A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Pötinek boldog születésnapot!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Móni, Isten éltesse Gergőkét sokáig!!!
Jó ég, hogy már kétéves...
irina

Boldog születésnapot kívánunk Gergőnek!!!!

Altatás :arrow:

Rugó kommentál: Szülinapja van neki? Azt írjad, hogy oda megyünk holnap hozzá reggel (Gergőhöz).

Jövök este.

Kép
vindolanda

Köszönöm lányok Gergőkém nevében a köszöntést :D

Vindo gyertek :lol: :lol:
majd meglepjük Irináékat is 8) :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Akkor 19. en senki nem er ra??? :-(, meg autom is lesz, na mindegy, akkor majd csavargunk vhova, mig apa dolgozik,

Moni, mar tervben van, vagy megvalositas alatt?
Sztem mi jovore vmikor kezdjuk, ha ap nem gondolja meg magat. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Ó de bamba vagyok.

Isten éltesse Pötikét! Óriási puszikat és öleléseket küldök neki.
dmaggie

voltunk strandon. :lol:

A fiúk nagyon élvezték, ki sem lehet szedni őket a vízből. Még megismételjük a héten.

Az előbb Bercó már majdnem elaludt, mondta is, hogy nagyon fáradt, gyorsan megfürdettem.

Én halálra untam magam a strandon. Vinnem kellett volna olvasnivalót. :oops: :roll:
dmaggie

Harmadik gyerekekhez szurkolok. Egyébként szerintem jobban megéri háromgyerekesnek lenni, a két gyerek nevelését kifejezetten "büntetik".
dmaggie

Boldog szülinapot Pötinek!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni, aztán ne lepődj meg, ha csengetünk reggel. Tudom ám a címedet :wink:

Irina, nem sikerült megnéznünk. Két és fél órás, így aztán mindennek össze kellene jönnie, hogy időben el tudjuk kezdeni, és dolgozni se kelljen.

Nem csoda, ha fáradtak voltak a fiúk.
Fagyiztak is?

Maggie, de legalább jól kifáradtak a fiúk.
Volt helyetek árnyékban?

Iszok egy pohár vizet, aztán dolgozgatok :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Újra itt egy mozgalmas hétvége után.

Vindo,
a párom a közgazdasági szakközépbe járt, nem tudom a pontos nevét, de megkérdezhetem.
Igen, az egy sünitorta. Az ötletet az Anna, Peti, Gergőből loptam. A gyerekek kívánsága volt.

Panndi,
nagyon ügyes Gábor, hogy ennyi mindent csinál. Az én hasonló korú kicsi fiam még csak mászik, és kapaszkodva lépeget. Egyedül nem tud menni. Mondjuk a a pakolás, nyökögés, halandzsázás jól megy neki is. Mond már egy -két szót is. Pl.: nem :) És össz-vissz 2 foga van, de már kezdenek jönni felül.

Kaqk,
hol van Egerben az a csiga csúszda? Milyen játszóházban voltatok? Minden ötlet érdekel, mert mi csak általában az Érsek-kertbe megyünk, meg sétálunk a belvárosban.

Irina,
sajnálom a laptopot. Ádi varázslós szövege halálos. :)

Maggie,
óriási gratula!!! Most olvasom, hogy s mint mentek a dolgok. Minden jó, ha a vége jó. :)

Viranka, részvétem. :(

Emese,
irtó édes Barnus baba! Jó, hogy ilyen sok képet tettél! Zsozsi pedig gyönyörű nagy lány! Az összehasonlítós képek is tetszenek, de én nem tudom eldönteni, kire is hasonlít. De az biztos, hogy nem tagadhatják le egymást.

Móni,
Gergőt Isten éltesse sokáig!

Én is drukkolok mindenkinek, aki 3 gyerkőcöt szeretne. :) Szerintem is jó dolog. :)

Kép
Kép
Kép
katicico

Halihó!

Korai kelés ismét. Tegnap viszont iszonyat gyorsan kidőltem.
Igen, árnyékban voltam. Nem is bírom a napot. Öregszem.

Bercó meg a fürdéstől feléledt, nem is tudom, hogy mikor aludt el, de már fenn van.

