Sziasztok!
Maggie gratulálok!:-)
Móni nagyfiúnak utólag is boldog szülinapot!
Mesi Barnus csodaszép! Ha nem várnék babát,most biztosan rámtört volna a vágy.

Néztem ki az a kislány,akinek az ölében van.

Mekkora nagy lett Zsozsi! Telik az idő.
Viranka részvétem!
Én betöltöttem a 16 hetet. Még mindig aggaszt a kevés mozgás. Viszont rájöttem,hogy éjszaka mocorgósabb. Ráébredtem párszor. Ma negyed 1-kor indult be egy időre. Nappal viszont semmi. Remélem beindulnak majd a dolgok. Zétit ilyenkor már jobban éreztem,visszaolvastam.
Anyukám remélem rendben lesz,nem agyalunk rajta előre, még két hónap az ellenőrzés.
Zéti elballagott. Olyan jó volt az ünnepség! Suli előkészítős volt,augusztusban kezdené az elsőt. Halasztunk a baba és hazautazás miatt. Otthon ovis lesz,amíg vissza nem jövünk.
Készülünk hazafelé, 16.-án megyünk. Anyósomékkal áll a bál,mert szerintük beleszólásuk lenne abba,hogy én hazamegyek szülni.

Amióta Zéti megvan,mindig megy a cirkusz valamin. Még így is,hogy messze élünk. Ezért is haragszanak,hogy kijöttünk. Én most eldöntöttem,hogy nem érdekel,hallani sem akarok róluk. Nem vagyok hajlandó menni sem hozzájuk,tudják hol leszünk. Egyedül Zétit akarják a családból. Mi mehetünk ahová akarunk. Alig ismerik, semmi nem érdekli őket,ami történik vele. Csak a faluban szeretnék mutogatni,hogy van unokájuk. Az én gyerekem nem bazári majom,akit mutogatni kell. Most sem hallgatták meg,hogy mi volt a ballagásán,nem érdekli őket. Zéti sem hülye,érzékeli,hogy semmi nem érdekli őket. De én vagyok a gonosz,aki elveszi az unokájukat. Maguktól nem jöttek soha hozzá, csak balhéztak,hogy őt adjuk oda. Most is csak annyit akarnak,megmondta anyósom. Én menjek haza egyedül Szolnokra szülni,de vigyem el Zétit hozzájuk előtte,majd náluk lesz.

Normális?
Bocs a panaszáradatért,de kikészítenek évek óta. Olyan ötletei vannak...Repüljünk haza százezrekért,adjuk oda Zétit és repüljünk is vissza. A gyerek meg náluk marad.

No comment...
Rakok képet a ballagásról:
Ez pedig a másnapi záróbulis ruciban: