Hali!
Köszike a szopi ötleteket, s hááát igen, mindenkinek igaza van, mert én is azt vallom, hogy mindenki maga érzi tudja, hogy meddig tud/akar elmenni ezügyben....Én Kristófot nem tudtam szoptatni, illetve 1993-ban még nem volt net, nem voltam tájékozott, s a dokinénink már akkor 70 körül járt, így nem is volt ki felvilágosítson.....Marcinál meg voltam győzödve róla, hogy nem lesz tejem, mert Kikinél sem volt, s mégis lett, pedig Apu akkor lett beteg, utaztunk két hónapos kisbabával Magyarországra, rohangáltunk mindenfelé, s mégis volt, kb. 4 hónapig, majd elkezdett apadni, s féléves korára Marcusnak már csak reggelre sikerült kb 20ml-t kiennie a cicimből, de fejésre sosem maradt....most meg....31 hétre született koraszülött baba, három hétig napi 1-3 órát örültem, ha a kezemben foghattam, a napok nagy részét külön (soxor 80km-es távolságban) töltöttük, s mégis alakult...nagyon boldog vagyok, mert kb. 1 hetes - 10napos korától CSAK ANYATEJET kap.....viszont arra nem hiszem, hogy képes lennék, hogy a múlkori hozzászólásomban leírtakat végigcsináljam....pl. most Marci kakijával küszködünk, nem véletlenül...ugyebár most sok minden összejött szegénykémnek lelkileg, s elkezdte visszatartani.....szóval vmelyik este én fejtem (elemes aksiról, mert akkor mobil vagyok

), s közben Marci után rohangáltam, mert ő szegénykém a kaki miatt szenvedett...persze itt volt még az egész család, de így is én kellettem neki, s én nem tudom, s NEM IS AKAROM megtenni, hogy Matyi miatt mindig nem-et mondjak Marcinak...vannak esetek, amikor muszály, de az esetek nagy részében inkább én próbálok a szó szoros értelmében osztódni....
Szóval az, hogy odakészítem a tejet nem lenne rossz ötlet, de tegnap pl. így dobtam ki 80 ml lefejt anyatejet, mert próbáltam a szopit, 40-et evett kb. 20 perc alatt, ami nem rossz, de még 20-at kellett volna kajcsiznia...befáradt, s hiába volt az üvegben a melegített tejci, már nem kellett neki.....aludt tovább...azt már visszahűteni nem lehet, s így vízcsapba kellett önteni

így is napi 100-150 ml-t miniumum kiöntök, mert soha nem tudom pontosan, hogy mennyit melegítsek, mennyit fog enni.....szóval bonyolultabb ezt végigcsinálni - SZERINTEM -, mint elképzleni....
S KÉRLEK BENNETEKET, HOGY NEHOGY EMIATT BÁRKI IS MEGSÉRTŐDJÖN A MÁSIKRA, MERT AKKOR ROSSZUL ÉREZNÉM MAGAM, HOGY ÉN VETETTEM FEL A TÉMÁT
Angie! Szilárd hány hétre született??
Franci! s Gergő??
Tudom, hogy írtátok már, de most nem tudom visszakeresni.
Franci!
Szemvizsgálaton voltunk, s még egy hónap múlva vissza kell mennünk, s tegnap voltunk hallásvizsgálaton is (eredmény késöbb)...jó nagy idegeskedés volt, no nem a vizsgálat miatt, azzal minden rendben ment, csak a biztosítási adminsztráció végett kellett a picikémmel kb. két órával többet ott lennünk, s küldtek bennünket egyik helyről a másikra.
S most figyeljetek: Az első korszülött kontroll időpontunk az aug. 3-án született babámnak: december 9
Húúú, nagyon nagy balhét csaptam....tudok nagyon "útszéli" stilusban viselkedni ám, de tegnap "tudásomat übereltem"

nem vagyok rá büszke, de nagyon kikészültem.....
Még jó, hogy itt délen van gyerkorvosunk, akihez rendszeresen tudunk járni....ha azokra ott északon lennénk utalva..hát nem tudom, hogy mit tudnék csinálni...s a "poén" az egészben, hogy mindent azért mert privát biztosításunk van, s ott abban a kórházban ez így nem volt jó
Na nem untatlak Benneteket!
Moti!
Nem csodálom, hogy kiakadtál, én is így éreztem volna...de valszeg én vissza sem mentem volna
Annamari!
Csini pocak! Már mindjárt Te is három gyerkőcös Anyuci leszel!
Maryka!
Szép nevek

Isten élesse Gyurikát!
Beze!
Marci jól van??

Jók a képek, amiket múltkor feltettél!
Pruci!
Összejön az a baba, meglásd hamarosan! Férjurad talált munkát??
Barátnődnek szerintem is jobb helye van a kórházban, mint ilyen anyós, férj mellett otthon....nem irigylem, s a babája is nagyon pici még...de nagyoon szurkolok nekik!!!! Minden drukk aranyat ér, ha hisznek benne, én csak tudom!!!
Lillanyuci!
Szépen növöget a Te kicsi bébid is! Neméről lehet tudni vmit??
Boni!
Ti most hol tartotok?? Szedsz vmit, vagy most teljesen spontán csodára vártok?? Bocsi, ha lemaradtam vmiről, most nem vgyok teljesen képben
Sucer!
Új képek Olikáról?? Esetleg közös Ilangocskával??
Panny!
Te hogy vagy???? MIkor mész köv. UH-ra?? Olvastam vhol, hogy mindegy a baba neme most Nektek, ezt megértem ennyi kálvária után, de mégis....van vmi megérzésed????
Kri!
Ti most nyaraltok, ugye??? 9-én mész dokihoz, ha jól emlékszem?? az holnap van!! Várunk nagyon a hírekkel!!!!!
Linusékra kiváncsi lennék! Nem tud vki róluk vmit???Tulipánnal biztos, hogy minden ok, de azért jó lenne biztosnak lenni benne
Most megyek, mert a szeptemberi topikomban még nem "jártam"...gyorsan elolvasom, hogy mi van a csajokkal....aztán egy kis szopit próbálunk, most hogy Marcus oviban kicsit nyugibb van, de már mindjárt itthon van.....
Aludni sokat nem szoktam, de a múlt éjjel jó volt, mert már sikerült két és fél órát egyhuzamban aludnom + még 2x 1-et talán......
Matyi most is csicsikál, holnap újra dokibácsi, kicsit sárgának látom még a szeme fehérjét, szerintem ettől is aluszékonyabb....
ja, tényleg még ezt akartam, aztán lekattanok a szopi témáról:
aluszékony, állandóan alvó babát nem is lehet - szerintem - igény szerint szoptatni, pont azért mert ahogy Angie is írta ébreszteni kell, hogy egyen, nem ő "diktálja" a tempót
Na, metnem...szép napot mindenkinek, s bocsi, ha valakit kihagytam!