A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Sziasztok!

Hát már egy órája itt olvasgatok mire a lényeghez értem! :D :D
Tisa: tiszta szívből gratulálok, nagyon ügyes voltál. Lénának és neked jó egészséget kívánok!
Jól láttam, hogy Tisának ez az első babája, mert akkor anyák napján ő is anyuka. (Persze most is már az)

Pá hete gondolkodtam ezen, hogy anyák napjára már én is anyuka leszek ez nagyon jó érzés. Persze azokkal a kismamikkal együtt akik az első babát várják.

Bocs, hogy ritkán jövök, de nem tudok sokat üldögélni és mire elolvasom addigra már nincs erőm írni.
Múlt héten beteg voltam 38 fokos lázam volt el kaptam ezt a vacak vírust. Láz, hasmenés, hányás. Hát jól megijedtem. Még az UH is le kellett mondanunk, most átrakták erre a hétre.

Két hete mag tiszta paff voltam, mert egy barátnőm szült és egy teljes hetet aggódtam miattuk.
38. hetesen császárral , minden szuperul ment 4000 g-os baba lett. Haza is engedték őket, de sajnos bevérzett és mentő vitte vissza a kórházba most már jól vannak és otthon de teljesen ki készültem. Nem is akarom jobban részletezni, mert csak a pozitív dolgokra szabad most már gondolni. :)

Kép
evike79

Sziasztok!

NA még megvagyok. Egyenlőre csak keményedek+ állandóan úgy érzem kakilni kell.... Nagyon car. Annyira para vagyok, hogy nem fogok beérni...... Hívtam szülnőt azt mondta hogy igen ez az volt és hogy csak annyi a dolgom hogy várjam újra elinduljon. és akkor mehtek. De este is 2 óra után leállt akkor most mikor menjek.????? Ráadásul apa ma kezdi az éjszákát, de családommal megbeszéltem és anyum ma jön aztán majd a tesóimmal váltogatják egymást.....
Elvileg csütörtökön megyek ctg-re, dokihoz, szülnőhöz.
Barátnőmmel beszéltem az Ő azt tanácsolta ha 2 órán keresztül újra ez lesz akkor menjek melegvízes tus alá+igyak egy langyi teát+ egyek egy kis csokit és ha szülünk tényleg akkor erősödni fog és akkor indulhatok.... 3 gyönyörű gyerkőce van így asszem ennél jobb tanácsot nem kaphattam volna :-) Szóval asszem erre fogok támaszkodni....

Eda!
Az én ctg-m is hasonlóan nézett ki :-)
Erre mondta multkor kikocs hogy púputeve. Amikor fent marad a görbe olyankor nem jósló hanem fájás. Ahol leesik ott még csak jóslók vannak. Én így tudom...

Tünemény!
Remélem, hogy békességben és nyugalomban telnek majd a napjaid. Amint lesz lehetőséged írj nekünk

Kocska!
Szerintem már Te is bármikor lehetsz.... :-)

Gesztenye!
Remélem még mindig szépen telik a napod :-) Jó hogy otthon vagy.

CAt!
Nagyon tetszenek a szobák. :-) Beni mit szólt hozzá?

Kikocs!
Jaj szegény bárcsak segíthetnénk. De tarts ki már mindjárt meg lesz Misi :-) És Te mondtad, hogy könyebb lesz ha kint lesz :-) Nándi meg nagyon ügyes. Tényleg próbálj meg valahogy időtszakítani magadra. Nem baj ha önző vagy egy kicsit :-)

Tisa!
Remélem jól vagytok és már heverítek ki a nagy utatt. Sok sok puszit és tejcsit küldök....

na mennek még nyugalom van.

puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

A hétvégén készült a kép 35. hét-ben Kép

Kép
evike79

Sziszike, szorítok, hogy minden rendben legyen de mást nem tudok írni, halvány lila fogalmam sincs, hogy mennek ezek a dolgok!

Kész vagyok a kártyákkal ilyen lett. Kép Kép

Ja és a párom nagyon könyörgött, hogy a kisfiunk Koppány legyen így beleegyeztem. Kicsit fura ez a név de ő annyira szeretné, hát mit tehettem. Így is olyan sokat dolgozik értünk.

Kép
evike79

Nagyon szorítok mindenkinek, hogy jól legyen. Sajna csütörtöknél hamarabb megint nem tudok jönni, de addig is vigyázzatok, pihenjetek és várjuk a tavaszt.

