A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Mia!

Látod milyen jó alibi egy ilyen vállakozás, az uram már nem tartja számon hogy a bótba hozom a ruhát vagy a gyerekeknek, mert hasonló nagy zsákkal érek haza! :D :D

A múltkor már mintha gyanított volna valamit, amikor mondtam neki, hogy venni kell még egy szekrényt a gyerekszobába.... rá is kérdezet csak nem a ruháknak, de gyorsan rávágtam, hogy a játékoknak! :D

A genesis szerintem nagyon jó kis rendelő. Kedvesek és nem túl drága. Velem pl nagyon készségesek voltak annak idején, majd 1,5 órát ultrahangoztak, hogy egyaltalán profilból lássuk a gyereket.... mert máshogy sehogysem sikerült. :)

Teszek fel egy ilyen volt ilyen lett képet! :)

Kép Kép Szülés után pár perccel Kép A napokban a kis csibigriffi

KépKépKép
bogyra

bogyra megláttam ezt a legalsó képet és elkezdtem hangosan kuncogni. aaannyira ééédees. :D

mia_snow

Elan!
Nekem 3 helyen is a 28. hetet mondták hogy akkor már jo képet lehet csinálni.
Azért most egy kicsit elszomorodtam. :cry:
Remélem azért mégis sikerül. :roll:
Vendég

Moni, ne szomorkodj, a csajszi azt mondta, hogy csak akkor necces a dolog, ha a lepény a has felőli oldalon tapad, és a baba annyira belebújik, hogy szinte nincs közte és a lepény között víz...

Meg azt is mondta, hogy az egyik lánynál így volt, és visszamentek a 37. héten, hogy hátha akkor sikerül egy jobb kép, és szupereket tudtak csinálni :shock: Mondjuk, megmondom őszintén, én akkor már nem mennék, hiszen nemsokára láthatom élőben, színes, szélesvásznú változatban :D

Kép
elan

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:45-kor.
pironya

jó reggelt

pironya, a lábfejkörzés biztos a vizesedés miatt jó, nem? amugy meg ki kéne próbálni mertezta rubintbékát már nagyon unom. :)

mia_snow

Most csak bekukk, nem tok visszaolvasni, majd ha hazaértem.

Cukor jó,

éhgyomri:4,5
120 perc, terhelés után:3,9

Kép
zmimi

Sziasztok!

Bogyra:gyönyörű ez a gyerek!Tündéri a harmadik képen!

Nos,voltam az új doki néninél.Hihetetlenül kedves,egy percig sem bántam meg,hogy váltottam!Első találkozás volt és mindent megbeszéltünk részletesen,megnézte az összes eredményemet.Nála fogok szülni!Azt mondta BÁRMI problémám van csak őt keressem,bármikor!A másik doki ilyet sosem mondott.
Szóval elégedett vagyok és NAGYON várom az estét (4D),hogy megtudjam minden rendben a Pocaklakómmal és ki is ő?!

Kép
melike

Sziasztok, Jó reggelt!

Találtam egy újságban hírdetést, hátha érdekel valakit.

Húsvéti vásár március 06-tól 22-ig. Bébi és gyermekruházati termékek kiárusítása amíg a készlet tart.
-ASTI és DISNEY márkás termékek
-56-tól 164 cm méretig
-Széles választék

Minden termék 300 Ft-tól 1000 Ft-ig.

1095. Budapest Soroksári út 110-112.
H-P: 10.00-18.00
Sz: 10.00-15.00

www.astikids.com

Én megnéztem az oldalt. Nemcsak budapesten van ASTI bolt, de lehet, hogy az akció csak a budapesti boltra értik. Nézzétek meg.

Ma is megyek dolgozni:( Már nem sokáig.

Legyetk jók!!!
bluebox

Bluebox - nagyon édes Kristóf!!!!!!!!!

Bogyra
- nagyon aranyos fotók!!!!!!!!

Melike
- örülök a jó benyomásnak, látod néha érdemes váltani, mert akár jobb is lehet, mint például most! Szorítok a 4Dhez, majd rakj fel fotót!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Ibm, babanet a 4D genesisben...Ez jó! :lol: És tele lesz a topic cuki kis fotókkal!
Manka, 4D azt mondják a 25-30. hét között a legjobb, azt mondják.
Gigi, gratula az autóhoz!!!
Bárány, szuper hogy minden rendben!
Mia, gratula a jó eredményhez!
Pironya, kitartás! Nekem is úgy volt, hogy az áprilist még lenyomom a melóban, de nem fogom bírni. :? Szerintem már csak a március marad. Ma beszélem meg a főnökömmel.
Ani, néha nekem is előjön egy-egy kívánós roham! :wink:
Elan, tényleg jó nagy baba! Gratula! :lol:
Bluebox, nagyon szép Kristóf!!! :lol:
Bogyra, nagyon tündéri Levente! :lol:
Zmimi, gratula a jó cukorhoz!
Melike, szuper hogy ilyen jó arc az új doki!!! :lol:

