A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na most végigolvastam, mit írtam, természetesen beteg Domival nem megyünk a strandra.

Kép
Kép
Kép
katicico

Kata, jobbulást Dominak. Lázon kívül van még valami?
Jaj, Eger is olyan gyönyörű város. Szeretem. :lol:
Én azért élvezem ezt az elviselhető hőmérsékletet. Kicsit fellélegzek.

Na, én úgy döntöttem, most feladom, majd holnap folytatom. :lol: Bár nagyon kétséges, hogy határidőre elkészülök. :roll: Azért majd valamit mindenképpen küldök a konzulensemnek. :lol:
Valamennyire körvonalazódik a dolog.
dmaggie

Kata, ilyen időben ne is menjetek strandolni... Csak ha jó fűtött, melegvizes helyről van szó.
Jobbulást Dominak.

Maggie, legalább megpróbáltad.

Én még küzdök :)

Panndi, tényleg, egy fotót dobhatnál magadról, hogy lássunk deréktájt 8)
Igen, ezek a fürdőzések rémlettek, hogy mindig ilyen helyekre jártok.

Kép
vindolanda

Nagyon jól haladtam, de már nyugovóra térek.
Holnap R. is korábban kelhet, mert ma katasztrofális állapotban volt délután :lol:

Kép
vindolanda

Hahó :roll:

Kép
vindolanda

Vagyok, sziasztok!

Katicico, Dominak mielőbbi jobbulást!!!

Panndi, én is látnék szívesen egy képet rólad! :-)

Anitja, örülök nagyon, hogy jól vagytok a babával! Mit mondanak, meddig kell feküdnöd?

Vindo, ma jobban van Rugó? :-)

Elvittem Ádit oviba, dolgozom. 20 fokot ír, de szerintem több van, süt a nap is, egy szál pólóban lehet flangálni.
irina

Igen, aludt majdnem 12 órát. Szerintem már rendben van. Legózunk éppen. Nagy pókembereket gyártottunk éppen gyurmából, most fagyit vesznek éppen egy legoembertől.

Itt is jó idő van, ha süt a nap.

Ádi tiltakozott az ovi ellen?

Jó munkát akkor.

Szerintem mi délután megyünk majd boltba meg játszótérre, elfogyott a fogkrém, a mosószer meg a testápoló.

Ádi összekombinált egy legotűzoltót meg egy szimpla bácsit, és rászorult a tűzoltósisak a legoember fejére (aki nem tűzoltó). Komolyan logisztikáztam, míg leszedtem róla :lol:

Kép
vindolanda

Halihó!

Én is megvagyok, csak mosás, porszívózás van, + Bercóval gyakorlatilag kettesben maradtunk, apa elment könyveket fogadni, Gergő csak este jön haza, Dávid éppen itthon van, de el van foglalva a gépével.

Mi is gyúrma figurákat gyártottunk. Bercó előgyúrta nekem, én meg formáztam, most pihennek a hűtőben.
Mindjárt Lego-vár projektbekezdünk. Csak feltuningolom magam egy kávéval.
Éjszaka nem sokat aludtam, bár Bercó mellett voltam, de most nyugisan aludt, viszont a fejem iszonyat módra fájt, alig tudtam elaludni. Du. megyek órát tartani, nagy valószínűséggel vinnem kell Bercót. Mire leírtam pont telefonált a barátnőm, ők jönnek. Szóval itthon tartom majd az órát.
dmaggie

Vindo: 8) ügyes voltál. :lol:

De jó lenne, ha én is zavartalanul dolgozhatnék! Erre majd megint éjszaka kerülhet sor, de akkor sincs igazán nyugalom, tévézés, miegyéb folyik itt körülöttem.
dmaggie

Ja, komolyan el kellett gondolkodnom rajta, hogy csináljam.
Egy bunkós végű babaollót dugtam bele a legofejbe alulról, kinyitottam, így megszorult, és lejött a sisak, ha megrántottam :idea:

Bercó jól viselkedik majd, nyugodtan tudod tartani a foglalkozást 8)

Mikor kávét főzök, R. mindig odalopakodik, és az ujjával szétnyomja a zacc-gombócot. Minden tele lesz zaccal, mekkora poén :roll: :lol:

Kávéfőzés 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie, a tévéhez mi beszereztünk éppen ezért vezeték nélküli fülhallgatókat. Egy éve van, nagyon bevált.