Nekem meg lassan ki kellene találnom, hogy mit főzzek. Lehet, el is kell mennem vásárolni. Megpróbálom rávenni magam. Már most nagyon meleg van. Már csak abból is érzem, hogy megint visszatartom a vizet. :roll: Alig mozognak az ujjaim.
dmaggie

Jó reggelt :)

Maggie kitartás a héten még ilyen meleg lesz.
nálunk bolognai tészta lesz
na meg csinálunk teából jégnyalóka szerű izét :roll: :)

Kaqk hát, ha jön a harmadik akkor nagyon-nagyon fogunk örülni :)

Vindo ne a csengőt nyomjátok hanem csörgess meg, előbbi rossz.
és nem lepődnénk meg :lol: :lol:

Katicico a strandon van a csúszda :D
nagyon szuper a strand, a gyerek medencéből a gyerekeket kicsalogatni művészet :lol:
játszóház meg ha jól emlékszem a plázában van :roll:

köszönöm mindenkinek a köszöntést :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Kezdek átállni az éjszakai munkára, Rugó pedig volt olyan rendes, hogy nyolc után ébredt 8)
Ma várjuk a harisnyadiszkontos csomagot is 8)
Kávézok éppen.

Maggie, a nap nem bírásához nem kell idősebbé válni :x

Móni, gyűjtöm ám az infókat :lol:
Rakhatnál fel fotót is Petiről. Már régen láttuk :P

Kata, azt tudom, melyik iskola. Amikor elsős voltam még a történelem előtti időkben (1992), a kollégiumunk ott volt a közgazdasági mellett (régi József Attila Kollégium). Aztán kitelepítettek minket a Józsefvárosba a város szélére.
Na, eszembe sem jutott, hogy ott is van sünitorta.

Most ennyi, mert mennem kell legózni. Már annyira legóznék egy jót :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Kigaloppozott az udvarra. Mehetek utána :x :x :arrow:

Kép
vindolanda

Moni, akkor +++++++ hogy mihamarabb örüljezek! ;-)

Katicico, a strandon van, a var resze, egyik oldalan csiga alakban jon a csuszda a masik meg sima, nagyon imadjak a gyerekek! A jatszohaz meg a Gyerekvar, torvenyhaz u, 3. Nekunk nagyon tetszett. :-) neten is fent vannak, igy talaltuk oket. ;-)

Dalma extrem nyugi, a foga kinozza, a madik felso lazan jott ki de ez, 3 napja matrca, ahogy arrebb mennek sir, hoemelkedes is hullamokban van, ....attorhetne mar...vagy vmi mas is van a hatterben.?? Lehet mashol is jon a foga....

Emma megszokta higy 0-24 oraban velunk van, igy nem akar maradni az oviban reggel, sir. :-(( aztan 10 perc es vigan jatszik....a baratai is vannak....itthon ebben a 100 fokban nem tudom oket egyszerre lekotni....eleg lesz az a 6 het szunet. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Maggie gratulálok!:-)

Móni nagyfiúnak utólag is boldog szülinapot!

Mesi Barnus csodaszép! Ha nem várnék babát,most biztosan rámtört volna a vágy.:-) Néztem ki az a kislány,akinek az ölében van. :shock: Mekkora nagy lett Zsozsi! Telik az idő.

Viranka részvétem!

Én betöltöttem a 16 hetet. Még mindig aggaszt a kevés mozgás. Viszont rájöttem,hogy éjszaka mocorgósabb. Ráébredtem párszor. Ma negyed 1-kor indult be egy időre. Nappal viszont semmi. Remélem beindulnak majd a dolgok. Zétit ilyenkor már jobban éreztem,visszaolvastam.

Anyukám remélem rendben lesz,nem agyalunk rajta előre, még két hónap az ellenőrzés.

Zéti elballagott. Olyan jó volt az ünnepség! Suli előkészítős volt,augusztusban kezdené az elsőt. Halasztunk a baba és hazautazás miatt. Otthon ovis lesz,amíg vissza nem jövünk.