Tegnap voltam kismama tornán és megkérdeztem a gyógytornász csajszitól, mitől lehet az, hogy szúr a bordámnál vagy oldalt vagy elől. Általában akkor ha ülök, de sokszor fekve is. Mondta, hogy beszorul a levegő, mert a méh már nem enged annyi helyet a tüdőnek. :shock: Jó durva! De ennél nagyobb bajom ne legyen! :lol:

Kép
sziszka82

Jó reggelt!!!!
Úgy érzem magam mint aki be van lőve.....Csak szédelgek és tuti,hogy átkerültem egy másik dimenzióba....Fél 9 kor bírtam kikelni az ágyból és azóta csak bambulok!!!lehet,hogy túlaludtam magam????

Nagyon édik a babócák és milyen nagyok már!!!!!!!

Bluebox!ha nem látom félre,akkor jó hajas babótok lesz!!! :D

Melike!Azt írtad,hogy az anyósék meglepődtek de örültek a házasságnak,de a Te szüleid és a környezetetek hogy reagált???
Vendég

sziasztok!
Pár napig nem volt számítógépem, minden bajom volt.Most olvasgatok vissza.

Bárány: én is nagyon Boldog Névnapot kívánok így utólag!!

Bluebox: nagyon kis cuki a babád a 4D képen. :D

Zmimi: tényleg nagyon jó az a cukor eredmény... főleg az enyémhez képest. Nekem 4.5 volt az éhgyomri és 7 a 120 perces( de nem 120 percre vették, hanem sokkal hamarabb...)

Gigi: gratula az új autóhoz és balesetmentes vezetést!

Nekem úgy fájt éjszaka a hasam, nyilalt szúrt, sehogy nem volt jó feküdni. Kb 3szor keltem fel most is. Bevettem egy Magne-B6-ot és jobb lett picit.
Ti most miket szedtek?

hétfőn megint vásároltam egy csomó ruhát, már szinte kész is a kelengye, már ami a ruhákat illeti. Olyan jó rendezgetni vasalgatni, hajtogatni. Hihetetlen hogy nemsokára benne lesz a kis drágánk. :)

Régen tettünk fel pocakfotókat.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Csiri-biri:az én szüleim is hasonlóan reagáltak.Meglepődtek,sírtak,örültek.Igazából a csalódottságát senki nem leplezte,hogy nem tudhatta csak utólag.Ez kicsit rossz volt,lehet nem így csináltam volna,ha tudom.
Mindegy,nekünk szép volt,megkaptuk érte a "magunkét" aztán majd enyhülnek.

Kép
melike

Nagyon édes babafotók!
Akik most voltak UH-n,látom,mindenkinek szép nagy már a babója!! :shock: :D

Én jövő szerdán megyek megint 4D-re! Már várom! :D :D :D

Kép
orsitigris

Buci!
Én csak béres magne b6-ot szedek,este 2-3 szemet,attól jól ellazulok és "tudok aludni"...
Raksz fel képet az új szerzeményeidről?

Melike!
A lányaim apukájával nekünk is úgy volt az esküvőnk,hogy 5 hós kismama voltam és összesen 10-en voltunk...
Most nagyon elfogadottnak számít az együttélés,ezért nem is akartam újra férjhez menni,viszont lehet,hogy egy ilyet mint a tietek csinálnék,csak a csajszikáim tuti elpletyiznék,öket,meg mégsem zárhetom ki belöle... :roll:
Vendég

Erről jut eszembe!!!Még nincs apaságink...pedig már minden papír össze van készítve.... :roll:
Vendég

Jóreggelt Kismamik!

Elan: nem semmi a súlya már a picinek. :shock:

Bluebox: nagyon szép a baba és az ő méretei is elképesztőek! Már ekkorák lennének? :D
Köszi a boltot, holnap megyünk Apával Pestre, úgyhogy oda is benézünk.

Csiri-biri: jobban vagy már? Tornának utánakérdeztél?

Melike: nagyon örülök, hogy bevált az új doki! Ez annyira sokat számít, szerintem! :lol:

Buci: én is szedem a Magneb6-ot, 2-3x1-et, emellett a vasvitált, mást nem. De szerencsére a vérszegénységem nem romlott. Biztos a vaspótlás (plusz vörösbor) :wink: sokat javított rajta.
Sajnálom, hogy nem aludtál jól éjszaka, szerintem ezek az éjszakák egyre gyakoribbak lesznek a következő 3 hónapban.
Tényleg régen raktunk fel pocifotókat. Én csak este tudok, de addig is kezditek Ti? :lol:

almaani
Kép
almaani

Buci - én 2-3 naponta Elevitet szedek és napi 2*2 vasat és ha parázok a keményedés miatt akkor bekapok egy szem magnéziumot.

