A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo, hű, értem... nekünk is vannak diáink, több még a szovjet időkből, azok is elég furák.
Idő: hát nekem az, hogy nincs kánikula, mindent megér, de tudom, egyedül vagyok vele.
irina

:lol: :lol: Kaqk, Promod, és volt még pár darab. :lol: :lol:

Installálom :lol: :lol:

Most fejeztem be a vasalást. Majd hamarosan tanulok még.Egészen fittinek érzem most magam.
Jól esik ez a hűvös idő. :lol: Ma már több víz távozott, mint eddig. Kezd normális kinézetem lenni. :lol:
dmaggie

Irina, látod, azért nem vagy egyedül. :wink: :lol:

Érdekes az idő, reggel még egy kis könnyű nyári ruha volt rajtam, most meg majdnem fázok. Azt hallottam, hogy hamarosan megint trópusi idő lesz. :roll:

Csak azt sajnálom, hogy a fiúk strandra akartam ma du-n menni, de így nem jött össze nekik.
dmaggie

Igen en is lattam itt egerben egy cukit, meg egy feher kabatot... ( esett az eso, nem afyon volt hova menni....igy a bev.kp, mellett egy atszohazban tomboltak vacsi elott a csajok.
..na majd hv-n ha lesz meg akcio akkor lehet elmegyek szetnezni....a forumba, oda nem jutottam meg el.

KépKép
kaqk
Debrecen

Ó, ti még Egerben vagytok?

Szerintem lesz még akció, sőt talán másokat is leakcióznak.
dmaggie

Még? Tegnap jöttünk. :-), majd pénteken megyünk haza....a tervek szerint, de ez a szalloda nagyon nem jott be, en mar tegnap fordultam volna vissza. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Mi a baj?

Nagyon sajnálom. :cry:
dmaggie

Jó reggelt!

Kaqk, mi volt a probléma?

Maggie, jól haladtál este?

Az első nagy nyári reggelünkből nem lett semmi, mert G. ébresztője megszólalt, és valahol két szobával arrébb lelt rá. Felébredt persze mindenki :x

:arrow:

Kép
vindolanda

Rugó óvodába akart menni :roll:
Elmondása szerint hiányzik neki egy kék szállítós autó és a kislányok.

Holnap meg az egyetemre kell mennem. Tanácsülés lesz (doktori), Rugóra addig a barátnőm vigyáz.
Este meg jön hozzánk a kisebbik bátyám egyik lánya, két napig nálunk fog nyaralni. Rugó már nagyon várja.

Délután majd elmegyünk szerintem a játszótérre, ha felszárad. Elsuhanunk az ovi kerítése mellett is.

Hív.

"A fiúk a kislányokat szeretik. A kislányok a fiúkat. Így van ez. Anya, szeretlek, mert lány vagy." - mai monológ.

Kép
vindolanda

Rugo...de draga..es milyen kis okos meglatasai vannak.....

Semmi nagy gond, csak a szalloda kisse le van maradva a fejlodesben...Ami kisse megnehezit dolgokat, de sebaj! Mi akkorvis jol erezzuk magunkat!..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Pl, wellness szálló, kontost napi 400 ft/ db ert lehet bérelni, ajtok...hat eppen be lehet zarni, wcben nincs elszívó, klima van de az erkelyen van a kulteri ami ha megy olyan mintha egy buszpalyaudvar mellett laknank, ajtok falak iszonyat vekonyak, a lift melett vagyunk, valtaskor itt orditozik mindenki, az "erkely ajtó, hat a mi 30 eves hazgyari panel lakasunkban tisztabb, jobban zarodobb volt az ablak ajto, nincs sotetetlo, ergo delben este akkora feny van....viszonylagosan sotetben szoktak aludni a gyerekek, tv..van kb 20 atnero, mondjuk nem is nezzuk, agy recseg, emma potagya leszakadt, ...szonyeg iszonyat koszos, hiaba porszivoznak, Da
Ma meg maszna... Wellness, nincs hajszarito, kerni lehet a reccion, ha epp nincs elfogyva. :-(, tegnap a nyilvanos wc kezszaritojaval szaritottuk emma hajat...mert epp nemvolt. Parkolo tobb van mint parkolo kartya...de vhogy csak bejutottunk, kisebb segitseggel, a vendegek 90% a tíz ev mulva kihal....
De aposomek ide jarnak tobb eve, mert szerinte" kell ennel jobb?"
Tegnap egy pici gyerek hanyat esett a gyerekszekben, mert kisse mart hasznaltas..es megadta magat, epp csak nem verte be a fejez a foldbe, mert elkaptak....