Üdv.mindenkinek: Évi

Kép
evike79

evike nagyon szép lett az értesítő!
És nincs is nagy hasad! :)

Mindenki pihizzen készüljön a frontokra!

Én varrogatok! Már megint egyedül maradtam 3 napra! :(

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Evike: nagyon jó az értesítő!

Eljött hozzám a védőnő és megmérte a vérnyomim meg nézett szívhangot.Minden jó volt.
Mondta neki mi volt este meg reggel is fájdogáltam meg görcsöltem azt mondta, hogy valószínű tovább nyílt a méhszájam.És ,hogy pihenjek jó sokat!Meg holnap menjek eél a dokimhoz megnézetni magam.Holnap megyek is hozzá , de csak táppénzes papírért.
Félek, hogy holnap ha megnézne akkor megint mehetek befeküdni.
Csütörtökön úgyis megyek hozzá magánra.

Holnap megyek pécsre és egy csomó dolgot elkell intéznem.Bemegyek a munkáltatómhoz is meg a MÁK-hoz papírokért, hogy ne kelljen majd szülés után bemenni csak feladni postán.

Kép

Kép
gabka7926

Evike!

Jó lett az értesítő. És nagyon csini vagy. :)
Nekem a Koppány név nagyon tetszik. Csak Apa azt is leszavazta, mint a Kendét. Indok ugyanaz volt a két esetben, ők vesztesek voltak. (Gyula vs. Kende és István vs. Koppány csatákban)Pedig szerintem nagyon szép név, ps nem vesztes. Csak neki más nézetei voltak.

Sziszike!

Örülök, hogy minden rendben. A meleg zuhany mindig jó ötlet, ha nem tudod eldönteni, mi a helyzet.

Én is tartok tőle, hogy esetleg nem érünk be időbe, mert nekem Beninél indították a szülést, és amíg nem lettek 3-4 percesek nem is igazán éreztem semmit. Akkor pedig már lehet, hogy az Oxitocin miatt. (Bár azt lehet, hogy később kaptam csak... :oops: :roll: )

Ráadásul én hétévégén még el akarok menni Egerbe. A húgom szerint ez hülyeség már, és szerinte 22-én fogok szülni.

Beninek egyébként nagyon tetszik az új szobája. Teljesen odavan érte. :D Az ágyra állandóan le-fel mászkál, a polcról pakolgat le-fel, bebújik az íróasztal alá, nyitogatja a szekrényét és pakolászik benne... Szóval nagyon jó ötlet volt Apától, hogy így rendeztük.
Vendég

Cat! Jó kis fiúszobák!!!! Nem csodálom, hogy Beni élvezi!!!
(milyen szép rend!!! Na, majd ha felhozom a fényképezőt, akkor megmutatom a Marci szobáját... De most büszke vagyok rá, mert virágkötészeti tanfolyamra is jár, és csodás csokrot készített!!! Nekem!!)

Én a fájásból ott akkor éppen egyet éreztem, ilyenkor nagyon kemény, és menstruációs szerű fájdalom, plusz még a alul is, és a derekam is fáj kicsit.

Holnap megyek ismét, kiváncsi leszek, hogy mit mutat majd a gép!

Sziszi! Te melyik gépnél voltál? Én most a középsőnél! Lehet, hogy túl érzékeny? :lol:

Kép

Kép
eda7

Cat: Gyönyörűek a fiúk szobái, nagyon szépen berendeztétek.
Csak vigyázz ezzel az egri úttal, igencsak meglepődnék, ha a hétvégén összefutnánk a szülőszobán
:)

Kép

Kép
sildi83

sziasztok

TISA Gratulálok Léná babához.
reggel bekukkantottam, de nem volt időm írni mert sietnem kellett a sejtbankhoz.

Köszönöm a gratuláciokat Sára szobájához, én nekem is nagyon tetszik, mintha saját magamnak csináltam volna.

Nekem keményedések vannak meg lent is fáj mintha helyezkedbe befelé.

Nem tudom hogy tudom bescannelni a a ctg eredményt de nekem pénteken teljsen fent volt a görbe, egy fájást mondtak. De attól nem jön a szülés, most pénteken megint megyek ctg-re kiváncsi leszek mit mutat majd.

Ma oltam kozmetikában gyantáztatni magamat, mindenhol!, plusz a pedikür manikür, holnap fodrászhoz megyek.

Nem tudom van olyan érzésem, hogy Sára bent lesz sokáig.
Mondjuk a lombikosokra azt mondják, hogy nehezen engedjük el magunktól a babát. Hát én már nagyon várom igazából.

