A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na, csomagolom a notebookot.
Kellemes hétvégét!
Írjatok sokat!

Kép
vindolanda

Vindo, akkor jó utat és szép napokat nektek odahaza! :-)
Rugó de cuki ezekkel a szavakkal! Abbázia :lol:
Járás: hát Ádinál biztos nem járt később, a 17. hónapban indult el (nemrég visszanéztem, amikor fejlődéslélektant tanultam, és igen: 13 hónaposan kezdett el csak mászni, azt is 3 hónap dévény után).

Hétvégén pihi lesz, remélem, bár tartok a nagy melegtől.
irina

Sziasztok!

Panndi,igen nagyon jó volt a hét :) :) élveztem :) :) feltöltődtem :)

Kati,jók a képek :)

Kaqk,azért vmi jó biztos volt Egerben :)

Irina,migrén :( s sajnálom,h. nem jött össze a héten a randi,mindjárt leírom miért is.

vasárnap kora du. Nagyit hívták az idősek otthonából,Anyukája nagyon rosszul van :( :( Este f8 után hívott,bent alszik vhogy oldjam meg a gyerekeket (R. hajnalban jár dolgozni,nekem 1. munkanap) Aztán sikerült egy kedves ismerőst idehívni,h. itt aludjon(Nagyi korú,szeretik/jük) M. nem bírt elaludni 10 után mi ágyunkban sikerült neki,Hajnalban arra kelek kopogás/világitás az ablakunkban.nagyi hazajött,Anyukája meghalt. Egész héten siettem haza,tudjon intézkedni,szervezkedni :( Ma du. meg is volt a temetés :( most kicsit szusszanunk :) M. vasárnaptól-péntekig Biatorbágyon lesz egy keresztyén gyerektáborban(ilyen sokáig még nem voltunk távol :) ) így csak 1 gyerekesek leszünk :) azt már tudom,hétfőn mikorra kell mennem :) :)
Hihetetlen mennyire feltölt :) és végre olvasni is tudok :) :) szeretek vonatozni :)
Csajos anyukák figyelmébe ajánlom ezt a könyvet :) :) http://www.goodnews.hu/product_info.php ... ese-p-2409
alig vártam,h. újra vonatra üljek :oops: a fiús változatára is kíváncsi leszek :) :) Az akaratos gyermek könyve meg megvan,az lesz a következő :lol: :lol: :lol: :lol:

:arrow: rendet rakni kint :) :)

Szép hétvégét,mindenkinek :)

KépKép
viranka

Halihó!

Végre aludtam egy jót!!!!! :lol: :lol:
Mondjuk már alig vártam, hogy ágyba kerüljek.

Kezdem az elején. Csütörtökön indulás előtt már iszonyat ideges voltam, csak kinlódtam itthon is. Aztán, ahogyan felültem a vonatra, enyhült egy kicsit, mire Szegedre értem/értünk (Cegléden csatlakoztak a többiek), már nem is voltam annyira ideges. Az viszont aggasztott, hogy nagyon fáradt vagyok, alig bírtam nyitva tartani a szemeimet.
Lepakoltunk, majd elindultunk. A sétálóutcán találtunk egy jónak tűnő helyet, ahol leültünk és megittunk 2-2 dl bort. :lol: Jól elzsibbadtunk, azt reméltük, hogy legalább jól alszunk.
Az egyik csajszi viszont még tanulni akart.
Ebből adódott a következő bonyodalom. Nyilván, az olvasáshoz fény kell, a meleg miatt meg egyből kinyitottam az ablakot. Az összes éhes szúnyog betódult, így az éjszakai tervekből, az alvásból az lett, hogy szúnyogokra vadásztunk, próbáltunk a zümmögéstől elaludni.
Én rendes kis fejfájással és iszonyat fáradtsággal ébredtem hajnali 4 körül. :roll: :shock:

Anett még mindig tanult, átbeszéltünk 1-2 dolgot, alig vártam már, hogy induljunk a tanszékre. Ott már nem unatkoztunk, mert segítettünk szétrakni a sütiket, innivalókat, stb.