Hat ennyi,
Mindegy, e
Fogadtuk, kibirjuk, proba
Juk mosolygva elviselni...de tuti nem jovunk tobbet, :-(
Foleg igy hogy Istvan szallodakkal foglalkozik..... Nagypn rosszul erzi magat hogy ennyiert ehhez kepest luxus helyre is mehettunk volna....de Emma miatt 1x kibirjuk!

Bocsi. :-(((

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok! :)

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat, aranyosak vagytok! :)
Tegnap jöttünk haza, rázódunk össze.
Barnus is a megszokott brazil gépsoron készült, a kórházban folyamatosan Gegiztem, rengeteg vonás van benne Zsozsiból is. :)
Nyugodt baba, végül is rák csillagjegyű lett. Itt tombolnak felette, ő meg sz.rik a világba, békésen alszik. Éjjel sokszor kel, sokszor szopizik.
A születéstörténetünk eléggé viccesre és gyorsra sikerült, ha odajutok mindenképpen leírom. Tulajdonképpen beugrottunk szülni a kórházba ügyintézés után... :lol:
Anyukámmal délelőtt még beszéltem telefonon, hogy minden oké, pár órával meg később hívta Gergő, hogy megvan Barnus. :lol:

Képeket is hozok majd. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi,annyira szép Barnus :) :)

Maggie,nagyon állat aza ruha :)

Vindo, nekünk is vannak ilyen diafilmjeink :) :)

Irina,jól esik ez a kicsit hűvösebb idő :) :) Bár Dórit kérdezted,a mi esetünkben ez volt/van(Alapfokú Művészeti Iskola): első évben(mind1 hanyadikos a gyerek) zenei előképzőre járnak(szolfézs) ha azt sikeresen elvégezték(bizit kapnak) s lehet felvételizni hangszerre,természetesen szolfézsra uúgy vissza kell iratkozni.

Mi meg tegnap este "kerti"partin voltunk :) :) eső elállt mikor indultunk :) :) Csajok az a hely.... :shock: :lol: :shock: :lol: nem kert,arborétum :) fűre alig mertem :) rálépni,már azt hittük vége a kertnek,újabb meglepik, s a legeslegvégén a Duna....vmi meseszép :)
Aztán olyan jót kajáltunk :) :) Bnak komplett ruhacsere volt(trambulinban ugráltak,ami vizes volt) a pulcsi térdéig ért,gatya kicsit trottyos(a házigazda fia Mval egyidős) zokni volt a méretében :) :) aztán Mnak is kértem zoknit,mert "véletlenül" az egyik lábával belelépett a kis tóba és a gumicsizma nem votl elég hosszú :) :) hazafele,az első kanyarnál,már kérdezték:mikor jövünk megint :) :) este 9re értünk haza mind2 ygerek hamar elaludt :) :)

:arrow: hiányolnak :)

KépKép
viranka

Sziasztok :)

Jó hogy írjátok a zeneiskolát mert én is kérdezni akartam :) 5 évesen már elkezdhet tanulni vagy még korai?

Maggie szuper az a ruha :)
Majd kérünk képet úgy is ha rajtad van :D

Mesi várjuk a sok-sok képet :D
a nagycsaládos létről a beszámolókat :D

Vera biztos szuper lehetett a kerti parti :D

Kaqk ne arra koncentrálj, hogy mennyire nem jó a szállás, hanem, hogy milyen szuper Eger :wink:
Menjetek Szépasszonyvölgybe és igyatok isteni termelői bort, tuti jobb kedvetek lesz :lol:
A vár is csodás, van rengeteg játszótér és szebbnél szebb épületek.
Nekünk se volt csúcs a szállás de csak aludni mentünk oda, arra meg tökéletes volt :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni,Míra oviban utsó évben járt "zeneoviba" és rengetegett fejlődött :) a hangja,ritmusérzéke :) vicces volt évközben,mikor csinálta szolfézs leckéjét, s kérte ellenőrizzem :shock: :oops: :lol: halvány gőzőm sincs erről(na jó Én is fejlődöm kicsit) C,D,H,G....... :lol: :lol: :lol:

KépKép
viranka

Kaqk, sajnálom (és megértelek), még szerencse, hogy optimisták vagytok. Móninak van igaza, élvezzétek a többit. :-)

Verus, köszi! Nem igazán tudom, merre induljak, mert a zeneiskolában, ahogy írtam, már az előkészítőre hangszeres felvételi van... tehát az nem szolfézs. De lehet, hogy majd az áltisk-ban amúgy is lesz rá mód, csak mivel közel van a zenesuli, lehet, hogy eleve oda küldenek. Nem szeretném, ha a gyerek az én figyelmetlenségem miatt maradna le vmiről.

Gremese, ez a vicces és gyors szüléstörténet nagyon érdekel. Örülök, h minden oké, sok boldogságot a nagycsaládos léthez!!!

Vindo, jól hangzik ez a dr-i tanácsülés :-)

Muci jól van, már csak jövő héten megy oviba és szünet.
Ma volt az első napom, h nem kellett határidős munkát nyomatnom. Háh.
Holnap leadom az indexemet és nekiállok újabb munkáknak, de már lazábban.
irina

Halihó!

Szusszanok kicsit. :lol:

Emese, de jó, hogy tudtál jelentkezni. Nagyon várom a történetet és a képeket! Ölellek.

Viranka, hú, gyönyörű az a hely, a képek meg igazán művésziek. Jó lenne ilyen helyen élni.
Milyen a munka?

Mónikám, részletesebben, mi van veletek?

Kaqk, kitartást!

Irina, de jó valakinek. :lol:
dmaggie

Zene: én mindig is szerettem volna zongorázni, de sajnos nem adatott meg. Éreztem is rendesen a hátrányát a fősulin. Ott kőkeményen nyomatták a zeneelméletet.

Én is próbálkoztam a nagyokkal, de hallani nem akartak arról, hogy zenéljenek. Pedig tényleg jó.
dmaggie

Sziasztok!

Benéztem Mesi miatt,látom minden oké a kis családdal.:-)

Nálunk holnap Zéti ballag. Én változóan vagyok, nem vagyok feldobva magamtól a napokban.
:roll:

El vagyok keseredve,anyukámnak rossz lett a rákszűrése. Ha ilyen marad,két hónap múlva megműtik. A méhét kivették kb. 6 éve, csak méhnyak maradt. Ott találtak nem oda való sejteket. :(
Még szerencse,hogy hazamegyek a baba miatt. Nem bírnám ki,ha itt kellene toporognom és izgulnom a távolban.

Puszilok mindenkit!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Milena, sajnalom, remeljuk a legjobbakat!

Apum megint korhazban, muteten tul, remenykedunk!

Moni, elvezzuk azert ne aggodj! :-)

Remeljuk ma kicsit melegebb lesz, h jobb legyen a strandon!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Miléna, Kaqk, a legjobbakat kívánjuk a szülőknek!

Nekem most pihenős periódusom van, két napja filmet nézek éjjel, és utána fogok hozzá egy igen komoly etapnak. Erre gyúrok. De ma még megnézem a Gary Oldman-féle Draculát (Irina:)), és majd utána kezdem a munkát.

Nemrég jöttünk haza. Rugóval semmi baj nem volt, jól viselkedett a távollétemben. Aztán barátnőkkel kávéztunk a büfében. Én meg zsigerből fordítottam, hogy mit mond Rugó, de a gyakorló anyák szóltak, hogy nem kell, mert értik :shock: 8)

MOst ebédelünk éppen.
Csak kiszaladtam a konyhába, amíg R. tömi befelé a kajáját.

Kaqk, jó programokat mára!

Emese, várunk képekkel!

Keres :arrow:

Kép
vindolanda

Mesi!
Szívből gratulálok!!!!
Nem is Te lennél, ha nem valami érdekes születéstörténet lenne! :)

Viranka!
Átnéztem, és csodálatos a kert!