Kép
lili&ana

Lili! Nagyon irigyellek!!! Nekem mára lett volna időpontom a fodrásznál, de lemondtam, mert elég nagy sétával tudnék elmenni hozzá, apa pedig délelőtt dolgozott. Nem mertem bevállalni, ráadásul még ott kellett volna 2 órát üldögélni, mert a mert a szőkét és a világosbarnát is festeni szoktuk. Így most maradok csúnya lenőtt, majd szülés után valamikor elmegyek hozzá, ha Pepe elenged. Neki úgyis szép leszek így is... Remélem legalább is!

Kép

Kép
eda7

Megjöttünk a sétából, málnalevél tea beszerezve. Mindjárt meg is kóstolom, de az illata nem túl biztató. :(

Sziszike!
Te nekem nagyon gyanús vagy, lehet, hogy Te leszel a következő? :shock:

Cat!
Biztos vagy Te ebben az egri útban? Én nem vágnék már bele a helyedben. Főleg nem ebben a frontos időszakban.

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Tuti a frontok játszanak velünk, állandóan keményedek, pedig ma tényleg próbáltam pihengetni is. A bébi viszont szétrúgja a berendezést, most azt kezdte, hogy bordára támaszt :shock: ha ügyesen csinálja, negyedóránként járok pisilni :P
Nagyon várom már én is a babát, pedig elvileg még sok időm van, bár én is a 38. hét táját érzem gyanúsnak. Majd meglátjuk. De már nekem is eszembe jutott, hogy ez az anyák napja már ránk, első babásokra is vonatkozni fog :)
Azt nem tudom, hogy akkor most a málnalevél a betöltött 34., 35. vagy 36. héttől iszogatandó?
CTG nekem csak kb. 2 hét múlva lesz először, addig még el kéne jutnom fodrászhoz is. Talán majd a héten sikerül. Nem akarom a szülés utánra halasztani, az még olyan bizonytalan időszak nekem. Gyantázást nem vállalom be, egész ügyesen borotválkozok már vakon :D

icamica

A málna levél teáta 36. héttől kell elkezdeni!
Nekem ezt mondta a szülésznő, és ugy hogy első héten 1x egynap, második héten 2x, és utána 3x.

Nekemis nagyon mozog Sára, hála istennek, viszont a mellkasomon olyan nyomást érzek mntha téglát raktak volna oda és nem kapok levegőt, mondjuk nem állandóan.

Nekem elfogyott a teámés elfelejtettem venni, igy az esti adagomat nem tudom meginni.

Nekem ma előszőr gyantázták le teljsen és nekem nem fájén rosszabbra számítottam.
Én nemlátok le így viszont azt nem vállaltam be hogy leborotváljam, nehogy még elvágjammagama, a párom még jobban fél.

Biztos front an mivel olyan álmos agyok egésznap, és nem is udtam aludni d.u., majd most este.

Intim kérdés: hogy vagytok a sexel? nekem nagyon hiányzik csak ugye eddig nem mertünk, de már lehet nem?!
Hátha Sára elidnul?!

Kép
lili&ana

:D :D :D Mi az a szex? :D :D :D Az ötödik hónapban letiltottak :P :? :shock: :oops:

icamica

Tisa - óriási gratula Léna babához és nagyon sok boldogságot kívánok neketek!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
leo50

Már nem tudom ki kérdezte, de a tanfolyam, amit írtam vagy holnap van 6-kor vagy pénteken 10-kor a Madarász utcai kórházban, ezen a számon kell érdeklődni 06 1 416 32 39

Kép

Kép
leo50

Nekünk nem mondták hogy nem lehet, csak nem mertünk, igazából.
Mert szülés után megint 6 hétig semmi, meg azt mondta anyukám hogy utána pedig olyan mintha ujból elveszítenénk a szűzességünket.

Kép
lili&ana

Az anyukák azért szoktak elég elrugaszkodott dolgokat mondani :D :D :D

icamica

liliana: mi az a szex? :shock: :shock: :shock:
Nálunk apa nem akar mert félti a gyereket főleg most, hogy nyitva vagyok.Bezzeg neki lehet jót csinálni! :oops: :roll:
Azt mondta, hogy majd nyáron szexelünk! :shock: :shock:

Kép

Kép
gabka7926

Háááát, nekem kb. tényleg olyan volt szülés után a szex, mint az első alkalmakkor..... :? :( most is erre számítok. De lehet, h csak a doki végzett túl jó munkát a varrással! :roll:

Zsu
svs

szex:
Csak akkor indítja be a szülést, ha egyébként is esélyes lenne a dolog. Ezért szokták nyitott méhszájnál tiltani. De ha minden rendben, és egyébként is jöhetne már a baba, akkor hajrá. Úgyis hosszú lesz az a 6 hét.

