A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Halihó lányok!

Tegnap túl jól sikerült a "vendéglős evés" mire hazaértünk meg sem bírtam mozdulni a szó szoros értelmében. Igazából még ma is csak pihegek, de már erőt vettem magamon.

Rózsa: gratulálok a kisfiadhoz

Emi: örülök,hogy jelentkeztél. Üdv

Nekem még egyszer sem ellenőrizték a méhszájat és kenetet sem vettek :roll: Ez baj :?:

Kép
szücsi

Jaj, nem is dicsekedtem el: a kis Balázs már pacsit ad az apjának! Persze ehhez Apának sokat kell a tenyerét a hasamon tartani, akár több percet is, de előbb utóbb belepacsizik. Olyan felemelő érzés, hogy már ő is érzi! Teljesen oda vagyok, meg vissza. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Babdorka: és "apa" hogy reagál a pacsira?

Kép
szücsi

Élvezi nagyon ám ő is! Mondta, hogy most már jó, hogy nem csak tudja, hogy ott van, mert valaki mondja, hanem már ő is érzi, és így olyan más. Úgy örülök neki, hogy ő is érzi, mert így nem csak én élem át ezt az élményt.

kétfiús anyuka
babdorka

Nagyon irigyellek beneteket. Remélem nálunk is hamar eljön ez a pillanat.

Kép
szücsi

Biztosan! Legrosszabb esetben pár hét, de akár már jövő héten is lehet, hogy enyhébben elkezdi, aztán egy idő után erősödni fog.

kétfiús anyuka
babdorka

igazából én is tegnap este éreztem már kivülről is a mocorgást.várom már hogy apa is érezze .
megnéztem miből mennyi kell 1 nyári babának(brendon katalógusban).hát nem tudom,nem akarok ugy járni mint a b.nőm 2 naponta kézzel mosott (begyulladt gátsebbel :roll: )mert nem volt még egy fél adag mosásra való ruhája sem.viszont túl sokat sem szeretnék venni.mi a véleményetek?

Bridzsi

Kép
esztora

Én is néztem már egy nyári babának a ruhatárát a neten. Igazából nehéz eldönteni, hogy miből mennyi kell, mert hamar kinövik a pici ruhákat, de az is igaz hogy a mosáson kívül egyéb fontosabb teendők is lesznek.

Kép
szücsi

Én meg megint kezdem únni a mozgolódást, merthogy megint függőlegesen áll a drága, és lefelé rúg. Nagyon rossz érzés, meg ijesztő is ( mindig attól félek, hogy a gyér alátámasztás miatt kiszakítja a zsákját...)! Szóval, vannak végletek.
De délelőtt kifejlesztettem, hogy elcsalogathatom, vakargattam egy helyen a hasam, és mintha oda fordult volna a fejével. Legalábbis a lábait arrébb vitte, és így csak a vakbelemet rugdosta. De álmában megint visszaállt, úgyhogy amikor megint felébredt, akkor megint csalogathattam arrébb. Jó játék!
Meg néha hatalmasat rándul, az mitől lehet? Nem sokat, csak egyet-egyet. Állítólag fog csuklani is, de ez még nem olyan ritmikus.

Velkám dö fejfájás. Még egy dolog, amit terhességem előtt nem műveltem. A semmiből villám csap a fejembe. Ugyanott egy nap alatt 4 villám volt már. Mi lehet?
Vendég

Sztem a ruhamosást nem kell túl misztifikálni! Egyrészt mehet nem teli mosógép is, és mehetnek bele felnőtt ruhák is. A nyugalmunk sztem fontosabb!!!!
Vendég

nem erre gondoltam a mosás terén.b.nőm 4 bodyval és 2 rugdalózóval várta a kisfiát :?:

Bridzsi

Kép
esztora

Szevasztok!

Nyáron elvan mondjuk bodyban is?? Vagy rugi mindig kell?