Készülünk hazafelé, 16.-án megyünk. Anyósomékkal áll a bál,mert szerintük beleszólásuk lenne abba,hogy én hazamegyek szülni. :shock: Amióta Zéti megvan,mindig megy a cirkusz valamin. Még így is,hogy messze élünk. Ezért is haragszanak,hogy kijöttünk. Én most eldöntöttem,hogy nem érdekel,hallani sem akarok róluk. Nem vagyok hajlandó menni sem hozzájuk,tudják hol leszünk. Egyedül Zétit akarják a családból. Mi mehetünk ahová akarunk. Alig ismerik, semmi nem érdekli őket,ami történik vele. Csak a faluban szeretnék mutogatni,hogy van unokájuk. Az én gyerekem nem bazári majom,akit mutogatni kell. Most sem hallgatták meg,hogy mi volt a ballagásán,nem érdekli őket. Zéti sem hülye,érzékeli,hogy semmi nem érdekli őket. De én vagyok a gonosz,aki elveszi az unokájukat. Maguktól nem jöttek soha hozzá, csak balhéztak,hogy őt adjuk oda. Most is csak annyit akarnak,megmondta anyósom. Én menjek haza egyedül Szolnokra szülni,de vigyem el Zétit hozzájuk előtte,majd náluk lesz. :shock: Normális?
Bocs a panaszáradatért,de kikészítenek évek óta. Olyan ötletei vannak...Repüljünk haza százezrekért,adjuk oda Zétit és repüljünk is vissza. A gyerek meg náluk marad. :shock: No comment...

Rakok képet a ballagásról:

Kép

Ez pedig a másnapi záróbulis ruciban:

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Jaj milyen jokepu sracc ez a Zeti! Nagyon helyes! :-)))

Anyosodek nem normalisak, sajnalom!

KépKép
kaqk
Debrecen

Zétény nagyon csinos 8)
Hú, nekik adnak satyakot is ballagáskor :shock:

Na, a gyerekmutogatás miatt részvétem. Tudom, miről beszélsz :roll:

Mikor Rugóval hazamentünk először, hét hetes volt, nem viccelek, egy napon 27 ember jött megnézni. Számoltam :?

Eltűnt Patrik teknős :( Vagy csak a víz alján lapul, nem tudom.

Mikor jön már fagyibácsi :?:

Kép
vindolanda

Miléna, csodahelyes fiú Zéti! És a Te szerény mosolyodat látom az arcán :D Ez a kis talársapka (nem tudom, hogy hívják) nagyon jól áll rajta.
Tudom, hogy kismamaként nehéz nem felhúzni magad anyósodékon, de ahogy írtad is, tényleg az a jó, ha nem foglalkozol velük. Akikkel nem lehet megbeszélni és kompromisszumra jutni, azokkal felesleges. Csak tönkretennéd magadat. (Asszem, többünknek ismerős ez a dolog, mármint az, hogy a nagyszülők egy részével nem fenékig tejfel az élet.)

Kaqk, nálunk is ugyanez megy reggel az oviban, sírás még nem volt, de szomorú arcocska igen. De már csak 4 nap, számoljuk. Ádi olyan édes, úgy írja le a saját érzését, amikor elválunk, hogy "aggódik".

Vindo, jaj, nem tudtam, hogy ilyen hosszú. Mi Doctor Who-kat nézünk, imádjuk. Lenyomtunk pár filmet is, az anglománia jegyében (Happy-go-lucky - ez jó volt; London Boulevard - ez közepes, amolyan GuyRitchie- meg Tarantino-koppintás; Ghost Writer - egészen jó).

Maggie, nagyon kíváncsi vagyok a tanszéki fotókra! :-)
Körbenéztem, és szerintem megpróbálom a Dukan-diétát (beszereztem a könyvet). Szimpatikusnak tűnik.

Katicico, nálunk is meghatározó mű az APG-folyam. :lol: Sünitortát még nem kért belőle Ádi, de már merített ötleteket rendszeresen.

Dolgozom kicsit, aztán megyek az oviba érte.
irina

Vindo, 27? Guiness-rekord-gyanús. 8)
irina

27 ?? Azta. Dalmat osszesen nem neztek meg ennyien.

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát, akinek 350 fő volt csak az egyik oldalon az esküvőjén, annak a 27 meg sem kottyan :roll: :lol:

Ja, Zétény tényleg hasonlít Milénára 8)

Köszi a filmes infókat.