Kép
vindolanda

Csak egy ötlet, nem okoskodni akarok.

Kép
vindolanda

Vindo, nyugi van, nem gondolom, hogy okoskodsz, egyébként az én fejemben is megfordult. :wink: :lol: Jó ötlet. :lol:

Nagy szerelő vagy, az már biztos. :lol:

Na, én meg összekapom magam és elsétálok a közeli boltba + a szelktívet is útba ejtem.
dmaggie

Garázdálkodtam az online antikváriumomban, amíg R. játszott :roll:

Kép
vindolanda

Akkor jó :D

Lassan nekünk is el kéne mennünk pár helyre, de olyan lusta vagyok.

Kép
vindolanda

Vindo, hú, sajnálom, h Ádi így elbarkácsolta a legófigurát... itthon csak olyan van neki sisakosokból/frizurásokból, amik kompatibilisek egymással.
Ügyi vagy, h szétrobbantottad. :-)

Maggie, erre mondta Virginia Woolf ugye, hogy a dolgok ott kezdődnek, hogy a nőnek is jár a saját szoba. Igaza van, de hát hogy jön ez a hazai családi viszonyokhoz? (Ők elfértek a férjével ketten.) Nálam van egy zug, ami az enyém, némileg elbarikádozva könyvespolccal az íróasztalom, mert nagyon könnyen kizökkenek bármiből. S. bármilyen zaj mellett tud dolgozni, én meg semmilyen mellett nem. 8)

Főztem lecsót (vmit enni kellett), utánaérdeklődöm a külföldi pályázatnak (amiről már írtam nektek), nagyon zavaros, hogyan működne ez magyar részről.
irina

Semmi gond, megoldottuk 8)
A sisak egy legoutánzat volt, a figura meg eredeti, így szorult meg.

Nálunk sincsenek sajna fix helyek, mindenki vonulgat a saját notebookjával.

Tényleg menni fogunk vásárolni :arrow:

Kép
vindolanda

Haliho, mi is megvagyunk, reggeli edzese, porszivozason, haj osason, becsavarason szaradason tul, Emmat es a kis automat elengedtem..nagyinal kirandul egy hetig.... Holnap megy Dalma is utana...meglatjuk ..Mi meg....:-))

Most pakolok a gyerekeknek..majdnem mindent el kell pakoljak :-(( ahhhh

Jaj a "buli" nagyon jo volt, nagyon elveztuk, remeljuk lesz meg ilyen!

Vindo, az aventes kanal nagy kedvenc, majd vhogy eljut..:-))

Dalma epp maratoni alvast produkal..:-) eddig 2.5 ora. :-)

A fenykepezogepem megkattant, van rajta vagy 540 kep es kb a kozepen van 20-30 amit egyszeruen nem tud megjeleniteni, mikor letoltjuk. De miert????? Vki?

Panndi! kepet szeretnenek!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Még tart lent a parti, de megszöktem. :wink: :lol: Slambucoztunk, isteni lett, annyi is most a diétámnak. Szombat óta csak eszek és eszek és eszek. :oops: :lol:
Közben megvolt az órám, szerintem jól sikerült, bár Bercó közben kiakadt néhányszor, például azért, mert használtuk a gyurmáját. :lol:

Na, ennyit a magányomról; Bercó sírva jött fel, hogy fáradt. Szerintem megfürdetem, aztán valamikor ágyba dugom.
dmaggie

Vindo, sikerült a körút? :-)
hát nálunk igazából hely sincs másutt, csak egy ebédlőasztal, ami mindig tele van Ádi aktuális játékaival, italaival, oda notebookot nem teszünk. Az íróasztalom már ősi darab, még anyuék vették vmi bolhapiacon, már akkor használt volt. 70-es évek dizájn (de a normálisabb fajtából), masszív, mindent kibír. Szerintem sosem cserélem le, hozzám nőtt. :-)

Maggie, jó is a kajálás, ne sajnáld! Bercónak jó pihenést!