Manka

Kép

Kép
mankabi

almaani!
ma reggel a kóválygáson kívül nincs problémám....Hányinger elmúlt,a hasmenés úgy tünik megszünt...
Kismamatornát megemlítettem apának,azt mondta,hogy ha nem baj,ne menjek már,mert meghúzom magam ,meg stb.....hiába mondom neki,hogy kismamatornába műég senki sem rokkant bele,illetve nem vagyok egy törékeny alkat a jelenlegi több mint 8 kilómmal...Kicsit tulfélt....
A kilókról jut eszembe....holnap védőnő,mérekezés......ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Vendég

a kilókról jut eszembe!!!
tegnap megtalált msn-en egy volt osztálytársam ésbeszélgettünk...11 hónapos lesz a kislánya!86 kilóval ment szülni és most 56 kiló....6 hónapos koráig szoptatta,akkorra ment le 70 kilóra,ott stagnált egy kicsit és utána megint beindult neki,így lett 56...
Félre ne értsetek,nem zavarnak a kilóim számai...most!!!
Viszont utána szeretnék szépen visszaalakulni valamelyest,mert a babócám anyukája leszek,de a páromnak is szeretnék NŐ lenni... :roll:
Vendég

Kisütött a nap!!!
Nem jön velem valaki sétálni :?: 8) :lol: :lol: :lol:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:46-kor.
pironya

Oké!
Mindjárt felkapom az egyetlen gatyát ami rámjön és 50 perc múlva a toronyháznál leszek!!! :lol:
Siess,mert utálok várni... :lol:
Vendég

Nálunk nincs szép idő, ráadásul egész nap én is kóválygok. Megyek is mérek egy vérnyomást, lehet hogy attól szédelgek. Én ma reggel álltam mérlegre +6 kiló, úgy látom én is beindultam és még hol a vége....... furcsa érzés!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Na, potyára mentem ma a munkanélkülibe, mert mégse tudták elintézni, csak majd ha ténylegesen lejár a passz.táppénzem. Fasza! Megspórolhattam volna egy csomó mászkálást, ácsorgást, az 1 órás várakozásról nem is beszélve! :evil: De ha nem hívtam vna fel őket előtte telefonon, hogy jó-e ha ma megyek... de felhívtam!!!! Vááá! :twisted:
Szóval jövőhéten mehetek újra. Szuper!

Csiri-biri - én mennék veled sétálni! Nekem is sokszor az a bajom hogy nincs kivel, egyedül meg semmi kedvem. Amúgy imádok Egerben sétálni! Felér egy edzéssel a sok dimbes-dombos utca miatt! :lol: Kár hogy ilyen messze vagyunk! :(
Nem semmi a barátnőd... 86-ról 56 kg-ra! Nem ment nagyon tönkre a bőre? Nekem az nagyobb parám mint amúgy a hízás. :?

Nemsokára megyek körmöshöz, asszem gyalog megyek, 4 megálló lenne busszal, de tényleg tökjó idő van, csak ne kedjen el esni az eső! :roll:
Vendég

visszaolvastam...én nem +8 kilót,hanem több mint 80 kilót akartam írni!!!!
Holnap kiderül,hogy plusz mennyi....
elmosogatok és csinálok pocifotót...
Vendég

92/52, azt hiszem ez magamhoz képest átlagosnak mondható.

Almaani - hogy alakul a BÉBILAK?

Úgy várom a szombatot, az lesz az első hivatalos babaholmi vásárlós nap és ha minden jól megy meg lesz a kiságy és a pelenkázó!!!!!!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka: azért az nem valami magas. Nekem is ma méri meg a védőnő.
Átlag 100/60-70 szokott lenni. Ezért kávézom..... :roll:
bszilvi25

Sziasztok!

Tegnap nem bírtam tovább, én is bejelentkeztem 4D-s ultrahangra jövő szombatra. Akkor már betöltött 27. hétben leszek. Remélem meglátjuk a kis pofiját, és kiderül, hogy tutira kislány-e.

Én szombaton elnézek az IKEA-ba, mert van oda egy 10 ezres ajándékutalványom, még tavaly kaptuk nászakjándékba. Hátha lesz valami jó dolog.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi:te sem tudod még a nemét?Akkor nem vagyok egyedül!Én is nagyon szeretném megtudni ma!Már ideje lenne tudni,hogy megvehetem-e azokat a csini rózsaszín rucikat! :lol:

Kép
melike

sziasztok!

hú jo sokat irtatok régen voltam.
gratu a szép babákhoziKISLÁNYUNK LESZ!!!

