A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Judit: nagyon sok boldog névnapot!!!

Lányok tündériek a babák.Nektek nem fura hogy egy honapja még a pociba voltak?
tegnap kértem időpontot csipő és koponya ultrahangra és 22 .ére kaptam jo hamar nem is gondoltam volna.Volt már valaki?milyen volt?

000kata

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ennyire nem jövök, de mindig akad valami dolog és persze géphez ülni van a legkevesebb időm. Fanni kitölti a napom nagy részét. A maradék időmben meg ellátom a háztartást. Ami a legnagyobb gáz, hogy párommal még mindig nem volt semmi!!! :shock: :roll: , de hogy őszinte legyek annyira fáradt vagyok estére, hogy rá gondolni is nehezemre esik. De ami késik az nem múlik, ugye?

Fanni szépen fejlődik, már kezd belenőni az 56-os rucikba. DE! Nagyon pöttyös szegénykém, tiszta piros folt az gész arca, tarkója, mellkasa. Már nem vagyok biztos benne, hogy ezek tejpöttyök. Voltam vele dokinál, mert az anyagcserevizsgálatunk nem sikerült valami miatt és megint vért kellett venni és akkor mondta, hogy lehet valami allergia lesz. Most egy phenylbutazon krémmel kenem (remélem jól írtam) és meglátjuk lesz e változás.

Éjjel végre már a saját ágyában alszik és van, hogy 7 órát egyhuzamban. Tegnap éjjel 9-kor elaludt és 4kor evett csak, majd utána 8kor ébredt megint és közben a kiságyban aludt. Iszonyat jót aludtam azon az éjszakán!

Vicc, hogy a ball cicimben alig van tej, de állandóan folyik (lehet ezért nincs benne elég?) a jobb meg akkora mint egy sárgadinnye. Egy kicsit felemás vagyok, de remélem ez el fog múlni.

Klarissza
Nem futunk össze egy babakocsis sétára valamikor?

Amint tudok visszaolvasok legalább 1-2 oldalt, de most mennem kell.

Puszi mindenkinek, jó babázást!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Tündériek a babócák!! :)

Juditok Boldog Névnapot! :) (Én is Judit vagyok :) )

Lányok, aki kb. egyidős velünk, Ti hogy oldjátok meg a karácsonyi bevásárlást??? Sajnos Nálunk nincs senki aki vigyázna a picurra. A védőnő azt mondta ne vigyük még az áruházba. Mikor lehet vinni hányadik héten?? Ti mikor mentek?

harivera, Judit
Szép nagy családotok van, Gratulálok!! Le a kalappal! Én mindig 3 gyermeket szerettem volna, most már elgondolkodom.... :wink:
harivera a Mi lányunk is pontosan így hisztizik a fürdésnél, ráadásul a kádunk is pontosan ugyan ilyen. :)

Pelenka ügyben, nálunk is a Libero 2-4 kg-ig vált be. Próbáld azt venni, az a legkisebb. A nagyobból mi is folyunk. :( A Pampers slep and play-t vettem most az se rossz, ráadásul kellemes kamilla illatú, mert kamillás és biztos jó a kicsi bőrének is. A Tescos lilát nekem is mondták már, lehet érdemes lenne kipróbálni, de abból van ilyen pici? Mi még mindig nem vagyunk 3 kg-ok. :( :( Az 56-os ruhák is nagyok még pedig 3 hetesek elmúltunk már!

Nálunk is javulni látszanak az éjszakák, de nem akarom elkiabálni. Kincső inkább a nagy ágyban szeret elaludni még mindig a kiságyban rendre felébred és jön az ordítás. :?

Megyek mert sír! puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
anya1118

anya: akkor neked is Nagyon sok boldog névnapot!!!!!

000kata

Sziasztok!

Eszter írt: Holnap megcsászározzák!!!

Eszter! Nagyon szorítok Nektek!!!

Én például interneten is rendeltem ajándékokat, elsősorban könyveket, de mi voltunk már nagybevásárolni is a két hetes picivel. Kendőben vittem, így neki és nekem is nagyon kényelmes volt!!
Egy csomó hely pedig nagyon baba-barát, bár engem nem zavar a nyilvános helyen való szoptatás sem :D (tegnap a Corában a sportszerek között szoptattam), csak nehogy valaki feljelentsen közszemérem megsértése miatt :wink: :roll: !

