (biztos nagyon vigyázni szeretnék Rá és a felesleges és idegesítő dolgokat kizárom az életemből). Valahogy amikor érzem a mozgását a szemem is könnybe lábad, annyira BOLDOG vagyok...és ezt senki és semmi nem tudja lerombolni! Főleg valahogy az előzmények tükrében még több dolog átértékelődött!!!!!

És én is Kislány fele húztam 1%-ban, Apa pedig Fiú felé 1%-ban, de most már tiszta szívemből örülök, hogy a sorrend meg fog fordulni!!! Sőt most már csalódott lennék, ha kiderülne, hogy mégis Kislány!!(mellesleg érdekes, de az általános iskolai Barátnőim első gyermekük Fiú mindegyiknél, sőt a gimis Barátnőmé is :):), így beállhatok a sorba)

Tabati!

Jobbulást a Kolléganődnek, szörnyű lehet ilyet átélni!!

Tickerplayground.com
breki76

Nálatok is sütött egész nap a Nap? Olyan jó, hogy még 5-kor világos van.

Kép
Kép
orsi777

Igen az is nagyon igaz, hogy én soxor kímélem Anyut, meg nem akarnám, hogy haragudjon a Páromra...de szerencsére Anyu egy nagyon reális ember és borzalmasan tisztában van az én hibáimmal -tényleg nem elfogult, volt már, mikor megmondta, hogy "most bizony nem neked van igazad"- és ezért szeretem a tanácsait meghallgatni (amúgy soxor olvas a Párom gondolatában, nem 1x kis időeltolódással, amit mondott megvalósult a Párom részéről, anélkül, hogy tudta volna, hogy mi mit beszéltünk Anyuval)! Meg egy IGAZI Anya mindig a legjobbat akarja a Gyermekének és egy csöpp irigység sincs benne (míg egy barátnőben, nem is tudatosan, néha lehet).

Amikor esküvői ruhát néztünk, az egyik eladó azt mondta, hogy reméli az Anyukámmal jövök majd és nem barátnővel...mert bizony látott már olyat, hogy a barátnő a sokkal szebb ruháról beszélte le a menyasszonyt, meg olyan is, amikor a barátnőnek az ő koszorúslány ruhájának kiválasztása fontosabb volt, mint a menyasszonyi ruha megtalálása.....viszont amit az Anyukák mondtak, mindig egyezett azzal, amit Ő is mondott volna.... :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Brutál has :shock: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
orsi777

Dodi!

Persze, mindenki másképp csinálja :lol: :lol: de én is úgy vagyok vele, ha belenézne a fórumba, akkor ne lássa már azt, hogy fél oldalon keresztül Őt szapulom....valahogy azt add másnak, amit magadnak is szeretnél viszont!!!

És én minden hibájával együtt IMÁDOM és BÜSZKE vagyok, hogy Ő a Gyermekünk Apukája!!! Mert Ő is szeret az összes hülyeségemmel együtt...és nagyon-nagyon Jó Apa lesz, már most tudom az előkészületek alapján!!!!! És mindig a nőnek kell egy kicsit bújni...a férfiak menekülnek onnan, ahol állandó probléma, nyafogás van!!! :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Úúúú tényleg nem semmi ez a HAS!!!

Tickerplayground.com
breki76

Haliho Lanyok!

Csak gyors bekukk, aki tud kicsit angolul, ajanlom ezt a kis quiz-t, bar ti mar majd' mindannyian tudjatok a baba nemet..:)
(Persze ez csak kis jatek, azert kivancsi lennek, nektek mennyire jon be.. :) )

http://www.goodtoknow.co.uk/family/2790 ... -girl-quiz

A "start the quiz"-re kell kattintani. (Aztan lehet, hogy hasonlo magyar oldalak is vannak... :roll: )
Vendég

szerintem váltsunk témát, mert Boo soha többet nem szól hozzánk.Ugye nem bántódtál meg Boo??

