[quote="laki papné"]B írta:laki papnéocsássatok meg, nem kötözködni akarok.
A "nagy csomag" a lába között segíthet helyrehozni az esetleges csípőgondokat, mielőtt fél vagy egy éves korában kell terpeszbe kötözni. Mosódióval mosok, ecettel öblítek, napfénnyel fehérítek, és a híg anyatejes vígan kifolyik a szuper nadrágpelenkából is...
Másrészt én fogok venni mosható betétet, mert nagyon zavar az eldobható (azt a kupacot se szeretném a kertem végibe). Én különben 24 éves korom óta kétévente egyszer menstruálok két gyerek között.
Bibi, nem lesz Lilládnak túl nagy sokk, hogy szinte egy időben a testvére születésével "kidobjátok" otthonról??? (Nem bántani akarlak, de szándékosan fogalmaztam ilyen durván, egy elsőszülöttnek nagyon durva, amikor kistestvére születik)
Manó, Isten adjon vígasztalást nektek, különösen a Nagyapádnak!
szerinted durva, hogyha szeptemberben megszületik a tesója, és fél év múlva (nem kötelező jelleggel, ha megy megy, ha nem, nem ,és csakis fél napra) gyerektársaságba adom ??? ...
nekünk messze van a rokonság mindkét részről, Lilla a nap 24 órájában csak velem van ...és látom, mennyire nem elég neki, amennyit így a növekvő pocakkal gyerektársaságba tudom vinni (nincs játszótér, nem tudunk napi szinten pikk-pakk hasonló korú gyerekek között lenni ... egy új részén lakunk a településnek, csak autóval tudok mozogni, minden messze van ... és egyre kevésbé férek be a kormány mögé ...
és ráadásul szeptemberben, ha megszületik Brumika, nem megyünk majd sehová jó ideig, mert a kicsit nem lesz kire hagynom (nem is tenném), Lillát meg nincs, aki nap közben elvigye majd, hogy egy kicsit hasonló korúak között legyen ... ő egy ilyen gyerek: imádja a gyerektársaságot, én már most vagyok elég neki
de igen, ez nagyon sok fejtörést okozott már nekem, és még fog is: szeptebmbertől beszorulunk egész télre a lakásba, mert a kicsivel télen, amikor betegség betegséget követ, nem szívesen megyek majd játszóházba, meg zenebölcsibe, leghamarabb februárban, de inkább márciusban gondolom, hogy mozdulni tudunk ... addigra pedig teszünk egy próbát az ovival: ha tetszik neki, miért ne járna ???
Anna: azért azt te is elismered, hogy nem te vagy az átlagember, és nem az az általános, ahogy ti éltek ... ez egy nagyon tiszteletre méltó életforma, de nem ez a mai magyar valóság ... és nagyon felháborít, amikor olyan anyukák, akik tényleg nap-nap után szennyezik a környezetet, nem figyelnek semmire, gyártják a szeméthalmokat, és amikor születik egy gyerekük, akkor hirtelen jönnek azzal, hogy mennyire szennyezi a pelus a környezetet ... majd akkor tudom ezt elfogadni, ha valaki tényleg úgy él, és gondolkodik, mint TE : az ilyen szülőtől, aki folyamatosan gondol a környezetre, el tudom fogadni, hogy tényleg zavarja ez a téma, és nagyon tisztelem, ha hajlandó ennyi gyerek mellett, szinte folyamatosan kakis pelust mosni !!!
Szóval: szándékosan nem neked címeztem azt az üzit, elnézést kérek, ha magadra vetted ... én sajnos túl lusta és kényelmes vagyok a kakispelus mosáshoz

... de legalább beismerem

:):)