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Boldog névnapot a Juditoknak :).

Pelenkaügyben nekünk a Libero ami eddig bevált a midi méretet használjuk.

Csuri, Katuska nagyon édes :D Zsombi is hízik ezerrel, mi is áttértünk a 62-es ruhaméretre.

Anya, mi már 3 hetesen vittük magunkkal Zsombit a bevásárlásokra, mert mi se tudjuk kire rábízni. Nem lett semmi baja

:wink:

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Eszter szurkolok értetek!!!

Nati egyenlőre nem nagyon tudunk kimozdulni ugyanis picifiam utálja a babakocsizást csak az autósülést szereti autóban lehet az jobban ráz!

Mátyáskám még mindig 3 óránként eszik. Éjszaka azért már néha alszik 4 órát is, de akkor tutti legközelebb 2 óra múlva kér enni még jó, hogy van mit érdekes, hogy a cici hogy tud alkalmazkodni a gyermek igényeihez :lol: Drágaságom eddig 1800 grammot hízott pont mint a tesói.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Anya 1118!
mi két hetesek voltunk amikor elkezdtem kiszoktatni!Először úgy hogy beöltöztettem és kinyitottam az erkélyajtót.Elsső nap 5 perc,köv nap 10 aztán negyed óra és utánna már lememntünk kicsit sétálni!Ha jól beöltözteted nem szabad hogy baja legyen.Mi úgy szoktuk hogy bady,tipegő,kispulcsi polárnaci,overál 2 sapi.És az overált még jó betakargatom!Ez nálunk bevált!!!
mné zsuzsi

Eszter: Drukkolok nagyon,majd irj ahogy tudsz!!!

000kata

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket!!!Jól esik hormonális lelkemnek... :) Én is sok boldogot kívánok minden Juditnak!

Csuri, gyönyörű ez a lány!!!Nagyon édes!!Milyen jól tartod :wink:

Eszternek nagyon szorítok holnap!!!!!

Anya-Judit, én jobbára a netről rendelem az ajándékokat, egyszerűen képtelenség megvásárolni az összeset boltokban, a sok gyerek miatt is, meg a család is hatalmas...így sokkal kényelmesebb!Azért néha kiruccanunk egy-egy bevásárlóközpontba, kell a lelkemnek néha hogy emberek között legyek, meg hát a hangulat miatt is...Blanka ilyenkor babazsákban lóg rajtam, így jobban elszeparálom a többi ember elől. (amúgy 2 hetes volt mikor először elmentünk vele)De nem időzünk ott sokat, míx. másfél-2 órát.

Klarissza, nagyon helyesek a fiaid!
Nem is tudom mi lenne velem, ha Blanka nem bírná a babakocsizást. :roll: derekam bánná asszem a legjobban...

Pelenka:nálunk a lányoknál a Pampers, a fiúknál a Libero vált be!(fordítva mindig előfordult, hogy kifolyott a cucc a pelusból)Blanka most a Pampers 2-est gyűri.

Csuri, most olvasom, ugyanazokat írtuk a vásásrlásról. :) ügyi vagy a sportszerek közti szoptatással, én a próbafülkében szoktam ha muszáj.

Mi ma voltunk mázsálni (nem mértem mióta hazahoztuk). Nos a doktornő dobott egy hátast, kerek 1 kg-ot hízott a csaj :shock: a hazajöveteli súlyához képest. Most 4kg 30. Na de lesz ez még így se. Nemsokára úgyis jön az az idő, mikor lassulni kezd a hízás...

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Eszter mennek a drukkok.

Harivera, édesek a kis jövevények :lol:

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Eszter! Nagyon drukkolok én is a mai naphoz, végre már Te is babázhatsz! Várjuk majd a híreket Rólatok!

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Eszter írt:

"Megszületett Júlia 8:55-kor. 3400g, 53 cm, mindketten jól vagyunk!"

Gratulálok itt is!!!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Eszter! Sok szeretettel gratulálok Nektek, mielőbbi felépülést és sok-sok tejcsit kívánok! :D :D :D

Kép
Kép
katinka31

Eszter, nagyon sok szeretettel gratulálok Julcsikához! Örülök, hogy végre eljött a nagy nap! Sok tejcsit kívánok, és gyors felépülést is persze!