Aztán megírtuk a helyesírási tesztet, szerencsére nem volt nehéz, bár nem voltam mindenben biztos. Meg nagyon jó volt, mert ott, a tanszéken mindig könnyed, laza hangulat van.
Aztán meg az volt a jó, hogy nem névsorszerint kellett bemenni, így én gyorsan, már az első körben be is mentem, sőt én húztam először tételt.

Az eredményhirdetés után néhányan még elmentünk enni, beszélgetni, lazítani (nem tartottam a diétamat :oops: ), majd visszamentünk a sulihoz, mert tanszéki családi nap volt, ahova meghívást kaptunk. Ott még ittunk egy kis csapolt sört, finom bográcsban készült pörköltöt ettünk, majd vonatra ültünk.

Cegléden aztán lemaradtam a csatlakozásomról. Az IC-t elengedték (amire jegyem volt), helyette egy szimpla sebes vonatot tartottak az állomáson. Nem tudtam volt semmilyen tájékoztatás arról, hogy mi is van? Nem szálltam fel. Elment a vonat, majd kiírtak egy ellenkező irányba tartó vonatot. Természetesen megkérdeztem a pénztárban, hogy mi van. Közölték, hogy az ic elment, a másik vonatot azért várakoztatták, hogy arra fel tudjanak szállni az emberek. De nekem érvényes helyjegyem volt az elengedett járatra. :shock: Ja, akkor adjak be egy kérelmet, adjam le Debrecenben, aztán majd... Hihetetlen! Többször is jöttem már ezzel a késői vonattal, mindig megvárta az ic. Ugyanis ez az utolsó. :roll:

Szerencsére volt még egy vonat, de arra még várnom kellett. Anettnek szerencsére ott állt a kocsija, elmentünk a tecsóba, ő bevásárolt, visszavitt, aztán a legutolsó vonattal végre hazaértem. Fél 12-re. :shock:

Itthon aztán már csak fogat mostam és bezuhantam az ágyba. Majdnem fél kilenc volt, amikor felébredtem. :lol:

Nagyon jó érzés, mert Anett is remekül jól szerepelt, ráadásul a tétele olyan volt, amit előzőleg megbeszéltünk, mondta, hogy eszébe jutott minden, amit mondtam, el is mondta, a bizottság meg bólogatott. Így kicsit talán én is részese vagyok a sikerének. :lol:
dmaggie

Már alig várom, hogy induljunk a fiúkért, csak azért nem megyünk még, mert A. tegnap évzáró bulin volt, aztán iszogatott kicsit. Nem ivott sokat, de még várni akar egy kicsit. Meg még a suli udvaráról el kell hoznunk az autómat. :lol:
dmaggie

Jaj, elfelejtettem. Irina, Nagy János neve mond neked valamit? Ő volt az elnökünk. Tüneményes volt. :lol: :lol:

Katicicó, köszi a képet. Jó kis buli lehetett. Hú, de szép helyen laktok! Gyerekek édesek.

Viranka, sajnálom.
Munka viszont: 8)

Irina, pihi, mi az? Én szerintem most két napig el nem engedem majd Bercót. De utána nagyon fegyelmezetten nekiállok a munkámnak. Szépen, nyugiban.
Beszéltem V-val is. Ó, még egy dolog. Meg akarunk szervezni majd egy klinikai látogatást Szegeden. Az egyik tanárunk afáziás betegekkel dolgozik, mehetünk majd hospitálni.
dmaggie

Vindo, köszönöm. :lol:
Mi lehet, az az abházia? :roll:
dmaggie

Na sziasztok!

Csak eljutok idáig is. :)
Nagyon jó, hogy Barnus végre velünk van. Nem csak a család várta, de egész Felsőpakony is. :lol: Zsozsi lett a második anyukája, Gegit még nem nagyon zavarja hogy itt van, bár már néha megsimogatja, ad neki puszit.
Én teljesen szét vagyok zuhanva így harmadszorra is, általában este jön rám a bőgés. A gyerekekkel is így volt, sírva röhögtem, meg telebőgtem 100 zsepit... Tombolnak a hormonok - vagyis inkább ürülnek.
Nagyon fura, hogy hárman vannak - korábban azt volt nehéz megszokni, hogy ketten vannak, de ahogy az vált természetessé, a három gyerek is az lesz persze, csak idő kell nekem. Apa már röhög rajtam és viccelődik, ha látja, hogy egyszer csak elkezdek sírni. :lol:

Születéstörténetet majd leírom, minden esetre - Apa szavaival élve - Barnus nem megszületett, hanem kitört. A kórházba érkezéstől 40 perc alatt.