Kaqk, mit ír ki a géped? Hibaüzenet? Lehet, h sérültek a fájlok. Ha tudjátok, nézzétek meg esetleg olyan sz. gépen, ami beolvas SD-kártyát (ha eddig nem így csináltátok).

Ádi itthon, mesét néz és rajzol.
Haladtam ma, de megint belefutottam egy elméleti problémába, iszonyú lassan vánszorgok előre a cikkel. A héten meg akarom csinálni véglegesre. Mondjuk ezt a fázist bírom a legkevésbé, még minden kavarog, ötletek, amik aztán nem jönnek be stb.
irina

Maggie, partiztok, mint kamaszkorotokban :wink:
Szegény fáradt Bercó.
Rugó ilyenkor még feléled este felé :wink:

Irina, igen, voltunk a százasban, meg a falu főterén ücsörögtünk, aztán egy óra játszótér. Senki sem volt rajtunk kívül.
Végül hazajöttünk. És még pont leintettük fagyibácsit is...

G.t befogtam, pakolja a mosogatót.

Rugó túl a vacsorán.

Kaqk, postán is fel tudom adni, szerintem belefér egy borítékba 8)
Vagy G. beviszi a munkahelyére (PIac utca), és ott felveszitek.
Jó csomagolást.

Ma megint kómás napom volt. Ittam egy kis kólát, már jobb.

Kép
vindolanda

G. meg R. egy notebookot kezdenek szerelni és installálni. Kihasználom ezt az időt, engedek egy kád vizet magamnak 8)

Kép
vindolanda

Meleget persze, fürdési céllal.

Kép
vindolanda

Kaqk, jó utat és pihit Nektek!

Vindo, jó fürdést!

Ádi aludt délután az oviban :shock: ott aztán nincs párdon. :lol:
Hm, én most fáradtam el. De ha a héten elkészülök, amivel akartam, kellemes ember leszek a köröttem élőknek is. :wink:
irina

Halihó!

Jelentem, Bercó alszik. Csak a nagy altatásba én is elpilledtem.
Szerintem ma nem leszek túl aktív, azért érezhető a minimál alvás.

Kaqk, jó utat, nyugi, jó kezekben lesznek.

Irina, én is azt érzem, hogy hangyaléptékben mérhető minden, pedig tényleg sűtget az idő.

Vindo, jó kis apa-fia program. 8)
Na, megpróbálok valami értelmeset csinálni.
dmaggie

Maggie, nagyon köszi a gyereknyomdát, Ádi nagyon élvezi. :D
irina

Maggie :-) csak módjával este a munkát!
Én most konkrétan a tévében idegesen rohangáló hangyák helyzetében vagyok.
irina

Én örülök, ha tetszik, általában szeretni szokták. Nekem is van itthon többféle is, igazság szerint motiválásra, jutalmazásra is szoktam használni, meg matricákat, kis rajzokat, ilyeneket. :lol: Virág ma is kérte, hogy nyomdázzak a munkájára, sőt jutalmul még slambucot is kapott.

Hal lehet, akkor egy kicsikét "fényezem" magam. A barátnőm sógornője gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus, megnézte, hogy miket csináltam, csinálok Virággal és elégedett volt. :lol: Na, ennek örültem. :lol: Mondjuk ma a barátnőm is csak figyelt, amikor visszajött Virágért és látta, hogy miket csinálunk. Ráadásul szegény kisbogár fáradt is volt, meg jó nehéz gyakorlatot mutattunk be, amit egyébként nagyon szeret csinálni, de nem brillíroztunk annyira. Sebaj. Az is igaz, hogy megtehetem, eléggé visszamentem a kezdetekhez, de szükség is van rá.

Most meg több óra alatt összehoztam egy oldalt a szakdolimba. 8) Most éppen azt keresgetem, hogyan fűzzem tovább. De lehet, hogy holnapra hagyom, hátha frissebb leszek. Tényleg, alig 3-4 órát aludtam. Mondjuk közben is jár az agyam rendesen.
dmaggie

Jó reggelt!

