Sziasztok!
Eszter, jó, hogy itthon vagytok és minden OK!

Julcsika nagyon szép kislány!
Anya, nagyon édes és nagyon csini a 4 hetes Kincső!
Honey, a Te Bettid is nagyon szép, látom, Nálatok is vannak hurkák rendesen.
Kati, nagyon szép család vagytok!

Jó, hogy Te is jelentkeztél!
Melaszka, Marci is helyes kissrác.

És mi is szoktunk kékben pompázni, ilyenkor Apa Kisfiamnak hívja Natit.
Nálunk ma nagyon jó volt az éjszaka, bár nehezen aludt el Nati, de a 9-es kaja után csak 3/4 4-kor kelt, utána meg fél 8-kor. És aztán csak fél 12-kor kért enni.

Pont tegnap aggódtam, vajon eleget eszik-e, hát, gondolom, ha éhezne, nem aludna ennyit.
Azért aggódtam, mert pár napja Nati behisztizik a cicin amikor már nem jön belőle olyan könnyen a tejcsi. Egyébként is csak max. 10 percig eszik, de most ha egyszer abbahagyja és elengedi, akkor ha már nincs eléggé tele, képes akár sírni is rajta. Pedig még van benne (nem túl sok), csak egyszerűen lusta szívni. Bezzeg a másik, teli ciciből enne a kis huncut, de egyelőre még bevált az egy mellből szoptatás, meghát ugye akkor a végét sosem szívná ki, ha áttenném. Valaki találkozott már ilyennel? Ha meg eleget eszik, akkor miért sír a cicin? Csak felhergeli magát, hogy nem jön?
Mi az 1 hónapos kontroll óta nem láttunk mérleget

, a múlt héten nem ért rá a védőnő, szóval gőzöm sincs, mennyit eszik Nati és hol tartunk súlyilag. A fürdőszobai mérlegre szoktam ráállni nélküle és vele, de azzal csak max. azt tudom ellenőrizni, hogy gyarapszik-e a súlya, az meg rendben van.
Én ma megyek 6 hetes kontrollra (milyen kis pontos vagyok, épp hat hete szültem

), remélem, minden rendben lesz. Meg a további védekezésről is beszélnem kéne a dokival

, bogyókat nem szeretnék szedni, az tuti.
Na, megyek, mert lassan jönnek a babakötvénnyel kapcsolatban az Aegontól, addig még kajcsizni is kéne, de Nati még laszik.
Üdv,
Katinka