Vera: nagyon édes kis szőrmókok :) Gondolom a gyerekek nagyon örültek!

Most rohanok vasalni, de dobok fel mosolygós képet!
Kép Kép Kép

Judit
Kép
sonny

Eszter! Gratulálok nektek, és sok-sok tejcsit kívánok!

Kép
Kép
kri29

ÉLJEN ÉLJEN! ESZTER NAGY GRATULA KIS JULCSIKÁHOZ!!!

Mi elvagyunk, tegnapra a gyógyszerek miatt, amiket szednem kell a műtét óta majdnem elfogyott a tejem. Ill. lehet h a manó is többet akar már. Na de pánikszerűen újra fejni kezdtem, így reggelre okes lett!

Kata, nem szoktattam én, magától szokott a kiságyába... csak hasra raktuk, azóta okés. de nappal egy perc időt nem hagy :) Na ma kipróbáljuk a pampers-t.

Nati, nekempont ugyanigy vannak a melleim. A bal folyton ereszt, így szopira kevesebb is marad benne, a másik meg szétdurrant (ugye kiv tegnap)

Kép
pipal

Sziasztok!

Mi is jól megvagyunk, a picurka szépen gyarapszik. 3650g mal jöttünk ki a kórházból, most 4430 g ok vagyunk, és még nincs 3 hetes.

Pelus: Nálunk a lila tescos pelus és a huggies vált be, de abból a 3-as. A pampers nem gumis az nagyon rossznak bizonyult. A kórházban liberót kapot, az is jó volt.

Próbálok majd új vonalzót feltenni, meg többet jönni. Sajna a két gyerek igencsak leköt, nem nagyon van időm, csak fözök, jövök megyek, a takarítás is csak tolódik.

Naysa
Kép Kendra Kép anyával Kép Tesók: Adela és Kendra
naysa

Eszter!

Nagy nagy gratula Julcsi babához!!!

Várunk mielőbb vissza. :D És persze a képeket is :)

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok

Elöször is nagyon nagy gratula Eszternek Julcsikához, Sok-sok tejcsit neki! :lol: :D

Utolag is sok sok boldog névnapot kívánok a Juditoknak! :D

Pelenka: mi most a pampers 2-est használjuk nekünk idáig bevált, vettem lila tescosat is de még azt nem próbáltam ki. A nagyobbik lányomnál jó volt szerintem most is be fog válni , szerintem is olyan mint a libero ez is gumis hátul. A huggies nálam nem vált be se most se az első gyereknél ugyhogy azt hanyagoljuk.

Mi ma vagyunk 3 hetesek a súlyunk pedig 3680g. 3050g-mal jöttünk ki a kórházból egész jó súlyban van. :lol:

A tegnapi napunk szörnyű volt. Du 1-től csak kézben aludt 5-5 perceket, ha megpróbáltam lerakni akkor elkezdet ordítani. :( A fürdés is elmaradt mert pont akkor aludt egy kicsit és nem akartam zavarni , de utána már 11 is elmult mire elaludt, a nagy sem akart aludni ugyhogy volt éjfél mire eljutottam zuhanyozni . :cry:
Reggel meg kelni kell 5:30 kor mert kelteni kell a páromat, ja és persze éjszakai evés is van 3 körül. :) Ugyhogy most eléggé hulla vagyok, most megyek is pihizni egyet mert kivételes alkalom van és mind a két csajszi alszik. Hogy meddig azt nem tudom. :)

Majd jövök még sziasztok
Vendég

Eszter sok szeretettel gratulálok JULCSIKÁHOZ! Sok tejecskét!

Kép
katica_75

Eszter: Gratulálok Julcsi babához.Sok sok tejcsit és mihamarabbi felépülést!!!

Naysa: nagyon édesek vagytok a képen.A 2 tesó is nagyon édes együtt :lol:

Sonny: nagyon tündériek a képek édes nagyon ahogy nevet,már tudatosan nevet vagy csak elkapod a pillanatot?

Képzeljétek már 2* nevetett Kevin hangosan álmában,olyan tündéri volt :lol:

Az esténk nagyon rossz volt nagyon fájt Kevinnek a pocija bármit csináltam csak orditott és feszitette magát.ugy sajnáltam :cry: :cry: :cry:

000kata

Először is Mi is sok szeretettel gratulálunk Eszternek és nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunk az egész családnak!!!! :)

Másodszor Köszönöm a névnapi köszöntéseket!!! :)

Most már teljes a csapat? Mindenki megszült??