Még emlékszem, hogy Benivel nekem sem lehetett az utolsó hónapokban sem, és utána + 6 hét... Sok volt.

Tehát akinek nincs orovosi ellenjavallat, az most használja még ki az időt. Apát is megnyugtatja, és anyát is, tehát a babának is csak jó lehet.
Vendég

Egri út: Sok ismerősöm van Egerben, aki nem meri, merte vállalni, hogy az ottani kórházban szül. Ők vagy Debrecent vagy Budapestet választották. És ők is mindig időben eljutottak a kiszemelt kórházba. Engem ez ezért nem tart vissza.
Az már inkább, ha nagyon rossz idő lesz, esetleg hóeséssel vagy esővel. Akkor valóban nem lehet olyan jól haladni az autópályán. De egyébként Egerből másfél óra alatt a Péterfybe lehet érni.

Néha Telkiből is kell annyi, főleg a reggeli csúcsforgalomban. Hétvégén pedig ilyen nem lesz.
Vendég

Leo én kérdeztem!
És nagyon köszönöm az infot!

Sexről én is csak hallottam... de hogy mi az... már ki tudja! :oops:

Cat megnéztem a szobákat nagyon klasszak!

MA végre mi is levágattuk a pelenkázónak az alapot! Úgyhogy remélhetőleg hét végére meglesz! :)

Nemsokára kész a falvédő!
Alig várom hogy megmutogathassam nektek! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Gesztenye!
Milyen volt az első adag málnalevél tea??

Szex:ez egy nagyon jó kérdés.Nálunk eddig minden oké volt vele.Ám ahogy közeledik a szülés napja,úgy ritkul ez a dolog,hogy miért azt nem igazán értem. :? Nem mintha túl nagy lepedőakrobata tudnék lenni mostanában :oops:

Ma végre végeztem az összes kisruha kimosásával és kivasalásával.Szépen bepakolva a szekrénybe...Úgy örülök neki.Most éppen a kis takarói,plédjei száradnak.És utánna végre mindennel megvagyok.Táska bepakolva....A héten megvesszük a babakocsit és tényleg minden kész :)

Cat!
Nagyon szépek a szobák,nagyon ügyesek vagytok!

Kép
demetnik

Szex terhesség alatt:
http://www.eletforma.hu/?r=7651
Vendég

Sziasztok!

Sex nálunk se sok van, de lehet majd ráugrok apára hátha ..... :-)

Cat!
bátor vagy, de menjél. Úgy is érezni fogod, mikor kell indulni....

nagyon feszülök, meg keményedek, de egyenlőre ennyi..... Illetve délután kicsit letargiába estem.... Nem tudom mi van..... nem bírom megfogalmazni, de valamiért szomorú vagyok.....
na ezt még én se értem. Bocsánat.... :oops:

Na mennek fekszek.
puszi

Kép

Kép
sziszike22

Ma voltunk az első ctg-n. Zorka folyton elmozgott, így elvesztettük a szívhangját, keresgéltük merre lehet... :shock: Elég izgi volt mint mondjak. Igazi fájásokat nem mutatott a gép, csak jósolgatok. Legalábbis azok alapján, amiket írtatok, hogy milyennek kell lennie a görbének. Méhszáj teljesen zárt, úgyhogy még egy darabig bent marad a bébi. :)
Ja, megkérdeztem a magnéziumot, hogy szedjek-e, ha keményedik a hasam. A doki azt mondta, hogy ártani nem ártok vele, de szerinte felesleges, mert a magnézium arra van, hogy megelőzzük vele a koraszülést, de most már a keményedések előkészítik a szülést, szóval ne dolgozzak ellene. :)
Szex: nálunk apa félti a bébit, így hanyagoljuk egy ideje a dolgot, bár én már elég nehezen bírom a megtartóztatást. :oops: Főleg, ha belegondolok, hogy mennyi idő van még a szülésig, meg azután sem lehet kb. 6 hétig... :(

Kép

Kép
kisszilva

Sziasztok!

Egész hétvégén nem tudtam jönni,most meg kiugrik a szemem a fáradtságtól,
DE TISÁNAK LÉNÁNAK ÉS A BÜSZKE PAPÁNAK SZERETNÉK SOK SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AztÁn most megyek alundi,mert ritka nemjól érzem magam,ráadásul Apa éccakás,a telefonja meg itthon figyel az asztalon :shock: :evil:
Kislányom remélem nem ma szeretne kibújni... :roll:

Jó éjt mindenkinek,holnap talán bövebben...