Kaqk!
Azért élvezzétek Egert!
Apukádnak jobbulást!

Miléna!
Oh, szegény anyukád! Jobbulást neki!
Zéti akkor angol módi szerint jövőre iskolás lesz? Vagy már most is az volt?

Irina!
Akkor jövő héttől Neked is megkezdődik a szünet?

Vindo!
Akkor most van egy lányod is? Vagy a bátyád is ott van ilyenkor nálatok?

Maggie!
De szép ruha!

Tanulóknak kitartást!!!! Aki befejezte, annak gratula! :)

Mi köszönjük jól, gyerekeknek már bezárt az ovi, a múlt héten. Most 1 hétig minden nap úszásra járnak. Délután 6-7-ig tart, látszólag élvezik. Az utolsó 5 percben be lehet menni és fülig ér a szájuk a vízben.

Kép
gica1

Gica, éljenek az úszó gyerekek 8)
Milyen medencében vannak?

Csak az unokatesó jön majd, a bátyám nem. De végül is csak holnap reggel jön majd.
Hétvégén utazunk haza, Gáboréknál búcsú lesz.

Az elmúlt fél órában két fagyiskocsit is leállítottunk :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Na megint eltűntem, de újra itt. Csak az utolsó oldalt olvastam, amikor írtam, és ezt itt.
EMESE! Én is gratulálok Barnus babához! Sok boldogságot, jó egészséget a nagycsaládnak!

Láttam Vindo Ti is Olaszországba mentek. :) Kedvet csináltunk? Pedig még képet nem is tettem, de hamarosan fogok. A múlt héten kihasználtuk a jó időt, és lementünk a Balcsira. Anyuéknak van ott egy kis nyaralójuk. Jó volt.

Most visszaolvasok, aztán jövök a képekkel.

Kép
Kép
Kép
katicico

Kata,
nem voltam itthon, mikor a döntés született :wink:
Csak az időpont volt meg, meg az árfekvés, és a netes ajánlatok közül G. ezt választotta.
De megnézem majd, milyen helyeken jártatok :wink:

Sok kicsi Villám Mcqueen-es autóval játszani az ágyban Rugóval :arrow:

Kép
vindolanda

Akkor gyorsan írok, amíg a gyerekek hagynak. :)

Olaszország tényleg szuper hely, én is imádom. Az utat elég jól bírták a fiúk. Természetesen Domi a legkevésbé, őt eléggé kellett szórakoztatni, ha ébren volt. Odafele hajnalban indultunk és délre már oda is értünk. Visszafele viszont este 7-kor. Ez jobb volt, mert az összes gyerek hamar elaludt.
Sajnos az idő akkor ott sem volt túl jó. Bár a tenger 22-23 fokos volt, a levegő is. Nekem nem volt kedvem belemenni, de a gyerekek rohangásztak benne. Aztán megjött a végére a jó idő. :)
Egy baráti családdal mentünk, ott is van két kisfiú, a mi nagyjainkkal egyidősek. Jól elrosszalkodtak. :)
Mi is kirándultunk Velencébe, de ez utólag kiderült butaság volt. Bár a gyerekek elég jól tűrték, de mi stresszben voltunk, főleg a Szt. Márk tér környékén, ahol elég nagy tömeg volt. A hajókázás tetszett nekik, és igazán finomat ettünk.
Ezt most küldöm, aztán jönnek a képek.

Kép
Kép
Kép
katicico

Kép
Benike

Kép Velence

Kép

Kép Domi

Kép Barni

Kép
Kép
Kép
katicico

Hú, ezek jók 8)
Az elején még hideg lehetett :roll:
Nagyon laza a Mcqeen-es fürdőgatya és póló:lol:

Kép
vindolanda

Rugó egy fél órája a szobájában játszik egyedül. Kimentem teregetni, észre sem vette...
Hiába, ha sokat aludt éjszaka, sokkal kezelhetőbb.
Este megyünk Gáborért Db-be, hogy ne kelljen buszoznia.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Maggie, hát lehet, hogy mi sem megyünk sokra a zenélési terveinkkel, de azért megpróbáljuk. Agyonerőltetni nem fogjuk. Sporttal ugyanez. Nekem mindkettő hiányzott az életemből gyerekként (a szokásos órákat leszámítva), és a hiányát most érzem.