Köszönöm a vásárlós tippeket. Azt hiszem Mi is elmegyünk, max apa megvár a kocsiban, de pl. ha a nagy babakocsival megyünk szerintem semmi baja nem lehet majd jól eldugom. :) Meg este megyünk amikor kevesebben vannak. Éjfélig nyitva lesz az áruház.

harivera. igen láttam a kórházi fürdetést én is. bár az enyém a lógva fürcsit élvezi. csak ezt az ülőset nem. Édesek a malackák. régen nekem is voltak és fialtak rendesen. Nagyon cukik. :)

sonny, naysa gyönyörűek a gyerekek!!! :)

szaszi 79
Együtt érzek veled. Sajnos Nekem mióta hazajöttünk minden napom olyan, mint amit leírtál. Talán most lett picit jobb, de most is pl. 9 óra óta fent volt most aludt csak el fél3-kor. :( Sokszor az éjszakánk is ilyen. :( Szerintetek a nemalvástól nem lesz baja???

kata
szintén együtt érzek veled!!! Most már tudjátok miről írtam az elején. :( Annyira rossz!!! :( Nálunk minden nap ez van. :( És kapja az espumisant , tornázunk stb... A védőnő 2-3 hónappal kecsegtet. :( Szegény lánykám.. :(

most nézem ez a vonalzó a napokat nem is számolja????? :shock:

Kép
Kép
anya1118

Eszter! SZívből gratulálok, minden jót Nektek!

Mi sajnos nem vagyunk jól. :(
És költözködünk is, elég nagy a káosz körülöttünk ...

Vigyázzatok a babákra!!!

KépKép
dreika

Sziasztok!

Eszter!
Végre!! :) Jól megváratott Julcsika! Sok boldogságot nektek!!

Pelus: volt pampers, libero is, én az utóbbira szavazok!

Ma volt az első olyan éjszakánk, hogy nem kelt fel 3 óránként, hanem lehúzott 5 órát.... :) Hú, de jól esett ennyit aludni egyben!! :) Remélem lesz ez még jobb is!

Vásárlás: én ma elszabadultam a hugommal vásárolni, anyukám volt a picivel, a nagyok ovi-suliban voltak. Sikerült letudni az ajándékok 80%-át, sőt a bébikém ma délután 4 órát aludt, és így mindet szépen be is csomagoltam, és eldugdostam! Csak megtaláljam, amikorra kell! :lol:

Ja, és képzeljétek, a hugom is ma produkált egy pozitív tesztet! Szóval nagyon örülünk! :)

Dreika!
Kitartás a költözéshez!

Naysa!
Kendra gyönyörű! Milyen kis pufók! :) Ja, és a tesó is szép!

Sonny!
Nálunk is vannak már iylen mosolygások! :)

Dobok két képet:

Kedvenc alvós póz: Kép

és egy friss, mai kép: Kép

D.

Kép

Kép
ditta76

Dreika, sajnálom, hogy nem vagytok jól, mi a baj? :(

Kép
Kép
katinka31

Ditta : nagyon tündériek a képek föleg az alvós póz,nagyon édes :lol:

000kata

Dreika mi a baj? A költözéshez kitartást kívánok.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Vera!
Köszi.... :) A kis állatkák is cukik! :)

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Vera, jók az állatkák valóban, csak meg nem jutottam odáig, hogy reagáljak. Mi lesz velük?

Dreika, mi a gond? Költözéshez valóban sok erő kell, főleg így a picikével...

Ditta, szupik a képek, milyen nagyfiú már!!!

Mi továbbra is pelenkatesztelésben vagyunk, de hiába, mindenből kifolyunk. Ha hason vagyunk elől folyik, ha háton akkor hátul, ha oldalt, akkro a comboknál... Bármelyik fajtából :( Igazából tegnap jó napunk volt ilyen szpból mert mindig elkaptam, hogy mikor kakil, és rögtön cseréltünk, mert bizony elég 5 perc, és már kinn van minden a pelusból... De a pisit nem tudod ugye elkapni, uh állandóan tapizom a gyereket :D

És ma 8 órát aludt egybe, és mindezt éjjel! Jó hát előtte este csaptunk egy többórás hangoskodós murit, de aztán eccercsak kidőlt és fel se kelt reggelig :D

van akinek horkantgat a babája? Olyan mintha időnként tök hurutos lenne, a nózijából ifőnként kiszívunk némi beszáradt taknyot (bocs), de reggelente tök hurutosan veszi a levegőt. De orrszívóval sem jön nagyon ki, mintha túl mélyen lenne, garat alatt... Ez szerintetetek tényleg hurut, vagy ilyesmi előfordul ilyen korban, és normális és majd kinövi?