Kép
Kép
gizu

sziasztok.

sziszike:

tegnap déluánn én is írtó depis voltam,apa elvitte Patrikot a mamához én meg itt ültem,játszottam és bőgtem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: kimentem mosogatni és bőgtem.
aztán lementem a boltba este és akkor meg szinte futottam,meg ugráltam olyan jó kedvem volt :? :? :? :? :? :? úgy jöttem fel a lépcsőn mint kb 4-5 hónapja utóljára.

tök jó nektek hogy a méhtevékenységet is méri a gép,itt csak a pici szívhangját,állítólag csak a szülőszobán szokták nézni a fájásokat mikor anyuka megy szülni.........pedig én is írtó kiváncsi lennék.

szex:

mint már a múltkor írtam,már én sem tudom mi az..........
a babának nem árt,sőőőőt.állítólag ő is élvezi mikor anyuka élvezi :oops: :oops: (na ezt jól megaszontam)
mi Patriknál 14.-én bepróbálkoztunk,hátha(14.-ére voltam kiírva)hát apa nem tud horgászni :? :? :? :lol: :lol: :lol:
nekem amúgy nem is hiányzik,minden este kemény a hasim,fáj a derekam,szurkáll/fáj a hasam....kinek van így kedve......
én mondtam apának "segíts magadon,isten is megsegít" :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
amúgy is külön szobában alszunk így nem nehéz megálni.......

Kép
Kép
ettike

Jó reggelt!

Ettike: nagyot nevettem a "segíts magadon, Isten is megsegít" mondatodon. :D :D :D :D :D

Nem tudom, hogy fogom a mai napot bírni mert annyiszor elkell mennem wc-re és olyan kevés kulturált hely van. :? :?
Olyan hülyeségeket álmodtam.Egy-két példa.

Dió:
Személyiségének értékes részeit burok, páncél választja el a világtól. Ez véd és akadályoz. Kinőtte ezt a burkot, törje fel. Szent Ágoston. A zöld burok az emberi húst, a kemény héj a csontokat, a bél pedig a lelket jelképezi.

Hegedű
Egy női test, amelyből érzelmeket lehet kiváltani. A kifinomult szexualitás.

Kerékpározni
. A változás, a haladás eszköze a lábai között van. Csak a saját képességeire támaszkodhat. Önállóság, bizalom saját erejében, képességében. Oda fog érni, ahová elindult. Fõleg akkor, ha álmában jó sebességgel és baleset nélkül haladt. Ha leszáll és tolja: nehéz szakasz következik életében.

Na ezeket fejtse meg valaki! :shock: A szexualitást én is értem vagyis inkább a szexhiányt! :roll:

Na megyek mert fél 8kor indulás!

Kép

Kép
gabka7926

PATRIKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!

Most hallottam a rádióban, hogy kettős fronthatás várható mára.Nem akar senki sem szülni? :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
gabka7926

gabka:

DE!!!ÉÉÉN AKAROK SZÜLNI!!!!

valaki vuduzzon meeeeeg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

köszönjük a köszöntést :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Nagyon sok boldog névnapot Patriknak!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
tasin

Tegnap voltam Ctg-n, s dokinál is. Hát a ctg nem mutatott semmit, a baba szívhangjával meg szerencsére minden rendben volt. A dokinál viszont, ahogy sejtettem, változás volt. Kikocska, igazad volt a mensis fájdogálásokkal: rövidültem, s fél ujjnyira nyitva vagyok. Már mikor el kezdett vizsgálni, éreztem, hogy valami nem stimmel; máskor észrevétlenül vizsgált meg, most pedig éreztem. Azt mondta minden rendben, de ne április 18-al, hanem inkább április elejével kalkuláljak. Végül is eddig is úgy éreztem, hogy előbb fog megszületni Danika :)
A vizsgálat után úgy fájt mindenem, hogy egy sebesült pingvinként támolyogtam haza, itthon csak feküdni tudtam, s egész éjszaka éreztem a mensi előtti fájásokat... lehet hogy már nem csak fél ujjnyi :roll:

Egyébként tegnap amúgy is olyan hosszú volt a nap; ctg, szivacsot szerettem volna venni a fejvédőbe, vettem pelust magamnak (annyit hogy az elkövetkezendő összes szülésemre bőven elég lesz), tölthető elemet töltővel, mert szeretnék magzat-mázos képet a kisfiamról, majd tornára mentem, Anyakönyvi Hivatalba (ahol bő 30 perces várakozás után rájöttem, hogy ide még vissza kell jönnöm, mert nem fogok sorra kerülni), s csak ezek után mentem dokihoz. S a szivacs és a házassági még mindig nincsen elintézve :evil:

Bogi! De ügyes vagy, hogy lassan kész leszel a falvédőddel! Én sajna még sehogy sem állok vele.