Most hozok nektek képeket az én nyugodt jóbaba Barnusomról. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie, ugyes voltal a vizsgaval! Vonat :-(, nem alvas :-(,

Barus cuki nagy baba...kis hajas.. :-)) most mar en is elgondolkodtam a 3. Baborol, talan jovore ....ha I is ugy gondolja!

40 perc? Dalma is! Kezet foghatnak..,,majd! Villam szuletok!

Felek is a 3. Milyen gyors lesz! Emma 4 ora, dalma 40 perc? 3 aska 400 masodperc( 6,6 perc) ?????

Mi jol, anyueknal pihizunk, varjuk h pancsizzzunk alvas utan.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Gegi
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Verus, őszinte részvétem Nektek!
Jó is a vonatozás és az olvasás, csak nem ilyen melegben :wink:
Jó könyv lehet, amit olvasol, én most a Pszichotrükkök 3-6 évesekneket lapozgattam. Áh, az elveket szerintem a legtöbb szülő tudja nagyjából, kivitelezni nehéz őket.

Maggie, fantasztikus vagy, ennyi (nem-)alvás után ilyen teljesítményt nyújtani! Nem, nem ismerem N. J.-t. Ez a tanítóképző kar a JGY-n, ugye? Ott csak V-t ismerem, őt is a feminizmuskutatás révén.

Mesi, Barnus nekem tisztára Zsozsi és Gegi keveréke (egyben a kettő), úgyhogy csak gyönyörű lehet! Ja, majd kérem a receptet, hogyan lehet nyugis babát összehozni! :lol: Sok erőt Neked, Nektek, 3 gyerekkel és munkával eszméletlen lehet a tempó!

Nagyiztunk ma, Ádi pancsolt, a vízből kiszedni mondjuk elég nehéz, igen nagyfokú határozottságot igényel. Egy hétig lesz még ovi, de már alig vannak. Sejtelmem sincs, hogy a többgyerekeseket leszámítva hol vannak a gyerekek? Hiszen aztán 1,5 hónapra bezár az ovi, ügyelet sincs akkor! Tényleg nem tudom, hová teszik a gyerekeket? Mindenki a nagyihoz? 2-2,5 hónapra???
irina

Maggie, bocs, tanárképző, nem tanítóképző. Csak a rend kedvéért.
irina

Verus, ez lemaradt, reszvetem!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Csak azért nem jelentkeztem, mert elmentünk a fiúkért, de már itthon vagyunk. Anyukámnál voltunk, nála meg nincs net.

Emese, jaj de jó, hogy tudtál jönni. Már nagyon vártam. Mekkora ez a manó. :shock: Ráadásul gyönyörű is. Az egyik képen tisztára olyan mint Zsozsi. Aztán meg Gergőre hasonlít. Gyönyörűségesek és kész. :lol: :lol: Legyen sok örömötök a drágaságokban!

Irina, mivel mi kiváltságos helyzetben vagyunk, a szabadságunkat muszáj pont ebben az időben tölteni, így nekünk nem gond, de a többi szülő a 20-25 napjával komolyan logisztikázhat ezen. Szerintem az összes szomszéd, rokon, keresztszülő, besegíthet.

Bercó örömködik, hogy itthon van a játékai között. :lol:

Köszönöm az elismerő szavakat.

