csillag: én szinte egész héten mosok, minden nap egy-két adagot. Annyit gondtalanul ki tudok teríteni a teraszra. Amúgy van bent még egy felhúzható fregoli, de mivel a mosógép egy ősrégi darab, hát nem igazán centrizi jól ki a ruhákat. Így bent hajlamosak a ruhák bebüdösödni. Ezért jobbára én is kint tudok teregetni. Van még egy kinyitható féle, amit ki tudok tenni a teraszra elől. De túl sokat nem tudok én se mosni egyszerre. Gyerek mellett pedig...

rengeteg a ruha!
Johi nevében is köszönöm a jókívánságokat
nóna: a férjem rengeteget segített mosogatás terén régen, szinte csak ő mosogatott. De teljesen tönkre van menve a bőre az ekcémától, úh ezért is muszáj volt beruházni. Sokkal sokkal könnyebb. Bár néha vannak rossz futamok - amikor piszkos marad ez-az, de azért jó! Nekünk Bosch van, 12 terítékes, és ezt is gyorsan meg tudom tömni! Persze hozzá a tablettával nem spórolok!
Remélem a kisfiadnál is csak ez a most tomboló egy-két napos lázzal járó járvány ütöttel fel a fejét. Jobbulást neki!
tücsökbogár: én rendmániás voltam, de aztán kolégista lettem, és - én úgy gondolom - Isten gondviseléséből kaptam egy nagyon rendetlen szobatársat ajándékba. Hát az megtanított elviselni a rendetlenséget is akár. Így most nem kaparom a falat, ha valamit nem tudok egy nap alatt befejezni. De szerintem gyerek mellett rendet tartani, lehetetlen, amíg picik. Aztán ha bevonhatók, ha már van segítség, biztos jobban megy majd megint!
Nekünk Verus téli baba volt, és sokat altattuk kint babakocsiban! Nos, én adtam rá egy hosszú ujjú body-t, egy vastag plüs rugit, zoknit, rá az overallt, és vastag sapkát. Aztán alá is, polár pléd, felülre meg vagy két takaró. De idebent nyáron sincs melegebb normál esetben. Egy pamut rugi, amíg csak alszik és eszik, és alá egy body bőven elég. Én sapit se adtam rájuk bent, pedig Vera elég kis kopasz volt
gabicika: kíváncsian várom a képeket!
Erről jut eszembe: megnéztem a lányokkal a 39-37 hetes pocakos fotóimat! Csajok, hát most akkora kb a hasam, mint a lányokkal szülés előtt!

Majd csinálok ebből egy kis összevágott képet, vagy valami ilyesmit, hogy megmutassam nektek is. A különbség csupán annyi, hogy ugye a vége felé, már teljesen kerekedik a pocak, de most még jobbára csak lent... Mi lesz a vége ennek