Tényleg? Tud valaki egy jó helyet Bp.-en, ahol szivacsot lehet méretre vágatni?

Ettike! Nagyon boldog névnapot kívánok én is Patriknak!

KépKép
annaszuszi

Hello lányok!

Próbáltam Tisából üzenetben kihúzni valamit hogy tejcsi van e és hogy vannak így másfél naposan de csak ennyit üzent :
Ez egy mese! Csordultig vagyok érzelmekkel! Ezt nem lehet leírni!

Szóval sztem minden rendben velük. :D :D :D

Látom próbáljátok a málnalevélteát. Borzalmas íze van mint minden gyógyteának, sajnos nálunk a topikba talán senkinek nem segített vagy csak nagyon kevesünknek, de azért igyátok ártani nem árt.

Szép napot mindenkinek!!! Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

sms:
"Éjjel sokat görcsölgettem, a ctg is reggel kimutatta. Szülésznőm megvizsgált, bő 1 ujjnyi, és pecsételő vérzés. Befektettek a patológiára. Most kevés fájás van már csak, de biztosabb így, hogy itt vagyok. A vérzés lehet a méhszáj nyílástól is.
Puszi eda."

kikocska

Sziasztok!

Ettike!
Nagyon Boldog névnapott Patriknak :-)

Eda!
Áhhh lehet még megszülsz elöttem ??!! Szerintem is jobb hogy ott vagy bent. Vigyázz magatokra és tarts ki :-)

Tisa!
De édes vagy :-) Mennyire Boldog lehet :-)

Jaj csajók.
Nem bírom.... Beni alig mozog. most szopogattam el egy kocka csokit s végre megmozdult már reggel óta semmi..... Iszonyatosan fáradtnak érzem magam és megint megy a hasam.... Huzódik a sunim, lábam mindenem.... Remélem nem huzza Beni most már hetekig el mert megörülök. Szülnő nekem is mondta vigyek pakot csütörtökön, mert ha olyan a ctg megvizsgálnak és lehet már nem jöhetek. Meg mondom nektek az őszintét kezdem úgy érezni, hogy lehet jobb lenne..... De tudom ezt csak most mondom, de valahogy megnyugtatobb lenne tűz közelben lenni.....

na megyek pihizzni.
puszi

Kép

Kép
sziszike22

sziasztok.

sziszike:

én is Alexot figyelem mert ma alig éreztem,ha meg is mozdul akkor csak enyhén,alig érezhetően.már én is csokitojást eszem kinomban.most figyelem még míg Patrik felkel és ha nem lessz jobb akkor azért bemegyek a kórházba,nézzenek rá.

szerintetek mennyire normális ennyi idősen hogy ilyen hítelen ennyivel kevesebbet mozog?Alex folytonmozgó volt mindig.

Kép
Kép
ettike

Sziasztok

Nekem mindig fájt amikor kézzel megvizsgált a dokim, de azt mondta minden rendben, zárt vagyok azt mondta. Nem siklott be a keze, legközelebb lehet hogy mondom hogy vazelinozza be a kesztyűjét.
Voltam fodrásznál ma, deegyre fáradtabb vagyok.

El romlott az autonk, 100.ezer forint, plusz az egyik teherautonk amit még nem tudounk mennyibe fog kerülni.Ugyhogy nagyon jól kezdődőtt a napunk.
Tegnap voltunk a Sejtbanknál elhozni a kisdobozt.

És igazából már csak pihennem kell és várnom a napot.

Ma nagyon ideges lettem, meg kaptam a jan.19.-feb.-15.ig szoló táppénzemet 67.000.-ft és nem értem miért csak ennyi tavaly brt.90e és 138.e forinttal voltam bejelentve. Probálom Őket hivogatni de soha nem veszik fel a tel. Lehet hogy holnap bemegyek.
Természetesen a könyvelőm sem tud segíteni.
Tényleg, képzeljétel el nem tudom letölteni az adóbevallásomhoz a netről az okmányt. Valamelyikötőknek sikerült?

Az jó hogy Tisaék jól vannak.

Igen front lesz hátha valakinek elindul a szülés, mondjuk már én is benne lennék! De szerintem Sára baba bent lesz végig.
Majd pénteken megláttjuk mit mond a doki meg a ctg.

Puszi nektek

u.i., fotot majd küldök magamról csak még a párom nincs itthon.

Kép
lili&ana

Sziasztok!

Ettike!

Állítolag szülés elött teljesen normális hogy lelassul. de amíg valamilyen mozgást érzel addig nincs baj..... Ha nagyon aggodsz menj be nézzenek rátok....

Most írtam Edának, hogy mi van. Válasz
"Amióta befektettek alig vannak fájások.Most voltam uh-n minden rendben. Jó a köldökzsonor véráramlás. Nem nagy baba 2600-3000 saccolta"

Írtam neki hogy ne aggodjon, mert ezek tényleg csak sacok.....

no megyek.
puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok!

Most értünk haza az utolsó (remélhetőleg) babacucc bevásárlásunkból. Azt hiszem, hogy most már kimondhatom: minden megvan.
A gyógyszertári cuccok még hiányoznak, de hát azt még fel kell iratnom.

Jól elfáradtam. :( Ráadásul, ezzel még nincs vége a napnak, mert 5-re megyünk a Jánosba szülésfelkészítőre. Most már tényleg el kell kezdenünk.

Demetnik!
Nem is volt rossz íze a málnalevél teának, szerintem, jobb, mint egy átlag gyógynövény íz.

Lili&ana!
Ezek szerint a 36. héten még csak egy csészével kell kezdeni? Valaki korábban azt írta, hogy végig napi két csésze ajánlott.

Kép
gesztenye74

Gesztenye!

Ügyik vagytok akkor már nyugiban várhatód a babócát :-)
De azért pihizz is ne hajtsd magad túl....

Málnalevél!
Én kimondottan szeretem..... Első héten napi egy bögre. Második héten már mehet reggel este egy bőgre.... Szóval a második héttől mehet 0,5 liter......

na puszi

Kép

Kép
sziszike22

Sziasztok!

Ma én is túlestem az utolsó vérvételen és kenetvételen.
Orvos szerint teljesen zárt a méhszájam, de a méhem szép nagy. :D
NST szerint fájás semmi, Marci nyugodt.
UH szerint:
BPD: 92mm
HC: 328mm
AC: 340mm
FL: 72mm
becsült súly: 3200 g. kifejlett terhesség, lepény G II-III, normál magzatvíz, norm. flow.

Urológus szerint nincs tágulat és pangás a vesémben, vizeletem jó, majd csak szülés után talákozunk újra.

Szóval a héten még nem szülök.
De a hétvégi egri kiruccanásom tervétől nem volt elájulva...

Ettike, Sziszike!

Nem gond, ha most már nem mocorog annyit a baba. Nincs hely neki. És az időjárástól is lehet. Vagy valóban a közelgő szülés miatt lassult le.
Szerintem aggódni fölösleges.
Vendég

Más téma: FORMA 1.

Halottátok ezt a hírt?

"A FIA határozat értelmében az lesz a világbajnok, aki az idény során a legtöbb futamgyőzelmet szerzi, ám ha az utolsó nagydíjat követően több pilótánál megegyezik az első helyek száma, akkor a jelenleg érvényben lévő pontszámítási rendszer (10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1 pont az 1–8. helyen végzőknek) dönt az érintett versenyzők között."
Vendég

Na megjöttem!

Csajok én nem megyek sehova mostanában az tuti fix.Leszakad a lábam meg fáj a farokcsontom vagy mi az ott hátul lent.

Én ma ezeket intéztem:
-táppénzes papír dokitól
- családi pótlék és anyasági támogatás igénylő lap beszerezve
- rágóka Andrisnak
- turiztam egy kicsit és vettem egy kantáros Tigrises farmernacit ami majd őszre lesz jó
- kikába mentünk
-intersportba voltunk
- metróba bevásároltunk
-hervisbe szintén bekellett menni
- patikából: steril vatta, málnalevél tea, infacol, parafin olaj és urtica urens ch5
- munkáltatómnál táppénz miatt és mit intéznek akkor ők dolgok végett

Na ügyi vagyok?
ÉS MOST CSESSZETEK LE MERT CURVÁRA ELFÁRADTAM MIRE HAZAÉRTÜNK!
Mindenhol azt néztem először, hogy hol van a wc. :roll:

Izgulok Eda végett nagyon.Na ugye mondtam én, hogy kettős front van. :D

Kép

Kép
gabka7926

Ettike!