Katicico, nagyon szépek a fiaid, jók a képek! Tömegben szerintem sem élvezet kirándulni, bár Velence mindenhogyan gyönyörű, végigfutva is. 8) Ha a srácok élvezik, az már fél siker.

Vindo, és mindkétszer vettetek is fagyit? :wink:

Na, ma nem haladtam vmi sokat, vettem Ádinak leértékelve pólókat (szörnyeset és robotosat, ezek a kedvenc témái úgyis), még DM meg bolt, aztán hazaérve pakolászás, végül beugrott egy ismerősöm váratlanul pár órára, aztán mehettem is Ádiért. Mondjuk egy éve vártam egy ilyen napot. :-)
irina

Irina, leállítottuk, de én csak egyszer kaptam fagyit. Rugó kétszer :roll:

Kellenek az ilyen napok is :P
Mennyiért adták a pólókat?

Rugónak eszébe jutott, hogy nyomtatni akar. Tudtam, hogy üres benne a patron. Próbálom terelni - lehet, nincs is benne patron. Erre a kis sutyi felemelte a nyomtató felső lemezét, rámutatott a patronra, és közölte, hogy de igen, van benne :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, Rugó & patron :lol:
Hát én a Cundában voltam, 990 volt a rövidujjas póló darabja, 1490 a hosszú ujjúaké, utóbbi biopamut, tényleg szépek. Rájöttem, hogy elég rövidek a pólói-pulcsijai, 110 és 116 cm között van.
irina

szóval a 104-es cuccai már elég rövidkék... apránként cserélem, mert vegyesek a ruhái, van, amiben az azonos méret különböző hosszú.
irina

Ja, Vindo, a lényeget meg elfelejtettem: a Drakulát vagy százszor láttam (vérkomolyan!), az egyik kedvenc filmem, Oldmanbe ott zúgtam bele végleg. A kulcsjeleneteket le is rajzoltam. :-)
irina

Halihó!

Én már ébren, mindjárt tanulok, meg várom a futárt, aki hozza az ebédemet. :lol: Nagyon jó döntés volt, hogy rendeltem. Igazán finomak és ráadásul látványra sem semmik.
Mára engedélyezték, hogy ne menjek be dolgozni. Majd készülődnöm is kell, du-n indulok Szegedre. A fiú-szakasz egy része meg meg is érkezik. Bár Dávid nem marad sokáig, holnap elutazik a Tiszához a csapattal. Az edző nyaralójában ünneplik majd a bajnoki győzelmet.
Holnap meg vizsga. ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Sajnos eléggi vizsgadrukkos vagyok, szóval más liftezik a gyomrom... :oops:

Kaqk, Miléna, a legjobbakat kívánom a szüleiteknek.

Kaqk, kitartást, mindjárt jöttök haza. :wink:

Gica, ez igen. Úszás kinek a döntése volt? Bercó jövőre mehetne, de azt mondta nélkülem nem megy, mert nem tud egyedül öltözni. :lol:
Anyukám szerint nagyon élvezi a vizet. Két napja strandolnak. :lol: Nánáson nagyon jó kis strand van, gyógyvize is híres. Bercó karúszóval nyomul. :lol:

Kata, ó de édesek a manók. Jó lehetett és gyönyörű helyeken jártatok. Én is mennék!

Vindo, filmek 8)

Irina, megérdemled a pihit. Bercónak van már 122-es holmija is. Mondjuk én általában egy számmal nagyobbat veszek a biztonság kedvéért.

Na, megyek dolgomra. Olykor benézek majd. :lol:
dmaggie

Rugó öt után felkelt, mert olyan izgatott a vendégvárás miatt :x :x
MOst meg ásítozik. Komolyan, nem értem :roll:

Maggie, egy kalappal a vizsgához!
Amúgy már Rugóra is kezdenek kicsik lenni a 110-es körüli felsők, pedig ő olyan kis Babszem Jankó-típus.
Dávidnak gratulálunk!