Kép
Kép
orsi777

Jaja...valtsunk temat, igazabol ezert raktam fel a quiz-t... :D :wink:
Vendég

nekem az a véleményem, hogy ha Boo-nak vagy bármelyikőnknek jobb és könnyebb lesz attól hogy kiírja magából a problémáit akkor miért ne? Lehet hogy ez nem túl etikus lehet hogy kiteregetés én pl. éppen azért írok és olvasok itt mert megkönnyebülés és feloldódás olvasni mások örömeit. De azt is hogy másoknál sem fenékig tejföl és csupa könnyes boldogság az élet.
Vendég

niki

sajnos az angoltudásom harmatgyenge ehhez a kvízhez :(
pedig érdekelne.
Vendég

Sillia

Lehet, hogy már irtad, de miért jársz Bp-re kórházba?Nem jó Székesfehérváron a kórház?

Kép
Kép
orsi777

Sillia, ha erdekel, van egy www.webforditas.hu nevu oldal, oda csak bemasolod a szoveget, es leforditja.
Vendég

Ez most egy rendkívűli fentlét: Apa nemsokára itthon van. :D :D :D :D :D

Úgyhogy csak annyit szeretnék most:

breki76! :)

"És az aranyszabály Nálunk is megy, sohse feküdjünk le anélkül, hogy ne mondjuk a másiknak, hogy szeretjük!!!!! Igaz 200907??"
Így igaz! Úgyhogy ettől kezdve minden este hallani szeretném, hogy szerettek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8)

boo! :)

Bátran öntsd ki a szívedet, ha úgy érzed. De ha nem szeretnéd nagy nyilvánosság előtt, akkor lehet priviben is, akárkinek. :wink:
Te kis boota... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

orsi

csak a genetikai tanácsadásra és az amnio-re mentem Pestre, egyszerűen azért mert Fehérváron ilyet nem csinálnak. Meg persze az eredményért kell majd felmenni.
Orvoshoz és rutinvizsgálatokra itthon járok.
Vendég

niki

sajnos már ott elakadtam hogy mikor mire kellene kattintani és miért :(
Pedig egyszer már közel voltam egy alapfokhoz. De a tényleges tudásom az szinte 0
Vendég

Igen Sillia, sehol sem fenékig tejföl az élet!

Mondjuk mindenkinél máshol kezdődik a nagy gond! Nálam az olyan eset az igazi nagy gond és azt tudom nagyon átérezni, ami Manóval, Veled, vagy most 200907?-el történik, amikor az ember izgul, hogy vajon minden rendben van -e és egészséges -e a Pici stb. Ez a legfontosabb dolog!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

200907? Hiszen úgyis tudod.....de hát akkor megy a SZERETLEK!!!!! És a drukk! Sipirc pihenni, hogy aztán gyere a poénokkal...no azokat jól bírom ám :lol: :lol: :lol: !

Tickerplayground.com
breki76

Tudjuk , hogy olvasol, én is szeretlek. Ja, és szerintem nagyon csinos vagy a fényképen.És én nem leszbi. :oops:

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Brívendökem :lol: :lol: :lol: !
Amúgy tényleg van benne vmi :D ! Brekiék olyan "amerikai álom"-os párnak tűnnek, azokból, amit megtudunk (szóval nem sokat, azt is csak pozitívumot):wink: . De ő most állást is foglalt, szóval ez érthető...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Köszi az infót!
Nekem is gyanús amúgy 007!:
Zsinórtanga? 30 felett? Kisgyerekkel? Terhesen?
Ja, és apa sokat dolgozik.... :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Bárcsak higgadt, diplomatikus "fajta" lennék......még ahhoz egy 20-30 év hiányzik...csak talán mondjuk úgy, hogy az elmúlt évek történéseiből megpróbáltam tanulni! Nálam hebrencsebb, hirtelenebb embert nem sokan láttak...csak valahogy már megtanultam, hogy hol, kinek, mit! Csak ennyi. De nekem amúgy teljesen mindegy hidd el, hogy miket írsz, nem zavar! Ha Te úgy gondolod, hogy a fórumra tartozik vagy esetleg még bárkire, aki csak kíváncsiságból beleolvas...hát hajrá!!! De 1-2 nap és minden rendeződik és akkor jön az az érzés az embereben, hogy meg sem érte ez a sok hűhó a nyugalom felborulását. De mint mondtam, TE DOLGOD!!! :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok mamocak!!!