Kaqk, Vindo, mi tervezzük, hogy a jövő héten du-onként kimegyünk a Kerekestelepi fürdőbe. Bár én nem mehetek a vízbe, de talán így jobban viselik majd a nagy meleget. Jöttök?
Ha megyünk, akkor is kb. olyan 4 körül.
dmaggie

Maggie, igen, tanárnak lenni ezzel a nyári előnnyel jár (nem megyek bele a "de viszont"-ba, úgyis tudjuk :-)
De én pont azt nem értem, hogy még be sem zárt az ovink, és a gyerekek zöme már nem jár (kb. kétharmada), aztán 5 hétig teljesen zárva lesz, tehát aki 5 hétnél is tovább otthon tud lenni a gyerekével, az hogy csinálja? Ez érdekelt engem. Mert nem igaz, hogy mindenki kisebb gyerekkel van otthon, a legtöbben dolgoznak, akadémiai intézeti dolgozóknak meg kötelező X órát bejárni egy héten (kb. a 40 óra felét, de vannak osztályok, ahol 40 órás a munka, ahogy másutt is). Tehát ezek nem tanarak. Van, ahol tudok agilis nagymamáról, de ott is jár még a kisfiú, mert mindkét szülő kutató, javában dolgoznak, elég, ha az 5 hetet meg tudják oldani. Mi dettó (én nyárra kutatóvá vedlek át, és még min. 2 nyaram faltól falig tele van munkával).

Ádikám varázslós korszakát éli, mindenkit elvarázsol, olyan szövegek közepette, hogy dőlünk a nevetéstől.

Itt most nagyon meleg van, de gondolom, mindenütt. Mivel a kánikulát nagyon nem bírom, elkezdtem átpakolni a lakást, S. rémülten nézte, de mondtam, h hiába mozgás, legalább eltereli a figyelmemet a melegről. :wink:
irina

Irina, nem tudom. :lol:

Pakolás 8) Jó stratégia szerintem is. Ha visz előre a lendület, akkor nem is veszed észre annyira a meleget. Mi ma kitisztítottuk a klímát, használjuk is rendesen.
Holnap még be kell ugranom egy kis műhelymunkára a suliba. Ma még megpróbálok aludni, aztán szerintem holnap neki is kezdek a munkámnak. Sok dolgom lesz vele, meg érdekel is.

Piroskával mi lehet?
:roll:
Dettyk is csak igérte magát. :cry:
dmaggie

Ádi édes lehet. Idézet? :lol: Imádom a nagy szövegeket!
dmaggie

Kaqk, megjött a kedved? Hajrá, hajrá!!!!!!
dmaggie

Maggie, szia! :-) Megünnepeltétek a sikeredet? Remélem! :D
Hát Ádi azzal indított, hogy tud valahol egy bűnözőjátszóteret, ahol bébi-bűnözők vannak, és azokat fogja elvarázsolni abrakadabrával. :lol:
irina

Jó reggelt!

Bercó itthon hozza a szokásos f. 7-es formáját. :lol: Nem aludtam valami jól.

Irina, még nem, de talán csütörtökön jönnek barátok. Aztán meg majd családilag valamikor elvonulunk koktélozni. :lol:

bébibűnözők :lol: :lol:
dmaggie

Még erre a hétre rendeltem kaját. Valószínűleg egyelőre ez lesz az utolsó hét. Majd szeptemberben újraértékelem. :lol:
dmaggie

ÉN meg azt tervezem, hogy gőztisztítóval áttisztítom a székeket. Olyan foltosak, hogy csak ég a képem, de eddig nem volt rá időm. Meg a teraszt is rendbe kellene tenni. Aztán le kellene festeni a korlátot a függőfolyosón, festést igényel a lépcsőház, stb. Elég sem lesz az idő mindenre.
Most reggel meg Bercó APG-t olvastatott velem, arról meg az jutott eszembe, hogy jó lenne elmenni Szilvásváradra, stb. Ekkor döbbenek rá, hogy nem is olyan sok ez a szabadság.

