én is dokinál töltöttem a délelőttöt, cattel össze is futottunk az nst-nél, jól ráköszöntem, mert hasonlít a fényképére, nagyon csini! kicsit beszélgettünk is, míg vártunk hol erre, hol arra

jól fel is dobta a napomat. a streptococcusom pozitív, így jó adag antibiót fogok kapni, a szívem miatt is, meg emiatt is. azért nem hiányzott... na, mindegy. viszont tegnap óta fáj a hegem, megnézett a doki, baj nincs, de ha nem szűnik, meg erős lesz, menni kell be gyorsan. érzem, ahogy próbál szegény misi lejjebb mászni, feszegeti magát, de nem megy. tegnap este konkrétan ki lehetett tapintani a kis buksiját a pocakom aljában. elég sokat kellett várnom, mert a dokinak dolga volt, többek között erős antóniát is vizsgálta nap közben (cat, nem a bálint, hanem az erős antónia volt, jól megnéztem, mikor visszafelé jött, és végülis őt én is ismerem

) szóval 3 részletben beszéltük meg a dolgokat, még jövő hétfőn ctg és egy randi, és csüt befekvés. jaj. szóval várakozás közben viszont jóóóósok icikepicike babát lehetett látni, aranyosak voltak nagyon! azt hiszem a schöpfiből került ide a péterfybe csecsemős, mert szinte minden babának frizura volt fésülve
egész jól elvoltam délelőtt, aztán hazajöttünk a gyerekekkel - oviban voltak végre, és megint a folyamatos nem volt, mind a két gyerektől, és tökre kikészültem, és elegem lett megint, és végülis megkértem a húgomat, jöjjön már el a hét hátralevő részére, így holnap reggel jön valamikor. vagy fél órát bőgtem a semmiért megint délben. ezek a hülye hormonok.
mozgás:
mi egyszer rongyoltunk be hajnalban kórházba, mikor még rékával voltam terhes, mert a szokott idejében nem mozgott, és még a fürdéssel sem tudtam felébreszteni, nagyon megijedtünk. és akkor a szülésznőm mondta, hogy lehet, hogy 1-2 napon belül megindul a szülés, mert ilyenkor szoktak elcsendesedni, ők is befordulnak, nem csak mi
szex: szerintem rékát mi indítottuk. nándinál nem volt bátorságom hozzá, akkor tudtam, hogy túl magasan van, és nincs beilleszkedve a feje, és féltem az előreeső köldökzsinórtól, ha esetleg elmegy a víz. ezért is lett rögtön császár nándi, és nem is próbálták indítani - meg a vékonyodó heg miatt is. én is azt olvastam, csak akkor indul, ha amúgy is. olvastam most egy érdekeset a témáról, de nincs energiám kifejteni. majd egyszer. alátámasztja az anyasúly-elméletemet is
sziszike, mindig meglepődök, hogy még bejelentkezel

menjél szülni
ettike, te is! drukkolok nagyon! Patrikot meg Isten éltesse!
liliana, sajnálom a rossz híreket, most már akkor jók jönnek majd
mecsi, köszi az infókat

el lehet szállva tisa, de meg is értem
edáról a hírt elég kerülő úton kaptátok meg, ugyanis eda gabkának írt, aki nekem továbbította, de én sem voltam itthon, így én a férjemnek küldtem el, és kértem, hogy tegye fel
na, megyek, most nincs erőm másra, sütöm apának szülinapjára a sacher tortát. ezt kért. hát, nem egészen úgy néz ki, mint a képen, kb kétszer olyan magas, meglátjuk, mi lesz belőle...
ja! elolvastam harmadszor is Szécsi Noémi a kismama naplóját, és nagyon jó volt újra

ezt az utolsó harmadban kell olvasni, már múltkor is megállapítottam. jókat nevettem rajta, szeretem a stílust, ahogy megírta

az a jó, hogy mindig terhesen olvasom, így elfelejtem az egészet, csak a hangulata marad meg. szóval tök jó, ajánlom mindenkinek!