A tegnapi éjszakát én is megnyomtam, de szerencsére Rugó olyan fél kilenc felé kelt. És nem kellett rögtön kipattannom az ágyból, mert olyan kis rendes, hogy beszélgetünk ott egy negyed órát 8)

Maggie, tessék aludni is. A 3-4 óra kevés.
Ügyes vagy a fejlesztésekkel 8)

Mi is használjuk a nyomdát.

Ma viszont, amilyen béna voltam, eltörtem a három napja festett "húsvéti" tojását Rugónak. Legurítottam az asztalról.
Majd lilahagymával festek másikat, ha eszébe jut.

Kép
vindolanda

Tényleg, Bercó mikor kelt?
Elég korán kidőlt tegnap.

Kép
vindolanda

Halihó!

Van egy szusszanásnyi időm. Ma bevásároltunk reggel, a fiúk szétszéledtek, a szomszéddal előkészültünk és már lassan el is készül a bográcsban a köröm, csülök pörkölt. Közben még egy szilvás pitét is betettem a sütőbe.

Bercó fél hétkor kelt. De tegnap nagyon ki volt. Gyakorlatilag olyan 12 órát aludt.

Ma sikeresen meghosszabbítattam a könyvtárban a kölcsönzési időt. Holnap meg mindenképpen bemegyek majd a fősulira, megérdeklődöm a szakvizsgás képzést. 8)
dmaggie

dmaggie

Halihó!

Maggie, fantasztikus vagy, de ezt régóta tudjuk :-)
Lehet, hogy aztán mégis gyógypedagógus leszel egyszer? :-)

Vindo, szegény tojás! a miénk itt még tartja magát, igaz, a hűtőben.

Mentem egy kört ma, gondoltam, nézek őszi cipőt a Deichmann-ban, de egy darab nem volt, ami minden szempontból tetszett volna (szerintem nagyon sokat romlott a színvonala az utóbbi években). Minden velúr meg ez a nagyon emelt sarkú, bokában végződő (ami jól néz ki, csak én a magas sarkot nem tudom élvezni). A kedvenc őszi-tavaszi cipőm (lényegében szerencsétlent hordtam 4 éve évi két évszakban minden nap) Skóciában a konferencia alatt bemondta az unalmast (nézegettem a lábam egy előadás alatt, akkor láttam, hogy levált a talpa egy része és kikandikál a zoknim :shock: aztán pillanatragasztóval átmenetileg megoldottam a dolgot, de végig beázott az esőben).
Na megyek a dolgomra. :-)
irina

ui: Maggie, gratu a szakdolioldalhoz! Én is tegnap egy oldalnál akadtam el, ma futok neki még egyszer.
irina

Nekem egyszer egy sárospataki börtönlátogatáson szakadt le egy papucs a lábamról, tíz méteren belül mind a kettő.
Ott mászkáltam mezítláb :lol:

Pillanatragasztó 8) Ésszel él az ember.

Maggie, akkor tényleg ki lehetett.
Jó intézkedést!

Legozunk, és régi szenvedélyemnek hódolok, afrikai zenét hallgatunk 8)

Kép
vindolanda

Lányok!

Köszi, hogy gondoltok Domira! Nagyon aranyosak vagytok.
Vírusos a torka, de lehet, hogy a 3 napos láz lesz. Még mindig elég magas lesz a láza, ha kimegy a lázcsillapító hatása. Kicsit bágyadtka, de ha nem lázas jól elvan. Így az utolsó egri napunk kicsit más lett, mint ahogy terveztük. Megint nem néztük meg a várat, de majd legközelebb. A nagyok azért jól elvoltak a mamával. Vonatokat néztek az állomáson. :)

Megyek ebédet főzni...

Kép
Kép
Kép
katicico

Vindo, börtönös jelenet :lol:
hát én vacilláltam, hogy szerezzek-e cipészt Edinburgh-ben, úgy gondoltam, az nehezebben menne, mint sk. ragasztani. Gondoltam, veszek egy gumicsizmát (az ott sztenderd tartozék, mindenhol kaphatóak jobbnál jobbak, kár, h nem vettem, szépek voltak, jó áron). Na de hogy néztem volna ki egy konfin gumicsizmában?

Katicico, örülök, h Dominak akkor további jókat!