Örültem, hogy könyvet hozott, nem nagyon szokott ilyet csinálni. De már mondtam neki, hogy a Balatonhoz veszünk majd egy mesekönyvet, és olvasunk belőle. Helyeselt. :lol:
dmaggie

Hahó :D

Tegnap este értünk haza. Elég meleg volt a kocsiban (nincs klíma), Rugó a kétnapos jövés-menéstől tiszta K.O. volt. Este tízre aludt el, addigra pakoltunk ki meg mosakodtunk meg. Kimentünk éjjel dolgozni, most bírtuk is sokáig. Éjjel bepánikoltam, hogy nyáron nem fogok végezni a dolgaimmal. Nem aludtam. Erre ez a sutyi meg felkelt hétkor.
Most meg olyan fáradt, hogy csak ül a szőnyeg közepén, és bambul. Mesét néz.

Viranka, részvétem.
Milyen az új munkahely? Kollégák?

Maggie, Abházia Grúzia egy része, Abbázia Horvátországé. De ezt a különbségtételt én sem régen tudom.
Nagyon ügyes vagy.
Ez az IC... És intézkedsz, vagy hagyod a fenébe?
Strand - hát, én nem vagyok nagy strandoló... Nem szeretem, ha rám süt a nap
:lol:

Irina, bébibűnözők :lol: Egyem a kis kombinálós lelkét.
Nálunk Rugó végig minket fog boldogítani, minden egyes napunkat együtt töltjük :roll:
De tényleg durva lehet normál munkarenddel nagyszülők nélkül megoldani.

Kaqk, harmadik 8)
Tényleg, külföldet tervezitek még?

Emese, 40 perc :shock:
Tényleg nagyon hasonlít a testvéreire Barnus. Igen csinos:)
Hormonok :x

Rólunk: otthon nagy pörgés volt. Két jelentősebb esemény történt. Az egyik egy horgászás (újabb), Gáborék falujában vannak halastavak, és a tulaj megengedte, hogy bemenjünk oda, és Rugó pecázgasson.
Komolyan, ott az erdőben olyan jó hűvös volt :shock:

A másik a búcsú, ahol Rugót végre jól megmutogatták a faluban, az otthoni gyerekekkel játszott. Mi akkor dolgoztunk Gáborral, így nem voltunk ott, mikor két távirányítós autót is kikunyerált :shock:

Voltunk még nagymamámnál is, meg anyáékkal és Boglárkával.

Itt most elég meleg van.
Otthon viszont, és ezt el sem akartam hinni, Gáborék háza olyan hűvös, hogy egy reggel zoknit kellett húzni, mert fázott a lábam.

kv :arrow:

Van pár fényképem is, majd ha tovább bambul Rugó, fel is töltöm.

Kép
vindolanda

Moni, Gergőnek boldogsagos szulinapot! Puszi a kobakjara!

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie, micsoda program..... Jol osszegyujtotted a tenni valokat!

Strand..nem tudom, attol fugg I hogy dolgozik, ha tud jonni, akkor lehet kimegyunk...de nem tuti.m:-(

Vindo, korbemutogattak Rugot! :-)) koran keles :-((

Kulfold, tervben van folyamatosan....majd latjuk mikor lepjuk meg.

Jo meleg van ah, megy a klima, mert vasalok.. Muszaly..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Maggie, tényleg, az IC-t le sem reagáltam: panaszt teszel?
Hajrá, koktélozás!!! :-)
A nyár konkrétan semmire sem szokott elég lenni, én is írtam egy listát, hogy a munka mellett miket kéne megcsinálnom, de a munkára se lesz elég a nyár, hogy lenne a többire? Mindegy, próbálkozunk, az a fő. :-)
Plusz megint megelégeltem magam, és most már doszt is leadok 10 kilót. Nyáron erre több esély van, amikor nem a meglévő ezer dolog mellett kell még a fogyira koncentrálni, az nagyon vacak tud lenni.

Vindo, azt a hideg házat most bevállalnám :-)
Abháziáról én sem tudtam, köszi, leragadtam Abbáziánál.
Rugó azért ügyes a két távirányítós autóval :-)))))

Itt nagyon meleg van, 30 fok bent is, menthetetlen a dolog. Éjjel egy darabig nem aludtunk, Ádi szomjas volt, csípték a szúnyogok (pedig nem is szokott lenni, de most engem is elkapott pár), a kelleténél jobban felébredt, aztán meg azt akarta, hogy vele aludjak. Közben néhány fiatal vmelyik balkonon beszélgetett jódarabig az élet fontos dolgairól hétfő hajnalban...

