Sziasztok!
Nati,
Nagyfiamnál és most is én is felemás vagyok.

Nekem is a balban sokkal kevesebb van, sőt az elsőnél el is fogyott belőle. 1 teljes évet a jobb mellemmel szoptattam végig, gondolhatod milyen jól néztem ki a strandon nyáron, az egyik A kosaras volt, a másik meg D.
Pelenka: nálunk az elején az 1es Huggies vált be, most pedig a 2es Pampers. Van egy csomó 2es Tescós pelusom is, csak az még valahogy nagy rá. Nagyfiammal az elején Liberóztunk, aztán Pamperst használtam.
Anya,
Én a 3 hetes babával simán mennék már vásárolni.
A porszívós orrszívótól ne félj, nem fáj nekik, próbáld ki magadon.
Szopi: én is bárhol, bármikor.

Most eddig még csak a Margitsziget volt soron.
Sonny,
Fiad az egyik kedvencem. Annyira jófej.
De minden baba gyönyörű!
És észrevettétek milyen különleges topik vagyunk? Vannak augusztusi, szeptemberi, októberi, novemberi és decemberi babák is.
Ditta,
Gratula a Tesódnak!
Alvós póz csúcs!
Pipal,
Ha szívod az orrát, akkor előtte kicsivel fújj be neki Sterimart. Az feloldja a trutyit és ha van valami, aminek ki kell jönni, akkor ki is fog.
Rólunk: voltunk csípőszűrésen, minden rendben, a fejét nem szereti balra fordítani, na erre kell csak figyelnünk. Kontroll január végén.
És hát lázas volt szegény 1 teljes napot

és 2 hónap alatti babáknál ez nagyon veszélyes. Fél lábbal már a kórházban voltunk, de szerencsére a vér és vizeleteredménye is jó lett és tegnap estére már a láza is lement.
Mindezt a költözés közepén, szinte 1 hét alatt adtuk el a lakást, találtunk házikót, de csak őszre lesz meg, így albérletet is kerestünk, iszonyú szerencsénk volt, már hétfőtől van kulcsunk hozzá, már takarítunk, holnap jönnek a költöztetők, már ott is alszunk majd.
Tehát én egy időre elbúcsúzom

, egyenlőre nincsen internet, már elindítottuk a beköttetést, 30 napon belül kötik be, nagyon jó lenne ha még idén megtörténne.
Amint tudok jelentkezek.
És ami nem szokásom, egy képet is teszek fel