Közben megnéztem a hosszú távú időjárás-előrejelzést. Úgy tűnik, nem lesz kánikulánk Olaszországban. Nem is tudom, örüljek-e neki.

Megjött a harisnyadiszkontos csomag 8)

Kép
vindolanda

350?????????

Az nem nagy baj ha nem lesz kanikula nem?

Csomag, juppiiiii :-))

Igen a szem Milenae, vagyis a tekintete nekem tiszta Milena!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja, pihennem kellett a menyasszonytánc közben úgy fél óra után
:lol:

Városnézés és leégés szempontjából ideális. Olyan 26 fokokat mondanak.

Kép
vindolanda

Vindo, a 350 az tényleg brutál szám, olyan, mint egy népmese végén a lakodalom, ahol az egész birodalom ott ünnepel :lol:
A 26 fok szerintem ideális nyaralóidő, fürödni és nézelődni is lehet.
irina

szerintem = szerintem is
irina

Hát olyan igazi sátras lagzi volt az egyik helyen, ott volt 350 fő. A fele falu ott volt.

Igen, talán tényleg a legjobb idő.

Rugó hív :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

A reggeli vásárlást Bercóval ejtettük meg. Jött velem, játékot remélt. Szerencsére sikerült meggyőznöm és egy HW-kocsival beérte. Amúgy a jobbkezem volt, úgy rodeózott az újfajta húzható, tolható kosárra. :lol: Olykor a ruhám mögé bújt, főleg amikor megdicsérték, hogy milyen szép.

Ma szerelőt vagy mit várunk, maradunk itthon. Szeretnénk rácsokat csináltatni a teraszajtókra, hogy ki lehessen nyitni éjszakára.

Most erőt gyűjtök, aztán vasalni fogok. Bercókám alszik, nyugi van. Bár most a Kedves is lefeküdt, lehet, hogy későbbre hagyom. :roll:

Miléna, ez nagyon durva. Emlékszem, mindig is voltak problémák. Sok erőt kívánok az elviseléséhez. Anyukádnak szurkolok. Zéti igen helyes, szép fiúcska. Szépen megnőtt ő is.

Vindo, micsoda szokások. :lol:

Irina, mindjárt megnézem, hogy mi fán terem is ez a diéta. :wink: Sok sikert! Nem tudom, hogy meddig kell várni a fotókra, majd nézegetem időnként. :lol:
Jó hír: a Kedves megrendelt egy fényképezőgépet. Már nagyon várom. Végre tudok majd dokumentálni.

Ovisok: :cry:
dmaggie

A Kedves áttelepült, vasalhatok. :lol:
dmaggie

Maggie, Vasalas? Oh, nem irogyellek!

Vindo, Azert a 350 fo nagyon durva! Igen varost nezni szupi lesz, de azert hat ha lesz picit pancsolos ido is. :-)

En ma dalmaval voltam shoppingolni, o is tunder volt...semmit nem remelt
Da mar ebred ugy hallom. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Fagyibácsit nem értük utol, hiába sprinteltünk. Rugó sír :?

Kép
vindolanda

Maggie, szia! A vasalás itt is esedékes lesz, de majd estefelé.
Tuti jó kis fényképezőgépet vesztek :-)

Fú, nincs sok kedvem kimenni a melegbe hamarost és átnyargalni a szomszéd kerületbe :roll:

Boszipereket írok át épp, tiszta horror (még mindig), sírkiásók és rengeteg halál, meg persze boszorkányok okozat jégeső a határban.
irina

Szegény Rugó! :cry: Puszi neki!
irina

Vigasztalhatatlan.
Biztos fagyinéni volt, és nem tudta, hogy a házunk előtt meg kell állni
:roll:

MIlyen fényképezőgép?

Kaqk, mit vettetek?

Bosziperek 8) Séta vagy tömegközlekedés?

Rugó szerint pici házikó kell nekünk, hogy gyorsan ki tudjunk szaladni a fagyishoz. Még mindig sír.

Kép
vindolanda

Vindo, séta és 2 jármű is. Nem hosszú, csak végig napon.