Ma már volt egy köröm a városban, nagyjából hiába (ígért könyv nem várt, ahol kellett volna, semmi nem nyitott még ki, ahová mennem kellett stb.).
Most gyorsan befejezek egy munkát, aztán komplett takarítás, esetleg polcszerelés.
irina

Két órát voltunk kinn, megyek zuhanyozni. ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Majd jövök :wink:

Kép
vindolanda

Vindo, nem semmi, ahogy nyomjátok kint. :-)
Nyugi, a nyár még két hónapig tart!!! Sokat terveztél be?
irina

Itt is vagyok.
Sajnos csak egy része tervezett, a nagyobbik fele pályázatokhoz kapcsolódik és határidős.
Szóval elég sok, szerintem a tengerhez is viszem a notebookot :?
Ha Rugót leviszik a partra, majd nyomom.

Amúgy papírrepülőztünk a szomszédban nyaraló kislányokkal, átültettük a botanikus kertben vett növényeket, vagdostam a muskátlikat, söpörtünk, teregettem meg ilyenek. De hát elég tikkasztó.

Na, a 30 fok lakásban az már olyan határeset.
Itt szerencsére csak 27 van egyelőre.

Szúnyogirtót már használtunk tegnap. Rugót szeretik :?

Kaqk, értem :wink:
Azért a vasalást ne vidd túlzásba.

Lassan kajaidő van :arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk, külföld merrefelé van kilátásban? Vasalnom nekem is kéne ma, de majd talán estefelé.

Vindo, megértem, akkor dolgozni kell.
Rugó hogy viseli a meleget? Az a tippem, hogy jól :-)
irina

Szerintem jól viseli. Már kisgyerekkorában is kinn parádézott a negyven fokban a napon, és nem volt hajlandó kalapot sem feltenni. A víz ömlik a fejéről, mert elég izzadós, de más baja nincsen :roll:

Azért ezzel a vasalással ne essetek túlzásba :roll:

Azon tűnődök, mikor jön majd fagyibácsi :?:

Kép
vindolanda

Elszórakozik a szobájában.

A botanikus kertben beszerzik a saját kicsi növényeiket, boldogok.
Kép

Teki-nézés - ott van a tönkön a példány.
Kép

Ebben a tóban lakik egy csomó teki, meg vannak tavirózsák is.
Kép

Ez meg az otthoni horgászás. R. leginkább a kempingszékekkel volt elfoglalva.
Kép

Kép
vindolanda

Halihó!

Megjöttem én is, elhúzódott a megbeszélés, a jövő héten is lesz. Közben rájöttem, hogy a jövő hétre rendeltem kaját. MOst ki kell találnom, hogy mit egyek. :oops: :lol: De majd lesz valahogyan.

Most ezerrel spagettit főzök a fiúknak. :lol: Bekapcsoltam a klímát is, mert szét akartam robbanni a hőségtől. Lassan elértem volna a gyulladási hőmérsékletet. :lol:
dmaggie

Szupi képek.
dmaggie

Vindo, édes Rugó és a kislány a képen, úgy látszik, jól elvoltak :-)

Maggie, még fogyizol?

Megyek polcot szerelni. Szortíroztam a könyveket. Fúrnom is kéne, nem biztos, h elboldogulok vele, nagyon kemény az a fal, ahová tipliket kéne tenni. :?
irina

Irina, igen :lol: :lol: Jól érzem így magam, nem megerőltető. Igaz, kicsit lassabban haladok, mint ahogyan azt másoknál olvasom. De időm van bőven.
Még kb. 2,5 kg a célig.
MIcsoda rejtett tehetség vagy Te. :wink: :lol:

Végül a spagetti husiját ehettem egy kis sajttal. :lol:

Bercó elaludt végre.
dmaggie

Irina, ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor hajrá. Most a melegben szerintem kevesebb ennivalót kívánunk, az is használ, meg inkább a könnyebb ételek kerülnek elő.