Loislane:Azert orulok hogy megtalaltatok a megoldast...jobb kesobb...!De egyben felhaborodast kelt bennem minden ilyennemu tortenet,hogy neha egyszeru vizsgalatokkal megelozheto lenne egy hosszu,es nem eppen olcso kezeles,sok szenvedes.Ezt ertem akar a "meddosegre" es barmilyen betegsegre.

Szia Heni,udv koztunk!En is ekcemas vagyok egyebkent,de ettol fuggetlenul furdes utan mindig televagyok kiutessekkel.Eddig a baba tusfurdot hasznaltam,itt ez nehezebb,mert nincs :( a pottyos.De par ora es elmulik.Valoszinu ez most a terhesseg egyik kellemetlen tunete,szarazabb a borunk...

Lidike:De jol neztek ki basszus!Lehet hogy tucat nev....az enyem is az volt 75'tajekan.De jo valasztasa Bence!
Ja ne is mond ezt a nincsen dolgom...es idom se semmire :wink: Sokszor igy jarok en is....

Timi:Na hol vannak azok a pocak kepek???

Sillia:Szep a pocid Neked is!Azert te tenyleg hizhatsz...az eddigi meg sem latszik :shock: !Es mostmar tuti minden okes veletek!!!

Agmano:Fo a magabiztossag :wink: !En imadom az ilyen friss babakepeket!

Niki:Mar vartam mikor jelentkezel be hozzank :wink: ,szinte egy idosek vagyunk...Hat a horol ne is beszeljunk,van rendesen..johetne mar a tavasz!En mennyit gyonyorkodtem a lanyodban anno...kivancsi leszek a tesora!Nalatok sem viszik tulzasba a terhesgondozast?

Moncsy:Nagyon szep a kislanyod!Jo valszatas volt ez a jelmez.

Szia Pagika!Jo hogy jossz neha :wink: !

Dodi:Folyas temaban csak annyit,nekem is van rendesen,es valtozo mennyisegben.Mar irtam,a homeos Pulsattila 15ch rendbe rakja ezt a dolgot.Par nap,es jelentos a javulas... :wink: !

Agi:Annyira felhaborito ezt olvasni...szegyelhetik magukat.A tesom is olyanokat mesel,a kislanya beteg volt nemreg...olyan hangnemben beszelnek vele az orvosok :shock: :evil: .Ja es a Heim Paltol aztan vegkepp kivan...Nyugi,semmi baj nem lesz...ugy latszik ezt szeretik..paraztatni es lehurrogni a pacienseket.

Hendegabi:Gyere ki a godorbol na!!!!Kuldok egy kis napsutest!!!Az segit!

200907:Szep pocak!!!Hasznald ki ezt a par napot!Pihizz,ugysem adatik meg sokszor!

Szonibaba:Sajnalom ezt a bizonytalansagot...ismerem,20 honapig ebben eltem otthon a parom nelkul.Azert konnyebb volt mint egy csaladdal,varandosan.Azert csak sikerul lassan pontot tenni a vegere...A papirjaimra varunk... :shock: kb.meg 1 evet legalabb :evil: Utalom ezt,ez is bizonytalansag am,mert nem kezdodhet am el a kozos kis eletunk rendesen...ugyved,varakozas,es hat biztositas nelkul azert erdekes a let...plane itt.
Nehez lehet...hogy nem tudod meg vedd-e a dolgokat...Es hat nem sok cuccot hozhat az ember...ha csak nem berel kontenert.