Irina, melyek voltak a kulcsjelenetek? :P
Hát, most újranéztem pár filmet a napokban, amiket már régen láttam. Pl. nagy kedvencem a Csillagpor, egyik éjjel azt is kivégeztem. Így viszont jól elálmosodtam mostanra.

1000 alatt mintás póló újonnan nem rossz 8) Pláne robotokkal 8)

:arrow:

Kép
vindolanda

Kati, szupi kepek!

Itt esik az eső, aaaaaaa egy perc nyari ido nincs, hiaba sut a nap an 25 ok, de annyira hideg szel fuj! :-(((

Sajna nem nyaralo idő,
Dalmanak meg fentvkeszul attorni a foga, ehhez kepest egesz jol viseli.

Maggie.. Hajra szoritunk a vizsgahoz,

Vindo, rokon gyerek megerkezett?

Irina, jol vasaroltal!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, igen, már hárman vagyunk. Épp most jöttünk a bevásárlásból.

Sajnálom az időt :?

Keressetek egy kávézót, az mindig jól jön :wink:

Kép
vindolanda

Kaqk, itt is hűvös van, csöpörög az eső.
Godolkodóba is estem, hogy miben utazzak, mit vigyek magammal. :roll:

Vindo, a gyerkek majd lefoglalják egymást. Te meg pihizhetsz. :wink:
dmaggie

Sziasztok!

Mesi, várjuk nagyon a történetet :)

Vindo, jó szórakozást :) Én a múlt héten négy gyerekkel voltam itthon, itt volt a 2,5 éves unokahugi is pár napot :)

kaqk, időt sajnálom :(

Verus, új munkahely tök jó :) Biztos élvezni fogod! :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, akkor bemelegítettetek a 4 gyerekes létre, milyen volt? Hogy vagy?

Vindo, akkor majd a gyerekek jol lefoglaljak egymas es pihenhetnek

Maggie, meleg lesz, mar most 30 fok lett. :-))))

KépKép
kaqk
Debrecen

Lányok!

Köszi a dicséreteket!
Vindo!
Mi teljes Verda lázban égünk. :) Ráadásul egy csomó verdás ajándékot kapunk szülinapokra, én már kicsit unom, de a fiúk szeretik. :)

Irina!
Velence tényleg csodás. Annak örülök, hogy már láttam gyerekek nélkül, mert most csak pár órát töltöttünk ott, és szinte csak egy-egy pillantás jutott egy-két dologra. De a város hangulata azért így is klassz volt.
Ma a gyerekek paradicsomos tésztát rendeltek és eszembe jutott, hogy milyen isteni finomat ettünk Velencében. :)

Kaqk!
Remélem, odaért Egerbe a nyár! Nálunk ma már jó meleg volt. A férjem egyébként egri. Gyönyörű az a város.

Maggie!
Én is drukkolok a vizsgádhoz. Lehet, már túl is vagy rajta?

Küldök még egy képet az egyévesemről. Kicsit látszik az udvar és a banda egy része is. :) Én vagyok a gyertyagyújtó. :) Kép

Kép
Kép
Kép
katicico

Hahó!

Jelentem, a napok jól telnek. Rugóval tényleg kevesebb a gond. Sőt, Boglárkával aludt éjszaka, tök fura volt :roll:
Volt diafilmnézés, aztán mese, végül elaludt. Egyszer jött át éjjel, elkeverte a zsiráfos párnáját, de ment is vissza.
Amúgy reggel öttől volt fenn olyan fél kilencig tegnap.
Ma a botanikus kertbe viszem őket. Az olcsó 8) Van kocsim, mert G.nek itthon kell dolgoznia.
Délután pedig utazunk haza.

Kata, melyik iskolába járt a párod?
Mi is Eger mellettiek vagyunk,oda jártunk középiskolába, ott is voltunk kollégisták - Gábor is meg én is 8) 8) 8) Az egyik bátyám ott lakik a családjával, és még egy rakás rokonom is :D Végre láthatunk Téged is:)
Micsoda sünis torta (vagy mi):)

Pannid, és jók voltak a gyerekek?
Tényleg, Gábor miket csinál mostanában?
És kire hasonlít jobban?

Egy kalappal kívánunk a ma vizsgázó Maggienek!

Kaqk, hogy telt a tegnapi nap?