Szergej egy csomót fényképezett a vizsgán, majd fel is teszi a tanszék oldalára. :lol: Majd küldöm a linket. :lol: :wink:
dmaggie

Vindo, neked mennyire van rálátásod a nálatok folyó szakvizsgákra?
dmaggie

Maggie, szociális szakvizsgákra gondolsz?

Irina, fúrás, hajrá!
Hová teszed a könyveket?

Na, a nemi szerepek tényleg felcserélődtek, mert ma fagyinéni volt, és nem fagyibácsi. Micsoda világ :lol:

Bercó elaludt, ez igen. Ez az izéke meg a fűnyírót tologatja a házban, miközben fagyizik :x

Kép
vindolanda

Nem, valamilyen pedagógiai szakvizsga kellene. A továbbképzés, amit a Bárczin csináltam megadná a szakirányultságot, már csak a minőségbiztosításos, meg mittudomén mi kellene hozzá, amit 1 év, azaz két félév alatt meg tudnék csinálni. Már írtam talán, hogy az a perverz gondolatom van, hogy szeptemberben elkezdeném, jövő ilyenkorra már az is meglenne. Majd a tanítóképzőt is megkérdezem, de azt hallottam, hogy nálatok lényegesen hallgatóbarátabb az órák elrendezése, sőt a vizsgák is még a vizsgaidőszak előtt lezárulnak.
Valami közeli megoldást keresnék, mert nem szeretnék még ezért mondjuk bp-re utazgatni.
dmaggie

Maggie,
igen, eltolt rendszerben tartjuk a konzultációkat.
Itt a link, alul van a kínálat:
http://www.degyfk.hu/joomla-license/szakiranyu-tovabbkepzes/pedagogusoknak

Kép
vindolanda

Köszönöm, bár nem lettem okosabb. Majd írok nekik vagy megkérdezem telefonon. :lol: A tanítóképzőn viszont láttam ilyet. Utána fogok járni, aztán a pénzügyminiszter dönt.

Gergő iszonyatosan készül a strandra. :lol: Aztán egy időre felfüggesztem a tanulást. :lol: Hacsak nem iskoláznak be. :roll: :lol:
dmaggie

Sajnos csak ifjúságsegítőket tanítok, nem nagyon van rálátásom :roll:
Hát, ma óvatosan a stranddal.
Mikor mezítláb kimentem fagyinénihez, az aszfalt égette a talpamat, a fűre kellett állnom :x

Kép
vindolanda

mi is megyünk anyuékhoz strandolni, ahoyg apa és emma hazaer az oviból.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo, hát nem fúrtam, mert kifogytam a nagytiplikből. Talán holnap, de közben beesett mindenféle tanszéki ez-az (így július elejetájban... :-)). De a polcokat összeszereltem. Lényegében nincs talán csak egy kis falfelület még, ahová ilyen egybe könyvespolc mehetne, de most talán egy darabig elleszünk. Majd lefényképezem, ha kész lesz. :-)
Film: John Carter megvolt? Ha igen, milyen?

A fiúk hazaértek, a szokásos úton jöttek (oviból hazafelé van egy parkos-játszóteres-fagyizós nagyon szép kis liget, ott szoktunk dekkolni jó időben egy kicsit). Elég tikkadtak voltak szegények. Szerencsére Ádiéknál van valami spriccelős gombafejszerűség, amiből víz jön, nagy melegben azt ugrálják körül egy szál alsógatyában a gyerekek. (Rendes medence, gondolom, engedélyköteles lenne, ez meg nem.)
Estére meg mindig megfájdul a fejem a kánikulában, még úgy is, hogy egész nap a lakásban voltam. :roll:
irina

Sziasztok :)

Maggie gratulálok, ügyi vagy nagyon :)

Vindo jók a képek :)
nem semmi ez a mutogatás :roll:
de a távirányítós autó jó dolog :lol:

Kaqk harmadik :lol: mi is szeretnénk :)
átadom a puszikat a minipasim kobakjára :)
köszönöm a nevében is a köszöntést :)

Mesi tüneményes Barnus :lol:
szuperek a képek nagyon
mióta megszültél Grétike folyton azt kérdezgeti, hogy az ő kistesója mikor fog megszületni :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?