Minimano:Kitartast a melohoz...meddig dolgozol meg?Lehet irtad mar :oops: :oops: ...

Krissy:Szia!Nem kell am mindenkinek egyenkent irni...eleg ha neha benezel!Nem lesz am harag...Kispasi megint?Legalabb tudod mit s' hogyan :wink: !Jo a jargany nagyon!

Boo:Mar sokfele epuletben,hazban,lakasban eltem az eletem soran.Az a tapasztalatom,hogy tokeletesen jok a konnyuszerkezetesek...itt rengeteg van.Es hideg aztan van rendesen,megis jol futheto,semmi baj a szigetelessel...nyaron itt is meleg van(35 fok legalabb).Szoval hajra!En otthon teglaban laktam utoljara,de a seggem befagyott....valami nem volt okes...

Orsi:Cuki a Maszatkad!!!

Lorca;Ugyesen oszecsiszolodtatok biztos a paroddal...!Jol kezeled te is a dolgokat,nem hinnem hogy csak az idohiany okozza!

Nehez dolog ez ilyenkor...Sokban fugg attol,hogy milyen az ember beallitottsaga,vermerseklete.Jelenleg nehezebb toleralnunk dolgokat,es vedelemre,megertesre vagyunk...lehet sokak szemeben egy ilyen szitu hisztinek szamit...ok biztos mashogyan reagalnak mas helyzetben is...inkabb tulreagalasnak hivnam,amire hajlamosak vagyunk eppen.De igaza van Boonak abban,hogy nem valami oriasi teljesithetetlent kert.Az en parom is eszmeletlen ahogy alszik...de egyebkent meg egy nagyon figyelemes pasi.De megis vannak osszezordulesek,morcossagok.Azert nagyon kivancsi lennek arra hogy masok ezt hogyan oldjak meg...persze szepiteni lehet.Nem hinnem hogy kiteregetesnek szanta,max.tanacsot kerne Boo.Azert gondolom nem minden baratnoje varandos,es mint tudjuk sok feszultseget hozhat a hormonok tombolasa.Aztan ki igy,ki ugy oldja meg.En sem irtam le amultkori rosszkedvem alapjat igazan...de hasonlo cipoben jarok oszinte tanacsara lehet hogy szuksege volna az embernek.De hat ez egy nyilvanos forum,nem valoszinu hogy az emberek oszinten reagalnak....En sem szeretem a szepet mutatni ha nem ugy van...max nem irom ide le,vagy nem irok egyaltalan...de azert fontos az itteni velemeny is valamennyire,nem veletlenul tarsalgunk itt.Az hogy kulonbozoek vagyunk,a legjobb,talan konnyebb osszerakni dolgokat...
En sem tudok okosat irni Boonak,de ismerem a szitut,es nalunk is van tobb napos duzzogas :wink: Ha jo,ha nem jo.Utolag mar okos vagyok sokszor,de tudni kell belatni...AZtan helyrehozni meg meginkabb.
Boo aludj ra,irj neki a gondolataidrol,ha mar beszelni most nem fogtok...meglatod,segithet...En sokaig birom a csendszunetet sajnos...de aztan....

Kép
Kép
ancsurti

Dodi!

Álompár??? Olyan van egyáltalán a Földön??? Szerintem nincs!!!!
Csak mint mondom megválogatom, hogy kinek, hol, mit....talán már soxor szembesültem azzal, hogy ezt a szabályt nem tartottam be, aztán volt sírás-rívás, vagy éppen nevetség tárgyává válás!!!

Amúgy ez a tangesz nekem is feltűnt :lol: :lol: Hogy is van ez kedves 200907?

Tickerplayground.com
breki76

Breki!