KépKép

KépKép
szivvi

Esztora, innen szép győzni! :)

De komolyan.
Az tényleg kevésnek tűnik, de én előbb küldeném el Apát, Nagyit, barátnőket, szomszédot (értsd: bárkit), hogy vegyen még pár ruhát, minthogy nekiálljak gátsebbel kézzel mosni....
Vagy berakom a gépbe azt a 4 ruhadarabot, ami éppen nincs Főnin, és elindítok egy mosást.
Vendég

Anekdota egy vitz fórumról:
"Hat hónapos terhes voltam a második gyerekemmel, amikor lányommal elmentünk egy kicsit vásárolni. Bementünk egy baba-mama boltba is, hogy szoknyát vegyünk nekem. A gyerek egy ideig nézte, ahogy a tükörben sürgölodöm, majd megjegyezte:
- Nagyon kövér vagy, Anya.
Kedvesen elmagyaráztam neki, amit úgyis tudott, hogy egy kisbaba van a pocimban, attól látszik nagynak.
Erre pikírten hozzátette: "és a popsidban mi van?""
:lol:
Vendég

Sziasztok!

Szivvi, Rózsa gratuláció! Emi, üdv közöttünk! Ha eddig is olvasgattál már minket, tudok, mik a szabályok: még rengeteget kell mesélnem magadról! :lol:

Mi voltunk torkos csütörtökön, ettem halacskát spenótos articsóka-raguval. Tegnap mi is autót néztünk. Azt hiszem, Rózsáék néztek még autót. Ti mifélét?

MOst meg csaáldi bulihegyek vannak, mert férjemnek holnap van szülinapja. És délelőtt átvarrrtam egy blúzomat kismama-blúzra, és óriásinak látszik benne a hasam, és osztatlan sikert aratott. Fehér pöttyös fekete rövidujjú pamutfölső, tavaly tele volt vele az összes kínai bolt különböző színekben és szabásban, lehet, hogy nektek is van. És mell allatt kicsit begumiztam, meg rávarrtam egy fehér farkasfog-szalagot. Nagyon édi lett. :lol: Úgyhogy teljesen belelkesedtem, és holnap még megnézem, milyen blúzokat tudok átvvarni, illetve van-e valamilyen használható anyagom.

Kép
nenoke

Sziasztok!

Köszi Babdorka, hogy beraktál a táblázatba. Igen Szegeden fogok szülni. Az N-t természetesen én is imádom, rengeteg édességet eszek. Majd rakok vonalzót, meg képet is, csak még nem vagyok valami profi. Tegnap voltunk 4D-s ultrahangon, és minden rendben van a babával, bár én egy kicsit megijedtem, mert a köldökzsinór a nyaka körül van, de a doki szerint ez nem probléma. Hát azért nem vagyok nyugodt teljesen. Most megyek összeállítom a holnapi ebédet. Majd még jelentkezem.

Emi
emi_25

Hali!

Grat a jó eredményeknek, üdv emi_25!

Mintha én is érezgetnék vmit belülről, de még nem tom, h ez a baba-e vagy a gyomrom. Már híztam 2.4 kg.

Rózsa!
Néhány debreceni kismamabolt:
- Piac utca a Vármegyeházától kicsit lefele a Vasútállomás fele:2 in1 (sztem drága)
- Kossuth utca elején: Asti bolt
- Batthyány utca: Várandósok szaküzlete
- Malomkpark új épülete fent: Brendon
- Kálvin tér: kívül és belül is van egy-egy bolt
- A Bethlen utcai nőgyógyászati rendelő mellett van egy bolt
- Jerikó utca: Baby center (volt Flamingó disco)
Ki a magándokid?

nem akartam győzni csak úgy jött :wink:
amugy nem csodálkozom hogy neki állt mosni kézzel soha nem volt logikus gondolkodású na mindegy....
nagyon jó ez az anekdota.

azt hittem eltünt a kutyám mire hazaértünk.aztán csak barátnőzött a szomszédban.most fenyités van,nem beszélek vele pedig probálkozik hizelegni.

Bridzsi

Kép
esztora

ma megmértem magam 1,2 kg jött vissza 1,5-ből ami az elején lement.

Bridzsi

Kép
esztora

Bori, az nagyon rossz tud lenni, ha a méhszájat rugja! :? Emivel volt "szerencsém" hozzá...utálatos egy dolog.

Ha más nem segít, menj le négykézláb térd-könyökbe, hátha feljebb csusszan, vagy megfordul. Nekünk csak az jött be. Szerencsére gyorsan fejvégűre váltott.