Na megyek dolgomra mielőtt felébred (mert azóta megint alszik a drágám, csak felkelt peluscserére meg reggelizni :D)

Szép napot!
Pipal

Kép
pipal

ditta gyönyörű fiad van! :) Szuper az alvós kép!!!

dreika Jobbulást nektek!!! A költözéshez sok-sok türelmet!!

Lányok segítsetek! Szívinfarktust fogok kapni. :( Valaki használ Angelcare AC300-as légzésfigyelőt?? Na Mi igen és sajnos már többször tévesen riaszt. :( Ma reggel is. Borzasztó volt!!!! Én még most is remegek az idegtől. :cry: Segítsen aki tud, miért csinálja ezt Velem???? :( 4-es fokozaton van már, de még így is. :( HELP!!!!

pipal Kincső is nehezen vesz levegőt, bár most sajnos szerintem elkapta a náthát amit apukája hozott haza. :( Vettünk porszívós orrszívót , de Én nem merem szívni vele neki. Ti ilyet használtok? Nekem a doki néni mondta, hogy ilyet vegyek.

+ egy kép :)
Jé, még egy baba és akkora mint Én. :lol:
Kép

Kép
Kép
anya1118

Anya: juj szehény.Nekünk olyan van ,még nem riasztott sehogy de éjszaka nem is használjuk mert mellettem alszik.Lehet állitani az érzékenységet nekünk az 3ason van.Nekünk azt csinálta hogy magátol elkezdi a kattogo hangot pedig le volt kapcsolva a tikk hang,de én már ettöl frászt kaptam és ugrottam ki az ágyból.
Nem tudom mitöl lehet jol van berakva a kiságyba a készülék ,elég erös az elem?és renden sipol elötte meg a kattogo piros jelzés?
juj ugy sajnállak én is biztos frászt kapnék.
Nagyon édes a kép a babával,majdnem egyformák a méretek :lol:

pipal: a liberó azért jo mert beszivja és nem engedi kifolyni nekünk még soha nem folyt ki,egyszer csak a pisi.A legkisebbet használod?jol elkell igazitani a combjánál a gumit aha kisebb a combja.Vagy a huggiest probáltad?elvileg az is nagyon jo hogy nem engedi kifolyni

000kata

Anya: nekunk nem angelcare van, de régebben már topikokban olvastam h angelcare-t jol be kell allitgatni (erzekenyseg meg nem tudom meg mik vannak), kulonben sokszor riaszt tevesen...

Orrszivo: igen porszivosra csatlakoztathato van, és hasznaltuk. Nem kell felni tole, de probald ki elotte magadon :)

Kata: pont a éibero es a huggies amivel kezdtuk. És hiaba rendezem el tok gondosan, akkoris kifolyik... :(

Kép
pipal

Sziasztok Lányok!

Nagy-nagy gratula Eszteréknek! Julcsika sem siette el a dolgot. Gyors felépülést és sok-sok tejcsit!

Olvasgatlak ám Titeket mindig, csak egyszerűen nincs időm írni.
Nagyon szépek a babák, öröm nézegetni a fotóikat.

Minden Juditnak boldog névnapot utólag is!

Most Ádámot megszállták az álommanók és így kaja után bealudt, ami ritka, még éjjel sem szokott összejönni.
Tényleg a Ti babáitok mennyit vannnak ébren? Az én Ádámom van hogy egész délelőtt, utána persze délután meg nagy szunyálás van.
Sajnos a hasfájásunk még mindig tartja magát, olyan mintha az Infacol már nem igazán használna. Neketek van vele tapasztalatotok?
Ádám nagyon mohó, néha annyira kapkod szopizás közben, hogy szerintem az akkor benyelt levegő kínozza később. Sokat is eszik, 120-180 g-ot 3 óránként.