Drága Rugó, igaza van, az őrbódé jó ötlet, csak ott is nagyon meleg lenne.
irina

Na, túl vagyunk a sokkon. Megfürdünk együtt, és vízi játékokkal játszunk :arrow:

Reménykedem még a másik fagyisban. Az este jár.

Kép
vindolanda

Szegeny Rugi, nekunk meg van itthon hazi citrom fagyi....kuldok fenypostaval ha kertek!

Uh a napra melegre en sem vagyom! ;-(

Dm, ben pelus, ez az, tapszer, meg nekem fehernemu, :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Na akkor az estit figyeljetek!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszönjük.
Nagyon fogunk figyelni - bár ez meg nem minden nap jár :?

Irina, csak ügyesen.

Mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Vasalás 1 kikipálva, most melegszik a következő körhöz.

Itt volt a Kedves mtársa, megnézte, amit meg kell, majd közli, hogy mennyi.

Bercó közben felébredt.

Szegény Rugó. Bercó is hiányolja a jégkrémet, mondjuk van a fagyasztóban egy bödönnyi. :lol: De ma gofrit sütöttem nekik.

Igazából nem tudom a márkáját, csak azt, hogy a régitől jobb lesz, 14 mpixel, hd felvétel, stb. Az Extreme dig-nál rendelte.

Mennem kell.
dmaggie

Hú, szerintem a mi gépünk is onnan van 8)

Maggie, ez a vasalás :?

A fehérnemű-vásárlás mindig jót tesz a léleknek 8)

Kép
vindolanda

Végére értem, nem most, azóta már mást is csináltam. Például kikerestem a masinát.
http://www.edigital.hu/Kompakt_fenykepe ... 18460.html

Hasonló volt azt is, amit a betörő elvitt, csak kevesebbet tudott.

Vasalókat is nézegetek, mert a vasalóm fogantyúja iszonyatosan felmelegszik, még mindig fáj a tenyerem, majdnem égési sérüléseket szenvedtem. A fiúk azt mondták, szétszedik, megnézik, hogy mi lehet a baja. De így nem annyira komfortos a használata, meg szerintem eléggé balesetveszélyes is.

Vindo, az akármi-vásárlás jót tesz. :lol:
dmaggie

Reggel rendesen kiakadtam. A tecsóban akciós a banán. Olcsóbb, mint az idénygyümölcs. :roll:
dmaggie

Irina remélem egy nagy adag vízzel indult el.
dmaggie

Rugó hogy van?
dmaggie

Halihó, megjöttünk.
Vindo, köszi! Sivatagias életmódra készülve is nehéz ügy kint lenni. Árnyas helyen húztuk meg magunkat, de már lüktetett a fejem a hőségtől (mindig megfájdul nagy melegtől, csak gyógyszer jó rá). Ádikám mondjuk bírta. Most nézi a jediket.

Maggie, ne is mondd a gyümölcsöket, ma vettem dinnyét, nagyon drága. Átlagban 300 forint kilója. :shock:
Szép fotómasinátok lesz, Anyukáméknak van igen hasonló, jó kis darab.
irina

Maggie, óvatosan azzal a vasalóval!!!
Diéta: majd ha elolvastam, leírom, mi a lényege. Egyelőre azt látom, hogy életmódváltást kínál, nem gyors fogyást, fokozatosan osztja el, mit lehet enni, nem kalóriaszámlálós (az update is az, csak nem így hívja magát, a nagykalóriásokat beteszi reggelre, a többi később). Lehet enni húst, tejterméket (ez nekem nagyon fontos, a paleós pl. tiltja ezt), vannak bűnözőnapok (alig várom! :-).
Amúgy nemrég olvastam a harcosok diétájáról, az nem piskóta. Napközben csak fehérje és zöldség (talán gyümi is), este (!!!) meg amit csak akarsz.
irina

update = mármint az szerintem kalóriaszámlálós, csak zónákba rakja, nem azt mondja, hogy egyél, amit akarsz mondjuk 1500 kcal-ig.
Na, okostojáskodás vége, megyek Ádihoz.
irina

Képzeljétek, elkaptuk fagyibácsit, hazafelé is erre ment az este folyamán. Futottam utána, de észrevette 8)

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?