Patriknak boldog névnapot kívánok!

Gabka!

Pihenj most már egy kicsit!

Kikocska!

Sikerült odaérni a gyerekekért a bölcsibe?
Vendég

én is dokinál töltöttem a délelőttöt, cattel össze is futottunk az nst-nél, jól ráköszöntem, mert hasonlít a fényképére, nagyon csini! kicsit beszélgettünk is, míg vártunk hol erre, hol arra :) jól fel is dobta a napomat. a streptococcusom pozitív, így jó adag antibiót fogok kapni, a szívem miatt is, meg emiatt is. azért nem hiányzott... na, mindegy. viszont tegnap óta fáj a hegem, megnézett a doki, baj nincs, de ha nem szűnik, meg erős lesz, menni kell be gyorsan. érzem, ahogy próbál szegény misi lejjebb mászni, feszegeti magát, de nem megy. tegnap este konkrétan ki lehetett tapintani a kis buksiját a pocakom aljában. elég sokat kellett várnom, mert a dokinak dolga volt, többek között erős antóniát is vizsgálta nap közben (cat, nem a bálint, hanem az erős antónia volt, jól megnéztem, mikor visszafelé jött, és végülis őt én is ismerem :) ) szóval 3 részletben beszéltük meg a dolgokat, még jövő hétfőn ctg és egy randi, és csüt befekvés. jaj. szóval várakozás közben viszont jóóóósok icikepicike babát lehetett látni, aranyosak voltak nagyon! azt hiszem a schöpfiből került ide a péterfybe csecsemős, mert szinte minden babának frizura volt fésülve :)
egész jól elvoltam délelőtt, aztán hazajöttünk a gyerekekkel - oviban voltak végre, és megint a folyamatos nem volt, mind a két gyerektől, és tökre kikészültem, és elegem lett megint, és végülis megkértem a húgomat, jöjjön már el a hét hátralevő részére, így holnap reggel jön valamikor. vagy fél órát bőgtem a semmiért megint délben. ezek a hülye hormonok.

mozgás:
mi egyszer rongyoltunk be hajnalban kórházba, mikor még rékával voltam terhes, mert a szokott idejében nem mozgott, és még a fürdéssel sem tudtam felébreszteni, nagyon megijedtünk. és akkor a szülésznőm mondta, hogy lehet, hogy 1-2 napon belül megindul a szülés, mert ilyenkor szoktak elcsendesedni, ők is befordulnak, nem csak mi :)

szex: szerintem rékát mi indítottuk. nándinál nem volt bátorságom hozzá, akkor tudtam, hogy túl magasan van, és nincs beilleszkedve a feje, és féltem az előreeső köldökzsinórtól, ha esetleg elmegy a víz. ezért is lett rögtön császár nándi, és nem is próbálták indítani - meg a vékonyodó heg miatt is. én is azt olvastam, csak akkor indul, ha amúgy is. olvastam most egy érdekeset a témáról, de nincs energiám kifejteni. majd egyszer. alátámasztja az anyasúly-elméletemet is :)

sziszike, mindig meglepődök, hogy még bejelentkezel :) menjél szülni :D

ettike, te is! drukkolok nagyon! Patrikot meg Isten éltesse!

liliana, sajnálom a rossz híreket, most már akkor jók jönnek majd :(

mecsi, köszi az infókat :) el lehet szállva tisa, de meg is értem :)

edáról a hírt elég kerülő úton kaptátok meg, ugyanis eda gabkának írt, aki nekem továbbította, de én sem voltam itthon, így én a férjemnek küldtem el, és kértem, hogy tegye fel :lol:

na, megyek, most nincs erőm másra, sütöm apának szülinapjára a sacher tortát. ezt kért. hát, nem egészen úgy néz ki, mint a képen, kb kétszer olyan magas, meglátjuk, mi lesz belőle... :)

ja! elolvastam harmadszor is Szécsi Noémi a kismama naplóját, és nagyon jó volt újra :) ezt az utolsó harmadban kell olvasni, már múltkor is megállapítottam. jókat nevettem rajta, szeretem a stílust, ahogy megírta :) az a jó, hogy mindig terhesen olvasom, így elfelejtem az egészet, csak a hangulata marad meg. szóval tök jó, ajánlom mindenkinek!

kikocska

Kikocska! Említetted egyszer, hogy a szükséges nyomtatványokat le lehet tölteni a netről is. Tudnál segíteni, hogy melyiket, honnan?

Köszönöm szépen!

KépKép
annaszuszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?