Én első körben egy bnőmmel indultam esküvői ruhát nézni, de tényleg használhatatlan volt: már az elsőnél elsírta magát, mondván: ooollyan szép vagy, és atyám, Dorcsika férjhez mész :lol: :lol: :lol: . Szóval nálam szó sem volt féltékenységről, vagy álságoskodásról... Aztán persze anyuval döntöttük el a véglegeset a versenyben maradtak közül, de nem azért mert nem bíztam a bnőmben, hanem mert anyunak eszméletlen jó izlése van, ráadásul tudtam hogy ez neki is sokat jelent!
Sztem az nem is barát, akivel ilyesmit nem lehet megbeszélni, vagy attól kell tartani, hogy nem a tutit mondja :x ! A következő mi lenne? Hogy félek egyedülhagyni a férjemmel.... :evil: :lol: :lol: :lol:
Én még sose csalódtam barátban hála Istennek, de ez nyilván azért van, mert akiben egy kicsit is kételkedem, az megreked a haver szinten és kész. Annak meg tényleg nem mesélek el ilyesmit!
Az nagyon nagy gáz, ha az ember a bnőivel sem oszthatja meg a gondjait!!!! Gondolj csak bele: sokaknak nem ilyen a kapcsolata az édesanyjával, vagy elvesztették őt, azoknak egyedül kéne maradni a problémáikkal?! :roll:
Pont ezért mondják, hogy a barátainkat megválogathatjuk a szüleinket nem!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo:En nagyon birom a stilusodat!Inkabb az ilyen,mint a kepmutatas....szerintem sem szapultad a pasidat,de remelem lassan tul leszel ezen a szar napon!

200907:Bator bugyis kep az biztos,de csini vagy am!!!!
34 vagyok,nekem is van ilyen bugyeszom...miert ne?Az mas teszta hogy mar cserere szorulnak...

Hogy en hogy lemaradok mindig az idoeltolodas miatt :evil: !

Kép
Kép
ancsurti

Szeretnék feltenni pocis képet,de most vmi van a gépemmel,uh elég körülményes!Majd a hétvégén talán több időm lesz,megpróbálom megkeresni a problémát. :roll:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Ancsurti!

Komolyan, bírod a csendszünetet???? Húúú én nem....hurrikánként tarolok, viszont 5 perc múlva már békülök is...Apummal mi ilyenek vagyunk! Pedig néha jobb lenne 10-ig számolni, mielőtt robban a vihar...
Anyum hasonló Páromhoz, Ők sokáig rágódnak, kérődznek, kiköpik, újra megrágják :lol: :lol: Mi is szoktunk vitázni...amolyan évődés újabban, de Hála Istennek gyorsan megoldjuk...biztos a Picúrra is tekintettel vagyunk :lol: :lol: ! Én sem vagyok "ál arcos és szépítgetős"!!! Ami a szívemen az a számon!!!

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 19:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!

Így van...ezért van iszonyú sok haverom, de csak 3-4 Barátnőm, na ilyen meg fel sem merülne bennem, hogy féltékeny lennék rájuk...egyrészt Bennük is bízom, másrészt meg a Férjemben is, és persze magamban is, hogy nem véletlenül vagyunk egy pár! De tartom azt az állítást, hogy bajban ismerszik meg a barát!!!! És valóban egy párszor igazolta már az élet!!!! És az igaz Barátaimért bármit megtennék én is!!!! És minden kis titkunkat elmondjuk egymásnak nyilván...sokkal részletekbe menőleg, mint Anyunak (például a szexről az apró kis részleteket tuti) :wink: :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Tabati!
A Védőnő alapba hülye,mert az első alkalommal h voltam nála megkérdezte h lesz-e fogadott dokim! :shock:
Aztán eljött hozzánk és közli h nem lehet dokit fogadni! :shock:
Aztán most h voltam a dokimnál rákérdeztem és elvileg ez úgy van h van vmi Uniós törvény,amit ugye be kellene tartani nálunk,és ezt hol máshol tennék mint ebben a ..... :evil: -es városban:h a letöltött ügyelet után haza kell menniük pihenni.Ez kizárja h bármikor behívhatók legyenek!
Mondtam a dokimnak h értem én h fáradtan nagyobb a tévedés kockázata,de éppen eléggé félni fogok h mi fog történni,és akkor még ki tudja éppen akkor ki lesz benn ügyeletben!
Hozzá járok évek óta,tök megszoktam erre tessék...
Imádkozhatok h ő legyen aznap az ügyeletes.
Mondta h ő sem értett egyet a döntéssel de a kórház igazgató nője szigorúan veszi,és betartatja ezt a törvényt! :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