Haladok, végre.
irina

Á, rájöttem, azért nem vettem szupercsizmát, mert nem tudtam volna hazahozni a gépen (nem fért volna a bőröndbe, pluszcsomagra ráfizetni meg nagyon sokba fáj).
irina

Ja, a háromnapos lázban az a jó, hogy gyorsan vége van.

Kata, azért írd meg, hogy alakultok.

Irina, akkor most nincs profi cipőd?

Mi éppen mentünk volna biciklizni Rugóval jó messzire (kisállatbolt a falu másik végén), erre meg nagy felhők jöttek.
Tovább készülődünk, mire befejezzük, hátha el is mennek.

Kép
vindolanda

Vindo, megjártátok a boltot?
Van egy lastrapált balerinacipőféleségem, de már ramatyul néz ki (de mit tegyek, a 41-esre számozott cipőkbe a Deichmanban nem fért a lábam :-((, meg van, amiben nálatok voltam. Meg magasabb sarkúak, de olyat egy évben egyszer veszek fel (vagy annyiszor sem).

Na, Ádi ma már nem aludt az oviban :lol: tegnap csak fáradt volt szerintem a hétvége után...
irina

Igen, két és fél óráig trappoltunk (gyalog mentünk), volt kakaózás a padon, játszótér, kisállatbolt...
MOst vacsoráztunk, aztán fürdünk.
G. sehol, a telefonja egész nap ki volt kapcsolva.

Szerintem kifáradt Rugó:lol:

Vittünk esernyőket, esőkabátot, de nem esett.

Biztos találsz valahol majd egy jó cipőt.

Én az olyan 3-4 cm-es sarkakat bírom. Kivéve szandálban, mert azok nekem mindig laposak.

Kikészültek a hétvégén a gyerekek, az egészen biztos.

Fürdés :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, az nem semmi táv lehet akkor, mit lesétáltatok... fog Rugó aludni. :-)
Nekem megjött a várt ágyneműtartós bútor az ágyunk mögé, hogy tudjuk minek támasztani magunkat, ha nézünk vmit (a könyvespolcosítással eltűnt a háttámlánk, összecsukható ágyunk van). Rájöttem, hogy belefér rengeteg helyenincs ruha és vasalnivaló , S. persze az akváriumot emlegette. :lol:
ami már csak azért is nagyszerű lenne, mert a cucc felülről nyitható 8)

itt is fürdetés mindjárt
irina

eltűnt a háttámlánk = mármint a fal, annak vetettük neki magunkat :)
irina

Hát, álmosabb éppen nem lett tőle :x
G. viszont, úgy nézem, kidőlt.
Pedig ma is hozott egy notebookot szerelni éjszakára. Ébresztgettem is, de hiába.

Akvárium :P

Hát igen, a filmnézés közben igen fontos a kényelmes pozíció.

Na, dolgomra :arrow:

Kép
vindolanda

Hahó :D

Kép
vindolanda

Megpróbáltam elcibálni a pékségbe, de nem akaródzik neki elmenni, szerinte tegnap nagyon sokat sétált :roll:

Kép
vindolanda

R. fél órája bezárkózott a szobájába két műanyagbabával, altatja őket. Arany életem van 8)
Engem kizavar, mert felébrednek.

Kép
vindolanda

Be kell mennem, mesét olvasnom a műanyag babának :roll: :? :lol:

Kép
vindolanda

Vagyok, csak volt egy intézős körutam.

Rugó nagyon jó szitter ezek szerint :-)

Vettem egy olvasólámpát, mert S este mindig vakoskodik, a csillárt nem égetjük, az meg sok lenne. Már csak össze kell raknom ezt a lámpát.
irina

Sziasztok!

Reggel Dominak nem volt láza. De délelőtt elég sokat sírt. Lehet, hogy erősebb volt a lázcsillapító? Most 200 mg-osat kapott, eddig csak 100-ast használtunk.
Most újra melegszik szegénykém. Ma már véget kéne érnie a 3 napos láznak. :?
Lehet úgy a fülének baja, hogy már hónapok óta nem volt taknyos?

Kép
Kép
Kép
katicico

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?