sziasztok!
Nagyon komoly, megnyílt a 2011 októberi topic is
Most, hogy Frici már egyre nagyobb, annyira szeretnék megint terhes lenni... Már a neveket is kitaláltuk: Bendegúz és Samu a legkisebbnek. Na jó, kicsit előreszaladtam.
Képzeljétek, Frici nagyon anyás lett. Ha nagymama vigyáz rá, megállás nélkül ordít, viszont ha látja, hogy én is a szobában vagyok, akkor megnyugszik és le sem veszi rólam a szemét.
Ezt anyósommal is eljátszotta, aki rögtön be is jelentette, hogy akkor ezentúl gyakrabban jön. Ami tiszta haszon, mert akkor mindig főz valami isteni finomat és amúgy nem sok vizet zavar, meg 1 óránál sose marad tovább. De komolyan képzeljétek képes Budáról átbuszozni 3 átszállással (kb 1 óra 15 perc az út) kis szatyorba hozza a lábasokat tele kajával, marad fél órát, aztán visszabumlizik. Van, hogy ha a gyerek épp alszik, akkor le se veszi a kabátját, csak "megetet". Mondjuk idejéből kitelik, mert nyugdíjas de akkor is nagyon komoly nem?
Jó most, hogy ilyen jó idő lett, csak nekem meg begyulladt a fülem, úgyhogy sapkában ülök itthon

nem mentem dokihoz, minek úgyse szedhetek semmilyen gyógyszert, bár már jó pár napja fáj, ráment a torkomra és nem múlik. Vagy a torkomról ment a fülemre? Nem is tudom.
Nagyon gondolkozom a hozzátápláláson, mert esténként előfordul, hogy két ciciből sikerül 110-es kisajtolni és napközben is egyre gyakrabban kér enni, van hogy 2 óránként. Gondolom mert nem evett eleget. Eddig még nem adtam neki semmit pluszba. Jövő héten megyünk oltásra és majd akkor megkérdezem a dokit. Jobban bízom benne, mint a védőnőben, mondjuk ő is ott lesz, de így legalább hallja a doki is amit javasol
Csajok, etetőszéket milyet használtok, vagy fogtok használni? Most nézegettük már a boltokban, de elég drága és akkor már praktikusat kéne venni. Pl. jó az, ha van tálca része, vagy jobb ha az asztalhoz toljuk a széket, fa vagy műanyag, székre rakható, vagy saját lábas? Tudnátok adni pár tanácsot? Az is sokat segít ha elmondjátok milyet használtok, miért szeretitek vagy miért nem. Előre is köszi.