Pelus témában nekünk a Libero vált be, most már a 2-est használjuk. A Pampers nekünk túl vékony, nem bírja a terhelést.

Anya!
Nekünk is Angelcare légzésfigyelőnk van, de 301-es. Az első hetekben nekünk is bejelzett 2x, amitől a szívem nekem is leállt. Akkor Ádámot is nagyon nehzen ébresztettem fel. Szerintem túl meleg volt neki a szobában és nagyon mélyen aludt.
Sajnállak, mert tudom, milyen rossz érzés.

teszek fel tegnapi képeket:
Kép

Kép

szép napot Mindenkinek!

Eszter

Kép
ske

Eszter, szeretettel gratulálok!!! Sok-sok erőt és kitartást, kívánom, hogy legyen elegendő tejecskéd s szépen gyarapodjon Julcsika!

:) Nagyon szépek a babák, gyönyörűségesek! Jó látni, ahogy kikerekednek :D
Vera, tündériek a kis jövevények! Gondolom, van öröm a családban a karácsony előtti gyarapodásnak :lol:

Pipal, nálunk is vannak horkantgatások... sőt. Van, amikor szabályosan nyüszít álmában Bendegúz, mint egy kiskutyus, ezt annyira borzasztó hallani. Ehhez társul rángatózás, amitől szintén szívbajt kapok, kámpicsorodott ábrázat, hüppögés... Azt mondják álmodik, na de hát ez nagyon rémisztő. Ilyesmi másnál előfordul?
Ami még engem aggaszt mostanában az, hogy Bendegúz nagyon sokszor nézi a feje fölötti "semmit". A pocakomban a bal oldalán feküdt (ez meg is látszik a kis fülén, azóta már sokat változott, de mintha elfeküdte volna :) ). Szóval gyakran a bal oldalára fordul, hiába fordítom jobbra, akkor is átpördül és néz néz néz felfelé. Másnál is megvan ez a fölfelé bambulás? Rákérdeztem a védőnőnél, de akkora baromságot mondott, hogy majdnem sokkolt a dolog, s utána hozzátette, hogy ezt majd el fogja hagyni idővel... No, de hát már most volt tegnap 7 hetes a kis Gusztikánk.

Olvastam többetektől, hogy van, akinek a babája 5 órát is, sőt 7-et is képes aludni. Tegnap Bendeguszti is aludt több, mint hat órát, kihagyott egy szopit, hát nagyon pihentető volt :) :) :)

A légzésfigyelővel kapcsolatosan, nekünk is van, és figyel a sarokba, mert pont ezekért a téves riasztásokért gondoltam úgy, hogy ne sokkoljon bennünket a pityegésével. Ugyanakkor sokan gondolják, hogy inkább egy téves riasztás, mint, hogy egyszer is gond legyen.

:) Mennem kell babázni!

Utána jövök néhány képpel :)

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Zsé
Én érzékenyebbre állítottam be a légzésfigyelőt, mert nálunk is volt riasztás. Olyan piciket mozog Fanni, hogy azt nem érzékelte. Már jól működik így 4-5 közötti érzékenységre állítva. És egy jó tanács, hogy ne éjszaka próbáljátok ki, hanem inkább a nappali alvás alatt.

Eszter
Jó babázást!

Ske
Mi Sab simpex cseppeket használunk, de próbáltuk már az espumisan cseppet is. Bár hatóanyagban állítólag mind ugyanaz, de mégis van ami bejön van ami nem. Ki érti?

Anya
Én azt tanácsolom neked, hogy türelmesen ülj le az ágy mellé mikor alszik a pici és figyeld a légzését. Ha lélegzik és mégis beriaszt a cuc, akkor nincs elég érzékenyre állítva. Én is ezt tettem, bár lehet hülyének néztek érte.

Pipal
Én is azt hittem taknyos Fanni, de megnyugtattak, hogy csak nyállal kevert anyatej jut az orrjáratba, mert mohón eszik. Én le szoktam szívni, ha sikerül, de van hogy tényleg mélyen van.
Nekünk a pampers jött be, mert a liberoból nekünk is kifolyt a pisi. Kakival kapcsolatban nem tudok mit mondani, mert kb heti 1x van csak.

Klarissza
Kár, hogy nem szeret babakocsizni. Mi autóban nem ültünk még a hazajövetel óta, így nem tudom szereti e majd. De kiderül 18-án, mert megyünk pestre 6 hetes kontrollra, egy kicsit izgulok is, mert 5re megyünk, pont evési idő, de lehet itthon jól megetetem egymás után többször és akkor ki kell bírnia azt a rövid időt.

Kaki
Nálatok milyen gyakran van? Mert nálunk múlt hét pénteken volt utoljára. És előtte is kb ez a gyakoriság volt. Védőnő és doki is azt mondja ez normális, mert hasznosítja az anyatejet.

Vásárlás:
Mi minden nap megyünk sétálni 1-2 órára és így minden nap próbálok beszaladni 10-20 percre valahová szétnézni, vásárolni ajándékot.

Varratok
A gátsebek varratai nektek már felszívódtak? Nekem még van 1, a legbelső ami ragaszkodik hozzám.

Tejpöttyök
Fanni arca és mellkasa is nagyon brutálul néz ki még mindig, sőt egyre csúnyább szegénynek. Valahol már teljesen ki van cserepesre száradva a bőre. Van még valaki hasonló helyzetben?

Mi sajna még mindig nem költöztünk, de ha 23-án lesz kész a lakás akkor tuti pakolok! Már annyira várom!

Vera
Cukik a malackák!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Nagyon édesek a babák :D :D :D

Pipal, Zsombi is szokott horkantgatni, illetve a reggeli takony is megvan. Nekünk elektromos orrszívónk van eddig bevált. Használat előtt azért kipróbáltam magamon :)

Ske, mi is Infacolt használunk a hasfájásra. Nállunk bevált, de azért előfordul hogy sír egy-egy pukizás alkalmával.:oops: Én ilyenkor meg szoktam tornáztatni, hogy könnyebben távozzon a levegő a hasából és ez bevált. Utána mosolygás van.

Anya, a mi légzésfigyelőnk is a sarokban áll a fölösleges riasztások elkerülése miatt.

Most megyek mert sírás van

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Tegnapi meztelenkedős :)

Kép Kép Kép Kép

Zsemlye - Anita
zsemlyécske2

Légzésfigyelő:
nekünk semmi gondunk nincs vele, ugyanis nem használunk...... :wink:
Minden gond nélkül elvoltunk nélküle az első két gyerkőccel is, most is én vállaltam magamra a légzésfigyelő szerepét! Arra meg nincs szükségem, hogy a téves riasztások miatt az infarktus kerülgessen nap mint nap!

Itt milyen szép gyerekek vannak!! :shock:

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Nati,
Nagyfiamnál és most is én is felemás vagyok. :roll: Nekem is a balban sokkal kevesebb van, sőt az elsőnél el is fogyott belőle. 1 teljes évet a jobb mellemmel szoptattam végig, gondolhatod milyen jól néztem ki a strandon nyáron, az egyik A kosaras volt, a másik meg D. :shock: :lol:

Pelenka: nálunk az elején az 1es Huggies vált be, most pedig a 2es Pampers. Van egy csomó 2es Tescós pelusom is, csak az még valahogy nagy rá. Nagyfiammal az elején Liberóztunk, aztán Pamperst használtam.

Anya,
Én a 3 hetes babával simán mennék már vásárolni. :)
A porszívós orrszívótól ne félj, nem fáj nekik, próbáld ki magadon. :D

Szopi: én is bárhol, bármikor. :D Most eddig még csak a Margitsziget volt soron. :)

Sonny,
Fiad az egyik kedvencem. Annyira jófej. :D :wink:

De minden baba gyönyörű!
És észrevettétek milyen különleges topik vagyunk? Vannak augusztusi, szeptemberi, októberi, novemberi és decemberi babák is. 8)

Ditta,
Gratula a Tesódnak!
Alvós póz csúcs! :lol:

Pipal,
Ha szívod az orrát, akkor előtte kicsivel fújj be neki Sterimart. Az feloldja a trutyit és ha van valami, aminek ki kell jönni, akkor ki is fog. :wink:

Rólunk: voltunk csípőszűrésen, minden rendben, a fejét nem szereti balra fordítani, na erre kell csak figyelnünk. Kontroll január végén.
És hát lázas volt szegény 1 teljes napot :( és 2 hónap alatti babáknál ez nagyon veszélyes. Fél lábbal már a kórházban voltunk, de szerencsére a vér és vizeleteredménye is jó lett és tegnap estére már a láza is lement. :)
Mindezt a költözés közepén, szinte 1 hét alatt adtuk el a lakást, találtunk házikót, de csak őszre lesz meg, így albérletet is kerestünk, iszonyú szerencsénk volt, már hétfőtől van kulcsunk hozzá, már takarítunk, holnap jönnek a költöztetők, már ott is alszunk majd. :)

Tehát én egy időre elbúcsúzom :( , egyenlőre nincsen internet, már elindítottuk a beköttetést, 30 napon belül kötik be, nagyon jó lenne ha még idén megtörténne.
Amint tudok jelentkezek.

És ami nem szokásom, egy képet is teszek fel :lol:
Kép

KépKép
dreika

Erika
örülök hogy rendeződtek a dolgok és lement a láz. Várunk vissza mielőbb. Szuper a kép :D
Zsé
milyen kis huncut már Bendeguszti!
Nati
hugomnak pont ilyen a kisfia! heti 1x kakilt, de szépen fejlődött, és neki is azt mondták h. jól hasznosít. :) most 10hós már eszik mindent és már gyakoribb a dolog.
Ske
Ádám milyen nagyfiús!
Ditta
Ágoston is csodaédes! Hogy tud így aludni? :)
Anya
nekünk is ac. légzésfigyunk van, de még soha nem riasztott. Sztem nincs jól beállítva. Elég megbízható ez a márka nem hiszem h. ha el van találva az érzékenység akkor össze vissza riasztgat.
Alvás:
írígy vagyok azokra akik 6-7 órákat alszanak éjszaka...Léna max 4 órát bír ki, így kelünk rendületlenül :) de mivel öreleglány már a pocija nem fáj legalább. És a bukások számát is leredukáltam amióta éjjel is büfiztetek újból.Evés közben is megállunk büfizni 3-4x is , aki pocakfájós annak sztem érdemes kipróbálni.
Pelus
vettem teszkós' lilát, és valóban egész jónak tűnik.

És egy mai nőcis kép, :lol: Léna a tundra lánya: Kép

Kép
katica_75

Most csak 2 képpel jövök, Apát nélkülöző időszak van nálunk, épp indulunk fürdeni. Még jó, hogy Lili már tök sokat tud segíteni és élvezi is. :wink:

Kép Már szeretek fürdeni

Kép Játék közben

Jó éjszakát!

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok.

elegem van. Egy kicsit sok ami mostanság történik velünk velem és Izával!!!!

hétfőn vagy lehet már holnap megint megyek be vele kórházba. Ma délután 2x görcsöt kapott és utána kis idő mulva meg egy picit rángó görcsözött. Telóztam a bókayba és mondták ha nem ismétlődik meg akkor felesleges bemenni mert úgy sem csinálnak vele semmit de hétfőn menjünk. Eddig hála semmi. De ma mellettünk fog aludni és sztem mi meg nem. Azóta is figyelőú szemek rajta. Én most eszem azért tudtam jönni egy kicsit.

a görcs olyan volt hogy pihent és egyszer csak furcsa hangot hallatott, szemei kikerekedve és elrévedve. Nem fennakadva hála csak távolbanézően nézett. keze nem ökölbe hanem csak az ujjai voltak görcsösen behajlítva és mikor felemeltem az egész testén éreztem a görcsöt. Rémísztőőő.

de látom kihalt a topik is

harivera
Budapest XXI. kerület

Hú, Vera!
Ez tényleg ijesztően hangzik!!!!! Remélem nincs semmi komoly baj!
Szorítok Nektek!!!!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Vera, nagyon szoritok értetek, hogy ne legyen semmi gond!!!

Valóban kihaltunk, enyémgyerek épp alszik, hamarosan kelni fog. Tegnap este annyira nyügi volt, total kivoltunk már a végére, de végül csak elaludt...

Na mennem is kell!

Szép napot!
Esős vasárnap, de mi akkoris megyünk sétálni!!! :D

Kép
pipal

Sziasztok!

Vera, ezt olvasni is rossz, remélem semmi komoly.:?Szorítunk nagyon, hogy minden rendben legyen.

Nállunk is elég nyügi napok vannak. :shock:
Megyek is mert bömbi van.

Üdv:
Kri

Kép
Kép
kri29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?