MINDJÁRT KÜLDÖM A KÉPET

Kép
Kép
eyi

...........................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 11:50-kor.
Vendég

Csiri-biri!

Hiányoltad a fotókat új szerzeményekről! Hát én dobok egy párat!...

Kép
Kép
Kép

Nem győzök bennük gyönyörködni! :wink: :D

Kép
orsitigris

Eyi - gratula!!!!!!!!!!

Csiri-biri
- szép pocifotó!

Manka

Kép

Kép
mankabi

ORSITIGRIS!!!!!!!!!!!!
SÁRGULOK AZ IRÍGYSÉGTŐL!!! :oops:
AZT A KIS ADIDAS RUCIT ÉN IS KINÉZTEM,CSAK SAJNÁLTAM RÁ A PÉNZT!!!!
LE VAGYOK TILTVA A VÁSÁRLÁSRÓL,DE MAJD ESTE MEGMUTATOM A FOTÓIDAT APÁNAK,HÁTHA MEGLEP BENNÜNKET EGY ILYEN RUCIVAL.... :roll:
Vendég

Kép

Kép
melike

Tegnap vettem.1200 Ft. a kettő... Cuki.
Orsi:nagyon szépek!

Kép
melike

Melike, én tudom, hogy lány, csak azt mondják, hogy sose biztos, ezért remélem, hogy 4D tutira igazolja. Én már vettem néhány rüózsaszín csodát, a hét elején fel is tettem őket. :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

MELIKE!
NAON ÉDIK!!!

Ebédre van zúzapöri és hozzá főzök ki tésztát,ugyhogy ma nem kell a konyhába állnom!Úgy döntöttem rendszerezem a gépen a fotókat,mert kaotikus állapotok vannak....
Ha gondoljátok megosztok veletek egy párat!de nem akarom,hogy a mai nap az én életemről szóljon képregény formájában,tehát nyugodtan lőjjetek le,hamár uncsi...
Vendég

erre a pelenkázóra a vaterán bukkantam és szombaton megnyertük rá a licitet 14.500 ft-ért a miénk...(a fotó a vateráról van)Ma este mennek fel érte az anyósomék Pestre...Nekünk nyers a kiságy és a komód is,ugyhogy remélhetőleg menni fog hozzájuk....Majdcsak egy jó kis színes pelenkázóalátétet veszek rá...
Vendég

olyan hülye vagyok!A kép lemaradt.... :oops: :roll: de tényleg nem azért,hogy velem legyen tele az oldal :P
Kép
Vendég

Csiri-biri!

Várjuk a fotókat!Akármilyet! Én különben úgy szeretem nézegetni más fotóit,hogy ki hogyan készül a babára!
Lehet,hogy kinevettek,de más topikokat is néha csak a fotók miatt nézek meg!
Mindenevő vagyok!... :D :D :D :D :D

Kép
orsitigris

Ezek a babaruhák tündériek! :lol:

Csiri-biri: nagyon szép poci! Jöhetnek a képek!!!

Mankabi: a bébilak festése teljesen kész, ma rakják le a lamináltpadlót! Holnap megvesszük a függönyt és a polcocskákat, ja és a lámpákat, pénteken apa felrakja és szerintem a hétvégén már tudok is fotót felrakni! Annyira szép lett a szoba színe, hogy el sem tudom mondani! :lol: Pont olyan, mint ailyennek megálmodtam: gyönyörű almazöld!

almaani
Kép
almaani

orsitigris!!!
nem nevetlek ki!!!A többi topikot is nézegetem szó szerint...nem olvasom,csak nézem a képeket...
Vendég

...........................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 11:51-kor.
Vendég

képzeljétek, apa két napja balesetezett, de élve kiszállt a kocsiból, mindjárt meglátjátok mért mondom.szabályosan ráugrott egy óriási szarvas.nyakmerevitője van, meg a szilánkoktól kicsit megdagadt a nyelve, de szerencsére jól van Kép

Kép
Kép
eyi

Uhhhhh!EYI!
én nem nagyon hiszek az ilyenekben,de tuti,hogy van mindenkinek egy örzőangyala....
Vendég

és íme a mi szemünk fénye.kicsit homályosra sikeredett, éppen kortyolgat a magzatvízből, előtte a lába.
a másikon profilból, előtte sajna a köldökzsinór

Kép
Kép
eyi

Andi!

Nagyon szép pelenkázót vettetek!
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?