007

Szeretnénk látni az új melírozott frizurádat, különös tekintetted a fru-frudra. Nem lóg-e a szemedbe, nem lett-e ferdén levágva ilyesmi..
Vendég

Ancsurti

Köszi szépen.
Látom 23-án mész dokihoz, uh is lesz? Képet ad majd Neked?Feltenni ám. Úgy láttam, hogy egy két nap van köztünk, így kb akkora lehet a babád, mint nekem. Most 281 gramm.

Niki
Sikerült megcsinálni a tesztet, mely szerint is kislány lesz a babánk.

Kép
Kép
orsi777

Sillia :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

akkor Boo-t sikerült megbántani. Te kértél tőlünk véleményt, segítséget, szerintem elég sokan egy véleményen voltunk az ügyeddel kapcsolatban.A negatív véleménnyel többet használtunk remélem,mintha adtuk volna alád a lovat.
Légyszi legközelebb is oszd meg velünk a bajod.
Ugyan tudom, hogy nem adsz a véleményemre ,mert eddig még észre sem vettél. Most duzzogok :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
orsi777

Sillia

Nyulat a bokorból???
Szerintem lehetetlen.

Kép
Kép
orsi777

Lányok.
Azért én még nem adtam fel,hogy kislány lesz e a végére.Annyira kislányt érzek pedig,állandoan az édességeket enném,Krisztonál meg az uborkát ettem üveg számra,most meg rá se tudok nézni.Pont ma mesélte az egyik ismerösöm,neki is végig fiut mondtak,és lány lett.Meg az egyik forumba is olvastam egy pont ilyet.Legközelebb már megint lehet hogy kislányt mond a doki. :roll: :) Ki tudja :?:
krissy3

Egyébként az a kinai naptár vagy mi,kislányt mutat.De ha fiu lesz, akkor a jós izé egy nagy gagyi.
krissy3

Krissy!

A kínai naptár nekem is kislányt jósolt, pedig itt van kukac :wink: ! Viszont ez a teszt bejött, nálam fiú!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Aztakutyabetyármindenit! Ennyi rosszéletűt egyrakáson nem láttam még... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Azért ez a szerkó, mert összességében ez mutatja meg leginkább, hogy milyen a pocakom.
A bugyi már kábé 3 éve megvan és egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt rajtam. :roll: Azt nem mondom, hogy Bridget Jones féle nagymamás cuccokat hordok, de döntően nem ilyen cuccokból áll a ruhatáram. Most direkt azért vettem fel, hogy minnél jobban látszódjon a poci. De legközelebb tudjátok mit!? Tetőtől talpig beöltözve, nagykabátban kaptok képet rólam. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sillia, csibe83! :)

Rajtatok is átlátok ám! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) Egynapos fekvés után frizuráról már nem lehet beszélni. :?
Frufrum nincs, és az államig ér a hajam. Szőke alapon szőke melír van benne. Nem csibesárga (attól a falnak megyek... :x :x :x :x ), hanem szép szőke.
Ennyi. Kozmetikust kihagytam most.

Kép
Kép
200907?

kicsidodi:
milyen teszt?
krissy3

Ancsurti!

Csak vicceltem a harminc fölött..-tel :lol: ! Már miért ne lehetne ilyen bugyitok? Én 21 vagyok, de sose volt, szóval tuti nem korfüggő :D ! csak én franciapárti vagyok! :wink:
Mármint bugyikra értem :oops: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?