Amúgy itt tegnap du. hirtelen felmelegedett az idő. Tényleg jön a meleg.

Kép
vindolanda

Kata, szép család :)

Vindo: jók voltak :)

Gábor? Hát mindent mit csinál :) Jön-megy pakol, mutogat, nyökög :) Jó ideje már stabilan jár, nagyon érdeklődő kisfickó :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ide ért a meleg! :-), meg aposomek is, volt nagy pancsolas du-an. :-),

Egert mi is szeretjuk, itt jottunk igazan ossze I-al, szoval :-) jo ide jonni, Emmanak is tetszik nagyon eger, főleg a csiga csuszda, egy szupi jatszohaz, a minaret, kalandosan, de felmentek, ja es Kristof a pincerunk, ....sajna 3 napja mar nincs..:-( ezert kicsit szomorú.

Dalma is hihetetlenul elvez mindent, ha nen a babakocsiban van, habem maszik vagy olben van, igy talan jobban lat? Mindegy, osszesegeben jo volt, faradtak vagyunk. :-)

Maggie! +++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Maggie-m, Rád gondolunk ma, ezerrel küldve a ++++++++++++-ket!!! Kéz- és lábtörést!
Á, nem megy nekem a pihi rendesen, de majd lassan. :-)

Katicico, nagyon szépek vagytok, szuper a kép. Ennyi vágyakozó kis tekintet :D
A sünitorta szuper :-)

Vindo, anyukádhoz utaztok?

Kaqk, mizújs Egerben?

Bocs, h tegnap nem jöttem, de elkapott a szokásos migrénszerűség, bár mostanában ritkán jön, aminek örülök. A bekrepált laptopomat elvittem megjavíttatni, azonnal nem lehetett visszaállítani a rendszert (ami nem jó), de megvannak az adatok (ami jó). De a programjaimnak akkor is annyi lesz valszeg.
Csinálom a különmunkámat, amire félév közben nem volt időm, most meg rengeteggel le vagyok maradva. Tegnap kérdezte tőlem vki, hogy jaj, ha vége a tanításnak, nem unatkozom egész nyáron otthon? Majdnem hangosan felvihogtam. (Hát de, unatkozom egy óvodáskorú gyermek, férj, temérdek elmaradt munka és a bolyais munka mellett. Meg hát hogy is lehet unatkozni bármikor is???????)
irina

Sziasztok,
Maggie már túl van a vizsgáján, a jegyére vár 8)

Kép
vindolanda

Ötöst kapott 8)

Kép
vindolanda

Ó, szuper, tudtamtudtam! Gratula, Maggie!!!

Vindo, köszi a tudósítást!

Nagy itt a pangás, nincs mit munka közben olvasnom...
irina

Na, akkor indulás előtt röviden.

Irina, hazautazunk, és mivel egy falu van a két szülői ház között (vagyis három szülői ház, mert nekem kettő is van), így ott alszunk most, ahol helyünk van - anyósoméknál :lol:
Visszük Boglárkát is, ő alszik majd anyáéknál.

Délelőtt: nagyon jó volt a botanikus kert.
A tó tele van tekikkel, és nagy tavirózsák nyílnak rajta. A pálmaházban láttunk zöld banánt is. Rugó ott nagyon félt a pókoktól. És vettünk kis kaktuszokat. Rugó egy medvetalp-kaktuszt választott, 200 ft-ba került (kb. 4 cm-es).
Aztán hazafelé vettünk egy-egy lángost.
Itthon váltottuk egymást, G. ment be Db-be.
Most összepakoltunk, és nemsokára indulunk is.

Na, tőlem is kérdezték már, hogy akkor most semmi dolgom szeptemberig? :roll:

Panndi, nem semmi :D
Nagyon ügyeske.

Rugónál a járásra is vártunk egy csomót, emlékszem, már minden gyerek járt a topikban, csak Bongyi Zitája nem, Rugó meg pókmászásban nyomta :lol:

R. a napokban a következő szavakkal örvendeztetett meg minket - spontán használta, szóval nem ismétlések voltak. Kékestető, teleszkóp, SIM-kártya, Abházia (ez utóbbit valami természetfilmből tanulta) :lol:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?