KépKépKépKépKép
uxi

Ma reggelre kipurcant a monitorunk. Eddig semmi jelt nem adta, hogy gyengélkedik, hirtelen seképsehang, be sem lehet kapcsolni.
Kaptunk egyet kölcsön a tesómtól, de ez elég váratlan esemény volt. :cry:

KépKépKépKépKép
uxi

Emi végre vki aki 5O km-es körzeten belül lakik.Én orosházi vagyok.

Kb.tegnap óta érzem én is,hogy a lábával és a kezével is mozog szinte egyszerre.Tényleg nem kellemes mikor a lábával ott lent rugdos.De nem baj legalább mozog mert vmelyik nap nagyon lusta volt alig éreztem már rám hozta a szívbajt.
pillangó7

az én lurkóm is hajnalban egyszerre ütött és rúgott is.hiába mondtam hogy én még azért aludnék egy keveset!
megyünk ma moziba b.nőmmel.sos szerelem-t fogjuk megnézni.
reggelizek v.mit.

Bridzsi

Kép
esztora

Én is azt érzem, hogy lefele rúgdos, valóban nem a legkellemesebb érzés. De inkább rúgdosson, addig tudom, hogy jól van. De azért majd kipróbálom uxi ötletét.

Az engem is érdekelne, hogy nyáron mennyire kell felöltöztetni. Mert amikor magunkat is ventillátorral hűtjük, nem szeretném túlöltöztetni, de azt sem, hogy megfázzon.

Mosás: szerintem nyugodtan lehet felnőtt ruhákkal együtt mosni.

Hát én nem tudom, Ti ezt hogy csináljátok! Én most 5 kilónál tartok. Persze nekem nem ment le semennyi az elején, nem voltam hányós, csak rettenetesen émelygős.

kétfiús anyuka
babdorka

Halihó!

esztora: engem is hívott a bnőm mozizni, de még tart a "szobafogságom" :cry: Majd Bogival jól megnézzük jövő hét végefelé (kedden, csütörtökön felvételizik).
2 rugi, 4 body? Meg is érdemli, hogy kézzel kellett mosnia! :shock: Szerintem a babanetes lista egész jó (még Berci előtt néztem és a téli babás részét, de az egész korrket volt).
A bébi szerintem szoktatni akar a koránkeléshez :twisted: :) Berci rendszeresen 6 körül kel, jó esetben 7-kor, hétvégén notóriusan fél 6-kor! (ásítós szmálji).

Szivvi: valóban, ha nagy a meleg, elég egy body+ max egy pelus takarni, de ki tudja, milyen idő lesz? Mondjuk én könnyen dumálok, szerintem max. 1 rucit fogok venni, a hugom és a bnőm fiai mind nyáriak.

Berci ma reggelre belázasodott, lőttek a holnapi (15 hós) oltásnak :?

Bori: Berci is mindig "odalenn" kapirgált, amikor vittek a műtőbe méhszáj-varrni, mondtam is a dokinak, hogy szóljon majd be a gyereknek, hogy húzza be magát, nehogy odavarrja véletlenül! :lol: A "rángás" szerintem inkább ugrás lehet. Később sokkal egyértelműbb lesz, hogy mit csinál, most még csak találgat az ember:)

még egy emi! Üdv közötünk:)

Autó: mi maradunk a réginél, bár 4 gyerekkel nem fogunk beleférni, az tuti. De 99%-ban nem is szoktunk együtt autózni, azt az 1%-ot meg majd megoldjuk vhogy :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Boginak hatalmas kalappal a hétre.
én meg majd szoktatom a lurkót hogy anya és apa nagyon szeret aludni.szép álom mi??????
megnézem ezt a listát én is mert a brendonos nekem magas
mi a különbség a kising és a rékli között?melyik micsoda?
kombidressz a body?
kövezetek meg gyakorló Anyukák de fogalmam sincs ezekről!

Bridzsi

Kép
esztora

megnéztem ez azért érthetőbb lista.viszont azt irják érdemes külön mosni a lurkóruhákat.

Bridzsi

Kép
esztora

Jovi, még Emi sem kapta meg a 15 hós oltást.
Év elején betegek voltunk, utána meg állandóan vizsgáztam. Most megint beteg egy kicsit, úgyhogy még kb 2 hétig tuti nem kapja.

Szerinted nem veszélyes ránk az MMR oltás? (Én még nem voltam rubeolás, nem fertőzhet meg?)
Emiatt is halogattam a dolgot eddig, úgy tudom, ha mégis elkapnám, a 20. hét után már nem gáz a rubeola. :?

