Sziasztok mamocak!!!
Loislane:Azert orulok hogy megtalaltatok a megoldast...jobb kesobb...!De egyben felhaborodast kelt bennem minden ilyennemu tortenet,hogy neha egyszeru vizsgalatokkal megelozheto lenne egy hosszu,es nem eppen olcso kezeles,sok szenvedes.Ezt ertem akar a "meddosegre" es barmilyen betegsegre.
Szia Heni,udv koztunk!En is ekcemas vagyok egyebkent,de ettol fuggetlenul furdes utan mindig televagyok kiutessekkel.Eddig a baba tusfurdot hasznaltam,itt ez nehezebb,mert nincs

a pottyos.De par ora es elmulik.Valoszinu ez most a terhesseg egyik kellemetlen tunete,szarazabb a borunk...
Lidike:De jol neztek ki basszus!Lehet hogy tucat nev....az enyem is az volt 75'tajekan.De jo valasztasa Bence!
Ja ne is mond ezt a nincsen dolgom...es idom se semmire

Sokszor igy jarok en is....
Timi:Na hol vannak azok a pocak kepek???
Sillia:Szep a pocid Neked is!Azert te tenyleg hizhatsz...az eddigi meg sem latszik

!Es mostmar tuti minden okes veletek!!!
Agmano:Fo a magabiztossag

!En imadom az ilyen friss babakepeket!
Niki:Mar vartam mikor jelentkezel be hozzank

,szinte egy idosek vagyunk...Hat a horol ne is beszeljunk,van rendesen..johetne mar a tavasz!En mennyit gyonyorkodtem a lanyodban anno...kivancsi leszek a tesora!Nalatok sem viszik tulzasba a terhesgondozast?
Moncsy:Nagyon szep a kislanyod!Jo valszatas volt ez a jelmez.
Szia Pagika!Jo hogy jossz neha

!
Dodi:Folyas temaban csak annyit,nekem is van rendesen,es valtozo mennyisegben.Mar irtam,a homeos Pulsattila 15ch rendbe rakja ezt a dolgot.Par nap,es jelentos a javulas...

!
Agi:Annyira felhaborito ezt olvasni...szegyelhetik magukat.A tesom is olyanokat mesel,a kislanya beteg volt nemreg...olyan hangnemben beszelnek vele az orvosok

.Ja es a Heim Paltol aztan vegkepp kivan...Nyugi,semmi baj nem lesz...ugy latszik ezt szeretik..paraztatni es lehurrogni a pacienseket.
Hendegabi:Gyere ki a godorbol na!!!!Kuldok egy kis napsutest!!!Az segit!
200907:Szep pocak!!!Hasznald ki ezt a par napot!Pihizz,ugysem adatik meg sokszor!
Szonibaba:Sajnalom ezt a bizonytalansagot...ismerem,20 honapig ebben eltem otthon a parom nelkul.Azert konnyebb volt mint egy csaladdal,varandosan.Azert csak sikerul lassan pontot tenni a vegere...A papirjaimra varunk...

kb.meg 1 evet legalabb

Utalom ezt,ez is bizonytalansag am,mert nem kezdodhet am el a kozos kis eletunk rendesen...ugyved,varakozas,es hat biztositas nelkul azert erdekes a let...plane itt.
Nehez lehet...hogy nem tudod meg vedd-e a dolgokat...Es hat nem sok cuccot hozhat az ember...ha csak nem berel kontenert.
Minimano:Kitartast a melohoz...meddig dolgozol meg?Lehet irtad mar

...
Krissy:Szia!Nem kell am mindenkinek egyenkent irni...eleg ha neha benezel!Nem lesz am harag...Kispasi megint?Legalabb tudod mit s' hogyan

!Jo a jargany nagyon!
Boo:Mar sokfele epuletben,hazban,lakasban eltem az eletem soran.Az a tapasztalatom,hogy tokeletesen jok a konnyuszerkezetesek...itt rengeteg van.Es hideg aztan van rendesen,megis jol futheto,semmi baj a szigetelessel...nyaron itt is meleg van(35 fok legalabb).Szoval hajra!En otthon teglaban laktam utoljara,de a seggem befagyott....valami nem volt okes...
Orsi:Cuki a Maszatkad!!!
Lorca;Ugyesen oszecsiszolodtatok biztos a paroddal...!Jol kezeled te is a dolgokat,nem hinnem hogy csak az idohiany okozza!
Nehez dolog ez ilyenkor...Sokban fugg attol,hogy milyen az ember beallitottsaga,vermerseklete.Jelenleg nehezebb toleralnunk dolgokat,es vedelemre,megertesre vagyunk...lehet sokak szemeben egy ilyen szitu hisztinek szamit...ok biztos mashogyan reagalnak mas helyzetben is...inkabb tulreagalasnak hivnam,amire hajlamosak vagyunk eppen.De igaza van Boonak abban,hogy nem valami oriasi teljesithetetlent kert.Az en parom is eszmeletlen ahogy alszik...de egyebkent meg egy nagyon figyelemes pasi.De megis vannak osszezordulesek,morcossagok.Azert nagyon kivancsi lennek arra hogy masok ezt hogyan oldjak meg...persze szepiteni lehet.Nem hinnem hogy kiteregetesnek szanta,max.tanacsot kerne Boo.Azert gondolom nem minden baratnoje varandos,es mint tudjuk sok feszultseget hozhat a hormonok tombolasa.Aztan ki igy,ki ugy oldja meg.En sem irtam le amultkori rosszkedvem alapjat igazan...de hasonlo cipoben jarok oszinte tanacsara lehet hogy szuksege volna az embernek.De hat ez egy nyilvanos forum,nem valoszinu hogy az emberek oszinten reagalnak....En sem szeretem a szepet mutatni ha nem ugy van...max nem irom ide le,vagy nem irok egyaltalan...de azert fontos az itteni velemeny is valamennyire,nem veletlenul tarsalgunk itt.Az hogy kulonbozoek vagyunk,a legjobb,talan konnyebb osszerakni dolgokat...
En sem tudok okosat irni Boonak,de ismerem a szitut,es nalunk is van tobb napos duzzogas

Ha jo,ha nem jo.Utolag mar okos vagyok sokszor,de tudni kell belatni...AZtan helyrehozni meg meginkabb.
Boo aludj ra,irj neki a gondolataidrol,ha mar beszelni most nem fogtok...meglatod,segithet...En sokaig birom a csendszunetet sajnos...de aztan....