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi! Nem akarlak paráztatni, de sztem mindig veszélyes a rubeola és a bárányhimlő a terhes anyák esetében! Mindenképpen kérdezz rá okosoknál!

Jól hangzik ez a fej-letartós négykézláb, kipróbálom, ha kezdődik a jelenet.
Mikor várható, hogy elkezd átfordulni?
Vendég

Sziasztok Lányok!
Már nagyon-nagyon hiányoztatok. Sajnos nem tudtam visszaolvasni (csak az utolsó 3 oldalt) ezért elnézést mindenkitől. Sajnos nem tudom mikor leszek újra gépközelben, ezért legelőször is küldök egy hatalmas pusszancsot mindenkinek:

PUSSZANCS! :wink:

Szivvi: Nagyon gratulálok a kislányodhoz, akkor ha jól látom eddig kettőn áll a vásár? :lol:

Dorka: beszíneznél engem is? 100% fiú, és Benedekfi Sámuel Botond lesz a neve. Köszönöm előre is. Az időpont pedig elvileg július 17. :oops: , de ez még képlékeny mindig előrébb teszi az orvos.

Örülök, hogy mindenki jól van, szépen növekednek az édes kisbabák, és a kismamák is velük együtt.

Mi is jól vagyunk, mocorgunk, növekszünk, és mosolygunk a 4D felvételeken.

Még 1x, mindenkinek sok-sok vigyázzatokmagatokra, meg puszi, meg rengeteg N, meg amit csak kívántok.

Andrea
Kép
kindernay

Szia Andi!
Végre hogy előkerültél, már agyon aggódtuk magunkat! De jó, akkor már két Samu van! Nem tudsz majd feltenni képet?
Köszönöm a gratukat!
Ma autóztunk főleg, egyik déditől a másikig..Van a seggünkben vagy 300 km...De mindenki nagyon örült!

KépKép

KépKép
szivvi

Bori, nem tudom, mikor fordul, ilyenkor még össze-vissza forognak, mert van hely. De a méhszájrugdosás rögtön jobb lesz, mert fejjeb csúszik, és odébb mozdul.

Emi a 27. héten volt utoljára faros, utána már fejvégű lett, csak a gyomromon és a bordáim között sétált, az azért elviselhetőbb.

Enyém gyerek jobboldalt fent pöckölődik, azt az oldalt kedveli egyelőre.

KépKépKépKépKép
uxi

Már rákérdeztem, de a doki nem tud róla, hogy veszélyes lenne a védőoltás reakciója. Valószínűleg nem, hisz akkor nem oltanák be, de eddig senki nem vetette még föl ezt a problémát.

Hol lehetne ezt megkérdezni, ÁNTSZ-nél?

KépKépKépKépKép
uxi

SZÉP JÓ REGGELT KÍVÁNOK MINDENKINEK! SAJNA, ELTELT A HÉTVÉGE :cry: :oops: :cry: Rengeteg dolog történt velem.... De előtte:ESZTORA:JOBBULÁST A CICUSODNAK, REMÉLEM, MÁR BEVESZI A GYÓGYSZERT.IMÁDKOZTAM ÉRTE, REMÉLEM SEGÍT!!
NA!Köszönöm a boltok címét, már apával körbejártuk, de csak 36-os a legkisebb méretük, az meg szó szerint leesik rólam.De vettem egy gyerek boltban 152-es nacit, azzal kihúzom tavaszig, utána meg varratok, mert a kismama üzletben csak hatalmas méretek vannak, meg ki is néztek onnnan. Megkérdezték, hány éves vagyok, stb, meg egy kicsit lenéztek, szóval az életben nem megyek vissza :? JÓ HÍREK:apával találtunk egy piros, álomszép 4 éves opel corsat,szombaton jó lenne leelőlegezni, jó árú, meg beleszerettünk, remélem sikerül...Kicsit irígy vagyok, én is szeretnék már sok rugdosódást érezni, de sajna, még semmi.
Aki már unja, küldjön nekem, hátha az én kicsim is rákap az ízére.
Sok puszi mindenkinek, bocsi, ha hosszú voltam.... :lol:

Kép
Kép
christine

Sziasztok!

hű de rosszul aludtam,sehogy nem volt jó.
köszi Rózsa.annyit haladtunk hogy vizet ivott amiben a cseppek voltak,megevett 1 tál ennivalót is.a pasztát továbbra is jó messzire elkerüli.ma kell telefonálni a labor eredményért.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lányok!

Üdv köztünk Emi_25! Mesélj még magadról és nagyon várjuk a képet!

Rózsa! Gratula a kisfiúhoz!!! Te is nagyon hamar hozzászoksz majd!

Bori! Sajnálom, hogy olyan lent rúgdos neked, a mi Babócánk nem csinál ilyet. De néha lehet, hogy nyújtózkodik, mert olyankor nyomja a hólyagom.
A hétvégén kezdtünk olyat csinálni, hogy simogatom valahol és öö odabújik, olyan féloldalas lesz tööle a hasam, de ez annyira jó :D és ha abbahagyom kicsiket rúgkapál, kéri a folytatást :P Èjjel néha felébreszt vagy én ööt, ha kimegyek a wc-re, de simogatással megnyugszik.

Vettünk nekem terhesnadrágot. Hát, nagyon örülök neki!

Képzeljétek, feltettem egy hírdetést az internetre (egyébként helyi oldal) és már többen is jelentkeztek. Ma este pl megyünk egy kiságyért (teljesen felszerelve), játékokért és annyi ruháért, hogy sztem nem is kell már vegyek egy jó ideig. Mindezt 50 euróért. Képeket is küldtek róla.
Ingyenes ajánlatot is kaptunk egy babakocsira (olyan buggy, amit csak késööbb tudunk használni, etetöö-székre, babahordozóra...). Szóval, nagyon örülök neki.
molkata

Sziasztok! Micimackó szavaival élve Boldog Hétfőt! Kép

Kindernay, frissítettem a táblázatot, gratula!

Uxi, szerintem a rubeola végig veszélyes, úgyhogy arra figyelj! Nekem legalábbis a védőnő is ezt mondta, és a szaklapok is ezt írják.

kétfiús anyuka
babdorka

Rózsa! Èn nem unom, de küldök neked! :D
Hát, elég sz@r lehetett a kismamaboltokban. Èn is észrevettem, hogy Veszprémben 2-3 bolt van, de nem a legkedvesebbek... :? Itt most a C&A-ban voltunk és kedvesek voltak :D

Esztora! Ùgy sajnálom a cicád. Hátha meggyógyul. Nem lehet azt a pasztát más formában is megvenni. Az én kutyám, mikor beteg volt, édességgel mindent bevett, mert azt nagyon szerette.
molkata

eddigi ruháimat én is c&a -ban vettem meg.itt nálunk például a brendonban a katalógus szerinti 16 szoknyából 1-et lehet kapni...

cicámnak mindegy milyen formában van a gyógyszer mindig erőszakolni kell.(igazi perzsa cica)közben karmol és néha harap is.

Bridzsi

Kép
esztora

Uxi: én úgy tudom, hogy a védőoltás nem fertőz! Te nem kaptál gyerekkorodban oltást?

Andi: de jó, hogy végre jelentkeztél! Gratula a kukisodhoz! Nagyon kékül ez a táblázat :lol:

Rózsa: drukk, hogy meg tudjátok venni az álomautót :wink:

Szép napot! Itt szakad az eső :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Uxi! Az oltás sztem veszélyes lehet. Emivel ez nem merült fel?

Andi!!! Jó, hogy itt vagy és nagy-nagy gratula!!!!
molkata

Üdv MIndenkinek! Szorítsatok, mert ma megyek fél 6-kor UH-ra, hátha bekékül vagy rózsaszínül a sorom. :wink:

Kép
nenoke

Jó sok minden történt reggel óta.Mindenkinek drukk az uh-hoz és szép találkozást a babókkal.
Esztora!Remélem meggyógyul a cicusod,meg nem lesz karmolós gyógyszeradagolásnál! Hát a storym elmesélem a kismamaboltban, jó?
Piac utca 2 in 1 üzletben kérdezem az eladót, milyen méret van, erre közli, hogy sok, de nem hiszi, hogy lenne rá pénzem...Hát köpni , nyelni se tudtam.Azért, mert valaki kicsi, meg nincs agyonfestve, nem tudom miből gondolja, hogy nem tudja megvenni a ruhákat. Erre közöltem, hogy 28 éves dolgozó nő vagyok, jelenleg 50000ft-tal a tárcámban, amit már nem itt óhajtok ezek után elkölteni és kijöttem.Kicsit elment a kedvem mindentől, úgyhogy nem vettem semmit. Hát remélem, nektek ilyenben nem lesz részetek
:lol:

Kép
Kép
christine

Nenoke: drukk!!!

Itt most szakad a kó :roll: Ugye nem most fog megjönni a tél? :twisted:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Rózsa
Ez annyira durva!!! Velem eddig mindenhol kedvesek voltak, totál kiakadnék, ha ekkore parasztok kerülnének az utamba!!!!!!!
Mindez azért, mert 150 cm vagy??? (ugye te írtad?)
Főleg, hogy a kismamik érzékenyebbek az átlagnál, még kedvesebb eladók kellenek ilyen helyekre, mint normálisan.

Mi Urammal csaptunk egy hosszúhétvégét. Nagyon klassz volt! Egyetlen dolgot kivéve: szombat estétől vasárnap estig úgy fájt a köldököm környéke, hogy állat! Lehet ez a tágulástól???

Holnap reggel újra látjuk a kisbogarunkat! Remélem, a doki megerősíti, hogy kukis! :)

Kép
Kép
emma1976

Jó reggelt mindenkinek!

Nenoke: megy a drukk az Uh-hoz.

Nem tudom,hogy az idő miatt van-e, de rohadt szarul érzem magam. Igazából nem tudnám leírni, hogy mia a bajom, de valami nem jó. Nem is csinálok ma semmit inkább fekszek hátha elmúlik.

Kép
szücsi

Kata, Emivel nem merültehetett fel , mert ő a az első gyerek. Lehet, hogy nem teljesen érthetően írtam le, mi a problémám... :oops:

15 hónapos korban kötelező védőoltás az MMR , mumpsz, rubeola és még valami ellen véd. Oltás után kb egy héttel láz, pöttyök, nyirokcsomóduzzanat jelentkezik, szóval a rubeola összes tünete. Eminek mostanában kellene megkapnia, ez a kérdés számomra, hogyha beoltják, esetleg véletlen nem fertőzhet-e meg engem is, mert nem voltam rubeolás. Oltottak ellene 16 éve, de az már nem biztos, hogy véd.

KépKépKépKépKép
uxi

Rózsa, ez elég durva! Milyen bunkó eladók vannak... :?
Nem tudsz varratni?
Én átlagos paraméterekkel indultam, de még így is csak óriásbálna méretű kismamacuccokat találtam.

KépKépKépKépKép
uxi

Nem kó szakad, hanem hó :lol: Vagy inkább havaseső. Mindegy, nem tetszik :roll:

Rózsa: ez nagyon durva! :twisted:

Emma: biztosan nyúlnak a szövetek :wink:

Már megint itt járt rókakoma :twisted: Miért nem hagy már békén? Már mindjárt félidő, elfelejthettne már!

Visszatérve arra, hogy miben legyen egy nyári baba?: Függ az időjárástól meg a lakástól is. Marci augusztusi. 2003nagyon meleg nyár volt, lakásban kb 30fok. Vol, hogy csak egy pelus volt rajta, és így is izzadt :roll:

brigi73

Hello Lányok!
Naggyon mocsok idő van :twisted: A kertem már mocsár szinten úszik a vízben :cry:
Ez a 2in1 akkor mindenhol ilyen, én pénteken voltam bent. Mondom a csajnak, hogy egyszínű felsőt szeretnék, vmi tunika jellegűt. Erre elkezdi mutogatni a leárazott cuccokat. Mondom kösz azok nem tetszenek. Fordulok ki, akkor mondja, hogy van egy csomó egyszínű, de nincs leárazva. Mondom neki megnézném, hátha ki tudom fizetni..Már kezdtem félni, hogy 20 ezer lesz egy sima felső, de aztán 7 ezer volt. Úgyhogy vettem egy hússzínűt, kicsit csinosabb fazonút. De asszem többet nem megyek be oda..

Nenoke
Fú hajrá az uh-hoz, kíváncsi vagyok nagyon!!

Emma
Nekem is nagyon fájt múltkor a köldököm, aztán simiztem kicsit és arrébment sztem a gyerik, mert elmúlt!

KépKép

KépKép
szivvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?